A lány szerint nagyon szexközpontú vagyok

2011. június 17. 07:41 - Panni CsP

„Felhívtam és csak annyit közölt, hogy egy folt tátong a nyakán és hogy milyen durva volt tőlem, hogy kiszívtam a nyakát, és hogy Ő még ilyen szégyenbe sohasem került” – az első randi után a csaj annyira kiborul a szétszívott nyakától, hogy azonnal elzavarja udvarlóját, akivel eleinte minden flottul ment. Mai Rómeónk azt hitte, ha már a telefonban is az análszex volt a téma és az, hogy a lány szívesen kipróbálná vele a dolgot, végre átadhatja magát a vágyainak, és nem kell finomkodni. Persze, addig nem jutnak el, ugyanis a lány már egy kis harapástól is kibukik. Mai rejtélyünk: mitől változott meg egy látszólag bevállalós lány, 24 óra alatt?

 

Kedves blog olvasók! Megosztanék veletek egy igen friss történetet egy "furcsán" végződött ismerkedésről, főleg a férfitársaimnak lesz tanulságos ;-). 27 éves pasi vagyok, űzöm az ipart, mint sok más embertársam (ismerkedések, randizgatások, néha egyéjszakás kalandok, közben az igazi keresése). Pár hete megismerkedtem a neten egy 24 éves csinos lánnyal (mondjuk, legyen Petra a neve), elsőre megtaláltuk a közös hangot, rengeteg közös tulajdonságunk volt érdeklődés és világnézet terén is. Nem az a fajta "plázacica" volt és nem is arról szóltak a hétvégéi, hogy buliról bulira pörög fél éjszakákat. Csinos, felsőfokú végzettségű értelmes lánynak tűnt. Sokat kérdezősködött rólam és a volt kapcsolataimról, érezhetően biztosra akart menni, mert már volt pár csalódása pasik terén.

Szóval tényleg kíváncsiak voltunk egymásra, kérdeztünk egymástól és rengeteget beszéltünk telefonon. És mint az ilyen ismerkedéseknél itt is eljött a találka ideje. Ha egy szóval kellene említenem a találkát, SZUPER volt. Minden ugyanúgy működött, mint telefonon vagy emailben és nem kellett sok idő ahhoz hogy kéz a kézben vigyorogjunk egymásra mint két tejbetök :-). Egyre többet kezdtünk beszélgetni a párkapcsolatokról és a szexről is – amiket, hozzá kell tennem, előtte már a telefonban is rendesen kiveséztünk. Majd egyszer csak a találka végefelé elcsattant a csók is, ami érzéki simogatásba ment át. Érezhetően begerjedt picit, mert az ajkaimtól kezdve a fülcimpámon át a nyakam és a vállam is végigcsókolta úgy 10 percen keresztül. Persze nagyon tetszett a dolog és én is viszonoztam. Ezek után kicsit jobban begerjedtünk egymásra de inkább szép lassan abbahagytuk. Nem akartuk, hogy ott a kocsiban igazán egymásnak essünk az első alkalommal és inkább elköszöntünk egymástól, kiszállt a kocsiból és bement a házukba a szüleihez. Másnap persze ment Petrának az sms hogy milyen édes volt és remélem, hamarosan újra látom. Erre jött a válasz, hogy semmiképp nem akarja folytatni és részéről ennyi volt. Meglepődve felhívtam és csak annyit közölt, hogy egy folt tátong a nyakán és hogy milyen durva volt tőlem, hogy kiszívtam a nyakát, és hogy Ő még ilyen szégyenbe sohasem került. Ez neki akkora traumát okozott, hogy én lettem az elsőszámú közellenség a szemében. Ehhez még hozzátette, hogy én nagyon szexközpontú vagyok és ezzel ő nem tudna mit kezdeni, mert neki a szex nem számít. Hozzáteszem, örökké ő hozta fel előtte is a szex témát, valamint két csókolózás közt azt ecsetelte, hogy még nem próbálta az análszexet és velem egyszer szívesen kipróbálná :-). Egy szó mint száz, pár nap múlva még finoman bepróbálkoztam nála, hogy végleg rájöjjek, egy HP csajjal találkoztam-e vagy csak bántja valami a lelkét szegénykémnek. Megírta újból, hogy nem akarja folytatni, én pedig FINOMAN visszaírtam neki ;-). Tanulság: Ha úgy érzed, minden OK, akkor is simán beüthet a baj :-).

 
446 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr182991205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muha 2011.06.17. 20:10:47

@gyvy: reklámozzak? veheheee

értékellek, mint embert. :D

Kytia 2011.06.17. 20:12:27

@gyvy: Az élet megrontója meg az álmodozás.:DD

@Muha: No, meg a megállásnál.:DD
A lényeg, hogy te indítsd be a biciklit. A férfiak általában nem szeretik a másik által beindított biciklit tekerni.:))
Persze, mondom: ÁLTALÁBAN.:))

dr. gernika 2011.06.17. 20:15:07

@Kytia: Ilyenkor kell megnézetni a hölgyikével a Nem kellesz eléggé c. filmet.

Hurri Kán 2011.06.17. 20:15:48

@Muha:
Te Drága :)))

@Kytia:
Nem tudom, én egyáltalán nem szeretek tekerni :DDD Valami vagy működik tekerés nélkül is, vagy nem... Persze inkább némi tekerés, mint aztán tolni hosszasan a szopórollert :DDD

Muha 2011.06.17. 20:16:33

@Kytia:

Aki bújt, aki nem,
megtekerem,
mert azért van pedál
a biciklimen.

biztos definisiós válságban élünk, de mit értünk megtekert bicikli alatt?
Ha azt, hogy más tekeri be a bringát, akkor tekerje más.
Ha azt, hogy a bringán van motor és az tekeri magát, akkor szívesen felpattan az ember, de még muha is.
és a kettő nem ugyanaz.

Virgo1975 2011.06.17. 20:22:10

@Kytia: nem kezdett el semmit.
annyi volt a téma, hogy ugyanaz volt a kedvenc zenekarunk. akkor láttam életemben először, ő is engem. egy szót nem említett udvarlásról, semmi ilyesmiről nem esett szó a beszélgetés alatt. úgyhogy az égvilágon semmi indoka nem volt se reménykedni, se küldeni, egyáltalán nem is értettem, miért küldi, hiszen mondom, egyetlenegyszer beszéltem vele, totál közömbös témáról, és semmi ilyesmiről nem volt szó. és akkor se kellett volna, ha egyedül van a világon, ronda volt és elég buta.

Virgo1975 2011.06.17. 20:24:50

@Kytia: ja, nem most teszem ezt, régenről beszélek.

Kytia 2011.06.17. 20:25:16

@gernika: Jaja.:)

@gyvy: Ha nem élvezed a tekerést, akkor neked nem is való bicikli. A bicikliben a tekerés a lényeg.:))

@Muha: Azt, hogy amikor Muha még azt sem döntötte el, hogy akar-e egyáltalán tekerni, illetve van a környéken egy másik bicikli és lehet, hogy azt szívesebben tekerné, nem biztos, hogy szerencsés dolog alátenni egy már beindított biciklit, hogy "így döntöttem, ezt tekerjed". Kytia és társai viszont nagyon is szeretik, amikor bő izommal beindított biciklik hirtelen felkapják őket, és ők, mire észbe kapnak, már tekernek is, és ettől totál megrészegednek és imádják azt, aki beindította nekik a biciklit.:)

Virgo1975 2011.06.17. 20:25:50

@Muha: na igen, csak lehet, hogy te azt hiszed, hogy a másik fél is azt hiszi, közben ő meg nem is.

Virgo1975 2011.06.17. 20:27:58

@Muha: ne is mondd, nekem úgy egy hete sikerült a majdnem álló bicajjal elesnem. valahogy túlfordítottam a kormányt, mikor be akartam venni a kanyart (egy nagyon szűk helyen, ergo nagyon lassan mentem). ezelőtt három éves koromban estem el bicajjal..

Hurri Kán 2011.06.17. 20:28:26

@Kytia:
Émmár nem tudom, mi való nekem.... Néha magamat se értem :DDD

Kytia 2011.06.17. 20:29:34

@Virgo1975: A pasik 90%-ának szerintem fogalma sincs az első találkozás alkalmával, hogy mennyire jön be a nőnek. Teljesen mindegy, milyen témáról beszélgetnek, az iraki háború megtárgyalása közben is megtetszhet nekik egy nő, és mit tehetnének? Belekérdeznek a mondat közepén, hogy járnál-e velük? Jól elbeszélgettetek, reménykedett a folytatásban, még mindig nem értem, mi ezzel a baj. Illetve azt gondolom, ha egy hejjespasee lett volna, akkor is megeshetett volna, hogy egész este csak a zenekarról beszéltek, csak abban az esetben kiugrottál volna a bőrödből a virágtól.:)

Muha 2011.06.17. 20:34:46

@Kytia: Emmeg fizika meg energia meg a Work meg miegymás.
Mindenki szeret(NE) úgy száguldozni, hogy nem tesz bele.
DE!
Senki nem fog tekerni a másik helyett, csak egy áldozati rabszolga.
Ingyen vacsi meg nincs. Hiszem és vallom.
Vagy mosogatsz, vagy nincs KV reggel, ha kimerül a kredit.

Virgo1975 2011.06.17. 20:35:19

@Kytia: nem hiszem, mert nyomulásnak éreztem volna. és első találkozásnál nem igazán szoktam semmit se gondolni senkiről, nem vagyok hirtelen szerelembe esős fajta. jó eséllyel örülök, hogy felismerem, ha a következő héten is összefutunk, meg emlékszem a nevére....(már, ez mind múltidő, már nem járok szórakozni.)
főleg akkor nem, ha egy szórakozóhelyen beszélgetni kezdek a totál véletlenül mellém keveredett emberkével. aki kb. bárki lehetne, nem ő volt az egyetlen, akivel beszélgettem ott, sőt, meglehetősen sok férfival történt ez meg. de a többinek volt annyi esze, hogy nem küldött egy találkozás után rögtön virágot a lakásra...volt más is, aki próbálkozott, de előbb tényleg próbálkozott, nem vont le messzemenő következtetéseket egyetlenegy beszélgetésből. hiszen akár még férjem is lehetett volna, vagy legalábbis barátom, semmi ilyesmi nem került ugyanis szóba, hogy járok-e valakivel.

Muha 2011.06.17. 20:37:32

@Virgo1975: kisgyerek voltam, a mai napig bennem van a kép, mikor haver elindult a falubájk-kal. azóta sem értem, hogy bírt addig talpon maradni, de vagy hatszor megpördült a kormány az egyensúlyban maradás érdekében.
iszonyat nagy zakó volt a vége, de azóta is tudom, hogy az ember ha küzd, a hihetetlent is megteszi, max taknyol a végén. :D
Ez a srác tanított meg D betűt írni úgy, ahogy az iskolában kell. Kunkorral meg miegymás. :D

Kytia 2011.06.17. 20:42:07

@Muha: Oké, akkor fogalmazzunk úgy, hogy az ismerkedés szakaszában a két fél MÁSHOGY teker. Mindkettő teker, de míg az egyik virágot vesz, telefonál, bókol, addig a másik csinos ruhába öltözik, mosolyog és csillogó szemekkel hallgatja az egyik történeteit. Egyszerűen azért, mert más-más dolgok pörgetik be őket, ezért más-más dolgot kell adniuk egymásnak. Nem lehet szerepet cserélni, mert mások vagyunk, én nem játszhatom az ő szerepét, nem fog szerelemre gyulladni attól, ha küldök neki egy csokor rózsát, én meg nem fogok beindulni attól, hogy a kedvemért kihangsúlyozza egy kis sminkkel a szemeit.:))

Hurri Kán 2011.06.17. 20:47:40

Most ilyen wellness-este van, b+? :DDD

Kytia 2011.06.17. 20:49:36

@Virgo1975: Jó, mondjuk így tényleg gáz, mert ha férjed lett volna, lehet, hogy szétszereli picit a srácot egy ilyen akció után. Talán finomabban kellett volna nekikezdenie.:))

Muha 2011.06.17. 20:49:48

@Kytia: ez igaz. nem is vitatkozhatok. de ez a level 1.
de ez gyak. annyi, hogy te nem vagy smasszer, én meg nem vok viráglelkű buzi.

de másnap kereshetsz. és hozhatsz(küldhetsz) egy zacskó gumicukit csak azért, mert a kedvemben óhajtasz járni.

nem?

BARI 2011.06.17. 20:51:20

ójajj...elfordulok inkább...:D

Hurri Kán 2011.06.17. 20:51:28

@Kytia:
Rossz megközelítés... Mér is kéne szétszerelni???

Hurri Kán 2011.06.17. 20:52:56

@Kytia:
Nekem az van... Isteni füstölt kolbászt zabálok, és mingyár leöblítem egy kis vörösborral :DDD Szexárdival :DDD

Kytia 2011.06.17. 21:00:46

@Muha: Attól függ, melyik másnap.:))) Az első randi után? Szerintem nem. Akkor még udvarlás van, nem kedvben járás. Aki akkor gumicukit küld, azért küldi, mert cserébe akar valamit. Azért küldi, hogy ezáltal meggyőzze a másikat. Merhogy még semmi sem biztos. Ez szerintem a férfi reszortja. Gumicukit jó szívvel csak már meggyőzött nő vesz és tényleg csak azért, hogy a kedvedben járjon, mindenféle egyéb, befolyásoló szándék nélkül.
Tapasztalatom szerint ebben az időszakban a férfiak szeretnek nyomulni, a nők szeretik, ha nyomulnak a férfiak, a nők viszont nem szeretnek nyomulni és a férfiak nem szeretik, ha a nők nyomulnak. (Általánosítok, persze.) Ezért, ha a gumicukorral bármilyen félreérthető jelzést adok, nem veszek gumicukrot. Amikor már tudja a másik, hogy csak szeretetből adom, veszek egy zsákkal.:)

Kytia 2011.06.17. 21:03:50

@gyvy: Nem kéne, de helyenként megesik.:))

Frigyesur (törölt) 2011.06.17. 21:04:01

@Kytia: Bar nem olvastam vissza, de mondasz valamit...

@Muha: Es az apadnal is bevagodhat 2 zacskoval. ;)

Latom hatalmas bulizos pentek esteje van itt mindenkinek :D

Virgo1975 2011.06.17. 21:06:41

@Frigyesur: én öreg vagyok már a bulizáshoz. mindjárt levonulok a kanapéra olvasni, az lesz a bulizás. de már ahhoz is kevés az energiám:)

Hurri Kán 2011.06.17. 21:06:56

@Kytia:
Engem nem zavarna, ha a zaktuális versenyzőm ilyen csokrot kapna... Azt igazolja vissza, h másnak is bejön, tehát jól választottam :D

@Frigyesur:
Miután magunkhoz tértünk a gumicukormámorból, megyünk táncolni :DDD

Muha 2011.06.17. 21:08:01

@Kytia: ilyen szűk pályán nem hogy focizni, de tengózni se lehet.

@Frigyesur: muha rendes kölök. mindig leadja a részt. :D

f.nero 2011.06.17. 21:11:42

Tele van ilyen hülye nőkkel a világ, az ember örül, ha talál egy normálisat...

Muha 2011.06.17. 21:12:46

@f.nero: BARÁTOM VAGY! Mostantól. :D

Kytia 2011.06.17. 21:16:17

@Muha: Jajjmár, nem olyan bonyolult és nincs is túlgondolkodva, csak túlmagyarázva.:))))
Valójában ezeket ösztönösen érzi a legtöbb ember. Vagy legalább néhány...:DD

Frigyesur (törölt) 2011.06.17. 21:18:17

@gyvy: Gumicukormamor?! :O Minek eszi, aki nem birja? Adja inkabb nekem :)

@Muha: :* De ha nekem is kuld kulon a hodolo, az mar komoly szandekot jelez. Konnyu nalam bevagodni :D

Kytia 2011.06.17. 21:18:50

Hááááá, vééééégre találtam egy idevágó nyálas idézetet, mióta dolgozom ezen!:DD

"A férfi jutalma a nő; a nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom."

Agreed.:)

Frigyesur (törölt) 2011.06.17. 21:19:09

@Virgo1975: Ilyenkor mar csak bamban kell filmet nezni. :))

Hurri Kán 2011.06.17. 21:19:24

@Frigyesur:
Csak a többiek természetesen. Én mindenféle mámortól távol tartom magam. :D

Kytia 2011.06.17. 21:19:57

Hááááááá, egy még jobb, magától Nietzchétől!!!

'A férfi boldogsága: "Én akarok!", a nő boldogsága: "Ő akar."'

Hurri Kán 2011.06.17. 21:20:45

@Kytia:
Ezér kár volt ennyit tornázni... :DDD

Muha 2011.06.17. 21:21:09

@Kytia:
I.)Egyrészt: Bőven sok.
II.) Másrészt:
A.)ha érzel valamit,
a.) vagy igy teszel
b.) vagy semmit
c.) vagy úgy
B.) az a tartalék kategória

Muha 2011.06.17. 21:22:37

@Frigyesur: Ettől még nálam nem jó. :D

Tod:
Happiness == (Apu=Happy && Muha=Happy)

Frigyesur (törölt) 2011.06.17. 21:23:32

@gyvy: Bar tobb olyan erenyes lenne, mint te *sohaj*

Hurri Kán 2011.06.17. 21:24:45

@Frigyesur:
Ritka ma az ilyen... Az a pohárka vörösbor is kizárólag az orvos utasítása miatt van :D

BARI 2011.06.17. 21:26:12

Szerény, ám de lényegtelen véleményem a következő.Ezeket a dolgokat nem mondai kell, meg körbemagyarázni, hanem csinálni.Mert magyarázni könnyű.Elméleteket gyártani, hogy hogy kellene megint könnyű.De amikor benne vagy, ott és akkor kellene törekedni arra, hogy az működjön.

Frigyesur (törölt) 2011.06.17. 21:26:15

@Muha: Is lanyom, is :))) Neked 1 resz, nekem 2 resz, mert en keccer nagyobb vagyok :))

Frigyesur (törölt) 2011.06.17. 21:29:37

@gyvy: Igen, az egeszsegert mindent :D

Muha 2011.06.17. 21:30:29

@Frigyesur: ez jó arány. DEAL! :D

Frigyesur (törölt) 2011.06.17. 21:31:19

@BARI: Aaa, sztem egy ember se csinalja az elmeletei szerint, ne aggodj :)

Frigyesur (törölt) 2011.06.17. 21:32:51

@Muha: Aszittem nem mesz bele. Bloffoltem, de bejott :D

BARI 2011.06.17. 21:35:33

@Frigyesur: én nem elmélkedek ilyeneken, én megpróbálom csinálni ahogy jön.aztán a fagyi vagy visszanyal, vagy nem. :)

Kytia 2011.06.17. 21:36:39

@BARI: Működjön, de mi?:))

@Muha: Jó politikus lennél.:)))

Hurri Kán 2011.06.17. 21:38:58

@Kytia:
Hát amin nem agyalsz, hanem csinálod, tudod :)))
Két idézetkeresés között :DDD

BARI 2011.06.17. 21:39:33

@Kytia: FÉRFI és NŐ közt, ami :)

Muha 2011.06.17. 21:41:11

@Frigyesur: Családban marad. Puszillak. :D

@Kytia: kösz. bóknak veszem. :D

Kytia 2011.06.17. 21:41:51

@gyvy: Azon agyalok, hogy kajálni kéne már valamit. Aszongyátok, csináljam inkább?:))

Hurri Kán 2011.06.17. 21:43:21

@Kytia:
Hidd el, sok szempontból lényegesen előrébb lennél :DDD

BARI 2011.06.17. 21:43:50

Engem majd az a FÉRFI fog levenni a lábamról, aki olyan, de olyan szöveggel jön, hé ne legyen köztünk semmi szivi, se távolság, se ruha.Na majd annak én viszem a virágot, ő meg hozza a gumicukit. :DD

Muha 2011.06.17. 21:52:31

@BARI: ezt egy sima mezei kanosvagyokállapöcsöm gyerek is megteszi. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.17. 21:56:15

@Kytia:

És ha kiszedeti a szemöldökét az smafu? :)

@Frigyesur:

Még a lányod elől sem átallod felfalni a gumicukrot! :) Fertő! :)

BARI 2011.06.17. 21:56:32

@Muha: igazad van, mint mindig.meg sem próbálok vitába szállni ezzel.hisz mint tudjuk, minden NŐ az ördög műve, ezáltal minden nő kurva is egyben.kivéve amelyik nem.de ez ismételten lényegtelen. :D

Muha 2011.06.17. 22:03:13

@BARI: Hangsúlyoznám kiemelném, hogy EZT nem mondtam. Ez már csupán a képzeleted szüleménye.

@Nard: Én adom. Ő él vele. Nincs ezzel semmi gond.

Kytia 2011.06.17. 22:05:49

@gyvy: Hallgattam magamra és megtettem.:))

@BARI: Hehe, a virágnak örülni fog.:DD
Émmeg majd olyan férfi által fogok levevődni a lábamról, aki aszogya: "Persze, megértem, hogy álmos vagy, aludj csak nyugodtan, hisz már este 9 is elmúlt/még reggel 11 sincs.":))

@Nard: Mármint a pasi? Attól függ, Joey-nak jól állt.:DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.17. 22:05:51

@Muha:

Ha nem adnád, akkor is ez történne :) Tudod jól :)

@BARI:

A pesszimista tudja, hogy minden nő kurva, az optimista meg ebben reménykedik :)

BARI 2011.06.17. 22:06:25

@Muha: kérek engedélyt sötét sarokba vonulni és egész éjjel száraz tápon térdepelni egyenes derékkal :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.17. 22:06:57

@Kytia:

Höh, gernikát mindig hagyom aludni :) Bisztos ezzel vettem le a lábáról.

BARI 2011.06.17. 22:08:04

@Kytia: de rám férne egy 12 órás alvás, egy masszázzsal kiegészítve és egy reggeli KVval ébresztve, mit nem adnék érte :D

@Nard: ójajj, ez teccik :D

Hurri Kán 2011.06.17. 22:09:22

@BARI:
Jó is az a masszázs, az szentigaz :)))

BARI 2011.06.17. 22:10:42

@gyvy: viccelsz?két hete kínoz a kurva derékfájás.úgy érzem magam, mint akit hat néger kefélt meg eccerre :P :DDD

BARI 2011.06.17. 22:11:31

@BARI: tudom, még messze a kari, de jézitől idénre wellnesszbérletet kérek ajiba :D

Muha 2011.06.17. 22:12:21

@Nard: Biztos vagyok benne, hogy nem. :D

Hurri Kán 2011.06.17. 22:13:08

@BARI:
Szép halál, szép halál :DDD

Engem masszíroztak a héten 3X, télleg jó :))) Négerek nem keféltek meg közbe :DDD

Kytia 2011.06.17. 22:14:55

@Nard: Tuti!! Próbáld ki, hogy folyton fölébreszted, akkor mennyire fog szeretni...:DDD

@gyvy: Jajám.:)

@BARI: És jó volt a négerekkel?:))

Kytia 2011.06.17. 22:16:27

Mér ragad be a kurva kommentem?

Kytia 2011.06.17. 22:17:11

Pedig most látom csak, milyen fontos dolgokat írtam.:DDD

BARI 2011.06.17. 22:17:53

@gyvy: tököm akar szépen és fijatalom meghalni, inkább marad a kis alév meg tigristapasz, meg majd a csontkovács :D

@Nard: tépd le a szemöldökit celluxszal álmában, rém boldog lesz :D

@Kytia: szer hasonlat(vagy mi) volt. pföjj, belegondoltam, bottal sem pöcögtetném meg egyiket sem. :D

BARI 2011.06.17. 22:20:25

Na abbafejezem.Életem egyetlen értelmes lénye enni óhajt végre.Utána meg dorombolni és vélhetőleg a fejem alatt aludni. :D

Hurri Kán 2011.06.17. 22:20:30

@BARI:
Igazad van... jobb fijatalon és kurva rondán :DDD

Minek letépni a szemöldökit? Akkor már inkább dugj az orra alá egy égő öngyújtót... A hatás garantált :DDD

dr. gernika 2011.06.17. 22:23:20

@Kytia: Felébreszt, mikor rendetlenkedik az orrsövénye, csak ő ezt nem tudja. A reggeli ébresztője is a fejem mellett szól, de amúgy hagy aludni tényleg.

@BARI: Ne adj neki ötleteket! :DD

dr. gernika 2011.06.17. 22:26:35

@BARI: Drágább annál rongy élete. :)
Látta amúgy a videót és nagyon tetszett neki, úgyhogy már így is rettegek.

BARI 2011.06.17. 22:30:00

@gyvy: cáfolod a szépségem...hát menten megütnélek! :DDD

Hurri Kán 2011.06.17. 22:31:10

@BARI:
B+ iszol te rendesen? Régebben nem voltál ilyen baromi értetlen :DDD

BARI 2011.06.17. 22:33:02

@gyvy: én csak mértékkel, és tartózkodással iszom...:))) mérték a vödör tartózkodás az asztal alatt..:D

@gernika: legyen is az!:D
de békét nem állt szándékomban bontani.

Kytia 2011.06.17. 22:33:26

Én is léptem, mert nyomi vagyok és álmos.:)
Jóéjszakát, gyerekek.

Hurri Kán 2011.06.17. 22:35:09

@BARI:
Csak halkan megjegyzem, ARRÓL a bizonyos Becherovkáról azóta is síri csend van... :DDD

@Kytia:
Neked is. NE hagyd magad álmodban felébreszteni :)

BARI 2011.06.17. 22:36:41

@gyvy: baszki, de jó hogy szólsz!be kell valahogy szuszakolnom a fagyóba.Holnap bontom.eljött a napja a kivégzésének. :D

Hurri Kán 2011.06.17. 22:37:20

@BARI:
Azt a köcsög németet meg zavard már el a faszba!

BARI 2011.06.17. 22:39:15

@gyvy: felírom cetlire. :D

Na.Jó a buli, de bontom.Orövoár.
Holnap új nap, új élet, meg új minden. :D
Pá.

Hurri Kán 2011.06.17. 22:41:03

@BARI:
Ja.
Négerekkee vigyáz, masszírozás előtt kérjél tőlük nullás igazolást :D

Jóéjt! :)

dr. gernika 2011.06.17. 22:41:53

@BARI: Nem bontottál. :)
PErsze ha szemöldök nélkül ébredek, megkereslek. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.17. 22:51:58

@gernika:

Szerencse, hogy nálad mindig van cellux :)

dr. gernika 2011.06.17. 23:07:19

@Nard: Nem baj, nekem gyantám van...

Bohumil Stejskal 2011.06.19. 00:56:04

@Kytia: Szörnyű lesz aggszűznek maradni :)

Kytia 2011.06.19. 09:28:46

@Bohumil Stejskal: Nem lehet rosszabb, mint állandóan álmosnak.:))))

"Life's a piece of shit
When you look at it"

:DD

Bohumil Stejskal 2011.06.19. 20:55:20

@Kytia: Te már csak tudod:))

Bár ha jól meggondolom, ha délután ötkor elkap egy háromórás menetre, vagy hajnali kettőig kufircoltok, akkor simán mondja ezt a mondatot :)

LyukasBogrács 2011.06.19. 23:48:58

"mitől változott meg egy látszólag bevállalós lány, 24 óra alatt?"

Kimondtad a varázsszót: "látszólag"

Nem változott meg egyáltalán: egy nagyszájú nővel hozott össze a sors: felhúzza az agyadat, aztán otthagy állva a sarkon, és panasz esetén összehord mindenféle guzstustalan ösztönállatnak.
Teljesen tipikus.

efhábé 2011.06.20. 11:58:31

"Érezhetően begerjedt picit, mert az ajkaimtól kezdve a fülcimpámon át a nyakam és a vállam is végigcsókolta úgy 10 percen keresztül."

hát, nagyon az elején lehetsz annak az iparnak, ha abból veszed észre, hogy egy nő begerjedt, hogy végigcsókolja a nyakad és a vállad.
Igazi iparos már jóval korábban vágja, hogy begerjedt a nő. És ezt minden bizonnyal ő is érzékelte, de nem akarta képedbe dörgölni, hogy eddig villantott teljesítményed alapján dupla nulla lehetsz az ágyban, úgyhogy a fosszaróját inkább mással sunáztatná...

karameldanszen 2011.06.21. 17:24:58

minden expert pasi tudja, hogy csak elméletben nagy a szájuk, amúgy finoman kell közelíteni a hölgyekhez. a levélírónak még van mit tanulnia!
süti beállítások módosítása