Kiteregette az életünket a szexblogjára

2011. szeptember 27. 07:37 - csajokespasik

„A blogról megtudtam, hogy közepesen vagyok jó az ágyban, nehezen megyek el, közben olyan arcot vágok, mintha fájna valami és sokat beszélek” – egy 2 hónapos kapcsolattól nem sokat vár el az ember, intenzív megalázást pláne. A csaj odaköltözik az új pasihoz, házitündér lesz, de a makacs kan hamarosan megmutatja valódi arcát. Most megtudhatod, milyen érzés az, amikor csak egy kattintásra vagy a szégyentől.

 

Sziasztok! 26 éves nő vagyok és a kissé primitív exem gyermeteg bosszújáról szeretnék írni. Ami egyébként lehet, hogy nem is bosszú, neki természetes, csak én fogom fel annak. Van olyan nő, akinek az ilyesmi elismerés? Úgy ismerkedtünk össze, hogy egy közös kollégánk búcsúpartijára mentünk el és bemutattak egymásnak. Magas, barna hajú, szemüveges fiú, igazán nem tűnt szexmániásnak – mint kiderül, csak írásban volt az, ja és hazug is. Összejöttünk és jártunk 2 hónapig. Ő a 18. kerületben élt, én Újpesten, és hogy ne álljon közénk a távolság, azt javasolta, hogy költözzek hozzá.

Ezt örömmel meg is tettem, mivel én panelben laktam/lakom és két segg szomszédom boldogít nap, mint nap. Úgy 2 hónapig minden rendben is ment, átmentem jó-barátnő üzemmódba, főztem-mostam gondoskodtam róla, rendet csináltam utána, mert hát, istenem ez nem volt az erőssége. Mi volt a probléma? A pia? Nem. Megcsalt? Ezt nem tudom. A haverok? Esetleg. Ugyanis gyakran szó nélkül lelépett reggeltől estig, egyedül hagyva. Már nem azért, de 2 hónap után senkit nem hagyok a lakásomban, még ha a páromnak is mondom őt. Szerencsére csak olyan szinten költöztem hozzá mintha nyaralnék – hetente 2x hazajártam. Jó volt a megérzésem. Idővel furán kezdett viselkedni, gyakran rám sem nézett napközben, kezdtem úgy érezni magam, mint egy olyan áru, amit megvett a piacon, hazavitte és megunta, már nem jelent neki sokat. Kérdeztem, hogy miért akarta, hogy ideköltözzek, ha látványosan nem érdekli. Erre azt mondja, hogy ő ilyen, nem mutatja ki az érzelmeit. Jó. Minden nő ezt szeretné hallani… Ennek fényében próbáltam elnéző lenni, de nem bírtam, hogy gyakran egész nap nem szól hozzám, pedig egy légtérben vagyunk. Ha én mondok neki valamit, akkor „ja, ja” a válasz. Na, egy szép nap szó nélkül leléptem. Lehet, hogy észre sem veszi… - gondoltam, de este már hívott, hogy hol vagyok, mondtam, hogy bocs, félreértettük egymást. 3 nap múlva mélben átküldött egy blogot, hogy ő írja már 4 éve, és a csajait teregeti ki benne. Szerencsére álnéven, de anélkül is magamra ismertem volna, hogy elárulta, melyik szereplő neve az enyém. Ezután megkérdeztem, hogy az egész párkapcsolati életének ez a motorja, hogy megírhassa? Azt mondta, nem. Nem a frászt! Így örökké zsebhokis kisgyerek marad. A blogról megtudtam, hogy közepesen vagyok jó az ágyban, nehezen megyek el ,,közben olyan arcot vágok, mintha fájna valami” és sokat beszélek. Magát persze úgy ábrázolta minden szereplőnél, hogy félisten (a túrót!) és érti a nők nyelvét, „mert mind ugyanazt akarja”. Egy darabig mérges voltam, majd kinevettem ezt a szánalmas visszavágást. Nem is válaszoltam neki. Majd az élet megneveli, mert úgyis jön egyszer egy olyan csaj, aki szétcsapja ezért a fejét.

 
519 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr503259388

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Amit én konstruktív kritikának szánok, azt mások sértésnek veszik 2011.09.27. 23:13:43

Én lepődöm meg legjobban, hogy most írok egy pszichológusnak, egyáltalán nem terveztem, csak véletlenül keveredtem a honlapjára, és gondoltam, miért ne. Hiszen van problémám, nem is kicsit. 31 éves nő vagyok, és a kollégáimmal való együttműködésben van...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mennyország utca hét 2011.09.27. 07:58:52

Nem linkelted be a blogot, úgyhogy FUCK! Vagy FAKE!

BermudaRoby 2011.09.27. 07:59:54

@mennyország utca hét: én sem linkelném be, hülye lennék!

dr. gernika 2011.09.27. 08:06:34

Nyugi, mindenki olyan arcot vág közben, mintha fájna valami.
Amúgy az anyja picsáját.

dr. gernika 2011.09.27. 08:07:56

Amúgy minimum kommentelőként odamennék, ha vannak olvasói, akkor mikor épp írogatnak és elejtenék pár infót róla is.

tuli _ 2011.09.27. 08:09:18

"Már nem azért, de 2 hónap után senkit nem hagyok a lakásomban, még ha a páromnak is mondom őt."
Már nem azért, de 2 hónap után nem költözöm össze csak úgy valakivel.

Egyébként meg a pasas egy rohadék, kis kompenzáló, sértett senki.

helio 2011.09.27. 08:09:51

több bökkenő is van a posztban:
két hónap ismeretség után egy pasi kéri, hogy költözzön hozzá a csaj?
szó nélkül hagyja/tűri a posztoló, hogy a pasija eltűnjön egy-egy éjszakára? és ezek után nem rögtön pakolt össze és húzott el onnan?ja és ha olyan érzése/megérzése van, hogy valami nem stimmel, mért nem ment akkor el? ezek az érzések nem véletlenül jönnek
a blog szerintem nem bosszú volt.. de miért nem kapjuk meg a linket a bloghoz :D ?!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 08:10:13

Legalább megtudta az igazságot, csak egy közepes. Amúgy lol.

tuli _ 2011.09.27. 08:10:40

@helio: sokáig nem tűrte, mert lelépett. helyesen.

2011.09.27. 08:12:59

Linket-linket-linket! :)
"hogy ne álljon közénk a távolság, azt javasolta, hogy költözzek hozzá."
Ki tudja mi kerül még elő. 1-2 szexvideó... :D

SciNu 2011.09.27. 08:15:15

"26 éves nő vagyok és a kissé primitív exem"
És aki összejön egy primitív állattal az mi? Te sem vagy különb.

"Már nem azért, de 2 hónap után senkit nem hagyok a lakásomban, még ha a páromnak is mondom őt."
Az odaköltözés az bezzeg tetszett, mi?

"Erre azt mondja, hogy ő ilyen, nem mutatja ki az érzelmeit. Jó. Minden nő ezt szeretné hallani…"
Látom már te egy mártír barom vagy. Minen nő arra vágyik gondolom, hogy kiszolgáljon valakit aki le sem szarja őt kivéve mikor néha megdugja.

"és érti a nők nyelvét, „mert mind ugyanazt akarja”"
Megvoltál neki rövid idő alatt házhozszállítással? Meg. Akkor nincs valamennyire igaza?

"Majd az élet megneveli, mert úgyis jön egyszer egy olyan csaj, aki szétcsapja ezért a fejét."
Ámítsd csak magad. Csakhogy ő majd bolodogan fog élni a feleségével gyerekével mikor te még mindig azon keseregsz, hogy jajj a következő pasid, milyen szemét módon bánt veled, pedig te mindent megtettél neki.

Caddy 2011.09.27. 08:20:25

A zinternet az ördög műve. :D

helio 2011.09.27. 08:21:55

@tuli _: szerintem elég sokáig tűrte, mert nem egy éjszakáról volt szó.. de én úgy vettem ki, hogy azért ment, mert nem beszélt vele a srác "ja, ja; én nem tudom kimutatni az érzelmemim"
ha olyan helyzetbe kerülnék, hogy a párom se szó se beszéd elhúz egy éjszakára és semmilyen magyarázatot nem adna, akkor viszlát (ja de nem kerülök, mert nem olyan a párom :) )

Kytia 2011.09.27. 08:27:14

Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, ez de durva.
Én beregisztrálnék kommentelőként és megírnám az igazságot a srác ágybéli teljesítményéről. Nemá, hogy előadja a szexistent, a másikat meg lehúzza. Persze nyilván azonnal kimoderálná.:)) Amúgy szánalmas, szerencséd, hogy relatíve olcsón megúsztad, mert néhány "meglepetést" még kinéznék belőle.:)))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 08:27:21

"Szerencsére csak olyan szinten költöztem hozzá mintha nyaralnék – hetente 2x hazajártam"

Téged jól átbasztak az utazási irodában.

SciNu 2011.09.27. 08:27:38

@tuli _: De azért az a kis idő alatt takarító házikurvát csinált a lányból úgyhogy tudhatott valamit.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 08:29:47

@Nard: De jó, hogy itt vagy. Hallottam a répás muffinról.
Tehát igaz. Ami nem öl meg, az erősebbé tesz. :DDD

helio 2011.09.27. 08:30:16

@Kytia: én is megtenném :D de én megírtam volna a blog címét is. tutira megdobta volna a srác blogján a kommenteket :D

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 08:33:12

Azért kíváncsi lennék, miért ír valaki blogot a saját szexuális életéről.
Bár lehet, hogy olyan kevés bejegyzés van ott, hogy pont azért.

2011.09.27. 08:34:14

Amúgy meg. Kép a srácról, blog címe és terjeszt az igét facebookon. Páran tutira vevők lennének rá. :)

2011.09.27. 08:35:44

@Boris the Bullet dodger:
Önfényezés, és azt hiszi, hogy ettől menő lesz. Pedig csak egy szánalmas kis pöcs, mert így akar vagány srác lenni. :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 08:39:13

@Zs*******:
Vagy jól jönnek még azok a bejegyzések hosszú, hideg téli estéken.

Kytia 2011.09.27. 08:40:22

Van az a milfblogos QTPie az Indexen (egy hányadék), aki állandóan rohadt megalázóan beszélt a nőkről, előadta, hogy a sok szerencsétlen kullancs (általában jóval idősebb, néhány gyerekes családanyák), mennyire nem képes megérteni, hogy neki csak a testük kell, stbstb. Meg szextanácsokat adott, mert az a nő, akit nem basztak még úgy szét, hogy utána napokig járni se tudjon, az nem tudja, milyen a jó szex (erről meggyőzni sem lehetett, mert akivel nem fordult elő, de állította, hogy számára jó a szex, azt azzal oltotta lem, hogy csak azt HISZI, hogy jó, stbstb.), bezzeg ő érti a nők nyelvét, stb.

Aztán egyik nap egyszer csak eltűnt az összes bejegyzése, és írt egy hosszút, miszerint kitörölt mindent, mert találkozott élete tündérvirágszálával, aki megtudta, hogy írja a blogot és könyörgött neki, hogy nehogy elolvassa, de mégis megtörtént és most a lány csalódott és visszavonulót fúj és úristen, mi lesz, majd ír, hogy sikerült-e visszahódítani.

aztán még írt olyanokat, hogy elment bulizni a lánnyal, de annak egy haverja nem kopott le róluk, a lány meg "annyira jólelkű és kedves", hogy képtelen volt megmondani a srácnak, hogy menjen már, hadd legyenek kettesben, stb.
Egyszóval a lényeg, hogy sírva röhögtünk. Végül persze le lett pattintva és visszatette a régi bejegyzéseit, gondosan kitörölve azokat, amiket a lányról írt, mert érezte, hogy nem megy az imidzséhez és megint jött a nőalázás. Egyesek sosem tanulnak.:DDD

Mondjuk, erről eszembe jutott, hogy esetleg megleshetnéd, hátha kitette fészbukra az új nőjét, oszt neki csak egy kattintás elküldeni a blogot.:PPP

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 08:44:06

@Kytia: Nekem is ő ugrott be elsőnek. :DDD
Az a sztori hamar lerombolta a nimbuszt, amit addig felépített.
Ettől függetlenül szórakoztató volt, és volt egy jó kis közösség, akikkel lehetett marhulni.

2011.09.27. 08:45:11

@Boris the Bullet dodger:
Mikor már kutya se néz a srácra. :)

2011.09.27. 08:46:54

@Nard:
De legalább ország világ megtudná. :)

cyd 2011.09.27. 08:47:38

"Magas, barna hajú, szemüveges fiú, igazán nem tűnt szexmániásnak"
Nem is tudtam, hogy a szexmániának külső jegyei is vannak.

"Ő a 18. kerületben élt, én Újpesten, és hogy ne álljon közénk a távolság, azt javasolta, hogy költözzek hozzá."
Húbazmeg ez ám a távolság.

Két hónapig tartott, vajon mikor költözött oda? Mondjuk legalább volt annyi esze, hogy ne komplett bútorozás legyen.
A mandró meg egy kis szellemi nyomorék.

2011.09.27. 08:49:56

@Köldökszösz (csodalampa): @Kytia:
Fuuu, és ilyet nem tártatok még elénk? Muti, ki ez a pasi. :)

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 08:52:12

Nahát kérem, ezeknek a lányoknak soha semmi nem jó? Ha szó nélkül van a szakítás, akkor megy a rimánkodás, de hogy hát miért, mi nem volt jó? Tessék, most megkaptad, direktben elolvashatod, hogyan is látott téged a szexistened. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 08:52:13

@Kytia:

Mondjuk annak a blognak a nettó 95%-a hazugság volt. :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 08:53:19

@Zs*******:
Olyan sokan nem nézhetnek rá, ha pár hét ismeretség után odaköltözteti a csajt.

@Nard:
Ja, szerintem is.

Kytia 2011.09.27. 08:53:27

@Köldökszösz (csodalampa): Először én is élveztem olvasni, de aztán feltűnt, hogy folyamatosan csak az emberek kiábrándítása a cél. Rohadtul lelombozó dolgokat írt azzal a címszóval, hogy ő csak az "igazságot" írja le, ami rögtön nem lett "igazság", mikor megismerte azt a lányt, szóval még hiteltelen is volt. Tele volt csúsztatással, a kommentelők között meg nyilván csomóan fogékonyak voltak rá, az meg még jobban idegesített.:)

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 08:54:14

@Dr. Jula Watson:
Nem vót szexisten, hiszen írta hogy csak verbális szexmániás volt.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.27. 08:55:21

"Úgy ismerkedtünk össze, hogy egy közös kollégánk búcsúpartijára mentünk el és bemutattak egymásnak". Na ezt kapásból nem értem: ha közös kolléga búcsúpartijára mentetek, akkor ti is kollégák voltatok nem? Hogy lehet, hogy mégis úgy kellett bemutatni benneteket egymásnak?

"primitív exem gyermeteg bosszújáról szeretnék írni. Ami egyébként lehet, hogy nem is bosszú, neki természetes, csak én fogom fel annak". És arra, hogy primitív, meg gyermeteg bosszúálló, természetesen csak akkor jöttél rá, mikor már kukáztad a kapcsolatot. Nem lehetsz túl jó emberismerő (pedig nem vagy már tinédzser).

"Szerencsére csak olyan szinten költöztem hozzá mintha nyaralnék – hetente 2x hazajártam. " Akkor akár fordítva is csinálhattad volna: hetente kétszer odamégy hozzá. Ugyanannyi időd megy rá, és nem kell odaköltözni, meg vissza.

"Ugyanis gyakran szó nélkül lelépett reggeltől estig, egyedül hagyva" Ezek szerint neked nincs állásod? Vagy miért vagy otthon egész nap? Vagy hétvégén hagyott egyedül?

Más: Két hónap után összeköltözöl vele, az rendben van, hogy nem ismered úgy, mint a tenyeredet, de ezek szerint akkor ez a kapcsolat sem az őszinteségen alapult (ha fogalmad sem volt, hogy kipakol a szexblogjában). A helyedben elgondolkodnék, hégy milyen "vezérelvek" alapján alakítom a párkapcsolataimat, mit várok el én a másiktól, és mit vagyok ezért cserébe elvállalni. Az mindenesetre már így is látszik, hogy ha most egy ilyen listát csinálnál erről a kapcsolatról, akkor az őszinteség ezen a listán nem szerepelne.

Persze megteheted, hogy te is bosszút állsz: beregelsz a blogjára (nem most, mert most nyilván figyel), aztán kipakolsz te is róla: például leírhatod, hogy miközben "elment" úgy erőlködött, hogy majd beszart. De ha ezt megteszed, akkor te sem vagy különb, mint ő. Ezért én nem tenném meg, hanem szó nélkül, egy elegáns mozdulattal tovább lépnék. A két hónap utáni összeköltözés is indokolatlannak tűnik. Azt az időmegtakarítást, amit nyertél azon, hogy nem kellett közlekedned,elvesztetted azon, hogy átmentél nála háztartási alkalmazott státuszba. Erre mondják azt hiszem a nagy teoretikusok, hogy: "nagyon fontold meg, kitől fogadsz el egy meghívást egy kávéra!" Ugyanis ha elfogadod, máris te futsz a pénzed/időd után. Legyen ez tanulság a jövőre nézve.

"Egy darabig mérges voltam, majd kinevettem ezt a szánalmas visszavágást. Nem is válaszoltam neki"
Ez volt az első helyes döntés részedről ebben az egész ügyben. Egyébként pedig, ha már 4 éve csinálja, akkor aligha egy neked szánt visszavágásnak tervezte. Talán irodalmi babérokra vágyott, és arra számított, hogy megdícséred a stílusát!
:)

HankyMoody 2011.09.27. 08:57:32

@SciNuBob -I hear you, mon!-: A számból vetted ki a szót.

Nekem is kell egy ilyen liba, aki takarít, mos, főz, meg el is pakol utánam, és akkor dugom meg, amikor jól esik, de ha megunom, szó nélkül lelépek egy egész éjszakára megcsalni. És persze könnyen lerázhatom azzal a bullshittel, hogy én olyan típus vagyok, aki nem mutatja ki az érzelmeit.

Naív vagy-e?

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 08:57:51

@cyd: A csak arra várt, hogy elhúzhasson az újpesti panelból a külvárosi családi házba.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 08:59:15

@HankyMoody: Ha visszaolvasod az elmúlt egy év posztjait, láthatod, hogy nem is olyan hiábavaló a keresgélés.
Mondjuk az igaz, ha nem vagy egy kifejezetten hejjessspasseeee, akkor legalább keress sok pénzt.

tuli _ 2011.09.27. 08:59:58

@helio: nyilván nem tűri az ember. de azért gondolom, az elején úgy tűnt, hogy rendben lesznek a dolgok, aztán jött az elhúzás, és a foghegyről beszélés. ha nem is azonnal tiplizett, azért nem ragadt benne.
"nem olyan a párom" ... még
@SciNuBob -I hear you, mon!-: én alapból takarító vagyok, szívesen is csinálom. szóval nem a pasi tette, hanem akkora kosz volt, hogy abban nem lehetett élni sem :)
az más kérdés, hogy csak ott takarítok, ahol van jövőm. holmi jöttmenteknél biztosan nem. az is igaz, hogy az ágyamba sem engedtem volna be őket. mármint a jöttmenteket :)

2011.09.27. 09:00:57

@cyd:
hmmm, rémlik ez a blog. Mintha jártam volna már itt, és akkor is összeszedetlennek éreztem a sorait. Azthiszem valami legénybúcsús történet lehetett. De lehet tévedek. :)

ati2 2011.09.27. 09:01:28

"és sokat beszélek" Legalább nem vagy depressziós :D
Amúgy LINK-et!

michaela77 2011.09.27. 09:01:35

Rólam eccer egyik exem azt írta a következő jelöltnek arra a kérdésre, hogy miért szakítottunk, hogy hát a nagy távolság miatt, meg a szex sem volt túl jó.
Ehhez képest a távolság neki volt jó, bőven elég volt neki hétvégenként találkozni (most esik le, én csak ilyeneket vonzok:)), a szex pedig valóban nem volt valami híres, de hiába kérdeztem mi baja, semmit nem mondott. Néma gyereknek meg... Mivel előző kapcsolataimban teljesen ellenkező tapasztalataim voltak és szerénység nélkül mondhatom, volt olyan pasim is, aki tíz éven át bepróbálkozott néha egy szexért kuncsorogva, én úgy voltam vele, hogy ha exem hülye, hát hülye.
Szerintem a posztolónak is tennie kell rá magasról.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 09:01:45

@Kytia:

Jó, mondjuk maga az élet is lelombozó. De ő úgy állította be magát, mintha az ő seggéből jönne a napfény, és minden milf életcélja az lenne, hogy egyszer ő méltóztassa megdugni, vagy megszopatni :)

2011.09.27. 09:02:04

@Boris the Bullet dodger:
Főleg, hogy igy nehézkesen oldaná meg, ha esetleg mást hozna fel a lakásra. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 09:02:19

@Kytia: Ha lehámozod a mézesmázos rózsaszín ködöt és a rideg valóságot nézed, akkor sajnos tényleg voltak benne igazságok. A nagy része valóban fikció és hangulatkeltés, de ennek ez volt a lényege. Csak tudni kell helyén kezelni a dolgot, és onnantól kezdve szórakoztató. Pláne, mikor kitették blogketrecbe és befutott a sok véresszájú amazon.

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 09:04:37

@Dr. Jula Watson:
Ilyen kora hajnali órán mi sem áll tőlem távolabb, mint az irónia :)
Meg a kávéfőző. De akkor is elmászok odáig.

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 09:04:42

Bevallom én is költöztem már össze pár hét után pasival. :) Bohó voltam és fiatal. :)

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 09:06:26

@Köldökszösz (csodalampa): Nekem mindig nagyon visszás a szándékos botránykeltés.

@Boris the Bullet dodger: Ha már elmásztál, akkor tölts nekem is :D Rám fér.

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 09:06:31

@Zs*******:
Ne viccelj, kit vitt volna fel? Örült hogy talált egy nőt, aki nem válik abban a pillanatban köddé, ahogy felriad álmából.

Hurri Kán 2011.09.27. 09:06:31

Mik nem vannak. Szóhoz se jutok...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.27. 09:06:55

@helio: Hol ír arról, hogy éjszaka nem volt otthon? Mert nekem a reggeltől-estig az napközbent jelent. :D

Szerintem teljesen felesleges foglalkoznia vele. Ő tudja az igazságot, hogy a srác egy szánalmas kis pöcs. Már nincsenek együtt, mit számít az a hülye blog. Majd ha meglesz az új nő, élvezet lesz olvasni, hogy ő is csak egy közepes a Naaaaagy Istennek! Megnevelni nem nagyon fogják szerintem, mert olyat választ majd újra, akivel meg tudja ezt csinálni... ennyi.

tuli _ 2011.09.27. 09:09:10

@Dr. Jula Watson: de nem nyarvogtál utána :)
szándékos botránykeltés. nem csinálja az ember, de olyan jó eltervezgetni :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 09:09:33

@Dr. Jula Watson: Pedig érdekes látni, ahogy egyesek körömszakadtáig védik a magukban felépített ideákat, meg álomvilágot.

HankyMoody 2011.09.27. 09:10:00

@gyvy: Tömör és kegyetlen, mint mindig! :)

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 09:10:07

@michaela77: Köszi, köszi :D Akkor sem, ha azt is bevallom, én nem bántam meg azt a lépést? :D

cyd 2011.09.27. 09:10:12

@Dr. Jula Watson: Hja spóroljon, adja el a betonkockát és saját jogon is lehet suburban.

@Nard: Meg kicsit oktató jellege volt, hogy na így kell csinálni. Olyan Mex "MILF" Deluxe-os :)

michaela77 2011.09.27. 09:10:54

@Dr. Jula Watson: hát akkor meg pláne megbocsátok, hiszen nem is volt rossz lépés:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 09:12:27

@cyd:

Nem tudom ki az, de igen, mintha a Mester osztotta volna az észt arról, hogy ő mekkora király. Igazából semmi újat nem mondott, de szórakoztatott a műmájersége.

@Dr. Jula Watson:

Akkor mondjad el AZT nekem! :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.27. 09:15:04

@michaela77: "én megbocsátok" Miért? Te voltál a Jula doktor pasija?
:)

Hurri Kán 2011.09.27. 09:15:19

@HankyMoody:
Reggeli KV után 2 perccel senki ne várja el, hogy esszét írjak. :D

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 09:16:51

@tuli _: Nem szokásom :)
Én az ilyen átlátszó provokációkkal úgy vagyok, hogy már csak azért sem ülök fel neki :)

@Köldökszösz (csodalampa): Miért ne védené? Ha nem állna ki valaki a saját nézetei, világképe mellett, akkor egy nagyon bizonytalan, döntésképtelen kiszámíthatatlan egyén lenne. :) Inkább hajtogassa a saját hülyeségeit, mint hogy minden héten másképp vélekedjen az épp aktuális széljárástól függően.

@cyd: Vagy egyszerűbb odaköltözni a kollégához :)

@michaela77: :)

@Boris the Bullet dodger: Tej, és bogyó :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 09:17:58

@tuli _: Elso gondolatom nekem is az volt, hogy mi a feneert koltozik ossze valaki 2 honap utan.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ez most ironia volt?

@Kytia: @gernika: Mint ket tojas :))

@Köldökszösz (csodalampa): Jajdeszepvolt :D

SciNu 2011.09.27. 09:18:09

@tuli _: De gondolom nem is alig 1 hónap ismeretség után kezdesz neki háziasszonykodni. Itt meg az egész "kapcsolat" tartott 2 hónapig és ő addigra már régóta házvezetőnő volt.

@Bundabandi: Az a baja hogy ő csak közepes értékelést kapott márpedig ő a tökéletes nő és a pasi is elélvezett úgyhogy minimum 12 pontot kellett volna kapnia az 5 ből :D

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 09:18:28

@Nard: Egy napra egy kinyilatkoztatás épp elég. :D

2011.09.27. 09:19:23

@Kytia: miért kéne visszavágni ? Érdemes lemenni alpári prosztóba ? Amúgy meg a szex a két ember közös teljesítménye, ha nem jó akkor kettejüktől nem jó: például nem összeillők.
Amúgy nekem tetszett a poszt, még kis hangulatleíró részleteket kaphattunk volna, így elég száraz tényszerűen darabos lett.

michaela77 2011.09.27. 09:19:49

@Ibrahim a tevehajcsár: :) Nem, de én vagyok itt most az egyik olvasó, aki elkezdhette volna fujjolni:) Úgyhogy végülis jófejség tőlem, hogy megbocsátom, nem?:)

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 09:20:31

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Én azt nem értem, ha a pasi szerint csak közepes a nő, a nő szerint sem egy lepedőakrobata a pasi, mi a francért futnak neki újra és újra? Mert a szerelemre nem foghatják.

2011.09.27. 09:21:19

@Bundabandi:
Azért én megnézném azt a blogot. És jó lenne tudni ki ez a pasi.

LyukasBogrács 2011.09.27. 09:21:44

Itt is mindenki gusztustalan. Ugy kell neked, minek koltoztel hozz?

michaela77 2011.09.27. 09:22:02

@Dr. Jula Watson: hát pedig de, mer ha szerelem van, akkor nem akarnak szakítani azért, mert a szex nem valami jó. Reménykednek, hogy hátha eccercsak valami gát átszakad (nem az!), és a szex is jó lesz.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 09:22:18

@Kytia: Nem meglepo, hogy fogekonyak voltak ra. Annyi primitv nepseg rohangal, hogy meglepodnek, ha par luzer nem keresne mindenhol onigazolast.

"zextanácsokat adott, mert az a nő, akit nem basztak még úgy szét, hogy utána napokig járni se tudjon, az nem tudja, milyen a jó szex"
Bizonyara ot rengetegszer b*sztak igy szet, hogy tudja. A pasik nagyon tudjak osztani az eszt, hogy mi a jo a nonek, a nok mit miert csinalnak :)) Amulatba ejto merhetetlenul egyszeru vilagkepuk, illetve hogy halvanylila gozuk sincs mirol beszelnek :))

2011.09.27. 09:22:48

@Kytia: tessék itt is egy nagyarcz: testimese.blog.hu/
vigyázni mert képek is vannak !

SciNu 2011.09.27. 09:23:42

@Dr. Jula Watson: Hátha csak nem volt meg az összhang elsőre, de amúgy ígéretesnek tűnt a dolog?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 09:23:51

@Frigyesur:

Nem tudja milyen az, amikor alsónadrágban kizárják a erkélyre répásmuffinnal. :(

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 09:23:52

@Dr. Jula Watson: Akkor mondom úgy, hogy elérhetetlen délibábokat kergettek. Elrugaszkodtak a valóságtól. Tudod, anuta királykisasszonya, akinek alanyi jogon jár minden, de ő cserébe nem ad lófaszt se. És 30-as szinglipicsaként szembesül vele, hogy a Világ nem így működik.

@Frigyesur: :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 09:26:47

@Nard: :D 'Addig be nem josz, amig meg nem eszed.' Aztan persze megy a hangemberkedes, hogy mennyire izlett etcetera etcetera.

dr. gernika 2011.09.27. 09:28:22

@Kytia: LOLcsi, eszembe jut egy kedves ismerősünk a szakítósról, bírtam a stílusát, de a nőügyei neki is hasonlóan sikeresek voltak. :D

michaela77 2011.09.27. 09:28:54

@Nard: ezt tényleg a répás muffinra mondtad?:) Mi jöhet még?? A répatorta??:D

cyd 2011.09.27. 09:29:16

@Nard: "Addig be nem jössz, míg meg nem eszed! És figyellek! Ne merészeld a galamboknak adni"
Képzelem. Együtt érzek veled. Akarsz róla beszélni?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.27. 09:29:21

@Nard: Azt mondjuk én sem tudom, de lásd milyen nagyvonalú vagyok a muffint átvállalom tőled! Na, annyival is kevesebb gond!
:)

SciNu 2011.09.27. 09:31:03

@Frigyesur: Az elsőt komolyan gondoltam. A másodikat is. A harmadik már irónia. A negyedik is igaz. Az ötödik meg csak a negatív világszemléletem. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.27. 09:31:41

@Nard: Azért biztos, ami biztos, pontosítsuk: milyen "répa" is volt a muffinban?
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 09:31:48

@michaela77:

Tényleg fincsi volt! :)

@cyd:

Nem adtam a galamboknak, mert éhes voltam, meg nagyon finom is :)

@Ibrahim a tevehajcsár:

Ne legyél Mártírka néni! :)

cyd 2011.09.27. 09:32:14

@michaela77: Nardot megrépázták :( Fogyunk, csak fogyunk és a háború egyre kegyetlenebb ;(

michaela77 2011.09.27. 09:32:38

@Nard: mondjuk sz*r lehetett alsónadrágban. Legalább a kis tüll szoknyádat rád adta volna...

michaela77 2011.09.27. 09:33:50

@cyd: fogyásról egy szót se:) Annyit költöztem az elmúlt három napban, hogy minden apró izmomnak meg tudom mondani a pontos helyét, és még mindig csak -9,5:(

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 09:36:35

@Nard: Remélem a PAPUCS rajtad volt! Nem venném a szívemre, ha felfáznál! :DDD

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 09:37:23

1. "26 éves nő vagyok és a kissé primitív exem"
És aki összejön egy primitív állattal az mi? Te sem vagy különb.
Igaz--> te nyilvan elsore abszolute kiismersz valakit, ertem

2. "Már nem azért, de 2 hónap után senkit nem hagyok a lakásomban, még ha a páromnak is mondom őt."
Az odaköltözés az bezzeg tetszett, mi?
Igaz--> valoban, egy elmeny fozni-mosni-takaritani valakire

3. "Erre azt mondja, hogy ő ilyen, nem mutatja ki az érzelmeit. Jó. Minden nő ezt szeretné hallani…"
Látom már te egy mártír barom vagy. Minen nő arra vágyik gondolom, hogy kiszolgáljon valakit aki le sem szarja őt kivéve mikor néha megdugja.
Ironia--> akkor nem kommentalom

4. "és érti a nők nyelvét, „mert mind ugyanazt akarja”"
Megvoltál neki rövid idő alatt házhozszállítással? Meg. Akkor nincs valamennyire igaza?
Igaz--> egyfelol nem ebben a kontextusban szerepelt, masfelol ertelemszeruen aki meg nem 'volt meg', arrol gozunk sincs milyen az agyban, ergo nem sokat arul el kepessegeirol az, hogy lefekudt vele

5. "Majd az élet megneveli, mert úgyis jön egyszer egy olyan csaj, aki szétcsapja ezért a fejét."
Ámítsd csak magad. Csakhogy ő majd bolodogan fog élni a feleségével gyerekével mikor te még mindig azon keseregsz, hogy jajj a következő pasid, milyen szemét módon bánt veled, pedig te mindent megtettél neki.
negativ eletszemlelet--> ez egyeni szocialis problema

Nem tudom, azert ilyen nagy hanggal hitelesebb ha az osztja az esz, aki fel tud mutatni valami eredmenyt.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 09:38:58

@Nard: Te telleg papucs @Köldökszösz (csodalampa): vagy :D

@gernika: Ammeg ki volt?

@cyd: Biztos egyutterzel vele, vagy csak megjatszod? :))

"Nardot megrépázták :( Fogyunk, csak fogyunk és a háború egyre kegyetlenebb ;("
:DDDDD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.27. 09:39:09

@michaela77: Kedves Michaela! Mély tiszteletem kifejezése mellett közlöm veled, hogy te egy hihetetlen gonosz boszorka vagy!
:)

tuli _ 2011.09.27. 09:44:08

@SciNuBob -I hear you, mon!-: no, ez valóban így van.

@michaela77: a répatorta isteni finom. főleg azért, mert egy kicsit sem érződik rajta, hogy répából van. :D

@Dr. Jula Watson: sejtettem, hogy nem szokásod :)

@Frigyesur: jelen esetben azért, mert utálta a szomszédait, és gondolom, jobb volt a kégli. szerelemről szó sem volt.

michaela77 2011.09.27. 09:44:13

@Ibrahim a tevehajcsár: igazán köszönöm a bókot, zavarba hozol:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.27. 09:44:56

@SciNuBob -I hear you, mon!-: @Zs*******: Ha tudom, hogy a pasi nem egy nagy szám az ágyban, meg szeret nagyot mondani, akkor minek érdekeljen, hogy miket írogat össze rólam álnéven. Sértett az önérzete "szegénykének", mert otthagyták. Én nem éreztem úgy, hogy ez a csajt annyira zavarta volna. "Egy darabig mérges voltam, majd kinevettem ezt a szánalmas visszavágást." Én is ezt tettem volna, tök felesleges foglalkoznia vele. Főleg, hogy még kommenteljen is hozzá, ááá minek?

dr. gernika 2011.09.27. 09:44:57

@cyd: Az a szüzike is barna hajú szemüveges, aki most jutott be a villába, a többieknek már első este az agyára ment, olyan perverz.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 09:47:39

@tuli _: Na de akkor sem ertem, de meglehet.

dr. gernika 2011.09.27. 09:50:31

@cyd: Ja, ahova nem visz el a metró, az igenis messze van. :) Cinkota pölö vidék. :P

cyd 2011.09.27. 09:50:40

@michaela77: Okosabb(nak hiszlek) vagy annál, mint hogy elhidd egyszeri költözéssel járó fizikai munka súlycsökkenéssel járna.
Az apró izmok felfedezéséről én is tudnék mesélni :(

@Frigyesur: Mindkettő remek humorforrás, még nem döntöttem el.

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 09:51:31

@gernika:
Most akkor minden barnahajú szemüveges perverz? :)
Megyek szexblogolni.

michaela77 2011.09.27. 09:52:00

@cyd: hát de attól 48 órán keresztül fokozottan kellene zsírt égetnie a testemnek... Örülök, hogy felfedezted az apró izmaidat, de ne csüggedj, nem a méret számít:))

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 09:53:38

@michaela77: Na de ennyi idő alatt nem lehet szerelem. Csak a felesleges reménykedés.

@Boris the Bullet dodger: Köszönöm szépen, nagyon jól esik most :)

@Köldökszösz (csodalampa): Az meg legyen az ő baja. :) Én még azt is megkockáztatom, hogy attól még mert másképp látja a dolgokat, lehet szerencséje, és összejöhet neki így is az élet :)

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 09:54:37

@Kulics: Ez is elég nagyképű alak.

michaela77 2011.09.27. 09:55:56

@Dr. Jula Watson: én hamar szerelembeesős és nehezen múlós típus vagyok:) De igazad lehet, mert feleslegesen reménykedős is:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 09:57:00

@michaela77:

Nem volt szar. Tök jól éreztem magam. Mindig ott szoktam közszemlére tenni tökéletes testem dohányzás közben. :) Milyen tüll szoknyácska? :(

Nem a méret számít, csak kicsi ne legyen. :)

@Köldökszösz (csodalampa):

És igen, volt rajtam papucs is. :)

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 09:57:41

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nekem az a tapasztalatom, hogy ha elsőre sem működik, akkor ott nagy baj van. Elsőre szokott nagyon jól, és ha a második is jó, na akkor érdemes folytatni, akkor már van benne fantázia :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.27. 09:58:39

Na jó. Most vagy túl korán van még, vagy még nem teljesen jöttem ki a megfázásból, de ez a poszt most mi a fene akar lenni?

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 09:58:44

@cyd: :DD Nekem te egyre szimpatikusabb leszel Nardy szapulasa miatt :)))

A hosszadalmas koltozkodes, lakasalakitas viszont fogyaszt. Vekonyabb lettem, mint leany...legenykori onmagam.

cyd 2011.09.27. 09:58:58

@gernika: "Az a szüzike is barna hajú szemüveges, aki most jutott be a villába, a többieknek már első este az agyára ment, olyan perverz."

A milyükre ment? A kislány leírása alapján a barna, szemüveges az nem szexmániás ezért csodálkoztam rá, hogy ezek szerint van olyan hajszín, ami a szexmániára utal.
Csodálom az erőd, hogy ilyeneket tudsz nézni. HV olvasás közben néha elkap az inger, hogy nézzem ezt, vagy az aranypartot, de rájövök, hogy csak olvasva vicces.

Már nemcsak őt alázod, hanem a szülőföldjét is? :(
Egyébként is visz oda kötöttpálya. Jut eszembe! Honnan is teccett jönni? :P

@michaela77: Nem mérettel szoktam hódítani.

michaela77 2011.09.27. 09:59:29

@Nard: hogy örülhetnek a környéken lakók önzetlenségednek:) Nem szóltak még, hogy gyerekek megállnak a fejlődésben a te látványodtól?:D

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 09:59:43

@Dr. Jula Watson:
Na jó, ez most ingyér volt :)
Beetetés, és már ki is hült. :P

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.27. 10:00:25

"...egy 2 hónapos kapcsolattól nem sokat vár el az ember, intenzív megalázást pláne"

Ez mondjuk felkeltette az érdeklődésemet!
Hányadik hónap után várhatjuk el a másiktól az intenzív megalázást?

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 10:00:42

Ja, es meg mindig utalom az oszt. Reggel huvos van, de napkozben meg meleg, korbeveszik az embert a betegek, tusszognek, kohognek. Decemberig nem lesz semmi jo se.

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 10:03:01

@Boris the Bullet dodger: etetés? Reggeli is van hozzá? Vagy egy kis csoki? :D

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 10:03:52

@Nathan D'Xantine: :D Megalázni az tud, akinek hagyjuk, hogy ezt tegye.

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 10:08:14

@tuli _: elvégre "ismerjük" már egymást egy ideje :)

@Boris the Bullet dodger: Erre van a kicsi szád, hogy szóljál. Mi vagyok én gondolatolvasó??? Férfiak...
:D

cyd 2011.09.27. 10:08:25

@michaela77: Nem vagy Te olyan lány, úgyhogy térjünk erre vissza kb egy év múlva.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 10:09:39

@Nard: Megnyugodtam. Hűvösek az esték, vigyázni kell. :)

cyd 2011.09.27. 10:11:42

@Dr. Jula Watson: "Erre van a kicsi szád, hogy szóljál. Mi vagyok én gondolatolvasó??? Férfiak..."
na, Na! NA!!!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.27. 10:12:08

@Dr. Jula Watson: "Mi vagyok én gondolatolvasó??? Férfiak..."

Miért? Még az sem? Háát,.... akkor nem is tudom....
:))

Szöszi 28 2011.09.27. 10:13:25

@Nard: Khm...Kis magamutogató:D

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 10:14:18

@Dr. Jula Watson:
Tudtam én hogy kora reggel csokit akarsz enni? Hát mi vagyok én, gondolatolvasó? Nők... :P

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 10:14:23

@cyd: "Mi vagyok én gondolatolvasó???"
Na, ezt nevezem én női öniróniának.

SciNu 2011.09.27. 10:15:01

@Frigyesur:
1. Nem ismerek elsőre másokat ki, de nem is primitívezek le valakit akivel összejövök.
2. A főzés mosás nem tudom mit keres itt én az odaköltözésről írtam.
3. akkor no commment
4. ki beszélt itt az ágybeli képességről?

Amúgy nem tudom mi volt neked ebben a nagy hang. Vagy aki nincs kapcsolatban annak már véleménye sem lehet?

@Bundabandi: Amúgy ez a "szánalmas visszavágás" miben is különbözik attól hogy ő meg ide írja ki?

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 10:16:46

@cyd: @Ibrahim a tevehajcsár: :DDD

@Boris the Bullet dodger: én nem akarok csokit, nem nagyon szeretem :DDe az igazi kávéhoz szoktak adni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 10:17:33

@Kata1987:

Nyitott szemmel jársz a környéken, hogy kukkolhass mi? :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 10:18:17

@Dr. Jula Watson: Nem, a szar kávéhoz adják, hogy ne tűnjön fel, mennyire szar.
A jó kávéhoz még édesítő/cukor sem kell, mert annyira finom.

Kytia 2011.09.27. 10:19:37

@Nard: Jaja. Kb. képzelem, milyen arc lehet a nick mögött.:D

@Köldökszösz (csodalampa): "Ha lehámozod a mézesmázos rózsaszín ködöt és a rideg valóságot nézed, akkor sajnos tényleg voltak benne igazságok."

Na pont ezektől a kijelentésektől rohantam ki a világból. Mi az, hogy mézesmázos köd? Mi az, hogy valóság? Ha boldog vagy, akkor az átverés, ha meg boldogtalan, akkor az a valóság? Pont ezt sugallta a blogés én ezt nagyon károsnak tartottam. Az élet kurvára vegyes, egy rakás pozití, meg egy rakás negatív dologgal töltve, az üres helyeken meg egy még nagyobb rakás semleges időszak. Milyen jogon mondja azt valaki, hogy amikor geci vagy, az az igazi arcod? Még maga QTPie is lelepleződött, mert cinikus megmondóemberből pillanatok alatt átalakult hősszerelmes Rómeóvá, amit ugyanolyan komolyan vett, mint a nőalázást korábban. Kurvára nem olyan az élet, mint ahogy ábrázolta, rózusaszín köd nélkül sem olyan. Amúgy meg mi az, hogy rózsaszín köd? Ma megint értetlen leszek, így döntöttem.:DDD

@Kulics: "a szex a két ember közös teljesítménye, ha nem jó akkor kettejüktől nem jó"

Jaja, ez nekem is eszembe jutott. Ennyit arról, hogy a csaj közepes volt az ágyban. A fickót minősíti.:) És akkor azt még nem is említettük, hogy ugyanazon személyek holnap lehet, hogy egész más szexet produkálnak, mint ma és még sorolhatnánk a befolyásoló tényezőket.:)

@Frigyesur: Persze, pont ez volt a vicces benne. Ahány nő megjelent a blogon mind tiltakozott, hogy ő nem így szereti, ettől függetlenül a pasikommentelők mind mennybe menesztették az elméletet, hogy mennnnnnnyire igaza van. Kurvára nem érdekelte őket, hogy a nőknek a saját orgazmusukról merőben más a véleményük. Ezzel mondjuk hűen tükrözte a blog a férfitársadalom nagy átlagát.:)))) Gyönyörűen kirajzolódott, hogy mennyire izgatja a férfiakat, mi jó egy nőnek. Legalábbis a kommentelőket. Így szexisten minden férfi a saját szemében.:))))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 10:20:18

@Nard: Tegnap én is láttam a gyrososnál egy nagyseggű lapos szőkét, aki az erkéklyeket pásztázta. ;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.27. 10:21:33

@Dr. Jula Watson: De nem ez a kérdés! Hanem hogy mikortól várhatjuk el? :-)

Szöszi 28 2011.09.27. 10:22:06

@Nard: Hogyne... Sose látok említésre méltó férfi felsőtestet boxerban, dohányzás közben, úgyhogy a tiédet szoktam kukkolni:) ->Természetesen csak viccelek:)

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 10:22:40

"Ezt örömmel meg is tettem, mivel én panelben laktam/lakom és két segg szomszédom boldogít nap, mint nap."

Ha ez önmagában elegendő indok volt a hozzáköltözésre, miről is beszélgetünk? Kényelmes, az újpestinél nyugisabb rezsiszövetséget akartál valakivel, valahol. Átmentél háziasszony üzemmódba, amit megpróbálsz önkéntes áldozatvállaláskéntként beállítani, holott a másik fél otthonában nemigen lett volna más választásod. (Hacsak nem vagy minimum 3 kategóriával jobb nő az ő szintjéhez képest.)

Létrejön a klasszikus, érdekelvű, valamit-valamiért konstrukció, erre egy idő után elkezd zavarni, hogy a légtértársad nem úgy nyilvánítja ki - az egyébként nemlétező - érzelmeit, ahogy szeretnéd. Na és TE éreztél-e iránta valamit? Ugyanis a bevezető soraidból annyi érzés árad, mint egy szatyor akciós csirkefarhátból. De azért ő érezzen ezerrel, és mutassa is ki mindig, minden körülmények között, mi?

Persze a tesztelgetés blogos kiteregetéssel ötvözve szemét dolog, csak azt felejted el, hogy ezt pont a magadfajta, végtelenül egyszerű nők miatt tudja megtenni. Te csak szeretnéd, ha a srác "zsebhokis kisgyerek" lenne, ugyanis a típusodból volt, van, és lesz is utánpótlás bőven, míg világ a világ. Az, hogy a mintaháziasszonyként lehúzott néhány hét / hónap után hozzád hasonlóan ők is kígyót-békát mondanak majd a fickóra, ennek tudatában nem is érdekli őt különösebben.

Igaza is van.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.27. 10:23:58

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ahh! Ha már a pasi blogot vezet a szexuális életéről, akkor a csaj miért ne írhatna egy posztot. Kommentelőként nem égetném magam az exem szexblogján, de ezzel még szerintem nincs baj. Végül is erről szólnak a posztok, hogy írnak valami érdekeset, ami megtörtént velük, nem? Ha nem írna senki, mit olvasnál? :D

Bár mostanában a posztok minősége eléggé romlott, nem lehet olyan jót csámcsogni rajtuk...

Szöszi 28 2011.09.27. 10:24:18

@Köldökszösz (csodalampa): Ja, pont arra jártam, és a 2 óra edzés után kedvem támadt egy kis Nard lesésre este, na:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 10:25:19

@Köldökszösz (csodalampa):

Ja, és közben tömte a fejit a gyrossal! :)

@Kytia:

Hát én rám jellemzően a kétkedők táborát erősítettem (egyedül voltam), és persze néhány csípős megjegyzésem után kitiltott. Amúgy meg a legjobban engem fikázók nők voltak, hogy én nem értek ehhez, a postíró csóka meg mekkora istenkirály. Gondolom arra vártak, hogy a blogger jól levarrja őket, addig meg tolni kell a védelmező stílust.

Az hogy a pasi mit gondol, az egy dolog. Ki nem szarja le. De az, ha az Arankák kaparják a küszöböt, egy jó sunázásért, az már igen jó feedback. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 10:27:08

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
1. Mert? Utolag miert nem lehet beiismerni a tevedesunk? Csak hogy megmutassuk nagysagunk nem merunk oszintek lenni? Ez primitivitas volt. Kivancsi vagyok, hogy a ki rak vagja a kapcsolat elejen, hogy a masik blogot vezet a szexualis eletukrol, ami pedig primitiv dolog.
2. Az osszekoltozes szerves resze volt.
4. A sztori iroja, abban a kontextusban emlitette, ha megnezed :)

Чапаев 2011.09.27. 10:28:07

@Bundabandi: Amúgy is kimoderálná a vérbe, ez alap! :)

Szöszi 28 2011.09.27. 10:29:58

@Nard: Ennek a fele sem tréfa:D

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 10:30:07

@Köldökszösz (csodalampa): keserűen én meg nem tudom inni. Olyan finom kávé nincs az életben. :)

@Nathan D'Xantine: Ez egy fogós kérdés. Tőlem bármikortól elvárhatják, csak szóljanak, hogy mikor kezdjem. :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 10:31:24

@Dr. Jula Watson:
Na álljunk meg egy szóra.
Főzök neked kávét. Elzavarsz a közértbe bogyóért.
Visszajövök erre közlöd hogy csokit kérsz. Elnéznéd hogy újra lemegyek a boltba, majd kijelented, hogy nem is szereted.
Akármerről nézem, ez színtiszta kegyetlenség. :)

@Köldökszösz (csodalampa):
Na de látod, főzök neki finom kávét, erre csokit követel, amit ráadásul nem is szeret.

Чапаев 2011.09.27. 10:31:54

@Picicsibe: Elvtársnő, a fészbúk az imperializmus mocsadéka, maga csak maradjon a Komszomolszkaja Pravdánál! :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 10:32:46

@Kytia: Ettol erzik magukat nagy kannak. Rengeteg olyan eroteljesen soviniszta megnyilvanulas van a szexxel (szexszel? hogy irjak?) kapcsolatban, ami jol tukrozi a szexualis kulturat. Megszopattam, megkurtam, szetdugtam, megkefeltem. Oke, szleng, de nagyon elterjedtek. Azert ez picit szomoru :S

Azon nem tudom sirjak vagy nevessek, hogy a szex minoseget a jarasi kepessegeken probaljak leszurni.

egyhazafi 2011.09.27. 10:33:08

"ő írja már 4 éve" Látom van egy kis értelmezési probléma. Amennyiben 4 éve folyamatosan írja, akkor ez nem a te lejáratásodat szolgálja. Egyszerűen naplót vezet a hódításairól. Az más kérdés, hogy ki kéne kérnie az engedélyedet. Ne vedd magadra.

"ön egyszer egy olyan csaj, aki szétcsapja ezért a fejét." Miért kéne szétcsapni a fejét? Álnéven írta szóval ne hisztizz. Liba.

Majd, ha kiírja, hogy ez Kis Katalin Tatabánya Fő ut 12 alatti lakos akkor sírjál.

Чапаев 2011.09.27. 10:33:32

@Boris the Bullet dodger: Ja, és nincs rajtad sapka sem, tudjál róla ... :D

michaela77 2011.09.27. 10:34:05

@Nard: csak nem közép-európa legszebb férfi testével büszkélkedhetsz?:)

@cyd: nem azt mondtam, hogy mutasd meg, csak hogy mondd el:)

Kytia 2011.09.27. 10:34:14

@Nard: Mondjuk az eleve döbbenet, hogy bárkit is kitilt... Így könnyű elérni, hogy az összes kommentelő alátámassza az elméletét, egyszerűen kitörli az ellenvetéseket. És akkor jön az, hogy az élet mennyire de tényleg ilyen, lám, mindenki egyetért ezzel.:DDD

Azoknak az Arankáknak hiányzott valami az életéből, de nem vagyok biztos benne, hogy QTPie volt az.:))) Persze az ember időnként megkattan, velem is előfordult már szakítás után, az erre specializálódott hímnek meg csak annyi dolga volt, hogy jó időben legyen jó helyen, de tévedés lenne azt a következtetést levonnia, hogy akkor én úgy általában őrá vágyom.:DD
Tele vannak ezek csúsztatással, meg a valóság egyes részleteinek elhallgatásával.

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 10:34:16

@Boris the Bullet dodger: és a hálás kiskutyatekintet az neked smafu? :)

Чапаев 2011.09.27. 10:37:05

@Dr. Jula Watson: Háááát, ha nem nyáladzol, hullajtod a szőrödet, és szobatiszta is vagy mellé, akkor talán méltányolni fogják! ;)

Kytia 2011.09.27. 10:37:52

@Frigyesur: Igazából aki anno nőfalóként írta le magát, az általában kedvesen beszélt a nőkről és valóban érdekelte, hogy mi okoz örömet nekik. Ezek a bétakanok inkább azt hirdetik magukról, hogy ők aztán leszarják a nőket. Érdekes, hogy ez most a menő, bár, amikor már elhinnéd nekik, hogy valóban leszarják, akkor gyorsan hozzáteszik, hogy "mert ez tetszik a nőknek is". Szóval még most is megy a pitizés a nők kegyeiért, csak a módszerek tekintetében vannak félrevezetve.:DDD

Sztavrosz_ (törölt) 2011.09.27. 10:38:07

@Kytia: Én még az elején amikor indult azt hiszem szóvá is tettem hogy szerintem nem szeretett még senkit igazán :) Nameg hogy azért olvasom hogy megtudjam milyen vadállatok vadásznak a lassan MILF-é váló kedvesemre...

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 10:38:29

@Dr. Jula Watson:
Nana, a bociszem az én fegyverem :)

@Nard:
Azért az nem mindegy, milyen Arankák szolgáltatják a feedbacket.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 10:40:15

@Kytia: Nem átverés, ha boldog vagy. Az az átverés, mikor szarod-szapulod a másikat, mikor már kiléptél a kapcsolatból. Meg amikor nem veszed észre, hogy mekkora geciláda, csak mikor már késő, pedig a Teca is mondta, hogy látta azzal a fekete kis ribivel a múlt héten. :)

Már mondtam, a blog szórakoztató céllal jött létre. Aki ezt az egészet komolyan vette, és kardoskodott ellene, az valami furi világban él.
Mondjuk az is vicces, hogy az amazonok egy jó része ettől függetlenül privát levelekkel bombázta az addig fikázott blogírót.

Rózsaszín köd: Arra van kitalálva, hogy ne az első hét után vedd észre, hogy a párod nem tökéletes. HA mindenkiben rögtön észrevennéd a hibákat, akkor nem lennének párkapcsolatok. (Időre van szükség ahhoz, hogy a hibákat elfogadd/azzal együtt szeresd a párod, és ezt az időt segít "átvészelni" a rózsaszín köd.)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 10:41:06

@michaela77:

Jó, azért Klicskóékat nem tudom felülmúlni, de állíthatom hogy kelet és közép Európa egyik legjobbja :)

@Boris the Bullet dodger:

Nekem jutott mindenféle :)

Kytia 2011.09.27. 10:43:02

@Sztavrosz_: Hűha, akkor lehetett pár álmatlan éjszakád miatta.:DD

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 10:43:24

@Чапаев: Nyálat csak a megfelelő időben, nem vagyok szőrös, és még a dolgomat is el tudom végezni az arra kijelölt helyen. Maradhatok? :D

@Boris the Bullet dodger: Akkor most, hogy megvan a fegyvernem párbaj lesz? :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.27. 10:43:46

@Чапаев: Elvtárs! Csak nem gondolja, h én ilyet... Soha! Interneten semmi barátkozás! Se semmi más! Sosenem! ;)

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 10:43:48

@Kytia: Hat jah. Egy olyan alfahim, mint en, valoban tudja mi kell a nonek. :D

@Nard:
"állíthatom hogy kelet és közép Európa egyik legjobbja"
:DDD

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 10:44:03

@Nard:
Ja, én a bloggerre gondoltam :)

SciNu 2011.09.27. 10:44:35

@Frigyesur:
1. Lehet az mondani hogy rosszul választottam. Ezzel beismeri hogy rosszul választott. De mikor már elkezdi primitívezni a másikat akkor csak az ő szintjére süllyed, mindegy mivel érdemelte ki.

2. Én nem így vélem, de ez már egyénfüggő ezen nem veszünk össze.

4. Azt írta volt egy blog ahol az exnőit (és nem a szexuális életét) teregette ki. Csak a poszt címében írták, hogy szexblog. Ettől a blog szólhat az exnők teljeskörű leírásáról.
"és érti a nők nyelvét, „mert mind ugyanazt akarja”." Így ez jelentheti azt is, hogy tudja mivel lehet meghülyíteni egy lányt. lakás/pénz/duma/személyiség/egyéb

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 10:45:44

@Dr. Jula Watson:
Ja, te jössz a kiskutyaszemekkel, én hozom a bociszemeket és farkasszemet nézünk. Tiszta állatkert :)

michaela77 2011.09.27. 10:47:30

@Nard: gernika nagyon szerencsés:)

Black.Sheep 2011.09.27. 10:48:37

@Nard:
Ehm..ez olyan óvatosan arcátlan fogalmazás, mint a
"probably the best beer in the world"? :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.27. 10:49:08

És mert ma jó kedvem van, megosztok veletek egy hasznos házi praktikát (úgy is ígértem!)

"Kézi munka:
Az erotikus masszázs mind a férfi, mind a nő számára valóságos ünnepet jelent. Csinálják felváltva, akár éjjel, akár nappal. Hogy a kezek érzéki balettja szeretkezéssel, erotikus masszázzsal vagy egy jó alvással végződik-e, csak a hangulattól függ. A legjobb, ha nem beszélnek egy szót sem. A némaságnak is megvan a maga varázsa. Egy sóhaj vagy halk nyögés bőven elég ahhoz, hogy kedvesünk tudtára adjuk, mikor és hol esik jól az érintése."

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 10:49:16

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
1. De ha' ha egyszer kiderul egy primitv dolog, akkor csak azert nem minosithetem, mert az exem? Nanema'. Divatos hozzaallas, hogy magat is minositi, persze, hogy hulye volt, de inkabb legyek hulye, mint gyava beiismerni a tevedesem.

4. Szamomra ebben a szovegkornyezetben eleg egyertelmu, hogy mirol szol, de tokmindegy igazabol.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 10:50:05

@Picicsibe: Ebben mi a praktika? Hogy kussolunk kozben?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.27. 10:50:16

@Picicsibe: Azt hiszem most új távlatok nyíltak meg előttem! Köszönöm!

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 10:51:32

@Frigyesur: Igen, ugyanis nehéz elérni, hogy egy nő egy picit, csak egy kicsit, egy egészen rövid időre csendben maradjon.

cyd 2011.09.27. 10:51:36

@Kytia: "Ma megint értetlen leszek, így döntöttem."
Ez nem a Te döntésed, ez már a fogantatáskor eldőlt a kromoszómáid összetétele miatt. Ne keseregj, nem a Te hibád :)

@michaela77: Persze, akkor meg csak jön, hogy duma az egész.
Egyébként gyengédség. Nem tudom mit sugárzok kekszuálsian, meg milyen élményeik voltak eddig, de az utolsó kettő "meglepő gyengédségről" számolt be. De kezdek pirulni úgyhogy hagyjuk.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.27. 10:51:36

@Frigyesur: Én barom meg azt hittem eddig, hogy a kézimunka pusztán a rejszolás eufemisztikus megfelelője...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.27. 10:52:47

@Frigyesur: Pedig pont miattad választottam ilyen kis szolid leírást! :D Csak mert olyan figyelmes vagyok! ;)

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 10:52:53

@Dr. Jula Watson:
Az nem lenne jó, félő, hogy akkor könnyen elszemtelenedem :)

dr. gernika 2011.09.27. 10:52:58

@michaela77: Amúgy azon túl, hogy nyilván az embernek vannak konstans szexuális jellemvonásai, baromi másként viselkedik egy másmilyen szexpartnerrel, egyszerűen mást hoznak ki egymásból. Lehet, ha a mostanim beszédbe elegyedne egy 10 évvel ezelőtti exemmel és az mesélne az akkori nőjéről, rám sem ismerne.

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 10:54:46

@Kytia: Mindegy, hogy a leszarás tetszik-e a nőknek, ugyanis a hejjespasee megengedheti magának, ezért ezt fogja tenni. Ha a nőt eleinte zavarja, úgyis megmagyarázza magának, hogy ez az attitűd csak fokozza a rosszfiús (ne feledjük: rosszfiú = határozott, izgalmas, megvéd, etc.) imidzsét, tehát végeredményben szerethető a dolog. A bétakant ugyanezzel a hozzáállásal természetesen csak kiröhögik - kivéve, ha a bőre alatt is pénz van.

michaela77 2011.09.27. 10:55:15

@gernika: persze, abszolút múlik a másik félen is. Ezért nem vettem a szívemre. Ha általában mindenkivel megtalálom a közös nevezőt, sőt, akkor valószínűleg nem velem van a probléma, csak eccerűen nem passzolunk. Vagy ha már hiba van valamelyikünkbe, akkor a tapasztalatok alapján inkább benne:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 10:56:09

@Black.Sheep:

Nem arcátlan, hanem igaz :P

@Picicsibe:

A szöveg borzalmas modorossága, nálam petyhüdtséget idézne elő. :)

@Kytia:

Nyilván kellett hogy érdekelje, mi tetszik a nőknek, hiszen azt kellett tenni, hogy megkaphassa őket. A nagyarcú (nem mondanám bétának őket, hanem inkább kappa-kannak) faszfejek, meg a bunkó szöveggel leginkább saját balfaszságukat próbálják elfedni. A nőket ki kell elégíteni, és ha már kellően függőek lettek (olyan mint a narkó) akkor lehet megjátszani a stikliket (ha ezt igényli valaki). Amúgy meg a villámgyors kukázás történik meg a nő részéről. Ilyenkor szokták lebüdöskurvázni őket, általában.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 10:56:15

@Köldökszösz (csodalampa): Ne is mondd! Otthon a zassony is folyton csicsereg *sohaj*

@Nathan D'Xantine: Jomagam is, de mindig tanulunk valamit.

@Picicsibe: Koszi.

michaela77 2011.09.27. 10:57:19

@cyd: és te azt hitted ez bók?:DD
Na jó, ma különösen gonosz vagyok, bocs:D

dr. gernika 2011.09.27. 10:57:59

@Nard: Az nem az érettnők blog volt?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 10:58:06

@Frigyesur:

Ja a fürdőszobában is nyomi átköltött rajzfilmslágereket tol! :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.27. 10:59:25

@Nard: Jaj, te kis butus! Mert nem olvasgatni kell! Ehh... :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 11:01:02

@Frigyesur: Használd az erőt! Vagy dugd a fénykardodat a szájába. :DDD

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 11:01:33

@Nard: Az en vagyok, es nem nyomik :P A horcsogdalaim igazan kivaloak :P

www.youtube.com/watch?v=UnEB9deL0zw
Megunhatatlan :D

Kytia 2011.09.27. 11:02:41

@Köldökszösz (csodalampa): És mindenképpen geciláda, ha ezt csinálja? Már úgy értem, hogy oké, a mi kapcsolatunkban geciládává változott, lehet, hogy nem egyszerű út vezetett idáig, vagy csak engem sose szeretett, vagy mittómén, de akkor őt törzskönyvezni lehet geciládaként? Mert szerintem pont azért nem tűnik elsőre senki (vagy legalábbis a többség) geciládának, mert alapból nem az.
Nekem volt egy exem, aki nagyon csúnyán bukott le anno egy másik nővel. A kapcsolat alatt is bunkó volt, éreztette, hogy nem szerelmes. Ez 7 éve volt, ő azóta 1 nővel volt csak, aki hogy, hogy nem, megcsalta.:))
Kérdeztem, és te voltál hűtlen? Válasz: "Hát vele nem." Nálam bunkó mpg volt, a másikkal meg hűséges papucs, kurvára az érzelmei határozták meg. Ennél mondjuk eggyel jobb az, ha az érzelmeitől függetlenül is vannak elvei, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy nincs olyan ember, aki a megtestesült gonosz. Ezért elég nehéz is az első randin megállapítani valakiről, hogy az.

Így értem a rózsaszín ködöt, bár szerintem túlmisztifikálják. Lehet, hogy az érzelmek kicsit befolyásolják az érzékelést, mert mondjuk nagyobb hatással van rám a másik egyetlen érintése, mint az a tény, hogy nem hajtotta le a wc-deszkát, így nem az utóbbin őrlődve hajtom álomra a fejem minden este, míg később ezek a viszonyok kicsit alakulnak, de azért ez nem olyan, mintha beLSD-zve élné az ember az életét, aztán kijózanodva meg minden teljesen más.

tuli _ 2011.09.27. 11:02:49

@Father Justice: megengedheti magának, de nem mindenkivel. normális nőnél nem akad esélye. avagy, normális nővel tudja, hogy nem viselkedhet így, ha akar valamit tőle.

@Dr. Jula Watson: :))

kérdés: az most komoly, hogy rengeteg olyan nő van, mint a villabeli libák, vagy ők csak ritka díszpéldányok?

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 11:03:44

@Nard: Persze azt nem meseli el, hogy hangzik ez a dal horcsogverzioja :)))
www.youtube.com/watch?v=UoD7gfawoFk

tarquin - védőháló nélkül 2011.09.27. 11:05:11

"A blogról megtudtam, hogy közepesen vagyok jó az ágyban, nehezen megyek el ,,közben olyan arcot vágok, mintha fájna valami” és sokat beszélek."

Hihihi.:-) "Közepesalá" pasasassal közepest elérni igenis jó teljesítmény: sok minden nehezebb is, szájbarágósan is kell (istenér' nem érti elsőre, hát sokat kell mondani) nincs ezen különösebb csodálkoznivaló, ugye.:-) Lapozzunk.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 11:08:10

@Kytia: Na, kezdünk szépen közös nevezőre jutni. :D

"Nekem volt egy exem, aki nagyon csúnyán bukott le anno egy másik nővel. A kapcsolat alatt is bunkó volt, éreztette, hogy nem szerelmes."
És ezt te is csak akkor tudatosítottad magadban, mikor már vége volt? Máskülönben miért lettél volna vele? Vagy hitted, hogy megváltozik? Vagy ez volt benne a jó, hogy kaparni kell utána?

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 11:08:11

@tuli _:
Azért a férfiak sem egyszerűek ott, remélem bentfelejtik őket.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.27. 11:08:17

@Nathan D'Xantine: mondom, pont hogy nem! Mint a mostaniak többsége. Komolyan én érdekesebbet írok. :D

cyd 2011.09.27. 11:11:56

@michaela77: Egy szóval nem mondtam, hogy bók. Te forgatod úgy, hogy beszólhass. Perszóna! Látom feldobott a költözés.

Kytia 2011.09.27. 11:12:03

@Frigyesur: Émmeg nem tudom, mi kell a nőnek, csak azt, hogy nekem mi kell, azt viszont pont elég teljesíteni és máris boldog vagyok. Ilyen egyszerű velem.:DDD

@cyd: Köszi, annyira megnyugtattál. Akkor most pereljem a szüleimet, vagy ne?:DDD

@Father Justice: A hejjespasse csak egy nőtípussal szemben nem engedheti ezt meg magának, a hejjesnővel.:)) Mert az talál magának rendes hejjespasee-t is. Márpedig titokban úgy sejtem, a hejjespasee hejjesnőt akar, nem tucatszám alázható Arankákat.:)

@Nard: "Ilyenkor szokták lebüdöskurvázni őket, általában." :DDD
Na ja, ennyit a tárgyilagos világnézetről, véleményről és egyebekről.:)))
Amúgy a függő nők is szoktak kukázni, legfeljebb később és jobban megszenvedik. A stikliket megjátszani sosem kifizetődő hosszú távon.:)

cyd 2011.09.27. 11:13:29

@Bundabandi: Rajta! De igaz legyen. :)

michaela77 2011.09.27. 11:13:34

@cyd: :) A költözés nem annyira, inkább az, hogy már látom a fényt az alagút végén és lassan összeáll az új kis kuckóm:) Meg hogy kreatívkodhatok picit, és nagyon sok ötletem van már, amivel feldobom a fészket, ha anyagi lehetőségeim engedik:)
Először is, nincs valakinek otthon olyan nyomtatója, amivel naaaggyy posztert nyomtatna nekem olcsón?:)

tarquin - védőháló nélkül 2011.09.27. 11:16:03

"a bevezető soraidból annyi érzés árad, mint egy szatyor akciós csirkefarhátból"

Nyihihihi.:D:D:D Köszönöm, Atya.:D:D:D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 11:17:17

@michaela77: Az attól függ, neked mit jelent az "olcsón"? Úgy érted nem könyvelhető, nem számszaki tétellel ellentételeznéd a posztert?

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 11:17:27

@Boris the Bullet dodger: Mindjárt dél. Csinálsz ebédet is? Mi szem szájnak ingere? :D

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 11:18:24

@Kytia: Tudod, a szüleid is csak hozott anyagból dolgozhattak :D

michaela77 2011.09.27. 11:18:57

@Köldökszösz (csodalampa): dehogyis, ha ismernél tudhatnád, hogy nálam az a drága:P
Fotómozaikot szeretnék csinálni, találtam már hozzá progit is, de az ilyen 1 négyzetméteres posztereket aranyárban nyomtatják, tízezertől is többért.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.27. 11:19:16

@cyd: akkor hozzáteszem -> már ha meg kívánnám osztani a nagyközönséggel az életem részleteit... XD
Mielőtt valaki beleköt. Néhány részletet régen leírtam a kommentekben, de az csak a jéghegy csúcsa volt. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 11:21:41

@michaela77: Értem. Mondjuk én kis törékeny testű vagyok, igazán nem szeretnék medencetöréssel otthon feküdni. :P

Nem akarlak elkeseríteni, de ha fotóminőségű posztert akarsz, akkor az bizony annyi.
Vegyél egyet a baumaxba vagy a praktikerbe. Legfeljebb mindenkinek azt mondod, hogy ők az igazi családod. :P

Black.Sheep 2011.09.27. 11:24:37

@michaela77: van az már feleannyiért is.
fotobara.hu/Dgp.html
(kár öntapadósat venni, felragasztod mással. ragasztóra gondoltam :)

tuli _ 2011.09.27. 11:29:04

@Boris the Bullet dodger: azokra nem sikerült a háttérből figyelnem, mert nem rikácsoltak :DD

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 11:29:18

@Kytia: Részben igazad van. A hejjespasee kizárólag akkor nem alázza a jónőt, ha érzelmileg köti már hozzá valami. Egyébként nem nagy ügy, ha néhány dugás után elveszíti, mert minden ujjára kap helyette másikat. Persze ezekből nem olyan nagy a felhozatal, mint Arankákból, de szerencséjére az Aranka meg a jónő között van még néhány fokozat, akikből gond nélkül válogathat, míg le nem esik egy újabb minőségi sunázás.

A jónő viszont eleve nem rendes hejjespaseet keres (van egyáltalán ilyen?), hanem gazdag hejjespaseet, abból viszont jóval szerényebb a felhozatal, mint előnytelenebb anyagi helyzetű hejjespaseeből. Így aztán a keresgélés közben az utóbbiak is megteszik kellemes időtöltésre, ezért végül is mindenki megtalálja a számítását.

/ :) /

Kytia 2011.09.27. 11:31:15

@Köldökszösz (csodalampa): Hát a megcsalást csak akkor tudatosítottam, ja. :))
Azt, hogy leszar, időről időre egyre jobban éreztem. Kezdetben persze baromi lelkesek voltunk mindketten, aztán jöttek rossz idők, meg semleges idők, meg néha jó idők, meg megint rossz idők, stb. Az utolsó 1 hónapban pedig én már alig láttam, mert elhatároztam, hogy nem megyek át hozzá, ha nem hív külön, nem éreztem, hogy örül neki. És ugye ezt hívják nemistudommilyen effektusnak, hogy ha tényleg szeret, gőzerővel jön vissza, ha meg nem, távolodik. És nála az utóbbi volt, érezte, hogy kicsit teperni kéne és inkább kifelé kezdett keresni. Elkezdett randizni azzal a másikkal és annyi nekem elég volt. Összesen 7 hónap volt az egész kapcsolat, még azt sem mondanám, hogy a végére kiismertem, nemhogy az elején. De az biztos, hogy nekünk egymással nem volt dolgunk, ettől még lehet, hogy nagyon rendes gyerek egy másik kapcsolatban és valószínűleg a miénkben is az akart lenni az elején, csak nem jött össze.
Ha tudnád, hogy utáltam évekig utána.:))) Kígyót-békát mondtam rá, még azt is kitaláltam, hogy biztos pszichopata, mert hát mi az, hogy belém szerethetne és nem... Volt akkoriban egy srác, aki odavolt értem, ő ezzel nagyon egyetértett, szóval még alá is támasztotta az elméletemet, miszerint a srác minimum érzelmi sérült.:DDDD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 11:32:05

@Kytia: @Father Justice:
Én viszont azt nem értem, hogy miért gondoljátok, hogy külső jegyek determinálják egy ember viselkedését, belső tulajdonságait?

michaela77 2011.09.27. 11:33:24

@Köldökszösz (csodalampa): :) Az a baj, hogy nem családit szeretnék:D

@Black.Sheep: köszi, de itt is 7800 a 70*100-as. Nem is kell ragasztós, majd valahogy máshogy oldom meg.

SciNu 2011.09.27. 11:34:39

@Frigyesur: válaszoltam erre, de egy F5 kitörölte :( nincs most kedvem újraírni :)

@tuli _: Van olyan nő bőven, mégis honnan jönnének azok a fiúk akik azokról a lányokról panaszkodnak akik a kigyúrt pénzes pasikra buknak?

tarquin - védőháló nélkül 2011.09.27. 11:35:48

@Picicsibe: ilyen fogalmazványért alapból járna egy kijózanító-szürkehétköznapi tasli. Mert megérdemli.:-)

michaela77 2011.09.27. 11:36:35

@Kytia: nagyon fiatalon én is éreztem ilyet, hogy kedves vagyok, aranyos, humoros, gondoskodó, hát nem lehet normális az, aki nem szeret belém:DD Aztán rájöttem, hogy a leszarós nőkbe sokkal nagyobb eséllyel szeretnek bele, bár ezt a technikát azóta sem sikerült elsajátítanom (talán mert nem is próbáltam:)).

dr. gernika 2011.09.27. 11:37:18

@Frigyesur: Tudod te. :)
@cyd: No akkor sorban. Ha Hajni nem lenne, én se néznék VV-t, de így túlélhető. Más trash-re viszont tényleg nincs már kapacitás, a többit el se olvasom.
Az előbb még én is barna hajú szemüveges voltam, szóval akkor én is perverz vagyok. :)
Bárhonnan is jöttem, oda is visz kötött pálya. :P De Cinkota tényleg messze van, mikor még otthon laktam és másik városban dolgoztam, kocsival hamarabb hazaértem, mint Nard BKV-val. :)

tuli _ 2011.09.27. 11:37:43

@SciNuBob -I hear you, mon!-: azt viszont nem értem, hogy azoknak a fiúknak meg miért ilyen nők kellenének? hm?
felejteni kell őket a francba.

Black.Sheep 2011.09.27. 11:39:54

@michaela77:
Nyugodtan vegyél vastag mattot, kevésbé kényes, és ha jó felbontású képpel csinálod, akkor nagyon jól néz ki az is.
Próbáld ki kicsiben.

Kytia 2011.09.27. 11:40:13

@Father Justice: Naezaz. Ezek itt kereszbealázzák egymást annak függvényében, hogy a másik mennyire tér el az eredeti elvárásaiktól. Így még a hejjespasee is járhat igencsak szarul, főleg, hogy hiába akad akármilyen fokozatú semleges nő minden ujjára, ha azt meg nem, vagy csak nehezen kaphatja meg, aki igazán lázba hozná.

Konklúzió: A hejjespasee-knak pont ugyanolyan nehéz boldogságos szerelmi kapcsolatban élni, mint bárki másnak, még ha amúgy szexhez talán könnyebben jutnak, akkor is.:))

Amúgy érdekes, hogy azt mondod, a hejjespasee-k között kevesebb a rendes. Én pont azt tapasztaltam, hogy az átlagos, vagy még rosszabb kinézetűek sokkal aljasabbak tudnak lenni.

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 11:41:21

@Köldökszösz (csodalampa): Nem kizárólag azok határozzák meg, de jelentősen befolyásolják. Sőt, nemcsak a külső jegyek, hanem az anyagi helyzet, a kapcsolatrendszer, mindazok az ütőkártyák, amik az ember kezében vannak. Az emberek túlnyomó része nem azt teszi és nem teszi, amit a - sokszor nem is létező - morális értékrendje diktál, hanem amit ezen ütőkártyák birtokában büntetlenül megtehet. Tanyasiasan: az erősebb kutya baszik. Ennyi az egész.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 11:41:56

@gernika:

Viszont te nem tudtál aludni közben. Én meg igen. :P

cyd 2011.09.27. 11:43:21

@michaela77: Nem olcsóbb, ha veszel egy farostlemez+üveglap+kapcsok "keretet" és csak belehányod a sima képeket?
Egyébként a 70*100 az még csak 0,7m2 :P

Kytia 2011.09.27. 11:45:39

@Köldökszösz (csodalampa): Igaz. Szerintem sem befolyásolja a külső a viselkedést. Az én hazudozó, gennyláda apám átlagsenki kinézetű volt, gernika hasonlóan erkölcsös apja meg hejjespasee.
Inkább azt vettem észre, hogy a felmenők viselkedése nyom sokat a latban. Ha az ő apja is geci volt az anyjával, ő is az lesz a nőivel.

Чапаев 2011.09.27. 11:45:41

@Dr. Jula Watson: Rendben, ha tudsz pacsit adni, ám legyen! :)

michaela77 2011.09.27. 11:46:01

@Black.Sheep: ok, köszi a tanácsot.

@cyd: köszi a matekot, valóban nem tettem hozzá, hogy itt MÁR a 70*100-as is 7800, tehát az 1 nm valószínűleg szintén 10ezer körül van:)
A megoldásod valóban olcsóbb, de ha program nélkül csinálsz így egy fotómozaikot, és még ki is vehető belőle az eredeti fotó, hát én jelöltetlek valami díjra:D

SciNu 2011.09.27. 11:47:12

@tuli _: Az már az ő bajuk. Sírjanak csak, hogy minden nőnek csak a pénz kell meg a BMW úgysem mi változtatjuk meg a gondolkodásukat.

@Kytia: Gyújtsunk gyertát szegény hejjesspaseekért :D

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 11:48:20

@Kytia: Inkább csak tőlük kevésbé várná el az ember, ezért nagyobb meglepetést okoz. Na meg ők sunyibban viszik véghez a szemétségeiket.

Black.Sheep 2011.09.27. 11:51:44

@cyd: @michaela77:
ejj, akkor tessék :)
fujiweb.hu/cms/poszter_keszites
100*150 az már 1,5 nm, 8900-ért. csak itt nincs matt.

(egyébként most a sok négyzetmétertől jó a kép? :)

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 11:51:53

@Boris the Bullet dodger: ebédidőben? Viccelsz? :D
A többit majd utána megbeszéljük :D

cyd 2011.09.27. 11:53:06

@michaela77: Ehh... hülye vagyok, simán sok kép összedobálásra asszociáltam, vmiért külön dologként kezeltem a mozaik és montázs szavakat.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Vagy máglyát alattuk :) Esélyt nekünk is! Free mi!

Kytia 2011.09.27. 11:53:21

@michaela77: Ez ilyen fiatalkori betegség lehet, még szerencse, hogy kinőttük.:)))
Szerintem még csak nem is a leszarós nőkbe. Hanem bárkibe, csak nem bárki.:DDD
Meg könnyen lehet, hogy X nem azért szeret bele Y-ba, mert leszarós, hanem Y azért leszarós X-szel, mert ő meg nem szerelmes.:) Aztán hazamegy, előveszi a szekszi, ámde nős kollégája fényképét és zokogva puszilgatja, amíg el nem alszik.:DDD

Чапаев 2011.09.27. 11:53:55

@Picicsibe: Helyes, elvtársnő, helyes! Nehogy Ön legyen a rés a munkásosztály pajzsán, ahol behatolhatnak mindenféle káros ideológiák! ;)

cyd 2011.09.27. 11:56:16

@Black.Sheep: "egyébként most a sok négyzetmétertől jó a kép?"
Gondolom ilyen nagy a folt a falon, amit ki kell takarni, így viszont a festék/tapéta még olcsóbb :)

SciNu 2011.09.27. 11:56:22

@cyd: Így is szenvednek szegények eleget a sok aranka kielégítésétől. A máglya csak kegyelem lenne nekik! De mi könyörtelenek leszünk. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 11:56:39

@Kytia:

Nekem az egyik nagyapám, és a dédapám (ugyanazon hónap ugyanazon napján született mint én) volt hejjespasee és varrta le számolatlanul a nőket. Ebből a dédnagyfater úszta meg a legjobban, 32 évesen átúszta télen a Dnyeppert, majd tüdőgyulában elhunyt. Hagyott néhány tucat síró terhes lányt maga mögött európaszerte. :)

michaela77 2011.09.27. 11:57:02

@Black.Sheep: na ez már jó, köszönöm!:)
Nem, nem a sok négyzetmétertől jó, csak egy olyan szabad falfelületem van, amin egy akkora mutatna jól.

@cyd: súlyos önkritika, ne marcangold magad, mással is előfordult már, hogy nem tudta mi a fotómozaik:P:DD*
Amúgy lehet, hogy ha budgetet készítek, akkor megváltoztatom az elképzelésemet, kinyomtatok otthon A5 méretben képeket és inkább montázs lesz:) Az kreatívabb is:)

@Kytia: jaja, sokáig érteni akartam, hogy ha valaki nem szeretett belém, akkor miért nem. Aztán felnőttem és rájöttem, hogy legtöbbször nincs oka. Csak. Nem indul el a kémia.

Kytia 2011.09.27. 11:57:18

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Gondolod, a fényre jönnek?:DDD

@Dr. Jula Watson: Na ja, mert eleve a rendessrác ütőkártyával próbálkoznak és azért abból nagyobb a csalódás, amikor kiderül, hogy csak pont annyira geci, mint egy olyan, aki legalább még jól is néz ki.:))

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 11:59:03

@Kytia: Ha a hejjespasee is csak kötetlenül sunázgatni szeretne, esetleg rezsiszövetséget akar kialakítani, csakúgy mint átlagos kaliberű társai, akkor a boldogságos szerelmi kapcsolat meglétének vagy nemlétének nem sok jelentősége van. Így egyáltalán nem meglepő, hogy a kevésbé hejjesek a klasszikus párkapcsolat illúziójának felkínálásával, trükközéssel, PUA-módszerekkel próbálnak sunához jutni, míg a hejjespasee azzal is célhoz ér, ha egyszerűen önmagát adja. Nyilván ha kicsit rafináltabb, akkor a jónőhöz nem a "szart is leszarom" módszerrel fog közeledni. Ott neki is érdemes játszmázni egy kicsit, hogy valamivel jobb színben tűnjön fel a saját kategóriás konkurrenciához képest.

Nem tudom, mit tapasztaltál, de az én hölgyismerőseim az ellenkező tendenciáról számolnak be általában.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 11:59:18

@michaela77:

Csak a kereteket szereljed fel a falra, mozaik avagy montázs pozícióban, majd tedd bele a képeket. Ha ki akarod venni, hát kiveszed. :) Kézcsóktól eltekinthetek bőséges korrumpálás mellett.

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 11:59:25

@Kytia: Nem vagyunk velük szemben eléggé résen, ez a baj :D

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 11:59:50

@Dr. Jula Watson:
Teli hassal beszélgetni?
Ebéd után aludni kell, max. azután tudnánk. Viszont akkor már te javában készíted a vacsit :P

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.27. 12:00:50

@Nathan D'Xantine: az már jó régen volt, vagy 1-1,5 éve biztosan :D

michaela77 2011.09.27. 12:01:23

@Nard: lehet, hogy most nekem nem jön át a te humorod, szóval nem vagyok biztos benne, hogy vetted-e, hogy a kivehető kép nem fizikálisan kivehetőt jelent, hanem hogy megjelenik-e az eredetileg látni kívánt alakzat a fotón:) A kézcsók a kedvencem, ne tekints el tőle:)

Black.Sheep 2011.09.27. 12:01:41

@michaela77:
"inkább montázs lesz :) Az kreatívabb is"
Szegény ember posztere? :)

Mondjuk ha az egész szobát bemontázsolnád, az már menő lenne.
Meg kicsit hátborzongató is :)

Kytia 2011.09.27. 12:01:48

@Nard: Hú, akkor te nem tőlük örökölted a jellemed. Na, nem a nők miatt, de átúszni a Dnyeppert, ráadásul télen...:DD
Nekem a dédmuterék tolták elég durván, mindenféle kósza hajóskapitányoktól megterhesedtek. Az igazi kaland az volt, amikor egyszerre lett terhes nővér és húg ugyanattól a hajóskapitánytól.
Ehh, azok még izgalmas idők voltak.:DDD

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 12:03:08

@Boris the Bullet dodger: Hát jó, nem beszélgetünk. Mert teli szájjal ugye nem illik :D De aztán ne panaszkodj nekem, hogy semmit sem mondok el neked! :D

michaela77 2011.09.27. 12:03:25

@Black.Sheep: parasztposzter:)
Az egész szoba montázs akkor lenne elbűvölő, ha valamelyik exem fotóiból készíteném és mindegyiken kivágnám a szemét mondjuk:D

Чапаев 2011.09.27. 12:04:20

@Dr. Jula Watson: Tisztázzuk, ez a kikötés csak saját farokra vonatkozik? :)

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 12:04:34

@Kytia: és akkor most kérjük azokat a kommentelőket, akik mindig jönnek a régi szép időkkel, amikor mindenki nagyon de nagyon erkölcsös volt :D

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 12:05:32

@Чапаев: nem úgy van, hogy ami a gazdámé, az az enyém is? :D

SciNu 2011.09.27. 12:05:57

@Kytia: Én nem idecsalogatni akarom őket. Bár hátha mint a szúnyogokat őket is megöli mikor belerepülnek :D

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 12:06:14

@Dr. Jula Watson:
Majd levelezünk a hűtőn.
De előre szólok, hogy ronda, genyó vagyok, és nem ütök kártyával egyetlen rendessrácot sem, még ha @Kytia: mást is állít :D

Black.Sheep 2011.09.27. 12:07:14

@michaela77:
Hát, ha kevés vendégre számítasz, akkor mehet.
Felőlem...:)

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 12:07:31

@Boris the Bullet dodger: szóval a szív király nem üti a tök filkót? :D

Чапаев 2011.09.27. 12:08:44

@Kytia: Uhhh, az kellemes kis beltenyészet lehetett, ha a família összes nőtagját ugyanaz a hímtag hozta másállapotba! :D

michaela77 2011.09.27. 12:08:57

@Black.Sheep: egészen pontosan nulla vendéget látok szívesen:) Bár tegnap megismerkedtem Oszkárral, őt néha szívesen látnám. Gyönyörű szomszédvizsla típusú eb, azonnal összehaverkodtunk, a szájába tettem a karomat és nem tépte le, szerintem kedvel:)

Чапаев 2011.09.27. 12:09:33

@Dr. Jula Watson: És még a rókák ravaszak ... :D

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 12:10:17

@Kytia: Az már a te bajotok, ha nem látjátok időben, hogy a fickó egyetlen ütőkártyája cinkelt. :) Nyilván morálisan egy hejjespasee és egy Dezsőke is lehet nulla, ezért az utóbbinak értelemszerűen taktikáznia kell, ha akar a nőktől valamit.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 12:10:54

@Kytia:

Inkább a testi adottságokat nem örököltem meg, a dédnagyfater 210 volt, a nagyfater meg 198. Én a magam 185-jével csak egy nyamvadék törpe vagyok. :( A szembeszomszédunkban volt ilyen, hejjespasee Misi bácsi (még öregen is jól nézett ki az öreg) szintén eljátszotta ugyanazt a poént amit a hajóskapitány. A felesége hugától is lett lánya. Gyakorlatilag így éltek együtt :) Én ezt csak később tudtam meg, Misi bácsi amúgy halál jó arc volt, nagyon csíptem.

Чапаев 2011.09.27. 12:11:35

@michaela77: Csak megnézte, elég porhanyós-e, majd elvonult, hogy ásson egy gödröt az érleléshez! Ma már ne menj a közelébe, szerintem! :D

Чапаев 2011.09.27. 12:12:53

@Dr. Jula Watson: Nem, a király szív, mert a filkó tök(ös)! :D

michaela77 2011.09.27. 12:15:26

@Nard: legalább a családban maradt:) Lehet, hogy a nem megcsalások között van az is, hogy ha családban marad, az nem az:)

Чапаев 2011.09.27. 12:15:50

@michaela77: Lehet, de én akkor is inkább a gulyáslevesből kérnék! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 12:16:26

@michaela77:

Én fizikálisan kivehetőre gondoltam :) Amúgy amit te akarsz csinálni, a 10k teljesen jó ár 1m2-re értve. Eléggé precíz nyomdaeszközre van szükség, és a fotónak is tűélesnek kell lennie hozzá, hogy akkora felületen se legyen pixeles. Szóval eléggé komoly meló, drága eszközigénnyel. Az ilyen cuccba a festék aranyáron kapható. Ezt nagyon jól tudom :)

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 12:16:57

@michaela77: ez még csak a beetetési fázis nála :)

michaela77 2011.09.27. 12:18:02

@Nard: jó, akkor nem a humorod nem jött át:)
Esetleg még ahhoz is értesz, hogy milyen felbontású fotókat töltsek le netről, hogy jók legyenek ehhez?

@Dr. Jula Watson: nem baj, ha legközelebb letépi a karomat, hogy azzal játszon, majd utána kiabálok, hogy ne vigye messzire:)

cyd 2011.09.27. 12:18:41

@Kytia: Gondolom nem jellemből úszta, hanem nettó túlélési ösztön miatt.

@Nard: Szóval Te már csak a "kicsi" Nardy vagy?
Érdekes, pont ellentétes a trend, mármint hogy egyre magasabbak a generációk.

Kytia 2011.09.27. 12:22:02

@Father Justice: Á, akik PUA-módszerekhez nyúlnak, azok már a legalja alatt vannak.:))
Én csak a saját tapasztalataimról tudok beszámolni. Általános tendencia volt, hogy az átlagjancsik sokkal sunyibbak és erkölcsileg megkérdőjelezhetőbbek voltak. Még olyan is volt, hogy gyenge pillanatomban megalkuvásból összejöttem valakivel, aki egyáltalán nem tetszett, mondván, ő legalább rendes és odavan értem. Na, akkora csalódást okozott, hogy azóta akkorát senki, pedig nála csak jobbak voltak.
Csomó jó pasi csak olyannal jön össze, aki igazán vonzza, szemben az átlagosokkal, akik belemennek mindenféle kompromisszumba a sunáért, aztán álmodoznak tovább a Szindikrovfordról. És ennek csomószor nyíltan hangot is adnak.

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 12:23:17

@Dr. Jula Watson:
Kávé és ebédfőzés után ejtőzik kicsit :)
Kissé túlhajszoltam magam ma :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 12:23:30

@Nard: Szoval a Torpillasagodbol eredo kisebbsegi komplexusaid miatt folytatsz haborut a gnomok ellen es hagyod magad terrorizalni gernika altal? Ne aggodj, nem is vagy olyan pici. Jo, kosarlabdazni mar nem mehetnel, de az atlagos torpehorcsogok kozott magaskanak szamitanal. *egyutterzon kacsint*

Black.Sheep 2011.09.27. 12:23:46

@michaela77:
Ööö..hogy netről akarsz poszterhez letölteni?
Sok sikert :)

(Vagy fizetős lesz, vagy talál párat, ami nem tetszik. Kerestem én is régebben, ezt találtam:
www.ventilate.ca/features/2009/poster_01.html
aztán mégis inkább maradok a saját fotónál)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 12:24:32

@cyd:

Jah, én a kicsi vagyok. A magyar vér miatt valszeg.

@michaela77:

Neten általában nem találsz tömörítetlen képeket. De minél nagyobb legyen. TIFF-ek általában ilyenek. Igazából nem vagyok grafikus, én inkább a kivitelezés hardware részéhez konyítok.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 12:26:15

@Kytia: Kompenzalnak ok is, mint Nard. De alatamasztom, en is pont ezt tapasztaltam.

michaela77 2011.09.27. 12:26:18

@Black.Sheep: mivel a kedvenc filmjeimből akarom a mozaikot, vagy netről töltök le párszáz fotót, vagy végignézek roppantsok filmet és mindegyikből kivágok pár képkockát:)

@Nard: ok, thx.

cyd 2011.09.27. 12:26:31

@Frigyesur: Tévhit, hogy a magasság az elsődleges a kosárlabdában. A gibbonkarok fontosabbak.

Black.Sheep 2011.09.27. 12:27:14

@Father Justice: @Kytia:
Jaaaj, vagy két hete volt a Morning Show-ban ez a Max/Mex Deluxe gyerek! Kicsit marták, de meglepően jól tartotta magát.
Most tekintsünk el attól, hogy a művét értékeljük; mindenki úgy hülye, ahogy akar :)

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 12:27:30

@Boris the Bullet dodger: akkor esik a legjobban semmit sem csinálni, ha sok a tennivaló. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 12:28:08

@cyd: Koszonjuk ezt a humorgyilkos hsz.-t :)

dr. gernika 2011.09.27. 12:28:26

@Kata1987: Pedig mondtam már neki, hogy ha arra jársz, fel fogod ismerni, öltözzön fel. :D

@Father Justice: Teljesen ledegradáljátok a bétahímet, pedig az még a teljesen ok kategória.

@michaela77: Nyilván. :)
@Nard: LOL, és őt is megfingatta a kistündér, mégis van igazság. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 12:31:51

@michaela77: Olyan mozaikot akarsz, ami a végén egy új képet ad ki?
pl: www.postershop.hu/tipp7b.htm

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 12:32:29

@Dr. Jula Watson:
Ezzel maximálisan egyetértek, csak ha nagyon ellustulok, akkor cserébe kevesebb jut kávéra és ebédre :)

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 12:34:00

@Kytia: Lényegében ugyanarról beszélünk. Az átlagjancsi is lehet morálisan ugyanazon a szinten (nulla, kétszer áthúzva), mint a hejjespasee, de neki ezt eleinte jobban kell lepleznie, ha - komoly anyagi ráfordítás nélkül - fel akarja szedni a nőt. Taktikázás, jópofáskodás, odafigyelés, kizárólagosság illúziójának hatékonyabb felépítése. Nyilván ha már létrejött a párkapcsolat, iszonyú energiákat emészt fel a folyamatos színészkedés, ezért előbb-utóbb úgyis kibújik a szög a zsákból. Ezt a szakítás úgy értékeled majd: lám-lám, ez is szemét disznó, de PLUSZBA még sunyi is, ezért végeredményben szemetebb a hejjesnél. És még csak nem is hejjes a szemét. Tulajdonképpen igazad van, ha innen nézzük. :)

cyd 2011.09.27. 12:36:38

@Frigyesur: Én sem lehetek mindig a csúcson *bűnbánó vállvonás*

@Kytia: @Frigyesur:
Azért jó, hogy lassan beindul a hejjesspaseee-nácizmus.

@Nard: Mert az ősők? Odin gyermekei?

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 12:37:31

@Boris the Bullet dodger: Ha túl gyakran csinálja az ember, akkor már nem lesz élvezetes, mert nem lesz csinálnivalója, ami helyett lustálkodjon picit. :) Igazad van ezek csak lopott percek lehetnek :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 12:39:20

@Dr. Jula Watson:
Sajnos, néha látom mennyire nem élvezetes :(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 12:40:04

@cyd:

Mindkettő szláv, de az egyik szentpétervári, szóval akár lehetett Odin gyereke is :)

dr. gernika 2011.09.27. 12:41:12

@Kytia: Hát az is érzelmileg sérült és agybeteg, aki engem elhagyott másért, az, hogy azóta elvette feleségül és gyerekük is született, teljesen lényegtelen. Ez alap. :D

Dr. Jula Watson 2011.09.27. 12:48:23

@Boris the Bullet dodger: Akkor pedig szorgoskodni kell.

@gernika: hisz még egy ilyet nem talál magának! :)

@Köldökszösz (csodalampa): köszi, igazán kedves.

Black.Sheep 2011.09.27. 12:49:04

@michaela77:
Csinálj a sok kis képből memória-játékot a falra :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 12:55:10

@Dr. Jula Watson:
Ja, kiírtam hogy ne zavarjanak, mert leesett a vérnyomásom :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 13:01:50

@cyd: Ha nő lennél, elvennélek feleségül.

cyd 2011.09.27. 13:16:12

@Köldökszösz (csodalampa): Ha nő lennék, nem mennék hozzád

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 13:17:07

@cyd:

Azt a Kristófgyereket is elvették. Ne sopánkodj, te is el fogsz kelni. :P

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 13:17:38

@Köldökszösz (csodalampa): @cyd:
Van olyan hely, ahol sor kerulhet a frigyre. Biztos szep par lennetek :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 13:18:27

@Frigyesur:

Erre úgy mondanék valamit, de nem lehet! :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 13:20:41

@Dr. Jula Watson:
Kérek szépen :)
De nem muszáj belebogyózni, nem ragaszkodom hozzá :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 13:22:27

@cyd: Ebben biztos voltam. Ezért voltam olyan bátor a kijelentésemmel.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 13:23:53

@Frigyesur: Á, ne is mondd. Le sem tudnánk vakarni a kiéhezett 30-as szinglipicsákat, akik hisznek abban, hogy miattuk megváltozunk.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 13:30:40

@cyd: Mijer nem?

@Nard: De mijer nem?

@Köldökszösz (csodalampa): Ez a gondolat engem is vegtelenul szomoruva tesz.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 13:33:28

@Nard: Ja, és meg vannak győződve, hogy ezzel máris elmélyítettük a kapcsolatunkat. Pfff.
Nem tudom mit szólnának, ha én meg odaszarnék a nappalijuk közepére. Vagy körbevizelném a lakásukat.

cyd 2011.09.27. 13:33:42

@Frigyesur: Mert ma tanultam meg Tőled és Kytiától, hogy csakis hejjespassee jöhet szóba, a többi rohadt köcsög.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 13:35:46

@cyd: Akkor ezt most érthetem úgy, hogy nem csak nem vagyok hejjesss, de még rohadt köcsög is vagyok?!

dr. gernika 2011.09.27. 13:36:05

@Frigyesur: Hát tudod, aki úúúúúgy ismerte a nőket, és te úúúúgy szeretted. :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 13:39:14

@gernika: O mitol kedves ismeros? :D

@Köldökszösz (csodalampa): Az elso hazastarsi perpatvar, milyen bajos!

@cyd: Nem ezt mondtuk, de nem varom el, hogy megertsd, hisz pasi vagy. A lenyege az lett volna, hogy eddig tapasztalataink soran, akik nem neztek ki annyira jol es nem ment nekik a csajozas, azok a korabbi komplexusaik miatt sokkal nagyobbot rugtak az emberbe, mint azok, akik jobban neztek ki es jobban is ment a csajozas. Azaz a 'sok csapas utan ertekeli a jot' dolog nem mukodott. Vagymi.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 13:41:31

Nardingolt a levelezorendszer. :S

cyd 2011.09.27. 13:44:43

@Köldökszösz (csodalampa): Nemtoom én csak egy buta padawina vagyok.

@Frigyesur: Szóval szarul választottatok és kellett valami magyarázat. Értem.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 13:45:47

@cyd: Tkp. igen. Bar nem ertem miert baj kovetkezteteseket levonni... :S

dr. gernika 2011.09.27. 13:47:58

@Kytia: "@Dr. Jula Watson: Na ja, mert eleve a rendessrác ütőkártyával próbálkoznak és azért abból nagyobb a csalódás, amikor kiderül, hogy csak pont annyira geci, mint egy olyan, aki legalább még jól is néz ki.:))"
Pedig ez az alapigazság már a Szex és New York első részének első tíz percében elhangzik, és időről időre mégis meglepődünk. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 13:47:59

@Frigyesur:

Nekem kedves ismerős, velem nem volt paraszt. Volt alkalmam vele beszélgetni, elég sokat. Szerintem nagyon intelligens ember, ennek minden előnyével, és igen sok hátrányával. Tudom, hogy te is olyan vagy mint én, hogy ha egyszer valaki el lett könyvelve szarszemét köcsögnek, akkor az úgy is marad :)

Mert szar az IT nálatok. Bezzeg ha mi üzemeltetnénk ott, lenne sarkosság, pedantéria.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 13:53:36

@Nard: Azer' sztem te vagy a ritka kivetel, akivel nem volt paraszt. Nem en konyveltem el magam annak, hanem o allitott ki magarol igen sok izben bizonyitvanyt. Nyah mindegy, ezt megragtuk.

Höhöhö. Persze. Marmint a masodik mondat :) 2 oraja irtam nekik. 1 oraja kaptam visszajelzest, hogy olvastak. Azota varom, hogy lesz-e valami. Nem szivesen telefonalok, ahelyett, hogy ezt ertekelnek, itt varatnak.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 13:58:42

@Nard: Telleg, a ceged szamod tudom?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 13:59:23

@Frigyesur:

Nálunk telefonálni kell,vagy mailt írni (nyilván ha szar a mailserver, akkor nem ragaszkodnak a mailhez) a helpdeskes csajok meg leosztják a feladatot annak, aki épp ott van és illetékes. Max 1 óra alatt készen kell lennie a feladatnak, vagy ha nem, akkor jelezni kell. Pro csapat, ha gondolja a vezetés, hogy kéne nekik minőségi szolgáltatás, megadom a kereskedőnk számát :)

gernikával sem volt paraj.

dr. gernika 2011.09.27. 13:59:25

@Kytia: Osztom, hasonló tapasztalat engem is ért.

Phátyol Ferenc 2011.09.27. 14:04:51

nekem is kéne ilyen ingyen szopó/mosógép

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 14:09:40

@Frigyesur:

Nincs másik telefonom :) Úgyhogy igen :)

dr. gernika 2011.09.27. 14:10:16

@cyd: Én is. És jönnek, és mi nem mehetünk. :(

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 14:10:36

@gernika: Meg egyébként is megírta a Cosmopolitan.

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 14:14:26

@Dr. Jula Watson:
Köszi :)
De úgy látom a kávéval is erősen spórolsz :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 14:15:36

@Nard: Nekem meg nem volt gond, csak most a vezetojuk kuldte a tertivevenyt, aki hogyismondjam, egy paraszt.
Ide minosegi szolgaltatas? Ne viccölj kerlek :))

De szinte mindenki massal igen. Mondjuk kimutatas ugysincs az aranyokrol, szoval hagyhatjuk is. Szted intelligens, rendben van srac. Sztem meg taplo idiota. :))

A ceges telefon akkor megmagyarazza, amit Kitty eszlelt :))

Kytia 2011.09.27. 14:16:18

@Father Justice: Nemnem. Itt a lényeg az, hogy a csúnya gyakrabban sunyi, mert gyakrabban kényszerül megalkudni. Ha a csúnya is kapna olyan nőt, amilyet szeretne, akkor nem színlelne, hanem őszinte lelkesedéssel lenne a kapcsolatban. Így összességében a helyes sokkal gyakrabban elégedett a választott nővel és sokkal ritkábban kényszerül sunyiságra.:)

@gernika: Nekem van mentségem, lemaradtam az első részről. Meg az utána következőkről is.:DD

cyd 2011.09.27. 14:17:32

@gernika: Hogyhogy? Én filózok, hogy elmegyek.

@Frigyesur: Nem baj. Én is azt teszem (most már hármótok véleményéből) miszerint nekem, mint komplexusos átlagmandrónak esélye sincs abban a ligában, ahol ez a triumvirátus van.
Valld be, innen nézve Téged is lelombozna ez a nagy egyetértés.
(egyébként csak nem jól kinéző egyedekről volt szó eredetileg, a nem tud csajozni kitételt már Te raktad mögé)

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 14:20:01

Még a végén kiderül, hogy itt mindenki rammstein fan :)

dr. gernika 2011.09.27. 14:21:12

@Frigyesur: Nem mondtam, hogy neked az. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 14:21:30

@gernika: Erősen javasolt kategória. Mind hangban (mintha az album szólna egy az egyben, olyan tisztán énekel), mind látványban odaver.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 14:22:04

@cyd: Milyen triumviratus? :S
Nemt'om, az en onbizalmam nem abbol taplalkozik, hogy itt vagy en block mit gondolnak az atlagos kulseju nokrol. Pedig en rengeteg mindent magamra veszek :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 14:24:21

@gernika: Persze, de jelezni akartam, hogy ezzel a jelzovel igencsak homalyba burkoltad kiletet :))

Black.Sheep 2011.09.27. 14:25:58

@gernika:
Noha láttam őket párszor, azért idén már aktuális lett volna.
3 nappal késem le, és nagyon messze leszek.

dr. gernika 2011.09.27. 14:26:17

@Frigyesur: Nem, csak egyéb intim infó kerülne napvilágra Nardról. :))))
@cyd: Álmodozni azt én is álmodozok róla. Nincs és nem volt rá keret sajnos, 2005-ben meg még az igény hiányzott.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 14:27:18

@gernika: A Szigeten kotott egy meleg hazassagot? :O

cyd 2011.09.27. 14:28:28

@Boris the Bullet dodger: blogtali a koncerten? :)

@Frigyesur: gernika is most csekkolt be a tapasztalatotokhoz. Nem innen táplálkozik, önmagában mondom, hogy a jelenség nem vidító.

dr. gernika 2011.09.27. 14:28:42

@Köldökszösz (csodalampa): Elhiszem. Azóta hogy belinkeltétek, folyamat nyomatom a klipeket youtube-on.
@Frigyesur: :DD Ha tudnád, hogy kicsit leitatva milyen égő sztorikat mesélt magáról, azóta is vihognál. :D
@Black.Sheep: Nézd, szívesen elmegyek és elmesélem milyen volt, amennyiben átutalod nekem a jegy árát. :)

dr. gernika 2011.09.27. 14:32:51

@cyd: Kifejezetten hejjespaseem kevést volt, inkább bétahímek, de az igaz, hogy a kis nyüzüge okozta a legnagyobb meglepetést, akiről álmomban sem gondoltam volna, hogy nem dobja el ez eszét az örömtől, amiért vele vagyok.

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 14:33:33

@cyd:
Most nem fussa, pedig az előzenekar sem lesz rossz:(

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 14:35:50

@Kytia: Ja, hogy most már nem a helyeset meg az átlagosat, hanem a helyeset meg a csúnyát hasonlítjuk össze? Mert ha az átlagfaszi színészkedésre, taktikára, sunyiságra kényszerül, hogy össze tudjon szedni egy átlagnőt valahogy - lévén, azt már sanszosan sunázta legalább egy hejjespasee, magyarul baromi jó nőnek tekinti saját magát -, nyilván bassza az önérzetét, ha a hejjespasee mindezt bunkósággal is eléri nemcsak az átlagnőnél, de akár a jócsajnál is. Így aztán egy idő után tényleg nem fog sokat erőlködni a látszat fenntartásával, hanem inkább ismét megpróbálja bevetni a rendespasi kártyát.. egy másik átlagnőnél. Valamelyest érthető a pszichológiai háttere a dolognak, nem gondolod?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 14:36:06

@gernika:

Nekem egy pasim se volt, és nem is lesz!

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 14:36:20

@gernika: Sz'al eltalaltam. Kiralyvagyok :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.27. 14:37:37

@Чапаев: Ugyan elvtárs dehogy! Mióta Ön és Bebaszov elvtárs elkezdték a gyakorlati oktatásomat, nincs szabad rés...

Black.Sheep 2011.09.27. 14:37:47

@gernika:
Peeersze, aztán majd annyit csinálsz, hogy felolvasod nekem a DVD tracklistet, és azt mondod, hogy "na, ezek voltak, csak máshogy, meg hangosabban" :)

@Köldökszösz (csodalampa):
Látványban már nem olyan harapós, de még mindig jó.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 14:39:13

@gernika: Hat ööö, maradok Nardy a nardingolo kinos torteneteinel.

@cyd: Nem tudom miert. Ha nem vagy sunyi tipus, akkor miben erint? 3 hsz.-al elottem szolnak be az atlagcsajoknak, es egyatalan nem szomorit el :D

dr. gernika 2011.09.27. 14:40:10

@Black.Sheep: Á, nem ismersz, nem olvastad még egyszer se, hogy adok elő egy akármilyen élményt? Hidd el, olyan lenne, mintha te is ott lettél volna. :)

Az elég árulkodó, hogy Nardnál ez szól, mikor én hívom?
www.youtube.com/watch?v=wl7fgTcd4Aw
Meg valami csöcsis képet rakott alá. :S

@Nard: :)
@Frigyesur: Nem, jobb. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 14:40:25

@Black.Sheep: Én a 2005-ös koncerten voltam. Tátottam a számat.

Mondjuk én vidéki vagyok, nekem a villamos is egy csoda.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 14:41:24

@gernika: Jajistenem. Csak nem valami undorito, gusztustalan perverz dolog? :S

Black.Sheep 2011.09.27. 14:46:58

@gernika:
Tudom, azt hiszem, Voltaire mondta, hogy "szerelemről beszélni: az szeretkezni", na de azért egy koncert, az akkor másfél-két óra dugás, azt nem beszéled tele nekem :))

A csengőhang? Nos, árulkodó. Bár nem csak arról, hogy a Rammstein-t szereti. :)
(főleg, hogy nem a te csöcsis képeddel,)

@Köldökszösz (csodalampa):
Még mindig a Sziget-es fellépés maradt meg bennem legjobban.
A mikor a Bück Dich-performansz még megütött.
:)

cyd 2011.09.27. 14:48:04

@gernika: Na jegyárakat még nem láttam, de el tudom képzelni...

@Frigyesur: Nekem is az ugrott be, hogy Nard bi és valami vibris játékot csinált múltkor, amiről csak szakításos bosszú után lehet beszélni.

dr. gernika 2011.09.27. 14:48:42

@Black.Sheep: Az ÉN csöcsis képemmel...

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.27. 14:48:54

@Father Justice:
"Mert ha az átlagfaszi színészkedésre, taktikára, sunyiságra kényszerül, hogy össze tudjon szedni egy átlagnőt valahogy - lévén, azt már sanszosan sunázta legalább egy hejjespasee, magyarul baromi jó nőnek tekinti saját magát -, nyilván bassza az önérzetét, ha a hejjespasee mindezt bunkósággal is eléri nemcsak az átlagnőnél, de akár a jócsajnál is."
Nem olvastam vissza teljesen, ezért lehet, hogy olyasmit kérdezek, ami korábban definiálva volt. Tehát: átlag pasee alatt a külsőre vagy a "belsőre" átlagost értjük? Vagy esetleg azt, aki kívül-belül egyaránt átlag?

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 14:51:37

@gernika: Egy jobbat tudok csak: meg mindig abban el! :)))

@cyd: Ja, ami nem derult ki, az egy vibrator volt? Uhh. Nem akarom tudni milyen mocskos dologra kellett :(

dr. gernika 2011.09.27. 14:55:11

Vibrátor szóba sem került, wellnesseztünk. :D

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 14:57:25

@Ibrahim a tevehajcsár: Mivel Kytia eredetileg arról beszélt, hogy az eddigi legcsúnyább (a búfelejtő célú) faszija kapcsán remélt "rendességet" meg hűséget, szerintem kifejezetten a külsőségekről van szó. Aztán jól kiderült, hogy igazából mindenki szemét - tehát a belső mindenütt rohad -, csak akinél nem nyerő a külső, ezt eleinte sunyisággal és színészkedéssel kényszerül leplezni. Vagy valami ilyesmi.

Black.Sheep 2011.09.27. 14:58:27

@gernika:
Na, az úgy korrekt. :) Kicsit fura, de korrekt.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 14:59:37

@gernika: Nincs is jobb, mint egy kamillás beöntés (hidrokolon terápia)! :)))

dr. gernika 2011.09.27. 15:00:49

@Black.Sheep: Akkor nem lenne fura, ha pussy-s kép lenne? :D

cyd 2011.09.27. 15:04:21

@Köldökszösz (csodalampa): Ne rinyálj! Nálatok is van.

@Frigyesur: Nem tudok róla, hogy az lennék. Csak úgy általában érint. Tudod néha az én lelkemen lévő kéreg is meg-megreped és besüt oda a fény. Vagy ezt a szervemet már eladtam? Akkor fantomfájdalom.
Egyébként a vibrátor még jó lehet kávét habosítani is.

@gernika: Addig örülj :)
Annyit Rammsteinezünk itt már várom, hogy jöjjön valaki, aki benyögi, hogy bezzeg a Laibach

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.27. 15:06:27

@Father Justice: Aha! Akkor máris megkönnyebbülten fellélegeztem. Ez igazán jó hír: a csajoknak elég ha megnézik, hogy külsőre hejjespasee-e a becserkészendő hím, és máris tisztában lehetnek vele, hogy "viselkedéskultúrát" tekintve mire számíthatnak (t.í. sokkal jobbra, mintha egy nem hejjes, azaz hejjtelenpaseet fogtak volna ki). Tehát a ki hejjespasee az egyben jó fej is, aki meg nem az sunyi, gazember,és még ráadásul nem is néz ki jól. Kész szerencse, hogy ilyen egyszerű az élet.
:)

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 15:08:07

@cyd:
Bezzeg a Laibach. :D
Mi baj velük?

Black.Sheep 2011.09.27. 15:11:04

@cyd:
Bezzeg a Front Line Assembly
Meg az Ooomph!
:)

@gernika:
Áhh...akkor már mindegy lenne :)
(Én maradok az arcképnél :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 15:12:13

@Black.Sheep:
Hát akkor már Skinny Puppy :P
Na meg Klinik.

dr. gernika 2011.09.27. 15:12:45

@Köldökszösz (csodalampa): :D Roppant kreatívan ötleteltek a többiek valamelyik nap, de ez senkinek nem jutott eszébe. :D
@cyd: Azt nem ismertem, rákerestem és ezt találtam : "A Laibach egy korszakalkotó szlovén avantgárd zenei és művészeti csoport"
Már nem is szégyellem. :D

dr. gernika 2011.09.27. 15:14:04

@Black.Sheep: Ch! Olyan nincs még egy! :P De hogy a félreértéseket tisztázzuk, az arcom is rajta van a képen, csak valami csöcskidobós felsőben vagyok.

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 15:15:29

@gernika:
Egyébként még akár tetszhet is a Laibach zenéje, de nincs sok átfedés a két zenekar között.

cyd 2011.09.27. 15:17:27

@Boris the Bullet dodger: Általában van egy-két önérzetes, aki nekiáll elővezetni, hogy a Rammstein csak egy gyenge Laibach epigon és még a logo tipográfiáját is a szlovénektől nyúlták.

Black.Sheep 2011.09.27. 15:18:28

@Boris the Bullet dodger:
Hát a Skinny Puppy jobb is volt talán a Szigeten, mint a Rammstein.
De lehet, hogy csak mert első koncertélmény volt.
Meg nem is összemérhető egy délutáni "beállás" egy esti főműsorral.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 15:21:40

@cyd: Uttyankerlek, ennek a szovegnek nem dolunk be. Nardy is eloadta egy nagy nardingolas elott, aztan mi lett. :)))

Kytia 2011.09.27. 15:21:50

@Father Justice: "a hejjespasee mindezt bunkósággal is eléri nemcsak az átlagnőnél, de akár a jócsajnál is"

De most pont arról beszéltünk, hogy a hejjespasik nem bunkók, vagy legalábbis ritkábban?
Egyébként egytértek Köldökszösszel, meg Ibrahimmal, meg mindenkivel, aki szerint ez baromira nem ilyen egyszerű.
A pasik élvezettel fikázzák a helyesebb társakat, mert utálják, ha azok lenyúlják a jónőket, tehát nyilván kitalálták már, hogy minden helyespasi egy paraszt, a nők meg jobban tennék, ha nem támasztanának semmiféle igényeket azon túl, hogy ne ővelük törölje fel a padlót a delikvens, és már ezt is köszönjék meg összetett kézzel.:))

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 15:23:14

@Ibrahim a tevehajcsár: Néha igen. Néha meg nem, azaz a hejjespasee is ugyanolyan szemét disznó, mint a nemhejjes (átlagos, meg a rút) társa, de legalább ő nem sunyiskodik az elején, hanem kapásból leszar kicsit. Na meg mivel hejjes, ő megengedheti magának, a többiek viszont hogy a picsába' képzelik. :) Igen, a legtöbb nőnél ez tényleg ennyire egyszerű.

Joe69 2011.09.27. 15:24:08

26 évével a posztoló csajszi még fiatal ahhoz, hogy a sértett pasigyalázó szingliző sztenderdszövegemmel jöjjek, de ennek ellenére süt az egészből valami sértettpicsaság, ami már jóval a bloghős faszi előttről fakad. Két segg szomszéd a panelban, társbérlők, ágyrajárók, ahogy a csaj is ? Ezért volt olyan sürgős lelépni és összeköltözni ? Amit ügyesen kihajtott a pasiból, amit aztán az sürgősen megbánt. Mert ez tipikus magatartás pasiknál (fiatal házasoknál is tapasztaltam), hogy a pasi nagyon megbánja a dolgot, de nem mer mondani semmit, és teljes passzivitásba menekül, és/vagy lelép, amikor csak lehet. A csaj meg nem érti, követelőzik, toporzékol, egyre hiperaktívabb, de ezzel csak ront az ügyön.

Ez a blog-dolgot meg én pont fordítva tapasztaltam, úgyhogy ne baszogassátok a pasit. Csajok szerintem jóval több ilyesféle blogot írnak, az egyikkel pont már a személyes találkozót terveztük már tisztázott személyazonosséggal, amikor legnagyobb gyöngyszemét produkálta, aktuális nőspasija csodálatos farkát tárgyalta ki oldalakra és részletekbe menően, és nem értette, hogy ezek után miért mondtam, hogy sztornó. Nekem is jogom van sértettpasinak lenni.

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 15:25:13

@Black.Sheep:
Az a Skinny koncert azért volt nagy élmény mindenkinek, mert cca. 20 év után láthattuk élőben őket, őszintén szólva mind a nagyszínpad, mind a fél ötös kezdés vicc volt, két év múlva már inkább sátraztak.
A rammsteinnal nem tudom sajna összehasonlítani, őket nem láttam színpadon.

@cyd:
Ezen mindkét zenekar jókat röhög. A Laibach témaválasztásban, és a karrierje nagy részében is tök más volt mint a R+. Nem is vezet ez sehova, ki-ki hallgassa azt, ami neki tetszik :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 15:27:28

@cyd: @Black.Sheep:
De azért az vicces, hogy kiderül, a csp-n micsoda industrial brigád tobzódik :D

Black.Sheep 2011.09.27. 15:28:08

@Boris the Bullet dodger:
A Rammstein metálpop, a Laibach agitp(r)op. :)
(de komolyan is)

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 15:28:12

@gernika: Ezt sem hiszem el. Miert lenne az ciki?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 15:28:29

@cyd:

Én akartam bezzegelni, de lelőtted. :(

@Kytia:

A hejjespasee megteheti hogy bunkó, nem éri belőle nagy hátrány. A szoba közepére is foshat, akkoris azt mondják rá, hogy jaj milyen cuki! :) És ha még fogpiszkálókat is rak az excrementumba, és azt mondja, hogy mától a süni benn alszik, akkoris gecimód megértőek vele. Egy nem annyira jól kinéző elmondja ugyanazt a viccet mint a hejjespasee, azon nem nevetnek és nem mondják, hogy milyen jó a humora, bezzeg a hejjespasee, bármit mondhat, nedves bugyikat és könnyes szemeket hagy maga után. Tisztára olyan mint Lord Villám a Fekete Viperából.

www.youtube.com/watch?v=BHHdH6eT7jQ

Kytia 2011.09.27. 15:29:07

@Ibrahim a tevehajcsár: Szerintem amúgy a hejjespasee eredetileg nem a jól kinéző pasi szinonímája volt, hanem azé, aki annyival fölötte áll a szóban forgó nőnek, hogy nagy veszteség lenne futni hagyni, ugyanakkor ezen helyzetét kihasználva gyalázatosan viselkedik a nővel. Szóval olyan pasi, aki kellemetlenséget okoz, de valamilyen vélt, vagy valós jótulajdonsága miatt, vagy csak a kémia okán a nők tűrnek neki.
Ilyen valóban létezik, de az én tapasztalataim szerint semmilyen összefüggésben nincs se a külsővel, se a pénzzel. Jellem és viszony kérdése, ahogy nem minden széplány ugráltatja és használja ki a férfiakat, de vannak, akik igen, meg vannak olyan csúnyák is, akik igen.:)

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 15:31:42

@Kytia: Nem. Én azt hittem, arról van szó, hogy bár minden pasi alapból paraszt, de a hejjespaseenak ezt egy percig sem kell véka alá rejtenie - sem kezdetben, sem később. Az átlagosak meg azért méltatlankodnak, amiért a fasztarisznya-szindróma miatt már az átlagnők megszerzéséért is puncsolni és színészkedni kell. Szóval nem azért parasztozzák a helyesebb parasztokat, mert ők maguk jó fejek és becsületesek, hanem mert azok nyíltan felvállalhatják ezt. :)

Black.Sheep 2011.09.27. 15:32:53

@Boris the Bullet dodger:
Korral jár..akkor még nem volt Sterbinszky.
(mondjuk Josh Wink már volt. És van is :)

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 15:34:59

@Black.Sheep:
Volt már akkor is minden borzalom :)
De a PeCsa kisterem (Mode-klub) jobb hely volt. Igaz, nem csajozásra :D

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 15:35:45

@Kytia: A csúnya nő csak akkor ugráltathatja a faszit, ha övé a fele vagyon, és sakkban tudja tartani gyerekekkel is. (Tipikusan korán, elhamarkodottan kötött házasság + a fele vagyonról lemondani nem akaró férfi esetén van ilyen.) Egyébként a sárkányosodás első tüneteinek jelentkezésekor megy a lecsóba.

Boris the Bullet dodger 2011.09.27. 15:35:59

@Boris the Bullet dodger:
Na ezzel most el is árultam milyen egy vén marha vagyok :)

Kytia 2011.09.27. 15:38:07

@Nard: Nem tudom, hogy vannak vele a nők, de én ha egy vicc vicces, akkor azon röhögök, ha meg nem az, akkor nem röhögök.:))
De az mondjuk lehet, hogy ott van a társaságban szekszi Dzsék a szörfös, és annyira őrá figyelek, hogy nem hallom meg tőle Senki Jóska legújabb csodás poénját, hát, sorry, a figyelmem nekem is korlátozott.:DDD
Amúgy voltam már úgy társaságban, hogy akárki kezdett beszélgetni velem, nem tudtam figyelni, mert rá voltam cuppanva egyvalakire és akkor is azt lestem, hogy ő hova tűnt, amikor mellettem az évszázad vicceit puffogtatták, meg próbálták mindenféle érdekes témákkal felkelteni az érdeklődésem, csak kurvára nem érdekelt.:)
Hozzátenném, objektíve a társaságban nem ő volt a leghelyesebb.:)

dr. gernika 2011.09.27. 15:39:32

@Frigyesur: Hát _ahogy_ wellnesseztünk. :D

Kytia 2011.09.27. 15:41:08

@Father Justice: "Én azt hittem, arról van szó, hogy bár minden pasi alapból paraszt, de a hejjespaseenak ezt egy percig sem kell véka alá rejtenie"

Én mondjuk ennek pont az ellenkezőjét mondtam, de még szerencse, hogy tisztázódott a félreértés.:DDD
Én azt mondtam, egy csomó helyespasi NEM szemét. Ahogy egy csomó átlagos sem, de náluk gyakoribb, mert néhányan helyből gyűlölik a nőket, amiért hétrényos helyzetből indulnak a megszerzésükért. Plusz: csomószor járnak olyan nővel, aki iránt amúgy nem éreznek semmit, de már nem hisznek benne, hogy jobb is akad.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 15:41:35

@gernika: Nemá', hogy egy köntös meg egy papucs ennyire borzalmas legyen! :DDD

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 15:44:03

@gernika: Szoknya volt rajta, noi kontos, bikini, olyan muanyag sipka, mint oreg neniken, vagy mit nem kell elkepzelni?

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.27. 15:44:15

Ehh nem semmi ez a poszt :) 2 hónapig jártak de a csaj már oda is költözött.. Mikor? Már a 2. héten? :) Elég fura számomra.. Minden posztban arról olvasok hogy milyen köcsög idióta volt a pasi. Most vagy kamuznak a csajok akik írják a posztokat, vagy ha tényleg így van akkor ez is bizonyítja hogy az idiótákra buknak a csajok, aztán meg lehet siránkozni.. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 15:45:00

@Frigyesur: És lábujjelválasztó rózsaszín habszivacs.

Kytia 2011.09.27. 15:46:04

@Father Justice: Nyilván mindenki azt adja, amit tud, és akinek a szépsége alapból adott, annak más frontokon már esetleg kevesebbet kell teljesítenie. Amúgy a partner jó külseje elvileg valódi örömforrás a másiknak, tehát még azt sem lehet mondani, hogy nem jogos ez a megkülönböztetés.
De azért én láttam nem túl szép nőt, aki úgy sakkozott a férfiakkal, ahogy kedve tartotta, pedig se gyerek, se vagyon, semmi. De valóban ritkább, persze.

Kytia 2011.09.27. 15:50:00

@Ape: Nem azokra buknak, de a normálisakról minek írjanak posztot?:))
Amúgy könnyű idiótába belefutni, mert sok van belőlük.:)

Te mesélted, hogy vannak részvényeid? mit szólsz a mai naphoz? Holnap bezuhan?

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 15:50:35

@Kytia: Ez csak akkor értelmezhető, ha elárulod, milyen szemétségekre gondolsz konkrétan. Mert az eddigiek alapján ezt úgy is lehetne interpretálni, hogy az a hejjespasee aki az elejétől a végéig önmagát adja, azaz csak kicsit teszi oda magát, végig leszar, végig megcsal, az tulajdonképpen nem is szemét egyáltalán, mert teljesen hiteles és őszinte. Míg a nemhejjes szemétsége 100%-ban a sunyiságából, a rendesség kezdeti megjátszásából adódik. Há' ja, akkor igazad van. :)

cyd 2011.09.27. 15:51:43

@Frigyesur: Eltartott kisujjal itta a fitnesz-wellnesz-jólesz teát, sikongatva pancsolt és együtt ment gernikával pisilni.

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 15:52:12

@Kytia: Az a hölgy valószínűleg cifrább figurákat tudott, mint Heather a www.ideepthroat.com -ról. Ennyi a nagy titok. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 16:00:17

@Köldökszösz (csodalampa): @cyd: Olyan jo latni, ha ma meghalok, holnap lesz aki cikizi Nardot! :)

Kytia 2011.09.27. 16:02:18

@Father Justice: Óóóóó, neeeem. Én nem így gondoltam.

Például a legkevésbé helyes pasimról tudom, hogy megcsalt, nem is egyszer. A leghelyesebbekről ilyet nem tudok és olyan is van, akiről meg biztosan tudom, hogy nem.
Aztán a legkevésbé helyes pasim kijelentette az egyik csinosabb műsorvezetőről, hogy "halálra kúrná", mindezt a jelenlétemben. A leghelyesebbek között van olyan, aki ezt az aktuális barátnője háta mögött sem tenné, mert szerinte "borzalmasan megalázó" lenne annak. Stbstb.
Ez persze nem jelenti, hogy egy átlagos pasi rögtön paraszt. De velük nekem rosszabbak a tapasztalataim.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.27. 16:08:45

@Kytia: "Nem azokra buknak, de a normálisakról minek írjanak posztot?:))"
Jaa most hogy mondod, elgondolkodtam és lehet benne valami :)
Igen érdekel a tőzsde, viszont hogy mi lesz holnap? Ma sem zár ilyen nagy pluszban szerintem, de talán holnap is erősödni fog. Persze ha jön egy újabb negatív (a bankokra nézve) hír a kormánytól, akkor bármi megtörténhet :D Én várok egyelőre és tartom a pozícióm ;)

@Frigyesur: fő az optimizmus :D hiányozni fogsz tesó :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 16:26:36

www.youtube.com/watch?v=_ElORM9O-0U
I know where I belong
and nothing's gonna happen
she's so high

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 16:29:18

@Ape: :D Koszi, igazan meghat. Emlekemre cikizzetek sokat, hupphupp :D

@Köldökszösz (csodalampa): Elfogadjuk a @gernika: kihivast? :D

@cyd: Ezt most elkepzeltem :D

Gernika, valami ciki wellness dolog volt, de hol? Megnezem a szoglaltatasokat, aztan kiokoskodom.

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 16:29:58

@Kytia: Attól, hogy nem tudsz róla, még simán megeshetett, nem is egyszer. Akiről meg biztosan tudod, hogy nem, arról honnan tudod? Egy percig sem ment nélküled sehova? :)

dr. gernika 2011.09.27. 16:31:25

@Frigyesur: Itthon, én csináltam vele. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 16:40:18

@Frigyesur: Ez csak természetes. Ferge -mostfigyelj-teges lesz!

Gondoltam halpedikűrre is, de abban semmi kunszt nincs.
Szerintem feltetetett egy kis körömerősítő lakkot, de mindenkinek azt hazudja, hogy polír. (Először azt akartam írni, hogy a manikűrös kislány polírozta, de az elég furán jött volna ki, és Gernika sem mosolyogna rajta olyan sokat :D)

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 16:42:42

@gernika: Ez nekem tul magaslabda lenne :D

@Köldökszösz (csodalampa): Ij anyatokkal :D

Aszondja o csinalta. Hajat, kormoket kizarta (ugye kizartuk gernika?), maradt a bor. Szorteleniteni szortelenit, azt tudjuk, mas lesz ez. Aromaterapia?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 16:43:35

@gernika: Zsír! A szomorú az, hogy ezt hallottam/láttam akkor is, amikor sláger volt. Van olyan punetti, aki akkor született! Mentségére legyen szólva, már szúrható. :P

michaela77 2011.09.27. 16:45:13

@gernika: pedig én már egyszer feladtam, de: arcmasszírozás, fejmasszírozás, hajpakolás, levendulás inhalálás.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 16:45:32

@Frigyesur: Popsigyanta. Á, attól összepisilte volna magát.

Hajpakolás, és a törölközőből aranyos kis turbán volt a fején.

michaela77 2011.09.27. 16:47:52

@Köldökszösz (csodalampa): nem lehet gyanta, gernika azt is mondta neki, hogy de ugye jólesett?...

michaela77 2011.09.27. 16:52:13

@Köldökszösz (csodalampa): eheh, frissítgettem és reméltem, hogy kétszer is elküldöd:)
Nos, én ennél "durvábbat" is tudnék mondani, de egyrészt szerintem azt nem szégyellné, másrészt nem dumálnák ki itt közösben:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 16:55:09

@michaela77: Ezt sem szégyelli, csak túl nőcis dolog volt. De lassan kifogyok a welness programokból.

dr. gernika 2011.09.27. 16:55:13

@Köldökszösz (csodalampa): @michaela77: XD Hát tényleg nem fog összejönni, bár az egyikőtök már egy kicsit megközelítette. :)

michaela77 2011.09.27. 16:58:30

@Köldökszösz (csodalampa): bazze, valamelyikünknek csak körül kell írnia finoman azt a durvább prosztatamasszázst...

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.27. 16:59:03

@Kytia: PUA módszerek? Kérdezném hogy miaz de már rágugliztam :) Te ismered ezeket? Miért baj az ha valakit megtanítanak csajozni? :D Lehet csak egy kis lökés/önbizalom kell az illetőnek?

dr. gernika 2011.09.27. 16:59:08

@Köldökszösz (csodalampa): Én is emlékszem, mikor sláger volt, akkoriban azért idegesített. Most öreg vagyok?
@michaela77: :D
A prosztatamasszázs sem nyert, óczkodik tőle és amúgy sem annyira csajos dolog.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 16:59:58

@michaela77: :DDD Nos, hamu alatt alszik a parázs, vagy hogy szokták mondani.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 17:01:27

@gernika: Ha azt mondanám igen, akkor magam alatt vágnám a fát. Maradjunk annyiban, jó a memóriánk! ;)

dr. gernika 2011.09.27. 17:16:39

@Köldökszösz (csodalampa): Jólvan kedveszkém, megyek beteszem a fogszojomat... :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.27. 17:18:34

@gernika: Ne, most így akarom! :DDD

Jujjjj, de borzasztó lehet.

SciNu 2011.09.27. 17:19:55

@gernika: Bikinivonalat gyantáztatott magának? :D

dr. gernika 2011.09.27. 17:21:13

@Köldökszösz (csodalampa): Mikorra odajutsz, ennek is örülni fogsz, hidd el. :)
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Mondom ÉLVEZTE!

SciNu 2011.09.27. 17:24:09

@gernika: Ki tudja ki mit élvez? :D Csokiarcpakolás?

dr. gernika 2011.09.27. 17:40:38

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Mmmm, nyaminyami, olyanom már volt, és nem adtam neki. :D

hany eves a kapitany 2011.09.27. 17:54:52

Kicsit későn kapcsolódok be, de tetszik a téma, mármint, hogy milyen különbségek vannak a hejjespasi és az átlagos vagy az alatti közt. Nagyrészt Kytiával értek egyet. Amúgy amennyire tudom, engem is csak a legkevésbé helyes exem csalt meg egyszer. Bár szerintem több is volt az. Szerintem ez nem a kinézet, hanem a jellem függvénye. Bár franc tudja, lehet, hogy a jellemet nagyon is befolyásolják a kinézet miatti tapasztalatok.
Ja, amúgy szerintem nem a fizikai adottságoktól jófaszi a jófaszi, hanem a kiállása, a viselkedése és a kommunikációja miatt.

dr. gernika 2011.09.27. 18:05:26

@hany eves a kapitany: Tudtommal engem sem csaltak meg, de egyedül a legrondábbról hinném el azonnal, ha mondanák,hogy mégis.

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 18:27:54

@hany eves a kapitany: Közelítesz a megoldáshoz. Csak nem magát a jellemet, hanem a viselkedésformákat befolyásolja az, amit te finomkodva kinézet miatti tapasztalatoknak nevezel. Nevén nevezve a gyereket: amit a férfi megengedhet magának a nővel szemben a külseje függvényében.

A nőket az bosszantja fel, hogy az átlagos és pláne az alatti férfiaktól már feltétlen hűséget, romantikát és abszolút törődést várnának el a "szinten aluliságukat" kompenzálandó, amit hosszabb távon mégsem mindig kapnak meg. Csak azt nem veszik észre, hogy a jelenséget a saját viselkedésükkel is generálják: az átlagférfi az átlagnőn többnyire 100%-os pontossággal érzékeli az "engem már a Nagy Márió is sunázott, hát mifaszt akar tőlem ez az átlagJózsi?" hozzáállást (akkor is, ha átmenetileg megpróbálja leplezni azt), és eszerint is alakítja a stratégiáját a továbbiakban. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.

hany eves a kapitany 2011.09.27. 19:11:50

@Father Justice: Igazad van, a viselkedést is, de én tényleg a jellemre gondoltam. Szerintem azért nem mindenki csajla agyba-főbe a partnereit, csak mert korábban sok visszautasitásban volt része és ettől azt hiszi magáról, hogy csúnyafaszi.

Én amúgy a nem túl vonzó exszemmel sem érzékeltettem soha, hogy én sokkal jobbat is kaphatnék, mert szerettem. Ő viszont nem tudott szabadulni ettől a gondolattól. Bár olyan lenne a fogadjisten, mint az adjonisten.

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 19:59:21

@hany eves a kapitany: Ha ezt hinné magáról, ahhoz nem kellene agyba-főbe csalnia: a numerák gyűjtését kapcsolaton kívül is megtehetné. Így is növelhetné az önbizalmát, ha feltétlenül arra van szüksége. Másrészt, ha az 'agyba-főbe' a partnerek számára vonatkozik, a sok visszautasítást kapott (azaz garantáltan nemhejjespasee) férfinak arra alapból nincs sok esélye - legalábbis minőségi partnerekkel nem. A csúnyafaszi inkább azzal az egy szem átlagnővel kúr félre, akire a jelenlegi átlagnőt akarja lecserélni, ha már tele van a hócipője a sárkánykodással otthon.

Attól, hogy te tudatos szinten nem érzékeltetted vele, ő még érzékelhette úgy, sajnos. Ha nem tudott szabadulni a gondolattól, minden esély megvan rá.

Kytia 2011.09.27. 20:26:37

@Ape: Én is azt csinálom.:) Mármint tartom. Jó szopóban vagyok. Nekem a PUA módszerekkel nincs bajom, de akik normális kapcsolatot akarnak, azok valahogy sosem nyúlnak ilyenekhez.:)

@Father Justice: Hát, ez kicsit olyan, hogy igazán nem a kapcsolat alatt, hanem a kapcsolat után ismered meg a másikat (már ha utólag érdekel, mi van vele.:D), mert akkor már azokat a titkait is elmondja, amiket anno előled is eltitkolt.:))
A nemhelyes exemről 5 év után derült ki, hogy csalt. Rákérdeztem és elmondta, nem nagyon volt veszteni valója. Rögtön ki is fejtette a hitvallását a témában, miszerint az adódó lehetőségeket nem hagyja ki egy férfiember, stbstb.
A helyes exemet is megkérdeztem, akinek szintén nem volt veszteni valója és szintén kifejtette a véleményét, miszerint alap, hogy az ember hűséges, nem is érti ezt a mizériát manapság, ha valaki mással akar szexelni, mint a párja, miért nem szakít, stb. Nem volt okom, hogy ne higgyek neki, ráadásul pont ő volt az, akinek aztán tényleg minden percével el lehetett számolni, annyi idő alatt, amennyit mondjuk nem együtt voltunk, vagy nem ismerőseimmel volt, nem lehet összeszedni egy nőt.:) Egy útszélit még talán, mert az pár perc alatt is megy, de azt meg el sem tudta képzelni.

Egyébként nemcsak saját tapasztalatból beszélek. Van olyan helyespasi ismerősöm, akiről mindent tudok, ha lenne valami ilyen titka, előbb tudnám, mint a barátnője (aki valószínűleg nem tudná meg), és pont ő az, aki mindig "egyvegyértékes"-nek nevezi magát. Aszondja, ő nagyon boldog, hogy ilyen lett, ismer többvegyértékes pasikat és szerinte nagyrészt szenvednek. Ja és ez a csávó mellesleg kőgazdag is.

Kytia 2011.09.27. 20:36:53

@Father Justice: "amit a férfi megengedhet magának a nővel szemben a külseje függvényében"

Kérdés, hogy ha mindenkinek a világon mindent szabadna, komolyabb következmények nélkül, akkor mindenki gecizne-e a másikkal...
Avagy azért nem ölök-é embert, mert félek a börtöntől. Bár lelkem mélységeit még nem tártam fel teljesen, azért megelőlegezem magamnak a bizalmat és azt állítom, nem azért nem ölök, hanem mert együtt érzek azzal, akit megölnék és nem akarok neki olyat okozni, ami fordított esetben nekem is kurvaszar lenne. És azt gondolom, sokan vannak így, ha például a hűséget nézzük, meg még olyanok is akadnak, akiknek bőven elegendő az, aki otthon várja őket, nem bonyolódnak újabb és újabb sztorikba csak azért, hogy zajoljon az élet. De ezek már gyakorlatilag szentek.:DD

cyd 2011.09.27. 21:02:51

@Kytia: "Rákérdeztem és elmondta, nem nagyon volt veszteni valója."
Mondjuk nekem nem szegezte még a kérdést, kit megcsaltam - szerintem nem is fogja - de nem tudom megmondanám-e. Nem akarnám - újra - megbántani.

"Kérdés, hogy ha mindenkinek a világon mindent szabadna, komolyabb következmények nélkül, akkor mindenki gecizne-e a másikkal..."
Na ez viszont kemény. Hosszú távon biztos így lenne, aki meg nem, az lesz az áldozat.
Egyszerű példa a börtönkísérlet. Szóval tuti megborulnának a normák.

hany eves a kapitany 2011.09.27. 21:09:33

@Father Justice: Jajmár!:) Mindenkinek megvan a maga szubjektív kis világa. Biztos vagyok benne, hogy vannak olyan érzéseink, amik tisztán magunkból fakadnak, a magunk értelmezéséből, a másik ember, akivel ezek kapcsolatosak, minden szándék nélkül kiválthatja ezeket a megnyilvánulásaival. És a szándék nélküliséget nem úgy értem, hogy olyan kibaszottul ostoba, hogy fogalma sincs mit csinál.

hany eves a kapitany 2011.09.27. 21:16:40

@Kytia: @cyd: Ez nagyon érdekes. Alapból én is azt mondanám, hogy azért nem ölök embert, amit te is írtál, Kytia. De ez valószínűleg nem így van. Szerintem nem is a börtön tart vissza, hanem az egész, aminek a börtön csak egy kis része. Az általános norma, a társadalmi nyomás. Ha mindenki következmények nélkül lelőhetné azt, akivel baja van, - nem kéne hazudoznia róla, nem szégyellné - akkor ez meg is történne.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 21:18:47

@cyd: Ja, csak utana a szemetek kiirtanak egymast, es azok elnek tul, akik korrekten jatszanak, idovel elszaporodnanak, de akkor meg a szemetek elveznenek elonyt, szal lassan beallna az egyensuly. Ez meg a populaciogenetika. Ezert is kell valakinek egyensulyt hoznia az Erobe. Bar szemely szerint en maskent kepzeltem. :))

Annal jobban keves dolgot utalnek, mintha megcsalnanak, es utana meg hazudnanak is rola. Szeretnek abban a hitben elni, hogy bizhatok a masikban.

@Kytia:
"ezek már gyakorlatilag szentek" Sztem ilyenek nem is leteznek, megmondtak a szeretok :))

hany eves a kapitany 2011.09.27. 21:20:11

Asszem ma szófosásom van, bocs:)
Szal most ellentmondok magamnak, mert pl mostanában olyan sok megcsalásról hallok, hogy elképesztő, (nem is tudom honnan...:D) mégse akartam soha megcsalni senkit. Nem összeegyeztethető velem és kész. Úgyhogy engem egy következmények nélküli világban nagyon hamar kinyírnának:D

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 21:21:41

@Kytia: "Hát, ez kicsit olyan, hogy igazán nem a kapcsolat alatt, hanem a kapcsolat után ismered meg a másikat (már ha utólag érdekel, mi van vele.:D), mert akkor már azokat a titkait is elmondja, amiket anno előled is eltitkolt.:))"

Az emberek többségének tényleg ilyen a hozzáállása. Utólag visszatekintve pont ezért beszélhetünk többnyire szimpla rezsiszövetség + ingyenszex kombóról az érdemi párkapcsolat helyett. Elvégre aki végig csak szerepet játszott és titkolózott, azt hogyan szeretted? Ez kb. olyan, mintha azt vizsgálnánk, mennyire szerette az adott előadásban a Rómeót játszó színész a Júliát játszó színészt. Nem lehetséges.

Frigyesur (törölt) 2011.09.27. 21:23:16

@Kytia: Az utolso bekezdesedre biztos megmondanak a tutifrankot, hogy mi is a gond vele, per miert hazudik, per akarmi :))

Father Justice (törölt) 2011.09.27. 21:33:46

@Kytia: Számomra ez nem kérdés. Szerintem az emberek 90%-a semmiféle erkölcsi mércével nem rendelkezik, ezért igen, a túlnyomó többséget kizárólag a büntetéstől való félelem tartja vissza az elkövetéstől. De elég megnézned, jóval kisebb kaliberű dolgokban hogyan viselkednek: például a becsületkasszás vízautomata projekt 40%-os sikeressége szerintem magáért beszél.

cyd 2011.09.27. 21:35:36

@Frigyesur: Miért egymást? Előbb a gyengéket, majd csak azután fordulnának egymás ellen.

Egyébként ha meg hazudnak/nem mondják el az igazat pont, hogy abban a hitben élsz, hogy bízhatsz benne, hm?

michaela77 2011.09.27. 21:54:21

@Kytia: mivel biztosan tudom, hogy nem vagyok szent, elmondom nálam hogy volt ez:) Szóval alapvetően hűségesnek indultam kiskoromban, aztán jópár éves kapcsolat után megtudtam, hogy a párom megcsalt. Szakítás, újra egymásra találás, de bennem mindig ott volt a szálka, hogy mi van, ha újra megteszi. És amikor egyszer tényleg komoly kísértés jött el az életemben, úgy voltam vele, mennyire hülyén fogom magam érezni, ha esetleg újra kiderül, hogy ő megcsal, én meg nem. Úgyhogy mea culpa, de megtettem.
Aztán szép lassan felnőttem. És az előző kapcsolataimban már nem léptem félre, a mostaniban pedig meg sem fordul a fejemben.
És itt jön a szent rész:) Ez nálam önzőségből van ám. Mert rájöttem, hogy piszok rosszul éreztem magam, amikor megcsaltam valakit és 0-24-ig lelkiismeret furdalásom volt, ha eszembe jutott.
Most így meg olyan jó. Hogy tisztességesen csinálom, meg egyenesen, nincs takargatnivalóm, nem kaphatnak hazugságon, ha megcsalnak nem gondolhatom, hogy megérdemeltem, mert én is megtettem. Hihetetlenül megnyugtató és felszabadító érzés. Meg sem fordul a fejemben, hogy ezt bárki kedvéért is feladjam. Szóval csak önzőség:)

Bohumil Stejskal 2011.09.28. 00:44:20

@Kytia: Végül ez is egy szép elmélet és indok a hejjespaseee n-edik fasztarisznyájának lenni, hogy klasszikusokat idézzek :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.28. 15:31:38

@Bohumil Stejskal: LoL :) kitudja lehet van benne valami?

@michaela77: egyetértek, én is így vagyok vele. Ha tényleg fontos (vagy akár csak valaha is fontos volt) a párom számomra, akkor nem teszem meg, miatta sem meg persze az utána lévő lelkiismeret furdalás, stb.. miatt sem.

@Kytia: akkor tartsuk :) Én is mínuszban vagyok nemkicsit, de nagyon :D
Ami a PUA módszert illeti, szerintem egy normális srác is használhatja, hogy könnyebben menjen neki az ismerkedés. Márpedig ismerkedés nélkül nincs kapcsolat. Sokkal több az esélye valakinek, hogy talál egy rendes csajt, ha van bátorsága odamenni beszélgetni, stb.. De ha csak ül a sarokban egyedül egy szórakozóhelyen vagy a haverjaival netán, akkor nem valószínű, hogy belátható időn belül lesz nője :) Egyik lélekbúvár ismerősöm szerint egy embernek (legyen akár nő akár ffi) kb 8-10 kapcsolaton kell túl lennie, hogy megtalálja az "igazit". Én nem igazinak mondanám vagy nagy Ő-nek, hanem inkább azt, akivel tényleg jól kijön együtt lakva is, vannak közös témák, jó a sex is és persze meg tudnak bízni egymásba. Összefoglalva :) : szerintem aki normális kapcsolatot akar de félénk vagy looser, annak is hasznára lehetnek ezek a dolgok.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.28. 15:48:07

@michaela77:

Csak genyóságból becopyzzam ide az inkriminált komment tartalmát még egyszer? :)

michaela77 2011.09.28. 15:49:19

@Nard: akarod, hogy lerajzoljalak és összetépjelek?:D

Kytia 2011.09.28. 15:53:04

@Father Justice: A 40% nem is olyan kevés. Akkor a te 90%-od is inkább 40?

@michaela77: Ha így, akkor én is önző vagyok, pont ugyanilyen okokból. Meg nem akarom elrontani a kapcsolat intimitását sem. Ha hazudoznom kell, onnantól megint csak az van, hogy egy idegennel élek. Azt meg minek?

@Ape: Jó, megkövetlek. Valóban lehetnek olyanok, akiknél hasznos. De én eddig csak ferdéknél láttam. Olyanoknál, akik a számokra mentek. A mennyiséget akarták növelni, nem jó kapcsolatra törekedtek.

michaela77 2011.09.28. 15:57:44

@Nard: tudok még olyat is, hogy lerajzollak aztán kiradírozlak, vagy hogy orvul váratlanul kifúrom alulról a poharadat, meg az összes larpurlartos baromságot:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.28. 16:15:23

@michaela77:

Tyű! :) Én meg tudom hogy mik a kedvenceid. Különösen terhelő a buborék-játék. :)

michaela77 2011.09.28. 16:18:06

@Nard: az semmi, de hétfőn kötötte be a netet egy pasi, és megmutatta a laptopon, hogy működik. Úgy láttam ő is meresztgette a szemét. Na de francba má, ne nézegesse a magánéletemet:)

TROLL 2011.09.29. 11:05:42

Miért kell egy nőnek mindenféle primitív pasasokkal összejönniük..!!??? És utána abba dugja bele egy normális..??!!!
Hehehe...

plombaba 2011.09.30. 12:05:12

hát ez a fickó nagyon undibundi! mondd, hogy hell, yeah, megszabadultam tőle!
süti beállítások módosítása