Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szexfilmeket gyűjt és nem is titkolja

2011. május 25. 07:15 - csajokespasik

„Azt mondta, hogy ne fújjam fel, nekem is van romantikus regényem, mégse bújom állandóan, csak ha rám jön. Így van vele ő is” - a csaj megtalálja pasija titkos pornófilm gyűjteményét. Nem azon bukik ki, hogy az ura ilyesmit tart a házban, hanem amiatt, hogy ilyen tetemes mennyiséget. Levélírónk azt kérdezi, hogy egy ilyen gyűjtemény megcsalásnak számít vagy csak amolyan, időszakos fiús levezetésnek? Egyáltalán, minek nekik ilyesmi? A lányoknak miért nem kell pornó? Most megtudhatod, mire képesek a dominák egy ostorral.

 

Sziasztok! Egyszerű lesz a történetem, de annál bosszantóbb. Van egy pasim, hat éve vagyunk együtt. Négy évig úgy tartottuk, hogy az összeköltözés öli meg a legtöbb kapcsolatot, mert ha állandóan egy légtérben mozognak a felek, törvényszerűen kiszeretnek egymásból. Ezt az elméletet számos közös ismerősünk sztorija is alátámasztotta. Ezt 4 évig csináltuk, majd miután ráébredtünk, hogy rendesen napokat töltünk egymás lakásán, kénytelenek voltunk belátni, hogy pont úgy teszünk, mintha mégis egy fedél alatt élnénk, úgyhogy nincs sok értelme - ellenben igény lenne rá. Tehát összeköltöztünk. Azt mindig is tudtam, hogy a páromnak rengeteg CD-je és DVD-je van, de sosem tudtam, milyen fontos dolgokat tárolhat rajtuk, mert filmet nézni még nem láttam egyedül, csak velem együtt. Ő kárpitos, nem rendszergazda, minek ennyi DVD neki? Egyszer kíváncsiságból megnéztem az egyiket, amikor nem volt otthon.

Pornófilm volt. A többin is pornó volt, és mivel ugyanabból a 100-as albumból húztam ki, vélhetően a többi is ilyesmi. Azok is hagyományos, jessz-fákk típusú alkotások lehettek. Nem rázott meg, sejtettem, hogy a fiúknak van ilyen, láttam már ilyet, de akkor is hirtelen szembesültem vele. Amikor hazajött, megkérdeztem tőle, hogy minek neki… ENNYI? Az egyik dominás volt: egy bőrszerkós csaj ostorral k*rvára csépelte egy megkötözött pasas seggét. Szerencsére ebből a műfajból csak 1-et találtam, az általam megtekintett kb. 20 alkotásból. De ezt már nem vetettem a szemére. Azt mondta, hogy ne fújjam fel, nekem is van romantikus regényem, mégse bújom állandóan, csak ha rám jön. Így van vele ő is. Ezzel le is rendezett. Ennyi volt a válasza. Nem beszéltünk róla többet, csak reggel, amikor leb*szott, hogy miért csináltam rumlit a cuccai között? Aztán simán visszarakta a helyére a filmeket, vissza a polcra, nem dugta el, vagy dobta ki, vagy mit tudom én… Egy pornófilm gyűjtemény megcsalásnak számít vagy amolyan levezetésnek? Minek neki? Minek gyűjti, minek írja ki? Mér nem nézi meg és törli le utána?? A lányoknak miért nem kell ilyen? Szóval, azóta ezen rágódom, de nem látszik rajtam, minden megy tovább a maga medrében. Csak akkor is zavar. Mert legközelebb mi lesz a következő lépés? Mi van, ha jön majd egy igazi hús-vér csaj, akit nem tud kiírni CD-re?

 
295 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr312930589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

indapass90210 2011.05.25. 07:34:59

"A többin is pornó volt, és mivel ugyanabból a 100-as albumból húztam ki, vélhetően a többi is ilyesmi."

"Amikor hazajött, megkérdeztem tőle, hogy minek neki… ENNYI?"

"Egyszer kíváncsiságból megnéztem az egyiket, amikor nem volt otthon."

"az általam megtekintett kb. 20 alkotásból."

Bazmeg, a srác egy élet munkájával összegyűjtött 100-at, te meg egy délután alatt megnéztél 20-at! Akkor ki is a pornómániás?

indapass90210 2011.05.25. 07:41:18

"A lányoknak miért nem kell ilyen?"

Miután tegnap kiderült, a lányok is finganak, nem lepődnék meg, ha ma az derülne ki, hogy nem vetik meg a pornót.

2011.05.25. 07:56:36

Cím alapján:
Miért baj az, ha szexfilmeket gyűjt???? ÁÁÁÁ HP.
Olvassuk el a posztot...

dr. gernika 2011.05.25. 07:57:42

Szerintem ne fújd fel tényleg. Nem szimpatikus, nők számára talán érthetetlen, hogy az ilyet gyűjteni kell, bár nekem nincs bajom a pornóval, de tényleg elég szerintem is neten megnézni néha, aztán kikapcs. Egyes pasik meg fontosnak tartják, hogy ebből legyen szép gyűjteményük, még ha némelyiket nem is látták évek óta.
Amíg a saját nemi életetekben nem tapasztalsz visszaesést, addig ne csinálj a bolhából elefántot. Ha függő lenne, azt észrevennéd.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 08:00:50

Hát, a nőknek nem pornó kell, hanem sok faszom kis genny kozmetikum, meg cipő. Míg a pornót okosba' le lehet ingyé' tölteni, a kozmetikumot meg a cipőt, táskát, lófaszt nem.

A másik. Mi a kurvaanyjáért kutakodik a csóka dvdgyűjteményében? A pasi sem kutatja át a köcsög kozmetikumos szarjait, meg a sminkkészletet.

Hurri Kán 2011.05.25. 08:20:32

Legközelebb mit fog gyűjteni?
-guminőket
-kitömött kanárikat
-használt szopóálarcokat
-használt vibrátorelemeket

Szóval, kedves posztoló, pánikra semmi ok :D

2011.05.25. 08:22:27

"Négy évig úgy tartottuk, hogy az összeköltözés öli meg a legtöbb kapcsolatot, mert ha állandóan egy légtérben mozognak a felek, törvényszerűen kiszeretnek egymásból. "
Ergo házasság csak akkor elképzelhető, ha a felek külön házban élnek, a gyerekeket meg ide-oda passzolják. Ekkora baromságot!
FORDULJ ORVOSHOZ!!!! A PASID IS!!!

"Pornófilm volt. A többin is pornó volt, és mivel ugyanabból a 100-as albumból húztam ki, vélhetően a többi is ilyesmi. "
Minden bizonnyal csak pornófilm lehet. Ahogy nálam is a cd-dvd pakkom egyik, talán pont a legfelső darabja a tavalyi olaszországi nyaralás fényképeit tartalmazza, így minden bizonnyal a maradék 30-50 db is csak ilyesmit tartalmazhat. Zenét persze nem ezeken tárolok.
MOND, TE NORMÁLIS VAGY?????

"Aztán simán visszarakta a helyére a filmeket, vissza a polcra, nem dugta el, vagy dobta ki, vagy mit tudom én… "
De, majd ki fogja őket dobni, mert te házisárkánykodsz.

És most válaszoljunk a kérdésekre:
"Egy pornófilm gyűjtemény megcsalásnak számít vagy amolyan levezetésnek? "
Mindenképpen megcsalásnak számít.

"Minek neki? "
Neked miért vannak könyveid? Miért vannak filmeid?
Mert, csak, azért!

"Minek gyűjti, minek írja ki? "
Mert olyan típusú ember, aki gyűjt valamit. Azért írja ki őket, hogy meglegyenek, és hogy te egy egyszerű delete gombbal és lomtárürítéssel ne törölhesd ki őket. Amilyen házisárkány vagy simán megtennéd.

"Mér nem nézi meg és törli le utána?? "
Mert vannak filmek, amiket többször megnézünk. Ne mond nekem, hogy nincs olyan film amit többször láttál. Ráadásul ezeknél nemhiszem, hogy a történet az érdekes, így rá se unhat.

"A lányoknak miért nem kell ilyen? "
Mert mi nem szexfilmeket gyűjtünk hanem más dolgokat. Ha nem is gyűjtjük, de ott van a polcunkon egy dvd, egy könyv, amit hiába olvastam ki/láttam már 1x nem dobom ki, nem adom oda senkinek. Ki tudja, lehet évek múlva újra előveszem.

"Szóval, azóta ezen rágódom, de nem látszik rajtam, minden megy tovább a maga medrében. Csak akkor is zavar. Mert legközelebb mi lesz a következő lépés? Mi van, ha jön majd egy igazi hús-vér csaj, akit nem tud kiírni CD-re?"
TÚLREAGÁLOD!

Devil2 2011.05.25. 08:29:48

Költözzetek szét.

Son of UDT 2011.05.25. 08:31:01

Régi, szép idők, mikor haveroknak csináltam adatvisszaállítást, miután barátnőjük megtalálta a vinyó legeldugottabb pontjain is a pornógyűjteményt... :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 08:32:04

"Aztán simán visszarakta a helyére a filmeket, vissza a polcra, nem dugta el, vagy dobta ki, vagy mit tudom én"

Nyilván kurva nehezen veszi be a kiskirálykisasszony gyomra, hogy nem az van amit akar. Miért kéne kidobnia bármit is? Mert úgy tartotta anuta királylánykájának a kedve? Én tuti kibasztam volna a csajt a vérbe, ha ezen rugózik + turkál.

SciNu 2011.05.25. 08:32:28

"Mér nem nézi meg és törli le utána"
Mert nem a történet miatt nézik a pornót :D

@Zsu0805:
Cekem is egy tartóban vannak a természetfilmjeim. Azok összetartoznak.

Kytia 2011.05.25. 08:39:53

"A lányoknak miért nem kell ilyen?"

Hehe, lánnyal még nem éltél együtt, vigyázz, mit jelentesz ki.:DD

Amúgy én nem élnék együtt ilyennel. Semmi baj, ha valaki IDŐNKÉNT megnéz egy pornófilmet, de aki ezt gyűjti, unalmas fickó lehet.
Meg egyébként az a véleményem, hogy a pornó nem hat jól a férfiak szexuális teljesítményére, de ezt már annyiszor kifejtettem.:)

Hurri Kán 2011.05.25. 08:45:21

@Kytia:
Nem azt mondta, hogy nem élt együtt. A szóban forgóval nem élt még együtt :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 08:47:15

@Kytia:

Megmondom őszintén, én sem élnék együtt vele! :) A csajjal sem! :) A pornó hogy hat a férfiak szexuális teljesítményére? Én speciel láttam pár ilyen filmet, nem túl érdekesek. Sőt bealszom rajtuk. Vagy erre gondolsz, hogy bealszanak rajta? :)

Dr. Jula Watson 2011.05.25. 08:48:20

Izgalmas 4 év lehetett, és nagyon sokat beszélgethettek alatta, ha ennyi idő alatt nem tűnt fel a sok cd-dvd. :D
És miért kell azonnal titokban belenézni? Nincsen kicsi szája a posztírónak, hogy első körben kérdezzen?

Amúgy meg ez a sztori egy nagy fék, a jól bevált kommentpörgető témát bedobva.

Kytia 2011.05.25. 08:48:29

@gyvy: Na jó, de amint együtt kezdett élni, érdekes dolgokat tudott meg. Ezért mondom, hogy ne tegyen könnyelmű kijelentéseket, majd ha lánnyal is élt együtt.:))
Amúgy nekem romantikus regénygyűjteményem sincs, pedig lánynak tűnök jobb pillanataimban.:))
De ha a csaj Romana füzet gyűjtő, pont ideális pár neki egy pornógyűjtő.:))

Devil2 2011.05.25. 08:49:40

@Kytia: Mi a szexuális teljesítmény mértékegysége? :)

Kytia 2011.05.25. 08:50:41

@Nard: Aki bealszik rajtuk, az még a legjobb eset. Akik találnak bennük "valami érdekes"-et, netán rajongók, azok a gázosak.

Hurri Kán 2011.05.25. 08:51:09

@Dr. Jula Watson:
Van, de lehet, hogy másra használja :DDD

@Kytia:
Még pótolhatod... Lehet, életed szerelme fog emiatt faképnél hagyni. Érted, megkérdezi egy randin: van neked romantikuscsajosvavyanfable regénygyűjteményed? nincs? Akkor tipli! :DDD

Devil2 2011.05.25. 08:51:12

@Dr. Jula Watson: Hát ja, a szex mint téma, mindig beválik.:D

Kytia 2011.05.25. 08:51:24

@Devil2: Az én elégedettségem.:D

Kytia 2011.05.25. 08:52:53

@gyvy: Hű, de sajnálnám elveszíteni azt a fickót.:DD

@Dr. Jula Watson: Tegnap a szarásról volt szó, az is pörgött rendesen.:D

Dr. Jula Watson 2011.05.25. 08:53:06

@Devil2: itt most épp a "jaj, pornót néz a pasim", és a "titokban nyomozok utána" témákra gondoltam. :P
A szex témának csak akkor jó, ha csinálják is nemcsak beszélnek róla ;)

Dr. Jula Watson 2011.05.25. 08:53:45

@Kytia: hopika, de jó, hogy tegnap nem voltam :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 08:53:58

@Kytia:

Ezért nem töltöm le őket, mert tök értelmetlen. Mi a régi német pornót csíptük gimiben, mert mindig volt benne valami izgi. Pl a vágások, az egyik jelenetben volt rajta zokni, a másikban már nem, de a következőben már tök más zokni volt rajta! :) Ugyanez alsógatyával is. Ezeken kurvajókat lehetett röhögni, mi csak majonézes filmeknek hívtuk őket :) No és persze a "Ja Stefan, tiefer!" nyögések is ultraszekszik. :) Lehet ezért alakult ki a németnyelv-fétisem is. :)

Hurri Kán 2011.05.25. 08:54:30

@Kytia:
Az nem a poszt témája volt, csak valahogy oda lyukadtatok ki :D

Devil2 2011.05.25. 08:54:54

@Dr. Jula Watson: A mai bulvármédia mégis a szexből él.
Egyébként peszre, csinálni kell. ;)

Dr. Jula Watson 2011.05.25. 08:54:55

@Kytia: Akkor én már be sem merem vallani ifú leánykoromban a Tarzan köteteket gyűjtöttem :D

Devil2 2011.05.25. 08:56:16

@Nard: Ugye? a régi németnek nincs párja. :) A mai egy rakás szar.

Dr. Jula Watson 2011.05.25. 08:56:58

@Devil2: Mert a sok ember még csak nem is beszél róla, csak olvasni szereti. Meg mások életén csámcsogni. :)

Devil2 2011.05.25. 08:57:06

@Dr. Jula Watson: féltél hogy te is az iszapban kötsz ki? :D

Pilled · http://polenaplo.blogspot.com/ 2011.05.25. 08:58:03

Ismertem egyszer egy pasit, akinek szintén igen komoly pornógyűjteménye volt, és sosem tartottam százasnak (na mondjuk nem ezért).

Nem szeretem ha valaki gyűjtögetős fajta, mert akkor túlságosan ragaszkodik tárgyakhoz, hát ha még ez a tárgy konkrétan a pornó...
Szerintem, aki ilyen filmeket gyűjt, az ebben éli ki igazán az elfojtott szexuális vágyait, amit a barátnőjével nem tud megélni.
Nem tudom... lehet a posztolónak meg kéne próbálnia kicsit úgy viselkedni az ágyban, ahogy azok a művésznők. Valószínűleg, akkor a filmeknek sem lenne már akkora jelentőségük.

Devil2 2011.05.25. 08:58:08

@Dr. Jula Watson: inkább ne is beszéljenek.

dr. gernika 2011.05.25. 08:58:19

@Kytia: Szerencsés vagyok, mert még nem tapasztaltam ennek a negatív hatásait. Igaz, pornófüggővel és kifejezett gyűjtővel sem voltam még, de a legtöbb pasi gépén volt egy xxx könyvtár. Nabumm.

Hurri Kán 2011.05.25. 08:58:38

@Pilled:
Korbácsolja meg az emberét? :D

Dr. Jula Watson 2011.05.25. 08:59:26

@Devil2: Ezt most nem tudom dekódolni :D

@Nard: Hát mert a zokniban pajkoskodó férfi annnyira szexi, ezért a ruhatára teljes készletét be kell mutatnia :D

Dr. Jula Watson 2011.05.25. 09:01:17

@gernika: Szerintem az lenne gyanús, ha nagyon tagadná, hogy megnéz néha egy-egy pornót :)

Pilled · http://polenaplo.blogspot.com/ 2011.05.25. 09:02:10

@gyvy: ha ez kell annak az embernek... :)
Persze ez attól is függ, hogy a csaj mit akar/hajlandó bevállalni. :)

Hurri Kán 2011.05.25. 09:04:57

@Pilled:
"ha ez kell annak az embernek... "
Van ennek egy rendkívül egyszerű módja, hogy kiderüljön...:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 09:08:07

@Son of UDT: Ebben én is profi vagyok! Mármint a megtalálásban. :) Pedig nincs szándékomban, de mikor betelik a lemez holott semmi sincs rajta (elvileg), akkor rákeresek a nagy fileokra meg képekre és persze mindig van. Ilyenkor vérbe forgó szemekkel kérdezem meg, hogy letörölhetem a 750 Megányi pinát a gépről? XD Mert persze ő picsog előtte, hogy nincs hely a gépen...

Egyébként én is azt vallom, hogy nézze meg online, vagy töltse le, nézze meg és törölje. Én sem gyűjtök farkakat a gépen! De persze elfelejti, hogy ott van. Én meg nézegetem a képeket és hopp egy pina, hopp még egy!

Eltiltani nem lehet, bárhogy zavar. Csak azért bizonyos extrém dolgokat amit lát, ne akarjon átvinni az ágyba! Ne csak erre izguljon fel és szex közben ne kelljen már pornót nézni. A többi nem érdekel.

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 09:08:41

@gernika: Ja, eleg kiabrandito. Amikor elottem a kaja, nincs igenyem etelek kepeit nezegetni.

@Kytia: Csatlakozom.
(Bar alapvetoen elhatarolodom Kytiatol, mert. :)))

@Nard: "Én speciel láttam pár ilyen filmet, nem túl érdekesek. Sőt bealszom rajtuk."
Mas esti meset, filmet hasznal, Nard pornot. Kisse beteg :))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 09:09:53

@Dr. Jula Watson: Mit kérdezzem meg? "figyu, van pornó gyűjteményed?" "ja, igen! Kb. 100 van a polcon!" :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 09:11:31

@Bundabandi:

Én asszem letörném a kezed, ha a gépemen keresgetnél, meg törölgetnél :)

@Frigyesur:

Szóval nem nézed a paprikatv-n a lasagne-készítő műsort? :)

@gernika:

Az enyémen nem. :)

Hurri Kán 2011.05.25. 09:11:43

@Bundabandi:
Miben vagy még profi? (szabadtéri szexen kívül) :D

@Frigyesur:
Nekem apukám olvas fel esti mesét, ha nem tudok elaludni. Az megnyugtat, utána már tudok.

Kytia 2011.05.25. 09:13:34

@Dr. Jula Watson: Sajnálhatod, én itt fetrengtem már a röhögéstől. Szinte irodalmi megfogalmazásokban taglaltuk a dolgokat.:D

@Nard: :DDD Ó, én még emlékszem a régi pornófilmekre, amiket adott a tv. Folyton az mondtuk "jaaaj, de hát tudjátok, hogy azokban nem igazából csinálják, csak úgy mozognak mintha". Ennyire nem mutattak akkor még semmit.:))) Aztán amikor először valami szomszéd gyerek a kezünkbe nyomott egy olyan igazit, VHS kazettán, olyan szinten rosszul lettünk, hogy a második képkockánál kikapcsoltuk és gúvatag szemekkel néztünk egymásra.:))
Meg még emlékszem, anno a fiúk azért nem nézték az ilyeneket, mert undorodtak a más férfiak farkának a látványától. Ma meg már teljesen hozzá vannak szoktatva kb tízévesen is. Nő is a buzik száma rendesen... Persze nem biztos, hogy összefügg, de szerintem rossz ez a sok pornó.

@gernika: Én is azt gondoltam, hogy nabumm, de mégse lett soha jó vége. Azért az szar, amikor szex közben érzed, hogy a pasid pornógyűjtő.:) Nyilván nem mindenki ilyen, persze.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 09:14:29

@Nard: Az a ciki, hogy a gép az ÉN gépem!

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 09:15:07

Rengeteg kerdes, inkabb osszefoglalom meglatasom.
1. Igen, tok jo egyedul, az ember foggal-korommel harcoljon az osszekoltozes ellen. Punkt.
2. Legalabb tudod, hogy bejon neki a dominas dolog. Sot, sztem a pasik 95%-nak bejon. Es meg ok jatszak a kemeny macsot, höhö.
3. Mi a rak koze van a regenyeknek a pornohoz? Vazze, egy szinten van az olvasas es a szex??!
4. A lanyoknak mondjak miert nem, kulonbseg vizualitas vs. tapintas (vagy mit fognak a nokre) preferencia, de sztem ecceruen mashogy szocializalodnak. Sokkal kevesbe primitv szexualitasra. Lanyoktol nemigen olvasni olyan kozonseges nemi aktusra vonatkozo megjegyzeseket, mint a pasiktol. Szocializacio.
5. A gyujtogeto eletmodot nem ertem, de sztem nem ut a megcsalashoz.

Kytia 2011.05.25. 09:15:25

@Frigyesur: Mosmééé??? Már megint bántol! Gonosz nagyúr vagy te. Persze hiába, mert én annnnnyira okos vagyok, hogy kénytelen vagy velem egyetérteni. Wohhahhahhaaa.:D

Papundekli 2011.05.25. 09:16:22

Van egy haverom, neki szerintem arzenálja van a filmekből. Egyszer elkértem a gyűjtemény felét az kb százötven DVD volt, de annyit megnézni sem lehet. Ő is csak gyűjtötte, nem volt pornófüggő. Ha a párod függő lenne valószínűleg állandóan nézné a filmeket és sokat recskázna, azt meg észrevennéd a teljesítményén.

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 09:18:27

@Nard: Aha, most mar vegre ertem. Mas azt suttogja 'beszelj mocskosul az agyban', Nard meg... ;)

@Kytia: "Meg még emlékszem, anno a fiúk azért nem nézték az ilyeneket, mert undorodtak a más férfiak farkának a látványától. Ma meg már teljesen hozzá vannak szoktatva kb tízévesen is. Nő is a buzik száma rendesen..."

Erdekes meglatas... En se szivesen nezek noi nemiszerveket, sot. Viszont annyit lattam, hogy leszbikus hajlamok, ha voltak is, total kiirtodtak.

@gyvy: 'Egyszer volt, hol nem volt, volt egy viragagyas...'

Kytia 2011.05.25. 09:19:33

@Frigyesur:

"Sot, sztem a pasik 95%-nak bejon." Úristen, szerintem inkább fordítva. Az 5%-nak jön be. Vagy engem a másfél méteres magasságommal lehet, hogy sosem azok választanak, akiknek bejön. Vajon miért?:DD

"vizualitas vs. tapintas (vagy mit fognak a nokre) preferencia"
Ezzel jó ötletet adtál. Legközelebb, ha lesz pasim és pornónéző lesz, mellette idegen férfiakat fogok taperolni a buszon. Ha felháborodik, megmagyarázom majd neki, hogy én úgy vagyok ezzel, mint ő a pornóval, csak mi, nők, ugyebár a tapintásra gerjedünk.:)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 09:20:30

@Bundabandi:

Az más. :)

@Kytia:

Én az ilyen oldschool germán pornóra gondoltam. A szexi frottírzoknik! (teniszütős mintával!)

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 09:20:35

@Nard: Mier', van olyan? :O Amig volt tvm (oidok, mar nem is emlekszem mikor), a koktelos musort neztem, hogy majd jol keverek a vendegeimnek, ok meg elajulnak tolem, satöbbi-satöbbi. :)))

@Kytia: :D Azt kell mondjam, hogy tenyleg szokasod okosakat irni. De ezt nem en mondtam, elhatarolodom. :)))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 09:20:39

@Dr. Jula Watson: Pedig szerintem Zinával jól kijöttetek volna. Hasonló a támadási stílusotok!

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 09:24:34

@Kytia: Na jo, bevallom, gozom sincs. Nem vezetem mindenre kiterjedo kutatast. De elvileg aszondjak, hogy valamilyen szinten ra vannak kenyszeritve a dominans szerepre, es neha jo ez alol felszabadulni. Aztan franc tudja. Igazad lehet, a masfel meteres magassag tenyleg nem a dominakra jellemzo :)) Borszerkot se akartak felvetetni veled?

Nem tudom, hogy tenyleg a tapintast mondjak-e. Na a kerdes: nok (akik itt vagytok), mire gerjedtek, hm? Szaglas, hallas, tapintas, akarmicsoda. Mindjart kideritjuk neked, hogy mit csinalhatsz mas ferfiakkal ;)

SciNu 2011.05.25. 09:24:59

@Papundekli: Én meg azt hittem az én 7-8 DVD-m már túl nagy gyüjtemény. Kezdek megnyugodni :D

Kytia 2011.05.25. 09:25:00

@Bundabandi: Ha már a szexhez pornót kell nézni, az olyan, mintha úgy akarnád meghozni az étvágyadat a zsíroskenyérhez, hogy közben rántott csirkéről nézegetsz képeket, mert anélkül nem menne le az a szar a torkodon.:DDD

Hurri Kán 2011.05.25. 09:27:15

@Frigyesur:
Nők jelentős része egész más dolgokra gerjed, amiket nem írtál bele a listába :D

S0und 2011.05.25. 09:29:42

Amatőr! k. nagy winyó kell meg truecrypt, nah ott találja meg ha tudja! :DDD

Hurri Kán 2011.05.25. 09:30:00

@Kytia:
Ezzel óvatosan, ügyelj arra, hogy a barátnőjük lehetőleg ne legyen a közelben. HA egy nő azt látja, h másik nő sündörög a pasija körül, eléggé kiszámíthatatlanná tud válni... :DDD

dr. gernika 2011.05.25. 09:30:17

@Dr. Jula Watson: Nard tagadja. Gyanakodjak? :D

@Nard: Tudom-tudom, gyanús is vagy. :D
@Kytia: Én nem éreztem, de egy barátnőm - szerintem ezt meséltem is már- igen. Az ő akkori pasija 2 percenként váltott pózt, ha kellett, ha nem.

S0und 2011.05.25. 09:31:25

Mellékesen megkérdezném Ms. Prűdtől, hogy tudja-e mi a különbség a sexuális kapcsolat és a maszturbáció között. Már ha szerinte van valami különbség.

Kytia 2011.05.25. 09:32:38

@Frigyesur:

1. arc
2. hang
3. illat
4. érintés

Kb. ebben a sorrendben szembesül velük az ember, szóval így.:)

Meg olyat olvastam egyszer, hogy a nők magára a tevékenységre indulnak be. Pl. szexelő majmok látványa izgalmasabb nekünk, mint egy meztelen pasi képe, míg ők fordítva vannak, nekik a kép a lényeg.

Hurri Kán 2011.05.25. 09:34:13

@gernika:
Marha... Legkényelmesebb az Alekosz-póz, nem tudta? :DDD

@Kytia:
Hiába, az ösztönök megmutatják, ki hol áll az evolúciós létrán :D

Kytia 2011.05.25. 09:36:15

@gyvy: Az melyik? Váll leejt, has kitol?:DD

Hurri Kán 2011.05.25. 09:38:16

@Kytia:
Nem, fekszem hanyatt, magamat halottnak tettetve, a nő csináljon, amit akar, aztán ha végzett, fordítson az oldalamra :D

Kytia 2011.05.25. 09:40:42

@gernika: Szerintem amúgy az a gáz, hogy összeköti a szexet a fantáziálással. És akkor egy idő után már szex közben is fantáziál, nincs jelen. Én ilyet tapasztaltam, meg barátnők is mesélték. Egyik barátnőmnél még olyan is volt, hogy ha kizökkentette valamivel, pl. megszólalt, vagy valahogyan visszarántotta a jelenbe, akkor a csávónak összement... a libidója.:) És az a csávó pl nagy pornónéző volt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 09:40:51

@Frigyesur:

"Suttogj a fülembe germán malacságokat!" :)

@Kytia:

Gondolom ilyen hörcsögtermészetű vagy, a nagy medvéknek meg az jön be, hogy futkározik körbe a kisállat :)

Kytia 2011.05.25. 09:44:17

@gyvy: Ja, tényleg. Mindezt ráadásul csukott szemmel, hogy közben a bahamákra képzeled magad.:))
Srác biztos nagy pornónéző.:)))

Kytia 2011.05.25. 09:46:17

@Nard: Dehogy. Lajhár természetű vagyok, fekszem elnyúlva, oszt vagy vakarásszák a fültövemet, vagy hagyjanak békén és menjenek le kajáért.:D

fumerin 2011.05.25. 09:47:18

Kedves posztoló!
Örülj, hogy ilyen témájú filmeket találtál és nem meleg pornót!
Akkor megértem, ha dühös lennél, de így szerintem semmi okod rá.
Szerintem minden ember masztizik(masztizott), szóval van, aki erre, van aki másra.
Aki mást mond hazúúúúg állat!

Pilled · http://polenaplo.blogspot.com/ 2011.05.25. 09:48:47

@gyvy: csak nem arra gondolsz, hogy ki kéne próbálnia? :D

Devil2 2011.05.25. 09:51:22

@Bundabandi: és van egy limit ami alatt elégtelen illetve felette megfelelt?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 09:52:13

@Kytia: Kb! Ha már másra kell gondolni közben az már über gáz!

Nálam az illat áll első helyen. Na persze ezt nem úgy értem, hogy a többi nem lényeg, de ha már összejöttem valakivel, akkor az illata az, amitől igazán be tudok gerjedni. Azt mondják, hogy az erős genetikai összetétellel rendelkező pasik illata vonzóbb. Aztán az érintés. A hang nekem nem fontos, akár néma is lehet! :D Az arc meg... nyilván nem jönnék össze vele, ha taszít ar arca, de tuti nem az arcára fogok begerjedni.

Hurri Kán 2011.05.25. 09:53:11

@Pilled:
Akár... vagy meg kell tőle kérdezni, ilyen rém egyszerű :D

@Kytia:
Végre fejlődsz :D

Devil2 2011.05.25. 09:58:15

@Bundabandi: hát az nem lehet jó.. :S

indapass90210 2011.05.25. 09:58:40

@Bundabandi: "Azt mondják, hogy az erős genetikai összetétellel rendelkező pasik illata vonzóbb. "

Milyen az az erős genetikai összetétel?

Devil2 2011.05.25. 10:00:34

@Dövan: na ez bennem is felmerült... szerintem ha nem gyenge, az már erős.. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 10:04:40

@Dövan: Ami passzol a tiédhez, erős az immunrendszere.

Devil2 2011.05.25. 10:05:25

@Dövan: azon hibátlan gének halmaza, mely képes kiváltani az akut bugyinedvesedést, találgatások vannak, de pontos összetétle azonban az orvostudomány előtt is rejtély a mai napig.

Devil2 2011.05.25. 10:06:13

@Bundabandi: szedem a C vitamint, akkor jó illatom lesz? :D

Pilled · http://polenaplo.blogspot.com/ 2011.05.25. 10:07:15

@gyvy: akkor nem lenne vicces.
Fullos bőrszerkó, korbácsban várja, hogy az embere végre betegye a lábát az ajtón, majd pedig mély torokhangon odahörgi neki:
"Térdre te férfiállat!"

:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 10:08:09

Nekem mindig iszonyú jó illatom van, mégis ronda vagyok.

Dr. Jula Watson 2011.05.25. 10:08:33

@Devil2: szóval jobb, ha tudatlanságra kárhoztatsz? :)

@Bundabandi: Hajjajj, megint nem olvastál figyelmesen. Látta a sok dvd-t és csodálkozott, minek az neki. Nem megkérdezi, hanem szépen végignézegeti, amikor a másik nincs otthon. Így már érthető? :D

Devil2 2011.05.25. 10:11:24

@Dr. Jula Watson: na jó, te akartad, összefoglalom: kezdtünk a szarral meg a húggyal, mindenféle gügyögő formában (is)..., délutánra meg kialakult egy heveny catfight. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 10:12:32

@Devil2: Valamivel csak mérni kell, nem? Egyest még nem adtam. :D És pótvizsgázni is lehet!

Gondolom te is méred valamivel a nő teljesítményét. A fekszik, mint egy darab fa és a domina között vannak azért lépcsők! Nem? Vagy mindegy?

Hurri Kán 2011.05.25. 10:13:18

@Pilled:
HA valakinek ez kell :D

@Nard:
koszosodj meg, hátha megszépülsz :D

@Dr. Jula Watson:
J, igen, a cuccaimban /zsebeimben/ telefonomban való turkálásért (tudtom nélkül) én is ölni tudok...

Dr. Jula Watson 2011.05.25. 10:13:18

@gernika: Nard alapból gyanús alak :DD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 10:13:40

@Devil2: Az már a genetikán nem változtat! :D

Devil2 2011.05.25. 10:14:02

@Bundabandi: Meg fogsz lepődni, nem mérem. Ha jó, jó, ha nem, az még később lehet jó. :D

Dr. Jula Watson 2011.05.25. 10:16:42

@Devil2: szedjél fokhagymát. Garantáltan egészséges és olyan csudijó illatot hoz ki az emberből... :D

Dr. Jula Watson 2011.05.25. 10:19:16

@gyvy: Ez attól függ, ki teszi. Normális kapcsolatban nem okozhat problémát egymás cuccihoz való nyúlás. Aki ilyen nagyon védelmezi az úgynevezett "privát szféráját" azzal tuti nem költöznék össze.

Hurri Kán 2011.05.25. 10:21:06

@Dr. Jula Watson:
Bárki. Nem azzal van gondom, h pl. barátnőm, vagy haverom, kollégám pl. ki akar keresni egy számot a telefonomból, mert nincs benne semmi titkos, csak KÉRDEZZE meg, ennyi :)

Devil2 2011.05.25. 10:21:37

@Dr. Jula Watson: szerintem te viccelsz velem. :D

Dr. Jula Watson 2011.05.25. 10:23:51

@gyvy: És mielött kimossa a szennyes gatyádat, akkor is kérdezze meg, ugyanmár drága, megnézhetem, nem maradt-e trutyós zsebkendő a zsebében? :D
De hát mindenki más. Én mint mondtam, nem élnék olyannal, akinek dugdosni valója van. Még ha csak elviekben is.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.25. 10:24:11

Mélyen szántó egy kapcsolat lehet, ahol 4 évig nem fel sem merül,hogy mi a fene az a rohadt sok dvd a pasid polcán...

Ez a porndvd gyűjtés engem kicsit elbándi NagyDudák magazin gyűjtési mániájára emlékeztet. Az is inkább szánalmas volt, mint vicces.

Ja és egy tipp. A szex és nyújork egyik részében charlotte rájön,hogy első férje, Troy habár a szexet elutasítja vele, éjszakánként pornólapokra rejszol a klotyóban. Habár megalázónak érzi, mégsem csinál balhét, hanem a következő estére az összes magazinos luvnya fejére a saját képét ragasztja fel.
Tehát a képlet egyszerű: töröld le a filmeket és mindegyikre vedd fel magadat meztelenül, kihívó pózokban. Így, ha józsi előkap egy dvd-t,hogy "hú de régen láttam az anál intrúder 125-öt", Téged kap premier plánban.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 10:25:31

@Dr. Jula Watson: De 4 év alatt egyszer sem tűnt fel neki a gyűjtemény, csak miután összeköltöztek? Nagyon jól ismerhette a srácot!

Hurri Kán 2011.05.25. 10:26:04

@Dr. Jula Watson:
Pedáns vagyok, nem hagyok benne zsebkendőt :P

Mondom még egyszer, semmi titkolnivalóm nincs, de akkor is... Én sem turkáltam barátnőmnek abban a fiókjában, ahol a különböző hivatalos papírjait tartotta, mert semmi közöm hozzá.

Devil2 2011.05.25. 10:30:10

@Éden Zina: ha a pasi éleseszű, érteni fogja a célzást.
ha nem, akkor annak beláthatatlan következményei lesznek. :D

indapass90210 2011.05.25. 10:30:42

@Bundabandi: engem sem szoktak megkérdezni a nőim, hogy minek nekem 8TB háttértár?

Mondjuk én sem tudom...

Hurri Kán 2011.05.25. 10:32:17

@Devil2:
Például belecsempész a csaj táskájába magáról készült, álló fasszal tükör előtt pózolós képeket? :DDD

@Dövan:
Addig a 2 napig gondolom nem zavarja őket :DDD

Bicikliző medve 2011.05.25. 10:33:30

@Kytia: Tehat a ferfiak mind gazosak. Megsugom, Nard is szereti a pornot, csak nem akarja bevallani :)

Devil2 2011.05.25. 10:34:07

@gyvy: @Éden Zina: nem, szerintem ott min. 5 év letöltendő következmények lesznek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 10:35:39

@Dövan:

Raid6. És biztonságban vannak az adataid! Ezért kell 8Tb :) Amúgy az megnyugtató mennyiség.

Hurri Kán 2011.05.25. 10:35:49

@Devil2:
Ha kikerülnek a felvételek "olyan" oldalakra? :DDD

Devil2 2011.05.25. 10:37:21

@gyvy: nem, ha már megvolt a tárgyalás másodfokon. :D

Dr. Jula Watson 2011.05.25. 10:37:54

@Bundabandi: pont erről irtam én is...

@gyvy: Nem mindegy, hogy barátnő, vagy valaki, akivel együtt élsz, és szándékozol is közös életet kialakítani az elkövetkezendő 60 évre. Mert azt ilyen titkokkal nem lehet.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 10:38:54

Ooooooó! Ha a szimatom nem csal, megjött a catfight ellenfél!

Devil2 2011.05.25. 10:39:57

apa, kezdődik.. (neeee)

Hurri Kán 2011.05.25. 10:40:45

@Devil2:
Még előtte? :D

@Dr. Jula Watson:
Mondjuk úgy együtt voltunk már jó ideje. De mondom, nekem se jutott eszembe turkálni a telefonjában pl, mert az ÖVÉ, nem az enyém. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 10:41:39

@Devil2: Mutasd be őket egymásnak Julával! :D

Devil2 2011.05.25. 10:42:00

@gyvy: elbeszélünk egymás mellett, én emberhalálra gondoltam. :D

Hurri Kán 2011.05.25. 10:42:41

@Devil2:
NAja...ha a kedvenc fétispornó dvd-met törli le :DDD

indapass90210 2011.05.25. 10:43:53

@Nard: csak amíg bele ne ver a villám a gépbe. Ezért kell másik 8TB a páncélba :)

Devil2 2011.05.25. 10:46:10

@Dövan: ATB.. azt én is szerettem.. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 10:46:32

@Dövan: Nekem csak 2 Terra van, így is hülyének néztek a srácok mikor bementem az üzletbe a neten rendelt wincsiért! Miért fura az, ha egy nő számítógép alkatrészeket vesz? Nem értem... Mikor a HTC-met vettem, akkor is megkérdezte az eladó vickó, hogy nekem lesz? Mondom, igen. Miért? Hát hogy nők nem szoktak ilyet venni. :S

Kytia 2011.05.25. 10:47:27

@Bundabandi: Nem az erős genetikai összetétel, hanem a mienkétől lehető legkülönbözőbb. Így az utódunké lesz változatos.:) Ezért tetszik mindenkinek más. Ezt hallottam.

@ċsirke72: Megsúgom, én is nézek néha pornót, pedig a lányok olyat nem szoktak.:DDDD De az arány itt az, ami nem mindegy.

Devil2 2011.05.25. 10:49:07

@Bundabandi: neked már megvolt, látom. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 10:50:17

@Kytia: Ezt írtam én is. Hogy ami passzol a tiédhez... meg az erős immunrendszer.

Bicikliző medve 2011.05.25. 10:51:17

@Kytia: Ez mondjuk teny. A gyujtest en se ertem, megnezerm, letorlom. Bar nem azonnal, hanem miutna osszegyult 1-2 giga, ami mar sok helyet foglal, es megeri a faradsagot.

indapass90210 2011.05.25. 10:52:19

@Bundabandi: a zájfón a trendi. nincs ájfónod, le sem köpnek a diszkóban!

Devil2 2011.05.25. 10:53:58

@Bundabandi: nem a passzolás itt a lényeg, hanem az, hogy a nő elhiszi e a pasiról hogy apja lesz az utódjainak. Ebben a "szag" is közrejátszik persze. Biológia az egész.
Van akik megpróbálják a biológiát átverni, de úgyis pofára esnek.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 10:54:51

@Dövan: Szarom le az ájfónt! Nem villogni akarok vele, hanem használni! :D

Devil2 2011.05.25. 10:54:52

@Bundabandi: de azt mondtad, hogy az már halottnak a csók. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 10:55:17

@Dövan:

Nyilván a storage-ot túlfeszvédővel kell felszerelni + szünetmentes táp.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 10:56:55

@Kytia:

Hát nekem a niggerek nem tetszenek (+ büdösek is szerintem). Pedig attól tuti változatos lenne az utódaim génállománya! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 10:59:27

@Devil2: Hidd el az ősi ösztönöknek nagyon nagy szerepük van a párválasztásban! Az, hogy ki jön be neked, abban nagy szerepet játszik az illata. Erre mondják, hogy működik a kémia, de egyszer ezt már boncolgattuk, asszem Fricivel.

Kytia 2011.05.25. 10:59:46

@Bundabandi: Átöltöztél a catfight-hoz?:DDD

@ċsirke72: Szerintem ez akkor is gyíkság.:)) Seperc alatt egy rakatból válogathatsz a neten, minek a gépen tárolni. Ennél már csak azok jobbak, akik név szerint ismerik a legutolsó H kategóriás pornószínésznőt is.:DD

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 10:59:57

@gyvy: Na mire, csajszi?

@Budapesti Brigaderos: Gyvyt kerdezd, o a szakerto. :)) Nekem a Lassiebol olvasott fel az anyukam. Azota megtalaltam a legjobb altatokonyvet.

@Kytia: Hat engem egyatalan nem inditanak be az allatok, nem tudom ki hogy van vele. Azt meg elhiszem, hgoy maga az aktus latvanya, na de allatokkal??! :SS

De ilyen alapon a pasikat is ez. Arc egyertelmu, mely hang tuti, a jo illat, mert jo a szaglasom (eccer dolgoztam drogeriaban, vegigszagoltam az osszes ferfi dezodort, es kivalasztottam a nyerot).

2011.05.25. 11:01:42

@Kytia:
"Ezzel jó ötletet adtál. Legközelebb, ha lesz pasim és pornónéző lesz, mellette idegen férfiakat fogok taperolni a buszon. Ha felháborodik, megmagyarázom majd neki, hogy én úgy vagyok ezzel, mint ő a pornóval, csak mi, nők, ugyebár a tapintásra gerjedünk.:))) "

Ez jóóó, megjegyzem, hátha lesz nekem is ilyen pasim. :)

Kytia 2011.05.25. 11:01:55

@Nard: Na jó, de a balkánias, sötéthajús, sötétbőrűsek jönnek be, miközben te szöszi vagy.:)) Vagy legalábbis szöszibb az átlagnál. Jó, tudom, nem vagy szöszi.:))
Niggerek nekem sem, mert azok valóban olyanok, mint a szárított medvetalp.:))

zuperhős 2011.05.25. 11:02:18

majd kiderül, hogy a pasid pornófilm forgatásokon kárpitos :D

Devil2 2011.05.25. 11:02:54

@Bundabandi: Én elhiszem, sőt ezt mondom. Nem tudom pontosan mit nevezünk "kémiának", de lehet az hogy valaki felkelti az érdeklődésed (nem a szexuálisat) akkor is ha nem érzed az "illatát"? ((mert mondjuk nem kerültök olyan közel)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 11:04:02

@Nard: Nekem a félvér pasik nagyon bejönnek (mármint néger félvérek, mulatt? Asszem így hívják őket)! Van bennük valami plusz! Szerintem a félvér nők is szépek, szép a bőrszínük.

Kytia 2011.05.25. 11:04:20

@Frigyesur: Én csipázom a szexelő majmokat, utána még kurkásznak ís, szóval a romantika is megvan.:DD
Tök furi, nekem nem annyira a mély hang tetszik. Még ebben sem lehet statisztikát csinálni, basszus.:DDD

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 11:04:48

@Kytia: Tegnap eleg szemrevalo peldanyok rohangaltak a munkahelyem kornyeken. Denzel Washingtonra ne mondd mar, hogy nem jopasi! Ettol fuggetlen nekem se az eseteim. A kek szem az esetem :)

Nard szoke. Ez nem is kerdes. :)

Devil2 2011.05.25. 11:05:15

van ilyen még hogy "pornófilm-forgatás"? Már Kovi is tönkrement.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 11:06:51

@Kytia: Át! Valahogy ez ugrott be elsőnek. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 11:07:00

@Frigyesur:

Nekem van a legjobb :) Van a csokis, ami gernikánál nyerő. Neked tuti a gumicukor-lasagne-fertőtlenítőelefánt illat a befutó :)

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 11:07:54

@Kytia: Ehh, fura vagy. *legyintes* :D Sajnos a mely hang altalaban a legkevesbe sem ferfias megjelenesu pasikhoz tartozik. Nem ertem miert. Hall az ember lanya egy dormogest, megfordul, es maris kiabrandult.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.05.25. 11:08:37

a kárpitosok maximálisan 20 dvd-t birtokolhatnak, mert ha többet, rendszergazdává válnak

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 11:09:04

@Devil2: De ha közel jössz, minden kiderül! :D

indapass90210 2011.05.25. 11:09:18

@Nard: van egy apc surgearrest, utána meg egy apc br900gi :)

Nem bízok semmit a véletlenre, egyszer már belekúrt a villám a rendszerbe, igaz akkor is csak a régi szünetmentes ment világgá.

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 11:09:42

@Nard: Teged meg nem szagoltalak. A csoki Kittynel is nyero! :))
Ma fertetolenito elefant nelkul kellett bejonnom. Szornyuuuu. :( A gumicukor mar megvolt. Amugy meg nem :P

Devil2 2011.05.25. 11:11:27

@Bundabandi: Á, nem merek, lekardozol. :D

indapass90210 2011.05.25. 11:11:52

@Bundabandi: óvatosan emeld az arcodhoz, miután leszartad!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 11:14:50

@Frigyesur:

Denzel Washington jó pasi, sokat bírna a gyapotföldön! :)

@Dövan:

Dícséretes Dövan! :) Szeretem az ilyen alaposságot és biztosítást :)

@Bundabandi:

Ja, a félvér csajok is nagyon szépek, az már bejövős :)

@Kytia:

Jó, fehér bőrű vagyok, meg világosbarna hajam van. (NEM SZŐKE!). De a nőkből nekem a latin jön be, sötét haj, sötét szem. A szőkéket nem bírom.

indapass90210 2011.05.25. 11:15:29

@Bundabandi: az ájfónt!

De látom, neked nincs olyan, nem vagy trendi!

Kytia 2011.05.25. 11:16:22

@Frigyesur: Lehet, hogy távolról némelyik nem rossz, de büdösek és szárazak. Olyan bizarr.:)

Mély hangon nem azok szoktak dörmögni, akik ilyen óriási magas girnyók, soványak és akkora ádámcsutkájuk van, mint egy zsömle?:)) Nekem most az ugrott be.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.05.25. 11:16:31

@gernika:
nekem is van xxx könyvtár :) (nem pornó van benne, de csak az átverés miatt!)

@Bundabandi:
750 megányi anyag überbrutál sok, egy cédényi is van!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 11:17:53

@Nard: A pasim szokott röhögni mikor csorgó nyállal nézem a helyszínelőket, mert Warrick a kedvencem. Neki ráadásul kék a szeme... Brrrrr!

Kytia 2011.05.25. 11:18:47

@Nard: Na, ezt mondom én is. Szóval az ellentétek vonzanak. Én ugyan középsötét vagyok, de nekem meg a világosabbak.:) illetve a középvilágosak. Az ember azért igenis törekszik arra a fránya genetikai sokszínűségre.:))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 11:19:03

@Dövan: Lázadó voltam mindig! Ami divat volt az nekem ritkán tetszett.

Hurri Kán 2011.05.25. 11:19:16

@Kytia:
Egy világ omlott össze bennem :DDD

@Nard:
Kár, hogy valamelyik felmenője nem polip volt, akkor hatékonyabb munkaerő lenne :D

Kytia 2011.05.25. 11:19:55

@Bundabandi: Melyik a Warrick? Én azt nem nézem, muti.

dr. gernika 2011.05.25. 11:23:25

@Kytia: Ez már tényleg súlyos eset.
@Nard: Ezt fejezd már be. :(

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 11:24:07

@Nard: Ugyan Nard. Az emberiseg egyik legnagyobb szegyene volt a rabszolgatartas.

@Kytia: Nem feltetlen magasak, de igen. Es melle az arcuk total kisfius, vagy olyan... nem ferfias.

@Bundabandi: A gondor haj viszont nagyon nem jon be, se nala, se masnal.

Bicikliző medve 2011.05.25. 11:24:57

Online filmek nem neznek ki jol a hd monitoron, nagyon pixelesek :)

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 11:25:50

@Kytia: Na es micsinaljanak a kevertek. Sotet haj-vilagos bor. Engem a szoke haj+barna bor kombinacionak kene vonzania? Okitsatok! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 11:26:06

@Kytia: "Én ugyan középsötét vagyok" ezen jól vigyorogtam! XD

(Majdnem olyan jó, mint amit tegnap ebédnél a kollégám mondott. Beszélgettük az Apádra ütök című filmről, erre azt mondja "a harmadik már nem volt olyan jó. Mármint a Segil Bekúr" Sikítva röhögtem. Ekkor kérdezték meg, hogy mit szedek. :D)

Egyébként lehet benne valami, mert én meg fehér bőrű vagyok és kék (vagy zöld, mindenki másnak látja) a szemem. Eredetileg barna a hajam, de most vörös vagyok, meg voltam már szőke is. Lényeg, hogy bomlok a félvérekért. :D

Hurri Kán 2011.05.25. 11:27:10

@Frigyesur:
Most is létezik, csak most már legalizálták és munkaviszonynak hívják...

Dr. Bélus___ 2011.05.25. 11:28:20

@Frigyesur: Nálunk is így van. Lát az ember fia egy jó segget, esetleg jó alakot is, totál ráindul, aztán mikor megfordul broáf...

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 11:30:44

@gyvy: De azert nem sutnek billogot a borodbe... Marhaknal is kegyetlenseg. Es ez meg nem a legdurvabb resze. :x

@Bélus___: Ez elet tele van csalodasokkal, Belus *sohaj*

Kytia 2011.05.25. 11:31:00

@Frigyesur: Nekem pont a kisfiús. Meg a göndör is bejön.:))Sötét haj, világos bőr? Én is olyasmi vagyok, de nekem bejön a barnás bőr, világos haj. Neked is jöjjön be.:DD

Hurri Kán 2011.05.25. 11:32:09

@Bélus___:
Hiába, az élet néha tartogat meglepetéseket.

@Frigyesur:
Pedig nem is egy rossz ötlet. :D

Kytia 2011.05.25. 11:32:35

@Bundabandi: Jááááj, ezt meghagyom neked.:)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 11:32:47

@Frigyesur:

Az lehet hogy szégyen, de költséghatékony volt. Mondjuk ez az ország is pont a felé halad, és mi vagyunk a niggerek.

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 11:37:15

@Kytia: Ismeteltek fura vagy. A rovid gondor haj, brrr. Non meg tud mutatos lenni, ha jol kezelik, vagy mit csinalnak vele. Ooo, mar bejott. :)) Barna bor es vilagito kek szemek, nyamm-nyamm. Horvatorszagban rohangaltak ilyenek a tengerparton anno. De alapvetoen inkabb a feher bor tetszik. A lenyeg, hogy gondor haj, koverseg, sotet szem kilove, sot, csak kek lehet.

@gyvy: Naa.

@Nard: Nem a nigger szot hasznalnam arra, hogy aki dolgozik es rendesen adozik, azt szivatjak a legtobbet :D

dr. gernika 2011.05.25. 11:37:44

@Nard: Queen Latifah tetszik neked.

fumerin 2011.05.25. 11:38:07

@Bundabandi: Látom, a pasi választásnál is a házimunka jár az eszedben:D
Ezzel simán tudnék klotyót kefélni, még a perem alá is befér a haja:D

Joe69 2011.05.25. 11:39:58

index.hu/tudomany/brittudosok/2011/05/19/ki_mindenki_utalja_a_szexet/

Ez a mai kommentem és a jó édes k.. anyját annak, aki mások cuccai között turkál, úgy általában.

Hurri Kán 2011.05.25. 11:40:11

@Bundabandi:
Ez úgy néz ki mint Hany Istók, akire rárobbantottak egy hínármezőt...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 11:40:52

@Frigyesur:

Pedig szinte ingyé' dolgozol. Nigger vagy. Niggernek nincs neve, csak munkája.

Az egyik legjobb barátom bejönne neked :) Kár hogy túl hülye hozzád :)

@gernika:

Jó, kivétel :)

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 11:40:56

@gernika: :OOOO Agyonnyomna szilfid kis testet. :x

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 11:43:55

@Nard: Eloszor ugy olvastam "Kar, hogy tul jo hozzad" :DD Sajnos hozzam szinte mindenki tul hulye, ez a kiveteles intelligencia atka. *sohaj*

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 11:45:38

@csupasz gőte: Dilis! Nekem teccik! Akkor Warrick csak az enyém? Tök jó.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 11:46:38

@gyvy: Nem tudjátok értékelni az ízésemet! :P :P

Kytia 2011.05.25. 11:46:55

@Frigyesur: Annyira nem rövid. Annyira, hogy még lehessen buzerálni.:) Meg annyira göndör se legyen, csak legyenek fürtjei.
pl.: www.palzoo.net/file/pic/user/HeathLedger.jpg

Bár ez egy randa kép.:)

Hurri Kán 2011.05.25. 11:47:33

@Bundabandi:
Megnyerted, vigyed, néha a hajában tenyésző apróbb ízeltlábúakat szedd azért ki.

dr. gernika 2011.05.25. 11:47:54

@Nard: Azért a parfümöd jobban szeretem, mint a csokis dezodort. :)

Kytia 2011.05.25. 11:48:40

@gyvy: Hűha, a Gyvy féltékeny.:DDD

Hurri Kán 2011.05.25. 11:48:53

@Bundabandi:
Van az a fajta ízlés, amit nem lehet...

fumerin 2011.05.25. 11:49:14

@Bundabandi: Nem vagyunk táplálékkonkurensek! Mehetünk együtt, bárhova! :D
(kivéve, ha te is sörös vagy)

Kytia 2011.05.25. 11:49:23

@Nard: Jó, nem azt mondtam, hogy kiásom és viszem.:DDD

Hurri Kán 2011.05.25. 11:50:18

@Kytia:
Háttemeghülyültél, Jolán? Én, erre az előemberre? Jájjjj...

@Nard:
Nemtom, én majom lennék, szerintem elfutnék előle...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 11:51:32

@Kytia: Cegínyke már meghalt! Azért jóképű volt az tény!

dr. gernika 2011.05.25. 11:51:42

@Frigyesur: Kergesd el Kittyt szoliba és majd meglátod. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 11:54:33

@csupasz gőte: Inkább bor. Bár az se nagyon. Campari naracslével! És szex a bícsen, de az már nem italban.

@gyvy: Akkor a másik kedvencemet már meg sem mutatom! Az is hasonló.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 11:55:24

@gernika:

Höhö! Cicafiú szoliba is járjon? Képzeld milyen fertőtlenítés lenne otthon! :)

Hurri Kán 2011.05.25. 11:56:17

@Bundabandi:
Ne is :DDD

@Nard:
És nem nevetnék ki a szoliban hóna alatt az elefánttal?

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 11:57:28

@gernika: Jah, persze, nem vagyok en olyan, mint te :D Konnyen barnul magatol, kiszokul, nagyon kis csini lesz :)

fumerin 2011.05.25. 12:00:35

@Bundabandi: Strandon nem jó a szex, mert sokan vannak, meg a homok elszívja a nedvességet:D :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 12:00:37

@gyvy:

Dehogynem. Ha ő lemegy szolizni, akkor én is :) Röhögni akarok :)

Hurri Kán 2011.05.25. 12:02:21

@Nard:
Azt én sem hagynám ki :DDD

dr. gernika 2011.05.25. 12:02:28

@Kytia: A majmok után már bármit el tudunk képzelni. :)

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 12:05:02

@Nard: @gyvy: Höhö. Azon nevettem, amikor az Agymenokben a srac a korhazban annyira kerulni akarta az embereket, hogy vegul egy karantenes helyisegbe tevedt be. :DDD Aszem emlekeztett valakire, de nem tudom kire. :))

dr. gernika 2011.05.25. 12:05:22

@Nard: Elefántos zuhany. :D
@Frigyesur: Miért én milyen vagyok? :)

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 12:08:12

@Nard: @gyvy: Nyugodtan bevallhatjatok, hogy csak latni akarjatok felmeztelenul ;))) Kedvenc jelenete:
www.youtube.com/watch?v=Eor350706YM
"-You can't resist as, Mr. Powers.
- Au contraire baby, I think you can't resist me."

:DDD

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 12:09:55

@gernika: Szolarium, Nard? Remlik valami? :))

Sajnos nincs elefantos zuhany, de van fertotlenitos tusfurdo (a sima szappan nem jo, nem fertotlenit). De igazabol azt mar en se hasznalnam, ugyhogy nem is tulzom el. :))

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 12:11:56

@gyvy: Latom a rovidtavu memoriadban vannak hianyossagok. :)

fumerin 2011.05.25. 12:12:23

@Bundabandi: Tegnap fürödtem először a Tóban. Elképzelem, ha nekem összement minden, akkor férfinak mennyire:D
Nem mellékes, hogy az én látványom nem csinál akkora izgalmat a férfiban, hogy azt a hűvösebb víz el nem mossa:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 12:17:53

@csupasz gőte: Jó hideg lehet még a víz. Én jövő héten megyek a tóra, fürdeni nem fogok az tuti.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 12:18:50

@Frigyesur:

Jó oké, egyszer az életben voltam szoliban :( Tök uncsi. Gonosz vagy, hogy felemlegeted. Szerintem inkább Warcraftban keresem meg Kittyt és mészárolom le :)

fumerin 2011.05.25. 12:18:55

@gyvy: Ne írj nekem rejtjeleket, mert nem tudom kódolni! :D

fumerin 2011.05.25. 12:19:59

@Bundabandi: Nem volt vészes. Mondjuk sok időm nem volt végig gondolni a fürdési szándékot, beledobtak:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 12:23:23

@csupasz gőte: Fúú hát remélem engem nem fognak! Naon nincs kedvem menni (céges bizbasz lesz) de kötelező. Innentől már rosszul hangzik!

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 12:24:15

@Nard: "Nem adhatok mást, csak mi lényegem" :))
Annnnyira kemenyen tolod Nard, hogy meg en is megijedek. Lemaszarolod a WoWban. Atommacso. :)))

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 12:25:45

@Bundabandi: A ceges bizbasz valami borzaszto. (En meg a megbeszeleseket se birom. Nem azert valasztottam olyan munkat, ami egyszemelyes, hogy kollegakkal beszeljek.)

fumerin 2011.05.25. 12:28:00

@Bundabandi: Jó kis céges buli:D
Van, aki szereti, mert cég pénzén lehet mocsár részeg. Nem egy ilyen rendezvényen voltam(zene). A legutóbbin a csaj a sloziba esett, leverve két asztal poharat menet közben. És még nem volt éjfél.
Még röhögni sem tudtam rajta, ez annyira szánalmas jelenet volt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 12:31:13

@Frigyesur:

A fizikai erőszak elítélendő és leginkább fárasztó! :) Engem is folyton basztatnak hogy nem vagyok túl szociális. Nem járok céges hepajokra. Van rajtam kívül egy kolléganő, aki szintén ilyen antiszoc mint én, ő megért engem én meg őt. Ebben az is közrejátszik, hogy havonta kb 1x látom :)

@csupasz gőte:

Én amin voltam (1x) az is bőven elég volt.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 12:34:13

@csupasz gőte: Nálunk egyszer volt karaoke. Az egyik osztályvezető iszonyatosan berúgott és énekelt, majd oldalazni kezdett, lefejelte a kivetítőt és az egyik pincér tálcáján kötött ki. Szép volt! Ott kötözgették a sebeit.

Az a baj, hogy megint majd elmondják, milyen okos, ügyes banda vagyunk és minden marad a régiben. :( Meg rákényszerítenek hülye játékokra. :( A családapák berúgnak és megdugják a cég ribancait stb. Csudi jó lesz!

indapass90210 2011.05.25. 12:40:50

@csupasz gőte: fogadjunk, hogy utána meg is húzták!

dr. gernika 2011.05.25. 12:52:02

@Frigyesur: Nyóvan, az kivételes volt. :)
Fertőtlenítős tusfürdő tényleg marhaság, csak nagyon indokolt esetben van értelme.

fumerin 2011.05.25. 13:12:29

@Bundabandi: Én is ezt a forgatókönyvet látom mindig:D
@Dövan: Két férfi (munkatárs) vitte fel a szálloda szobába, mert menni nem tudott, de hogy ott mi történt, azt nem tudom.

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 13:16:16

@Nard: :) Mindig azt hittem, hogy a kockak a szamitogepes gyilkolaszast is helytelenitik. :O

Nalunk a megbeszeles kotelezo. Ma is kihagytam, le is szurtak, mert inkabb dolgoztam. Komolyan mondom, felhaborito! Dolgozni a munkahelyen. Tuti kirugnak. :)))

Jah, az ember kollegakkal nem beszelget, csak munkarol. Es ezert meg ram neznek furcsan... Legalabb az IT antiszocialis munka. Laborra kene valtanom, a kemcsovek nem dumalnak :)))

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 13:19:57

@gernika: Perszepersze, 'ecceri alkalom' Mind tudjuk ez mit jelent :))
Na igen, jol szetvaghatja az ember boret. :S

Hurri Kán 2011.05.25. 13:30:35

@csupasz gőte:
Sose értettem minek iszik aki nem állja...:S

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 13:34:40

@Frigyesur:

Az azé' volt, hogy ne égjek le másnap a strandon nagyon. Persze leégtem. Mert ilyen vagyok :( Volt főnököm 1 év Brazilía után hófehéren jött haza. Az a teljesítmény. Igazi IT-s nem barnul. Amelyik igen, attól hígul a szakma.

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 13:41:31

@Nard: Sorstars. :( No, nem kell magyarazkodni. Meno es csini akartal lenni, tovabba a barna bor karcsusit (:DD enelcen tanultam :))

IT :DDD Egy baratnom meselte, hogy konferenciarol visszajott total barnan (hofeher bor amugy). Kicsit sem volt gyanus. :))) En a gorog sebeszet gyakorlatomrol icipicit barnabban jottem meg, de az is csak azert, mert sokat kellett a varosban kutyagolni a korhazig :)))

JOKKA21 2011.05.25. 13:51:00

Hülye picsa vagy, én meg playboyt, fhm-et és ckm-et.Buta, felszínes és ostoba tyúk vagy.

fumerin 2011.05.25. 13:59:34

@gyvy: De hülye vagy:D
4/40 váháháháháhá....LOLXD
Ma egész délután erre fogok koncentrálni, már érzem.
Megnézem a férfiakat befele menet és kifele jövet is:D
Igaz, csak olyan félszemmel.

Hurri Kán 2011.05.25. 14:02:09

@csupasz gőte:
Jusson eszedbe, amit most írtam :)))

Hurri Kán 2011.05.25. 14:02:46

@JOKKA21:
Fúj, te ilyeneket olvasol?

fumerin 2011.05.25. 14:04:46

@gyvy: Sajna eszembe fog jutni. Remélem egyik sem lesz olyan tapintatlan, hogy megkérdezze, mi a faszééé röhögök:D

Hurri Kán 2011.05.25. 14:05:40

@csupasz gőte:
Esetleg pont azéé :DDDDD
Mármegindehülyevagyokígyebédután... Szégyellem is magam, nem vagyok rá büszke :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 14:12:04

@csupasz gőte: @gyvy:

"Egy férfi elhatározza, hogy a barátnője nevét (Wendy) rátetováltatja a nemiszervére. El is megy, rá is tetoválják, de figyelmeztetik, hogy a teljes név, csak merev állapotban lesz olvasható, normális esetben csak a W és az y lesz látható. Amint végzett, bemegy egy étterembe, mert nagyon kell pisilnie. Éppen végzi a dolgát, amikor is bejön egy néger férfi, akinek szinten W és y tetoválás látható a péniszén.
- Az Ön péniszére is Wendy van tetoválva? - kérdezi a négert.
- Nem. Az enyémre az van írva, hogy: Welcome to New York, we hope that you will be having good time in this city."

fumerin 2011.05.25. 14:14:35

@Bundabandi: :D
Más szöveggel ismertem, de esssenem rossz:D

Hurri Kán 2011.05.25. 14:16:06

@csupasz gőte:
Vitéz Nagybányai Horthy Miklós legjobb matróza? :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 14:25:12

@Frigyesur:

Nyilván azért! Nem azé' mert ott lógtál a parton! :)

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 14:31:51

@Nard: Bikinit se vittem, azt se tudtam, hogy van ott tengerpart :D

fumerin 2011.05.25. 14:32:55

@gyvy: Ja :D
@Nard: Ez kifogás. A zemberem is fehér bőrű, de amióta apa, azóta nem ülhet mindig árnyékban, így már halvány barnulásra is képes.
És persze a laptopot sem viheti magával, mert azt nem kötheti ki a kerékpár mellé (ahogy a gyerkőcöket sem):D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 14:35:23

@csupasz gőte: Pedig láttam valahol a neten gyerekpórázokat! Kis hám is volt hozzá. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 14:39:07

@csupasz gőte:

Feljelent majd kínzásért. A genfi egyezmény tiltja az ilyesmit. Mármint, hogy az informatikusokat napon tárolják 5 percnél tovább. Engem már megszóltak, hogy miért közlekedem a zárnyékban, "pedig olyan szépen süt a nap!". Mondtam, hogy épp azé'.

@Frigyesur:

Nem szégyen a nudizás :) (más kérdés, hogy én nem tenném) :)

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 14:40:00

@csupasz gőte: Micsoda szabalyok! Csoda, hogy meg epelmeju. :))

fumerin 2011.05.25. 14:40:01

@Bundabandi: Már gondolkodtam rajta:D Bevásárlásnál lenne segítségemre.

fumerin 2011.05.25. 14:45:04

@Nard: A gyerekért mindent! Majd meglátod, hogy fogsz 40 fokban homokvárat építeni kislapáttal! :P
@Frigyesur: Sőőőt, végig nézheti, ahogy megiszom a hideg sörét. Cserébe megeheti a jégkrémem.:D

Hurri Kán 2011.05.25. 14:47:09

@Frigyesur:
A szabályokból ez nem következik :D

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 14:49:18

@Nard: IT :DDDDDDDD

Azert, mert teged mindneki kocsanyon logo szemekkel bamulna? :)) Amugy en se nudiznek soha. Amikor a bikinifelsot akarjak haton kikapcsolni, rugok. En szaradok max. a napon, nem barnulok, utalok napozni. Es igy is mar az egesz vallam szeplos. :S M

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 14:50:03

@csupasz gőte:

A gyerek nem fog homokvárat építeni a napon. Árnyékban annyit építhet amennyit akar. Ha meg a napon akar, ott az anyja, az majd úgyis bírja a meleget. Apa elvan a laptoppal az árnyékban (+lájtkóla, sör nuku) :)

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 14:51:45

@csupasz gőte: Modernkori inkvizicio. :)

@gyvy: Nem, de johiszemu vagyok, csak nem kergette oruletbe a joembert.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 14:55:54

@csupasz gőte: Ó én bármilyen kiskölyökkel építek homokvárat! 2 mp alatt 25 évet fiatalodok és gügyögve várat építek, bújócskázok stb. :D Unokatesómmmal rengeteget játszottunk mikor kicsi volt, 8 év van közöttünk. Elbújtam a napraforgósban ő meg szaladt és sejpítve kiabálta a nevem. De jó is volt! :D

fumerin 2011.05.25. 14:55:58

@Nard: A zember terve is passzolt a tiedhez. De rábaszott, mert kettőt csinált (utód) eccerre, így az egyikre neki kell felügyelni. Én szeretem látni, ahogy szenved a fövenyen. Neki is nagy szája volt és napallergiája és laptop nálunk még majdnem a WC-ben is van egy.
Ráadásul ha a gyerek beleesik a vízbe, mindig őt ugratom utána, mert egy nőnek nem jó a hideg víz (kifogás). :D

Frigyesur (törölt) 2011.05.25. 14:59:37

@csupasz gőte: Miert nem jo egy nonek a hideg viz, mi a fedosztori? :))
"Én szeretem látni, ahogy szenved a fövenyen." :DDD A boldog kapcsolat titka :)

fumerin 2011.05.25. 15:02:39

@Frigyesur: Felfázom, fáj a hasam tőle...hasonlók. Kifogást lehet találni mindenre, neki meg nincs google kéznél, hogy utána járjon:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 15:05:14

@csupasz gőte:

Ezért lesz csak egy. Bőven sok az is.

"Én szeretem látni, ahogy szenved a fövenyen"

Ezért nem kezdek skorpióval! :)

fumerin 2011.05.25. 15:07:50

@Nard: Egyet akartunk, kettő lett.
Nem rajtad fog múlni.

fumerin 2011.05.25. 15:10:27

@Nard: Ja és eszembe jut a bögre sztori is. Az első ultrahang előtt kaptam egy promós darabot ezzel a felirattal: 3:1
Bejött.

fumerin 2011.05.25. 15:38:59

@Bundabandi: Számolj:anya+2 gyerek=3 élő személy egy testben.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.05.25. 15:45:50

@csupasz gőte: Ja, hogy úgy! De te vagy az 1 és benned volt 2. Mondjuk én alapból kettő vagyok... akkor nálam 1:2 lesz? :D

bagolybagoly 2011.05.25. 15:54:49

Hű, micsoda önuralma lehet. Ennyire zavarja, és mégis megnézett huszat!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.25. 15:58:31

@bagolybagoly:

Tudni akarta, mit eszik rajta a pasi! :) (biSZtos nincs nagy melle a postírónak)

bagolybagoly 2011.05.25. 16:02:05

@Nard: Gondolom, a tizedik után még nem is sejtette. Minden maradék erejét összeszedve még megnézett tizet.

dr. gernika 2011.05.25. 18:14:26

@Nard: Oszt ha egyszerre kettő jön ki belőle, mi lesz, he? Tudod, hogy mindkettőnknek egy fiút és egy lányt jósolt a csalhatatlan gyűrű. :P

Kászon Tomi · http://kulturjunkie.blog.hu 2011.05.25. 19:14:20

Szerintem nem gond, ha valaki pornófilmeket néz. Ugyanis lehet belőle tanulni új,izgalmas dolgokat.

Sztavrosz_ (törölt) 2011.05.25. 20:33:57

A férfiak a látványra, a nők a gondolatokra izgulnak fel. pl. kerek formák férfiaknál, helyzetek, szituációk nőknél.
Persze ez nem zárja ki azt hogy minket ne izgatna egy egy helyzet és a nőket is néha izgatja egy szép hímtag látványa.

Mellesleg elterjedt mondás hogy nem is "gépezik" az, akinek nincs pornója. Már a C64-en is mindenkinek megvolt a strip poker samantha foxx-al ahol a poker csak mint idegesítő nyomjukmávégig muszájgame volt jelen.
Az még csak ártatlan sex volt, pornot azért gyűjtik mer macera kivágni a kedvenc részeket és azokból saját másfélórást kreálni. ;)

Sztavrosz_ (törölt) 2011.05.25. 21:27:20

Eszembe jutott a Shopstop2:
"Randal Graves: Akkor olyan vak vagy, mint Anna Frank, mert mire való az internet, ha nem arra, hogy olyan elborult keféléseket bámulj, amiben neked soha nem lesz részed * ?"

tőzegmalac 2011.05.25. 22:03:42

@Bundabandi: mond hol lesz
veszek egy gyűrűt:D

S0und 2011.05.25. 22:29:47

@Éden Zina: "Ez a porndvd gyűjtés engem kicsit elbándi NagyDudák magazin gyűjtési mániájára emlékeztet. Az is inkább szánalmas volt, mint vicces."

Szánalmas mi? A szex és nyújorkból "nőcis praktikákkal" példálózni az akkor mi? :DD

Ejj-ejj

Sanity 2011.05.25. 23:51:39

Oh my, hova kerültünk. A pornófilm már megcsalás kategória... Nehéz ezt a posztot komolyan venni, hiszen kb 0 felvilágosultságról és IQ/EQ párosról tesz tanúbizonyságot. Azért megpróbálom.

Összeköltöztetek, yeah. Néha szoktak ilyet csinálni az emberek. Amúgy nekem van 2 ismerősöm is, akik pontosan 19 napig jártak egy-egy nővel. Törvényszerű, hogy az összes kapcsolat végeszakad 19 nap után, ugye... Not.

"Egyszer kíváncsiságból megnéztem az egyiket, amikor nem volt otthon." Ez nálam válóok. Ne csodálkozz, ha kiakad rajta. A minimális bizalmat sem mutatod felé, ha így elégíted ki a kiváncsiságodat. Hogyan kellene? Megkérdezed tőle. Ha akar, válaszol, ha nem, nem.

"Nem rázott meg" - de azért egy posztot megért. Lol. Remélem ezt te sem hiszed el. Mi biztosan nem.

"minek neki… ENNYI?" Attól még, hogy a te étvágyadat kielégíti havi 2* ugyanazon az ágyon misszionárius pozícióban 1 orgazmus, attól még képzeld el, vannak akik szeretik a változatosságot.

"Szerencsére ebből a műfajból csak 1-et találtam, az általam megtekintett kb. 20 alkotásból. De ezt már nem vetettem a szemére." Huh, most nagy kő esett le a szívemről. Pedig megérdemelte volna, hogy szembesítsd a tényekkel... Not.
Te tényleg ennyire prűd vagy?

"Egy pornófilm gyűjtemény megcsalásnak számít vagy amolyan levezetésnek?" Semminek. Ha ez neked megcsalás, akkor ha esküvőre mentek, menyasszonytánckor felpofozod a menyasszonyt meg a barátod is, hogy hogy képzelik? Gondolkozz már. Inkább örülnöd kellene, hogy van egy férfi az életedben.

"Szóval, azóta ezen rágódom, de nem látszik rajtam, minden megy tovább a maga medrében. Csak akkor is zavar." Tökéletesen egybecseng a "Nem rázott meg" sorokkal.

"Mi van, ha jön majd egy igazi hús-vér csaj?" Fog jönni. Nem egy, sok.

Tudod, az a baj a hozzád hasonló lányokkal (amúgy ez fordítva is igaz sokszor), hogy bár logikusnak hangzik amit csináltok, de ellentétes eredményt értek el vele. Le akarjátok tiltani a másikat minden nőről, hisztiztek ha egy kolléganővel fél órával tovább bentmarad az irodában, stb. Amit nem fog fel a kis agyatok, az az, hogy ha akar, akkor bizony meg fog csalni. Bármit tehettek, akkor is meg fog csalni.
Ha ellenben azt az energiát, amit önmarcangolásra, veszekedésra, kutakodásra, és egyéb baromságokra fordítotok inkább a kapcsolat építésére tennétek át, százszor közelebb kerülnétek a másik megtartásához.
Ha egy férfi le van tiltva mindenről, nőre kb néznie sem szabad, akkor zsigerből ellenkezni fog minden porcikája a tiltás ellen, és előbb utóbb csakazért is megtesz valami olyat, amit te nem szeretnél. Ha ellenben azt látja, hogy te egy olyan nő vagy, aki miatt érdemes hűségesnek maradni; ha látja rajtad, hogy a kapcsolatotok építése milyen fontos neked, és mennyi mindent megteszel neki/érte, akkor sokkal inkább fog téged választani.
Egy okos nő úgy alakítja a történéseket, hogy a férfi úgy érezze, hogy nála van a döntés, és ő az aki választ (és ugye ez a választás egybeessen azzal, amit a nő akar). Ja, hogy ezért tenni is kell valamit a kapcsolat érdekében, és nem elég picsogni a pornógyűjtemény láttán? Talán megér neked is egy próbát ez.
süti beállítások módosítása