Az első randi az utolsó volt

2011. augusztus 10. 07:49 - Panni CsP

„Nem hiszem, hogy velem lenne a baj, nem egy barátnőm volt már és még senki sem mondta, hogy zombi lennék. Megilletődött, jó… de ennyire?” - Amikor a lánnyal külsőre semmi baj nincs, csak a személyes találkozón változik kukává, elég kiábrándító tud lenni. Mire gondoljon ilyenkor egy pasi? Most megtudhatod milyen a szerelem levelező-szakon.

 

Hello! Pasi vagyok, 27 éves. Arról szeretnék írni, hogy miért nem érdemes 4 hónapig levelezni valakivel és halogatni a személyes találkozót. A Facebook-on indult minden: egy közös ismerősünknél láttam meg, bejelöltem - semmi okom nem volt rá, maximum annyi, hogy szép arca volt a fotón. De szerintem egy férfinak nem kell mindig konkrét okot adni arra, hogy ismerkedjen. Meg aztán vaktában úgyis mindenki bejelöl ma már mindenkit, csakhogy 1000 fölé tornássza ismerősei számát és az hú, de nagy májerség már. Mit írjak neki? Nem ismertem. Mivel láttam, hogy m****i, egyszerűen annyit írtam neki, hogy „Szia! Milyen az idő M****-on?”

Vette a lapot, írta, hogy most éppen hűvös van. Elkezdődött köztünk valamilyen kommunikáció. Kipuhatoltam, hogy nincs barátja: „Ha hideg van, oda tudsz bújni valakihez” – (haha, ócska, tudom) Azt írta rá, hogy jelenleg nincs barátja. És innen indultunk el ebbe az irányba. A levelezésünk minden témát érintett, egész intim dolgokba is belementünk. Felvetettem, hogy mikor láthatom őt? Azt mondta, az egyik hétvégén egy napra feljön, hogy találkozzunk - reggel jön, este megy. Vagy akár én is lemehetek hozzá. Az utóbbi variációt tartottam udvariasnak, így én mentem. A vonaton végig ő járt a fejemben és az első találkozásunk. Amikor leszálltam, azonnal megláttam őt, ahogy rám vár. Pont olyan szép, mint a fotón. Odamegyek, üdvözöljük egymást. Mosolyog, pirul, nevetgél, zavarban vagyok. Nagy nehezen kiszedem belőle, hogy hova tudnánk beülni, erre elsuttog valamit, majd megyünk. Először azt hittem, a lány süketnéma, mert eleinte nagyokat hallgatott, végül csak egy-egy szóval válaszolt. Azt hittem, velem van baj, többször megnéztem magam a tükröződő felületekben, hogy nem változott-e a fejem a vonaton gótikus vízköpővé. Magyarán: nem lehetett vele normálisan beszélgetni. És túl sokat vihorászott, és nézett el a fejem mellett, vagy le a földre, bárhova csak a szemembe nem. Rossz volt az első randi. Alig vártam, hogy jöjjön a vonatom, pedig úgy terveztem, hogy ráérek este hétkor is elindulni, ehelyett egy vonattal előbbre gondolkodtam és a négyórásival leléptem. Arra hivatkozva, hogy dolgom van. Nem hiszem hogy velem lenne a baj, nem egy barátnőm volt már és még senki sem mondta, hogy zombi lennék. Megilletődött, jó… de ennyire? Megijedt? Mitől? Nem az Orlando Bloom vagyok. Kiderült, nem is erről van szó!! Mert a legmegdöbbentőbb csak ezután jön. Nem az történt, amit várna ilyenkor az ember, hogy többet nem írt és színét se láttam, azt hittem, ő is érezte, hogy nem oké valami – az történt ugyanis, hogy amikor hazamentem a levelezésünk ugyanott folytatódott, stílusban és terjedelemben egyaránt, mint amikor abbahagytuk!! A távkapcsolattól ijedt meg? Vagy mitől? Nem tudom, mi ez. Vagy levélszexre vágyik? Talán akkor csak meg volt illetődve. Félek, hogy ebből nem lesz semmi, még távkapcsolat sem, de ez a levelező kurzus nekem elég kevés. Szerintem az első randi az utolsó volt.

 
367 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr773129358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fumerin 2011.08.10. 07:58:26

"Szerintem az első randi az utolsó volt."
Eldöntötted már ezt. Nincs értelme talányokba bocsátkozni, mert már okafogyott a megfejtés.

Boris the Bullet dodger 2011.08.10. 08:03:12

Nagy kaland, van ilyen.
De ha ezek a kérdések foglalkoztatnak, talán érdemes lenne az érintettnek feltenni, valszeg jobban tudja a választ, mint itt bárki.

@fumerin:
Ugyan. Ha eldöntötte volna, akkor nem olvassuk a posztot.

kóristalány 2011.08.10. 08:06:43

Talán egy fordított Cyrano történet...más ír...és más (nem)beszél... :)

fumerin 2011.08.10. 08:14:17

@Boris the Bullet dodger: Csak a negatív megjegyzések miatt is így gondolom:
"süketnéma,"
"nem lehetett vele normálisan beszélgetni."
"vihorászott,"
"Alig vártam, hogy jöjjön a vonatom"
Nem fog még egyszer randizni a nővel, tuti:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.10. 08:17:15

1000 fölé ki a faszom akarja tölteni az ismerősei számát? Én be tudnék jelölni egy csomót, de nem teszem, mert annyira nem érdekel :)

A csaj nem azt kapta, amit elképzelt. Már beleélte magát a saját elképzelésébe, és a posztíró nem azt adta vissza élőben. Van ez így.

Szöszi 28 2011.08.10. 08:19:26

20 éves kor felett szégyen, ha valaki képtelen a normális emberi kommunikációra és pont. Bár a csaj koráról nincs konkrét infó...

Ma is utálom az embereket, már kora reggel kihúzták a gyufát nálam.

Boris the Bullet dodger 2011.08.10. 08:21:05

@fumerin:
Én ilyen helyzetben örülnék hogy megszabadultam, nem rágódnék az esetleges válaszokon :)
Mivel őt foglalkoztatja, akkor valami mégis megfogta a kukán viselkedő lányban, vagy jelenleg ő az egyetlen akinél a posztoló szóba jöhet.

fumerin 2011.08.10. 08:22:26

@Boris the Bullet dodger: " ő az egyetlen akinél a posztoló szóba jöhet"
Ezt gondolom én is. :)

Brigi1981 2011.08.10. 08:32:08

Lehet, hogy kicsit többet kellet volna tenned, hogy feloldódjon. Vannak olyan lányok, akik általában nyitottak, vidámak, de ha egy olyan férfival találkoznak, aki tényleg tetszik nekik, akkor nem mernek megszólalni nehogy elrontsanak valamit. Valószínűleg a lánynak nincs sok tapasztalata a férfiakkal kapcsolatban, mert akkor azért elmondta volna a szemedbe (akár jó, akár rossz), amit gondol.
A távkapcsolatban viszont nem hiszek.Hosszú távon biztos, hogy bejön egy harmadik.
Ja meg az a könyv, amit Ati2 említett tegnap (A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek), egy bestseller. Nekem ez a könyv segített "túlélni" életem első komolyabb szakítását. Sokat tanultam belőle.

Boris the Bullet dodger 2011.08.10. 08:32:08

@Nard:
Akkor a csaj sem erőltetné a bratyizást.
Ha valóban rossz volt a randi és bármelyikük kiábrándult volna, akkor vastagon kanyarítanának az egészbe. Simán lehet, hogy a csaj szimplán zavarban volt, posztoló meg rágörcsölt és innen garantált a rémes randi.

SciNu 2011.08.10. 08:33:51

"Arról szeretnék írni, hogy miért nem érdemes 4 hónapig levelezni valakivel és halogatni a személyes találkozót."
Mondjuk mert beleképzelsz a másikba minden szart ami ott sincs?

"Meg aztán vaktában úgyis mindenki bejelöl ma már mindenkit, csakhogy 1000 fölé tornássza ismerősei számát és az hú, de nagy májerség már."
Nekem van kemény 74, de szívem szerint ennek felét kibasznám a picsába, de akkor meg sértődés lenne.

"És túl sokat vihorászott, és nézett el a fejem mellett, vagy le a földre, bárhova csak a szemembe nem. "
Zavarban volt, na és?

Nutshell 2011.08.10. 08:34:00

Ki akarja több, mint 1000 ember hülyeségeit olvasni fb-n? Oké, le lehet tiltani, de akkor egyáltalán minek felvenni?

Boris the Bullet dodger 2011.08.10. 08:36:37

@fumerin:
Eleve már a közösségi portálon ismerkedés is reménytelen helyzetet feltételez :)

ketroot 2011.08.10. 08:39:28

Nem nagyon van önbizalma...?

dr. gernika 2011.08.10. 08:41:04

Meg volt illetődve, még tapasztalatlan. Azt puhatold ki, hogy hány pasival volt eddig.

ketroot 2011.08.10. 08:41:39

@Nutshell:

Van pár olyan ismerősöm (3-4) akiknek 1000-1200 között van...:/

fumerin 2011.08.10. 08:47:36

@Boris the Bullet dodger: Nem az a legnagyobb probléma, hogy hol kötődött az ismeretség, inkább az, hogy semmi nem lett belőle:)

Nutshell 2011.08.10. 08:48:22

@ketroot: Najódemégisminek?
Nekem csak az "azt képzelem magamról, hogy modell vagyok" ismerőseimnek van beláthataltan számú ismerőse.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.10. 08:49:04

@ketroot:

Jó de azok a barmok kb bejelölik azt is aki rájukfingott a buszon.

Puch Cavette 2011.08.10. 08:51:40

Te hulye. Egy nema no az elet legnagyobb ajandeka. Te meg kukazod :)

cyd 2011.08.10. 08:55:10

@Boris the Bullet dodger: Áh annak semmi értelme. Sokkal egyszerűbb otthon a falat bámulva elméleteket gyártani, meg levelet írni a csp-re, mint hogy megkérdezze a hölgyikét.

Tudod mit poszter? Igenis egy szájbaszekszuált életképtelen zombi vagy bazmeg!

Easyke (törölt) 2011.08.10. 08:56:56

Nekem kb. öt darab ismerősöm van a faszbúkon, többet nincs kedvem bejelölni.
A lánynak valszeg nem jött be a srác élőben, így nem is volt lelkes, nyilván.
Ilyen velem is előfordult, netről összejött randin egyszerűen nem jött be a srác, nem érdekelt, hogy mi van vele, nem tetszett a bőre szaga (ez fontos szempont! Itt nem arra gondolok, hogy nem fürdött, hanem az alap kipárolgása volt kellemetlen), így egy óra után elbúcsúztunk. Soha többet egyikünk sem kereste a másikat.
Posztoló döntse el, hogy akar-e még egy esélyt adni a dolognak. Ha csak kötelességérzetből vagy illemből válaszolgat a lánynak, akkor inkább hagyja az egészet.

Father Justice (törölt) 2011.08.10. 08:57:49

Szerintem azért vihorászott és hallgatott nagyokat a lány, mert óhatatlanul eszébe jutottak a buja témáitok is a randi során. Valószínűleg az járt a fejében, vajon a személyes benyomásaid alapján van-e még kedved átültetni a gyakorlatba ezeket. Ha alapból sem a szavak Mozartja szegény, persze, hogy kínosan feszengett mindvégig. Én azt mondom, 27 évesen nem érdemes távkapcsolatba bonyolódni egy olyan nővel, aki tetszik ugyan, de emberileg és a kommunikációban nem "kattannak" a dolgok. Viszont ha tényleg kölcsönös a szimpátia, egy kis lazázás simán belefér, hiszen mindenkitől azt kell köszönettel elfogadni, amit nyújtani tud.

Ha a második randira már célirányosan a vadszex miatt utazol, azt követően sokkal fesztelenebbül zajlanak majd a beszélgetések. Azon a ponton már egyértelmű lesz, hogy alapból kuka, emberileg nem igazán érdekled, vagy éppen ellenkezőleg, csak ennyi kellett neki a teljes feloldódáshoz és jöhet az öömbódottá. Magyarul ekkor derülhet ki érdemben, van-e értelme a következő szintre lépésnek (benne az összeköltözés lehetőségével), vagy tanácsosabb megmaradni az alkalomszerű kölcsönös örömszerzésnél. Ne kerteljünk: ha pusztán a szép arca miatt bejelölted a facebookon, számodra a második opció lenne az optimális, a távkapcsolat minden nyűgét és buktatóját elkerülve, de a befektetett pénz, idő és energia megtérülését maximálisan szem előtt tartva.

Viszonylag ügyesen vetettél.
Egyetlen döcögős randevú miatt ne mondj le végleg az aratásról.

Boris the Bullet dodger 2011.08.10. 09:01:55

@cyd:
Ja, és milyen csudaszép elméletek jönnek le ilyenkor a gyártósorról :)

ketroot 2011.08.10. 09:06:18

@Nutshell:
@Nard:

Pontosan. Aztán meg postolnak mindenféle like-vadász szart.

fumerin 2011.08.10. 09:11:13

Egyébként az is felmerült bennem, mi van a ha nő mást képzelt.
Ha már elég intim témában is megvoltak a "nagy szavak", esetleg ígéretek, majd posztoló leszáll a vonatról, és nem szalad a nő elé, nem csókolja úgy, ahogy ígérhette a leveleiben, nem akkora hős, mint ahogy leírta, hanem balfasz.
A csaj persze gondolja, hogy most mit kezdjek vele, ha ennyire pöcs. Még azt is találja ki, hova kéne beülni. Persze, hogy nem néz a férfi szemébe, nem akarja szemberöhögni a bénázásai miatt. Majd jogosan gondolja, hogy semmi baj, talán a faszi kicsit szégyenlős, nehezen oldódik...majd másodikra talán...inkább még írogat neki, hátha egyszer beváltja az ígéreteit :D

LyukasBogrács 2011.08.10. 09:16:32

Hagyd a fenebe. Ilyen vihoraszos, affektalos not barhol talalsz, vonatozni se kell erte.
Egyebkent eloben ismerkedj, ott mar harom mondat utan ki lehet szurni az idiotakat.

Father Justice (törölt) 2011.08.10. 09:17:51

@Easyke: "A lánynak valszeg nem jött be a srác élőben, így nem is volt lelkes, nyilván."

Nem valószínű, mert olyankor pontosan ez szokott történni:

"Soha többet egyikünk sem kereste a másikat."

Most nem azé', de ki válaszolgat illendőségből a másiknak egy rosszul sikerült randi után, ha tökéletesen meggyőződött róla, hogy nem akar tőle semmit, semmilyen szinten? Pláne a megszokott terjedelemben?

Bár amint ezt leírtam, máris körvonalazódni kezdett az egyetlen szóba jöhető megfejtés a te variációdra: egy kezdő felhőépítő szingliről van szó! Ebben az esetben a motiváció a kapcsolattartásra a vonzalom hiánya ellenére az lehet, hogy a posztíró pesti, a lány meg vidéki. (Ez abból derül ki, hogy az előbbi "lement", azaz nagy kegyesen leereszkedett hozzá. LOL!) Ő lenne a felhőben a pestipasi. Nem árt résen lenni!

dr. gernika 2011.08.10. 09:26:00

Igazából jól jön néha pár hülye ismerős fb-n, lehet vigyorogni amikor beszopják ezeket a fake szexuáltartalmú videókat és azonnal posztolják is üzenőfalra. :D

gfjfhj467676768 2011.08.10. 09:26:04

@fumerin: Ez így lehetett. Ha levélben intim téma megvolt, akkor élőben a nő azt várja hogy ezt is prezentálják neki. A levél és valóság között az első pár percben lehet jól átlépni a távolságot. Persze beszélgetésben is lehet ha meg tudja a faszi teremteni azt az elfogadó, bizalom teli légkört amiben a nő repesve oboázna :)

michaela77 2011.08.10. 09:28:14

Nem tudom, lehet, hogy csak rossz passzban vagyok és ennek tudható be az érdektelenségem, de mostanában ezek a posztok annyira untatnak, egy értelmes gondolat sem jut eszembe róluk...

gfjfhj467676768 2011.08.10. 09:28:22

@Father Justice: Ez is lehetséges, de akkor sem volt kezdettől reménytelen dugásügyileg.

michaela77 2011.08.10. 09:30:07

@gfjfhj467676768: máskor ha nem is értelmes, de legalább gondolat van:) Mostanában meg elolvasom ezeket és csak annyi jut eszembe, hogy "és?":)

fumerin 2011.08.10. 09:30:41

@gfjfhj467676768: És így nyer értelmet az, hogy a nő folytatja a levelezést ott, ahol abbahagyta.
Mert akar adni második esélyt.
Különben elhajtaná a fenébe a béna faszt. :)

gfjfhj467676768 2011.08.10. 09:32:08

@michaela77: Kiégtél!
Sok éves tapasztalatom, hogy kurva unalmas kommentelgetni. Ha több hónapos szüneteket iktatok be akkor még úgy ahogy élvezhető.

gfjfhj467676768 2011.08.10. 09:34:14

@fumerin: Vagy átrakta az ún barátok közé akiknek tud siránkozni.

ketroot 2011.08.10. 09:35:10

@gernika:

Meg amikor a hősszerelmesek kipakolgatják a kapcsolatuk minden mozzanatát, meg hogy mekkora láv, nagyŐ, stb. Aztán szétmennek... :D

Father Justice (törölt) 2011.08.10. 09:37:52

@gfjfhj467676768: Persze, hogy nem. Ezért mondom, hogy aratni is kell mindenképpen.

Boris the Bullet dodger 2011.08.10. 09:38:47

@fumerin:
Á, ha a csaj azonnali, mindent elsöprő orgazmust várt volna az első randin, akkor abban a pillanatban tiplizik, ahogy látja mennyire esélytelen, nem szemlesüt, vihog stb. :)

fumerin 2011.08.10. 09:40:06

@gfjfhj467676768: Ez meg valószínűtlen. Mert akkor a férfi nem utazna egy siránkozó nő miatt, ráadásul nem rágná le a körmeit a nagy gondolatai közben, hogy mi lehetett a baj a találkozóval.

michaela77 2011.08.10. 09:42:36

@Nard: jézusom, ez lehet a mennyország?

Fviktor76 2011.08.10. 09:43:20

Miért van olyan érzésem, hogy olvastam már ezt, vagy hasonlót???

Amúgy 4 hónapnyi levelezés után, főleg hogy intim dolgokat is érintettetek, minimum csókkal indítok. Megtetted?

Hurri Kán 2011.08.10. 09:45:16

Első sor elég is volt a posztból... :D

További javaslatom a posztolónak: ha sétál a városban, és egy hentesüzlet kirakatában meglát egy érettségi tablót, onnan is jegyezzen meg egy-két nevet, jelölje őket FB-n, majd randizzon, hátha azokkal nagyobb sikere lesz :D

fumerin 2011.08.10. 09:45:30

@Fviktor76: Végre más is észrevette hol akadt el a levelezés és a valóság összeegyeztetése :)

SciNu 2011.08.10. 09:47:05

@gernika: És nem tudják hogy ki lehet törölni :D

gfjfhj467676768 2011.08.10. 09:51:46

@fumerin: Utólag még átrakhatta. Az első randi egy teszt mire jó a férfi.

fumerin 2011.08.10. 09:56:41

@gfjfhj467676768: :)
Kiderült. Bár tényleg nem értem, miért ír a nő továbbra is a posztolónak:)

gfjfhj467676768 2011.08.10. 10:03:36

@fumerin: Mert sok nő imádja ha meghallgatja valaki, figyel rá ingyen. Pasifelhő is van a világon. Látszik hogy nem voltál még férfi, ilyenből sokat be lehetne gyűjteni.

Nutshell 2011.08.10. 10:04:07

@Fviktor76: Csókkal indítani? Azért az meredek.

Hurri Kán 2011.08.10. 10:06:05

@Nutshell:
Mertmiértis? Meredek az lenne, ha egyből hanyatt dönti a váróteremben. :DDD

gfjfhj467676768 2011.08.10. 10:07:14

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :D

@Nutshell: Nem meredek. Alapértelmezettnek kell venni hogy már intim a viszonyotok. A valóságodat a nő valóságává kell transzformálni (persze egy férfinak, nem neked). Ha az előkészítés jó akkor ez megy.

dr. gernika 2011.08.10. 10:08:22

@SciNuBob -I hear you, mon!-: JAjj, az a legszebb, mikor írnak valami hülyeséget kommentbe, aztán aláírják, hogy bocs, nem ide akarták... meg leállnak vitatkozni az őket fikázókkal, ahelyett hogy lazán törölnék őket. Mi lenne a napiszaron nélkülük? :)

@ketroot: Ennél csak az szánalmasabb, hogy a jófej ismerősök még kommentelik is.

indapass90210 2011.08.10. 10:08:53

Szerintem a posztoló ezután is csak onanizáljon nyugodtan, nem lesz tőle gerincferdülése, szőrös tenyere és megvakulni sem fog.

fumerin 2011.08.10. 10:10:15

@gfjfhj467676768: :)
Akkor már nő sem vagyok:D

Nutshell 2011.08.10. 10:10:38

@gyvy: Csók max a randi végén, ha jól sikerül. Nade lekapni ahogy találkoznak?

@gfjfhj467676768: Intim viszony nem lehet, hiszen nem is találkoztak korábban.

Hurri Kán 2011.08.10. 10:12:07

@Nutshell:
Persze... Nem óvoda nagycsoport ez már ;)

fumerin 2011.08.10. 10:12:44

@Nutshell: Csókkal illik kezdeni, de ha mégsem, akkor is elvárható:)
A végére is marad, nem fogy el :D

gfjfhj467676768 2011.08.10. 10:13:30

@Nutshell: Beszélgettek. Ha egy nő agyát már megbasztad (imtim témákat kibAszéltetek, elmesélte a vágyait) akkor azt csinálsz amit akarsz.

Nutshell 2011.08.10. 10:19:41

@gyvy: Hát engem akkor se csókoljon meg senki, akit akkor látok először :)

@fumerin: Puszival. Aztán csókkal búcsúzni :)

@gfjfhj467676768: Oké, hogy beszélgetés szintjén már tiéd a nő, na de mi van, ha meglát, és 0 érzést/csalódást vált ki 3D-ben?

SciNu 2011.08.10. 10:23:15

@gernika: Ha uncsi nem is, de irritáló. Legalábbis a hulladék emók. Főleg ha még olvasni is kell amit írnak. Dehát tőlük kapjuk majd a nyugdíjunkat. :D

gfjfhj467676768 2011.08.10. 10:25:59

@fumerin: Csak nem normális nő. Tíz év orgazmus nélküli szex biSztos megártott :D

fumerin 2011.08.10. 10:27:09

@gfjfhj467676768: ;)
Biztos...:D
Az, hogy nem vagyok normális, na látod, az az egy biztos:D

gfjfhj467676768 2011.08.10. 10:27:28

@Nutshell: Ehhez minimum közepesen kell kinézni különben kemény munka lehet szavakkal megteremteni élőben ugyanezt. Erről nem tudok nyilatkozni, koromhoz képest jól nézek ki :D

@gernika: Sok nővel randiztál már? :D

cyd 2011.08.10. 10:29:05

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Hát igen. Nagy dilemma volt év elején dönteni, hogy kitől vársz nyugdíjat x év múlva. Egy kapitalista pénzügyi vállalkozástól vagy a korcs emoktól :)

Szöszi 28 2011.08.10. 10:29:52

@Nutshell: Egyetértek:) Bár nekem még talán a csókkal búcsúzni is meredek. Majd a számba mászhat a 2-3. randi körül, de addig ismerkedünk:)

gfjfhj467676768 2011.08.10. 10:29:57

@cyd: Egyik szarabb mint a másik.

gfjfhj467676768 2011.08.10. 10:31:34

@Kata1987: A ti-típusú nők hol élnek? Kemények vagytok szóban, biSztos nem volt olyan még hogy első találkozásnál elolvadtatok :DDD

dr. gernika 2011.08.10. 10:32:24

@gfjfhj467676768: Nem, de sokan próbálkoztak már nálam ugyanezzel.

2011.08.10. 10:32:58

Nekem egyetlen ismerősöm van FB-on és az is én magam vagyok, csak más néven regeltem, mert kiváncsi voltam, ha az eredeti adatlapon mindent letiltok, akkor ismeretlenként mit lehet látni.
De aztán mégis bejelöltem magamat ismerősnek, ha már összefutottunk :)
Ennyit tudnék a poszthoz hozzátenni.
Kérem kaccsolja ki.

gfjfhj467676768 2011.08.10. 10:34:16

@gernika: Nem lehet mindenki tehetséges ÉS vonzó is :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.10. 10:34:32

@gfjfhj467676768:

Még nem tudtak belasszózni igazi hejjespaseet. Azok után a saját nyálkájukon csúsznak. Még hogy nem olvadnak el :)

Szöszi 28 2011.08.10. 10:35:50

@gfjfhj467676768: Volt, de kifejezetten jól esett tőle, hogy nem rohant le, hanem puszival elbúcsúztunk, a randi után fél órával kaptam egy sms-t, hogy várja a következő találkozót, és kész. Akkor már egyáltalán nem lepődtem meg, hogy csókkal üdvözölt, de, ha első randin azzal próbál meg búcsúzni, lerohanva éreztem volna magam.

Nutshell 2011.08.10. 10:36:07

@gfjfhj467676768: Na igen, attól, hogy egy pasi azt hiszi magáról, h megvan a legalább közepes szint, és msn-en lebeszélte a csajról a bugyit, attól a csaj még nem biztos, hogy ugyanígy látja :)

@Kata1987: Naugye, hogy ugye? :)

cyd 2011.08.10. 10:36:16

@Kulics: És kikezdtél már magaddal?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.10. 10:37:21

@cyd:

Én többször is, és soha nem tudtam ellenállni magamnak. :)

gfjfhj467676768 2011.08.10. 10:39:06

@Nard: Minden nő kemény és "nem olyan", érdekes módon nem diszkós picsáknál is remekül működik az első randin szex szisztéma :D

cyd 2011.08.10. 10:39:12

@Nard: Mi lett a vége? Tükör előtt szertted magad? :)

Kham 2011.08.10. 10:39:57

Lehet, hogy a posztoló váratlanul vakító intelligenciájától megszeppent és elszótlanodott a leányzó, ami nem meglepő, én még így monitoron át is bele-beleszédülök ebbe a kimunkált fészbúk kommunikációba: "Hello, van nálatok Mátrahegyesalján kályha?" "Igen, van." "Tudod a kályha csak akkor fűt jól, ha rendesen kikormozzák. És téged kikormoz valaki rendesen?" "Hát, itt csak a kályhát kormozzák ki." "Ez igazán érdekes, de most érintsünk más témákat is. Szereted a természetet? És dugtál már fenyveserdő aljában?":)

gfjfhj467676768 2011.08.10. 10:40:23

@Kata1987: Tőlem már nem kaptál volna smst :DDD

SciNu 2011.08.10. 10:40:34

@cyd: Én a harmadikat választottam. Névleg az emók és a rajok munkájából befolyt összegből (höhöhö). Valójában meg a szürke jövedelemből amit én rakok félre.

gfjfhj467676768 2011.08.10. 10:41:28

@Nutshell: Fitogtatni kell a műveltséget meg a dokkmunkás felsőtestet és nyerő ügy :D

2011.08.10. 10:41:49

@cyd: nem, de veled szívesen :)

Szöszi 28 2011.08.10. 10:43:10

@gfjfhj467676768: Valószínűleg a randiig sem jutottunk volna el:)

2011.08.10. 10:43:35

@Kham: ááá ettől leköptem kávéval a monitort... a nap dumája :) :)

Hurri Kán 2011.08.10. 10:44:14

@Nutshell:
Nem érted... Találkoztok, látod... Félrenézel, megint rá... akkor már másodszor látod...;)

@Kata1987:
Te még fiatal vagy, ráérsz... az én időm már drága ehhez :DDD

Egyébként nem lehet ezt randi-számhoz kötni, ha jön az érzés, akkor oly mindegy, hanyadik randi... szerintem, de hát én ufo vagyok...;)

gfjfhj467676768 2011.08.10. 10:46:09

@Kata1987: Ezt már mások is mondták, de mivel nem tettem kísérletet ez csak fikció részedről :D

dr. gernika 2011.08.10. 10:47:12

@gfjfhj467676768: :D Amúgy nálam is a csókig nehéz eljutni. Ha az már sikerült, nagyon el kell rontani, hogy más ne jöjjön össze.

@Nard: Cö, te is tudod, hogy az általad "faszverő igazgató úrként" emlegetett úriember magas kategóriásnak számít, mégsem sikerült neki a nagy áttörés.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.10. 10:49:11

@gernika:

Hát kurvára nem magas kategóriás. Felső középkategória, kismajmokkal.

@cyd:

A tükör kimaradt Cilafiú. :D

Fviktor76 2011.08.10. 10:51:31

@Nutshell: "Csókkal indítani? Azért az meredek."

Igen, meredek, ha max. 1-2 hét általános-ismerkedős levelezés után találkoztok, és tovább ismerkedtek.
De ha már 4 hónapja megy a levelezés, és "A levelezésünk minden témát érintett, egész intim dolgokba is belementünk", akkor miért is meredek???

A posztíró férfi vagy fat*kű? A nő nő vagy fap**a? :-)

fumerin 2011.08.10. 10:52:43

@gfjfhj467676768: "Fitogtatni kell a műveltséget meg a dokkmunkás felsőtestet és nyerő ügy"
Amelyik férfi ezt a kettőt felmutatja egyszerre, az már gyanús :D

Hurri Kán 2011.08.10. 10:52:45

@Fviktor76:
Hát én is ezt kérdezem... :)

Hurri Kán 2011.08.10. 10:54:14

@fumerin:
Nem olyan erős.... olyan izatt :DDD

cyd 2011.08.10. 10:57:52

@Nard: 'jefasz! Majdnem leköptem a monitort :)
A mai nap tanulsága: Nem olvasunk Nardot ivás közben.

Nutshell 2011.08.10. 10:59:05

@gfjfhj467676768: Kisugárzás, az köll a nőknek :)

@gyvy: És addig vár a csókkal, amíg gyorsan kétszer ránézek? :)

dr. gernika 2011.08.10. 10:59:09

@Nutshell: PUA-sok ezt ugye a :DDD -től számítják.

Hurri Kán 2011.08.10. 11:01:12

@Nutshell:
Természetesen... így nem vádolhatod tolakodással :D

dr. gernika 2011.08.10. 11:01:17

@Nard: Nem te mondod meg, hanem a nők, akik ráadásul élőben is látták már. Nagyon sok rajongója van.

gfjfhj467676768 2011.08.10. 11:02:20

@Nutshell: cézium 137 mindig van a zsebemben, már csak a negatív előjelű gyermekáldás miatt is :)

dr. gernika 2011.08.10. 11:02:23

@cyd: És nem kattintunk rá a privát linkjeire evés közben.

fumerin 2011.08.10. 11:04:09

@gfjfhj467676768: Ahhoz, hogy valakit lebuzizzak, előtte ismernem kell:D

gfjfhj467676768 2011.08.10. 11:04:28

@gernika: Ne a magyar puásokból indulj ki.

Boris the Bullet dodger 2011.08.10. 11:05:01

@Kham:
És tényleg. De a te verziód legalább vicces :)

cyd 2011.08.10. 11:05:41

@Nutshell: "Kisugárzás, az köll a nőknek :)"
Az a marék fukusiami diák, hogy tarolhatott mikor idehozták őket.

gfjfhj467676768 2011.08.10. 11:05:51

@fumerin: Bibliai értelemben? Az sem biztos módszer, lehet hogy csak rád nem áll fel neki.

fumerin 2011.08.10. 11:07:22

@gfjfhj467676768: Jaaa, hüjje is, liba is, csúnya is, öreg is vagyok...el is felejtettem:D
Bocs:D

Nutshell 2011.08.10. 11:08:03

@gernika: :)))

@gyvy: Hogy te milyen udvarias vagy :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.10. 11:08:25

@gernika:

Jó, szerintem nem egy nagy szám. 50 éveseknek jó biztos :)

Hurri Kán 2011.08.10. 11:11:44

@Nutshell:
Erről (is) vagyok híres messze földön :D

Nutshell 2011.08.10. 11:14:35

@gfjfhj467676768: Roppant felkészült vagy, így aztán senki nem tud neked ellenállni, az tuti :)

Szöszi 28 2011.08.10. 11:25:53

@gyvy: De jól esik ezt hallani:) Feldobtad a napomat:D

Nutshell 2011.08.10. 11:28:38

@gyvy: A jó eset, ha egyszerre jön a két embernéz a zérzés. De csak ha nálad jön, abból feljelentés lehet :)

Hurri Kán 2011.08.10. 11:29:58

@Kata1987:
Örülök, hogy örülsz ;)

@Nutshell:
Mindig én... és ha csak a másiknál? És letámad? Akkor mi van? :D

Dr. Jula Watson 2011.08.10. 11:32:19

@gyvy: Jaja, én is ufo vagyok :)

Nutshell 2011.08.10. 11:36:07

@gyvy: "Ábrándozás az élet megrontója, mely kancsalul festett egekbe néz" :)

Hurri Kán 2011.08.10. 11:37:42

@Nutshell:
Ha ezt tudom, ilyen irodalmi idézetekkel is készültem volna :P

Dr. Jula Watson 2011.08.10. 11:38:42

@gyvy: ha letámad, akkor jön az iktatás :D

Nutshell 2011.08.10. 11:39:39

@gyvy: Töri tanárom mondta mindig ezt gimiben, amikor nem figyeltem (gyakorlatilag állandóan :)

Hurri Kán 2011.08.10. 11:40:37

@Dr. Jula Watson:
Az általában támadás előtt lezajlik... vagy mintegy figyelemelterelésként :)))

Hurri Kán 2011.08.10. 11:41:29

@Nutshell:
BiSztos az előző napi randin ábrándoztál ;)

Nutshell 2011.08.10. 11:45:10

@kabátnyúl: Az már 50% esély a csókra. Ha elég erős és határozott vagy, esetelg 80% :)

@gyvy: Akkor (is) világmegváltó gondolataim voltak, amihez jól jött a monoton, dünnyögős férfihang :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.08.10. 11:46:48

Aki egynél több felkiáltójelet használ a mondat végén indokolatlanul, az zombi.

Hurri Kán 2011.08.10. 11:49:40

@Nutshell:
Feltételezem a világmegváltó gondolatokhoz kellően határozott arckifejezés is társult :)))

tőzegmalac 2011.08.10. 12:00:28

@Nutshell: elárulhatnád végre, hogy feléd hol érdemes vacsorázni... :)

Fviktor76 2011.08.10. 12:27:57

@Nutshell: "Kisugárzás, az köll a nőknek :)"

Fontos, hogy legyen kisugárzása és önmagát adja, ne csak a kamerának játszon... :-) Ezt ismerjük a Big Bráner óta...

Ha meg nem sugárzott eléggé 4 hónapig a monitor, ami előtt ült, akkor minek ment bele a találkozóba? :-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.10. 12:37:28

@Fviktor76:

Lehet nem CRTje volt. A CRT-nek van kisugárzása! :)

TGabi 2011.08.10. 12:59:35

Senkinek nem jut eszébe, hogy mi van, ha nem is a hölgyemény írkál a jóembernek és 0 a kommunikációs készsége-továbbá maga helyett inkább valami albérlőtársat bérelt fel posztolásra indításként, azt majd csak lesz valami?

Nutshell 2011.08.10. 13:11:34

@gyvy: Túl jól ismersz... :))

@tarquin - védőháló nélkül: Óóóó, dejó, hogy ezt így kiemelted. Egyik exem csinálta ezt.
"Szia!!!! Mi újság????? Minden okés?????"

@Fviktor76: Manapság google segítséggel nem kihívás sugározni :)
A neten meg amúgy is mindenkinek nagy a szája, élőben meg rá sem lehet ismerni az emberre.

kiraaaaa 2011.08.10. 13:13:43

Kedvenc mondatom:"De szerintem egy férfinak nem kell mindig konkrét okot adni arra, hogy ismerkedjen. "

Nutshell 2011.08.10. 13:14:37

@Nard: Azzal akár 98%-ra is növelheti az esélyeit :)

@kabátnyúl: A szádon :)

Frigyesur (törölt) 2011.08.10. 13:16:40

@Nutshell: "Akkor (is) világmegváltó gondolataim voltak, amihez jól jött a monoton, dünnyögős férfihang :)"

:DDD Kerlek ismertess egy keveset a programjaidbol :)))

fumerin 2011.08.10. 13:24:21

@kiraaaaa: Igen! Ez egy gyöngyszem:)
Két napja kaptam hasonló megfontolásból levelet, idézem:
"szerinted miért van az, hogy mindig rád gondolok, egész nap csak te jársz a fejemben"
Sohhhhha nem láttam, nem ismerem.
Válaszom: unatkozol, dugni akarsz, más már nem áll veled szóba, és számtalan lehetőség.
Nem írt többet :D

Nutshell 2011.08.10. 13:31:47

@Frigyesur: Ahhoz az kell, hogy a férfias bariton hangoddal duruzsolj mellettem.
Na jó, az is elég, ha buszozok. Akkor mindig olyan ötleteim lesznek, hogy magam is meglepődök :)

Hurri Kán 2011.08.10. 13:34:10

@Nutshell:
Á, dehogy... csak találgatok.. ;)

dr. gernika 2011.08.10. 13:35:36

@fumerin: Gondolom minden nőnek ezt kopipészteli, akit talál facebookon és sunázna.

fumerin 2011.08.10. 13:38:08

@gernika: Gondolom, nem néztem ki belőle egyéni megoldást.
Bár ilyen kedves válaszra,azért nem számított.

shiver23 2011.08.10. 13:49:41

Ha levélben már sokat beszéltetek a szexről akkor ezt a randit a posztoló baszta el...
Az első 10 percben bekellett volna próbálkozni finoman (egy vállra puszi vagy mittomén) és az alapján haladni előre a vadszex irányába :-).
Régen én is így csesztem el! A csajszival (húú de szexi kis dög volt) már a csoportszexet terveztük levélben de a randin egy szó se esett semmiféle buja kalandokról....nem is volt 2. randi, leépített a kis dög :-).
Azóta tanultam belőle, nem ártana a posztolónak is felfogni, ha szexre terelődik a téma akkor a csaj is benne van a kalandban! Ha zavarban van a találkán ha nem, a pasi dolga elérni, hogy a csaj nedves bugyiban menjen haza!!!!

2011.08.10. 13:51:54

Bejelölöd közösségi oldalon, mert úgyis mindenki ismerősöket vadászik? Jah boccs! Nem tudtál volna úgy ráírni, hogy nem jelölöd be ismerősnek? Ha már ismeretlenül bejelölted vállald, hogy L vagy, ne keress mentségeket.
Távkapcsolat? Pffff
Továbbra is levelezel? Mégnagyobb Pffffff

Nutshell 2011.08.10. 13:57:40

@fumerin: Én eddig csak simán nem válaszoltam az ilyenekre, de ezentúl inkább visszaírok valami vicceset, ez mókásabb :)

@gernika: Jól emlékszem h csináltál múlt héten browniet?

fumerin 2011.08.10. 13:59:59

@Nutshell: Néha kell visszaírni. Tudod, amikor a másik IQ harcos már négy levelet is küldött és választ egyre sem kapott megkérdezte: szerinted akkor "hadjuk"?
Válaszoltam: LOL és hagyjuk :)

cyd 2011.08.10. 14:02:40

@fumerin: Meccsre akart hívni csak bajban van a horvát nevekkel: Hajduk

Nutshell 2011.08.10. 14:03:04

@kabátnyúl: Örülök, hogy segíthettem ;)

@fumerin: Jaj, de cuki, hát próbál intelligencs lenni, hogy ő aztán le tudja ám írni hejjesen, és nem csapódik be egy ilyen bonyolult szónál sem :)

dr. gernika 2011.08.10. 14:04:39

@Nutshell: Fogjuk rá, dobozos volt. :)

2011.08.10. 14:07:55

@kabátnyúl:
Szia nyuszifül! :) Rég láttalak! :)

dr. gernika 2011.08.10. 14:09:36

@Nutshell: Senki sem überelheti azt a lovagomat, aki azt írta nekem a levélbe, hogy "hilyába". Érted, mert j-vel csak a bunkók írják.

Father Justice (törölt) 2011.08.10. 14:09:38

@shiver23: Az, hogy benne van-e a kalandban vagy sem, csak a személyes találkozás során derülhet ki. Lehet, hogy nem csesztél el semmit, csak élőben már nem jöttél be neki. Persze ezzel a variációval sokkal nehezebb szembenézni, mint azzal, hogy zöldfülűként bénáskodtál egy sort, és pusztán ezért épített le. Ha nyerő lettél volna nála, a kezdeti félszegséged ellenére is lett volna esély második randira, benne mindenféle földi jóval. Vagy a leépítés közben konkrétan megkérdezted: ha azonnal lekapod az első alkalommal, zöld utat kapsz a kéjbarlangba - amire ő igennel válaszolt? Ezt kétlem, gátolom.

Nutshell 2011.08.10. 14:11:48

@gernika: Óóó, értem :) Én ilyet csináltam és eszembe jutottál: szederliget.blogspot.com/

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.10. 14:13:38

@Nutshell:

Olyankor nekem is, de leginkább olyanok, amikbe Charles Manson arcán szégyenpír jelenne meg. :)

@gernika:

Lyólvan. 3nny1h!

dr. gernika 2011.08.10. 14:17:16

@Nutshell: Tyűűűű. :) Hú, de fincsi lehet. :)

michaela77 2011.08.10. 14:18:06

@gernika: nekem írták, hogy szinpatikus vagyok. Én meg válaszoltam, hogy nincs gyógyszerész a családban, nem tudom miből gondolja:) De nem válaszolt utána, franc se tudja miért...:)

tőzegmalac 2011.08.10. 14:19:07

@Zs*******: Szia! :)
Ha nem jössz, én se nagyon:)

dr. gernika 2011.08.10. 14:19:25

@michaela77: Biztos lehetsz benne, hogy buta libának tartott, aki nem veszi a lapot, azért írsz vissza ilyen hülyeségeket.

michaela77 2011.08.10. 14:23:54

@gernika: és hány ilyen volt... Meg leírtam, hogy köszönöm, de nem téged kereslek (szerintem tök normális voltam, hogy egyáltalán válaszoltam a levelekre), erre elkezd erősködni, hogy de honnan tudom egy levélből, meg mire vágok fel ennyire. Akkor megírtam, hogy nincs kedvem órákat tölteni annak kitalálásával, hogy a szörnyű helyesírásoddal mit szerettél volna mondani, továbbá nem vonz szabadidős tevékenységként a szeretekhorgásznimeggyúrni izgalmas párosítás.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.10. 14:26:06

@michaela77:

Miért mi a baj horgászattal meg a gyúrással? :)

michaela77 2011.08.10. 14:26:11

@gernika: jut eszembe csináltam browniet nem porból, hanem rendeset, és nagyon finom lett meg tök egyszerű. Bár így kétségtelenül drágább szerintem.

shiver23 2011.08.10. 14:26:16

@Father Justice:

Hát barátocskám nagy tévedésben vagy. Ha egy jól megalapozott ismerkedés (email, msn, telefon, képcserék) után találkoztok akkor már ahhoz nagyon bénának kell lenni, ha valamelyik fél több hetes-hónapos ismerkedés után elcseszi :-).
Azt pedig meglehet érezni találka nélkül is ha valami nem stimmel a leányzóval-pasival (keveset vagy egyáltalán nem kérdez msnen-telefonon, szótlan, keveset ír magáról, nem akar képet küldeni stb..). Ilyenkor felesleges is találkozni, sok mindentől megtudod magad kímélni.

michaela77 2011.08.10. 14:27:29

@Nard: ha rossz helyesírással párosul, akkor minden:)
Igazából az a baj, hogy sablonos. Tudod, mint a szeretek könyvet olvasni meg moziba járni.

Hurri Kán 2011.08.10. 14:28:15

@michaela77:
És ez?

"Otthon ülő típus vagyok, kedvenc hobbim a kirándulás." :D

michaela77 2011.08.10. 14:30:12

@gyvy: eheh:D Szerettem még a "keresek egy kedves lányt, akit a tenyeremen hordozhatnék", továbbá az "engem eddig mindenki átvert, de én még hiszek a szerelemben (fotón kiskutyatekintet)" típust.

Hurri Kán 2011.08.10. 14:31:24

@michaela77:
Így megy ez... Ezér is nem neten kell ismerkedni :D

michaela77 2011.08.10. 14:32:59

@gyvy: észben tartom, mester:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.10. 14:33:36

@michaela77: bazz, nekem egyszer valaki ilyen vicceset írna vissza.. :) De én általában csak olyan egyszerű, humort nélkülöző válaszokat kapok mint egy marék homok. De így legalább be tudom határolni nagyjából az értelmi szintjének és humorérzékének hányadosát.

michaela77 2011.08.10. 14:35:39

@Ape: á, a humor nem itt kezdődik.
Amikor fent voltam randivonalon, elkezdtem kategorizálni a társkereső férfi típusokat. Olyan jól sikerült, hogy ha pár napig nem írtam, akkor férfiak kértek, hogy írjam még, mert normális csajok nincsenek fent és csak azért járnak oda, hogy a naplómon röhögjenek:)

dr. gernika 2011.08.10. 14:39:24

@michaela77: Nekem nincs olyan kis tepsim. Meg a sütő is szar.

michaela77 2011.08.10. 14:42:49

@gyvy: a kedvenc típusom a jócsávó volt:

A jócsávó annyiban különbözik a pénzevan típustól, hogy míg utóbbi általában valamilyen szellemi simliskedéssel keresi a pénzét (politika, miegymás), addig jócsávó alá apuci tette az autót meg a lakást, vagy rosszabb esetben alvilági kapcsolatai révén lett menő...
- 'Magamról': Intelligencia és gondolatok hiányában a "nembánodmeg", a "velemjóljársz" és a "széplányokide" mondatkezdeményeken túl másra nem képes.
- 'Jellemzésem': valamennyi átfedést mutat a pénzevan típussal, csak az ott felsoroltakon kívül fontosnak tartja hozzátenni, hogy gyúrokvazze, igényes is vagyok (mindig van rajtam pár kiló fux, a meztelen csiga a testem láttán elbújna szégyenében és a szoláriumozott mellkasomon gyönyörűen szikrázik a napfény);
- 'Kit keresek': szép, csinos, sportos lányokat. Az ő csöppnyi kis agyában ez ilyesmit jelent:
szép: a szemöldöke helyén csak tetovált csík legyen, mer az menő; a hajában legyen pár méter pótlás; az ajka legyen főtőőtve, de annyira ám hogy nehogy tudjon fogazni; a műkörmei még hírből se ismerjék a mosogatóvizet;
csinos: mellek szilikonnal kipárnázva; vetess ki egy-két bordát, hogy vékonyabb légy; ha 165 magas vagy és 49 kiló akkor pár kilót még leadhatnál, mert túl nagy a feneked;
sportos: jó lenne, ha te a legminibb rövidnacidban köldökig dekoltázsban lépegetnél párat a taposógépen, amíg én edzek, hogy közben mondhassam a haverjaimnak, hogy jókisbigémvanhö?
- fotó: 15 fotó alatt nem áll meg. Láthatjuk a bicepszét jobbról, balról, a mellkasát három vastag aranylánccal és ugyanezt néggyel, a mosolyát ami közben a rágóizma a sok edzéstől kockává keretezi arcát, megcsodálhatjuk zselézett haját, általában van valami vizes cucc is, ahogy csupaszszolisbőrénvégigfolyik. Amit hiányolhatunk az csak a ruhás fotó lehet, de ezt a típust ruhában kevesen láthatják:)
- az említett kategória hatása: hogyne bébi, minden nő álma, hogy egy önimádó macho mellett éljen aki reggel felébredve nem a párját, hanem a bicepszét csókolja meg... amúgy sem mernélek felizgatni, félek, hogy ha az a kevés vér az agyadból lejjebb áramlana, elfelejtenéd hogy kell levegőt venni...

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.10. 14:43:16

@michaela77: persze nem ott kezdődik, de legalább nem ilyen savanyú fapinás választ adtál neki :) És hány férfi kategóriát találtál? Nincs meg még valahol az iromány?

michaela77 2011.08.10. 14:45:19

@Ape: látod, kitaláltam a gondolataidat:) Vagy 3 típus megmaradt egy lementett blogoldalból:)

Hurri Kán 2011.08.10. 14:45:24

@michaela77:
:DDD

Hű, jó is, hogy eszembe juttattad, megyek is szoliba, aztán csinálom az újabb fényképeket, de most nem mosógépen pózolósat, hanem porszívón, mikróval a hónom alatt, hátha erre jobb lesz a felhozatal :DDD

michaela77 2011.08.10. 14:48:30

De tipikus nős viccet találtam még a blogomban:
"Tegnap már ötre hazaértem a munkából. A feleségemnek nem volt túl jó napja, egész délután szekált. Akármit mondtam vagytettem, nem felelt meg neki.
Este 7 körül már kicsit untam a dolgot, és így szóltam hozzá:
- Drágám, kezdjünk tiszta lappal. Tegyünk úgy, mintha még csak most érkeznék haza.
Kimentem az ajtón, majd visszajöttem, és bekiáltottam hozzá:
- Szia, édesem, megjöttem!
Erre ő kikiabált a szobából:
- Hol a fenében voltál eddig? Már 7 óra is elmúlt!"

dr. gernika 2011.08.10. 14:48:44

@michaela77: Tipikus mirevágszfelennyire nem is vagy olyan szép. :D Akkor minek próbálkozott?
Nálam is próbálkozott egy gyúróscsávó. Annyira nem is volt hülye, de tőlem ez a világ távol áll, neki meg ez volt az élete. Koptattam, és jól is tettem, mint kiderült, akkor is volt csaja, akit később lecserélt egy másik gyúrósra.

@Nard: Ezt most úgy mondod, mintha ezek lennének a titkos hobbijaid.

michaela77 2011.08.10. 14:52:07

@gernika: persze, mennyi ilyen volt, akinek visszaírtam, hogy bocs de nem téged, és akkor elkezdett fikázni, hogy hogy nézek ki. Szánalom a köbön:)
Aki úgy gyúrós, hogy közben az egészséges életmód meg ilyesmi híve, én azt kukáztam, nem hiányzik, hogy valaki állandóan beszóljon, ha egy jóízűt akarok enni:))

dr. gernika 2011.08.10. 14:56:32

@michaela77: Hát, ő vállaltan szteroidozott is, szóval nem feltétlenül az egészséges életmód híve. A barátnőimmel bepisilésig röhögtünk a versenyeken készült tangás fotóin, a szteroidok mellékhatásait elemezgetve.
De akkoriban pont jól le voltam fogyva, és valahol komoly visszajelzés volt, hogy többször is érdemesnek talált volna saját magára.

Nutshell 2011.08.10. 14:56:53

@michaela77: Csak a csoki meg a vaj a drága. De olyan finom a házi :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.10. 14:58:01

@michaela77: ki ám, nagyon megy neked ez a férfiagyban való turkálás! Agysebész vagy? :) De ha már így kritizálod a férfi sablonos bemutatkozó szövegeket, kíváncsi lennék, hogy mi nyerné el a tetszésedet? Mert nekem elég egyedi, sőt :D de mégsem kelti fel a női nem figyelmét, csak a női nem-et váltja ki.

2011.08.10. 14:58:52

@kabátnyúl:
Jooo igen, mostanság kicsit hanyagolom csp-t. :) Nem tehetek róla, összejött minden. :)

michaela77 2011.08.10. 15:00:00

@gernika: az vicces lehetett:)
Nekem egyszer írt valaki, akitől aztán féltem. Összefüggéstelen volt a szövege, mintha bolond lett volna, aztán meg feltett magáról egy fotót, amin egy balta volt a kezében:) Azóta sem tudom, hogy bolond volt vagy csak szívatott, még egyszer írt hasonlóan őrült levelet, feleségül akart venni meg ilyenek, aztán hálistennek lekopott.

@Nutshell: igaz, finom volt. Bár nekem túl sok volt benne a csoki, legközelebb kevesebbet teszek és a felét tejcsokival pótolom. Azt nem tudom porból milyen, így összehasonlítani nem tudom, de ez jó volt:)
Viszont tegnap reggel úgy ébredtem, hogy utálom a testemet, így elosztogattam a maradék browniet és vettem helyette joghurtot meg virslit:)

michaela77 2011.08.10. 15:01:51

@Ape: engem az egyediség vonz, mint gondolom olyan sok más embert is. Ha megmondanám mi legyen benne, az már nem lenne egyedi.
Én egy jó hosszú féloldalas bemutatkozót írtam anno magamról, akkor tetszett, ma már azt is cikinek tartanám:)
Írd le a tiéd és lepontozzuk:)
Amúgy meg ha jó a szöveg, akkor sajnos bűnronda vagy:DD

tőzegmalac 2011.08.10. 15:04:53

@Zs*******: Minden percedet akarják?:)

dr. gernika 2011.08.10. 15:08:06

@michaela77: Jesszusom, mennyi kattant ember van fent. :S Fejszével csajozni, az igen.

Én tegnap voltam edzésen, nem utálom a testem, hanem sajnálom. Mindenhol fáj. :(

Milyen az a süti, amiben túl sok a csoki????

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.10. 15:08:50

@michaela77: joghurt virslivel? :D hehe Freud bácsi erre mit mondana???

cyd 2011.08.10. 15:08:56

@michaela77: Én anno arra a megállapításra jutottam, hogy túl jó a fényképem. A személyes találkozásig sosem volt baj, utána már második alaklamat se nagyon akartak :)

Egyszer egy csajnak volt nagyon vicces anti-társkeresős bemutatkozása, amire elmondása szerint a legjobb reakció ennyi volt "Nekünk muszály találkoznunk!" nem mert visszaírni, hogy "Nem, nekünk nem muszáj"

Szöszi 28 2011.08.10. 15:09:01

@Zs*******: És az a kellemetlen dolog megoldódott már a társaságotokban? Említetted, hogy mennek a kavarások.

Nutshell 2011.08.10. 15:10:20

@gernika: Én abban sütöm, amiben lasagna-t is szoktam.

@michaela77: Én mindig ezt csinálom :) Imádok sütit sütni (mint az a linken is látszik :), majd eszek belőle egy falatot és jól elosztogatom.
Nálam szinte az összes receptnél az az első, hogy kevesebb cukrot teszek bele, némelyik olyan írtó sokat ír.

michaela77 2011.08.10. 15:11:26

@gernika: mély tiszteletem az edzés miatt.
Hát ebben a receptben 26 deka étcsoki volt, de azt a négy dekát már nem hagytam ki belőle, és így nekem kicsit túl csokis és kesernyés volt. Szerintem neked nagyon bejött volna, de sajnos a csajok szétkapkodták:)

@Ape: most hogy így mondod, nem is hülye az a Freud:D

@cyd: igaz-igaz, se a túl jó se a túl rossz fénykép nem jó:D
Vicces lány lehetett:))) Én annyira nem találtam normális pasit, hogy egy idő azzal szórakoztam, hogy általam humorosnak tartott válaszleveleket írogattam és legalább magamat szórakoztattam:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.10. 15:13:32

@michaela77: Nem vagyok ronda, kikérem magamnak! :D Jó majd este megírom ide, most nem tudom fejből sajnos. Igazából nem is rólam szól a bemutatkozó szöveg, csak úgy irkáltam mindenféle vicces(-nek vélt) dolgot az adatlapon :)

michaela77 2011.08.10. 15:13:59

@Nutshell: na igen, én elkezdtem önteni 30 deka cukrot, már a kilós zacskó fele hiányzott és még mindig csak 20 dekát mutatott. Akkor jöttem rá, hogy valami általam nem ismert mértékegységre váltott a mérlegem:) Úgyhogy szedtem vissza a még el nem ázott cukrot kanalanként:) Tehetséges vagyok nagyon:)

michaela77 2011.08.10. 15:15:07

@Ape: egy kis kiábrándultság után nekem már csak ennyi szerepelt a bemutatkozásomban: "szerettek már őrülten és voltam már őrülten szerelmes. most kipróbálnám a kettőt egyszerre."

Father Justice (törölt) 2011.08.10. 15:16:52

@shiver23: "Ha egy jól megalapozott ismerkedés (email, msn, telefon, képcserék) után találkoztok akkor már ahhoz nagyon bénának kell lenni, ha valamelyik fél több hetes-hónapos ismerkedés után elcseszi :-)."

Tulajdonképpen ezzel is arra akartál kilyukadni, hogy bejöttél a lánynak, csak nagyon béna voltál? A kérdés továbbra is ugyanaz: nyíltan megmondta-e, hogy nyerő voltál nála, csak nem tudta mire vélni, hogy nem akartad rögtön az első alkalommal megdugni? Ha nem, akkor nagyon is életszerű alternatív megfejtés a "kémia" hiánya a személyes találkozóból (legalábbis az ő részéről). Ez nem a te konkrét esetedre vonatkozik, hanem általános érvényű megállapítás. Ráadásul ha tényleg buja, szexi kis dögről van szó, aki már a csoportszex dimenzióit feszegeti, nem is kell szóba hozni a szexet az első randin. Ha tetszik neki a férfi, simán előhozakodik vele ő.

A második részével egyetértek, az ilyen találkozásokat felesleges erőltetni. Viszont ilyenkor sokszor nem onnan fúj a szél, hogy az egyik fél nem jön be a másiknak. Gyakran előfordul, hogy a kevésbé érdeklődő szereplő nem független, csak ezt végig titkolta, meg az is, hogy igazából nem is akar senkit, csak a saját szintje belövését végzi. Azaz kíváncsi rá, milyen férfiak érdeklődését tudja felkelteni, és ezt online zökkenőmentesen, következmények nélkül tudja kideríteni. És természetesen a kettő kombinációja sem ritka: a döglődő kapcsolatból kifelé kacsintgató liánozó hölgyek, akik a virtuális pasifelhőből próbálják kiválasztani a legoptimálisabb jelöltet a váltáshoz.

dr. gernika 2011.08.10. 15:17:22

@Nutshell: Hát, lasagna-t sem szoktam sütni. :D Bár, van egy ilyen négyszögletes Zepter edény, abban csináltuk az exemmel a lasagnát régen, de sztem az brownie-nak nagy. Hm, van még ilyen porcelán edénykém kb 15x20 centis, az jó? Vagy a gázsütőben, ami csak maxon tud menni, nem tudok fokokat állítgatni, ne is próbálkozzak?

@michaela77: Biztos vagyok benne. Feltétlenül szólj legközelebb, ha túlcsokizol valamit.

cyd 2011.08.10. 15:19:23

@michaela77: Mondjuk ne mvolt választék. Utálom, ha fotóznak és akkor nem volt már vagy 3-4 éve rendes kép rólam. Azt mégsem rakhattam ki, ahol az ex-szel voltunk közösen egy nyaralás alkalmával.
A kedvencem egyébként a mobilos, fürdőszobás önképek mellett azok voltak, mikor a nő paint-tel lesatírozta az exet/legjobb barátnőt és azt rakta fel profilképnek :)

michaela77 2011.08.10. 15:22:47

@cyd: és hány olyan van, aki simán feltesz olyan fotót, amin ölelgeti a másik nőt. Vagy amin egy kisbabával van, közben meg azt írja, nem nős és nincs gyereke, aztán találgasd hazudik vagy kié lehet a gyerek. Agyament emberek vannak:)
Amúgy a fotó olyan izé... A legfontosabb dolgok nem látszanak rajta, a gesztusok, a mosoly, ilyesmi. Dehát jobb megoldás manapság sajnos még mindig nincs.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.10. 15:22:58

@michaela77:

Az szekszi. Mármint a balta. :)

@gernika:

Számodra nincs olyan süti, amiben túl sok lehetne.

dr. gernika 2011.08.10. 15:22:59

@michaela77: Nyehe, én a mérőedénnyel jártam így, jobb oldalt lisztet mért, bal oldalt litert, persze hogy fordítva néztem. :D

Nutshell 2011.08.10. 15:24:51

@michaela77: Én pogácsakészítésnél jártam így. Nem jól feküdt fel a tál a mérlegre, és 80 dkg liszthez nálam másfél zacskó fogyott el... :)

@gernika: Na, sztem nekem pont olyan porcelán edénykém van. Ilyen kis fehér és valami virág vagy mi van ráfestve. Brownie-nak az pont jó, ezt is abban sütöttem. Jóóó, hát nem lett sok belől az tény :)
Hmmm, szerintem ruházzatok be egy sütőre :)

michaela77 2011.08.10. 15:27:40

@gernika: @Nutshell: olyan jó érzés, hogy nem csak én tudok ilyeneket szerencsétlenkedni:)
Mondjuk azért a második zacskó liszt kibontásánál már eszembe jutott volna, hogy ez több lesz, mint 80 deka:DD

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.10. 15:28:02

@gernika: ?? Liszt és Liter? Na ilyet sem halottam még :) Liszt mint mértékegység :D ez valami Kínán is túlról származó gyártmány lehetett!

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.10. 15:34:39

@michaela77: ez a szöveg egészen jól hangzik :) Kár, hogy annak a valószínűsége, hogy 2 ember őrülten-fülig szerelmes legyen egymásba, elég kicsi, mondjuk 1000 az egyhez. Szerintem a szerelemnek is vannak fokozatai :)

Nutshell 2011.08.10. 15:35:35

@michaela77: Na igen, de mivel az első zacskó eleve botnott volt, úgy gondoltam, h reaális, ha még egy kicsi kell a másik zacskóból is. Utána érzéssel kiszedtem belőle valamennyit, és megsütöttem. Igazából jó lett az íze, bár fene sem tudja milyen lett volna 80 dkg lisztel :))

cyd 2011.08.10. 15:35:56

@Ape: pedig van ilyen, általában a legalapabb hozzávalók fel vanank rá skálázva liszt, cukor stb persze a saját halmazállapotuknak megfelelő mértékegységgel, de az egy nőt sosem zavar, ha esetleg folyadékból grammot mér ki :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.10. 15:36:12

@Ape:

Az egyik felén liszt (súly) mérésre való skálázás van ráfestve, a másik felén pedig víz (liter) mérésére. Failed trolling.

michaela77 2011.08.10. 15:38:27

Most hogy visszaolvasgattam a blogomat, rájöttem, hogy voltam én az életemben nagyon boldog is. Érdekes, hogy elmúlnak ezek az érzések és mindig csak azt érzi az ember, ami éppen van.
De így visszaolvasva tök jó érzés és mosolyogtató:)

2011.08.10. 15:38:46

@kabátnyúl:
Sőt még a véremet is. :)

dr. gernika 2011.08.10. 15:38:49

@Nutshell: Igen, a porcelánedényke pont olyan. :)
Albiban nem ruházunk be ilyesmire, annyit amúgy sem használom a sütőt és most csomó másra jobban kell a pénz.
@michaela77: :D Hamarabb jöttem rá, hogy mizu, még vissza lehetett csinálni. :)
@Ape: A te kezedben sem volt még mérőedény. :)

2011.08.10. 15:40:03

@Kata1987:
Hát fogjuk rá, hogy megoldódott. Kétfelé választottuk őket, és kijelentettük, hogy innentől kezdve oldják meg magukban, mi erre nem vagyunk kiváncsiak. :) Azóta a héten (eddig) béke van. :)

SciNu 2011.08.10. 15:41:48

@michaela77: XD van még ilyen leírás?
Amúgy attól hogy valaki gyúr és egészségesen él még nem biztos hogy rád is rád akarja kényszeríteni ezt. (csak hogy védjem kicsit a fajtám :D )

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.10. 15:43:10

@michaela77:

Fel tudod izgatni, dugjad el a hajzselét. :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.10. 15:43:28

@cyd: úgy érted, hogy az 1 kg cukornak és az 1 kg lisztnek máshol van a jelölése az edényen, a sűrűségbeli eltérésből adódóan?

dr. gernika 2011.08.10. 15:44:40

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Az elmúlt két évben kigyúrtad magad?

michaela77 2011.08.10. 15:45:20

@SciNuBob -I hear you, mon!-: van asszem még kettő. Ha nem idegesít nagyon senkit, szívesen közzéteszem.

@Nard: basszus, hogy én miért nem vagyok ennyire kreatív...:D

@kabátnyúl: úgy legyen:) Bár mostanában csak arra játszom, hogy valahogy elteljen már ez az idő, amit itt kiosztottak rám:)

cyd 2011.08.10. 15:48:04

@michaela77: Nem idegesít. Szórakoztat. Ide vele :)

dr. gernika 2011.08.10. 15:48:36

@Ape: Látom, kezd összeállni.

michaela77 2011.08.10. 15:49:37

@cyd: reprezentatív felmérésnek tekintelek:)
1. kategória: a szenvedő
Különös ismertetőjegyei:
- a 'Magamról' rovatban általában a "magányos vagyok", "társra vágyom", "szeretnék szeretni", "adj egy esélyt" és "tudom, hogy létezel" kifejezések és ezek szinonímái szerepelnek;
- a 'Jellemzésem' általában megakad a "szeretematermészetetésmozibajárnimegazállatokat", "nagyonsokatcsalódtammárésolyanszerencsétlenvagyokdehiszemhogylétezel" és a "170centimagasvagyokésnéhakijárokhorgászni" fontos információknál;
- a 'Kit keresek" részhez szégyelli beírni, hogy akárki jó lesz, így próbálkozik pár "csakőszintelégy", "lényeghogyszeretnitudj" és "fogadjelolyannakamilyenvagyok" megfogalmazással;
- fotó, nos az általában nincs... utalva az előző részre a fogadjelolyannakamilyenvagyok már sejteti, hogy főleg a rajongásával és kiskutyaalázatával szeretne meghódítani és egy fokkal sem szebb az ördögnél;
- az említett kategória hatása (természetesen csak rám, biztos van akinek ez jön be, kac-kac): jézusom, egy pasi aki nem bír egyedül létezni, akinek kell egy óvónéni aki szórakoztatja, akire nem lehet felnézni, aki nem férfias és határozott és így nem érezhetem magam Nőnek mellette, ez majd rögtön rámtelepszik minden pillanatban és ha el akarom hagyni a bokámat fogva csúszik majd utánam... jujjj... na ezt ne...

michaela77 2011.08.10. 15:50:23

A következő kategória: "pénzemvandeakutyánaksemkellek"
Nem összetévesztendő a későbbiekben ismertetésre kerülő "jócsávó"-val, aki legalább valamilyen normális külsővel rendelkezik. A pénzemvan típusnak pénze van, ezenkívül egoja és kevés külső és belső értékelhető tulajdonsága.
Különös ismeretőjegyei:
- 'Magamról': azonnal igyekszik leszögezni, hogy "mindenem megvan", "már csak te hiányzol" és "élvezzük együtt az életet", hogy a pénzre bukó cicababák érdeklődését felkeltse;
- 'Jellemzésem': a bemutatkozó szöveg mindig tartalmazza, hogy biztos egzisztenciával rendelkezik, mindene megvan, mindent elért amit csak akart, már csak egy társ hiányzik. A nagyképűségét mutatja a "sokkaljobbanszeretemazelsőranditegyluxusszállodawellnessrészlegébenmintegykávézóban" megnyilvánulás.
- 'Kit keresek': természetesen titkolni akarja, hogy értéktelennek tartja magát és önbecsüléséhez egy kirakatbaba szükséges, akivel az oldalán büszkén feszít egyik partyról a másikra. Így mindig leírja, hogy az intelligencia mennyire fontos. A másik dolog ami mindig szerepel: megértő légy. Sokat dolgozik, kevés a szabadideje, emiatt lehetőleg ne nyafogj: ezt változatos formában meg tudja fogalmazni;
- fotó: itt két részre oszlik a pénzevan típus. Az egyik tisztában van vele, hogy ő nem egy Don Juan, ezért nem tesz fel fotót magáról, gondolja annak a típusnak akit ő keres, úgyis mindegy hogy néz ki, ha elég vastag a bankszámlája. A másik fajta azt gondolja a pénzzel együtt az ízlése is nőtt, így feltesz egy fotót amin narancssárga ingben virít rózsaszín nyakkendővel valami menő kocsival az oldalán, esetleg tengerparton;
- az említett kategória hatása: szóval hogy is van ez? megpróbálsz levenni a lábamról a pénzeddel, mert iqval és eredeti gondolatokkal hadilábon állsz? és ha mégis lenyűgözne a pénzed tudjam, hogy sokat dolgozol, állandóan egyedül leszek, de legyek hálás érte, mert cserébe minden nap vehetek magamnak valami szépet? tudod te egyáltalán mit jelent az a szó, hogy társ? amit Te keresel, az egy műnő.. egy plazacica... mégis mennyire csodálkozol amikor csak ilyet találsz...

michaela77 2011.08.10. 15:51:22

Most pedig egy rövid típus, a "felfoghatatlan".
A felfoghatatlannak azért ez a neve, mert egyszerűen nem tudom megérteni miért regisztrált, ha meg már regisztrált akkor a semmitmondó adatlapjával mégis mit vár...
- 'Magamról': egy mosoly, egy kacsintás, esetleg "Szia"
- 'Jellemzésem': vagy nem ír az égvilágon semmit és így a rendszer megírja az automatikus bemutatkozást, vagy ír valami hasonlót: "Sziasztok, tibi vagyok, 38 éves. Szeretek olvasni, moziba járni és a természetet. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj!" Felkelteni az érdeklődésemet? Mégis mivel??
- 'Kit keresek': egy kedves, őszinte lányt. Esetleg egy kedves lányt aki komolyan veszi az életet. Vagy talán egy kedves lányt aki tud szeretni. Kb. ennyiben kimerülnek a variációk.
- Fotó: sosincs.. egyetlen egy sem.. csak a biztonság kedvéért, hogy felkeltse az érdeklődésemet..
- az említett kategória hatása: ha olyan lány lennék akit keresel, már réges régen elaludtam volna azon, hogy mennyire unalmas vagyok... De amint felkelted az érdeklődésemet, esküszöm, azonnal írok...

SciNu 2011.08.10. 15:52:20

@gernika: Azt azért nem. Inkább csak sportosabb lettem.(kockahas azóta is csak folyamatban lévő project :D )

@michaela77: csak nyugodtan :D

Ha már gyurma. Egyre több idiótát látok akik hatalmas kigyúrt felsőtestel feszítenek és emellé van 2 hurkapálca lábuk. Falra tudok mászni az ilyenektől. Nem igaz nem volt ideje lábra is edzeni.

michaela77 2011.08.10. 15:52:56

És az utolsó:
Nos, jöjjön egy újabb kategória, amivel egyre többet találkozom: a "halálkomoly"

A halálkomollyal nincs gond, ha valaki nagyon kétségbeesett és már nem vágyik semmi izgalomra az életben, csak egy megbízható, unalmas férfira.
-'Magamról': őszinte, megbízható, érzelmes, komoly és hasonlóan izgalmas figyelemfelkeltő szavak.
- 'Jellemzésem': "túl vagyok már néhány csalódáson és nem akarok többet", kinőttem az udvarolgatásból és mostmár megállapodnék", "csak komoly kapcsolat érdekel", ezeken túl csak olyan fontos információkat közöl, amelyeket a szenvedőnél már olvashattunk (szeretemazállatokatmegatermészetet)
- Kit keresek': csak komoly, őszinte, megbízható lányt. Persze csakis komoly kapcsolat céljából. Egy gyerek nem akadály, hiszen komolyan gondolom. Feleséget keresek, nem futó kalandot.
- 'Fotó': az általában nincs. Annyira komolyan gondolja, hogy nem akarja a delikvenseket fotóval elijeszteni. Vagy úgy gondolja úgyis minden nő annyira vágyik egy hozzá hasonló pasira, hogy a külső már nem számít.
- az említett kategória hatása: jujjmivanholvagyokmitörtént? jah, csak picit elaludtam az adatlap olvasása közben... milyen kár, hogy nem vagyok kétségbeesett és a kutyának sem kellő... akkor találhatnék egy komoly, megbízható, őszinte férfit... meg persze ha le tudnám küzdeni a lelkem mélyéről előtörő sikolyt, mely artikulálatlan hangon azt üvölti: "nehogyilyennelismerkedjmégavégénazelsőrandinmegkériakezedetéskomolyanélhetszéletedvégéig!!"

Ez unalmas lett... Merthogy ilyen a komoly típus, bocs:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.10. 15:57:49

@Nard: Semmi Fail :) Csupán nekem még csak olyan mérőedény volt a kezemben, amin simán liter, deciliter szerinti beosztások voltak. A súlyt mérlegen mérem, nem edényen lévő csíkokkal :)

cyd 2011.08.10. 15:59:40

@Father Justice: Nemtom. cyd nem létezik a közösségi portálok hálózatában :)

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
- azt nem nézik a libák, csak a bicepsz/hát kombót
- hosszúnadrágban nem látszik
- az ooooolyan nehéz
aztán csodálkozik, ha x év múlva szétmegy a bokája/térde/csípője, mert ugye a súlyt azt cipeli a balfasz

SciNu 2011.08.10. 16:20:03

@cyd: De addig nagyon kemény lesz ám. :D

@michaela77: Úgy látom én a komoly és a felfoghatatlan típusokból tevődöm össze :D

michaela77 2011.08.10. 16:22:41

@SciNuBob -I hear you, mon!-: na, akkor ezek után legalább nem kell csodálkoznod, miért nem találsz neten párt:)

cyd 2011.08.10. 16:26:46

@michaela77: Pedig a válasz egyszerűbb: minden nő hülye :)

michaela77 2011.08.10. 16:28:17

@cyd: igen, és minden férfi is, éppen ezért kellene könnyebben párrá rendeződniük:)

SciNu 2011.08.10. 16:28:29

@michaela77: Én nem csodálkozom, tisztában vagyok az "értékemmel". :D

cyd 2011.08.10. 16:34:20

@michaela77: Tévedés. Erre a mondatra másik riposzt kell. Szerintem az lesz a feleségem, aki majd egyszer rögtön rávágja :)

michaela77 2011.08.10. 16:38:24

@cyd: nem kezdek el találgatni, mert félnék, hogy ráhibáznék, férjhez menni meg nem akarok:)

cyd 2011.08.10. 16:43:02

@michaela77: már buktad, mondtam: rögtön rávágja :)
Különben is megbeszéltük, kurva unalmas lenne hazamenetel után is az adó/számviteli törvényen mazsolázni, meg a hozzánemértőkön csámcsogni :)

michaela77 2011.08.10. 16:45:05

@cyd: igaz, a közöttünk lévő románc halálra ítéltetett, mielőtt elkezdődött volna:DD
De azért tegnap is olyan jólesett leírni azt a storno számlát:)

JOKKA21 2011.08.10. 16:52:01

Keress olyan csajt, aki közelebb van és naponta láthatod.
"Nők olyanok, mint mi férfiak, csak hiányzik belőlük az ész".:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.08.10. 16:53:17

Az volt már,hogy tán mondd meg a csajnak,hogy lö pá?!

SciNu 2011.08.10. 17:02:12

@gernika: Bevallom mióta folyton tolódott a balaton átúszás (de így is kihagytam végül mert hideg volt a víz :D )azóta nem igazán mozogtam. Csak jövőhéttől tervezem újrakezdeni az edzést, úgyhogy az eddigi kemény munkám is elveszett. :D

@JOKKA21: Mármint melyik félből hiányzik? :D
Mint a viccben.
Két barát beszélget:
-Te szakasztott úgy nézel ki mint az anyósom, kivéve a bajuszt.
-Hisz nekem nincs is bajuszom.
-De neki van!

:D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.10. 17:25:42

@fumerin: hmm én is levelezek egy csajjal 1 hete és már oltogattam a sex témával, hogy majd ezt+azt csinálok vele. Ő csak nevetett meg tiltakozott a levélben, hogy ő semmit nem akar, de elvileg majd lesz tali is jövő hétvégén. (Nem a mostanin.) Szóval akkor szerinted én is csókkal kezdjek, mindent bele, in medias res? :D

JOKKA21 2011.08.10. 17:45:45

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Természetesen a nőkből, azért belőlük, ha férfiakra gondolt volna a szerző, akkor belőlünk lenne.:D

JOKKA21 2011.08.10. 17:47:14

Én Lindsay Lohannek szeretnék írni fészbukon, hogy találkozzon velem.
Régen én is írtam nőknek, mint a tag, aki ide írt, de rájöttem, hogy felesleges, mert vagy messze voltak, vagy volt szépfiújuk.

JOKKA21 2011.08.10. 17:50:07

Nekem az volt a "halálom" amikor megkérdezte az "értelmes" csaj, hogy ki vagyok, amikor ott volt a kép és a név.:D Másik kedvencem a honnan ismerjük egymást kérdés?
Felesleges írogatni sunáknak, inkább utcán kell nekik beszólni, hogy jó a segged az jön be nekik, nem a szia szeretnélek megismerni levelek.

SciNu 2011.08.10. 17:51:55

@JOKKA21: A kérdés hogy az eredeti szerző nő vagy férfi volt-e? Ha nő akkor a belőlük az a férfiakra vonatkozik. :)

michaela77 2011.08.10. 17:59:51

@Ape: na pl. ezért nincs szerencséd a netes oldalakon, mert a szexet sexnek írod:))) Ki lehet vele kergetni a világból:D

ati2 2011.08.10. 18:05:41

@Father Justice: Na ettől kitértem a hitemből, legalább a photoshop-ot ismerné :)

ati2 2011.08.10. 18:10:49

@Ape: Mindegy, hogy kezded, csak jó poszt legyen belőle :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.08.10. 18:11:01

@Brigi1981: Egyetértek veled!

Posztíró baszki, nemtom mennyire volt gáz a csaj, de h tetszel neki, ha már nincs belédzúgva, az tuti. Csak hát csaj. Valószínű nem a rámenősebb fajtából! Szegény csaj, már most sajnálom. Nem érti majd mért teszed lapátra... Fájni fog neki. Jahahaj, de mennyire! :)

cyd 2011.08.10. 18:20:03

@michaela77: Nyugodtan máskor is. Erre még jó vagyok :)
Most meg megyek villogok az EV adózásról szóló tudásommal :)

Muha 2011.08.10. 18:20:05

@JOKKA21:
Muha a szemmel baszás híve.
Főleg, ha a csaj meg a szemmel hagyás híve.
Fufffúúúúúúú
Azt tuti

Hurri Kán 2011.08.10. 18:24:03

Javaslatok? Ötletek? Vélemények? Folytassa a poszter? :)

Muha 2011.08.10. 18:36:26

@gyvy: aaa aaa. most a csajnak kell mennie, ha akar valamit. ha nem akar, nem megy, és le van tudva. :D

Hurri Kán 2011.08.10. 18:40:50

@Muha:
ha nincs ott, nem lehet letudni :D

Szöszi 28 2011.08.10. 18:42:28

@Muha: És a hagyományos b*szásnak nem híve Muha?:D Azért számomra a szemmel hagyás nem lenne különösebben kielégítő...

Father Justice (törölt) 2011.08.10. 18:46:09

@ati2: Úgy volt vele, hogy csak a kalap miatt felesleges elsajátítani a Photoshop használatát. :)

phaszfej 2011.08.10. 19:12:01

Hogy tanuljatok is valamit, necsak a seggeteket vakarjátok, leírom, miket csinált rosszul a gyerek:

1.egy csávó sosem hívja magát pasinak

2.ha megismerkedsz egy nővel, teljesen lényegtelen információ, hogy van-e pasija vagy sem. aki eziránt érdeklődik, az buzi, amit a ribancok rögtön kiszagolnak és palira vesznek.

3.az, hogy először te utazol hozzá, nem udvariassági kérdés, hanem praktikum. meg ha akarsz látni a tyúkot, akkor hogy lehet ez egyáltalán kérdés?

4. 27 évesen nincs kocsid, szégyen. így nem csodálom, hogy a vonaton ahelyett, hogy csaptad volna a szelet valakinek, álmodoztál.

5. és buzi vagy, ha nem tudsz egy csajt megnevettetni. valójában te félsz a nőktől, azért húzod le szegényt, mert csak akkor vagy jani, ha a középpontban vagy. önimádó buzi vagy.

is 2011.08.10. 19:19:26

@michaela77: most, hogy a vegere ertem, egy rovid kerdes: van szerinted normalis pasi is, vagy mindegyik beleesik a fentiek egyikebe? mert en eddig ketfajta csajt lattam: az egyik pasizik, a masik meg irkal roluk (no offense).

Muha 2011.08.10. 19:21:48

@gyvy: dehogynem! Csak ennek a titkos módját még nem árultam el neked. :D

@Kata1987: ccc, csak szépen fokozatosan. Nem csokiskarikával meg korbáccsal kezdődik két ember kapcsolata.
Ha meg igen, hát istenem. :D

phaszfej 2011.08.10. 19:23:37

@is: eszed van-e? a nő csak azt tudja megmondani, hogy jó-e, amit csinálsz, tetszik-e neki. ha egy nő véleményét kéred ki, csak felszínes választ kaphatsz, olyan lehetsz csak, mint egy kutya, aki jól van idomítva. értelem nélkül a majmolás mitsem ér. ne hízlald a máját ennek a michaela nevű agyatlan kurvának, mert kiröhög.

Hurri Kán 2011.08.10. 19:30:59

@Muha:
Óóóó... te titokban szoktad letudni? :D

ati2 2011.08.10. 19:35:00

@is:
Hehe én 5 különböző típusú 35-40-es nőt láttam társkeresőn:
1. mély depressziós
2. pszichopata
3. lenyúlós
4. nem engem keres :D
5. a kivétel, ami erősíti a szabályt, csak épp már foglalt...

Muha 2011.08.10. 19:38:57

@gyvy: jah.
muha titokzatoskodó.
senkinek semmihez semmi köze.
ha meg kiváncsiskodik, bevezetem a titkok kamrájába, hisz úgyis beleőrül.
:D

Muha 2011.08.10. 19:43:46

@ati2: ismerkedős oldalra csak a nagyon balfaszok, vagy a csak baszni akarók mennek. ha olyan kell, kibaszott jó hely, amúgy gyakorlatilag egy hulladéktelep.

Szöszi 28 2011.08.10. 19:49:33

@Muha: Persze, csak fokozatosan, természetesen:D Csak úgy értettem, hogy hosszabb távon nem lennék híve a szemmel hagyásnak:D

Muha 2011.08.10. 19:51:49

@Kata1987: Értettem én, nem vagyok Saturnos. :D

Szöszi 28 2011.08.10. 19:51:55

@Muha: És aki már őrült, és bevezeted a titkok kamrájába az megnormálisodik?:D

Hurri Kán 2011.08.10. 19:55:16

@Muha:
Az olyan, mint a zelvarázsolt kastéjj???? Bemegyek mint traktor, kijövök mint békegalamb? :D

Muha 2011.08.10. 20:01:15

@Kata1987: nem. kár is reménykedned. hiábavalóság az egész. :D

@gyvy: én azt mondom, ha kiváncsi vagy, próbáld ki, és megtudod. :)

Szöszi 28 2011.08.10. 20:02:51

@Muha: muhahahahahaaaa:D Én normális vagyok, jóóó?:)

Muha 2011.08.10. 20:07:04

@Kata1987: akkor miért teszel fel ilyen kérdéseket?
hmm.
:DDD

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.08.10. 20:10:03

Nem olvastam végig minden kommentet, azonban akiket olvastam, mindenki elsiklott afelett, hogy a csaj FELTŰNŐEN kerülte a szemkontaktust.
Ha zavarban vagyok, akkor is a másikra, vagy legalább felé nézek, és amint a szemembe néz, hirtelen kikapom a tekintetem. De itt nem erről volt szó. Aki figyel, akit érdekel a mondandó, az nem így viselkedik.

A zavart fel lehet oldani akkor, ha a férfiúnak jó a beszélőkéje, de még akkor sem biztos. Az is lehet, hogy valaki írásban "beszédesebb" (találkoztam ilyennel), de élőben akkor is megtisztel a figyelmével ha nem túl bőbeszédű...

Utána, miután találkoztak, megtartotta barátnak, szerintem ennyi történt.

Virgo1975 2011.08.10. 20:10:47

@Nard: ja, ezt én sem értem, úgy látszik, manapság ez a divat, mindenki bejelöl mindenkit, mert csak. én nem igazolom vissza, aki így tesz, és nem ismerem...
amúgy a poszthoz: nem mindenki nagydumás, na és? van, aki írásban jobb.ha adtál volna neki esélyt, hogy megnyíljon élőben is, lehet, jó lett volna. de nem adtál.

michaela77 2011.08.10. 20:11:44

@is: természetesen van normális is, találtam társkeresőn már kettőt is. Amúgy meg biztosan vannak olyan lányok, akiknek azok a férfiak jönnek be, akiket én kifiguráztam. És fordítva is igaz, kevés férfinak jövök én be és sokkal több tudna gúnyolódni rajtam.
A gond szerintem nem a normálissággal van, hanem hogy manapság ebben a fene nagy szabadságban a legkisebb kompromisszumot is szabályozásnak, lemondásnak értékelik a felek.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.08.10. 20:11:53

További felvetés: érdemes lenne megnézni ,azokban a levelekben a csaj mennyit KÉRDEZ, és milyeneket. Ha gyanúsan kevés és nem a személy megismerésére irányulnak a kérdések, gyanús. Olyan is van, aki udvariasságból válaszol.

Akik csak az éklőbeni ismerkedésre szavaznak, nagyon mereven gondolkodnak. Ez egy lehetőség, a négy hónap nyilván hosszú idő, de három-négy hét levelezés szerintem belefér.

Szöszi 28 2011.08.10. 20:15:34

@Muha: Mert hozzád irányítanám a sok gyogyóst, hogy normálisként kerüljenek elő:D

ati2 2011.08.10. 20:16:05

@Muha: Vagy akinek nincs ideje nappal, de tényleg hulladék telep :(

Csak az a baj, hogy a 35-40-es női korosztály épp otthon ül és játszik a gyerekével, esetleg örül hogy mellette még fingani is tud a seggén és nem hal éhen. Legalábbis vidéken ez van :(

Hurri Kán 2011.08.10. 20:18:17

@Kata1987:
Az a baj, a folyamat csak egy irányban megy :D

Virgo1975 2011.08.10. 20:18:53

@Nutshell: szerintem is, én se örülnék, ha eddig csak neten "látott" ember rögtön meg akarna csókolni, első találkozásnál. igaz, intim témákat nem is érintek névvel, idegenekkel.

Muha 2011.08.10. 20:19:25

@Kata1987: sajnálom. másnak nem segíthetek. MEGTILTOTTÁK fentről. :D

Szöszi 28 2011.08.10. 20:21:53

@Muha: Na jó, azért erről még tárgyalunk, nem adom fel ilyen könnyen:D

Virgo1975 2011.08.10. 20:24:12

@gernika: ja, én is így vagyok vele. mióta khm. túlléptem a plátói dolgokon, nálam is ez van, hogy ha elért a csókig, akkor már egyebekhez is:) de a csókig nehéz eljutni.

Muha 2011.08.10. 20:25:21

@Kata1987: Tőlem feladhatod nehezen is, ha neked úgy könnyebb. :D

Muha 2011.08.10. 20:26:35

@Virgo1975: Szerintem meg könnyű eljutni a csókig. Meg a baszásig is. utána nehéz. ;)

JOKKA21 2011.08.10. 20:27:34

@Muha: :D Eddig szemmel verésről hallottam csak..
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Jack Nicholson mondta a lesz ez még így se c. filmben.:D

dr. gernika 2011.08.10. 20:29:59

@phaszfej: Ja, mert a csávó az sokkal menőbb szó.

Szöszi 28 2011.08.10. 20:32:28

@Muha: Főleg, ha a nők is akarják, nem csak te:D

Virgo1975 2011.08.10. 20:33:59

@michaela77: de szerintem, hogy ki egyedi, az attól függ,hogy te hogy látod,nem?

michaela77 2011.08.10. 20:36:59

@Virgo1975: hát nem tudom, szerintem bizonyos objektivitás azért ebben is van, hiszen kevés ember tudja egyedinek látni azt, aki azt írja szeretek moziba járni, meg olvasni.
Más kérdés, hogy van akinek ez tetszik, de attól még nem egyedi.

michaela77 2011.08.10. 20:40:11

@Muha: te olyan bölcs vagy:) De télleg:)

Muha 2011.08.10. 20:41:20

@michaela77: nem sokra megyek vele. Szóval nyugodtan hüjézz le. Inkább egyet értek azzal. :D

michaela77 2011.08.10. 20:43:33

@Muha: nekem azt szokták mondani, hogy milyen jó ember vagyok, én meg erre kevésbé cizelláltan szoktam válaszolni, mint te: "na igen, de azzal kitörölhetem a s*ggemet":)

Virgo1975 2011.08.10. 20:43:38

@Muha: nálam nem lenne könnyű dolgod:)

Muha 2011.08.10. 20:45:04

@Virgo1975: FIU vagy mi? :D
Fehérrel fehérnek mattot adni?
:D

Hurri Kán 2011.08.10. 20:47:01

@Muha:
No de hát téged assenem szokott zavarni :D

Virgo1975 2011.08.10. 20:47:19

nem vagyok fiú, lány vagyok. csak nehéz eset:)

Szöszi 28 2011.08.10. 20:55:27

@Muha: Nálam ezt kikérted magadnak pár hozzászólással ezelőtt:D("Nem vagyok Saturnos") Kissé mintha bizonytalan lennél:D

Muha 2011.08.10. 21:01:10

@gyvy: BOCSÁNAT!
keveredel.
MÁST!!!
Engemet zavar. :D

@Virgo1975: semmi baj a nehéz esetekkel. Sőt könnyebbek, ha érted, hogy a könnyebbek miért nehezebbek.
*jó küzdeni egy hegyért, ami a tied lehet, s rossz küzdeni egy dombért, amire bárki felmászhat*

Ha értesz.

Hurri Kán 2011.08.10. 21:05:16

@Muha:
Hű, akkor... múltkor ez volt a baj... :DDD

Virgo1975 2011.08.10. 21:05:17

@Muha: ja, csak az nem túl jó, ha miután felért a hegyre, már nem érdeklődik. mert ez volt a célja. nekem nem jó.

Muha 2011.08.10. 21:06:24

@gyvy: Az EGYETNEMAKARÁS mindig baj. :D

Hurri Kán 2011.08.10. 21:09:48

@Muha:
Ez így van... ha én egyet se nem akarok, a másik meg hármat is... :DDD

Virgo1975 2011.08.10. 21:10:56

@michaela77: igen, de lehet, hogy ennél sokkal egyedibb, csak az írásban nem nagyon jön át. most írja, hogy extrém kitartásom van, vagy hogy éjszakánként fekete misékre járok?:)

mmonitor 2011.08.10. 21:13:58

"Hello! Pasi vagyok, 27 éves."

Hát ez a baj látod.. Ha férfi lennél...

Muha 2011.08.10. 21:18:52

@mmonitor: okos vagy. lovagoljál szavakon életed végéig és sose legyen jobb.
köcsög.

*csúnya voltam, törölhető*

michaela77 2011.08.10. 21:24:25

@Virgo1975: na itt jön képbe a szubjektivitás. Számomra az az egyedi, aki ezt írásban is meg tudja mutatni. Másnak meg nem. Na bumm.

Virgo1975 2011.08.10. 21:26:48

@michaela77: nos, mivel én nem igazán ismerkedem neten, legalábbis társkapcsolat szempontjából, ez passz. ok, az exemet neten ismertem meg,úgymond, de az itteni magyarok barátkozása volt, szóval nem társkapcsolat keresés.
amúgy, elég sok egyedi emberkét ismerek, de egyikkel se neten ismerkedtem meg:) úgyhogy, nem tudom, mit írtak volna ilyen oldalon.

dr. gernika 2011.08.10. 21:38:17

Kipróbáltam a Miju-miju + orrdörzsit Nardon. Még nem tért magához. :D

michaela77 2011.08.10. 21:40:54

@gernika: ez meg a te szakmád szakzsargonja?:)) Úgy érted nyávogtál és hozzá dörgölted az orrod, vagy micsináltál azzal a jó emberrel?:D

Szöszi 28 2011.08.10. 21:41:23

@gernika: Áhhháááááá:D:D:D Elképzelhető, hogy egy életre maradandó sérüléseket okoztál neki?:D

dr. gernika 2011.08.10. 22:12:38

@michaela77: :D Nem, valamelyik nap beírta valaki, hogy ismerős szerelmes pár ezt csinálta nyilvánosság előtt: összedörzsölték az orrukat és mondták mellé, hogy miju-miju. A pasi is. :DDD

@Kata1987: Nem, de nyomatékosan megkért, hogy SOHATÖBBÉ. :)))

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.10. 22:17:20

@michaela77: figyusz béjbe, én a vincseszter-t winchester-nek, a szoftvert software-nek, a hardvert hardware-nekm stb.. írom, mert így oridzsinál :D Vágod? Tehát a sex is sex nem pedig szex :) Ha magyarul írom, akkor szeretkezés, dug*s, kefélés, dömöckölés, stb.. de szex??? Há Margit, nooormáááliss?

SzJ1982 2011.08.10. 22:27:25

A poszt beküldőjének: Azt mondták már neked, hogy balfasz vagy...?

Szöszi 28 2011.08.10. 22:29:35

@gernika: Tökre élvezte szerintem, csak nem meri neked bevallani:D:D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.10. 22:35:41

@michaela77: szóval ahogyan kérted, itt vala a bemutatkozó szövegem, pontozhatod :)
-------------
Magamról: humoros (néha már fárasztó), azonban ha kell komoly és felelősségteljes (ez most túl komolyan hangzott? )
Mindig (95% ) jókedvű vagyok, kivéve azt az 5% amikor nem vagyok jó kedvű.
Ez lehet a következők miatt:
- esik az eső
- süt a nap
- fúj a szél
- nem fúj a szél
- nem jön a busz
- korán kell kelni
- kevés a zoxigén!

"Ki megvigasztaltad a testem,
áldott legyen a te neved.
Hazug voltál, hiú, hitetlen?
Vakmerőbb, mint a képzelet!

Hová hullsz? Én meszes közönybe.
Nincs áhitat már nélküled.
Csak nemléted fekete szörnye,
és kábulat és szédület.
És csönd.

Immár aligha változom meg:
minden vonásom végleges.
Mi eddig eszmém s mámorom lett,
eztán sorsom törvénye lesz.

Aláaknázott terepen
lépkedek feszes nyugalomban.
Dühöm csak jelentéktelen
legyek dünnyögésére robban:
a folytonos életveszély
morajától szemem se rebben
minden reményem benned él,
halálomnál véglegesebben."

fumerin 2011.08.10. 23:00:37

@Ape: Nem alszol még? :D
Akkor válaszolnék:
-igen, csókold meg! Ne tökölj! Ha nem akarja, akkor megspórolsz 1-2 óra kényes udvariasságot :D

bonebear · http://cinca.blog.hu 2011.08.10. 23:08:41

Hű de ronda szó ez a "négyórásival".

Akvyr 2011.08.11. 01:24:06

"Milyen az idő M****-on?

Vette a lapot, írta, hogy most éppen hűvös van"

LOL. Nem lehet, hogy simán csak hűvös volt? Meg mi ez az 1000 ismerősös baromság, ezzel a dumával igazolod, hogy ismeretlen nőket jelölgetsz facebookon?

michaela77 2011.08.11. 07:26:13

@gernika: de megnéztem volna:))

@Ape: jól van, írod ahogy akarod, csak én nem szeretem:)
A bemutatkozód tényleg jobb egy fokkal az átlagnál:) Bár a vers az én ízlésemnek túl romantikus.
Azért sok sikert kívánok a randihoz!:D

odamondó 2011.08.11. 08:30:12

Állítása szerint egy szép nő és akkor ez történik: "És túl sokat vihorászott, és nézett el a fejem mellett, vagy le a földre, bárhova csak a szemembe nem."

Te remélem most viccelsz? Ha ez a lány 18 felett van és valóban jól néz ki akkor feleségül kell venni nem itt károgni, hogy mekkora szar volt.

alibaszna de bamba (törölt) 2011.08.11. 08:34:07

@Orbán takarodj!!: "Magyar lóba, magyar lófaszt! "

Ennek így semmi értelme!
Pontosan:"Magyar seggbe..."
Idézni csak pontosan.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.11. 09:20:11

@fumerin: én sosem alszom! Szóval azt mondod, hogy csókázzam meg? És ezt mint nő vagy mint férfi mondod?

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.11. 09:28:26

@michaela77: túl romantikus? Most hogy így mondod :) De én csak azzal a nővel vagyok romantikus aki megérdemli, igényeli. Aki nem érdemli, igényeli a romantikát az csak virslit kap joghurttal :D

michaela77 2011.08.11. 09:30:20

@Ape: mivel nem én vagyok a célközönséged, valamint alapból egy kiállhatatlan, antiromantikus, kötekedő nő vagyok, ne is hallgass rám:))) A virsli meg a joghurt meg igenis finom, freud nélkül is:P

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.11. 09:47:56

@michaela77: azt miből gondolod, hogy nem férsz bele a célközönségembe, kifejtenéd? Vagy megint a fejembem, gondolataimban turkálsz? :) 77 a születési éved vagy az életkorod? :D

michaela77 2011.08.11. 09:54:17

@Ape: a 77 az iq-m négyzete szorozva a mellbőségemmel. Látod, mindkettő milyen alacsony lehet:P
Azért nem vagyok a célközönséged, mert egyrészt nem vagyok szingli, másrészt nem vagyok romantikus, így a véleményem roppant kevéssé számít:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.11. 10:26:25

@michaela77: Honnan veszed, hogy én romantikus vagyok (persze lehet hogy az vagyok, lehet h nem)? Ha tetszik valakinek egy szép (netán romantikus) vers, akkor az az illető máris romantikus? Akkor ha megnézem a Texasi láncfűrészes c. horrorfilmet, máris én is elmebeteg gyilkos leszek, aki emberek lenyúzott arcát teszi maszkként a saját arcára? :D Érdekes gondolkodásmód! És különben is, csak az a nő foglalt, akin fekszenek :D Mindenkit el lehet csábítani!

michaela77 2011.08.11. 10:30:01

@Ape: van logika abban amit mondasz (nem beszélgethetnénk a mai blogon, hogy ne kelljen mindig ide visszalépnem?).
Azonban a netes adatlapra az ember azt teszi ki, ami rá a legjellemzőbb, szerintem. Ha pedig az egy romantikus vers, akkor az. Egyébiránt nálam a szerelmes versek sem a legromantikusabbak közül valók. Imádom pl. Baranyi Ferenc verseit, ismered a Fogadom c. versét? Én pl. azt szeretem.
A nők elcsábításában pedig szintén nem értünk egyet. Szerintem minden nő elér egy olyan értelmi/érzelmi/erkölcsi szintre, ahol már nem elcsábítható. Legalábbis én magamon ezt tapasztalom.

fumerin 2011.08.11. 11:47:23

@Ape: Nő vagyok, de ha férfi lennék, ilyen kérdést sosem tennék fel, cselekednék:D

gpetya 2011.08.11. 12:03:53

@Muha: Bírom amikor valaki jól megmondja... pl hogy ismerkedős oldalra kik mennek fel.
Akkor jelentem, hogy én ismerkedős oldalon találtam meg életem boldogságát és már két éve együtt vagyunk. A teljesség kedvéért 22 év házasság után özvegyültem meg, akkor voltam 43 éves.
Szóval nem kell az általánosítás és engem nem zavar, ha a párom "pasinak" mondd. Ettől még nem lesz valaki buzi.....

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.11. 13:21:47

@fumerin: értem. Tehát akkor te a tettek embere vagy! Megyünk szobára? :D - Viccet félretéve azért tök véletlenszerű, hogy melyik nőnek mi jön be. Van akinél a gyorsasággal, van akinél a tökörészéssel lehet elrontani a dolgokat. De valóban jobb tettre késznek lenni, mert úgy kevesebbet lehet veszíteni. Ha nem akarja max. megmondja, ha meg akarja akkor.. hajrá :P

fumerin 2011.08.11. 13:47:20

@Ape: Nem érnél a szobáig sem! :D
Szerintem meg ha levelezésnél már elért valaki arra a szintre, hogy leírva már "minden megvolt"...nincs miről beszélgetni, vagy teljesen illúzióromboló.
Aki szerény, az a levelezésben is az.
Az is szűrő erre, kinek, milyen a habitusa.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.11. 14:12:06

@fumerin: A szobáig sem? Hű de kis mohó vagy! A konyhaasztalon akarod? :D - Értem amit mondasz, de sok nő főleg a fiatalabbak, nagyszájúak tudnak lenni, de ha oda kerül a sor, akkor berezelnek. Nyilván egy érettebb 30 körüli nő már nem így viselkedik, ezért is mondják sokan, hogy 25 alattival nem kezdenek, mert körülményes tud lenni..

fumerin 2011.08.11. 14:19:07

@Ape: Asztalon? Gondolod beérnél a bejárati ajtón? Naiv vagy :D
Aki mást ad elő magáról, mint amilyen a személyisége alapban, annak úgy kell. Nagy szája volt, akkor úgy kell kezelni. Ha besértődik, akkor el kell küldeni. Ennyire egyszerű :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.11. 15:05:04

@fumerin: nem Naiv, hanem optimistarealista vagyok!

fumerin 2011.08.11. 15:15:28

@Ape: Én is hasonlóan vagyok összerakva.
De ha nem a pszichológiai síkon akarnál eljutni a csókig, akkor rájönnél, szerelem nélkül is vannak működő és fantasztikus dolgok:D

A Tyne folyó déli partja 2011.08.11. 20:06:03

@michaela77: plusz: Mindkettő emberül. szintén Baranyi Ferenc. "tőlem el ne várd szokott módját a széptevésnek, téged aláznának meg a bókká butított esküvések".
ja, én se vagyok romantikus. @Ape: mindenkit el lehet csábítani" de nem mindenkinek mindenkit:P

michaela77 2011.08.11. 20:16:52

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): ha megnézed a mai posztot (a nem vártam hálát nevűt), ott láthatod, hogy pont ezt a versét említettem másodszorra:) Ez a kettő a kedvencem, de több remek verse is van.

kovászosUbukla 2011.08.12. 15:57:09

Hát öreg elárulok 2 titkot:
te egy láma vagy, és nem csak azért mert 4 HÓNAPIG hülyítettél egy mongolidiótát és közben magadat is

és másodsorban, csak szociopata lúzerek ismerkednek a neten, mert ez a hülyeségtár rendeteg mindenre alkalmas, pl hogy zsinórban megspórolj 10 évnyi mozijegyet, letöltsed a legképtelenebb pornófilmeket, megnézd a vasúti menetrendet, de hogy normális nőt összeszedj arra végképp nem.

Joe69 2011.08.13. 02:15:43

@kovászosUbukla:
Egyetértek, neten nem ismerkedünk komolyan, falusi libákkal meg pláne nem. Amúgy hasonló nekem is volt, évekig leveleztünk, néha találkoztunk a nagy semmire,aztán egyszer személyesen megkérdeztem töle, miért van akkora különbség a kedves levelei és a tök hideg viselkedése között, erre ott helyben kapott egy idegösszeroppanást a csaj, alig tudtam felmosni. Persze meg nekem volt lelkifurdalásom. Sajnos, vannak nök, akiknek úgy vannak hatalmas elvárásaik a pasival szemben, hogy ök maguk a szó legszorosabb értelmében semmit sem tudnak-akarnak-képesek nyújtani, adni.

Virgo1975 2011.08.13. 19:38:38

@Joe69: ezt nagyon nem értem. miért kapott idegösszeroppanást?
amúgy, mint feljebb írta valaki, nagyon egyszerű a titok nyitja: írásban, gép mögött főleg, sokkal egyszerűbb megnyílni, mint élőben. az a férfi meg, aki nem képes kivárni, hogy az ember lánya megnyíljon, nem is ér annyit.

Joe69 2011.08.14. 00:45:32

@Virgo1975:
Akkor én sem értettem. Talán bevillant neki, hogy a nagy semmiért cserébe túl sokat nem várhat el.Az a bizonyos megnyílás pedig nem húzódhat a végtelenségig. Egyébként joval késöbb találkoztunk, megkérdeztem, mi van vele, megvonta a vállát és annyit mondott: 10 évig együtt éltem egy férfivel, akit nem szerettem, ennyi..

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.16. 11:10:30

@fumerin: "De ha nem a pszichológiai síkon akarnál eljutni a csókig, akkor rájönnél, szerelem nélkül is vannak működő és fantasztikus dolgok:D " Ezt hogy érted? Hirtelen nem vágom mire gondolhatsz :)
süti beállítások módosítása