Nézzem, ahogy az új pasijával smárol?

2011. szeptember 22. 08:04 - csajokespasik

„Október elején-közepén egy házibulit szervez, csak a közeli barátoknak. Most ha nem megyek el, akkor duzzogásnak veszi” - ha mazochista vagy és szereted bámulni, ahogy az ex-csajod az új pasijával enyeleg, nyugodtan járj velük közös bulikra. Most megtudhatod, hogy léteznek még olyan férfiak, akik a végletekig képesek megalázni magukat.

 

Van egy lány, akin még mindig nem tettem túl magam. Erre sajnos ő is rájátszik, bizonyos tetteivel. Én 27 éves vagyok, ő 25. Összejöttünk márciusban, majd májusban szétmentünk, ám barátok maradtunk és a közös barátainkkal augusztusban együtt is nyaraltunk. Ott tudtam meg, hogy van egy új barátja, csak nem tudott eljönni. Végig arról beszélt, hogy milyen jó pasi, és milyen jó vele, és hogy ő mennyire szerencsés. Én meg csak hallgattam. Vajon miért áradozott nekem, mi volt a célja? Bántani? Nem ennyire primitívnek ismertem meg. Vagy csak simán tapintatlan.

Amikor vonatoztunk haza, az új pasija az állomáson várta. Nyakba ugrás és csók a szemem előtt. Mintha mi ezt sose csináltuk volna. Még azon a hétvégén közös bulira hívtak: én + ő +a párja + még 2 haverunk. Valami kiállítás megnyitóra mentünk, ami az új pasi valamelyik haverjáé, jó unalmas volt. Aztán beültünk egy helyre, ott is együtt enyelegtek. A lány nemrég írta nekem, hogy október elején-közepén egy házibulit szervez, csak a közeli barátoknak, tehát nagyjából az imént vázolt felállásban. Most ha nem megyek el, akkor duzzogásnak veszi (érzi azért ő, hogy sz*rkavaró, nem hülye annyira, sőt még tetszik is neki ez a játék - szerintem). Ha pedig elmegyek, akkor nézhetem őket. Mert minek menjek el? Nézzem, ahogy az új pasijával smárol? Nem fogok elmenni, de azért érdekel, hogy vajon minden nőben benne van ez a viselkedés, vagy csak az én keeeedves exembe. Nem nyavalygok, tudom a megoldást, de ha barátok vagyunk/lettünk, akkor nekem kéne változnom és lerámolni az érzelmeimet.

 
450 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr133245010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 08:07:40

Eddig se kellett volna mászkálni vele sehova. Vegye duzzogásnak, ki nem fossa telibe, mit gondol egy ilyen szakadék ribi?

cyd 2011.09.22. 08:08:24

Itt leginkább Te vagy a hülye. Ha zavar ne menj és mondd meg neki, hogy bocs, de kell egy kis idő míg feldolgozom a szakítást.
Azért ne legyen - a saját felfogása szerint - boldog mert Te ott vagy? Önző vagy.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 08:11:18

@cyd:

Engem ha ilyen helyzetben egy ex hívott volna,

1. telefont sem veszem fel
2. Ha netán mégis szóbaállok vele, kiröhögöm és közlöm vele, hogy mennyire szarom le, és hogy menjen vele az, akinek a faszát szopja :)

dr. gernika 2011.09.22. 08:12:33

Mondd, hogy más dolgod van és akkor nem veszi duzzogásnak. Ha mindenképpen szükségét érzed, hogy menj el, legalább csajozz.
Nem nincs benne mindenkiben ez a szadista hajlam, eszembe nem jutna az exemet elhívni azokba a bulikba, ahová a mostanival megyek, akkor sem, ha jóban maradtunk.
De ha tényleg nem tetted még túl magad rajta, akkor egyáltalán ne találkozz vele, nem kötelező.

egyhazafi 2011.09.22. 08:15:38

Te egy igazi mazoista vagy. Gyere el hozzám, kapsz korbácsolást, verést. Még le is vizellek ha akarod.

Amennyiben mégsem tetszik akkor meg mi a bánatnak szenvedsz. Nem találsz másik baráti társaságot? Csak ez az egy van. Ne menj el a buliba, sehova ahol a csaj van.

Ő csak éli tovább az életét. Mit kellene tennie? Ne ölelje, csókolja meg az új barátját, nehogy megbántsa a kicsi lelkedet?

Ugorj le valami magas helyről ha ezt nem érted meg. Vagy szedj össze valakit és azt vidd magaddal a buliba ha primitíven akarsz visszavágni. Valami idős leélt utcalány legyen! Azzal bántod meg igazán.....

cyd 2011.09.22. 08:16:33

@Nard: Ha nyugiban mentek szét és a figura elvileg kis békés lelkületű, akkor miért ne maradhatna a kapcsolat? Itt mondjuk fölösleges mert látszik, hogy még nem dolgozta fel.

Egyébként e téren sose leszünk egy véleményen. Nekem az ex férje oldja meg időnként az IT gondjaimat én meg csinálom a bevallásaikat. Mondjuk a srác az én haverom, én mutattam be őket :)

egyhazafi 2011.09.22. 08:18:18

Ez sem egy agytröszt. Ezeket tényleg beküldik emberek? Ilyen baromságot még kitalálni is nehéz. Amennyiben meg igaz akkor megérett a világ egy globális kipusztulásra! Jöhet az aszteroida, mert nincs értelme az életnek! :))

Kytia 2011.09.22. 08:24:09

Lehet egy kérdésem? Titeket, pasikat miért csak szakítás után, vagy legalábbis annak környékén érdekel, hogy egy nő mit érez és mit miért csinál? Az miért érdekel, hogy minden nőben benne van-e ez? A leendő exeidre készülsz már? Miért nem inkább azzal foglalkozol, hogy akkor mi van, amikor még jártok?

Lehet, hogy a kapcsolatotok során megbántódott. Lehet, hogy a szakításhoz is ez vezetett, csak te még mindig nem jöttél erre rá. Lehet, hogy emiatt meg akarja neked mutatni, hogy boldog tud ő lenni nélküled is, sőt. Vagy csak simán annyi, hogy ő már nem érez irántad semmit, és azt gondolja, ezzel te is így vagy, hisz nem nagyon adtad jelét eddig sem, hogy zavar valami.
Szerintem, ha zavar, ne menj el, és koncentrálj a következő barátnődre, ne csak a szakítás után, hanem esetleg járás alatt is.

Kytia 2011.09.22. 08:25:08

@egyhazafi: Erre te csak most jöttél rá? Te sem vagy egy agytröszt. Sebaj, most hamarosan lezuhan majd az a műhold, hátha sikerül aláállni.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 08:33:51

@cyd:

Nekem elég égő lenne, ha az IT gondjaimat valamelyik exem pasija oldaná meg! :)

@Kytia:

Engem spec nem érdekel, és nem érdekelt.

cyd 2011.09.22. 08:39:45

@Nard: Az első 5-6 gépemet még én raktam össze, de pár éve már lusta vagyok szüttyögni vele, meg hw problémákhoz már gyíkabb vagyok.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 08:45:16

@cyd:

Pedig a hw problémák az egyszerűbbek! :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.22. 08:47:46

Na kedves posztoló! Legelőször is talán el kellene gondolkodnod azon, hogy mi a különbség egy barát és egy haver között. Tudod a barát az (legalábbis az igazi barát), akire számíthatsz akár jó akár rossz dolgok történnek veled. Akivel megoszthatod a gondjaidat, és ha nem tud segíteni, akkor is meghallgat és úgy tud őszinte lenni, hogy ne megbántani akarjon. A haver az, akivel adott esetben elmégy bulizni, de ha nem akkor sincs semmi. Tehát tényleg barátok vagytok ti ezzel a csajjal? Mert ha úgy érzed igen, akkor nagyon felszínesek a barátságaid azt kell, hogy mondjam. Ja, és még azt is, hogy én a helyedben jobban megválogatnám a barátaimat.

Ahogyan írod is, még nem vagy túl rajta. Ez nem lep meg, nem tud mindenki olyan könnyen továbblépni. Van akinek idő kell hozzá, míg feldolgoz egy korábbi érzelmi kapcsolatot, illetve annak a végét.
Ami a lányt illeti: arra még sosem gondoltál, hogy pont azért csinálja ezt, mert talán ő nem is igazán akart volna szakítani veled, és arra gondol, hátha "észbekapsz", hogy hibát követtél/követtetek el, mikor szakítottatok? Hiszen te magad mondtad, hogy nem ilyennek ismerted! Azóta lett ilyen, mióta szakítottatok? Ha még mindig úgy érzed, hogy tényleg barátok vagytok, akkor ülj le vele, és barátként, őszintén beszélgessetek el erről, valamint arról is, hogy nem érted, de zavar. Ha pedig szeretnél minél előbb "túl lenni" rajta, akkor felejtsd el, és ne menj olyan helyekre ahol ő is előfordulhat. Úgy hamarabb "el tudod engedni".

Boris the Bullet dodger 2011.09.22. 08:49:32

1. Minek bandázol vele, ha még nem vagy túl a szakításon?
2. Ha meg már elmentél, mire számítottál? A veled töltött két hónap után más férfira rá sem néz, haláláig a veled töltött rendkívül hosszú és bizonyosan remek időszak emlékéből idézget a kandalló előtt?

HankyMoody 2011.09.22. 08:49:48

1. Mi van?
2. P I N A

cyd 2011.09.22. 08:54:19

@Nard: De ahhoz be kell mászni, szét kell szedni, végigbogarászni a kondikat és egy nem IT háztartásban nincs tartalék vga, meg alaplap a sublótban. Persze mindkettő hétvégén krepált be, amikor sürgős meló lett volna otthon.
Sw probléma meg nincs, már nem szoktam/tudom úgy összebaszni, hogy amiatt makkanjon meg :)

Hurri Kán 2011.09.22. 08:55:35

A posztoló miért megy házhoz a lófaszért?
Nincs több kérdésem...

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.22. 08:57:16

@egyhazafi: egyetértek :)

Kedves poszt beküldő: értem én hogy szar érzés én is voltam ilyen helyzetben, szerintem sokunk.. de ha ilyen történt akkor utána nem mentem olyan bulikba, összejövetelekbe ahol az ex is ott volt a csávójával. Miért ne smárolhatna és bújhatna oda az új pasijához ha tényleg kedveli, szereti? Jó persze van akiben van annyi tapintat (pl. én :D ), hogy ilyen esetekben azért próbál az ex-re is figyelni és nem megbántani, de ehhez magas érzelmi intelligencia szükségeltetik :) De ez nyilván nem várható el mindenkitől. Neked nem kellene koslatni utánuk, ha hív, mondd meg neki bátran (légy férfi és őszinte) hogy neked nem esik jól amikor látod őket enyelegni, mert még vannak iránta érzéseid. Ezt meg fogja érteni, sőt értékelni fogja az őszinteséged. Szóból ért az ember :)

@Kytia: hé béjbii az a műhód már lepottyant pár napja úgy hallottam! Csak nem tudják hogy hová...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 08:57:22

@cyd:

Nem IT háztartásban is kell hogy legyen tartalék vga! :) Alaplap mondjuk nálam sincs nagyon :)

cyd 2011.09.22. 08:58:24

@HankyMoody: Az egész pontosan úgy van, hogy
- Na!
- Mi na?

a többit meg tudjuk.
Tényleg Mr. Moody, lesz 4. évad? (vagy 5.?)

Burgenlandi opelos 2011.09.22. 08:58:48

Hazafelé a suliból az egyik átszállásnál volt egy órám. Egyik exem ott lakott a közelben, beugrottam hozzá, elbeszélgettünk minden extra érzelemtől mentesen. Ott volt ex-anyósom is, örült hogy látott, közben megérkezett az aktuális barát is, vele is elbeszélgettünk (szakmabeli). Majdnem lekéstem a csatlakozást.

Másik: Tegnap este is állandósult merevedésem volt, a zasszonyt kikészítettem.

Burgenlandi opelos 2011.09.22. 09:02:23

@Nard: Nem tudsz vele mit kezdeni, csak egy helyzetjelentés volt.

cyd 2011.09.22. 09:04:30

@Nard: Akkor nem volt, azóta van. Így derült ki a lap hiba, mert hiába cserélgettem csak nem volt kép :)

HankyMoody 2011.09.22. 09:05:58

@cyd: Hell yeah, hogy lesz! De csak 2012-ben... Már az 5.

www.youtube.com/watch?v=59KXZ3cAgA8

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 09:08:42

@cyd:

North bridge, vagy ACPI hiba, és fogadni mernék, hogy Asus alaplap :P

michaela77 2011.09.22. 09:09:14

Szerintem a csaj kinézte belőled, hogy vagy annyira normális, hogy ha augusztusban még nem vagy túl rajta, akkor nem mész vele nyaralgatni. Tévedett, nem vagy annyira normális. Mivel akkor úgy látta minden oké, ő már barátként tekint rád és valószínűleg meg sem fordul a fejében, hogy ilyen vadmarha vagy.

Egyébként olyan fura ez a megfelelési kényszer. Nem akarod, hogy ezt meg azt gondolja rólad... Miért? Ki nem sz*rja le mit gondol?

cyd 2011.09.22. 09:10:40

@HankyMoody: Igen, közben utánaszámoltam
1. az első
2. a Lew Ashby-s (imádtam)
3. mikor tanított (alig láttam belőle valamit)
4. a per
Akkor majd ezt is csak a Trónok harcával együtt, sebaj.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 09:11:27

@michaela77:

Ja, én már abban a pillanatban leszartam, amint szakítottam. (Mivel szakítottam, valszeg már előtte valamivel is leszartam) :)

@Burgenlandi opelos:

Jut eszembe, van michaelanak valami eladó opel-alkatrésze! :)

Burgenlandi opelos 2011.09.22. 09:13:48

@Nard: Pesten járok, majd beugrok Michaelához, természetben fizetek érte. Csak élje túl.

cyd 2011.09.22. 09:14:01

@Nard: Őszintén? Fogalmam sincs már. A mostanit sem tudom, csak azt, hogy valami 2,5 körüli órajelű a cpu meg 1gb a ram, ja és agp a vga :) azt pont tudom mert kb fél éve vettem: hd4650.
Egyébként abit hívő voltam valamikor :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 09:14:03

@Nard: Ugyanezt gondoltam szofisztikaltan. Kb. ennyit lehet elmondani. Mar a legelejen ott kellett volna hagyni, amikor rakezdett, hogy jajdekiscukipasi.

"Vagy csak simán tapintatlan."
Ennyi. EQ-nulla. Jopar ilyen rohangal. Az exeim kozt is volt ilyen, szoval pasiban is gyakori.

@gernika: Sztem egyatalan nem is kell magyarazkodni, nem megyek es kesz. Ha meg rakerdez, akkor nagyon szivesen elmondom a velemenyem. :x

michaela77 2011.09.22. 09:14:13

@Burgenlandi opelos: irigylésre méltó. Van egy eladó opel katalizátorom, nem érdekel?:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.22. 09:14:21

Két hónap után ilyen nyüglődést! Nem te voltál a megfelelő neki, szakítottatok. Ha még bánt, akkor ne járj vele össze, mert tényleg nézheted, amint mással enyeleg. Ő már túllépett rajtad. Feleslegesen zakatod fel magad azzal, hogy mész velük mindenhová. Szerintem keress magadnak más programokat, néha járj össze velük ha akarsz, de amíg látod őt sűrűn, szerintem addig nem lépsz túl rajta és fájdítod a szívedet.

michaela77 2011.09.22. 09:14:48

@Nard: na, úgy látom lekéstem:) Gyakrabban kellene frissítenem:)

Boris the Bullet dodger 2011.09.22. 09:14:54

@michaela77:
Ugyanazért nem szarja le, amiért ott pincsizik a csaj nyomában, és amiért felháborítónak tartja, hogy a csaj nem vonul zárdába.

cyd 2011.09.22. 09:16:47

@Nard: Ja és "csak" egy kondi szart be. Szép kövér lett :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 09:17:28

@Kytia: Sztem nem igy van. Akit a kapcsolat alatt nem erdekelt, azt utana sem fogja.

"Lehet, hogy a kapcsolatotok során megbántódott. Lehet, hogy a szakításhoz is ez vezetett, csak te még mindig nem jöttél erre rá. Lehet, hogy emiatt meg akarja neked mutatni, hogy boldog tud ő lenni nélküled is, sőt. Vagy csak simán annyi, hogy ő már nem érez irántad semmit, és azt gondolja, ezzel te is így vagy, hisz nem nagyon adtad jelét eddig sem, hogy zavar valami."
De lehet a legegyszerubb megoldas is: nem tudja mi a tapintat.

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 09:18:56

@Burgenlandi opelos: Viagra, vagy esetleg valami orvosi problema? Nem lehet, hogy priapizmus? Mennyi ideig tartott? Nem volt fajdalmas?

michaela77 2011.09.22. 09:20:28

@Nard: @Boris the Bullet dodger: jó, azért a nők ennél érzelmesebbek és szakítás után sem sz*rják le általában, hogy mit gondol róluk az ex.
De azért ez egy férfitól elég gáz, két hónapos kapcsolat után meg férfinél-nőnél übergáz.
Ha fájdalmas a szakítás, kerüljük az exszel való találkozást, bármit is gondol rólunk.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 09:20:40

@cyd:

Az pedig tipikus asus betegség. A videokártya elég jó amúgy, csak a kérdés, hogy melyik gyártótól :) Sapphire annyira nem rossz, MSI is jót csinál :)

@Frigyesur:

Én is EQ 0 vagyok. Mármint 18-as EQm van. Az autista alatti érték.

@michaela77:

Látod, csinálom neked a boltot. :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.22. 09:20:49

@Frigyesur:
Én nem érzem annyira tapintatlannak. Valószínűleg a csaj tényleg komolyan gondolta a barátságot, a srác meg nem.

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 09:20:57

Amugy meg kesz vagyok. A McDonald'sban nem lehetett se Big Macet, se sajtburgert venni, csak reggeli menut. Olyan elkepzelesuk van, hogy barmilyen reggeli ott egeszseges? Nem ertem. De rendes ettermekben sem. Hadd egyem mar azt, amit akarok. :@

michaela77 2011.09.22. 09:23:00

@Nard: pedig még szerződést sem írtunk a jutalékról:) Jószándékból meg nem csinálhatod, hiszen nem vagy te olyan:DD

michaela77 2011.09.22. 09:23:53

@Frigyesur: ezen én is mindig felháborodok, amikor éppen mekit ennék reggelire (régesrégen, mikor még nem fogyóztam). Rohadtul el tudnám dönteni, egészséges reggelit szeretnék-e, vagy sajtburgert. Tüntessünk valahol.

Boris the Bullet dodger 2011.09.22. 09:23:59

@michaela77:
Jó, de ha két hónap után szétmentek, akkor ott már az elején nem volt minden rendben. Szerintem hihető, hogy a csaj tényleg barátnak tartotta, a srác meg nem cél nélkül "barátkozott" vele.

Burgenlandi opelos 2011.09.22. 09:24:06

@Frigyesur: Közben nem fájt, csak utána, jelenleg is. Viagrát még nem próbáltam. Nálam ilyen, néha beáll aztán úgy marad. Szerencsére mindig van ki ráüljön.

@michaela77: Mennyi pén(is)zt kérsz érte?

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 09:24:14

@Nard: Csak eloadod itt a kemenyet, de biztos nem veletlen volt az a 'Do you really want to hurt me' dolog :)))

@Boris the Bullet dodger: De hat errol szolna pont az EQ. :D Hogy pl. kepes vagy beleelni a masik helyzetebe.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 09:24:41

@michaela77:

Ki mondta, hogy jó szándékból csinálom? :)

@Frigyesur:

Az Összeomlásban ezért lőtték le a csókát a gyorsétteremben. Az is akadékoskodott.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.22. 09:26:19

@Frigyesur:
"De lehet a legegyszerubb megoldas is: nem tudja mi a tapintat. "

Szerintem is. Annál is inkább, mert ha én már "túlléptem" valakin, akkor nem akarok neki megmutatni semmit. Különösen nem azt, hogy boldog vagyok nélküle (is), mert az már az én magánügyem, ami nem tartozik rá.

indapass90210 2011.09.22. 09:28:55

Szerintem arra megy ki a játék, hogy bevegyenek harmadiknak.

Boris the Bullet dodger 2011.09.22. 09:29:20

@Frigyesur:
Na de könyörgöm, két hónapot töltöttek együtt.
Most ha én barátságban maradok egy ex-szel, akkor marhára nem fog zavarni hogy ő mással van, hiszen ő az exem. Jó, persze feltéve hogy nem füllentettem a barátságot.

HankyMoody 2011.09.22. 09:31:04

@cyd: Bennem Eva Amurri látványa törölt mindent, az előző évadokat illetően... :D

media.celebrity-pictures.ca/Celebrities/Eva-Amurri/Eva-Amurri-1149437.jpg

Egyemakisszívét!

cyd 2011.09.22. 09:31:23

@Nard: Lelőtte? Nem csak hisztizett? Egyébként pont fordítva volt. Ő reggelit akart és kiakadt, hogy 10:07-kor már nem kaphat.
Szégyen, de ezt sem tudom. Amúgy sem volt nagy választék agp-s kártyákból, ddr3-as nincs is a piacon :( Közben meg erősen filózok a cserén, bár a wow szó nélkül megy, de lehet bele kéne vágni a ro2-be, ahhoz meg ez karcsú.

michaela77 2011.09.22. 09:31:58

@Burgenlandi opelos: csak pénz érdekel:) Egy ötezresér már odaadnám, hogy ne foglalja ott a helyet.
A Tigrámban volt, nem tom milyen típusokba jó.

dr. gernika 2011.09.22. 09:33:01

@michaela77: Vigyázz vele, állandósult merevedése van.

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 09:34:46

@michaela77: Naugye. Vegre valaki megert! Siman betolok milanoi makaronit, tortat, akarmit reggelire, nem teljesen ertem, hogy mibol gondoljak, hogy csak muzlit, tojast lehet reggelire enni. Az ember nem viccbol megy oda, egy rantottat otthon is siman ossze tudnek utni, es sokkalta jobb is lenne, mint amit itt arulnak. Nevetseges, hogy egy helyen nem lehet megrendelni, ami szerepel a menuben. Elkepzelem ahogy a munkahelyemen ezt mondom: sajnalom ezt az anyagot, csak de. 10 utan tudom megcsinalni :S

Peticioban benne vagyok. Mar ugy rahangolodtam. A pekaru sem finom, amit vettem, van meg csokim, de most mar dafke nem megyek sehova.

@Nard: Neha mar kezdem megerteni mitol kattanhatnak be emberek. :S

michaela77 2011.09.22. 09:34:54

@cyd: a wooooww nekem is bármikor megy.

@gernika: nekem is, mégis tudok magamnak parancsolni:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 09:34:56

@gernika: Most már ráhúzhatja a katalizátort.

michaela77 2011.09.22. 09:37:25

@Frigyesur: én egyszer ezt jeleztem, amikor 1/2 11 előtt öt perccel nem akartak sajtburgert adni. Mondtam, hogy de jó, hogy öt perc múlva már a sajtburger is egészséges lesz.
Á, hagyjuk is, mindig felidegesít ha eszembe jut. Nem vagyok 6 éves, hogy ne tudnám eldönteni mivel mérgezzem a szervezetemet és mivel ne.

cyd 2011.09.22. 09:38:14

@HankyMoody: Helyes. Kit játszott? Nekem az első évadbeli vörös jött be nagyon. Sajnáltam is, hogy csak 2-3 epizód jutott neki.

Kytia 2011.09.22. 09:39:09

@Ape: Nem mondod, akkor erről is lemaradtam? Ehh

@Frigyesur: Lehet. De ha a srácot meg zavarja, akkor minek bandázik vele? Végig azt kommunikálja, hogy ő ezzel elvan.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 09:39:36

@Frigyesur: Ha tényleg lesz ilyen, én is aláírom.
Gulyásleves vagy pörkölt friss kenyérrel ecetes ubival bármikor jöhet reggelire. De nem vetem meg a spagettit sem, sok sajttal. Vagy rakottkrumplit.
Egy dupla sajtos-McRoyal nagy menüben. De mivel reggeliként fogyasztom így narancsdzsúzt kérek mellé, nem szprájtot.

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 09:39:53

@Burgenlandi opelos: Nincsenek rajta foltok, serulesek?

Ha meg valaki ugy erzi megosztana valamit a merevedesevel kapcsolatban, akkor johet.

@Ibrahim a tevehajcsár: Hat jah. Egyetlen ok az lehet, ha le kell koptatni.

@Boris the Bullet dodger: 2 honap utan nem lehet erzekeny pont? Egesz pontosan mennyi idonek kell eltennie, ami utan mar joggal fajhat.
Tokmindegy. Az az eset, amit Ibrahim irt.
Exxekkel valo baratsagrol mar sokat irtam, most nem akarok bekezdeni. Meg mindig a Big Macemen es a sajtburgeremen puffogok.

dr. gernika 2011.09.22. 09:40:05

@Frigyesur: Ezen már én is akadtam ki.

2011.09.22. 09:41:16

Az ilyen együtt bandázunk dolog 17 évesen még oké, de 27 évesen gáz. Ne menj közös társaságba az exxel, ha ez neked fáj.
Ennyit meg tudsz oldani ennyi idősen, vagy ezt itt a neten kell kiteregetni ?
Furcsák ezek a posztok mostanában, mintha tényleg nem emberek írnák ezeket.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.22. 09:41:24

@HankyMoody: banyek nem is tudtam hogy ez a sorozat létezik és a mi drága Fox Mulder-ünk :D játszik benne. Úgy látom a sorozatban is valami sexmániást alakít, mint amilyen a való életben. Na el is kezdem nézni, jónak tűnik :)

HankyMoody 2011.09.22. 09:41:49

@cyd: www.youtube.com/watch?v=WRV7qTeMREA

A vörös így hirtelen nem rémlik, de ha te mondod, vakon is megdugnám... :D

Csak aztán nehogy Nard mosolyogjon egy processzorral a kezében, amikor kinyitom a szemem...

cyd 2011.09.22. 09:42:23

@Frigyesur: @michaela77: Komolyan az a marketingbullshit a reggelihez, hogy az egészséges? A mekdonálccé? Bruhaha!

Burgenlandi opelos 2011.09.22. 09:43:14

@Köldökszösz (csodalampa): Szégyellném, ha beleférne a katalizátorba.

dr. gernika 2011.09.22. 09:44:48

@Frigyesur: Tegnap mikor az X faktorra jelentkező selejteket fikázta, elkezdtem ezt dúdolni neki. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 09:45:06

@michaela77: Pontosan. Az ember hadd egye, amit megkivan. Ebben hiszek. Ha az nincs, akkor nem eszem. Meg amugy is: gyorsetterem. Nem az van, hogy a nyakukon marad :S

@Köldökszösz (csodalampa): Narancsle? Te nagyon konvencionalis vagy.
Legalabb valakik megertenek. Otthon csomot hallgattam, hogy az nem reggeli. Miert nem? Hat mert csak. Aha.

@Kytia: Mert a srac is hulye.

Kytia 2011.09.22. 09:45:22

@gernika: Jó párja lenne Csibunak, aki meg folyton a melléről beszél.:D

cyd 2011.09.22. 09:45:32

@Frigyesur: "Ha meg valaki ugy erzi megosztana valamit a merevedesevel kapcsolatban, akkor johet."
Momentán hasztalan. Ezzel mit tudsz kezdeni?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 09:46:57

@Frigyesur:

Ja, a narancslé jól szétmarja a gyomrot :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 09:48:03

@cyd: Gondolom en igen. Vagy franc tudja. De nem hinnem, hogy a rantotta a zsomleben egeszsegesebb baconnel, mint a hus baconnel.

@gernika: :D El kene ot is inditani :))

Burgenlandi opelos 2011.09.22. 09:48:08

@Frigyesur: Nem, nem kopott el. De ha megpróbálom betolni Michaela katalizátorába, biztos lesznek rajta sérülések.

michaela77 2011.09.22. 09:48:33

@Ape: ez az itthon kaliforgia néven futó, nem?

@cyd: bizonyám. Bár volt olyan idő, amikor zöldséget csak hamburger formájában fogyasztottam:)

Burgenlandi opelos 2011.09.22. 09:49:25

@Kytia: Az én mellem meg jó szőrös.

michaela77 2011.09.22. 09:49:44

@Burgenlandi opelos: hát vágd le a végéről azt a szűk részt, úgy már biztosan belefér.

dr. gernika 2011.09.22. 09:49:56

@Frigyesur: Naja majd biztos fizetek egy rántottáért, amit más csinált. Ne röhögtessenek már.
@Köldökszösz (csodalampa): LOL
@Nard: Te miből gondolod, hogy a nők alapból örülnek egy random álló fasz látványának/gondolatának?

HankyMoody 2011.09.22. 09:50:21

@Ape: Hogy jó-e? Kibebaszott jó.

Készülj fel rá, hogy ha elkezded nézni, darálás lesz a vége, mert nem tudod majd abbahagyni.

The best scene ever:
www.youtube.com/watch?v=BJSRbLLtk0o

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.22. 09:50:51

@Frigyesur: Hát Burgerlandi opelos merevedése legfeljebb akkor érdekelne, ha nő lennék (persze akkor sem biztos), viszont így egészen biztosan nem akarom vele megosztani a merevedését.
:)
Ami a posztoló exét illeti: esetleg a csajt zavarja, hogy szakítottak, és még ő sincs túl a posztolón, azért próbálja ilyen demonstratíven mutogatni a "boldogságát". Ha az ember normális, már túl van egy előző szakításon, akkor egyik barátja "kedvéért" sem produkál ilyen mutatványokat.

Caddy 2011.09.22. 09:50:52

Végig se olvasom.
Ha a barátod, akkor örülsz a boldogságának. Ha nem vagy túl rajta akkor nem a barátod.
Ez ennyire egyszerű.

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 09:51:17

@cyd: Beszelhetunk az ezzel kapcsolatos psziches problemaidrol, illetve hogy minek kapcsan szokott fellepni, eleri a megszokott allapotot satöbbi.

@Nard: Inkabb a fogakat :)

@Burgenlandi opelos: Ebben nem lennek biztos. Eros igenybeveteltol mindenkepp serultek a hamsejtek.

Burgenlandi opelos 2011.09.22. 09:52:58

@michaela77: Ejnye, Michi, Tigrát eladni egy Szuzukiért?
A katalizátor érdekel, szerintem jó lesz az enyémbe is.

Boris the Bullet dodger 2011.09.22. 09:53:34

@Frigyesur:
Lehet érzékeny pont.

De tegyük félre ezt a két hónapot, és feltételezzük, hogy ez egy remekül működő kapcsolat volt. Szakítottak, az egyikük bedobta a legyünk barátok slágert, a másik pedig elfogadta. Az egyikük biztosan hazudott. Mivel a posztból látszik, hogy az írója erre képtelen, gondolom ő lehetett az.

A házibuliba nem kéne elmennie, sőt el kéne felejtenie ezt a sunyi barátkozást. Ha esetleg az ex érdeklődik, akkor meg legyen annyira tökös legény, hogy vállalja be amit itt velünk is megosztott, akkor majd a csaj is tudni fogja hányadán állnak.

@Caddy:
Így van.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.22. 09:53:58

@michaela77: igen az ha jól tudom, márpedig jól tudom :D

@HankyMoody: Lost-al voltam így.. huu az is mekkora sorozat volt. Sokan fikázták de kellett agyalni rajta, izgalmas volt, sok érzelem is volt benne, egyszerűen zseniális volt. Azóta nem is nagyon néztem semmi sorozatot, de ezt elkezdem nyilván :)

@Kytia: le ám, de legalább nem a fejedre esett vagy a házadra :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 09:54:04

@gernika: Akkor ugy tunik mi vagyunk tobbsegben, vagy nem reprezentaljuk jol a tarsadalmat.

Legutoljara amikor nem adtak egy etteremben sajttortat, kertem egy omlettet. Ehes voltam, de annyira rossz volt, hogy ehes is maradtam. Olyan lenyegtelen dolgokra, mint a hagymat rendesen megpiritom, vagy a tojast rendesen atsutom, vagy hogy nem attol jo, ha zsirban tocsog, arra nem adtak.

michaela77 2011.09.22. 09:54:47

@Burgenlandi opelos: a tigrának túl sok baja volt már. Nem mintha a szuzukinak nem, de abba legalább olcsó az alkatrész.
II. kerületbe kellene érte jönni.

dr. gernika 2011.09.22. 09:55:44

@michaela77: Baze hogy én ezt nem tudtam, mikor fősulin a tanárok feszt megsértődtek rám..
@Kytia: Aki ráadásul meg van győződve arról, hogy ez csak szerintem és michaela szerint ciki. :)
@Frigyesur: Tuti bekerülne az első műsorokba. Meg a youtube-ra is. :)

cyd 2011.09.22. 09:55:59

@michaela77: Igen Kaliforgia és kivételesen a szinkron is jó. Nem Rékasi a hangja mint Muldernek, hanem Epres Attila és zseniálisan hozza a figurát.

@HankyMoody: megvan: www.imdb.com/name/nm0697201/

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 09:56:08

@Frigyesur: Szeretem a narancslevet.

Sosem értettem, miért kell meghatározni, hogy mi reggeli és mi nem. Nekem például az édes péksütik nem csúsznak le reggel, ellenben egy fél grillcsirke bármikor.
Def.: Reggeli az, amit az ébredést követő első étkezéskor megeszek. (Ha délután kelek fel, akkor is az első étkezés a reggeli. Ebben az esetben figyelni kell, hogy rövidebb időintervallum után következik a tízórai, az ebéd, az uzsonna és a vacsora.)

michaela77 2011.09.22. 09:56:12

@HankyMoody: @Ape: a legeslegeslegjobb sorozat a világon, az Oz. Nem a csodák csodája, hanem a börtönsorozat.
ozsorozat.longstar.hostignition.com/

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 09:56:25

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem hiszem, hogy barkit erdekel a merevedese, de ha mar beszelni akart rola, nosza rajta.
En a legegyszerubb megoldasban hiszek: ha valaki szakit velem=nem akar velem lenni. Nem kell tulkomplikalni.

@Boris the Bullet dodger: A megoldas tenyleg ennyi lenne. Eccer mindenki bedol ennek sztem, aztan le is van tudva.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 09:56:33

Barátok??? De ha te még szereted h lehettek barátok? A csaj meg nem tapintatlan, hanem egy hülye picsa. Sok csaj (de pasi is) roppantul élvezi, ha fájdalmat okozhat a másiknak. Jó a kis lelkének egyem a zuzáját, h tudja többen is őt akarják. Javasolnám a probléma megoldására, bassz egy csákányt a tarkójába!
De ha nem akarsz ennyire drasztikus megoldást, akkor: ne találkozz, és ne beszélj vele többet. Szar közhely, de az idő majd segít. De ha mindig újra látod, akkor nem.

OMG! Barátok... 

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.22. 09:57:37

@Burgenlandi opelos: mi a baj a Szuzukival? Az a "mi kocsink!"
:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 10:02:23

@gernika: En biztos fellonem, ha egyszer lenne ilyen felvetelem ;)

@Köldökszösz (csodalampa): En cola parti vagyok. Ehhez az egyetlen karos szokasomhoz ragaszkodom.

En az edesseget kivanom reggel. A nap hatralevo reszeben meg mar nagyon nem. Szombat este pl. nem birtam legyurni egy szelet csokitortat, csak a marcipant szedtem le rola nagy duzzogva (a tobbiek bezzeg megettek, de ok a marcipant hagytak ott, a nyomik), nem esett jol.

Hulyeseg az egesz besorolas, sztem senki sem tud okot mondani, hogy egy egeszseges ember miert nem ehet azt, amit akar, akkor amikor akarja.

Burgenlandi opelos 2011.09.22. 10:04:10

@Ibrahim a tevehajcsár: Jó a Szuzuki. Amíg két kereke van. Volt olyan nekem is.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 10:06:13

@Picicsibe: Valóban van abban valami, amit írtál. Most jól a pofájába vágja, hogy ő mennyire boldog! Az esetek többségében ez is csak kirakat.
Ja, és az egész hercehurca fostos 2 (kettő) hónap miatt van. És mindezt a harminchoz közel.

@Nard: Meglehetősen tapintatlan lemellezni a csöcseit! :DDD

Kytia 2011.09.22. 10:06:20

@gernika: Mert féltékenyek vagytok, ez egyértelmű.:DD Engem is csak azért frusztrál a Burgenlandi farkáról szóló állandó beszámolás, mert péniszirigységben szenvedek.:DD

@Ape: Sztem a fejemre eshetett, azért nem emlékszem.:))

Kytia 2011.09.22. 10:08:15

Szerintetek mitől vagyok mostanában hisztériás állat? Meg néha depressziós? Még ez sem vidított fel ma, pedig azt hittem, fel fog.

1.bp.blogspot.com/_YcsRkF6yBLI/S_0WOrpvfLI/AAAAAAAAKqo/YYDpsyy29oY/s1600/Brokeback_Mountain_Heath_Ledger_Jake_Gyllenhaal_Ennis_Del_Mar_Jack_Twist.jpg

Kytia 2011.09.22. 10:09:14

Úrissssssssten, ránéztem a Mol árfolyamra, lehet, hogy az?:SSS

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 10:09:17

@Frigyesur: A cola jó! Mai napig rendberakja a pocómat, ha sokat zabálok. Nem hiába, a salétromsav csodákra képes, ügyesen támogatja a sósav-pepszin duót.
És a cola segített a fogyásban is. Megehettem a csülköt pékné módra, mert zérókólát ittam mellé! :DDD

HankyMoody 2011.09.22. 10:09:47

@cyd: Így már megvan. De sajnos amúgy nem volt meg...

@michaela77: Hallomásból ismerem, de mivel annyi sorzatot és könyvet táraztam már be, hogy a következő életem végéig kitartanak, így valószínűleg kimarad.

De egy fene, Veled megnézném a Pilot-t... :D

dr. gernika 2011.09.22. 10:09:54

@michaela77: Ezt most kétféleképpen lehet érteni és az egyik nagyon fájdalmas.
@Frigyesur: Miért nem adtak sajttortát? azt mondták, előbb egyél sósat és csak utána kaphatsz desszertet?

Kytia 2011.09.22. 10:10:19

@Frigyesur: Akkor hánynék, meg ájuldoznék, nem?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 10:11:34

@Nard: Köszönöm kérdésed, jól vannak. Épp most hűtöttem le a mellbimbóimat jégkockával, már csak egy meleg tenyér kéne... Sajnos az én kezeim hidegek, szintén a jégkockától! ;)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 10:14:12

@Köldökszösz (csodalampa): Nem is saletromsav, teee. Forszfosav.
Viz, fruktoz-glukozsziruo, CO2, szulfitos-ammonias karamell, termeszetes aromak, koffein.
A gyomor pH-janak veszett mindegy mit viszel bele. Na jo nem, de az olyan sav mar a nyelocsoved szetszedi.

Tenyleg sokat lehet tole enni. En nem birom a kavet, aztan kell a koffein. Alacsony a vernyomasom sajnos.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 10:14:57

@Köldökszösz (csodalampa): biztos dögös a csajszi

Am én soha nem hívtam őket csöcsnek... :)

dr. gernika 2011.09.22. 10:15:13

@Frigyesur: TE bisztos. :)
@Kytia: :D:D
@Köldökszösz (csodalampa): Mi volt a köret a csülökhöz?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.22. 10:15:55

@Burgenlandi opelos: Akkor a megoldás roppant egyszerű: kiszedjük a Michaela Szuzukijának két kerekét és máris jó lesz!
:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 10:16:14

@gernika: Nem, nem volt sajttorta. Meg nem lehetett kerni :S

@Kytia: Nem feltetlen. Az elso jel lehet ez.

@cyd: Nem biztos az.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.22. 10:17:18

@Köldökszösz (csodalampa): még nagyobb bűn puncit mondani neki pina helyett, mert így az életben nem fogja megtanulni hogy nem puncija van hanem..

@Kytia: sőt, ott lebek a fejed velett még most is mint egy szent korona nem? :)

@michaela77: miket nézel teeeee :) Csak nem felizgatnak a kigyúrt, sittes, agyontetovált rosszfiúk?

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 10:17:37

@Picicsibe: Tedd a sutobe, felmelegszik. Esetleg csak a melltartod. Vagy allj ki a napra.

michaela77 2011.09.22. 10:17:51

@HankyMoody: nemtom mér gondolod, hogy jó nő vagyok, talán az avatarom miatt?:D

@Ibrahim a tevehajcsár: micsoda egyedi gondolat:D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.22. 10:18:55

@Kytia: Nem feltétlenül. Én már hallottam olyanról, akinek sem hányni nem kellett sem ájuldozni, viszont lépten - nyomon köpnie kellett egyet, olyant tempóban termelődött a nyál a szájában ( ki is akarták írni táppénzre, mert olyan munkaköre volt, ahol gyakran kellett külföldi partnerekkel tárgyalnia).

michaela77 2011.09.22. 10:19:35

@gernika: tényleg:D

@Ape: nem, de ez a sorozat a legjobb, amit valaha láttam. Vannak kedvenc karaktereim, nagyon izgalmas, egy percig sem unatkoztam soha. És hát igen, Kellert pl. napokig elnézegetném.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.22. 10:20:27

@michaela77: Örülök, hogy neked is tetszik az ötletem!
:))

cyd 2011.09.22. 10:21:48

@gernika: Fájdalmas, fájdalams. De hiszen csak egy vallási/egészségügyi szertartás/beavatkozás.

michaela77 2011.09.22. 10:23:17

@gernika: te érted valaki mér hűti le a mellbimbóit jégkockával, hogy utána a te pasiddal melegíttesse fel? Nem lenne eccerűbb nem lehűteni?

Caddy 2011.09.22. 10:23:45

@Boris the Bullet dodger: ha meg nem tudjuk elviselni egymást meg egymás nézését akkor előbb utóbb úgyis csak vita, és nem barátág. Pont.

Kaliforgia valóban jó és tényleg rászokás a vége. Moody zseniális karakter. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 10:24:23

@michaela77: Eloszor melege volt, aztan meg fazott. Orok problematika ez, ha megfigyelted a takarozassal mindig igy van.

michaela77 2011.09.22. 10:25:16

@Frigyesur: na igen, de nekem van egy takaróm, és mellette nem akarom, hogy a világ összes takarója rám akarjon mászni.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 10:25:30

@Picicsibe: Csak a "napicsöcsi" miatt kellett beleszőnöm, ne haragudj, nem akartam a cicidet lecsöcsözni! :D

@gernika: A csülök pékné módra mellé csakis tepsis burgonyát eszem. Meg kenyeret.
A sült csülök mellé friss kenyér, vagy zsemle (a sokmagvas az nagyon finom) és mustár. Vagy ecetes uborka.

Kytia 2011.09.22. 10:26:28

@Frigyesur: Á, szerintem szimplán csak idegbeteg vagyok.:))

@Ibrahim a tevehajcsár: Ilyet se hallottam még. Mitől termelődik ilyenkor nyál?

dr. gernika 2011.09.22. 10:27:52

@michaela77: Szerintem csak próbálta verbálisan felizgatni.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.22. 10:28:44

@Köldökszösz (csodalampa): a kólát én is emésztés elősegítésre használom! Csípős pizza mellé meg egyenesen kötelező. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 10:29:26

@Frigyesur: Ez simán csak a klimax jele. Nem kell ezt túlbonyolítani.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 10:29:30

Tessék egy kis hasznos infó nőknek:

"Az Új-Mexikói Egyetem tudósai 400 vietnámi veteránt vontak "górcső" alá. Az alanyok amellett, hogy spermát adományoztak, szellemi tesztet is kitöltöttek. Az eredmény egyértelmű összefüggést mutatott ki a sperma minősége és a szellemi szint között: annál jobb az előbbi, minél magasabb az utóbbi.

"A nyelv, a humor és az intelligencia mindkét nemnél azért alakult ki, mert mindkét nem számára szexuálisan vonzó" - idézte Geoffrey Miller professzort a brit Metro újság.

Az amerikai kutatók feltételezik, hogy jó eszükkel és humorukkal azt üzenik férfiak nőknek, hogy génjeik egészségesek."

Ámen!

dr. gernika 2011.09.22. 10:31:41

@Köldökszösz (csodalampa): Értem. Hát, ezekhez tényleg kellett a kóla (vagy szódabikarbóna :)). Párolt káposztával teljesen diétás lett volna. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 10:31:53

@michaela77: De, ha takarogyujto vagy, vagy a gyilkos takarotoltelek (hogy a manoba hivjak ezt igazabol?) vadasz vagy, akkor igen.

@Kytia: Nem akartam en mondani. Akarsz beszelni rola? Es hogy ne maradj ki: ennek van koze a melleidhez vagy a mervedesedhez?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 10:34:20

@gernika: Párolt káposztát is csak úgy eszem, ha toroskáposztának van álcázva.
A párolt vöröskáposzta is jó, azt meg a hurka-kolbász-fokhagymáspecsenye kombóhoz preferálom.

dr. gernika 2011.09.22. 10:34:49

@michaela77: Nyilvánvaló, hogy neki nincs takarója.

Kytia 2011.09.22. 10:34:57

@Frigyesur: Á, nem hiszem. A melleim csodálatosak, a faszom meg non-stop áll, főleg, ha tinik közelébe megyek a távolsági buszon. Ezek biztos nem okozhatják.:DD

michaela77 2011.09.22. 10:36:06

@HankyMoody: biztos sokszor estél már ilyesmi miatt pofára:D

@gernika: jaaa, ilyet én is láttam már, cseten csinálják 13 évesek.

@Frigyesur: ez így ebben a formában igaz. De akkor egyetlen takarónak sem mondom, hogy ő az egyetlen, vagy nem takarózom mással amikor ő otthon vár az ágyamon.

michaela77 2011.09.22. 10:36:38

@Frigyesur: ja, és persze válogatok, nem jó akármelyik takaró, csak rám akarjon kúszni.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.22. 10:37:01

@Picicsibe: akkor már csak azt nem értem, hogy miért a hülyéknek van 5-10 gyerekük? Erről mindig a hülyék paradicsoma c. film jut eszembe! www.youtube.com/watch?v=BXRjmyJFzrU

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 10:37:08

@michaela77:

Csak addig nyújtózz amíg a takaród ér! :) Vagy él.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.22. 10:40:44

@Kytia: mit tudom én? Nem vagyok nőgyógyász! Gondolom egyéniségtől függ, hogy kinek melyik hormonja vagy mittudomén milye áll fejre egy kicsit ilyenkor. De ennek nincs köze a te problémádhoz. Depis azért is lehetsz, mert itt az ősz, hisztis pedig azért vagy, mert nőből vagy. Pont.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 10:43:38

@Picicsibe: Örülök, hogy nem haragszol, amiért csak úgy a számra vettem a melleidet. :DDD

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 10:43:39

@Kytia: Akkor beszeljunk az orokitoanyagodrol. Milyen relacioban all az IQ-dal?

@Nard: Es miutan belenardingolsz az agyba! :)

@michaela77: De ha neked kinai piacis takaro kell, akkor odamesz. Ecceru ez kerem szepen.

De en tenyleg a takarora gondoltam amugy :D

dr. gernika 2011.09.22. 10:43:52

@Köldökszösz (csodalampa): :)
@michaela77: Meg szexchaten a baszatlan harmincpluszosok.
@Nard: :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 10:45:06

@Bundabandi: Talán az okos nénik nem olyan termékenyek? :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 10:48:11

@Nard: Detto. Ertekezletre kell mennem. :( Ennel a vervetel szazszor jobb :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 10:48:57

@gernika: Októbertől diéta, addig muszáj álmodozni ilyenekről is!
Már a gondolattól elkap a hányinger, hogy megint ehetem a csirkemellet.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.22. 10:49:11

@Picicsibe: ó bocsánat drágaszágom, nem úgy értettem :D hiszel-e nékem? Bocsánatkérés képen melegre lehelem a melleidet! ó izé a csöcsödet :D

@Bundabandi: pont azért :) nincs eszük családtervezéshez, védekezéshez, csak dugnak like a rabbit :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 10:49:34

@Köldökszösz (csodalampa): Nem, dehogy! Csak nyugodtan! Amúgy is megjegyeztelek már magamnak! ;)

michaela77 2011.09.22. 10:50:04

@Nard: bizonyám. És kevésbé leszel értékes a jó takarók számára, ha mindegyiknek ajánlgatod magad:)

dr. gernika 2011.09.22. 10:51:34

@Köldökszösz (csodalampa): Én szeretem a csirkemellet, de neked nem muszáj, csak ne kenyeret, krumplit, vagy rizst egyél a fenti húsokhoz.
Miért októbertől? Versenyre készülsz?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 10:51:59

@Ape: Életem rád soha nem tudnék haragudni! Ha kérhetném, ne csak lehelgesd...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.22. 10:52:06

@Picicsibe: @Ape: Akkor meg mit rugóznak a tudósok ezen, ha úgyis a hülyék szaporodnak. Sajnos a filmben látott jövőkép eléggé valószínűnek tűnik. Mo-on egészen biztos!

michaela77 2011.09.22. 10:52:47

@gernika: neked a norbi nem ajánlott még fel állást vagy jutalékot?:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 10:53:03

@Frigyesur: itt nem süt a nap. áramot nem pazarlom, a jegesmacikra is gondolni kell! :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 10:53:07

@michaela77: Nardnal ez nem igy volt. Folyton kellette magat a blogon (persze ti akkor meg nem olvastatok, nem tudhatjatok). aztan megis osszejott gernikaval. Persze mar akkos is tobben jeleztuk Nardnak, hogy visszafoghatna magat, de egy szemermetlen perszona volt akkor is.

Tudjuk mar milyen cikiset csinalt? Arcpakolas, noi fehernemu, pedikur-manikur, hajszobraszat kilove?

michaela77 2011.09.22. 10:54:04

@Frigyesur: igen, ezeket mind kilőttük és én pl. kifogytam az ötletekből.
Valami olyan kell, ami ciki volt, majdnem kozmetika, és még jól is esett neki.

michaela77 2011.09.22. 10:55:06

@Frigyesur: gondolom azzal mézes-mázos modorával minden nőt levett a lábáról.

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 10:55:30

@michaela77: Ja es nem smink, ugye? Azt hiszem a mai ertekezleten ezen fogok gondolkodni.

michaela77 2011.09.22. 10:56:25

@Frigyesur: nem, nem smink. Legalább értelmesen töltöd az értekezletet.

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 10:56:55

@michaela77: Jah, majd mindet. Neha mar sok is volt a szuntelen kedvesseg.

dr. gernika 2011.09.22. 10:57:11

@michaela77: Nem, de nem bánnám. :)
Amúgy azt, hogy a húst és a szénhidrátot ne edd össze, nem ő találta fel.

michaela77 2011.09.22. 10:58:21

@gernika: persze, az a sima szétválasztó diéta, de kis hazánkban a legtöbben úgy tudják, norbi isten találta fel a spanyol viasszal együtt:D

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 10:58:25

@michaela77: Valamennyire.

Na el. Ha nem jonnek vissza, felvagtam az ereim az irodakulcsal.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 10:58:34

@gernika: Sajnos csirke-rizs kombó lesz az alapja. Ha nem tolok szénhidrátot, nem lesz erőm. Nem kifejezetten testsúlycsökkentő diéta, inkább testzsírcsökkentő lesz.
Dehogyis, ahhoz én nem vagyok elég elszánt. Persze szívem mélyén jó lenne! Csak le kell pucolnom magamról, amit a nyári sörözések és grillezések felraktak. Meg elszaladt velem úgy zusammen a kajálás is, és már nem érzem jól magam a bőrömben.

dr. gernika 2011.09.22. 10:58:42

@Frigyesur: Ha belegondolok, hány embert elűzött a szakítósról is... *nosztalg*

dr. gernika 2011.09.22. 11:03:36

@michaela77: Elég szomorú. Ő a duci tréninget találta ki meg dietetikusokkal karöltve a kódok alapján kajálást. Azt a mai napig nem vagyok hajlandó megtanulni, főleg ha gyümölcsről, zöldségről van szó.
@Köldökszösz (csodalampa): Ahogy érzed. De finoman jelzem, mikor testépítő-tesis pasim volt és testzsírt csökkentett, a tojást is úgy ette, hogy a sárgáját kidobta.

tizennegy 2011.09.22. 11:04:07

Eléggé hiányos a történet, de nekem ez egy klasszikus szitunak tűnik, régi baráti társaság, jó csajjal, meg a kis udvartartásával, benne a csávóval, aki persze szerelmes a csajba.

Csaj= jócsaj, aki folyton húzza a csávó agyát és élvezi, hogy csettintésre mindent megtesz a kiskutyus

Csávó= kiskutyus, aki csettintésre bármit megtesz a csajnak, mert reméli hogy majd észreveszik.

A csaj egy gyenge pillanatában összejön a csávóval, de aztán persze rájön, hogy nem is tetszik neki, úgyhogy gyorsan kidobja, de azért jó lenne, ha lenne továbbra is egy kutyuska, akit lehet ugráltatni, szóval megpróbálkozik ezzel a "maradjunk jóbarátok" szarsággal.

Úgy gondolja, hogyha folyton tudatosítja a srácban, hogy van új, szuppper csávója, akkor majd lemondasz róla, de a "haverság" (=kiskutyus), majd megmarad. Hogy milyen hülyék a csajok néha :D

Tanácsom:
Nem árt ha elkezdesz gondolkozni, hogy örökre szaralak akarsz-e maradni, aki a hormonok játékának gyenge áldozata, vagy férfi akarsz-e lenni és élvezni az életet, ahogy az nekünk jár. Ez utóbbi esetben az első lépés a felszínre hozni az agresszív, uralkodni vágyó, igazi férfi énedet. Keményen ki vagy használva ember, tehát büntess ahogy tudsz, aztán lépj le, változz meg, és vedd át az irányítást az életed felett. Mi uralkodónak születtünk, nem nyámnyila szaralaknak, a nők is ezt a viselkedést várják el tőlünk.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 11:04:24

@michaela77:

Nincs is mézes-mázos modorom.

@Frigyesur:

Óbazz! Én és a kelletés! :)

michaela77 2011.09.22. 11:05:18

@Nard: és az irónia értelmezésével hogy-é állsz?:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 11:05:30

@Bundabandi: Valamivel ki kell tölteni a munkaidőt. Nem mindenki blogozik a munka helyett. Valaki spermákat gyűjtöget... Jobb, mintha a szegény egerek szemét bökdösné tűvel...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 11:07:42

@michaela77:

Egész jól! Csak itt most nem tudtam eldönteni!

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 11:08:12

@gernika: Nekem ne mondd! Tojásfehérje rúd. Nem viccelek. Olyan, mint a parizer, csak ez főtt tojásfehérje.
Illetve van tojásfehérje lé is, amit meg kitűnően alkalmazhatsz sütéshez.

dr. gernika 2011.09.22. 11:08:31

@tizennegy: "Tanácsom:
Nem árt ha elkezdesz gondolkozni, hogy örökre szaralak akarsz-e maradni, aki a hormonok játékának gyenge áldozata, vagy férfi akarsz-e lenni és élvezni az életet, ahogy az nekünk jár. Ez utóbbi esetben az első lépés a felszínre hozni az agresszív, uralkodni vágyó, igazi férfi énedet. Keményen ki vagy használva ember, tehát büntess ahogy tudsz, aztán lépj le, változz meg, és vedd át az irányítást az életed felett. Mi uralkodónak születtünk, nem nyámnyila szaralaknak, a nők is ezt a viselkedést várják el tőlünk."
PUA-oktató vagy-e? :D

michaela77 2011.09.22. 11:09:11

@Nard: elnézem neked, hiszen nem ismersz. Aki ismer, az is ritkán fedezi fel a humoromat, olyan sajátos, eheh.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 11:09:48

@gernika:

Nekem az az önismeretes tréninges faszfej jut eszembe erről a Dexterből :) VEDD EL! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 11:10:39

@michaela77:

Igen, a "sajátos humor" megnevezés gyakran a humor meglétét is kétségbevonja! :)

dr. gernika 2011.09.22. 11:10:48

@Köldökszösz (csodalampa): Mindjárt hányok. Azt hittem az után, hogy a fél befőttesüveg tojásfehérjébe ő kakaóport szórt, majd villával lazán felverte és vigyorogva megitta, már semmin nem lepődök meg.
Bár most hogy belegondolok, nem sokban különbözhetett a csoki ízű, por alapú fehérjeturmixoktól...

dr. gernika 2011.09.22. 11:11:56

@michaela77: Én már felfedeztem.
@Nard: Óigen. :) Tik-tak, tik-tak. :)

michaela77 2011.09.22. 11:14:57

@Nard: hát igen, olyan ez, mint amikor a csúnya nőre azt mondják, hogy érdekes arca van.

@gernika: jaj de kedves vagy. Ha ne adj isten mégis szakítotok, én mégis inkább rád hajtanék, nem nardra.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 11:16:31

@gernika: A porok nagyrésze tejsavófehérje. Azok finomak. Mint egy jó tejes turmix.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 11:17:17

@michaela77:

Rád nem lennék féltékeny! :) Egy nővel nem tudnék versenyezni! :)

michaela77 2011.09.22. 11:19:11

@Nard: akkor a poszthoz visszatérve, mi járhatnánk hármasban/többesben nyaralni meg bulizni, és téged nem zavarna, mennyire imádjuk egymást.
Azért ha a ciki dolgodat elárulnád, lehet, hogy kiderülne, mégis tudnál egy nővel versenyezni;)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 11:23:03

@Nard: A helyedben én is hallgatnék. Férfiember ilyet nem csinál csak úgy ukmukfuk.

michaela77 2011.09.22. 11:23:38

@Nard: pedig ha a szeretet lengné be lelkedet és szíved rózsakertjét kicsit megöntöznéd, biztosan megosztanád velünk.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 11:24:06

@Köldökszösz (csodalampa):

Jaja! :) Nem is fogom elmondani!

@michaela77:

Főleg ha még mosogatsz is! :)

Kytia 2011.09.22. 11:25:35

@Ibrahim a tevehajcsár: De én ősszel mindig totál boldog vagyok, hisztis meg sosenem vagyok, mert nem tartom méltónak entellektüell fellépésemhez.:DD Na, mindegy. Ez is elmúlik eccer, mint a Fidesz korszak.:D

@Nard: A bakság csak smucigságot okoz, nem?:D

@Frigyesur: 1-1 arányban állnak, egyikből sincs egy gramm sem.:))

dr. gernika 2011.09.22. 11:32:15

@michaela77: Á, sosem volt hosszútávú kapcsim ikrek nőkkel.
@Köldökszösz (csodalampa): Ja, amúgy is tejjel szoktam ezeket inni. Egyszer próbáltam vízzel, de a mosogatóban végezte.
@Kytia: Hát kétharmaddal kicsit hosszú lesz ez a korszak, meg eleve sokkal lassabban telik az idő. :(

michaela77 2011.09.22. 11:33:49

@gernika: akkor horoszkópot váltok. Oroszlán jó lesz?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.22. 11:36:08

@Kytia: "De én ősszel mindig totál boldog vagyok, hisztis meg sosenem vagyok,"... Valamikor el kell kezdeni. Ezután már jobban fog menni! Inkább gondolj arra, hogy ehhez majd még hozzájön a reuma is, meg az aggkori agyérelmeszesedés. Szóval a helyzet ennél csak rosszabb lehet!
:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.22. 11:37:06

@Kytia: "1-1 arányban állnak, egyikből sincs egy gramm sem.:))" Ilyen esetekben mondják, hogy csatlakozz a központi agyra :) Kapsz G vitamint is és észt is :D
Vagy éppen dokkolócső sincsen? :D

Kytia 2011.09.22. 11:39:10

@gernika: index.hu/belfold/2011/09/21/median/

@Ibrahim a tevehajcsár: Fene, és akkor a klimaxot még bele sem számoltuk...aszondod, szar idők jönnek?:D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 11:39:37

@gernika: Ha tejjel iszod, az rontja a felszívódást. :D
De gondolom te nem vagy hardcore arc, ezért ihatod tejjel.

Kytia 2011.09.22. 11:40:07

@Ape: Várjál, ezt most könnyen félreérthetem, szóval mi van?:DD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.22. 11:41:56

@Kytia: Hát nem tudom, de az én apukám mindig azt szokta mondani, hogy "ez a kis jó elmúlik, és utána sokkal rosszabb jön, figyeld csak meg!"
:)

Dr. Jula Watson 2011.09.22. 11:43:40

@Köldökszösz (csodalampa): Van amelyik elvileg felajánlja a tejjel készült változatot is.

Kytia 2011.09.22. 11:43:42

@Ibrahim a tevehajcsár: Ó, ez olyan szép gondolat, mint Kern egyik régi dalának a refrénje:

"Rossz volt, de annyira mégse rossz, mint az, mikor egyszercsak elmúlt..."

Csíptem azt a számot, mindig felvidított.:))

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.22. 11:43:52

@Kytia: ülj le! Egyes! :D Valaki kifejtené neki bővebben? :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.22. 11:46:29

@Bundabandi: látod mondtam én múltkor hogy pesszimista vagy :) Bár lehet nem pont ezt a szót használtam rád negatív jelző gyanánt, de most ez is megteszi azt hiszem :) Amúgy nem is hallottam még erről a filmről de 1 +nézést biztosan megér nem? Jónak tűnik :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.22. 11:46:58

@Dr. Jula Watson: Ja! Meg azt is szokta mondani, hogy "alapvetően minden ember jóravaló és tisztességes, csak a szomszédja gazember mindnek!"
:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 11:47:15

@Dr. Jula Watson: Mindegyiken rajta van, mert a kutya sem venné meg, ha csak vízzel lehetne meginni már a leírás alapján is.
Régen én is kiscica voltam, aztán rájöttem, hogy lemegy az vízzel is. :)
(A felnőtt emberek többsége nem is tudja megemészteni a tejet.)

dr. gernika 2011.09.22. 11:49:01

@michaela77: Két dudás egy csárdában? :D Az se lenne hosszú életű.
@Kytia: Az emberek 38%-a még mindig süket és vak. Külön szar hír, hogy a Jobbik erősödött, nem mintha lenne értelmes alternatíva, de azért...
@Köldökszösz (csodalampa): Hát izomtömeget azt nem akarok növelni, csak szálkásítani.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 11:50:45

@michaela77:

Legyél nyilas. Azok a legjobbak úgyis. :)

dr. gernika 2011.09.22. 11:52:47

@Köldökszösz (csodalampa): Megvennék, csak soha nem fogyna el.
NEMMEGYLE.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.22. 11:52:57

@gernika: "Az emberek 38%-a még mindig süket és vak. Külön szar hír, hogy a Jobbik erősödött, nem mintha lenne értelmes alternatíva, de azért..."
Nem csak a 38%-a, hanem a többi is! De ez nem politikai blog attól tartok.
:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 11:54:25

@Kytia: Hát ez nagyon jó! És milyen igaz! :)

michaela77 2011.09.22. 11:54:35

@Nard: na de neked vagy gernikának?

Kytia 2011.09.22. 11:55:22

@gernika: Ó, jön itt még szívás, tudom én. Ráadásul ma emlékeztettek, hogy mindjárt 2012.

@Ibrahim a tevehajcsár: Mér, milyen blog ez?:D

Dr. Jula Watson 2011.09.22. 11:55:44

@Ibrahim a tevehajcsár: Ez a mondás viszont jó, tetszik :D

@Köldökszösz (csodalampa): Ebben igazad lehet. Mármint hogy ezért írják rá. Na én meg fordítva vagyok. Kicsi koromban allergiás voltam, mostanra viszont mghalnék, ha nem fogyaszthatnék tejet/tejterméket. Egyszer volt olyan, hogy nagyon-nagyon kívánós voltam, már mindent összeettem, de semmi nem volt jó. Akkor jöttem rá, az a bajom, hogy már 2 hete nem ittam tejet. :D Egyből megoldódott a probémám. Azt hiszem függő vagyok. :)

Dr. Jula Watson 2011.09.22. 11:57:24

@gernika: vannak azoknál a turmixoknál rosszabbak is. Emezeket meg lehet szokni, na de azokat... :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.22. 11:59:17

@Ape: Jó kis film, sokat lehet röhögni rajta! :D Amúgy meg nem vagyok pesszimista, csak az elmúlt napok történései erősen kikezdték a pozitív világszemléletemet.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.22. 12:03:32

@Kytia: 2012 mint világvége? Jön a napkitörés mi? Hazavágja a telekommunikációt és nem tudsz majd kommentelni! Szívás már ma is van.. Az otp árfolyam -6,3 %-ban van... :(
Valaki szokott tőzsdézni?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.22. 12:04:22

@Kytia: Hát mit tudom én! De a politikaiakat olyanok "jegyzik", mint Kettős mérce, Mandiner, Török Gábor elemez, Varánusz, stb. stb. Néha bekukkantok azokba is, csak ritkán.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 12:06:20

@michaela77:

Is-is! Te még jól tudsz könyvelni, meg értesz ilyesmihez! Tök hasznos lennél! :)

Burgenlandi opelos 2011.09.22. 12:08:58

@Kytia: Jaj, Kormi, még mindig ezen rugózol? Engem már nem érdekelnek. Találtam jobbat. Nem a buszon.

dr. gernika 2011.09.22. 12:09:31

@Kytia: Akkor már úgyis vége lesz a világnak, egy évig már csak kihúzzuk valahogy.
@Dr. Jula Watson: Na mesélj. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 12:12:29

@gernika:

Elvileg 2012 dec 21-én jár le a maja naptár. Azon a napon visszatérnek az isteneik a Földre. Kukulkán pár ezer éve aszonta hogy "BRB". :D

Dr. Jula Watson 2011.09.22. 12:12:32

@gernika: Hát itt most konkrétan ételnek álcázott valamikre gondoltam, nem egyéb fehérjékre :D

Dr. Jula Watson 2011.09.22. 12:13:32

@Nard: akkor tartós tejet már nem veszek. :)

michaela77 2011.09.22. 12:13:35

@Nard: mindig is hasznos tagja akartam lenni a társadalomnak. És a húslevesemet meg a pörköltemet még nem is kóstoltátok.
Éljen a kommuna!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 12:16:00

@michaela77:

Zsír. :) Szeretem mindkettőt! :) A sajtszószos brokkolit mégjobban! :)

Bicikliző medve 2011.09.22. 12:33:15

Ferfi es no kozott akkor letezik baratsag, ha valamilyen okbol kifolyolag kettejuk kozott a szex nem jo otlet :)

Rugd picsan es ne foglalkozz vele tobbet. Ha nem tart emgfelelonek, hogy elnyerd a nunijat, akkor minek probalod megis a farkad hegyevel elerni?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.22. 12:33:16

@Nard: És, ha visszatérnek, akkor mi lesz? Bosszút állnak amiért lejárt a naptár? Vagy elisszák az összes tartóstejet előlünk?
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 12:50:25

@Caddy:

Ezer éve mutattam már ezt Fricinek! :)

Dr. Jula Watson 2011.09.22. 12:52:38

@Caddy: @Nard: Mert nem értitek, hogy a gumicukorból sem mindegy, hogy melyik :D

cyd 2011.09.22. 12:55:59

@Ibrahim a tevehajcsár: Visszajönnek. Szólnak, hogy lejárt a naptár és továbbírják még 3000 évvel, aztán visszafekszenek aludni.

Caddy 2011.09.22. 13:00:27

@Nard: óóóén kérek elnézést hogy nem olvasok vissza és nem jegyzek meg mindent ami itt történik. :D:D:D:D
Most kicsit beülök a büntisarokba. :D

@Dr. Jula Watson: a békás.Ez nem kérdés. Haribo.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 13:00:31

@Dr. Jula Watson:

Dehogynem, nekem a kólás haribo tetszik a legjobban, meg a béka! :)

@Ibrahim a tevehajcsár:

Fingom sincs mit fognak csinálni, én Erich von Däniken könyveiben olvastam erről :)

dr. gernika 2011.09.22. 13:01:08

@Nard: Tessék? :)
@Dr. Jula Watson: Jaaa, aha. :) Hát az biztos hogy van a fehérjeturmixnál rosszabb, pölö a paradicsomoskáposzta. :S

Dr. Jula Watson 2011.09.22. 13:05:51

@Caddy: @Nard: mégiscsak van itt egyetértés :) Nekem a maci meg a savanyú kukac :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 13:06:22

@gernika:

BRB- Be right back.

A kelbimbó és a kelkáposzta is gecimód undorító. Meg a répatorta.

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 13:07:34

@gernika: Hogy a manoba nem lehet osszeenni a hust es a szenhidratot? :S Keves dolog van, amiben nincs szenhidrat :)) Ha nem ehetnek lasagnet, ki is borulnek. Vagy ha mindig zoldseggel kene ennem hust. En inkabb hiszek a mennyisegekben.

@Nard: Tudom. Profi vagy benne. (Nem tudom ki irta, hogy rajta mindig szexis fehernemu van, vagy egy liszteszsakban is szexi lenne :)))

@Kytia: Nem akartam en mondani :)) Entellektuel fellepes :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.22. 13:08:24

@Bundabandi: Magánéleti vagy politikai vagy munkahelyi negatív élmények hangoltak le? Fel a fejjel azt mondom. Tudod mit, meghívlak egy sörre és egyből jobb kedved lesz ;)

dr. gernika 2011.09.22. 13:08:35

@Nard: Répatortát még nem is ettél, úgyhogy addig nem nyilatkozhatsz.

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 13:11:34

@gernika: Hozzad hasonaloan en sem vagyok optimista. Eletben nem gondoltam volna, hogy megegyszer megvalasztjak a Fideszt, aztan megis. Eddig is tudtuk, hogy hulyek, na de ennyire :S

@Nard: Egyertelmuen igy van.

cyd 2011.09.22. 13:12:19

@Frigyesur: Krumplis. Nem lisztes. Bár amilyen szekszi végül is mindegy. Hány embert öltél meg az értekezleten?

dr. gernika 2011.09.22. 13:12:27

@Frigyesur: Jó akkor fogalmazzunk úgy, hogy magas szénhidráttartalmú kaját nem érdemes fehérjével keverni. Nem ismerem a folyamatokat, nekem működött és punktum.
A lasagne az egy NO kaja annak, aki fogyózik, neked szerencsére nem kell.

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 13:12:51

@HankyMoody: Photoshop. Szurke nemet kocsi. Ilyenen biztos nem lenne a fejem.

Caddy 2011.09.22. 13:13:38

@Dr. Jula Watson: van persze, csak ez a napi kis játékunk. :D

@Nard: márpedig a répatorta nagyon finom.

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 13:18:26

@Nard: @cyd: Oke, ez tenyleg nagyon fontos. Krumpliszsakban szexi Nard, lisztesben nem.

Majdnem magamat. Az szamit?

@gernika: Eccer mar leadtam 6 kilot, ami a Kitty fele etrend soran ragadt ram, azzal, hogy visszatertem a sajatomra. Koltozessel es idegeskedessel tovabbi kilok. Lassan telleg megmerem magam, aztan osztom az iget, hogy igy kell csinalni. :)))

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 13:19:21

@Nard: A repatorta annyira nem szornyu. Csak annyira, hogy tobbet ne akarjon az ember enni :)))

dr. gernika 2011.09.22. 13:21:08

@Nard: De fogsz. Majd nem mondom meg, hogy mit kapsz, csak hogy fincsi sütit. Már meg is találtam a receptet.
@Frigyesur: 2 éve már sejteni lehetett, hogy ez lesz, én csak abban reménykedtem, hogy a 2/3 nem jön össze. De a népek ilyen hülyék, imádják a demagógiát. És most őszintén csodálkoznak, hogy ők is hazudtak. És ők még be sem vallják. Ne figyeljünk oda.

cyd 2011.09.22. 13:21:12

@Caddy: Azért valaki megmagyarázhatná, hogy az mitől torta?

dr. gernika 2011.09.22. 13:25:52

@Frigyesur: Én stresszes időszakban csak hízom, mert kajával nyugtatom magam, plusz nem marad kapacitásom tudatosan étkezni. :(

dr. gernika 2011.09.22. 13:26:47

@cyd: Mert süti-alkotóelemekből készül, csak van benne répa is.

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 13:27:12

@Nard: Nem mondtam, hogy nem. :))

@cyd: Ez egy jo kerdes. Sztem a formajatol :))

@gernika: Az MSZP masodik megvalasztasakor sztem a jo resz mar csak ellenszavazott, es okkal. Aztan elfelejtettek. Azt nem ertem, hogy legalabb nem lehetne olyanokat valasztani, akik nem bogtek le, de nagyon csunyan? :S Bar ha belegondolok abba, amit te is irtal...
Nard fotojaval kene szavazatokat gyujtenunk, aztan csinalni egy partot. Eloadhatna egy szivhez szolo dalt is, hogy szavazz ram, te meg osztogathatnal valasztasi U1 muffinokat. :)))

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 13:30:03

@gernika: A nem tudatostol is lehet fogyni. Nem tudatosan nem eszik az ember :))
Mondjuk en olyan vagyok, hogy ha boldog vagyok, vagy ha szomoru, nem igazan eszem.

Dr. Jula Watson 2011.09.22. 13:32:07

@gernika: A szétválasztás általában azért működik, mert ha így összeszámolod összességében mennyit eszel egy nap, kevesebbre jön ki. Ez a nagy mágia az update-ben is, semmi más.

Dr. Jula Watson 2011.09.22. 13:33:15

@cyd: Mert tortaformában sütik. Olyan kerek lesz, igaz inkább hasonlít egy piskótára :)

cyd 2011.09.22. 13:34:43

@gernika: Akkor a bögrés-mákos miért nem máktorta?

@Frigyesur: És ha nem tortaformában sütöd, hanem tepsiben?

"Azt nem ertem, hogy legalabb nem lehetne olyanokat valasztani, akik nem bogtek le, de nagyon csunyan?"
Ezekből? Viccelsz?

Caddy 2011.09.22. 13:38:09

@Nard: ja hogy ez a baj!!!Így ezt elfogadom,de tekintsd úgy mintha ínyencség lenne. Hm?

@cyd: miért ne lenne az? A túrótorta mitől torta? :D

Én sütöttem húsvétkor, mert hogy répatortanyúl,húsvét. :)Nagymamámnak nagyon ízlett, még a receptet is elkérte. Cuki volt.

dr. gernika 2011.09.22. 13:39:48

@Frigyesur: De egy lökött vagy te. :) Nardnak vannak hatalmi vágyai, de igazából diktátor szeretne lenni, szóval annyira nem ajánlom. :)
@Dr. Jula Watson: Nem, mert előtte meg tök keveset ettem, és fogyogattam-fogyogattam, de nem működött úgy, mint mikor szétválasztottam. Akkor mennyiségileg is többet ettem, nem éheztem, vacsorára jóllaktam (pedig előtte ez nem volt jellemző) és úgy fogytam, mint a parancsolat.

@cyd: Hát én nevezem el ezeket?

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 13:40:24

@cyd: Az repasutemeny. Megelozendo tovabbi kerdeseid: ha serpenyoben, reparantotta, ha labasban, reparagu, ha fazekban, repaleveles, ha kuglofformaban, akkor repakuglof, ha piskotaformaban, akkor repapiskota, ha muffinosban, repamuffin.

Azert szvsz mashol nem ennyire sz*r kormanyt valasztanak meg, ne mondja mar nekem, hogy itthon hianyzik a normalisabb reteg. Vagy ha igen, nalunk miert? Genetikailag kodolt politikai antitalentum?

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 13:42:02

@gernika: Ki mondta, hogy nem babfigura lenne a Sithek kezeben? Palpatine oreg baratom, csak a megfelelo pillanatban lepne eloterbe. Addig kell egy csinos pofi. ;)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 13:44:11

@Frigyesur:

Azé' van példa szarabbra is, ld Fehéroroszország, vagy Észak-Korea, vagy nagyjából mindegyik afrikai állam, a dél-amerikai diktatúrák, karibi államok.... :) De a fejlett nyugati világban azért kirívóan fostalicska a miénk.

Amúgy meg gondolkodom, hogy hatalomra kerülök a Magyar Kalózpárttal. Az illik hozzám a legjobban. Téged is felvennélek, mert szereted a rumot! :) Kitty meg a lasagne-ágazatban lenne vezető pozícióban.

dr. gernika 2011.09.22. 13:44:14

@Frigyesur: "@cyd: Az repasutemeny. Megelozendo tovabbi kerdeseid: ha serpenyoben, reparantotta, ha labasban, reparagu, ha fazekban, repaleveles, ha kuglofformaban, akkor repakuglof, ha piskotaformaban, akkor repapiskota, ha muffinosban, repamuffin."
LOL és azt hiszed viccelsz, de a répatortával egyidőben megtaláltam a répamuffin receptjét is. Közkívánatra megosztom.

Nem hiányzik a normálisabb réteg, csak nem lehet díszpolgár.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 13:44:36

Most beleolvastam miről témáztok... Hábazdmeg! Most mennem kell enni valami édességet! Ebéd előtt! Pfff!

dr. gernika 2011.09.22. 13:46:21

@Nard: "Azé' van példa szarabbra is, ld Fehéroroszország, vagy Észak-Korea, vagy nagyjából mindegyik afrikai állam, a dél-amerikai diktatúrák, karibi államok.... :)"
Meglep ez a pozitív szemlélet.

dr. gernika 2011.09.22. 13:47:56

@gernika: Valamint ha őzgerinc formában, akkor nyúlgerinc.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.22. 13:48:27

@Ape: Mindhárom! A sört nem szeretem. :D

@Dr. Jula Watson: gumicukorból egyértelműen a béka!

@gernika: én akkor hízok. Azt olvastam valahol, hogy a szervezet a stresszre raktározással reagál, szóval még sokat sem kell enni hozzá!

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 13:48:32

@Nard: Remeltem nem kell hozzatennem, hogy termeszetesen nem a relative fejletebb allamokra gondolok. De sejthettem volna, hogy lesz egy szoke itt :))

Igazabol azt is felmerhetnenk, hogy mennyi a hazai kocka populacio. A WoW-parttal talaln bejutnank a Parlamentbe, aztan belulrol mar bomlaszthatnank a rencert.

@gernika: Erre nem gondoltam. :SSSS

Na de miert nem? Az a kerdesem. Igazabol ha belegondolunk, hogy miota nem volt normalis vezeto az orszagban, akkor igencsak vissza kene mennunk a multba, es akkor is 1 mancson megszamolhato. :S

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 13:49:36

@Picicsibe: Én fagyit ettem még ebéd előtt.
De most, hogy rávilágítottál, megennék egy gyümölcsös krémest.

cyd 2011.09.22. 13:50:04

@Caddy: A torta két alapvető eleme a tortaforma és valamiféle krém.

@gernika: Hát nem?

@Frigyesur: Ha ez valami jedi/sith mind trick akart lenni, annak béna volt :)
"Azert szvsz mashol nem ennyire sz*r kormanyt valasztanak meg..."
Erről azért megkérdezném a máshol élőket is.
Amennyien ezekre szavaztak, biztos van még itthon is jópár boldog ember.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 13:50:46

@Frigyesur: A WoW csak felkészíti a zembereket a törpevadászatra. :DDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 13:52:58

@Köldökszösz (csodalampa): Hú fagyi. Az most jól lenne. De az nincs! :/ Marad a csokis keksz tejjel!

dr. gernika 2011.09.22. 13:55:20

@Frigyesur: Minden népnek olyan vezetői vannak, amilyet érdemel. De nem merem tovább ragozni, mert elveszik a díszpolgárságom. :S
@cyd: A réptatorta és muffin tetjére is mascarponét, vagy porcukorral elkevert camping sajtot kennek.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 13:55:50

@Picicsibe: Nem is tudtam, hogy Te vagy a TÉLAPÓ!!! Kérhetek valamit? :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 13:56:37

@Köldökszösz (csodalampa):

HALÁL A GNÓMOKRA!

@Picicsibe:

Etessed meg a melleidet is! :)

@Frigyesur:

Hát elég jó lenne egy WoW párt, de eleve már lenne benne egy törés. Allysok vállalhatnak-e pozíciókat a kormányban? Gnómokat diszkriminálni kell. Inkább kalózpárt. Dj Jeszyt pl felhúznánk az árbócra! :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 13:56:59

@gernika: Tedd hozzá, hogy natúr camping sajt! Bár nem lehet rossz a kolbászos, vagy a paprikás változattal sem.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.22. 13:56:59

@Picicsibe: én ettem ebédre fordított csokis körtés tüteményt! :D Fincsi volt! Megtartom magam, úgy döntöttem. :D

cyd 2011.09.22. 13:58:00

Bréking!
Most mondta a rágyió, hogy holnap hajnalban hullik le a műhód, szóval még nem késő aláállni.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 13:59:29

@Bundabandi: Az olyan, hogy lerakják a körteszeleteket, rá a piskótát, sütés után megfordítják és rá a krémet meg a csokit? Mert akkor az finom. Én almás verzióban ettem ezt.
Ha így haladsz, nem fogod tudni magad megtartani. :DDD

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 13:59:33

@cyd: Ha csak az adoterheket nezem...
Dehogy trukk. Kizsigereltek ma.

@Köldökszösz (csodalampa): Nem WoW-ozom, nekem mondhatod :))

@gernika: Sztem en nem ezt erdemlem :(

@Nard: Gondolhattam volna. Star Wars part? Nem mintha bajom lenne a kalozparttal. :))

cyd 2011.09.22. 14:01:29

@Nard: Zászlónak, vagy karóba? :)
Mi ez a nagy gnómfóbia?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 14:02:11

@Köldökszösz (csodalampa): Én nem a télapó vagyok, hanem az egyetlen krampuszlány! :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 14:02:48

@Frigyesur: Én is csak hallottam róla. Még látni sem láttam, csak ami a South Parkban volt. Úgyhogy az alapján ítélek meg minden játékost.

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 14:04:04

Mondjuk a hod szo kapcsan, van a Hodkoros film, en azt hittem a baratnom csak szivat a sztorival. Aztan hogy a pasija szivatta be. Amikor megtudtam, hogy tenyleg, en ugy maradtam. Ennyi erovel mar a nardingolasrol is csinalhatnank filmet. Nard tundoklese es bukasa. Belevennenk elete nagy pillanatait. Kiralysagos lenne :D

Mit szo'sz Nardy? :)))))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 14:04:18

@Picicsibe: Akkor számíthatok rád, ha rosszalkodok? Milyenek a virgácsaid? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 14:05:12

@cyd:

Karóba. A gnómok undorító kis férgek, akiket ki kell irtani. (orc warlock vagyok) :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 14:05:52

@Frigyesur: "Belevennenk elete nagy pillanatait."

Rövidfilmek kategóriában akarod indítani?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 14:06:10

@Nard: ne aggódj értük. jól bánok velük. :)

Caddy 2011.09.22. 14:06:28

@cyd: ez valami nagykönyvben van leírva? Az a csokitorta ami kívül ropog belül folyik,de egynemű az egész és nincs külön krém benne, az akkor nem is torta?
Te direkt kötözködsz szerintem, nem-? :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 14:08:50

@Köldökszösz (csodalampa): Ne cikizd, en nagyon sokat nevetgeltem mar rajta :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.22. 14:08:51

@Bundabandi: mindhárom? Uhh akkor több alkoholra lesz szükség mint gondoltam :D Pezsgő?

@Picicsibe: azokból nem kettő van??

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 14:13:47

@Köldökszösz (csodalampa): Hosszú, karcsú...
Ahhoz nagyon rossznak kell lenned! ;)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 14:15:19

@Picicsibe: Azert erdekelne: te ezeket komolyan gondolod, vagy olyan a humorod, amit nem ertek?

cyd 2011.09.22. 14:15:26

@Caddy: Nem, saját definíció. Olyan torta, meg amit írtál nincs is :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 14:19:22

@Picicsibe: Rámférne egy fenekelés, ha érted hogy mondom!

Rá se hederíts a sisakos ürgére, csak irigykedik, mert neki a lába is fémből van.
Meg szerintem a szíve is. :D

michaela77 2011.09.22. 14:19:43

@gernika: egyik kolléganőm hozott egyszer répatortát és nagyon finom volt.

michaela77 2011.09.22. 14:22:55

@Frigyesur: bazze, most megnéztem mi a hódkóros, mert gyanús volt, és tényleg a The Beavernek adtak ilyen magyar címet. Hát hogy milyen agyament emberek élnek errefelé. Pedig az egy tök jó film.

dr. gernika 2011.09.22. 14:23:08

@michaela77: Mert az, csak az ember ilyen előítéletes.

michaela77 2011.09.22. 14:23:41

@gernika: bevallom először én is furán néztem és csak pici falatot kértem. De télleg jó volt.

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 14:24:13

@Nard: Mi ja?

@Köldökszösz (csodalampa): Ja, esz a penesz. :D

@michaela77: Haaat... az alapsztorit nem hiszem el, hogy komolyan gondoltak. :S

michaela77 2011.09.22. 14:25:25

@Frigyesur: nekem tetszett. Érdekes volt, elgondolkodtató, drámai, jó színészi játékkal, egész jó rendezéssel, szóval szerintem egyben volt, szerettem.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 14:28:10

@Frigyesur:

Hát hogy egyedi a humora, amit nem ért senki. :) Erről mindig az jut eszembe, amikor két részeg orosz impresszionista beszélget Párizsban, "Te Borisz, én mindjárt beleszarok a zongorába!" -Áh,hagyjad, úgysem értenék! :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 14:32:04

@michaela77: Hat ööö.

@Nard: Meg varom a valaszt. Sosem ertettem miert ir valaki ilyeneket. Hatha most megtudom! :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.22. 14:32:28

@Köldökszösz (csodalampa): ugyan már nem szoktál te rosszalkodni! :)
Múlt héten is olyan kis romantikusakat írkáltál, hogy majdnem könnybe lábadt a szemem :D

@Bundabandi: az alkohol nem is a problémát oldja meg, csak kitágítja a tudatodat és segít rájönni a megoldásra :) De akkor jön a B terv, süti? :D

@Picicsibe: uhh valami latexes, dominás partyn történt a baleset? :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 14:35:32

@Köldökszösz (csodalampa): :D És a lány, aki a paplan alá fingik? Nem bánja majd? :D

Caddy 2011.09.22. 14:36:39

@cyd: de van! :D:D:D
Nem ettél még ilyet, óóóó tudod miből maradtál ki? Azonnal pótold! :)

Na tessék tippelni hová csapódik az az űrszemét:
bigyoshop.hu/blog/2011/09/22/hol-becsapodi-be-a-muhold/

michaela77 2011.09.22. 14:39:40

@Nard: te most akkor velem egy csoportba soroltad humorilag?:(

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 14:40:23

@Picicsibe: A lányok nem szoktak fingani! Ha mégis, az akkor sem büdös és nem hangos.

Csak a 30-as szinglipicsák nem átalkodnak sunyin a paplan alá fingani. :D

michaela77 2011.09.22. 14:41:03

@Caddy: én olyan "viccesnek" találom, hogy azt mondják kevés az esélye, hogy lakott területre csapódik. Miért, valaki elhiszi, hogy majd meg fogják mondani, hogy az elkövetkező két napban mindenki költözzön le egy óvóhelyre, mert csak ott van biztonságban?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 14:41:21

@Frigyesur: Ezek szerint a humora, mert nem érted.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 14:42:17

@michaela77:

Nem dehogy, te más vagy! :)

@Picicsibe:

Nem veszem, de miből következtettél arra, hogy én prűd vagyok?

michaela77 2011.09.22. 14:44:28

@Frigyesur: fogadjunk te hal hartleyt sem szereted:)

@Nard: eheh. Tudom-tudom, és ő tulajdonképpen nem is jelentett semmit.

Caddy 2011.09.22. 14:44:59

@michaela77: naná. Pont ezt nem lehet megjósolni, hogy hová? Igen ez nekem is kicsit átlátszó. Mondjuk én nem látom a karmámban,hogy egy becsapódó műhold fog eltalálni és belehalok. :)

@Köldökszösz (csodalampa): nekem volt egy kedves barátom, aki azt mondta a lányok nem finganak, de ha mégis akkor azt lehúzzák a wc-n..)

michaela77 2011.09.22. 14:45:59

@Caddy: szerintem csak nem akarnak pánikot kelteni, mert jó megoldást úgysem tudnak rá. Úgyhogy csak reménykedjünk, hogy nem ide.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 14:48:15

@Nard: Szar a humorom! Azé' hiszed, h komolyan írtam! ;) De ha azért írsz nekem, mert várod a lehetőséget, h alkalmad legyen kifejteni a véleményed... Csak nyugodtan tedd meg. Majd elolvasom! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 14:48:28

@michaela77:

Tudod, én már láttam a kedvenceidet is. :) Persze hogy más vagy! :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 14:49:56

@michaela77: Nem ismerem.

@Nard: Miert, mik a kedvencei? :)

Father Justice (törölt) 2011.09.22. 14:50:05

"Összejöttünk márciusban, majd májusban szétmentünk, ám barátok maradtunk.."

LOL.

michaela77 2011.09.22. 14:51:14

@Nard: be se kaphatod:)

@Frigyesur: a tini nindzsa teknőcök.

michaela77 2011.09.22. 14:53:00

@Frigyesur: mert ez még mindig kevésbé ciki, mintha nard télleg elmondaná.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 14:53:02

@Köldökszösz (csodalampa): Sajnálom, h tőlem kell megtudnod... De szoktak. Finganak és büdös! És kakilnak is... És az is büdös!
Sajnálom, tényleg! De ha már itt tartunk kisfiam, a télapó se létezik! :)

michaela77 2011.09.22. 14:53:34

@Frigyesur: ja, és mélyen megsértettél, mert elhitted.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 14:54:13

@michaela77:

Húslevesé' és pörkölté' cserébe nem köpök! :)

@Frigyesur:

Buborékos játék......

michaela77 2011.09.22. 14:54:38

@Frigyesur: nem is bíró úr, változtatok a vallomásomon: a kedvenceim a tini nindzsa teknőcök és nard onnan tud róluk, hogy rendszeresen feljár hozzájuk edzeni.

michaela77 2011.09.22. 14:55:09

@Nard: ha ilyen amikor nem köpsz, milyen amikor igen?:)

michaela77 2011.09.22. 14:57:38

@Nard: sajnos mostmár minden konyhai cuccot becsomagoltam, de majd az új lakásomba eljöhettek vasárnapi ebédre, de valamikor hétköznap, mer vasárnap nem érek rá:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 14:57:56

@michaela77: Ne aggodj, egy arva szot nem ertek ma.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.22. 15:00:00

@Picicsibe: hát persze hogy ott voltam! Nem emlékszem a batman ruhás fickóra aki fejjel lefele lógott miközben te ... "szeretgetted" :)

@Bundabandi: finomságból sosem elég!
Szóval akkor összefoglalom mi várható: pezsgő, bor, süti! Ne mondd hogy smucig vagyok! Na jó ha annyira akarod akkor a szexet is belevehetjük a terápiába :D Ezek után merj nemet mondani :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 15:00:48

@Picicsibe: Most teljesen lemerevedtem. De nem a jó értelemben, mint @Burgenlandi opelos:
Összeomlott a világképem. :(((

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 15:05:35

@Picicsibe: Szerintem normalisan kerdeztem...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 15:05:42

@Ape: Persze hogy emlékszem...nyamiii!
Csak gondoltam adok neked lehetőséget, h tagadd... :P

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.22. 15:06:49

@Frigyesur: Fogok válaszolni! De ahhoz kell tudnom figyelni. És most nem tudok! :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 15:08:45

@Picicsibe: Nekem eleg egy:
a) komolyan gondolom
b) ilyen a humorom
is.

cyd 2011.09.22. 15:14:51

@Nard: Meghívlak egy sajtmártásos brokkolira, ha beszélsz :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.22. 15:16:32

@Ape: Pezsgőm és egy üveg borom van otthon, most ettem meg a sütit és a 3-as opció is megoldott. Sorry! :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 15:19:01

@cyd:

Áh, michaelaból sokkal többet ki tudok zsarolni! :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 15:24:08

@cyd: Ez inkább fenyegetés, mint zsarolás! :)

cyd 2011.09.22. 15:26:39

@Nard: Szóval semmi férfiszolidarátas, csak az opportunizmus. Értem. Jegyeztem.
:)

michaela77 2011.09.22. 15:29:34

@cyd: (te érted embereknek hogy lehet kedvence bármi, ami zöldség?)

@Nard: kaját bizonyára sokkal többet. Szerénységem tiltja, hogy eláruljam, hogy állítólag jól főzök.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 15:31:27

@michaela77:

Látom az információ titokban maradása sokat megér neked. Ez dícséretes. :) Imádok zsarolni! :)

dr. gernika 2011.09.22. 15:38:03

@Frigyesur: Tudod, olyan kirás a humora.

michaela77 2011.09.22. 15:38:56

@Nard: minő találka. Nekem meg hobbim a zsarolva levés.

@Dr. Jula Watson: Jujj, brownie. De imádom.

dr. gernika 2011.09.22. 15:39:53

@cyd: Tegnap már túltöltöttem vele.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 15:45:39

@gernika:

De akkor......lennének a......pontok......és.....a........sértődött....pedagógusarc...........áááááááááááááááááááááá......megint.....a.........pontok...........támadnak..........mindent..........ellepnek........ ... ... ... .. .. .. .. ......!!!négy!felkiáltójel.....bazzeg...pontok!4négy!

Dr. Jula Watson 2011.09.22. 15:47:26

@michaela77: A kép alapján ez inkább sajtleves megijesztve egy kis brokkolival :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 15:48:15

@Dr. Jula Watson:

Hát gernika ilyen tepsis kiszerelésben csinálta.Fincsi.

michaela77 2011.09.22. 15:48:26

@Dr. Jula Watson: a kép alapján ez valami, amit nem annyira kóstolnék meg:)

Dr. Jula Watson 2011.09.22. 15:50:06

@Nard: Ha az arányok mások, és jó a fűszerezés, el tudom képzelni, hogy finom :) De ne a sajtban úszkáljon már pár kis brokkoli :)

@michaela77: A kép szar :D

michaela77 2011.09.22. 15:50:38

@Nard: én sajtos tésztát szoktam ilyesmi alapanyagokból csinálni, kevés hagymán egy kis tejszín, bele a tömlős sajt, kis bors, kis fokhagyma, összeforgatva a friss-forró tésztával, ráreszelve trappista, nagyon nyami. Persze nem ilyen update:)

cyd 2011.09.22. 15:50:57

@michaela77: Igen. Nyers répa. Tök jó. Vettem is múltkor egy csomaggal.

dr. gernika 2011.09.22. 15:51:12

@Dr. Jula Watson: Amit Poe-ról írnak, az nem úgy volt.
@michaela77: Hát, én nem így csináltam, nekem sűrűbb lett.
@Nard: Nem attól kirás, hanem attól, hogy senki sem röhög rajta, csak ő, a lefáradt reakciókon.

michaela77 2011.09.22. 15:52:23

@cyd: szerintem akinek a zöldség finom, az jó ember nem lehet.

@gernika: jó, majd amikor jöttök hétköznap vasárnapi ebédre, hozhacc ilyet.

michaela77 2011.09.22. 15:53:03

@gernika: ja, amúgy télleg update? Mer akkor kipróbálom.

michaela77 2011.09.22. 15:53:44

@gernika: ja, és karfiollal is működhet a dolog?

És ja, vajon írtam elégszer, hogy ja?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 15:55:10

@cyd: Azt ne mondd, hogy a nyers karalábét is szereted. Vagy a káposzta torzsáját.

dr. gernika 2011.09.22. 15:55:11

@Dr. Jula Watson: Bechamel mártással sütöttem ki, a sajtszószt utána tettem rá.

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 15:55:35

@gernika: Uhh. Es en meg azt hittem, hogy a cickoirol valo ertekezes a legrosszabb.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.22. 15:55:44

@michaela77: A karfioltól működik csak igazán a dolog! :DDD

Dr. Jula Watson 2011.09.22. 15:57:29

@gernika: na a bechamel az tiltólistás a konyhámban :D Semmire sem jó, csak tömít. Liszt és zsír Brrrr...

Dr. Jula Watson 2011.09.22. 15:58:11

@gernika: itt most csak a teknős általi halál volt érdekes a témához

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 15:58:18

@Nard: Jesszusom! Brokkoli????!!!

@gernika: Hogy is nevezted azt? Aljas szandekbol elkovetett...? Valami ilyesmi volt. :S

dr. gernika 2011.09.22. 15:58:52

@michaela77: Szerintem működhet, ebben a receptben pölö barátok: receptgyar.hu/csoben-sult-karfiol-es-brokkoli
De én annyira nem bírom a karfiolt.
Akkor update, ha a liszt legalább fele Master mix, bocsi. :)
@Köldökszösz (csodalampa): A torzsa fincsi.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 15:59:14

@michaela77:

Ja. Karfiolból is ja. Amúgy ja, leírtad párszor, ja :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 15:59:27

Valaki elmagyarazna ezt, mert nagyon faradt vagyok.
en.wikipedia.org/wiki/Friendship_paradox

Marmint a magyarazatot, hogy miert van igy.

cyd 2011.09.22. 16:01:02

@michaela77: Legjobb köret a párolt zöldség vagy a sült. Tésztára meg nem trapista, Parmezán.

@Köldökszösz (csodalampa): Pedig de. Jó is az.

michaela77 2011.09.22. 16:01:29

@gernika: én a brokkolit nem nagyon csípem.

@Nard: ja, akkor elég ja volt, hálistennek. Nem akarom, hogy reklamálJAtok, hogy nincs elég.

dr. gernika 2011.09.22. 16:01:39

@Dr. Jula Watson: Sok szerecsendióval meg kevés fehérborssal nem rossz, de én se nagyon élek vele.
@Frigyesur: Már nem emlékszem.

michaela77 2011.09.22. 16:02:02

@cyd: nem nagy baj, hogy nem járunk.

michaela77 2011.09.22. 16:02:50

@Frigyesur: meg tudod várni amíg beugrom egy nyelviskolába és leteszek egy felsőfokút?

Frigyesur (törölt) 2011.09.22. 16:05:08

@gernika: Kar. Nem ugrik be es bosszant.

@michaela77: Aaa, annyi ido mar nincs hatra sanyaru kis eletembol. Oreg napjaim meg feldobhatnal egy LED-es televizio keszulekkel vagy a kedvenceid listazasaval, de tudom, hogy ugysem teszed meg. Igy marad ez. *sohaj* *megfaradt sohaj* *sohaj* *megfaradt sohaj* * sohaj*

michaela77 2011.09.22. 16:06:45

@Frigyesur: egy picit tudok segíteni: kedvencem pl. minden ami mákos. Remélem ettől egy hangyapucányit jobb. Vagy nem erre gondoltál?

dr. gernika 2011.09.22. 16:20:48

@Dr. Jula Watson: Az lol. Amúgy a Miért éppen Alaszka-ban tényleg belecsapódott valakibe a műhold, szét se tudták szedni. Igen érdekes koporsója volt és igen vidám temetése. :)
@Frigyesur: Én se vágom ezt az elméletet. A szavakat értem, de hogy miért?

cyd 2011.09.22. 16:21:44

@michaela77: Nem is ígértem semmi ilyesmit. Legfeljebb érzelmek nélküli dugást.
A mákos dolgok tényleg jók.

michaela77 2011.09.22. 16:22:48

@cyd: most, hogy kiábrándítottál ezekkel a zöldségekkel, ne próbáld meg jobb színben feltüntetni magad a mákkal.

dr. gernika 2011.09.22. 16:28:47

@michaela77: Múltkor az eltontott U1 palacsintadarabokat mákba forgattuk be.

michaela77 2011.09.22. 16:34:54

@gernika: a legjobb a mákos nudli, aztán jön a mákos rétes, a mákos elrontott U1 palacsinta pedig olyan 10. helyen lehet.

cyd 2011.09.22. 16:39:19

@michaela77: Jól van. Elengedlek, biztos jobb lesz Neked Narddal. Vagy gernikával. Vagy minkettőjükkel. Érted teszem, mert szeretlek. Nem. Ne is törődj velem.

michaela77 2011.09.22. 16:44:39

@cyd: ne okold magad. Te mindent megtettél. De gernika elcsábított.

michaela77 2011.09.22. 16:45:58

@cyd: télleg, hogy áll a versenyünk?

dr. gernika 2011.09.22. 16:54:55

@michaela77: A barátnőm állatjó mákosgubát csinál.

Father Justice (törölt) 2011.09.22. 17:58:42

@Frigyesur: Ha irányítatlan gráffal ábrázolod a kapcsolati hálót, a veled szomszédos csúcsok μ értékének átlaga nagy valószínűséggel nagyobb lesz mint a saját μ értéked. A létező legegyszerűbb esetben: ha van 50 barátod, és ebből 48-nak hozzád hasonlóan 50 barátja van, akkor a maradék kettő átlaga nagyobb valószínűséggel lesz 50 felett, mint alatt. Ugyanis ha az egyikük egyetlen barátja te vagy, a másiknak viszont 101 pajtása van, a kettejük átlaga 52, ami máris kicsivel 50 fölé tornázza a barátaid barátainak létszámátlagát. ((48 * 50) + 102) / 50 = 50.04

A lényeg az, hogy a barátaid között vagy nagyobb a party arcok aránya, mint a solitary predatoroké, vagy - például egyenlőség esetén - a party arcok barátainak száma jóval magasabb az átlagnál, míg a kevesebb baráttal rendelkezőké csak kicsivel kevesebb annál. Így összességében felfelé billen a mérleg általában.

Father Justice (törölt) 2011.09.22. 18:01:25

⇈ Kettejük átlaga 51 természetesen, de a lényeg ugyanaz.

JOKKA21 2011.09.22. 19:24:54

Ne nézd, szard le a csajt, majd lesz másik, lesz jobb.

kiraaaaa 2011.09.22. 20:36:20

@JOKKA21: vagy szálljon be harmadiknak.

S. Annyi 2011.09.23. 08:57:23

Magyarországon saccperkábé 10 millió ember él. Ezeknek a fele nőnemű. Ha nem vagy geró és nem vagy pedó, akkor a beszámítható csajok száma is kb 500000. Rajta!

crazyfish 2011.09.23. 09:10:39

Valami modell havercsaj nincs?...akár fizetnék is, h valami észvesztő csajszival mennék a bulira...
"nem baj ha jön a barátnőm?"..Amikor már ott vagytok.. csaj mondhatja " az én Mókuskám egy igazi főnyeremény!"...aztán simán átnézni rajta mint nőn...a hatás frenetikus...:))))

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.23. 09:18:28

@Bundabandi: én nem erőltetem és nem is sajnálom, te jársz rosszabbul ráadásul nem is tudod miről maradsz le csak mert régimódi vagy :)

tsm08 2011.09.23. 09:36:47

"májusban szétmentünk, ám barátok maradtunk"

Ez a jártunk, dugtunk, legyünk inkább csak barátok dolog annyira szánalmas, miért nem lehet kimondani, hogy ha már nem kell a másik szexuálisan, akkor viszont látásra, nem kell máshogy se.
Ez annyira női dolog. Így gyűjtenek szárazbarátokat, akik valaha dugták őket, de ők annyira lazák és felvilágosultak, hogy megtartják a pasijaikat szárazbarátnak, meg bedobják az "értékellek, mint embert" szöveget.
Akit valaha dugtam, az már ne akarjon barátkozni, mert nagyon hamis az egész.
Aki nem tud kilépni egy kapcsolatból, az meg még örül is, hogy a csaj milyen jó fej és még igényt tart rá, mint barátra. Az ilyen férfiak nincsenek tisztában a barátság fogalmával.
Szánalmas az egész: legyünk inkább csak barátok... szöveg, meg az is aki beveszi.

FSM-hívő 2011.09.23. 10:10:16

Amíg elkap az agyfasz, ha látod, hogy másik faszi csöcsörészi, addig nem érdemes erőltetni a haverkodást az ex-el. Ha már lefosod, onnantól mehet a dolog. De addig kerüld el kurva messzire az exet.
Van akinél 1 hónap a mosolyszünet, van akinél fél év, van akivel soha a büdös életben nem szabad találkozni többet.
Szóval: amíg így reagálod le a dolgokat, ne menj a közelébe.

Bejgli 2011.09.23. 10:15:10

Nem vagytok barátok. Ne menj el és keress egy másik lányt... tényleg :)

Phátyol Ferenc 2011.09.23. 10:24:58

általában a csajok hozzák fel ezt a "legyünk barátok" dolgot, h az ember végignézhesse, h összejönnek mással. avagy a balfasz csóka aki asziszi így még lehet esélye viszsakpania a csajt(mennyire nem).
amúgy nem értem a problémát, h mit baszod magad egy exen. anyukád nem tanította meg neked kiskorodban, h a használt játékaidat át kell engedni a nálad szerencsétlenebbeknek?:)

KovA 2011.09.23. 10:29:23

Rosszul fogod fel... szerintem, ha egy lány lezártnak tekint egy ügyet - saját érzelmei alapján - nem tud együttérezni veled aki még kötődsz hozzá.
Attól még valóban értékel mint barátot.
Ez odáig meg, hogy saját kapcsolatait is képes bevetni érdekedben - pl. azzal, hogy elhív a bulijára segít téged valamelyik barátnőjével összejönni.

A te irányodban nem feltétlenül az a szándék amit te megélsz - hogy szenvedj, megalázódj. Ez a te lelkiállapotod következménye amit esetleg (naivul) nem is sejt. Ő lekapcsolt egy kapcsolót és kialudt a villanykörte. nem sejti, hogy még forró..., ha nem is világít már.

Nem könnyű dolog ez, de ha jól akarod látni - meg kell próbálni kilépni magadból és kívülről nézni.

Egyébként megsúgom - ha egy lányt őszintén szerettél (és nem csúnyán szakítottál)- azt mindig becsülik - végülis felértélkelted őket a szereteteddel, és választási lehetőség voltál. És meg is őriznek maguknak - ha más nem szép emlék maradsz a szívük csücskében. Ha pedig úgy hozza a sors hogy segíthetnek neked valamiben akár évtizedek múltán - megteszik.
Úgyhogy beruházásnak sem rossz :-) hogy valaha szeretted.

A lényeg, hogy az lesz számodra, ahogy viseled.
Ha úgy - akkor megaláztatás, ha úgy akkor barátság.
Rajtad áll - tudom nehéz - átmenetileg kell hozzá némi színészi önfegyelem is.
De a szerelmeket el kell gyászolni (oly végleges tényként kell kezelni akár a halált) - hogy továbbléphess.

(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller 2011.09.23. 10:42:14

Keríts egy bérbarátnőt. Lehetőleg szebbet/jobbat/szexisebbet, mint ő. Vidd el magaddal a buliba. Enyelegjetek. Meglátjuk ki bírja tovább.

KovA 2011.09.23. 11:11:12

@THY Rokk 'n' Troller:
Lehet meglepődnél: és őszintén örülne, hogy volt pasikájának is ígéretes párjelöltje van.
Ha az ember magából vagy pillanatnyi lelkiállapotából kiindulva értelmez sokszor becsapja magát...

A pasik magukból kiindulva rosszul értelmezik a nőket és viszont... :-)

Joe69 2011.09.23. 16:06:21

Tipikus szemét női attitűd, mondhatnám, persze kellenek hozzá hülye pasik is, akik hajlandók egy pasifelhőben félreállítva keringeni. Ha jól értettem, alig 2 hónapig jártak együtt, a csajsziban ez nyomot nem igazán hagyott. A legtöbb csaj kurvára élvezi ezt, néha kicsit közelebb engedik a pasifelhő 1-1 tagját, egy kis nyilvános lájtos szex, a többi barom meg hadd nézze..hadd higyjék azt, lepottyan majd nekik is valami..és ezt tényleg hisszük is tudat alatt, mi marhák:))

Megnyugtatom a posztolót, a csajszi a másik pasit se veszi komolyabban, mert akkor őmiatta nem szervezne közös programokat. Ha van komoly kapcsolata, akkor az rejtve van, az máshogy van kezelve. Például ha jóval idősebb nős pasi, az én általam ismert esetekben vagy ilyesmi derült ki, vagy egyszerűen az, hogy a csajszinak egyelőre a pasifelhő hülyítése volt a fontosabb..

Joe69 2011.09.23. 16:14:48

@KovA:
Irigylem a csajokat, hogy ilyen szépen, líraian tudnak önigazolni:)))

KovA 2011.09.26. 10:59:28

@Joe69: :-) Ki így ki úgy tapasztalta... :-)
A ciki szerintem az, ha olyan közösségbe hívja,
ahol tudják, hogy nemrég együtt voltak.
Az égő oda nem szabad elmenni.

De leginkább azt kell tudomásul venni, hogy vége - legkésőbb azzal, hogy megjelent a színen a következő (áldozat?).
Nincs megalázóbb mint nem elfogadni tudni, hogy nem (én) kellek, annak pedig legegyértelműbb kinyilvánítása az új pasi.
Kell tudni elengedni - különösképp egy pasinak a kapcsolatnak ebben a szakaszában.
Mondom ezt úgy, hogy én is követtem el ilyen hibát eleinte.

Ez pedig a tanulsága.
süti beállítások módosítása