Az érzelmi zsarolás nagymestere

2012. január 26. 07:30 - csajokespasik

„Ebédeltünk, amikor egyszer csak közölte, ugyan elvált, de van valakije, akit ugyan nem szeret, de van” – a vallomás hidegzuhanyként éri Levélírónkat, aki egy elég zűrös pasi hálójába került. Beígért névnapi virágok maradnak el, majd a pasi a saját gyerekét használja alibinek. Végül egy Facebook poszt buktatja le a bikát, elég csúnyán. Ma megtudhatod, milyen egy igazán zűrös pasi érzelmi rabszolgája lenni, akinek vonzásköréből képtelenség kiszakadni. Elnyomás, megalázás és éjszakai autórongálás következik.

 

Miért vagyok szánalmas hülye? A történetnek, mint mindennek, két oldala van, elmesélem a sajátomat. A válásom évekkel ezelőtt nem hagyott maga után sok kellemes emléket, az önbizalmam apró morzsákban hevert szanaszét. Egyetlen sikerélményem volt: amikor sikerült 40-ről 48-ra felküzdeni a testsúlyom, rájöttem, ezzel talán kaphatok egy kevés elismerést, hiszen senki nem tudja, mitől van, akár divatos is lehetnék, olyan „modelles”. Ebbe az életszakaszba lépett be BGY. Szállítónak került be a céghez, ahol akkor dolgoztam. Pontosabban, nem dolgoztam, inkább csak végigvonszoltam magam a napokon. Részemről már az első találkozás villámcsapás volt. Amikor észrevettem, hogy tetszem neki és ő is keresi a társaságom, meglepett, hiszen házasságból érkeztem, ahol ilyen nincs. Először nem is mertem elhinni, hogy lehet nekem is szerencsém.

Szépen lassan alakultak a dolgok, beszélgettünk, találkozgattunk, míg egy ebédidőben lefeküdtünk egymással. Nem voltam még biztos magamban, de folyamatosan keresett, jöttek-mentek az sms-ek, úgy gondoltam, rossz élményen vagyok túl, jobb, ha hagyom magam, ő biztos jobban tudja, elég engedni, szépen kialakul, elmélyül a dolog. Annyi tűnt fel csupán, hogy este soha nem ér rá, de nem sokat foglalkoztam vele, gondoltam, talán korai is lenne.

Tényleg szépen kialakult: a budaörsi Agip McDojában ebédeltünk, amikor egyszer csak közölte, ugyan elvált, de van valakije, akit ugyan nem szeret, de van. Hidegzuhany. Ott hagytam és ennyiben is kellett volna hagynom a dolgot, de hát addigra már lelkes voltam és örültem neki. Így folytatódott a történet, gondoltam, csak egy barátnő, amilyen én is lehetnék. Akkor még „lehetek”-ben gondolkoztam. Miért ne?

Utána lassan kezdett eltünedezni. Gondolom, cserélte a hivatalos barátnőt, több inger érte akkoriban, engem hanyagolt, így egy idő után dobtam. Eltelt pár hónap, egy nap eszembe jutott, felhívtam, mi újság. Közölte, hazaköltözik a volt feleségéhez. Tudomásul vettem, kivonultam a történetből. Egy hét után telefon: nem jönnek ki, boszi vagyok, találkozzunk. Sajnos nem ért rá egyszer sem, nem találkoztunk, de haza sem ment. Gondolom, akadt nálam jobb.

Teltek-múltak a hónapok, néha egy telefonnal, sms-sel. Közben éltem az életem, pasiztam, de mindig eszembe jutott. Tett is róla, hogy eszembe jusson. Egyik névnapomra (amiből azóta már volt négy) egyetlen egyszer, amikor eszébe jutott, hogy van nevem, még virágot is ígért! Lovag volt, kár, hogy a virág soha nem érkezett meg.

Néhány hónap szünet után, egyszer csak megkeresett. Találkozzunk. Jó. Találkoztunk, újra és újra, egész nap kapcsolatban, cseten, sms-ben, olyan volt, mintha kicserélték volna két hónapig. Egyetlen problémával: személyesen soha nem ért rá, csak ha nálam is tudott aludni és biztos volt a szex. Egyébként a gyerekek (mi mindenre nem jó egy gyerek, de főleg kettő, apukák ne nézzetek minket hülyének), a munka, a beteg, idős szülők, ugye… - megértettem. Két hónapig. Akkor döntöttem, dűlőre viszem a dolgot. Névnapja volt, rákérdeztem, együtt töltjük-e. Nem – válaszolta-, megígérte a gyereknek, vele alszik. Utóbb kiderült, nagy buli volt, amire valamiért én megint nem mehettem, de hogy a gyerek nem ott aludt, az tuti.

Másnap egész nap vártam a hívását, teljesen lebénulva, nem értettem semmit. Harmadnap bevallotta a történteket és biztos volt benne, hogy a hazugságai után elég egy bocsi, visszabújik az ágyamba és továbbra sem lép ki velem az utcára. Tudni ugyan nem tudhatom, de valószínűleg volt akkor is „hivatalos verzió” nőre. Most már tudom, de akkoriban sokat gondolkoztam azon, miért. Nem tudtam eldönteni, csúnya vagyok, buta, vagy nem tudok viselkedni, magamat hibáztattam, sikerült biztossá válnom abban, hogy velem nem lehet megjelenni sehol, mert van valami olyan hiba, amivel szégyent hoznék rá, csak én nem látom.

Jött a nyár, szabadok voltunk mindketten, gyerekek nélkül egy teljes hét! Javasolta, töltsük együtt, hát persze, tök jó lesz. Hétfő délelőtt: telefon. Hétfő este: nem találkozunk, elhúzódott egy megbeszélés. Kedd: család. Szerdán „háát, nem is tudja, mikor végez… - nem erőltettem. A hét természetesen elmaradt.

Jött az ősz és az iskola. BGY megjelent minden szerdán (gyerekmentes nap) szexelni. Éjjel jött, hajnalban távozott. Kértem, találkozzunk hétvégén, menjünk vacsorázni, moziba… Sikerült, egyszer egy mozi a három év alatt. Bár elhatároztam, hogy tényszerű leszek, de engedjetek meg erre egy „szerény” jelzőt.

Ezen rendszeresen összevesztünk, szakítottunk, de egy-két hét után ment minden az eredeti koreográfia szerint. Mindig újra visszacsúsztam. Decemberben eltűnt egy együtt töltött éjszaka után, egyetlen szó nélkül. Elhagyott, csak megfeledkezett egy apróságról: szólni. Nagy balhé lett belőle. Őszintén reméltem, hogy ekkora összeveszés után végre örökre megszabadulok tőle. Kezdőlendület nélkül sajnos nem ment, úgy megszoktam az elnyomó stílusát és a megalázó helyzetet, hogy egy idő után már eszembe sem jutott tiltakozni, többet kérni, tudtam, hogy úgysem kaphatom meg. Ha kérek bármit, egyszerűen lelép, azzal büntet, hogy megvonja magát és szó nélkül kilép az életemből. Ahhoz, hogy ezt megkockáztassam, túlságosan szerettem. Ő az érzelmi zsarolás nagymestere.

Külön voltunk sokáig. Közben kellő idő telt el és természetesen újra összekerültünk. Összevakartam magam, egészséges kapcsolatra továbbra sem voltam képes, de legalább mindig volt valami, igyekeztem, ezért amikor megint előkerült, úgy éreztem, védve vagyok. Barátom is volt. Két nappal a találkozásunk utánig. Nem tudtam tovább elviselni a meglévőt, elborult az agyam és már csak BGY-t láttam újra.

Elkezdődött a puhítgatás, mikor bújok ágyba vele. Nagy volt a kísértés, ezért igyekeztem kerülni a személyes találkozást, csak nyilvános helyen találkozhattunk. Persze, nem érte be ennyivel. Ostoba módon ígértem neki egy randit. A következő módon intézte: előtte három napig fel sem hívott, még füstjelekből sem tudhattam, örül-e, készül-e, vagy egyszerű rutin és megmutatja nekem, hogy ő az alfa hím, a domináns, a nemtudommi. Ugyanakkor szombatra behazudta B. fia születésnapját. Hazug ember –sánta kutya, hamar lebukott egy nő által a Facebook-ra kiposztolt szombati parti fotóról, amin épp őt ölelgeti, nem szomjasan. Így néz ki egy gyerek szülinapja? Mi tortával és más gyerekekkel szoktunk ünnepelni… Úgy éreztem, nem túlzás lemondani a randit, amitől úgyis fáztam. Azóta már voltam kurva, idegbeteg, labilis és hülye. Elviselhetetlen, aki soha nem fog kelleni senkinek. Nem elhanyagolható: ajánlott egy táncoslány pozíciót, szerinte erre lennék csak jó. Ezen el fogok gondolkozni, kétgyermekes értelmiségi édesanyaként, hátha jó állás, csak még nem próbáltam.: ) Az, hogy miért vagyok hülye, egyértelmű. Pár tipp ahhoz, hogy ti miért ne legyetek azok:

Ha egy pasi nem ér rá este és hétvégén, akkor nem ő az embered.

Ha egy pasi hetente jön, egyértelmű céllal, de közben fel is fordulhatsz, nem ő az embered.

Ha ügyesen kerüli a gyerekeid, családod, barátaid, felejtsd el.

Ha mégis elfogadod mindezt, mert alulértékeled magad, ahogy én tettem, megkaptad a legjobb receptet arra, hogy belekeveredj valamibe, ami soha nem lesz jó, de cserébe nem ér véget, csak iszonyú fájdalom árán. És ami fáj, értékessé válik. Ezek az emberek járnak ki-be az életünkben, elveszik az esélyünket másra-jobbra, tönkreteszik a többi kapcsolatunkat.

Ne kérdezd, mit kapsz érte: semmit. És a legrosszabb, ha nem vigyázol, visz mindent.

Sok emberen álltam bosszút az elmúlt években a tőle elszenvedett sérelmekért, ami rettenetesen bánt. Olyan lettem mint ő, csak nőben, lelketlen, érzéketlen vadász. Most próbálok visszatalálni magamhoz, aki voltam egyszer régen, amikor még éreztem és érdekeltek mások érzései.

Bréking: tegnap megismertem a feleségét. Természetesen nem vált el. Legalább tudom, miért nem ért rá egyszer sem hétvégén, és ez is valami. Az autómat dühében, hogy beszéltem a feleségével, az éjszaka megrongálta, összerugdosta. Vége lesz egyszer?

Nagyon szeretném nyilvánosságra hozni a nevét és az arcát, semmire nem vágyom jobban, mint hogy nyilvánosan megalázzam. De nem teszem. Akkor vele válnék egyenértékűvé.

Köszönöm, hogy meghallgattatok.

 

 
550 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr873822224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 07:48:04

"Ha egy pasi nem ér rá este és hétvégén, akkor nem ő az embered.

Ha egy pasi hetente jön, egyértelmű céllal, de közben fel is fordulhatsz, nem ő az embered."

Ennyit olvastam belőle, ennyi elég is volt. Egyetértek!

Muha 2012.01.26. 07:50:16

Hoosszuuuuu deeeee tetszett

eMJe 2012.01.26. 07:55:06

"Nem tudtam eldönteni, csúnya vagyok, buta, vagy nem tudok viselkedni"

Buta mindenképp, értelmiségi

Az emlegetett érzelmi zsarolást jól eldugta a posztoló, nem találtam.
Szóval nem értékelted alul magad, azt kaptad, amit. Neked ez így jó volt sokáig, ürítőhely akartál lenni, hát néha beléd ürített.

"Sok emberen álltam bosszút az elmúlt években a tőle elszenvedett sérelmekért, ami rettenetesen bánt. Olyan lettem mint ő"

vs

"semmire nem vágyom jobban, mint hogy nyilvánosan megalázzam. De nem teszem. Akkor vele válnék egyenértékűvé"

Már azzá váltál, de erősen gyanús, előtte sem voltál sokkal különb. Majd jönnek néhányan, akiktől megkapod az áhított feloldozást, vállveregetést, sajnálkozást, de bőven kapni fogsz. Rád fér

mütyür 2012.01.26. 07:55:07

"igyekeztem kerülni a személyes találkozást, csak nyilvános helyen találkozhattunk"

ööö, mindketten dublőrt küldtetek magatok helyett?

"Köszönöm, hogy meghallgattatok."

pf

Füstleee 2012.01.26. 07:55:09

A kétségbe esett nők klasszikus esete, amikor észreveszik, h "Istenem! Van élet még ezen a bolygón!" Egy baromi nagy adag naívitással.
Na de most a litánaia értékelését kihagyom. Azonnal tegyél feljelentést ellene, túlment minden határon ezzel a tettével h megrongálta az autódat. Pakoljál ki az asszonynak, h viszonyod volt vele 3 évig és tegyél rá nagyívben h mi lesz vele. Így is szarrá alázott már, ideje visszavágnod ne légy hülye. Ha meg megtámad megver akkor egyértelművé válik a rongálás és persze egy kis fájdalommal jár a dolog. De azt meg lehet előzni. Pakoljál ki mindent az asszonynak, h miket mondot neked, hogy bánt veled stb. Ideje h ő is veszítsen 1x.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 07:58:28

@mütyür: :D
Már kora reggel puffogsz, nem lesz ez így jó :D

Füstleee 2012.01.26. 07:58:51

@eMJe: lol?! 30 sec? XD
@( o_o ): Neked is!
"Ha egy pasi nem ér rá este és hétvégén, akkor nem ő az embered.
Ha egy pasi hetente jön, egyértelmű céllal, de közben fel is fordulhatsz, nem ő az embered.
Ha ügyesen kerüli a gyerekeid, családod, barátaid, felejtsd el."
Bármelyik külön külön egyértelmű bárki más számára, de ha még együttesen sem egyértelmű neked akkor ott komoly dolgok vannak. És most nagyon jó indulattal mondom, h maradj olyan amit tanultál tőle mert így nem fognak többet átbaszni.

mütyür 2012.01.26. 08:00:19

ez a feleség-megismerés mégis hogy történt? ha pasi megrugdalta az autót, ezek szerint a 100diplomás poszterina kitálalt. miért?

nekem nem szimpatikus a poszterina, mit rinyál ennyit. mit várt ettől a kapcsolattól, ha úgy indult, hogy mhelyen ebédidőben megdugatta magát kollégával?

eMJe 2012.01.26. 08:00:40

@Füstleee: "Az autómat dühében, hogy beszéltem a feleségével, az éjszaka megrongálta, összerugdosta"

Már lehet, megtette:D Mondjuk kíváncsi lennék, honnan tudja ilyen bizonyossággal, hogy ő volt, mert csak úgy bemondásra nem fogják neki elhinni a rendőrségen

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 08:00:55

"Hazug ember –sánta kutya, hamar lebukott egy nő által a Facebook-ra kiposztolt szombati parti fotóról, amin épp őt ölelgeti, nem szomjasan. Így néz ki egy gyerek szülinapja? Mi tortával és más gyerekekkel szoktunk ünnepelni…"

Nem lehet hogy az a gyereke volt? csak már nagy meg többnek néz ki mint amennyi :D

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 08:04:06

@eMJe: biztos hagyott egy cédulát, a filmekben így szokás:): ha még1x felkeresed a feleségem legközelebb nem csak a kocsidat rúgdosom meg.

mütyür 2012.01.26. 08:04:20

@( o_o ): egyáltalán minek kutakodik más után a fészen vagy bárhol? már szinte a legelejétől fogva tudta, hogy mellette csajozik (most az, hogy feleség vagy nem tökmindegy), mégis beengedte az ágyába.

eMJe 2012.01.26. 08:04:59

@( o_o ): vagy egy másik felesége:D

"Mi tortával és más gyerekekkel szoktunk ünnepelni…" Megeszik a tortát meg mások gyerekeit? Uhhh :D

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 08:05:15

"Ha egy pasi hetente jön, egyértelmű céllal, de közben fel is fordulhatsz, nem ő az embered."

...és ha belemész, akkor már be is álltál fasztarisznyának.
Ebben a sztoriban te sem vagy hibátlan, poszter.

@mütyür:
Egyetértek.

eMJe 2012.01.26. 08:06:57

@( o_o ): Lehet, a közteresek voltak, csak a cédulát lefújta a szél.

"Ön tiltott helyen parkolt, ezért most figyelmeztetjük" :D

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 08:07:37

"Először nem is mertem elhinni, hogy lehet nekem is szerencsém"
Hááááááttttttt.....

mütyür 2012.01.26. 08:11:08

@( o_o ): hát ha vkinek az a szerencse, hogy vkinek kell egy félóra kufircra:S

Muha 2012.01.26. 08:12:40

@( o_o ): Az meg a tortenet eleje.

Fontos a tortenet elemzese szempontjabol a kronologiai sorrend kovetkezetes figyelembe vetele.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 08:13:49

@mütyür: igazad van :)

"rúg vs rugdos:P "
te mindig lebuktatsz :D, nem baj kell is a korrekció :)

@eMJe: vagy a szomszéd akinek a lány kutyája a küszöbére kakilt és a cédulán amit a szél lefújt ez állt: Legközelebb a kutyáját is elkapom :D

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 08:18:46

@Muha: jó, de így össze vissza olvasva olyan izgi :D.
akkor is az ember ne írjon ilyet ha már tudja, hogy nem volt szerencséje.

Sajnálom a hölgyet, de tényleg sokkal előbb kellett volna lépnie, hiszen a férfi már az elejétől kezdve nem tisztelte. Az első szexuális élményemet egy férfivel pl nehezen képzelném el munkahelyen ebédszünetben. Ha a férfi szándékai komolyak és nincs senkije akkor meghittebb körülmények között történik meg.

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 08:19:35

Azért az fene romantikus lehetett, amikor a félórás ebédszünetben egymáséi lettek a munkahely budijában.

mütyür 2012.01.26. 08:20:57

@( o_o ): így van! az még jól hangzik, hogy beszélgetnek, randizgatnak.... na de ez az ebédszünetes elsőzés, pfff...

A polcfúró 2012.01.26. 08:22:42

@Füstleee: Ccccc, amikor egyszer én jöttem elsőnek a zistennek sem vette be a kommentemet a rencer! :P

Ovasok...

Tóthi 2012.01.26. 08:23:46

@Boris the Bullet dodger: Nem hibátlan, de nem olyan nehéz egy önbizalomhiányos, lelkileg a padlón lévő embert befolyásolni. Az vesse rá az első követ, aki egy fájdalmas szakítás/válás után nem borult meg egy kicsit se.

mütyür 2012.01.26. 08:28:50

@Tóthi: ha pasi lennél és egy csaj hagyná magát ebédszünetben megdugni, te mit gondolnál róla?

Tóthi 2012.01.26. 08:30:42

@mütyür: Nem azt írta, hogy a raktárban. Ha közel lakik a melóhelyhez, olyat is el tudok képzelni, hogy meghívja ebédelni a fószert, aki él a lehetőséggel. Különösen, ha olyan a munkakörük, hogy nem fixen 12.00-12.30 között mehetnek ki. (Mi férjjel gyakran ebédelünk együtt, ha mászkálós napunk van, és útba esünk egymásnak. Senkinek nem tűnne fel, ha megnyújtanánk az ebédszünetet. Kár, hogy messze lakunk. ;-) )

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 08:31:03

@Tóthi:
Nem vetek rá egy darab követ sem, mert nem azzal van problémám, hogy hibázott, ez előfordul.
Viszont lássa be, és ne csináljon úgy, mintha nem ő adogatta volna fel a magas labdát ennek a bgy-nek. Partner volt ebben a játszmában ő is.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 08:32:46

@mütyür: abban igaza van tóthinak, hogy ha épp lelkisérült az ember mert épp olyan kapcsolatból jön ki akkor sokat eltűr a következőtől, mert úgy érzi többet nem is érdemel vagy ilyesmi :S

eMJe 2012.01.26. 08:34:16

@( o_o ): kutyáját is elkapja egy körre :D

A polcfúró 2012.01.26. 08:37:40

A történet úgy kezdődik: "Miért vagyok szánalmas hülye?" ez egy költői kérdésnek indult, de maga a tény benne van. Mondhatni, Te mondád.... Az vagy, ennyi!

Szép hosszú rinyálás arra, hogyan hagytad magadat kihasználni, hogy éltél egy olyan dologba, ami neked nem tetszett. Őszintén, ez leginkább téged minősít! Vannak ilyen pasik/nők és vannak partnerek, akiknek megfelelő, hogy csak dugni járnak össze. Ha neked nem jo ez, neked kell lépned, senki nem fogja megtenni és nem, nincsenek tündérmesék, Ő sem fog megváltozni.... Azon az egy héten kívül valaha is ígért neked a pasi valamit??? És őszintén, mit szeretsz te benne? Szerintem semmit, csak jobb álmodozni, becsukott szemmel élni, mint egyedül lenni...

Szöszi 28 2012.01.26. 08:37:48

Ohh, basszus...Igen, ismét bizonyítást nyert, hogy a nők minden életkorban tudnak idióták lenni.

Mellesleg szólva nem csak az a gyanús aki hétvégén nem ér rá. Az exem minden hétvégén ráért, és így is barátnője volt mellettem.

A tanulság az, hogy a férfiakban semmilyen körülmények között nem kell megbízni, blablabla!:D

fumerin 2012.01.26. 08:38:27

Egyet viszont nem értek ebből a kerek történetből.

Ha egyszer átbaszott, miért mentél még többször is, önként dalolva a lófaszért?
Szerelem...persze...szép is az, de ha hüjjének néznek, akkor simán önbecsapás az egész...

mütyür 2012.01.26. 08:38:44

@Tóthi: perszepersze, lehetséges, hogy ténylegesen ágyban történt a dolog, de ugye nem gondolod, hogy a helyszín miatt akadtam fenn a dolgon? akkor másképp fogalmazok: _elsőt_ nem ebédszünetre tartogatunk. mármint persze, felőlem...

@( o_o ): jó, ha úgy érzi nem érdemel többet, miért vár el többet? ;)

Tóthi 2012.01.26. 08:38:51

@mütyür: Ha normális pasi lennék, akkor azt, hogy nem sok tartása van.

Viszont akadnak olyanok, akik direkt rámennek a defektes nőkre, mert az jó a sekélyes lelküknek. Félelmetes érzékkel szúrják ki a sérülteket, és gátlástalanul kihasználják őket. Azok meg csak sodródnak, eleinte élvezik a figyelmet (ez a fajta kezdetben elbűvölő), és fülig belehabarodnak, mire jön a színváltozás napja. Aztán nem hisznek a szemüknek, végül megerősödik bennük saját értéktelenségük tudata, és még mélyebbre kerülnek, mint az előző padlózáskor.

Ronda egy kör ez, nem könnyű kitörni belőle. (Tapasztalat, onnan az empátia.)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.26. 08:42:48

Én ismertem olyan pszicho csajt, aki az exe háza előtt óbégatott, meg megrongálta az autóját. Ez is valami hasonló lehetett, csak épp fordított felállásban.

A pasi ügyes, hogy ilyet meg tudott tenni vele, de ehhez kellett a postíró hülye agya is. Ha elküldi a gecibe, és nem foglalkozik vele, akkor megspórolhatta volna a gyomorideget, a sok sírást és pár kört a fényezőnél és karosszériásnál. De biztos naggyon hejjes volt a pasee, így aztán mérsékelten lelkesen bár, de az ürítőedényévé vált. Fasztarisznya lett.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 08:43:03

@Kata1987: hát inkább az a tanulság, hogyha egy férfi nem tisztel akkor nem is szeret és akkor nem kell utána futni és folyamatosan a pofonokat tűrni, kell keresni olyat aki nem csak a testét adja hanem a lelkét is és akkor boldogság van :)

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 08:45:10

@Tóthi:
Könyörgöm, hol volt itt kihasználás?
A fószer napokra, hetekre eltűnt (de legalábbis minden csütörtöktől keddig elérhetetlen volt), mégis újra és újra összejöttek. Ha a posztoló ezt nem akarta volna, akkor nem mi foglalkoznánk az üggyel, hanem az illetékes hatóságok, ennyi.
Lehet szépíteni, finomítani, szánni a posztolót, de az az igazság, hogy házhoz ment a lófaszért.

mütyür 2012.01.26. 08:45:52

@Tóthi: persze, vannak ilyen legalja pasik, nem is őt védem. csak tudod itt arról van szó, hogy állítólag azért volt ezzel a faszival, mert ő végre törődött (??) vele stb. DE! szakítás alatt összejött egy másik pasival, akit viszont, minden rossz tapasztalat ellenére azonnal dobott a hülyefasziért. WTF??? emiatt kevéssé tudom sajnálni a poszterinát.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 08:46:28

@( o_o ): ja meg az is tanulség, hogyha a srác az elején leszar akkor később is le fog szarni, nincs olyan, hogy az elején szemétkedik aztán belédszeret és már is jobban bánik veled. Ha az elején rosszul bánt veled akkor jobb nem lesz az idő múlásával.

@Tóthi: nem volt színváltozás napja, az elejétől szemét volt. Lehet nem írja hol történt, de nem hiszem, hogy egy lakásban. Meg akkor se egy ebédszünetben kellett volna. Te meg a férjed se ebédszünet szexeltetek a randi időszakban az már akkor van amikor van egy megalapozott bizalmi kapcsolat.

A polcfúró 2012.01.26. 08:47:37

@Füstleee: Honnan derül ki ez a 3 év??? :-O

@Tóthi: Attól, h kiborulok még van egy értékrendem....amit adott esetben, akár meg is szegek, de utána nem sír a szám és nem gondolom, h a másik mekkora egy tapló, mert neki jo volt ez a helyzet és kihasználta. Más, talán nem tette volna, ja...más nő meg nem ájul el tőle, ha kétszer ránéznek, ennyi...

A címet csak én találom erősnek? Mikor és mivel zsarolta érzelmileg ez az ember? Szart rá, az tény, de az nem zsarolás...

@( o_o ): Oks, csak ne rinyáljon...lsd fentebb.

Easyke (törölt) 2012.01.26. 08:47:50

Sajnos amikor egy nő idegileg szétzilált, önbizalom- és szeretethiányos állapotban van, megtalálják az ilyen hiénák. Ezek szó szerint megérzik, hogy valakit ki lehet használni és meg is teszik. Ha rendbejön a nő élete, kiegyensúlyozott lesz (vagy tud lenni), akkor a kapcsolat megszakad.
Kedves posztoló, ha igazán túl vagy a házasságodon, már nem akarsz senkin bosszút állni és egyedül is jól érzed magad (anélkül, hogy sulykolnád magadba a "jólvagyok, jólvagyok"-mantrát), akkor egyszerűen már nem fogsz létezni az ilyen hiénák számára. Ha érzik, hogy téged nem lehet megalázni és használni, akkor meg sem környékeznek.

Tóthi 2012.01.26. 08:49:49

@fumerin: Szerintem ez nem is annyira szerelem ilyenkor. A valakihez való tartozás igénye, a magánytól való félelem, a vágy arra, hogy szeressenek, ilyesmik. És pont a kezdetben ezt a hiányt tölti ki az a figyelmesség, kedvesség, amit ez a típus mutat. Kezdetben, amíg megteremti vele a függést. Ez annyiból rosszabb, mint a rózsaszín köd, hogy eleve (pillanatnyilag) nem egészséges nők kerülnek bele a centrifugába.

(Részemről ugyan közel sem volt ilyen durva a helyzet, mint a posztolónál, de simán el tudom képzelni, hogy van, aki teljesen kifordul magából ilyenkor.)

Caddy 2012.01.26. 08:50:00

Jajj má' ez a történet!
MIKOR tanulják meg a nők ezt a méltósággal dolgot? Kit érdekel a pasi neve, vagy az arca, vagy a nő kicsinyes bosszúja, ebben a történetben csak posztíró szenved mindenki más jól érzi magát.
BGY felesége megkapja a kosztpénzt,van gyerek, mi kell még. Maga BGY egyik nő ágyából a másikba mászik,mi kell még!
Kedves posztíró a javaslatom, hogy ezt a faszt tedd bele a megfelelő fiókba, az pedig nem más mint a paplanpajti vagy hobbipénisz vagy hívjuk aminek akarjuk. Nem tervezünk vele, maximum a következő szerdáig, és PONT ennyi.

fumerin 2012.01.26. 08:50:41

@Easyke: " idegileg szétzilált, önbizalom- és szeretethiányos állapotban van, "

Szerintem meg az ilyen ember előbb szedje össze magát és utána akarjon kapcsolatot. Mert ha normálisba is futna bele, azt is elüldözné a siránkozásaival.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.26. 08:52:09

@Boris the Bullet dodger:

Így jár az, aki tátott szájjal és csukott szemmel rohangál a faszerdőben. Mint az országunk. :D

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 08:52:42

@Caddy: "mi kell még"? hát egy fifike, az feldobná a történetet és a poszterina is boldogabb lenne :D

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 08:53:06

@mütyür:
Nyilván minőségi különbség volt a két férfi között.
Valószínűleg nem is kicsi, ha ezt a majmot választotta. Ettől kezdve viszont szerintem nincs is mit sajnálni a posztolón.

indapass90210 2012.01.26. 08:53:48

"Ebbe az életszakaszba lépett be BGY. Szállítónak került be a céghez"

A szállító az nem JS?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.26. 08:54:09

@mütyür:

Mert a genyó az hejjespasee volt! :) Az felülír mindent! :)

tuli _ 2012.01.26. 08:54:49

Végigasszisztáltam egy ismerősömnél egy ilyen kapcsolatot. Abban is az idegesített, hogy magát felmentette, merthogy függő volt a férfitől. És minden nő gyűlöletes volt a pasas környezetében. Pedig ő is csak egy volt a sok közül. Ugyanúgy végigrinyálta az egész kapcsolatát, mint a posztoló.
De végig azt éreztem, hogy hihetetlen önzés, és birtoklási vágy volt benne. 40 felett is vannak olyanok, akik nem nőnek fel.
Nem lenne ennek még vége, ha a férfi csettintene, újra ugrana a posztoló. Lehet, hogy szerencsés, mert túlment a határon, belemászott abba a szférába, amihez évek során sem tudott tartozni. Így talán nem lesz több csettintés.

fumerin 2012.01.26. 08:55:21

@Tóthi: Mindegy minek hívjuk, illúzió, talán az megfelelő szó rá.
És nem mentség a válása, az érzelmi labilitása. Amíg nem vagyok egyben, addig nem akarok senkit magam mellé, szex és hesss!
Így korrekt. Nem sírok, nem sír, elvettem a részem, megkapta a részét, mindenki jól járt.
És nem bonyolítani, nem kúszni, sms, meg a faszom.

Ostoba egy nő és kész!

JOKKA21 2012.01.26. 08:55:27

Jó kedvem van, nincs kedvem leugatni a posztolót, miről szól a történet?Ki zsarol kit?És mi a probléma?

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 08:55:29

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :D
Posztoló mellett lesz szimpátiatüntetés is?

A polcfúró 2012.01.26. 08:56:03

@Kata1987: Nem csak a nők...
Ne veszítsd el a bizalmadat, vannak rendes pasik is! ;-)

@fumerin: Szó sem volt itt szerelemről! Még csak meg sem próbálja ezzel magyarázni...

@Tóthi: Nem hiszek az ilyen összeesküvés elméletekben, hogy Direkt a "defektes nőkre mennek", ugyan már. Bárkivel megpróbálkoznak, ha megtetszik nekik és van h bejön.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ha-ha! Nekem a postaládámat rúgták be egy balhé után a már emlegetett, híres "alattlakok"... :D IQ ninják baszki...

@Boris the Bullet dodger: Pontos!!!

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 08:56:56

@fumerin:
Na, én meg ezzel értek egyet :)

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 08:58:46

@Dövan: és az milyen jó pasi :)))))

fumerin 2012.01.26. 08:59:19

@A polcfúró: Eltúloztam, botsh, magát áltatta a kapcsolat reményével. Így jó?

Caddy 2012.01.26. 09:00:19

@( o_o ): hülye. :D:D:D

@tuli _: nincs is vége. Pont ez az, hogy mikor lesz? Nevetséges, és hosszú és szerencsétlen az egész.

A polcfúró 2012.01.26. 09:00:49

@JOKKA21: Amúgy sem szolsz soha a poszthoz! :D Kérjük a napi, "gecik a nők, pénzreutazooooribancok" áriát és mehetsz is! Nem kell túlspilázni! :D
Gyerekemnek szoktam mondani, ha kezd idegesíteni, hogy ha pofon kell, rendezzük le gyorsan, nem kell egymás idegeit tépni fölöslegesen... :P

@Dövan: XD XD XD

@Boris the Bullet dodger: Áhhh, csak felujjongott, hogy jééé, kell ő valakinek! Nyilván pocsék házasságból jött.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 09:02:18

Na jó, még nem olvastam végig, de már röhögök...

"beszélgettünk, találkozgattunk, míg egy ebédidőben lefeküdtünk egymással"

"Annyi tűnt fel csupán, hogy este soha nem ér rá, de nem sokat foglalkoztam vele, gondoltam, talán korai is lenne"

Korai? Baszás után? Vagy arra gondolsz, h sokáig fennmaradni este? :DDD

A polcfúró 2012.01.26. 09:02:42

@fumerin: Mindenképp pontosabb, de akkor meg bassza meg, minek kínlódott vele? :D

A polcfúró 2012.01.26. 09:04:10

@Picicsibe a szexistennő: :D :D :D
Ilyen szempontból nem is elemeztem! :D :D :D Csúcs vagy!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 09:04:17

"engem hanyagolt, így egy idő után dobtam. Eltelt pár hónap, egy nap eszembe jutott, felhívtam, mi újság"

Ez kész! Jaj, Te NŐ! Má' látom magadat szopattad... Van ilyen...

pretty kitty 2012.01.26. 09:04:23

@JOKKA21: "Jó kedvem van"

Jot kulvasztal tegnap? ;))))

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 09:04:46

@A polcfúró:
Na de a másiknak is kellett :)
Valószínűleg ő nem volt se jóképű, se különösebben izgalmas, ő töltötte be a szamár szerepét, amíg fel nem bukkant a ló.
Érdekes egyébként, hogy aki sajnálkozik a posztoló felett, annak az áldozatdetektora nem jelez ebben az esetben.

Kytia 2012.01.26. 09:04:54

"Amikor észrevettem, hogy tetszem neki és ő is keresi a társaságom, meglepett, hiszen házasságból érkeztem, ahol ilyen nincs."

Oké, elintézted, hogy sose menjek férjhez, most örülsz?:DD

Na, olvasok tovább.:)

fumerin 2012.01.26. 09:05:18

@A polcfúró: Most ugye nem kötelező sajnálni? :)
És még mindig nem akarja abbahagyni. Ehhh...
:S

Tóthi 2012.01.26. 09:06:14

@Boris the Bullet dodger: Mondom, egészséges, ép lelkű ember nehezen tudja elképzelni, hogy vannak, akik erre utaznak. Mert az okoz nekik örömet, ha függőséget alakítanak ki egy defektes emberben, és aztán azt minden lehetséges módon megalázzák. Kihasználják az adott ember sérülékenységét. A kihasználás számomra visszaélést jelent, szerintem ez bőven kimeríti.

@A polcfúró: Az értékrendet illetően alapvetően igazat adok neked. (Konkrétan hasonló szituációban a pasi a Holdig repült volna, úgy rúgom ki.) Viszont fel tudom tételezni, hogy vannak gyengébb egyéniségek, akik ilyen helyzetben teljesen fel tudják adni magukat.

@( o_o ): Nekem úgy tűnt az első bekezdésből ("lassan alakultak a dolgok, beszélgettünk, találkozgattunk"), hogy a pasi a hagyományos sémát követte, udvarlással indított. Jó, az ebédszünet nagy hülyeség volt, de ki az, aki néha nem követ el hülyeségeket? (Miből gondolod, hogy mi nem voltunk legalább ilyen könnyelműek. ;-) )

JOKKA21 2012.01.26. 09:06:28

@A polcfúró: Most nők miatt van jó kedvem kivételesen.:D

@Kiszlanyocka: Nem kurváztam.Megírtad a leckét?

Muha 2012.01.26. 09:06:30

Se veled
Se nelkuled
Elni nem tudok
De nehez eldontenem
Csiki csuki allapo

A polcfúró 2012.01.26. 09:08:18

@Easyke: Ez mekkora f.szság! Attól, hogy szét vagyok zilálódva még nem fekszem le senkivel csak úgy... Illetve ha csak úgy, akkor nem azért és nem sírok utána. Ez a nő, a tipikusa balek, önmegalázó személyiség, nem tudsz rajta segíteni, mert magáért soha nem fog tenni semmit...

Muha 2012.01.26. 09:08:58

@JOKKA21: Uristen jokka

Bajba kerultel

JOKKA21 2012.01.26. 09:09:03

Áruljátok el(ilyen szappanopera sztájlban) hogy ki kivel van, mert nincs kedvem elolvasni ezt a litániát.Ilyenre gondolok, hogy Esmeralda azzal fenyegeti JuanJosét, hogy felköti magát, ha nem veszi el feleségül(terhes persze).
JoseRodolfo megcsalta Carment Milagrossal?
Vagy miről szól ez a cucc?

Hurri Kán 2012.01.26. 09:09:40

Korán van még ehhez, hogy végigolvassam... :D

mütyür 2012.01.26. 09:10:11

@Boris the Bullet dodger: másik pasi szegény... csaj biztos felajánlotta neki, hogy ebédeljenek együtt, a szerencsétlen meg tényleg ebédre gondolt, a csaj meg jól besértődött, hogy nem volt szex:)))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 09:11:03

"Gondolom, akadt nálam jobb."

Na innen nem értem, miért olyan hosszú még a poszt...

Muha 2012.01.26. 09:12:24

@JOKKA21: Felhotarisznya szenved hogy egy a sok kozul.

Ennyi

pretty kitty 2012.01.26. 09:13:37

@JOKKA21: "Nem kurváztam."

Akkol cak nem elcabitottal ed tuti szunat?? 8D

"Megírtad a leckét?"

A matekhazit megcinaltam ola jeloc cunetbe, a kemijat nem nezi ja tanal, az angol folditaszt meg maj cinklonba ha keldezik :)))

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 09:15:08

@Tóthi:
Rendben, tudod mit, legyen áldozat, sajnáljuk.
De akkor beszélgessünk már a másik pasiról, őt minek neveznéd? Tudod, akit a szegény posztoló egyből kivágott, miután bgy bekanyarodott az utcába, miután párszor már kihasználta.
Vagy az szerinted rendben van, mert szegényke lelki sérült?

Van egy rossz hírem. Bgy nem a lelki sérült nőkre utazik, hanem aki megtetszik neki azt meg akarja dugni. És aki hagyja magát azt meg is fogja. Ha többször hagyja, akkor többször is.

tuli _ 2012.01.26. 09:15:35

@Tóthi: vannak ilyenek is, de szerintem @A polcfúró: "Bárkivel megpróbálkoznak, ha megtetszik nekik és van h bejön." itt van az igazság.

@Caddy: magát zárja ki belőle, hogy vége legyen. attól tartok, ez a nő nem önbizalomhiányos, csak ezt a férfit nem tudta elérni, és a hiúsága bőven sérült. pont leszarta a többi pasit, akikkel szemben ő tett hasonló dolgokat.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.26. 09:15:41

@Kytia:

Úgyis utálunk, miből gondoltad, hogy egyáltalán elvenne valaki? :)

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 09:16:01

Ezt a szánalomparádét, ilyet még Európa nem b@$7ott! :) Vissza sem olvasok, de valószínűleg volt már: értelmiségi, kétgyerekes, elvált anyaként 3 évig tartott rájönni, hogy a nős hejjespasee mindvégig csak fasztarisznyának használt - a többi magadfajta libuskával egyetemben? Ha 3 hét elteltével esik le, mi a tényleges felállás közöttetek, akkor is rozsdásabbak a kerekek a kelleténél.

Itt inkább a fickótól lehet érdemben tanulni valamit:

"..egyetlen egyszer, amikor eszébe jutott, hogy van nevem, még virágot is ígért! Lovag volt, kár, hogy a virág soha nem érkezett meg."

Szóval ilyen egy igazi lovag: tud ígérni. Ha ezt tudom, egy huncut rézfityinget sem költök a nőkre soha. :)

A hosszú történet valódi tanulsága pedig az alábbi kis részletben rejlik:

"Barátom is volt. Két nappal a találkozásunk utánig. Nem tudtam tovább elviselni a meglévőt, elborult az agyam és már csak BGY-t láttam újra."

A szintezés évekig tartó áldásos hatását bármelyik nő testközelből megtapasztalhatja, akkor is, ha milfként (?) ismerkedett meg a műfajjal. Sosem késő elkezdeni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.26. 09:16:21

@JOKKA21:

Hónap végén valóban elég nagy kiadás a 15k. :)

mütyür 2012.01.26. 09:17:14

@Tóthi: jó, sajnos mgint érvényesül az az igazság, hogy a pasi minél inkább szarik a fejedre, a nő annál inkább akaszkodik. a poszterina azt írja, a pasi le se tojta, ő meg végig pasizott, még össze is jött egy ürgével. és ezek után még mindig annyira önbizalomhiányos ButaGYurka-függő volt, hogy újra és újra összejött vele dugni???

A polcfúró 2012.01.26. 09:17:30

@Boris the Bullet dodger: Oooo, hát arra egészen más a magyarázat. Az a pasi biztosan jól is bánt vele, magyarul nem lehetett mártír. A nőci bizonyára alkoholista vagy bántalmazó szülők gyermeke, ami sajnálatos, csak ennyi idősen túl kellene lépni ezeken...önismeretei tréninget javasolnék...

@fumerin: Sajnálni? Én ilyenre még csak nem is gondoltam...

@Tóthi: Vannak, csak nem árt, ha ezt tudják magukról és nem a másikat hibáztatják. Ő hozta magát ilyen helyzetbe! A pasinak még szinte hazudni sem kellett!!!!

@JOKKA21: Pont azt akartam kérdezni, hogy jó volt a fizetett szerelem? :D

JOKKA21 2012.01.26. 09:18:10

@Kiszlanyocka: Nem.Annak nem örülnék, mert keserítené az életem.:D Sport miatt örülök.

@Muha: Kösz'.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 09:18:27

Hát ezt feladom. Túl hosszú, és idegesítő...

A lényeg BGY-nek te voltál a tartalék geciputtonya...
Ilyet is csak azzal lehet megcsinálni, aki hagyja.

mütyür 2012.01.26. 09:19:45

@Boris the Bullet dodger: na ez az! vkivel együtt vagy és simán olyat írsz róla, hogy "már nem bírtam _elviselni_ őt"?? nagyon gázos.

JOKKA21 2012.01.26. 09:21:01

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Hó elején is.:D

@A polcfúró: Ha jó a csaj, akkor jó, csak rövid, mint az igazi.

fumerin 2012.01.26. 09:21:25

@Picicsibe a szexistennő: Olvasdddd CSibe, kitartóan!
És a befejezés visz mindent, mert még abba sem hagyta az önátkúrást :D

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 09:22:34

@mütyür:
Persze, mert unalmas volt, bezzeg bgy, aki maga volt az izgalom :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 09:22:51

@Füstleee: Uhh, autó rongálás is volt? Fú. Kár h nem bírtam végig olvasni! :D

mütyür 2012.01.26. 09:24:04

@Picicsibe a szexistennő: hja, mert elment feleséghez beárulni BGY-t..

@Boris the Bullet dodger: tényleg no comment:S

Tóthi 2012.01.26. 09:24:15

@A polcfúró: Attól, hogy nem hiszed el, még nyugodtan létezik a jelenség. (Nem én találtam ki, pszichomókusok a megmondhatói.) Ez csak azt jelenti, hogy szerencsés vagy, nem voltál olyan hullámvölgyben, hogy bepróbálkozzanak nálad.

@fumerin: Nem mentség, de magyarázat. Ráadásul a csaj saját magával baszott ki a legjobban ezzel az egész üggyel. Fene tudja, még ha másképp is ítélem meg, és egész másképp viselkednék (viselkedtem) adott helyzetben, mint a posztoló, azért nem nézem le. Sajnálni nem kell, de rúgni se kéne rajta még néhányat, elintézte ezt ő már magának alaposan.

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 09:24:43

@A polcfúró:
na de akkor meg ne rinyáljon, mártírkodjon emelt fővel, ha azt szereti :)
És ne sajnáltassa magát, mert ő sem volt éppen korrekt a harmadikkal.

indapass90210 2012.01.26. 09:25:32

@( o_o ): szeretnéd ebédszünetben, ugye?

A polcfúró 2012.01.26. 09:25:33

@Father Justice: Hol a picsába van ez a 3 év? Ennyire nem tudok olvasni vagy szivattok! :D :D :D

@JOKKA21: Az igazi nők rövidek? Ezt nem tudtam...
És ha nő miatt van jó kedved, akkor nem is vagyunk pénzéhes ribancok? De kááárrr.... :D Teccik az életfelfogásod! :D

fumerin 2012.01.26. 09:26:25

@Tóthi: Nem az a baj, hogy mit tett, hanem az, hogy még mindig ezt teszi.
Ettől undorító az egész....

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 09:27:35

@A polcfúró: "Jött az ősz és az iskola. BGY megjelent minden szerdán (gyerekmentes nap) szexelni. Éjjel jött, hajnalban távozott. Kértem, találkozzunk hétvégén, menjünk vacsorázni, moziba… Sikerült, egyszer egy mozi a _HÁROM_ év alatt."

Maradok tisztelettel.

mütyür 2012.01.26. 09:28:02

@Tóthi: ha ez a nő tényleg belátta volna, hogy önkéntes marionett-bábu, akkor 1. nem rohan feleséghez árulkodni, 2. nem bánik szemetül a pasijával, mert talán pont lenne benne pár csepp empátia!

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 09:28:56

@Picicsibe a szexistennő: hehe ma pont ezen dillemáztam. Mindig akad jobb és lehet ezért van az, hogy manapság a nőket kevésbbé tisztelik. Ráadásul amikor egy nő így gondolkodik akkor hajlamos beleesni abba a csapdába, hogy na akkor kirakok mindent, csinálok műciciket és ha Bunkó Jani megszólít akkor szétteszem a lábam, mert én csak így tudok pasit fogni. De meddig fogja meg a srácot? Amíg az épp az "örömét leli benne", ha viszont a buszon van másik sunci akinek a számát elkérheti, vagy este van jobb programja, nem fogja hívni miss bizonytalanságot. Biztos van olyan férfi aki viszont tisztelné a lányt és nem úgy tekintene a lányra, hogy van nála jobb is. Ezért nem szabad megelégedni Bunkó Janival, menni kell tovább és keresni olyat aki odavan érte úgy ahogy van.

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 09:29:40

@A polcfúró:
És tényleg három év, basszus ez még hülyébb mint gondoltam.

mütyür 2012.01.26. 09:29:45

@A polcfúró: megtévesztő, hogy azt írja, 4 névnapja volt már, először én is azt hittem 4 évig tartó sztoriról van szó, aztán leesett, nem mindenkinek van olyan szép neve, hogy csak egy évben egyszer legyen:)) btw mindenhol hónapos/hetes szakításokról ír, szóval én min. 1 évre tippelek...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 09:30:08

@fumerin: Ne bassz. Áh. Majd talán ha épp nyugi van (este 10 után).

Inkább azt mondja meg valaki, a gyerekgyógyszert mi a faszé' kell ilyen biztonsági zárasra csinálni?! 10 perc, mire kinyitom. Ez má' majdnem Csibe biztos is... :)

pretty kitty 2012.01.26. 09:30:48

@JOKKA21: Ha cak edd ejcakala cabitanad el akkol nem keszelitene, cak edeszitene. Ieszmivel nem plobalkosztal? ;))

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 09:31:11

@Dövan: őt még a kínai piacon is a kukának támaszkodva ;)

A polcfúró 2012.01.26. 09:31:57

@Tóthi: A tudomány egyik fele mindig cáfolja azt, amit a másik állít! :)
Ohohooo, voltam olyan hullámvölgyekben, h azt hittem Ausztráliánál potyogok ki, viszont soha sem hittem, hogy nem vagyok vonzó és örülnöm kellene, h egy akárki dugni akar... Ettől függetlenül elhiszem, h ő ezt érezte, elhiszem akár azt is, h besétált egy csapdába, csak azt nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy a saját hibájáért mást okol és még most sem lát túl a saját fejin.

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 09:32:05

@Picicsibe a szexistennő:
Nehogy a felnőttek megegyék, mert azt hiszik, csokigolyó :)

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 09:32:37

@( o_o ): Viszont aki tisztelné, azt már le se szarja, mert kevésbé hejjes, mint Bunkó Jani. Catch 22 - Grand Stories Of Leveling. :)

fumerin 2012.01.26. 09:32:53

@Picicsibe a szexistennő: Először azt hittem azért csinálják így, hogy a gyerek ne ihassa meg véletlenül.

De ha nekem mutatnak egy olyan gyereket, aki az 5ml-is önként és dalolva beveszi, megnézem :D Nem ám egy üveggel....

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 09:33:47

@mütyür: te túlértékeled a nőket :), a nő lehet tisztában van azzal, hogy alázta a szállítófiú, de érzelmileg képtelen felfogni és fut az idióta után még akkor is ha fáj neki. Egyszerűen néha hülyék vagyunk nah! :D

indapass90210 2012.01.26. 09:34:10

@( o_o ): az élet viszont kegyetlen, ilyenkor szokott jönni az a rész, hogy csak 12 centi a fütyije.

Tóthi 2012.01.26. 09:34:21

@fumerin: Most visszanéztem az időtényezőt. Ez tényleg elég durva...

@mütyür: A feleséges rész nekem nem egészen tiszta. Viszont ezen a mondaton elsőre átsiklottam: "Sok emberen álltam bosszút az elmúlt években a tőle elszenvedett sérelmekért..." Ez azért változtat az optikáján az ügynek rendesen.

leonito77 2012.01.26. 09:34:44

Óóóóóó!

Egy pszicho mókus akár egyik esszéjét is megírhatná a cikkből.

Tanácsom a poszternek:....sajnos nincsen . :)

Szerintem az ilyen nő (lehet férfi is) javíthatatlan. Ha valaki olvasta E. Bernét a csaj rúgj belémet játszik... és szegény nem is gondolja, vagy gondolná, hogy már elolvasva is milyen szánalmas ez az egész sztori, de hogy a leírtak után még tanácsokat szeretne osztani másoknak? :) Az már röhej.

Ja amúgy a posztnak nincs vége.... mert a pasi tuti megint felhívta és ő...bár nem akart, de megint "visszacsúszott". :D

Számomra az az érdekes, hogy az ilyen emberek messziről kiszúrják egymást, egyetlen szó sem kell hozzá és megtalálják a partnert ehhez (mások számára elképesztő) a játékhoz.

Én is veszek lábtörlőt az ajtóm elé és hát... bizony a lábamat törlöm oda, meg olykor más is... na most a posztoló is lefeküdt egy kis törlésre, majd jól megfürdött az áldozat szerepében.

Éljen... csak az a baj, hogy az ilyennek gyereke is lesz és az alma ugye...

tuli _ 2012.01.26. 09:34:44

@mütyür: na, ezt én sosem értettem. ha egy pasi nem volt elég lelkes, már nem is kellett. számomra inkább riasztó, mint vonzó a dolog.

A polcfúró 2012.01.26. 09:34:52

@Boris the Bullet dodger: :D éniseszondom

@Father Justice: Köszönöm drága!!! :-*

@mütyür: Én el sem jutottam időbeli megközelítésig! Olyan fáradt vagyok, hogy állva is el tudnék aludni, ha eltudnék! :(

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 09:35:41

@fumerin: Az enyém imádja... :D
De nyilván nem jut a közelébe, csak ha adom a napi adagját. :))

Szóval velem basznak ki a gyártók... Ehh!

mütyür 2012.01.26. 09:35:54

@( o_o ): akkor maradjunk annyiban, hogy poszterina EQ-ja a mínusz 100 körül jár és javulás nem várható.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 09:35:57

@Father Justice: én nem hiszek a te elméleteidben :). Ez a csaj lehet ez alapján választ, de én pont leszarom, hogy ki hejjes és ki nem. Ha hejjespasee és aláz akkor kuka.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 09:36:40

Na igen, mikor egy önbizalomhiányos szeretetéhes ember kapaszkodik a másikba, aki kitűnően tudja irányítani. Az a baj, hogy rengeteg ilyennel találkoztam. Látja ő a problémát, de nincs benne annyi erő és tartás, hogy amikor megjelenik a pasas, nemet tudjon neki mondani. Ezek a típusok úgy hazudnak, mint a vízfolyás, a másik meg tudja, hogy hazudik... mégis csinálja, mégis belemegy. Talán mert ott az illúzió, hogy hát mégis van valaki, aki foglalkozik vele néha. Az a baj, hogy borítékolható, hogy ha BGY újra megjelenik posztolónk újra az ágyában találja magát. Távol kellene maradnia a fickótól, mert az úgy rángatja, mint egy bábot. Nem látom, hogy a posztolóban lenne annyi tartás, hogy felül tudjon emelkedni ezen a függőségen.

Szöszi 28 2012.01.26. 09:37:20

Amúgy ebben az egészben mi a faszom volt az érzelmi zsarolás??

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 09:37:31

@Boris the Bullet dodger: Ha az lenne meg is enném! :D

De am azért egy kis harc után mindig kinyitom, szóval max csak "vágy" fokozó hatása lenne... :D

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 09:38:22

@( o_o ): Nincsenek elméletek. Amiről beszélek, az maga az élet.

mütyür 2012.01.26. 09:38:37

@Tóthi: óóó, na ezt én is átugorhattam. PFŐŐŐJJJJJJ!

@A polcfúró: én napok óta a villamoson alszom:D

Tóthi 2012.01.26. 09:38:51

@fumerin: Ne tudd meg, nálunk mindkettő imádja a gyógyszereket. A nagy hipochonder ;-), ezért, a kicsi meg egyszerűen mindenevő. A vitamindrazsékat úgy rágja, mint mások a cukorkát. A szuszpenziókat szigorúan dugni kell előle.

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 09:39:07

@Kata1987: Szerintem a névnapi virágcsokor. Lehet, hogy Gizi azóta is várja. :)

2012.01.26. 09:40:57

jelentkezzen az a mazochista aki ezt végigolvasta... úristen, ez mi ez !!!???

mütyür 2012.01.26. 09:41:03

@mütyür: na nem azért, mert hajléktalan vagyok:)

Sadist 2012.01.26. 09:42:35

Kíváncsi vagyok milyen idős lehet a posztoló, ilyen naivitás 20 fölött már bőven gáz.

JOKKA21 2012.01.26. 09:42:47

@A polcfúró: Sportoló nők miatt van jó kedvem, de a legtöbb nő pénzéhes ribanc, de ma lefosom, hogy gecik a nők.:D

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2012.01.26. 09:42:47

nem volt kedvem végigolvasni a kommenteket. gondolom a legtöbb ugyis ekézi a posztolót.

én valahol emgértem, egy válás után, amikor eleve az önbecsülése a béka segge alatt végre jön valaki, aki úgy tesz, mintha te és csak te kellenél neki és gondolom, amikor újra és újra feltűnik megint a mesék a "csak te kellesz"-ről és a nő persze szeretne megfelelni és elhinni és vágyik arra, hogy tényleg csak ő kelljen.

voltam hasonló cipőben, az egyetlen dolog ami segíteni tud az ha fejben lesakkozod és továbblépsz. nem veszed fel a telefonját, akármennyire szeretnéd és nem hívod, amikor megőrülsz annyira hiányzik.
és a lényeg: nem azért csinálod, hogy rájöjjön mégis kellesz neki, hanem azért, hogy tényleg lezárd. és ez a legnehezebb.

de ha sikerül végre....na akkor lesz esélyed normális pasival megismerkedni

Caddy 2012.01.26. 09:43:14

@tuli _: inkább magát forgatja bele. Nyilván miután a nő otthon baszódik egyedül azon pörög, hogy hol jár mit csinál BGY, ahelyett, hogy a szabadszerdán elmenjen a barátnőkkel.
Erre szoktam mondani pasira nem várunk, mindig van B terv.

JOKKA21 2012.01.26. 09:44:00

@Kiszlanyocka: Az nem az én műfajom, ha már szenvednék csábítással, akkor hosszabb távra kéne a suna, nem csak egy éjszakára.:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 09:44:43

@Kata1987: Nem írja le konkrétan, de az ilyen szokott azzal jönni, hogy "te vagy akit igazán szeretek", "nem tudok nélküled élni", "rájöttem, hogy mégis téged szeretlek", "olyan gyönyörű vagy" stb. stb. Aki meg ilyen típus, mint a posztoló annak ez olyan, mintha elhúznád a mézes madzagot. Írja is, hogy úgy érezte csúnya, nem kell ő senkinek... jött ez a faszi, a fülébe súgott néhány dícséretet és ő már szétvetett lábakkal feküldt előtte. Ez meg érzelmi zsarolás, mert a másik gyengeségét használja ki.

Kytia 2012.01.26. 09:44:56

Nna, elolvastam.

Hátelőszöris. Az írásmódod, fogalmazásod, mittóménmid alapján értelmes ember benyomását kelted. Akkor áruld már el, hogy voltál képes évekig ennyire hülye lenni????
Az, hogy bedőlsz a legalapabb oltásoknak, még csak-csak, bár elvált nőként lehetne némi tapasztalatod. De az, hogy mindezt egy olyan emberért, aki kicsinyes módon megaláz, ha nem úgy táncolsz, ahogy ő fütyül és úgy áll bosszút, hogy széjjelrongálja a kocsidat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bazmeg ez egy útszéli munkás szinjén lévő, primitív lárva! Az a fajta, aki beszéd helyett csak valami ugatásszerű hangot képes kiadni, szétterpesztett pinájú nőt tetováltat a köldöke köré és a nyaka azonos vastagságú az arccsontjával. Kb ilyennek képzelem. Ha külsőre más, akkor is ilyen. Hogy voltál képes ezzel évekig érzelmi kapcsolatban lenni, nem tűnt fel, hogy egy íkúnulla kamionossal kavarsz? Vagy semmi igényed nincs a férfiak felé, azon túl, hogy lehetőleg veled szemben viselkedjen büdösparasztként?
a feleségének gratulálok, hogy egy ilyen kártékony állatot etet és szaporít, neked meg azért, hogy a lehető legtöbb pasin leverted a sérelmedet, így legalább csináltál a világnak még pár degeneráltat, akik majd a következő nőiken verik le a tőled kapottakat, és így lesz a világ még annál is szebb hely, mint amilyen most. A helyedben nem nevezném magam értelmiséginek, nem mintha ez a szó jelentene bármit is azon túl, hogy valakit sikerült végigrugdalni valami büfé-ruhatár szakon, de akkor is.

Sajnálom, hogy lebaszós lett a kommentem és kicsit talán meg is aláztalak vele, mert tudom, hogy titokban erre vágytál (különben nem kezdted volta a posztot azzal, hogy mekkora "szánalmas hülye" vagy és nem úgy zajlott volna a történet, ahogy), de ebből legalább láthatod, hogy a játszmád annyira tökéletes, hogy még online is működik. Majd ha meguntad, hogy minden helyzetben te legyél az ázott madárka és fel tudod vállalni az előnyös tulajdonságaidat is, sokkal könnyebb lesz, hidd el, mert akkor majd automatikusan kibaszod a BGY jellegű degeneráltakat. Csak mellékesen: anyád nem mondta kiskorodban gyakran, hogy egy semmirekellő, értéktelen, csúnya senki vagy, aki csak azért szaródott ki a világra, mert az a béna orvos elcseszte az abortuszt?

fumerin 2012.01.26. 09:45:53

@Tóthi: Akkor ezek szerint én kifogtam. Fecskendővel a szájba, orr befogva, hogy lenyeljék (csecsemő korban).
Amikor már biztonságosan nyeltek, dokinénink áttért a tablettára, mert volt, hogy már szépen bevette a szirupot, de ki is hányta az íze miatt.

pretty kitty 2012.01.26. 09:45:54

@JOKKA21: Azel minimum ed "Ko kola?"val beplobalkoszhatnal annal aki teccik, az nem cenvedesz esz hatha beon ;))

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 09:46:05

@Picicsibe a szexistennő:
Na de én nem tudnám, oszt' jól néznék ki utána :)

A polcfúró 2012.01.26. 09:46:14

@Picicsibe a szexistennő: Talán h a gyerek ne nyakalja be, ha mégis a közelébe férkőzik? :D :D :D Nem tom miért olyan boncsi neked kinyitni, végezz el egy okj-s gyoccerkinyito tanfolyamot :D

@fumerin: kapaszkodj meg, nálunk van olyan is, hogy "a kedvenc gyoccerem" :D

@Kata1987: Erre már többen kérdően célozgattunk...

@mütyür: :D :D :D elképzeltem, hogy napok ota le sem szállsz a villamosról, csak keringsz körbe és alszol! napok óta bakker! és a végállomáson probálnak leszállítani, de te magadra húzod még jobban a kabátodat és befordulsz, a vezető meg már csak legyint, mert napok óta nem tudnak leszállítani... :D :D :D

Tóthi 2012.01.26. 09:46:19

@( o_o ): Kicsit búszvilliszes, nem? Nekem még ebédszünetre is sok lenne, nemhogy a kínai piacra. :-)

pederak 2012.01.26. 09:46:23

Bocsi ! csak egy nő lehet ilyen hülye !!!!!!!!! Felháborítónak tartom hogy ezt még le is írod. A másik ami felháborít, hogy az INDEX fő oldalárol lehet olvasni. Van még lejebb is vagy ez már a fenék?

mütyür 2012.01.26. 09:46:45

@R.: figyu, sokmindent meg lehet érteni, de NEM ÉVEKIG! főleg úgy, hogy feltehetőleg nem bűnronda csajról van szó, mert BGY mellett folyamatosan pasizott! tehát? mitől olyan szánalmas a csaj, ami miatt bőgnöm kellene?

@( o_o ): jaja, ma reggel is órákig keresgéltem, hova dughatom a zinternetet:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 09:46:55

@Bundabandi: +1

Valami ilyesmit gondolok én is. De most még ahhoz sincs kedvem, h megfogalmazzam. :))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 09:48:36

@Sadist: Azt nem tudni. Csak azt, h 48 kg. Ez fontos adat a sztori szempontjából... :D

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 09:49:31

@mütyür:
Hát, szánalmasnak éppen szánalmas :)

tuli _ 2012.01.26. 09:49:35

@Bundabandi: szerintem ő ilyeneket nem kapott. azt leírta volna. egyszerűen csak jelentkezett, és a posztoló ugrott.

@Caddy: igen. magát hergeli.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 09:50:59

@tuli _: óóóó tuti voltak ilyenek! Bármibe mernék fogadni!

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 09:51:08

@tuli _:
Na de ha kapott is, az nem volt gyanús hogy jövő szerdán jövök? Három éven keresztül?

mütyür 2012.01.26. 09:51:09

@A polcfúró: már felajánlották, hogy legyek azon a járaton kaller, de sajna folyton átalszom a műszakot:D

@Kytia: "hogy a lehető legtöbb pasin leverted a sérelmedet, így legalább csináltál a világnak még pár degeneráltat, akik majd a következő nőiken verik le a tőled kapottakat, és így lesz a világ még annál is szebb hely, mint amilyen most."

Szöszi 28 2012.01.26. 09:52:07

@Bundabandi: Úgy, hogy közben a poszter pontosan tudta, hogy hány nővel kúr még a csávó meg mikor, plusz felesége van?? Hát ez kurva sok minden, de, hogy nem érzelmi zsarolás az biztos.

Tóthi 2012.01.26. 09:52:11

@fumerin: :-S Nem lehetett egyszerű. Sokat betegeskedtek?
(Enyémek szerencsére nem, mert még a Calcimusc beadásánál is ordítanak a repetáért.)

mütyür 2012.01.26. 09:53:59

@Boris the Bullet dodger: igen, rosszul fogalmaztam:) a megfelelő szó a szánnivaló lett volna:)

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 09:54:18

Tömörített verzió lustáknak:

"Elvált, kétgyerekes, kissé önbizalomhiányos, nő vagyok. Elmesélem, hogyan ismerkedtem meg a Szintezés Művészetével. A válásom után pár hónappal megjelent a munkahelyemen egy hejjespasee, akinek röviddel az első találkozásunk után már szét is dobtam a lábam. Ezután még három évig sunázott kötetlenül szerdánként, leszámítva a pér hétig, hónapig tartó 'szakításokat', amik időközönként befigyeltek. Igazából nem ígért semmit, nem kérte meg a kezem, a gyerekeimet látni sem akarta, sőt, nyilvánosan nem is akart mutatkozni velem. Ennek ellenére aljas, szemét alaknak tartom, mert végig tudnia kellett volna, hogy többet, komolyabbat akarok, és ez nekem JÁR.

Közben bepróbálkoztak mindenféle Dezsőkék is, dehát Gerzson igencsak belőtte a szintet, ezért már nem tudtam komolyan venni őket. Annál inkább a vetélytársakat, akiket hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken sunázott a disznó. Végül nem bírtam már, 36 hónap alatt nagy nehezen rájöttem, hogy nem lesz ebből sem rezsiközösség, sem havonta egyszer mozi, ezért kitálaltam a feleségének. Erre G. kiszurkálta a kocsim kerekét. Mondjuk ezért pont nem tudok haragudni rá, hiszen én is ezt tettem volna a helyében. Az igazat megvallva az elmúlt években én is megrongáltam a nálam bepróbálkozó összes Ödönke kocsiját, aki nem hasonlított Gerzsonra. Mégis, hogy képzelik?

A tanulság? Nem mindig arany, ami NEM fénylik, de ha a túloldalon nem fénylik, az mindig nagyobb szemétség.

Gizi."

A polcfúró 2012.01.26. 09:54:45

@Dr. Kulics: Itten vagyok! :D De nem mondom ám el a storyt, állj be a sorba JOKKA után, ha nem akarsz olvasni... :)

@mütyür: gyorsabb voltál...

@JOKKA21: Jól van, azért van ott még, ahonnan ez jönni szokott! :D

@Kytia: :D :D :D

@fumerin: Attol függ mi az. Az antibiotikumoknak szar az íze, de pl a lázcsillapítók, panadol, nurofen, fincsik!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 09:54:47

@A polcfúró: Finom puhi bőr van a tenyeremen. Lenyomom a kupakot, tekerem, és horzsolja a bőrt, és ki se nyílik. Fel vagyok háborodva! :D

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 09:54:49

@Tóthi: egyik filmjében volt ez egy jelenet arra utaltam :). Én még nem vagyok férjnél nekem még szabad hejjespaseekról álmodozni :D, de ízlések és pofonok :)
@mütyür: jaj tudjuk, hogy vannak terek ahol ingyenes a wifi ;-)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 09:55:43

@Kata1987: Az ilyen pasas kiválóan el tudja hitetni, hogy az, hogy ő mást is megkúr na az nem jelent semmit, mert igazából téged szeret. És ez az érzelmi zsarolás része! Úgy beszélni, hogy a tényeket a másik el is felejti, hiszen "azt mondta csak engem szeret". Láttam pár ilyen kapcsolatot, a nők évekig csinálták ezt és tudtak a másikról, tudtak a feleségről.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 09:55:43

@Boris the Bullet dodger: Jaaa, hogy te tehetsz róla?! Ne kerülj a szemem elé! :))

fumerin 2012.01.26. 09:55:55

@Tóthi: Nem, szerencsémre, egy éves korig talán 2 alkalommal kellett antibiotikum. Mondjuk ráfogtam arra, hogy majdnem 7 hónapig elvoltak anyatejjel és második íznek nem hinném, hogy erre vágytak :) Most jó, évi 2 betegség, de már tabletta, amit bevesznek. Maguktól viszont soha nem nyúlnának hozzá, bár gondosan zárom. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 09:57:30

@Father Justice: Általában pont nem hejjjespasik ezek, tök átlag fazonok. A beszélőkéjük, meg a manipulációs képességük, na az átlagon felüli.

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 09:57:45

@Bundabandi:
Ugyan már, három éven keresztül ő volt a szerda esti program. Mennyire kell debilnek lenni, hogy ezt a maszlagot ennyi időn keresztül újra és újra megegye?

tuli _ 2012.01.26. 09:57:46

@Bundabandi: hááát. a legolcsóbb dumával biztosan jött, hogy a csaj boszi. de szerintem semmi igazán komolyan vehető nem hangzott el. a posztoló belevetítése más kérdés. valószínűleg örült a morzsáknak is.

@Boris the Bullet dodger: naja. gyanúsnak gyanús volt, de felülírta a csettintés, és már rohant is.

mütyür 2012.01.26. 09:57:58

@Bundabandi: aha. tehát tudunk mindenről, fel vagyunk háborodva, tovább csináljuk, de közben átkúrjuk a többi - talán normális - pasi fejét. bosszúból. mert minket csak bántanak. oké.

m.gray 2012.01.26. 09:59:09

Poszter drága! Hány éves vagy?
Bosszúállás? Ez mennyire kicsinyes már? Ne válaszolj neki, ne vedd fel a telefont, a fennmaradó dühödet meg pl vezesd le azzal, hogy elmész krav-magázni.
Naiv voltál, ez bárkivel megesik, én csak a 3 évet nem értem. Az ilyen elketyeg pár hétig-hónapig, aztán az ember lánya belátja, hogy balfék volt, és lelép. Mégis miben reménykedtél? Hogy majd megváltozik? Ugyan...
Amúgy a kocsi rongálásért meg feljelenteném, azt így nem kéne.

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 09:59:14

@Picicsibe a szexistennő:
Igen, a hatályos előírásokban boris-féle zárnak hívják. Na nem azért, mert én alkottam meg, csak a sok gyomormosás miatt :D

mütyür 2012.01.26. 10:00:13

@tuli _: sőt még csettinteni sem kellett, a csaj képes volt felhívni és könyörögni neki egy újabb dugásért...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 10:00:25

@Father Justice: Danke!
Na ezt elolvastam.
Vélemény uaz mint korábban: a poszterint Gerzson csak geciputtonynak használta. Tudtam én, h nem kell végig elolvasni! :D

Kytia 2012.01.26. 10:00:56

@Father Justice: "de ha a túloldalon nem fénylik, az mindig nagyobb szemétség":DDD

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 10:01:02

@mütyür: nana, beszélj csak a sajátnevedben, mi normálisak vagyunk! :D

Caddy 2012.01.26. 10:03:14

@( o_o ): na ez sose legyen terv,egy ilyen pontleszaromveledmivan fasz. :D:D:D

Kytia 2012.01.26. 10:03:27

@Bundabandi: Ez így van. Meg hát megtalálják az ilyen nőket. Szerintem első pillantásra kiszúrják és tudják, mit akar hallani a szerencsétlen.

A polcfúró 2012.01.26. 10:05:38

@mütyür: :D :D :D

@Picicsibe a szexistennő: Közbe fogjad erősen a kupakot körbe, mint a makkot, akarom mondani, marokra is fogd!

@Boris the Bullet dodger: :D :D :D debilnek... :D

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 10:05:50

@Caddy: háááát ha tudnád hány ilyen pontleszarommivanveledviszonthacsettintekgyereazonnal pasi lófrál az utcán :)) De igazad van, az ilyenektől menekülni kell :).

@mütyür: ne parancsolgass! :D

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 10:05:52

@Bundabandi: Amiket te említesz, én nem nevezném érzelmi zsarolásnak. Itt legfeljebb érTelmi zsarolásról beszélhetünk, mert mindez a nő ostobaságára és elszállt önértékelésére hat - ami azért különösen szomorú, mert egy ilyen szinten álló, primitív fickó tudta és tudja eljátszani vele. :)

Érzelmi zsarolás például önsajnálattal, "nekem ez nagyon rossz lenne" módszerrel rávenni a másikat, hogy tegyen, vagy ne tegyen meg valamit, vagy öngyilkosságot előrevetítetni egy esetleges szakítás esetére.

Ilyesmiről ebben a posztban szó sincs. A fickó osztotta a lapokat, szerdánként dugott, nem ígért semmit, a kitálalás után meg egyszerűen ment kereket szurkálni. (Az utóbbi sem érzelmi zsarolás, hanem a közvetlen fizikai terror előszele, direkt jelzés.)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 10:11:01

@Father Justice: szerintem az is érzelmi zsarolás, ha rájátszol egy ilyen nő gyengeségeire és pont azzal tömöd a fejét, amit hallani akar. Közben tudod, hogy max. megdugni akarod. Az érzelmeivel manipulálod, nekem ez IS érzelmi zsarolás.

@Boris the Bullet dodger: Tudod mennyi ilyen nő van? Rengeteg. Ismerettségi körből gondolkodás nélkül kettőt tudok mondani (ha kicsit gondolkozom talán többet is). És nem buták ezek, van közöttük tanult, okos nő is. Érzelmileg nagyon labilisek az biztos.

Tóthi 2012.01.26. 10:12:59

@( o_o ): Álmodozzon a krokodil, öreg vagyok én már ahhoz! :-) Viszont azért néha akad egy-egy jobb példány, akin megakad a szemem, és megállapítom, hogy megérne egy kis ajtócsapkodást. ;-D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 10:14:37

@A polcfúró: Hogy gondolod? Bal tenyér a kupakon, az ujjaimmal már nemtom fogni. A másik kezemmel az üveget fogom. (A fasszal/makkal meg egész mást csinálok...) :)

Sadist 2012.01.26. 10:14:41

@Bundabandi: Nincs ebben semmi érzelmi zsarolás, a posztoló egyszerűen ostoba geciputtony volt. Mondhatta volna, hogy bocs, a szerdánkénti kúrás nekem nem elég, csá. Felnőtt ember, önálló akarattal. Ha mégsem, akkor viszont a gyerekeket le kéne passzolni valaki másnak, mert ő nem fogja tudni normálisan felnevelni őket.

A polcfúró 2012.01.26. 10:16:38

@Picicsibe a szexistennő: rossz a technikád! :D majd rögzítem oktato videjon és megmutatom...

Tóthi 2012.01.26. 10:17:57

@Picicsibe a szexistennő: Ne a tenyér közepével, hanem a mutatóujjad alatti párnával fogj rá a kupak tetejére, így a mutató- és a hüvelykujjaddal meg tudod tekerni. (Jobb kézzel tekerem, bal kézzel fogom az üveget. Ha balkezes vagy, akkor fordítva próbáld.)

fumerin 2012.01.26. 10:19:15

@Picicsibe a szexistennő: Te bAnya! Mire kinyitod meggyógyul a gyerek nélküle is :D

Szöszi 28 2012.01.26. 10:19:16

@Bundabandi: Ha mellettem még másik 3 nőt kúrnak sem tudják elhitetni, hogy szeretnek és fontos vagyok:D Azér má ne má! Még 16 évesnek is nehezen lehet ilyet bedumálni, ha nem kellően ostoba az illető nő.

reiko 2012.01.26. 10:19:25

Szerintem ez egy nagyon tanulságos történet arról, hogy az önbizalom és szeretethiány miatt, hogyan tud az ember szinte bármit elviselni, akár könyörögni is egy kis figyelemért, és szeretetért.

Arra lettünk teremtve, hogy szeressünk, s hogy szeressenek minket, s ha ez hiányzik az életünkből, az a legnagyobb fájdalom. Szóval megértelek kedves posztoló. Dolgozz magadon, s kezdd el szeretni magad, hogy utána más is meg tudja ezt tenni.
S ha már szereted magad, akkor nem fogsz ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülni, hiszen nem hagyod azt bántani és megalázni, akit szeretsz!

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 10:20:24

@Bundabandi: Ha a fickó mindvégig azzal tömte volna a nő fejét, amit az hallani akart, az már valóban érzelmi zsarolás lenne a javából - csak ezt sehol nem találom a posztban. Te igen?

A nő is egy helyen utal ilyesmire, de az is nevetséges:

"Ha kérek bármit, egyszerűen lelép, azzal büntet, hogy megvonja magát és szó nélkül kilép az életemből. Ahhoz, hogy ezt megkockáztassam, túlságosan szerettem. Ő az érzelmi zsarolás nagymestere."

Azt, hogy a fickó folyamatosan érezteti, hogy a nő csak egyike a sok tarisznyának, nehezen lehetne érzelmi zsarolásnak nevezni. Más sunákat is megkap tucatszámra, magasab szintet képvisel a nőnél. Úgy volt vele, ha a nő továbbra is vele akar dugni szerdánként, pedálozzon ő. És így is történt, a nő kereste meg újra meg újra. Nincs itt szó zsarolásról, csak egyértelműen kinyilvánította, ki osztja a lapokat.

The message is strong.. and clear.

KovA 2012.01.26. 10:20:57

Elég jól levontad a tanulságot - talán az egyetlen amit érdemes hozzátenni: hogy önmagadhoz is kell tudni keménynek lenni.

Megvan a büntetése az egyoldalú szerelemnek : önzés az - és nem csak csalnak, de megcsalatod magad.

Jobb egyszer szakítani mint sokszor - hacsak nem vagy mazochista vagy nem ez a kedvenc (önmagadtól) időlopásod.

Mert ne engedj senkinek olyan helyet elfoglalni az életedben, amit nem fog betölteni... más elől foglalja azt - és amennyit magadból így elherdálsz - annyival kevesebb marad annak aki megérdemel, akiért érdemes az összes megelőző szakítást elszenvedni...

Hát ... hajrá !

Sadist 2012.01.26. 10:22:13

@Bundabandi: "szerintem az is érzelmi zsarolás, ha rájátszol egy ilyen nő gyengeségeire és pont azzal tömöd a fejét, amit hallani akar."

Akkor az is zsarolás, mikor a csajszikák szépen kicsípik magukat a bulira, felveszik a rövidke ruhájukat, és buja pillantásokkal szemeznek a pasikkal? Hisz pont azt mutatják magukról, amit a férfiak látni szeretnének.

fumerin 2012.01.26. 10:22:34

@Father Justice: Ma teljesen igazat adok Neked! :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 10:23:30

@A polcfúró: Őőő... Melyiket? A biztonsági zárast, vagy a másikat? :D

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 10:24:48

@Bundabandi:
Ha valaki újra és újra ugyanazt a hibát követi el, az nem okos, legyen bármilyen tanult vagy művelt.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 10:26:24

@Sadist: Amíg nem voltál ilyen szituációban, vagy nem láttad elég közelről (pl: közeli barát) addig nem fogod tudni átérezni, mi is játsződik le ilyenkor egy ilyen típusú emberben. Nem mondanám ostobának, csak túl sebezhető, irányítható és nagyon függ másoktól.

Miért nem érzelmi zsarolás az, hogy parkolópályán tartja a posztolót, néha "dob neki egy kis csontot" hogy mégse lépjen le? Játszadozik az érzéseivel, kitűnően tudja, hogy mit és mikor kell mondania. Időként megjelenik pl: "Elkezdődött a puhítgatás, mikor bújok ágyba vele." és teledumálja a fejét. Számomra érzelmi zsarolás ez is.

mütyür 2012.01.26. 10:27:26

@( o_o ): na nehogymá' te mondod meg, mit tehetek és mit nem:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 10:28:37

@Tóthi: Óóó. Már ezért érdemes volt ma itt lennem! Nagyon szépen köszönöm! :D

Bevallom így is fáj, de kevésbé mint eddig, és gyorsabb! :DDD

De én inkább az üveget tekerem (bal kézzel), mert 1xűen nemtom nyomni is meg tekerni egyszerre. (úgy nagyon fáj!) :))

Am jobb kezes vagyok, h miért ballal csináltam, az rejtély. :D

A polcfúró 2012.01.26. 10:29:47

@Picicsibe a szexistennő: Melyiket szeretnéd? :D Sztem utóbbival nincsenek gondjaid, de sose lehet tudni mindig tanul az ember...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 10:30:13

@fumerin: Neeem. Valahogy mindig sikerült... Igaz vörös mind2 tenyerem és sajog... :D

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 10:30:42

@Bundabandi: Milyen csontokat dobott neki? Simán eltűnt a színről bármikor, amikor a nő terhes volt neki, és nem ő jelentkezett, hogy mégiscsak hiányzik a szerdánkénti program neki. Itt pont a nő kért csontokat újra meg újra, holott tisztában volt vele, hogy az egész disznót nem kaphatja meg soha. Ez nem tünteti fel jobb színben a fickót, de vegyük észre, hogy ő csupán élt egy lehetőséggel a sok közül: jött, látott, sunázott.

Rebelde 2012.01.26. 10:30:53

föjj, milyen lehetett a voltférje, ha ezt a pondrót bevállalta?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.26. 10:31:11

@Bundabandi:

"És nem buták ezek, van közöttük tanult, okos nő is."

Ez a mondat értelmezhetetlen a kontextusban.Ha valóban okosak lennének, mint ahogy leírtad, nem vennék be a maszlagot, lehetnek tanultak, rengeteget seggelhettek, mert igazából visszaadni visszatudták az anyagot, de ettől még nem értették meg. :) Tipikusan a mostani jogászképzésből kikerült kispicsák, akik bemagolták az anyagot mint egy papagáj, csak épp a papagáj sem érti meg mit beszél. Azé' me' dr. azt hiszi zsebében a bölcsek köve :) Láthatjuk smitpálgium esetét, az sem okos, mégis sikeres (mármint a pozíció kinyalásában), de amúgy önerőből, saját fejből hülye. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 10:31:12

@Father Justice: "Úgy volt vele, ha a nő továbbra is vele akar dugni szerdánként, pedálozzon ő. És így is történt, a nő kereste meg újra meg újra."

Magyarán zsarolta. Nekem ez az. Én nem csak azt tartom zsarolásnak, mikor mondjuk öngyilkosággal fenyegetőzik. De te így gondolod, én meg úgy. Ennyi.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 10:32:04

@mütyür: ha így viselkedsz a te virágod se érkezik meg névnapodra :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 10:33:46

@A polcfúró: Szerintem sincsenek gondjaim, de szívesen megtekintem férjurammal előjáték keretében. Pucér legyél te is! :D

mütyür 2012.01.26. 10:34:18

@Picicsibe a szexistennő: látens balkezes vagy valszeg:) én is balkézzel nyitok mindent amúgy:)

@( o_o ): vágottat, viccelsz?? nem is kell:P

fumerin 2012.01.26. 10:35:24

@Bundabandi: Hidd el Bundi, egy darabig lehet hüjjét csinálni (majdnem)mindenkiből...de ez a nő ezt élvezi, miután nem hagyja abba, még most sem.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 10:37:42

@mütyür: Miket tudok meg... Ez a mai nap itten nagyon hasznos!

Am igaz, a vizet is azzal nyitom. (az is nagyon horzsolja a tenyerecskémet) :)

Tóthi 2012.01.26. 10:39:10

@Picicsibe a szexistennő: Már nem keltem fel hiába. :-)
Tekerni meg úgy érdemes, ahogy neked jobb. ;-)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 10:41:34

Attól, hogy valaki okos (IQ), még lehet érzelemileg nagyon sekélyes(EQ). Attól, hogy dr. van a neve előtt még simán kihasználhatja érzelmileg mondjuk egy 8 osztályt végezett másik ember. Erre is tudnék jó pár példát, a családomból is akár. Okos, tanult ember, olyan problémákat old meg, hogy mások csak lesnek, érzelmileg meg olyan szinten van, hogy bármilyen hülye picsa az orránál fogva vezeti.

mütyür 2012.01.26. 10:42:04

@Picicsibe a szexistennő: na, figyelgesd magad ma:) telefonáláskor melyik kezedben van, ha amúgy mindkét kezed szabad?

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 10:42:25

@mütyür: cserepeset kaptál volna de lehet a futár hozzád vágja amilyen a modorod :D

Szöszi 28 2012.01.26. 10:42:41

@Bundabandi: Nem, a nő élvezte, hogy megdugja és kész. Ha az zsarolás, hogy a pasi, ha nem kúrhatta meg nem is találkozott vele, akkor elég fura fogalmi elképzelésed van a zsarolás szóról.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 10:44:08

@fumerin: nem mondtam én ennek az ellenkezőjét. Sőt! Faterrel viszont nem értek egyet.

fumerin 2012.01.26. 10:45:32

@Bundabandi: Abba nem szólok :) Az a zsarolás körül forog, mindkettőtöket értem. Zsarolni azt lehet, aki hagyja magát azok után, hogy reálisan fel tudta mérni, szopatják.

Frigyesur (törölt) 2012.01.26. 10:48:51

@A polcfúró: Lecci nekem is! A gyerekzar rajtam is kifog. Egyik tenyer nyom, ujjak csavarnak, masik kez rogzit, de bammeg, igy is szenvedek vele. :V Az uj colas kupak is megorjit, konkretan borkemenyedeses lett a tenyerem, olyan sz*r a fogasa.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 10:49:10

@Kata1987: akkor fura elképzeléseim vannak. "a pasi, ha nem kúrhatta meg nem is találkozott vele". Zsarolta, nekem ez az. Neked nem, hát jó.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 10:50:22

@fumerin: Akkor mivel értesz egyet vele? Má' nem tiszta.

mütyür 2012.01.26. 10:51:19

@Bundabandi: de akkor ha ez zsarolás, azt jelenti, a csaj csak dugás miatt volt vele.

Dr.Betépett felhasználó 2012.01.26. 10:52:28

@Picicsibe a szexistennő: többet kellene a seperőt forgatni lyányom.....

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 10:52:32

@Tóthi: :D

Amitől még agybajt kapok, az a gyerekbiztos konnektor.

A cipős szekrényre amit vettem gyerekzár, na azt persze 5 perc alatt tönkre is tették... A koszos cipőtalpért bármire képesek! :D

Szöszi 28 2012.01.26. 10:53:04

@mütyür: Ennyi:D Tiszta helyzet és kész. A csajnak jó volt, hogy kúrták a pasinak jó volt, hogy kúrhatott.

Dr. Jula Watson 2012.01.26. 10:54:00

@Caddy: elmondtad, amit én is mondhattam volna. :)

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 10:56:13

Na elolvastam az elejétől a feléig. az az igazság én valahol megértem a poszterinát. Mert hát ugye egy kapcsolatnak az elején az ember még nem kérheti számon miért nem láthatlak esténként, miért nem veszed fel a telefont, ha munka után hívlak stb. Aztán meg azt mondta a férfi, hogy van valaki akit nem szeret de van. Azért valljuk be,hogy manapság nem ritka egy kapcsolatban levő emberrel kikedzeni, kapcsolatot kezdeni tudván, hogy egy darabig párhuzamosan van a másik.itt az ember reméli, hogy amikor a kapcsolatuk elmélyül akkor az a valaki el fog tünni az életükből. Azt mondják a nagyokosok, hogy van aki a testét adja könnyen valaki a lelkét. A nő a lelkét adta könnyen és remélte, hogy a férfi aki a testét adta könnyen majd egyszer odaadja a lelkét is. Nem jött be, de a nőnek már nehéz visszalépnie ezért hagyja a folyamatos alázást.
" jobb, ha hagyom magam, ő biztos jobban tudja, elég engedni, szépen kialakul, elmélyül a dolog."

Ez pedig a válasz arra, a férfi hogyan tudta érzelmileg zsarolni: "Ha kérek bármit, egyszerűen lelép, azzal büntet, hogy megvonja magát és szó nélkül kilép az életemből. Ahhoz, hogy ezt megkockáztassam, túlságosan szerettem. Ő az érzelmi zsarolás nagymestere. "
Magyarán a férfi tudta a csaj csendben marad nem panaszkodik,nem "akar többet" ha azzal fenyegeti lelép, ezért a csajnak meg kellett elégednie az alkalmi suna szereppel.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 10:56:22

@mütyür: jaj már, ez csak az egyik része a történetnek. Ne sarkítsunk. A csaj kapcsolatot akart, ezzel a dugás is együtt jár. (nem beszélve arról, hogy bizonyos primitiv embereknél a kapcsolat majdnem = a dugással)

mütyür 2012.01.26. 10:57:48

@Kata1987: na csak akkor mire a rinya?:)

Dr. Jula Watson 2012.01.26. 10:57:48

@Bundabandi: Szerintem meg, aki érzelmileg magas szinten van, az épphogy nem használ ki senkit. Mert ő tisztában van az érzelmekkel. Az "okos", logikus gondolkodású, ámde érzelemmentes emberek sajátja a kihasználás.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 10:58:32

@mütyür: Ümm, a jobb. De ha sokáig beszélek, váltogatom...

Ami csak bal kéz: ha a gyereket egy kézzel fogom, azt csak a bal kezemmel, a bal oldalamon megy. Nem kényelmes a jobb kezemben (karomban). De lehet pont azért, h a jobb szabad legyen? Eztet nem tudom, me' nem tudatos. :)

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 10:58:47

@mütyür: nem. Azért volt vele mert annyira kötődött a sráchoz lelkileg, hogy még abba is belement hogy ürítőedényként használják ha már többet nem kaphatott...
Nem baj, hogy nem félsz attól még elér a végzeted :D, max vigyorral az arcodon kapod a pofont (persze ezt nem tőlem, én nem vagyok olyan :D)

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 10:59:22

@( o_o ): "Na elolvastam az elejétől a feléig."

Vigyázz, ha így folytatod, vacsora után a posztról is tudunk vitatkozni! :)

Rebelde 2012.01.26. 10:59:40

bundabandinál a pont, akárhogy csűrítek csavarjátok, a fickó nagy mágus érzelmi zsarolásban :)

amúgy meg könnyű nagy mellénnyel beszélni, amíg nem esik be valaki egy ilyen förmedvény hálójába, persze tudom ez itt nem eshet meg senkivel;)

Dr. Jula Watson 2012.01.26. 11:01:20

@( o_o ): Gyakran előfordul, de ettől még igencsak butaság. Butaság azt hinni, hogy ha valaki az elején párhuzamosan tart minket, akkor előbb-utóbb majd csak és kizárólag mi leszünk.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 11:02:39

@Dr. Jula Watson: Ez így van. Igazából én ezt valakinek a kommentjére írtam, aki azt írta nagyjából, hogy ha okos lenne a posztoló, akkor nem csinálna ilyeneket. Szerintem nem buta a posztoló csaj, csak érzelmelileg befolyásolható.

Dr. Jula Watson 2012.01.26. 11:03:06

@Rebelde: Nyilván nagyon jól ráérzett a nő gyengeségére. De attól még a nő gyenge :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 11:03:48

@Dr.Betépett felhasználó: Az a seprű? :D

Inkább porszívózni szoktam. Az eccerűbb. De am azt se szeresse a tenyerem.

Leginkább ugyan kemény, de selymes felületű "eszköz" való bele. :)

Dr. Jula Watson 2012.01.26. 11:04:25

@Bundabandi: Na meg kevés emberismerettel rendelkezik.

Tóthi 2012.01.26. 11:05:08

@Picicsibe a szexistennő: Annak az a titka, hogy a kiszedéséhez adott, kulcsra hasonlító (műanyag) bizgentyűt nem szabad elhagyni. :-)

Gyerekzárat nem használunk, mert a Hatéves egy angyal, és nem nyúlt semmihez, a Kétévesnél meg fölösleges lenne bevezetni, a nagyanyjánál két perc alatt szétkapta, és kirámolta a konyhaszekrényt. (Hihetetlen, milyen műveletekre képes két ujjal. Többek között a biztonsági dugót is kihúzta a konnektorból. :-( Lehet, hogy zsebtolvajnak kéne kiképezni. ;-))) )

Sár rulez. Amióta ilyen takony idő van, úgy jönnek haza az oviból, mint a malacok. Tulajdonképpen mázlim van, mert legalább nem fetrengenek bele szándékosan, mint tegnap az egyik csoporttárs. :-)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 11:05:43

@( o_o ): "Azért volt vele mert annyira kötődött a sráchoz lelkileg, hogy még abba is belement hogy ürítőedényként használják ha már többet nem kaphatott..."

*hevesen bólogat*

Rebelde 2012.01.26. 11:07:03

@Dr. Jula Watson:

ezt nem is vitatom, ettől még nem lenne szabad ilyen módon játszani sem a lelkével sem az idejével:)

mütyür 2012.01.26. 11:07:23

@( o_o ): najó, de akkor miért vert át a csaj egy csomó srácot? bosszút állni teljesen másvkin, kicsinyes és nagyon-nagyon buta szemét dolog.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 11:08:19

@Dr. Jula Watson: nem azt mondtam, hogy a poszterina okos, de az biztos, hogy jó tudni, miért van még meg a másik, ha az ember így lép bele egy kapcsolatba. A nő nem kérdezte. az is biztos, hogy a leírtakból lehet arra következtetni ez alkalmi sunázásnak indult csaj beleélte magát többe és nem lett több, de most meg szenved emiatt. Azt ítam megértem, nem azt, hogy egyetértek vele.

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 11:08:29

@( o_o ): "Magyarán a férfi tudta a csaj csendben marad nem panaszkodik,nem "akar többet" ha azzal fenyegeti lelép, ezért a csajnak meg kellett elégednie az alkalmi suna szereppel."

Magyarul nem dugja meg a nőt, ha az pattog. Meg mi az, hogy "lelép"? Honnan? Dugópajtik voltak, nem házastársak.

Ez nem érzelmi és nem zsarolás.

"Gizi! Ha nincs mélytorok, nem lesz nyalás és megiszom a sörödet is!"

Vegytiszta zsarolás.

"Gizi! Ha nincs mélytorok, depis leszek, és tudom, hogy te nem szeretnél annak látni."

Érzelmi zsarolás.

@Bundabandi: "A csaj kapcsolatot akart, ezzel a dugás is együtt jár."

És ha többet akart, mikor és milyen formában jelezte? Mikor kért határidőket az összeköltözésre, a válásra, bármire? Ha próbálkozott ezekkel, de a válasz mindig az volt, hogy a faszi ilyenkor azonnal eltűnt a látótérből, és ő ennek ellenére újra meg újra megkereste, onnantól kezdve nem zsarolásról, hanem szimpla önszopatásról beszélgetünk.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 11:09:36

@Dr. Jula Watson: Az is biztos. Nem tudom hány éves, nem 20 az biztos, szóval ilyen idősen már éreznie kellene, mint szabad elhinni és mit nem. Az érzelmi kontrollja elég gyenge.

@Rebelde: ;D

Szöszi 28 2012.01.26. 11:10:18

@Rebelde: Hol hangzik el a poszt során, hogy a csávó kapcsolatot ígért a nőnek? Találkoztak, dugtak, aztán kiderült, hogy van 100 másik nő is. Ezután még kb. 2,5 évet mellette volt.

Voltam ilyen helyzetben, és én tényleg nem tudtam, hogy mellettem csaja van a kedves exemnek. De nem érzelmi zsarolásról virnyogtam, hanem tanultam belőle, pont. Mindig könnyebb mást hibáztatni.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 11:11:24

@Tóthi: "kulcsra hasonlító (műanyag) bizgentyűt"

Fogalmam sincs miről beszélsz! :D
Nekem ilyen nincs rajta/hozzá...

Fú, az enyimek ördögök! :)) De zár nincs, me' szétszedik azt is! :D

Inkább amit féltek, azt elpakoltam... ;)
(Később meg majd megérti, h mit miért nem lehet.)

Tóthi 2012.01.26. 11:12:46

@Rebelde: Én bevallottam. :-)

Tény, hogy ugyan a megcsalás ott nem volt jellemző, "csak" az élősködés, de a séma (kezdeti elbűvölő viselkedés, előkerülő jellemhibák, szánalomkeltés/csillagok leígérése) egyezett. Olyan kreténségeket benyeltem, hogy utólag csak lestem. Az, hogy mekkora görény, csak akkor derült ki teljesen, mikor a sarkamra álltam, és kirúgtam.

Viszont az is igaz, hogy utólag nem akartam letagadni, hogy önhibámon belül faragtam rá. :-)

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 11:13:44

@mütyür: nem tom, nem az ügyvédje vagyok :D. Lehet úgy érezte nem jó mindig csak a pofon egyik végén állni...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 11:13:53

@( o_o ): "van aki a testét adja könnyen valaki a lelkét. A nő a lelkét adta "

Nemá'. Addig még én is eljutottam, h hamar dugtak... :D

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 11:15:17

@Father Justice: szerintem nem csak alkalmi szex volt, volt cset meg sms meg virág ígérete, ez mind udvarlás szagú. hitegetés? :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 11:15:20

@Father Justice: Szerinted ez az önbizalomhiányos poszterina majd határidőket állít pasinak? Majd követelőzik? A nagy fenéket, behúzza a farkát és reménykedik, hogy a posztoló egyszer csak az övé lesz. Nem tesz ez semmit, amivel elijesztheti a pasast, túlságosan fél, hogy megint lelép. Megkeresi, mert kell neki, hogy foglalkozzon vele, a pasas meg jól kihasználja. Ennyi.

Madpapa 2012.01.26. 11:16:34

Jó BDSM alany lennél. Szerintem tutira élvezed. Keress BDSM körökben megfelelő partnert és kiteljesül az életed végre!

Frigyesur (törölt) 2012.01.26. 11:18:17

Csak az elejet es a kozepet birtam elolvasni.

"Sok emberen álltam bosszút az elmúlt években a tőle elszenvedett sérelmekért, ami rettenetesen bánt."
Innentol kezdve nem sajnalom. Az ilyen ember ugyanolyan kocsog. Bizonyara nagyon vigasztalja a sok embert, hogy megbantottak bruuhuhuhu, es teged is bant bruhuhuhu. Aki ilyet tesz nem erzekeny ember, hanem onzo es gyenge. Nem erdekel mit tettek vele.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 11:18:49

@( o_o ): Gondolom szex cset, miközben a faszi kiverte (épp akkor ez jutott csak neki).

Persze ígéretek kellenek, me' azzal tartja meg a szexpartnert (aki azt hiszi emiatt, h nem csak a geci elnyelésére kell).

Tóthi 2012.01.26. 11:20:58

@Picicsibe a szexistennő: Nem tudom pontosan, barkácsboltban vagy IKEA-ban vesszük, és a zacskóban szokott lenni a fehér/átlátszó dugók mellett egy rikító színű (piros/türkiz), kinézetben és működésben egyaránt játékkulcsra hasonlító bütyök, amivel egyszerűen ki lehet húzni.

Nálunk csak a Kicsi ördögi, de ő aztán pótolja a Nagy által kihagyott lehetőségeket is. :-) Most lassan 2,5 éves, leginkább abból áll a délutánom, hogy rohanok utána, és próbálom megmenteni a berendezés nagyját.

tőzegmalac 2012.01.26. 11:21:35

a bilit mindig teleszarják

Szöszi 28 2012.01.26. 11:23:35

@( o_o ): Én meg sokat sms-eztem meg taliztam, sőt még wellnesselni is voltam egy hétvégét az ex-szexkapcsimmal, mégse hittem, hogy ettől fogva majd járunk és heppi, és nem fordult meg az évek alatt a fejemben. Mert helyén kezeltem a dolgot? Igen.

Twoshed 2012.01.26. 11:24:50

Hjaj. Az ilyen "Elválok, mert te vagy az igazi..." kezdetű meséket miért szopják még mindig be? Egy ismerősöm egyszerűen megoldotta: "Oké, akkor gyere vissza udvarolni majd a válóperes papírokkal, addig úgyse lesz szex". A faszi természetesen azóta se kereste :)

"Az autómat dühében, hogy beszéltem a feleségével, az éjszaka megrongálta, összerugdosta. Vége lesz egyszer?"

Feljelentés garázdaság és rongálás miatt. Ha keres, diktafonra venni, és feljelentés zaklatás miatt. Meg úgy általában, akármit csinál veled, feljelentés azonnal. Általában a 2.-3. folyamatban lévő eljárás környékén le szoktak szakadni. Ja, és természetesen lapátra tenni, soha többet nem keresni.

Sadist 2012.01.26. 11:24:51

@Bundabandi: Pont, hogy nem is játszadozott vele, a csaj kereste állandóan. A posztból nem derül ki, hogy bármit is ígért volna.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 11:24:52

@tőzegmalac: Bár az én gyerekeim is erre használnák végre... :D

mütyür 2012.01.26. 11:25:15

@Frigyesur: így-így!

@Kata1987: ex-szexkapcsi... :DD

tőzegmalac 2012.01.26. 11:25:28

@tőzegmalac: majd egyszer írni is megtanulok...

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 11:26:32

@Picicsibe a szexistennő: gondolom neked még soha nem volt olyan, hogy egy srác megtetszik alkalminak jó is lenne aztán van szex is és te szépen de gyorsan belezúgsz és akkor nem csak alkalmi akarsz lenni. Azt reméled egy idő után a srác is meglátja a benned rejlő értékeket ezért eljátszod az alkalmit. Ez kb olyan mint amikor szeretsz valakit aki azt mondja sajnálom barátságnál nem lehet több erre azt mondod ok akkor legyünk csak barátok de titkon bízol abban, hogy lesz ebből több is... (persze ezt nem magamról írom) :)

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 11:27:43

@( o_o ): Cseten és SMS-ben többnyire csak az időpontegyeztetések szoktak menni ilyen, már bejáratott konstrukciók esetén, virágot pedig a közelebbi hölgyismerőseinek is vesz az ember a névnapjukra hébe-hóba. (Legalábbis a kamulovagok, mert az igazi lovagok mindössze megígérik, hogy izgalmas legyen a várakozás.) Ha ezekből udvarlásszagot érzel, veszek neked egy olyan virágot, amitől elájulsz, de utána helyreáll a helyes érzékelésed.

Csak vicceltem, nem veszem meg. De azt megígérem. :)

@Bundabandi: Az, hogy megvonja a nőtől a brokit, ha az követelőzik meg hisztizik, továbbra sem zsarolás. Ilyen alapon az is zsarolás lenne, ha a kidobó a szórakozóhely bejáratánál közölné, hogy ki leszel penderítve, ha lehányod a táncoslányokat. Ezek csak egyszerű szabályszerűségek.

Ha pedig a "foglalkozás" Gerzson részéről - ami a szerdai dugásokban merül ki - többet ér neki, mint egy érdemi párkapcsolat bárki mással, az legyen az ő baja. Egyébként miért használja ki? A nő minőségi brokit kap, a fickó pedig egy (valamilyen kaliberű) szerdai sunát. Win-win.

Sadist 2012.01.26. 11:28:27

@Bundabandi: Az hogy hagyod, hogy a másik pedálozzon nehogy már zsarolás legyen, mert ennyi erővel a nők többsége zsarolja a férfiakat, mert mindegyikük elvárja, hogy a férfi pedálozzon utánuk.

JOKKA21 2012.01.26. 11:29:36

Kiszlányocka!Az a duma csak akkor hatásos, ha hejjespasee használja!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 11:29:41

@Tóthi: Jaaaa. Nekünk nem olyan van.
Ezt csak 1x beteszed, és ott marad, és a két luk lefedve egy izével, amit a két fém bigyóval kell elhúzni... Egy vigasztal, azzal a férjem is bénázik! :D

Az elosztókat mind lecseréltük olyanra, ami alapból gyerekbiztos... Na abba alig lehet bedugni, kihúzni... Egy töltőmet má' tönkre is tette. :))

mütyür 2012.01.26. 11:29:45

@( o_o ): persze, hogy lehet ilyen! de akkor ha rosszul sül el, nem a másikat kezdem el oltani, hogy mekkora szemét.

Namely 2012.01.26. 11:32:15

@Kytia: a fenti elemzésed 100%.

Poszterke: amikor BGY megint felhív, örömmel beszélj meg vele megint egy randit. Aztán NE MENJ EL, vagy ne nyiss kaput, amikor jönne.
Ha hív, akkor röhögj bele a telefonba.
Aztán hívd te. Kérj bocsánatot. Beszélj meg vele egy új találkát. Újra ne nyiss ajtót!
Ismételd a kezelést, amíg csak bejön.
De csak BGY-vel!!!!!!!!!

Sadist 2012.01.26. 11:32:32

@( o_o ): "A nő a lelkét adta könnyen"

Meg a testét is, lásd a sztori elejét.

Kham 2012.01.26. 11:32:41

Ez igen szép történet volt: Alfa-faszu Bagyula és Melltelen Szürke Aranka egymáséi lettek a budaőrsi Agip McDonald's slozijában belezsúfolva minden szenvedélyt és érzelmet az ebédidő félórájába, majd alig négyéven át fentartották a bülbül szerelmet egyfajta sirályos füttyent-odatartom romantikával megspékelve. Ezen az igazi női csavaron jót kacagtam: "cserélte a hivatalos barátnőt, több inger érte akkoriban, engem hanyagolt, így egy idő után dobtam." nem veszi fel a telefonjaimat, kitörölt a fészbúkról, nem láttam már két hónapja, hát csak kidodtam a kurafit:) Kiemelésre méltó még, az egész történetet átlengő Rejtő-s életérzés: "Hopkins körülnézett, azután ezt súgta: - Ne törődj vele. Azért megy a leány Senki Alfonzhoz, mert így akarja leplezni, hogy téged szeret."

De a legeslegjobb a végén a bölcs tanácsok özöne: Ha csak akkor csönget be az ember, amikor nála is a kangörcs, egyébként meg néger cipőpucolóként kezel, nem ő az embered. Én meg már azt hittem hogy éveken át eltartó megalázkodás után, úgy beüt a szerelem, mint Bagyula a tompítottat. No vazz, most eszelhetek ki valami új stratégiát:D:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 11:34:40

@( o_o ): 1. Mütyür megmondta a tutit...
2. Ilyen még nem volt. Volt csak szex, aztán pici érzelgés, de nem akarta, elfogadtam.
3. Baszni baszták át a fejem, elég durván. Voltak be nem tartott ígéretek. Kibuktam, felálltam, tanultam belőle... Ja, és 22 éves voltam! :D

Dr. Jula Watson 2012.01.26. 11:39:29

@Rebelde: ez igaz. nem szép.

@( o_o ): bármilyen lezáratlan ügy csak bajt okozhat.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 11:41:11

@Sadist: Akkor milyen fogalmat használnál rá? Akkor adok valamit, ha pedálozol -> megzsarollak vele. Szerintem zsarolni nem csak valaminek az elvesztésével lehet, hanem mondjuk a meg nem adásával is. Sőt azzal is, hogy meglebegteted, hogy lehet valami.

@Father "Naivety Destroyer" Justice: "Az, hogy megvonja a nőtől a brokit, ha az követelőzik meg hisztizik, továbbra sem zsarolás."

Ugyanaz a kérdés. Ha nem zsarolás, akkor mi? Milyen fogalom?

De most mit pattogtok azon, hogy én így értelmezem? Nem gondolhatom másképpen? Nekem zsarolás, én annak élem meg. Ha nektek nem, hát jóvan. Örömbódottá!

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 11:42:00

@mütyür: mondtam én hogy helyesen cselekedett a csaj? Mondtam, hogy egyetértek vele? Nem. Én is kaptam már pofont férfi állattól, attól még nem fogom végigpofozni az összeset. Ez a csaj nem olyan mint én, nem úgy kezelte a szitukat ahogy én kezeltem volna, de attól még értem miért tette amit tett. A soron következő férfiak alázását is értem, hiszen a kicsinyes emberek ezt teszik, de ettől még nem fogom vállon veregetni. Csak megértettem, felfogtam mit miért tett...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 11:44:14

@Bundabandi: Nem tudom miről vitáztok, de amit itt írsz, azzal egyetértek! Ez is egy zsarolási eszköz.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2012.01.26. 11:44:36

Hogy mekkora hülyék vannak... A levélíró legalább annyira idióta, mint a csávó.

Mindenki azt kapja, amit megérdemel.

Hurri Kán 2012.01.26. 11:45:03

A nő túl sok pornót nézett, biztos az volt a baj. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 11:45:33

@Sadist: Mert az, hogy a pasi végig tudta, hogy átveri a szerencsétlent az nem játszadozás... Akkor mi? Tök korrekt dolog?

Nem mondom, hogy a csaj nem hibás, mert mindent benyelt, de a faszi igazi büdösbunkó! Kívánom, hogy vele is játszadozzanak így, mint ő a posztolóval.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 11:46:33

@Dr. Jula Watson: ez igaz. De attól még vannak élethelyzetek amikor az ember belecsöppen egy lezáratlan ügybe, aztán persze okoz is bajt, de ha az ember ilyet bevállal akkor a vele járó bajt is bevállaljaaztán vagy jól jön ki belőle vagy sem.

Rebelde 2012.01.26. 11:47:54

igazatok van, nyilván a nő szardarabként pozícionálta magát sajnos, a fickó pontosan tudta, hogy ez a nő mindent bökést esélynek tekint a továbbiakra, és innentől tényleg azt csinált vele amit akar

ennek a nőnek a dugópajtiság is egyfajta kapcsolatot jelentett, ebbe kapaszkodott, tényleg hányinger, de van ilyen
ezen a szinten simán zsarolás, hogy le mond randikat a fickó, amiket a nő vár
"Úgy éreztem, nem túlzás lemondani a randit, amitől úgyis fáztam. Azóta már voltam kurva, idegbeteg, labilis és hülye. Elviselhetetlen, aki soha nem fog kelleni senkinek. Nem elhanyagolható: ajánlott egy táncoslány pozíciót, szerinte erre lennék csak jó."

nekem ez úgy tűnik kissé, ha a fickó mondott le randit, az teljesen rendben volt, legalábbis szerinte( első a család lol), ha a nő, ami ritkábban történt meg nyilván, akkor meg mindennek el volt mondva
nem is csépelem a szót, dógom van

Dr. Jula Watson 2012.01.26. 11:49:49

@( o_o ): Az van, hogy aki bevállalja, az általában nem vállalja be a bajt. Hanem utána megy a másik hibáztatása, a köpködés.

Rebelde 2012.01.26. 11:51:45

nős emberrel nem kezdünk, ezt kihagytam:)

Rui Blaaz 2012.01.26. 11:52:48

@Rebelde: a csaj volt a szerdai pótlyuk (olykor főlyuk) - otthon továbbképzésként eladva - naná, hogy ideges lett a pasi, ha ugrott a szerdai program! Mi a faszt csináljon egyedül este tízig??

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 11:57:04

@Bundabandi: Ez egy adott lépésre adott egyszerű válaszlépés. Azt mondod a barátodnak, szombat este kicsit beülnél a csajokkal egy pub-ba beszélgetni, sztorizni, mert másfél éve csináltatok ilyen utoljára. Erre ő azt mondja, ebben az esetben ő elmegy a haverjaival bowlingozni ezidő alatt. Lépés - logikus válaszlépés. Erre nincs külön fogalom, mert a világ legtermészetesebb dolga.

A zsarolás ezzel szemben az, amikor explicit módon közlik veled: amennyiben nem lépsz meg valamit, ami a másik szeretne, akkor ő meglép valamit, amit te nem szeretnél. Vagy ha meglépsz valamit, amit ő nem szeretne, akkor ő is lép valamit, amit te nem szeretnél. A posztban viszont egyszerű akcióról és reakcióról van szó, az érzelmi zsarolást csak a nő gyártja mögé önigazolásképpen. Azért fontos ezt kiemelni, mert ez az egyik pont, amiből jól látszik, hogy tolja magáról a felelősséget.

mütyür 2012.01.26. 12:01:42

@( o_o ): most miért vetted magadra?? ehhh:S

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 12:03:33

@mütyür: nem vettem magamra, nyugi nem fogok rád megsértődni, nincs cserepes virágom amit hozzád vághatnék :D

ST83 2012.01.26. 12:04:30

Huuuu, ez egy kemeny poszt! Hat csak elore, felemelt fejjel! Ugy tunik a godor aljan mar jartal, innen csak felfele vezet ut.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 12:04:40

@Father "Naivety Destroyer" Justice: "Vagy ha meglépsz valamit, amit ő nem szeretne, akkor ő is lép valamit, amit te nem szeretnél."

Na ez van a posztban is! Ne akard már kimagyarázni. Ahh! Vagy tudod mit, magyarázd meg magadnak így, én meg nem értek vele egyet oszt annyi.

Sadist 2012.01.26. 12:05:54

@Bundabandi: Az, hogy valaki kihasználja a lehetőségeit, még nem zsarolás.
A posztolónak volt pasija, tehát választási lehetősége, mégis a visszament a lófaszért.

mütyür 2012.01.26. 12:06:03

@( o_o ): najó, mert ugyanazt írtam, amit Jula, vele egyetértettél, az én fejemet meg letéped:P

ST83 2012.01.26. 12:11:55

@Bundabandi: Erzelmi zsarolas. Ennyi. Elhitette a novel, aki lelkileg amugy is padlon volt, hogy masnak nem is kell es neki bizony nem jar jobb. O meg hulye modjara elhitte. Ettol a pasas egy mocskos erzelmi zsarolo, a no meg egy idiota bohoc (szakember latogatasa kotelezo lenne!).

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 12:12:45

@mütyür: mert a Julától félek :D
A te fejedet meg azért tépkedem, mert van egy srác akiről nem tudom eldönteni, hogy most szeret vagy sem. Szóval vigyázz,hogy melyik szirmod marad meg!!!! :))))

Sadist 2012.01.26. 12:17:01

@Bundabandi: Játszadozás az lett volna, ha folyamatosan hitegeti a csajt, küldözgeti neki az SMS-eket, megígéri, hogy el fog válni a feleségétől a poszter kedvéért, stb., de ez, hogy a kapcarongyot kapcarongyként használja, néhanapján leakasztja a szögről, beleürít, aztán visszateszi a helyére, ez inkább simán szexkapcsolat.

mütyür 2012.01.26. 12:17:30

@( o_o ): kérdezd meg tőle!:) vagy tépkedd a szirmaimat, ha óvatosan csinálod, lehet jót hozok ki;)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 12:22:05

@( o_o ): Ezt a jogi szaknyelv úgy hívja, hogy "ráutaló magatartás".

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 12:22:05

@Sadist: Arról nem is beszélve, hogy ilyen alapon mindenki zsaroló lenne, aki néha feltételeket szab, akinek elvárásai vannak, meg egyáltalán, nem hagyja, hogy állandóan a szoba egyik sarkából a másikba dobálják, mint egy használt felmosórongyot. Teljesen természetes, hogy az ember nem csinálhatja mindig azt, amit szeretne, elvárva, hogy ez mindig hidegen hagyja azt, aki ezt nem szeretné, vagy az érdekeivel ellentétes.

Bandi szerintem azt nem látja, hogy az akció-reakció és a zsarolás közötti különbséget alapvetően az elveszíthető dolog jellege és tényleges, jogos tulajdonosa határozza meg. A minőségi broki, amit Gerzson biztosít a nőnek szerdánként, nem jár neki alanyi jogon, ez bónusz az életében. Gerzson brokija Gerzson tulajdona. A posztíró minden szerdán megkaphatja, HA nem hisztizik - ez egy szimpla feltétel ebben a konstrukcióban. Ezzel szemben ha Gerzson azt mondja, megzúzza Gizi kocsiját, ha nem hajlandó dugni vele, valóban zsarolás.

De ezt a nők többsége nem érti meg, mert szeretik áldozatnak érezni magukat szimpla tarisznya helyett. Mivel fizikai bántalmazás, lopás, átverés, megkárosítás nem történt (az autó megrongálásáig legalábbis), maradnak az ilyen ködös önigazolások, mint az érzelmi zsarolás a posztban.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 12:23:06

"a magyar btkv (1878. V. t.-c.) 350. §-a szerint Zsarolás vétségét követi el és három évig terjedhető fogházzal büntetendő, aki azon célból, hogy magának vagy másnak jogtalanul vagyoni hasznot szerezzen, valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel (l. o.) valaminek cselekvésére, eltürésére vagy elhagyására kényszerít"
Na most ezt ültessétek át érzerlmi síkra: A poszterina belement/eltürte azt, hogy csak szerdánként szexuálisan használják? Igen. Mivel érte ezt el a srác? Azzal, hogy jogtalanul tudván a nő gyengeségét bevágta a durcát, azaz lelépett, ha a nő nem az ő hasznára cselekedett.

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 12:26:30

@ST83: "Elhitette a novel, aki lelkileg amugy is padlon volt, hogy masnak nem is kell es neki bizony nem jar jobb."

Ez azért sántít, mert a nő leírja, hogy többen is próbálkoztak nála azóta (többeken "bosszút is állt" G. miatt), csak hát ők vélhetőek nem ütötték meg a szintet. A helyes megfogalmazás tehát: neki bizony nem jár jobb a hejjespaseetól, csak annyi, hogy szerdánként megdugja. Ebben a fickónak tökéletesen igaza is van. Ha a nőt a saját szintjén lévő férfiak immáron nem érdeklik, a probléma nem holmi zsarolásban, hanem a defektes önértékelésében keresendő.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 12:28:41

@Sadist: Honnan tudod, hogy nem tette?

Visszament az asszonyhoz: "Egy hét után telefon: nem jönnek ki, boszi vagyok, találkozzunk." Aha, tényleg nem szédíti.

"Közben éltem az életem, pasiztam, de mindig eszembe jutott. Tett is róla, hogy eszembe jusson. Egyik névnapomra (amiből azóta már volt négy) egyetlen egyszer, amikor eszébe jutott, hogy van nevem, még virágot is ígért!"

"Néhány hónap szünet után, egyszer csak megkeresett. Találkozzunk. Jó. Találkoztunk, újra és újra, egész nap kapcsolatban, cseten, sms-ben, olyan volt, mintha kicserélték volna két hónapig."

"Jött a nyár, szabadok voltunk mindketten, gyerekek nélkül egy teljes hét! Javasolta, töltsük együtt, hát persze, tök jó lesz."

Tényleg CSAK a nő kereste. A pasi nem ígért semmit, aha. Csak lemondta a találkákat, az egy hetes együttlétet, amit ő ajánlott fel.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 12:31:33

"Egy hét után telefon: nem jönnek ki, boszi vagyok, találkozzunk."
ezt a mondatot nem értettem :S Ki a boszi? Meg boszi mint boszorkány vagy boszi mint bosszús?

ST83 2012.01.26. 12:32:10

@Father "Naivety Destroyer" Justice: Szerintem csak szavakon lovagoltok. Kihasznalas? Es akkor kihozzuk X-re?

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 12:32:17

@( o_o ): A nő kötetlenül dughatott egy saját szintjénél jobb fickóval. Ha a fickó szar lett volna az ágyban, szerinted még ő fut utána? Akkor ki is használt ki kit? Nevetséges.

Persze értem én, a nők szeretik azt hinni, hogy a sunáért mindenképpen nagy zseton, vagy komolykapcsi JÁR, különben végül kiderül, hogy csak "kihasználták" őket. De akik tanulnak a saját hibáikból, idővel nem a hatvan szinttel fölöttük lévő férfiaktól várják el ezeket, és nem történik károsodás. Sem lelkileg, sem az autó szélvédőjében.

2012.01.26. 12:32:47

Obazze, milyen hosszú ez!

Szöszi 28 2012.01.26. 12:34:15

@( o_o ): Jaj, ne már! -.-"

"aki azon célból, hogy magának vagy másnak jogtalanul vagyoni hasznot szerezzen, valakit ERŐSZAKKAL vagy FENYEGETÉSSEL (l. o.) valaminek cselekvésére, eltürésére vagy elhagyására kényszerít"

Áruld már el, hogy hol volt az erőszak vagy a fenyegetés??

mütyür 2012.01.26. 12:37:00

@( o_o ): boszorkány, mert elvarázsolta BGY-t, aki nem bír neki ellenállni és szeretné továbbdugni poszterinát.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 12:37:36

@Father "Naivety Destroyer" Justice: akció-reakció vazze! Ha tudod, hogy azért csinálsz valamit, hogy a másik megtegye neked, amit akarsz, az zsarolás. TUDATOSAN AZÉRT TESZED! Ez nem akció-reakció.

Ha Pista megcsalja Marit, amiért az kirúgja őt. Na az akció-reakció.

Attól, hogy úgy fogalmazod, meg mintha mondanál valamit... még nem mondasz semmit kedves Fater.

"Teljesen természetes, hogy az ember nem csinálhatja mindig azt, amit szeretne, elvárva, hogy ez mindig hidegen hagyja azt, aki ezt nem szeretné, vagy az érdekeivel ellentétes."

GIGALOL!

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 12:38:17

@Kata1987: Érzelmi zsarolás, azaz érzelmileg fenyegette meg:

"Kezdőlendület nélkül sajnos nem ment, úgy megszoktam az elnyomó stílusát és a megalázó helyzetet, hogy egy idő után már eszembe sem jutott tiltakozni, többet kérni, tudtam, hogy úgysem kaphatom meg. Ha kérek bármit, egyszerűen lelép, azzal büntet, hogy megvonja magát és szó nélkül kilép az életemből. Ahhoz, hogy ezt megkockáztassam, túlságosan szerettem"

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 12:41:56

@Bundabandi: "Ha tudod, hogy azért csinálsz valamit, hogy a másik megtegye neked, amit akarsz, az zsarolás."

Tehát ha a kissrác kezébe nyomok egy ötszázast, hogy tisztítsa meg az autóm szélvédőjét, az is zsarolás. Tényleg hagyjuk, fogalmad sincs, miről van szó. Attól, hogy neked semmit nem mond, amit írok, jópáran szemmel láthatóan mégiscsak értik. Valószínűleg nem véletlenül.

ST83 2012.01.26. 12:42:30

@Father "Naivety Destroyer" Justice: Kedves Father!
Meg lettem volna lepve ha erted. Egyszeru, de te nem fogod erteni. Van egy no. Tetszik, en is tetszem neki. Elkezdunk szexelni. Nekem ez csak szex.Eleinte neki is, de kesobb ezt tovabb gondolja. En nem. Rajon, hogy igazabol nem csak a szex jo neki velem, hanem minden. Mert no. Mindegy.

Probal programokat szervezni, en haritok. Ez egyertelmu jele annak, hogy kapcsolatot akar. Hiv is neha, plusz sms, de nem gyakran. Ritka nagy barom vagyok ha nem latom. Tovabb szexelhetunk, mert miert ne, de akkor mar kihasznalom, hiszen borult a kezdeti helyzet es tudom, hogy o mar nem CSAK ezt akarja. En inkabb leleptem, mert azt gondoltam tole tobbet veszek mar el, mint amennyit adhatok / adok neki.

ERZELMILEG!! Na ez az amit Te nem tudsz beilleszteni egyetlen elmeletedbe sem.

Szöszi 28 2012.01.26. 12:44:06

@( o_o ): Ezt poszterina csak FELTÉTELEZI, nem merte megkockáztatni, szóval nem próbálta, sose lépte meg. Innentől kezdve téma lezárva részemről:)

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 12:47:25

@mütyür: :D. Akkor táncoslányként a rúdon való csúszkálás nem lenne tőle idegen :D Csak ott a rúd függöleges nem vízszintes...

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 12:47:36

@( o_o ): Hogyan lehet érzelmileg "megfenyegetni" azt a kúrópajtit, aki maga is belátja, hogy úgysem kaphat többet a másiktól, mint nagy kúrásokat? Ha a nő ennek ellenére is komolyan gondolja, hogy érzelmi zsarolás áldozata lett, egy amőba szintje alatt van.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 12:48:53

@Father "Naivety Destroyer" Justice: Ha már jogászkodni akarunk "Tehát ha a kissrác kezébe nyomok egy ötszázast, hogy tisztítsa meg az autóm " akkor ez egy szerződés. Vagy fizetsz a kurvának, hogy megdugd -> szerződés, szolgáltatást veszel igénybe.

Érdekes, hogy jópáran az én verziómat is értik.

_Ω_ 2012.01.26. 12:53:08

Kedves Poszterin!

Köszönöm a történetet, valóban tanulságos volt. Remélem, tényleg sikerül visszatalálnod a régi önmagadhoz, mert amivé váltál az elég taszító. Ha az összképet tekintem, az elején egyértelműen BGY volt a hibás, mert kihasznált téged, de sajnos a végére olyan, vagy még rosszabb lettél, mint ő. A feleségével jól tetted, hogy beszéltél, talán számodra is volt ez akkora lökés, hogy újra képes leszel összerakni magadban egy embert. Az autós epizód miatt pedig irány a rendőrség, ha még nem tetted - ismeretlen elkövető, de adhatsz a rend őreinek pár tippet. A nyilvános megalázást nem javaslom, szerintem idáig BGY sem ment el (vagy tévednék?), ez csak újabb száguldás lenne a lejtőn lefelé.

ST83 2012.01.26. 12:53:25

@( o_o ): Ehh, ma jol tolod. Mindegy, csak rud legyen a lab kozt. Hat ez jo:)

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 12:55:28

@ST83: A különbség a saját sztorid és a poszt között az, hogy amikor a posztíró jelezte, hogy többet akarna, és a faszi eltűnt, a nő idővel mindig jelentkezett, hogy mégiscsak kúrogassanak szerdánként kicsit - holott már pontosan tudta, hogy nem fog miatta elválni. A fickó ebből megalapozottan vonta le a következtetést, hogy Gizinek még ez is jobb vele, mint egy érdemi párkapcsolat Ödönnel, Dezsővel vagy Lajossal, akik immáron a szinten aluliak táborát erősítik a szemében. Innentől kezdve kihasználást emlegetni is felesleges. (Még abban sem vagyok biztos, hogy a nő tényleg szerelmes volt, és nemcsak állandóra akarta volna bebiztosítani a szintet felállító hejjespaseet magának.)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 12:58:36

@Father "Naivety Destroyer" Justice: Hol olvastad te, hogy a nő jelentkezett?

"BGY megjelent minden szerdán (gyerekmentes nap) szexelni. Éjjel jött, hajnalban távozott. Kértem, találkozzunk hétvégén, menjünk vacsorázni, moziba… "

Rebelde 2012.01.26. 13:01:09

@Father "Naivety Destroyer" Justice:

hát szerintem vagyunk itt páran más véleményen

"A posztíró minden szerdán megkaphatja, HA nem hisztizik - ez egy szimpla feltétel ebben a konstrukcióban."

ez meg mesteri csúsztatás:)

fumerin 2012.01.26. 13:03:15

@_Ω_: "feleségével jól tetted, hogy beszéltél, "
Ez a dolog onnantól nem jó cselekedet, hogy bosszúból és fájdalom okozásból tette. Sajna nem a férfin csattan ilyenkor, nem a luvnyán, hanem mindig a harmadik, ártatlan emberen. Neki fájhatott, a másik két gerinctelennek nem.
Ja, mert még mindig tart a viszonyszerűség, pedig már a feleség is ismert :S

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 13:03:40

@Bundabandi: Jól van, meggyőztél. A fickónak volt sokkal fontosabb, hogy szerdánként dugjanak, de közben olyan szinten belezúgott a nőbe, hogy időközönként lelépett néhány hétre, hónapra. Tiszta fejjel kellett átértékelnie a dolgokat, mert mindig eljutott arra a pontra, hogy felrúgja miatta a házasságát. Megijedt a saját érzéseitől! Van ilyen! :)

A többi nő meg nyilván csak azért kellett, hogy féltékenységet ébresszen Giziben, így tesztelve, mit is érez iránta valójában! Ravasz, nagyon ravasz. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 13:03:59

@Rebelde: Ahhoz nagyon ért, az összes válasza csúsztatás. :D

mütyür 2012.01.26. 13:09:21

@Bundabandi:
"engem hanyagolt, így egy idő után dobtam. Eltelt pár hónap, egy nap eszembe jutott, felhívtam, mi újság. "

itt már azt tudta, hogy a pasinak van vkije, amire ő úgy reagált, hogy: "nem baj, CSAK egy bnő"

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 13:09:44

@Rebelde: Ha adott egy különböző szinten álló nő és férfi, és az alacsonyabb szinten lévő szerelmes, míg a másik csak dugni akar, nem kérdéses, ki fogja osztogatni a lapokat. Az, hogy ezt milyen módon és stílusban teszi, embere válogatja, mint ahogy azt is, hogy a másik fél meddig és milyen mértékben hajlandó megalázni magát.

Nem látom, mi a csúsztatás ebben. Ha nincsenek kölcsönös érzelmek a rendszerben, nem érdemi párkapcsolatról, hanem valamilyen konstrukcióról beszélgetünk, abban meg mindenki azzal érvényesül, amije van.

ST83 2012.01.26. 13:09:54

@Father "Naivety Destroyer" Justice: Mondtam nem erted.

"...- holott már pontosan tudta, hogy nem fog miatta elválni. A fickó ebből megalapozottan vonta le a következtetést, hogy Gizinek még ez is jobb vele, mint egy érdemi párkapcsolat"

Megalapozottan? :) Ezt mind csak feltetelezed, hogy igazold magad. (Pl: Pasi hazudott "közölte, ugyan elvált", majd posztban benne van, hogy nem reg (tegnap) tudta meg, hogy pasi nem valt el). Az en sztorim annyiban kulonbozik mindossze, hogy en szingli voltam, nem vagtam a fejehez kulonbozo serteseket es a holgy nem valas utan volt.

Hajlando lett volna folytatni minden aron, mert tobbet akart. Bar sosem mondta, minden arra mutatott. En meg kihasznalhattam volna ezt a butasagot, de nem tettem, mert nem ereztem fernek, hogy egy olyan not bantsak ERZELMILEG, akitol igazabol csak jot kaptam. Csak Te ezt nem erted, szoval nem magyarazom tovabb.

Bocs az szemlyeskedesert mindenkitol, tobbe nem fordul elo.

Sadist 2012.01.26. 13:11:35

@Bundabandi: A faszi is kezdeményezett, nyilván, de a posztból nekem nem úgy tűnik, hogy állandóan lebegtette volna a csajt, mint az itt általában előforduló hasonló sztorikban.
A posztoló is futott rendesen utána, és én is szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a faszi jóval a posztoló szintje fölött volt, és megérte neki szerdánként dugványoznia magát, ha az átlagpasiját két nap alatt lapátra tette.

_Ω_ 2012.01.26. 13:17:03

@fumerin: Ha a feleség nem tudott róla, akkor - bár a posztolónk valószínűleg nem csupa jószívűségből tette, hanem keserűségből és bosszúból - végre értesült a férje dolgairól.

Bár én férfi vagyok, így kicsit csavarni kellene a történeten, de ha egyszer csak odajönne hozzám egy másik férfi, bemutatkozna, majd azt mondaná "sajnálja amit épp el kell mondania, de ő és..." (a többit a fantáziádra bízom), akkor bár biztosan mérges lennék, a hír hozójára nem tudnék igazán haragudni. Miért? Mert vele játszott el valaki aki eltitkolta házas voltát, és ő volt aki feleszmélt és a tények birtokában már nem akar folytatni egy hazugságokkal teli kapcsolatot. Persze ez nem igazolja, hogy amit tesz, az jó cselekedet, de az én szemszögemből nézve összességében hasznos, még ha fáj is.

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 13:17:29

A faszi nem feltétlenül hazudott. Lehet, hogy elvált, csak nem a mostani feleségétől. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 13:22:31

@mütyür: egész végig tudta szerintem, ez nem újdonság. De nem is ezen megy a vita.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 13:24:26

@fumerin: Lájk!

Am a feleség is jó hülye lehet! :/

Чапаев 2012.01.26. 13:27:26

@fumerin: Ááá, szerintem az ismert feleségtől csak családiasabbá vált az egész, lassan érik egy vasárnapi ebédmeghívás is ... ;)

mütyür 2012.01.26. 13:29:50

@Bundabandi: arra másoltam, hogy a CSAJ kereste a pasit. plusz azért tettem hozzá a véleményem, mert sztem a csaj igenis szemét módon bánt sokmindenkivel, akik nem érdemelték volna meg.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 13:34:52

@_Ω_: Ebben is van valami. :)

De értem fumerin mire gondol asszem. A poszterin szemszögéből nézi, aki minden eszközzel bosszút akart álni, nem nézve azt, kiknek milyen károkat okoz. Vagyis egy gyökér. (írom ezt úgy, h nem olvastam a teljes sztorit). :)

elkoltozott. 2012.01.26. 13:38:08

Nem olvastam végig de volt békemenet a sztoriban?
Mármint békülős sex:)

_Ω_ 2012.01.26. 13:40:20

@Picicsibe a szexistennő: Azt én is írtam a poszterinnek, hogy mostanra olyan, vagy még olyanabb lett, mint a "kedvese", így taszítónak tartom. De legalább ebből a gyökérből még kihajthat valami hasznos növény, mert felismerte a helyzetet és saját magát is kezdi reálisan látni (történetesen azt, hogy mivé lett az évek során).

_Ω_ 2012.01.26. 13:42:14

@elkoltozott.: "Néhány hónap szünet után, egyszer csak megkeresett. Találkozzunk. Jó. Találkoztunk, újra és újra, egész nap kapcsolatban, cseten, sms-ben, olyan volt, mintha kicserélték volna két hónapig. Egyetlen problémával: személyesen soha nem ért rá, csak ha nálam is tudott aludni és biztos volt a szex."

Tehát többször is. Az autós epizód után? Ott már biztosan nem.

mütyür 2012.01.26. 13:43:20

@elkoltozott.: ha már voltak ebédszüneten, akkor tuti:)

Kytia 2012.01.26. 13:44:59

@Father "Naivety Destroyer" Justice: Többen is hozzámentek volna egy ilyenhez?:O Kihalunk.:(

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 13:46:22

@Kytia: Ádehogy, tipikusan az ilyenek csinálnak mindegyiknek gyereket.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 13:46:41

@mütyür: Jó, de a pasi közölte, hogy a CSAK barátnőt nem is szereti. Azt meg, hogy kikkel volt gonosz a nő csak onnan tudjuk, hogy a végén említi. Nem védem én a csajt, mert nem kellett volna (vagy még most is) ilyen gyengének lennie és hagynia magát kihasználni. Bosszút állni másokon, meg végképp nem. DE pasit sem mentem fel, mert egy büdösbunkó, tudta jól, hogy a csaj nem csak dugni akar, mégis kihasználta elég szépen. Igazából az a szomorú, hogy ilyen emberek vannak és bármikor, bárki belefuthat egy ilyenbe.

mütyür 2012.01.26. 13:48:22

@Bundabandi: asszem a kommentelők közül senki nem mentegette a pasit.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 13:49:21

@mütyür: és ki szállította a gumit? :D

ST83 2012.01.26. 13:49:45

@_Ω_: A magam reszerol en is inkabb tudni szeretnem, ha a promnak viszonya van vkivel.

mütyür 2012.01.26. 13:49:51

@Father "Naivety Destroyer" Justice: az ilyen nők általában ezt a fogást alkalmazzák, hogy így hátha mellettük marad a helyespasee. no meg az ilyen pasik nem olyan lúzerek, hogy gumival nyomuljanak.

mütyür 2012.01.26. 13:50:41

@( o_o ): hihihi:D titkos helyen titkos fiók teli gumival tuti:D

fumerin 2012.01.26. 13:52:50

@_Ω_: Etikátlan és gusztustalan tett volt! Ez is és a többi is.
Az ilyen ember a szememben nem tartozik a nők közé, inkább tisztelek egy prostit, aki ennyiért-ennyit ad, mint egy ilyen szánalmas, mások érzelmeivel, életével játszó önző dögöt.
És kívánom még, hogy sokáig verje bele a faszát még a hapsija, majd törölje a függönyébe, mert megérdemli...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 13:52:56

@mütyür: Csak Fater, szerinte ez egy Win-Win szitu volt. :@

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 13:54:05

@mütyür: asszem father igen, mondván, hogy a csaj vessen magára, a srác meg jófej mert élt a lehetőséggel. De lehet ez nem mentegetés volt csak én éreztem így :)

mütyür 2012.01.26. 13:54:20

@Bundabandi: én is úgy gondolom, hogy a csaj kicsit csúsztat és áltatja magát, mintsem komolyan átgondolja, mi történt 3 év alatt.

mütyür 2012.01.26. 13:54:57

@( o_o ): sztem azt nem írta, hogy ettől a pasi jófej:)

fumerin 2012.01.26. 13:55:56

@Чапаев: Mert milyen tshodálatos, amíg a két újdonsült barátnő ebédel, vigyáz a kölkökre, a közös lovuk, akarom írni hapsijuk meg épp más nőnél végzi a dolgát. :)
Tshupa romantika és dizni :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 13:58:04

@_Ω_: De szépet hoztál ki belőle:

"a gyökérből még kihajthat valami hasznos növény"

:DDD

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 13:58:16

@Bundabandi: Maga a szitu az volt, onnantól kezdve, hogy a nő belátta: nem várhat semmi komolyat a faszitól, ugyanakkor a szerdai dugások is többet értek neki vele, mint bármilyen klasszik kapcsolat egy szinten aluli Dezsőkével. Jókat dugtak: win-win.

A fickót nem mentegetem, mert az, hogy a gyerekeit eszközként használva, hazudozva kúrogat félre a felesége mellől, önmagában is elítélendő. De zsarolni pont nem zsarolt.. mert nem is volt rá szüksége ahhoz, hogy megkapja ezt a sunát. Ne varrjunk a nyakába olyat, amit nem tett. :♋

Kytia 2012.01.26. 13:58:19

@Father "Naivety Destroyer" Justice: Igaz. Ő nem fog kihalni, az már tuti.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 13:59:25

@mütyür: és akkor mi van ha nem írta! De gondolta, tudom!!! :D
@Bundabandi: na ugye hogy ugye? Most már ketten vagyunk egy ellen, nekünk van igazunk :D! Ha meg nem akkor ketten csak erősebben csavarjuk a kezét, hogy azt mondja igazunk van :).

_Ω_ 2012.01.26. 13:59:43

@fumerin: És hagyni a feleséget szarvakat gyűjteni a tudta nélkül? Az is etikátlan lett volna. Ez igazából egy olyan helyzet, ahol senki sem nyerhet, de mindenki sérül.

"Az ilyen ember a szememben nem tartozik a nők közé, inkább tisztelek egy prostit, aki ennyiért-ennyit ad, mint egy ilyen szánalmas, mások érzelmeivel, életével játszó önző dögöt." - ha ezt magaddal szemben is képes vagy így látni (meg sem próbálok arra utalni, hogy esetleg korábban ugyanezzel a mércével bármikor kevesebbnek mérettettél volna, úgyhogy így olvasd!), akkor máris 2 vonással jobban tisztellek.
Az utolsó mondatot viszont elengedtem a fülem mellett...

ST83 2012.01.26. 14:00:39

@Kytia: O noi nem vedelmezoje, elegedett vagy e ma? Ekeztuk eleget a pasit, semmilyen kettos merce nem volt.

Amugy meg logsz "a miert kurvazzunk" esszevel. Kis ellentmondas.
:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 14:01:41

@mütyür: Persze, hogy álltatja magát, mert ha BGY megjelenik, újra széttárja majd a lábát neki. Nem mondtam, hogy nem teszi, de ebben a szituban a pasi volt az, aki végig tisztában volt vele, hogy csak dugni akar a nővel és nem kétlem, hogy az érzelmi zsarolás, megtévesztés több formáját is bevetette ennek érdekében. Ez meg eléggé gusztustalan, mert érzelmileg kikészítette az erre fogékony posztolót, aki igazából csak szeretett volna valakit, aki szereti, de pont ezzel a fasszal találkozott és későn esett le neki, hogy hülye volt.

fumerin 2012.01.26. 14:04:27

@_Ω_: Nézd...feleség is benézte. Lehet kényelemből, lehet mert nem tudott mást tenni (pénz)...de azt nem tudom elképzelni, hogy évekig ilyen életmóddal él vele a férje és semmit nem lát.
Struccpolitikának tűnik.
De a poszter akkor is a szememben egy kurva.
És igen, írhatod azt a két vonást a nevem mellé! :)

Szöszi 28 2012.01.26. 14:04:41

@( o_o ): Bocs, Father mellett vagyok. Tehát 2-2 ellen:D

_Ω_ 2012.01.26. 14:05:42

@Bundabandi: Ez a nő többet nem teszi szét a lábát BGY-nek, ebben biztos vagyok.
A többivel egyetértek.

dr. gernika 2012.01.26. 14:05:45

Na, akkor most ON-olok.
Nézd, nem volt itt semmi érzelmi zsarolás, satöbbi. Az van, hogy önként vállaltad a kényelmi fasztarisznya szerepet, azt is csak akkor, ha épp nincs nálad jobb, mert szarba sem veszed magad. Semmilyen realitásérzékkel nem rendelkezel, az, hogy te tetszel valakinek, olyan különleges élmény az életedben, hogy azért cserébe mindent eldobva és elfelejtve csukott szemmel, tátott szájjal rohangálsz a faszerdőben.
Ebből arra következtetek, hogy igen, csúnya vagy, és tényleg nem kellesz senkinek. Ráadásul buta is vagy, mert nem fogtad fel, hogy az egész szituról te tehetsz, ő csak élt a lehetőséggel, hogy kihasználhat. Én se jelennék meg veled sehol.
Az egyetlen esélyed arra, hogy felhívd magadra a figyelmet, ez a végeláthatatlan panaszáradat, amivel próbálod a köznép sajnálatát kivívni. Nem fogod, pláne ha visszaélsz a személyiségi jogaival.
Szánalmas vagy.

_Ω_ 2012.01.26. 14:06:33

@Kata1987: Állj át a sötét oldalra! Van süti! :D

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 14:06:34

@Bundabandi:
Az ég szerelmére, ha három éven keresztül egy férfival nincs egyéb közös programod csak szerdánkénti egy dugás, akkor biztos hogy csak a pasi van tisztában vele, hogy ez szimplán a szexről szól? Ne legyünk már ennyire naivak.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 14:07:44

@( o_o ): :D

@Kata1987: Akkor már nyertünk is. Nekem te nem vagy ellenfél. :P Father sem. *megtapogatja az izmos karjait*

dr. gernika 2012.01.26. 14:07:52

@_Ω_: Helyesbítek, a pasi nem fogja többé bottal sem piszkálni, mióta a drága elbeszélgetett az asszonnyal és okozott némi ajtócsapkodást.

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 14:09:50

@Bundabandi: Egész addig WIN volt, amíg kefélgette szerdánként, most pedig, hogy már erre sincsen esélye többé, visszamenőlegesen is LOSS az egész? Komolytalan. :)

ST83 2012.01.26. 14:10:47

@Kata1987: Pontosan miben is ertesz vele egyet?

Szöszi 28 2012.01.26. 14:12:57

@ST83: Hogy szó nincs semmiféle zsarolásról. A csaj önként ült bele a faszba, mert élvezte. Utólag meg könnyű a pasit hibáztatni, hogy zsarolta érzelmileg meg blabla, ahelyett, hogy elismerné, hogy ő is ostoba volt.

_Ω_ 2012.01.26. 14:14:44

@gernika: Igazad van, nem lesz olyan helyzet, ahol ismét széttehetné neki a lábát. De szerintem mostanra eljutott odáig ez a nő is, hogy ha lenne helyzet, már akkor sem tenné. Ha más miatt nem is, már tart ettől a férfitől, hiszen kárt tett a nő kocsijában. Mostanra inkább megalázná, mintsem továbbra is rózsaszín szemüvegesen szeretné.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 14:15:59

@Boris the Bullet dodger: Van egy ismerősöm 8 évig volt egy nős pasival (már említettem itt párszor). Tisztában volt vele végig, hogy mire megy ki a dolog, mégis belement. Beszélgettem vele és valahol azt remélte, egyszer övé lesz a pasas, hogy valahogy magához láncolja. A pasi közben mondta neki, hogy nem válik el és egyértelmű volt, hogy csak szexkapcsolat... mégis csinálta a csaj. Szerelmes volt, reménykedett, mint a posztoló. Meg közbe meggyőzte magát, hogy ez neki így is jó. Aztán mikor kiderült, hogy a titkárnőt is dugta, meg az angoltanárt... és beszélgetett a titkárnővel és neki kb. ugyanazokat a dumákat nyomta, akkor leesett a dolog. Azt mondta nagyon nehéz volt érzelmileg elszakadnia a pasitól, de sikerült. Közben ők is futottak pár kört, mint a posztoló, mert a pasi mindig rá tudta venni még egy kis dugásra... És egy tök értelmes csajról van szó, aki mellesleg nem is csúnya.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 14:17:48

@fumerin: ne máááá! Mi van veled? Elraboltak a zufók aztán kicseréltek? :D

ST83 2012.01.26. 14:19:23

@Kata1987: Zsarolasrol nincs is. Pasi hazudott, no egy idiota. Egyik sem jobb a masiknal.

dr. gernika 2012.01.26. 14:20:25

p.s.: a bevezetőt leszámítva a posztod 5. sorában kutyakötelességed lett volna rájönni, hogy milyen helyet szántak neked (este sohasem ért rá), valamint hogy ez milyen családi állapotot feltételez és aszerint cselekedni. Ha lenne eszed meg gerinced.

fumerin 2012.01.26. 14:20:45

@Bundabandi: Van, amikor így érzek :D
Majd elmúlik, vagy nem...:)

Szöszi 28 2012.01.26. 14:21:39

@ST83: Jó, csak Bandi meg Szemcsi azon rugózik, hogy érzelmileg zsarolta a csajt. Father szerint és szerintem sem. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.01.26. 14:21:58

több ponton is érdekes a sztori, de hosszú lenne belemenni.

tény,hogy nem hangoztatnám a helyedben,hogy értelmiségi vagyok, mert ahhoz eszet is szoktak vízionálni, ami pedig neked a leírtak alapján nem sok van.
másrészt, egyszerűen nem találok szavakat az ilyen szintű emberi idiótaságra, de ha már így esett, akkor nem tenném ki ezt egy nyilvános fórumra a helyedben, mert ezzel magadat is minősíted.

egy -feltehetően az átlagnál helyesebb/jómódúbb/nagydumásabb - pasas f.sztarisznyája voltál jó sok éven keresztül és ennyi. intelligencia ide, diplomák, és tapasztalatok (amiket láthatóan nem használtál) oda.

egy dolgot tudok javasolni: végre kezdj el tanulni a hibáidból, mint egy felnőtt, é-r-t-e-l-m-i-s-é-g-i nő.

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 14:24:22

@Bundabandi:
Magyarul a barátnőd, bár tökéletesen tudta hogy mi a helyzet, mégis inkább a saját álomvilágában éldegélt, tudomást sem véve a valóságról. Aztán miután kijózanodott, újra kapható volt egy kis dugásra, hátha. Nem akarom őt bántani, nem ismerem, de szerinted ez egy értelmes emberre vall?

Hurri Kán 2012.01.26. 14:27:27

@Bundabandi:
Úgy szép az élet, ha zajlik. :D

dr. gernika 2012.01.26. 14:29:34

@( o_o ): :)
@_Ω_: Tudod, mi van? Most így érzi. Mert a pasi is ellenséges vele. De néhány hónap pihentetés után, ha a fickó erőt venne magán, el tudná vele hitetni újra, hogy ez még lehet jó.

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 14:29:37

@Boris the Bullet dodger: Ettől még lehet viszonylag értelmes a nő teljesen kiábrándult állapotában is. Az ilyen sztorik ugyanis a tömény szintezésről szólnak: ő már nem éri be egy gyengébb eresztéssel a továbbiakban. (Feltehetően a titkárnő és az angoltanárnő sem.) Persze aki nem tudja mit takar ez az "elmélet", joggal feltételezi, hogy valószínűleg annyi esze van a nőnek, mint egy bolhának. Ami bizonyos esetekben persze lehet igaz is, hiszen a szintezés és a hülyeség nem zárják ki egymást.

dr. gernika 2012.01.26. 14:30:18

@Dövan: Igen, mégmégmég, visszaolvasni úgysincs időm, meg agyam, ezekkel elleszek. :)

ST83 2012.01.26. 14:31:11

@Kata1987: Igazabol szerintem az a bajuk, hogy Father vedte az ipset. Ezzel nem ertek egyet en sem. Es ha egy padlon levo embert tovabb szidsz, az mi? Mas kerdes, hogy miutan a neni felebredt almabol, nem adta ki vegleg az utjat. Mindketto hibas. A no gyenge volt es buta, pasi kihasznalta.

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 14:32:18

@gernika:
Ez a pali annyiszor vágja még gerincre, ahányszor nem szégyenli.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 14:35:25

@Boris the Bullet dodger: Ezért írtam feljebb, hogy más kérdés, hogy okos értelmes, meg hogy érzelmileg nagyon befolyásolható. Sokszor nyer az érzelem az ész felett, van aki tudja kezelni ezt, van aki nem. Ill. van aki jobban, van aki kevésbé.

_Ω_ 2012.01.26. 14:37:45

@gernika: Akár még igazad is lehet, sem én, sem te nem ismered ezt a nőt. Én megelőlegezek neki annyi bizalmat, hogy elhiszem: már elég pofont kapott és felébredt. Ha tévednék, azt sajnálnám, mert akkor még egy ember veszett el hülyeségek miatt.
De látom az általad vizionált jövőképben is a megvalósulás lehetőségét, csupán kisebbnek gondolom a valószínűségét a saját verzióménál. Szubjektív véleményt alkottam, ezt vállalom, de lehetőségként elfogadom a te verziódat is, nem tartom magam tévedhetetlennek (főleg ilyen keveset tudva erről a nőről).

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 14:38:17

@fumerin: Maj' leitatlak sörrel aszt elmúlik (remélem). XD

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 14:43:12

@Bundabandi:
maradjunk annyiban, hogy ahogy a sztoriban, úgy a barátnőd esetében is mindkét fél vastagon ludas a kialakult helyzetben.
Nyilván persze mindenki úgy ítéli meg a dolgot, hogy neki melyik fél szimpatikusabb.

Nekem a posztból egyik sem szimpatikus, ezért nem támogatom a zsarolós, kihasználós nézetet. Mindkettőnek pontosan ugyanannyi haszna volt az egészből, mégpedig három éven keresztüli, heti egy dugás.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.01.26. 14:43:13

@_Ω_: Te írtad? Csak mert kicsit sokat hangoztatod,hogy nem ismered, stb...

dr. gernika 2012.01.26. 14:44:03

@Boris the Bullet dodger: Esélyes.
@_Ω_: Ha valóban pasi vagy (eddig nem tudtam megállapítani), akkor érthető ha így gondolod. Elfogadom. Én pedig a saját verziómat tartom valószínűbbnek, mert nő aggyal kicsit jobban rá tudok állni a gondolkodására és a feltételezhető reakcióira, bármennyire is megvetem azt. De természetesen nem 1000% hogy így lesz.

2012.01.26. 14:46:54

@ST83:
Elhiszem, de sztem csak este jutok oda, hogy elolvassam, mert ma még arra nem volt időm, hogy ebédeljek. Ááááááááááá, éhen halok!

_Ω_ 2012.01.26. 14:49:11

@Alfonzina: Férfi vagyok, nehezen tudnám elképzelni, ahogy megyek és elújságolom a feleségnek, milyen jó volt a férjével... *hányinger*
Azért hangoztatom, hogy nem ismerem, mert: nem ismerem. Formáltam róla egy véleményt, ami egy hiányos történeten alapul.

fumerin 2012.01.26. 14:49:26

@Bundabandi: Kösz Bundi, rám fog férni :)

mütyür 2012.01.26. 14:50:02

@_Ω_: jó, minden történet hiányos, amit kapunk abból dolgozunk:)

_Ω_ 2012.01.26. 14:53:19

@gernika: Valóban pasi vagyok, bár lehet kicsit túl sok jutott empátiából. Ez a szép ebben az egészben, hogy olvashatom nők véleményét is különféle témákról, emberekről. Bár sokszor a stílusoddal szemben van némi kifogásom, örülök a te hozzászólásaidnak is, számomra kétségkívül hasznosak.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 14:56:52

@Boris the Bullet dodger: Én csak azt mondom, hogy a pasi szempontjából is más volt az egész lényege, meg a nő szempontjából is. A pasi dugni akart, mert van felesége, meg áll. barátnője is. A csaj meg kapcsolatot akart, amiben a szex is benne volt. Ez a két dolog a szexben összevág, de egyértelmű, hogy a csaj többre vágyott és sokáig áltatta magát, hogy több is lehet (még ha egyértelmű is volt, hogy nem). A pasi meg igazából rájátszott erre, hogy meglegyen a heti betevő. Nálam ez volt az érzelmi zsarolás része, mert ha nem is hitegette a posztolót, de úgy rendezte a dolgokat, hogy az mindig lefeküdjön vele. Az érzelmeire játszott rá.

ST83 2012.01.26. 15:02:10

@Bundabandi: A forumon mindenki mindent jol kezel. Racionalisn, barmirol legyen szo. Kiveve az aktualis posztirot. Az mindig hulye.

mütyür 2012.01.26. 15:03:10

@ST83: :DD nem is mindig szoktuk ám szidni a posztírókat:)

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 15:03:58

@Bundabandi: Szerintem ilyenkor nem nagyon kell "rendezni" a dolgokat. Ha megtörtént a szintbelövés, csak füttyent a nőnek, amikor van egy kis ideje és kedve dugni, az meg biztosítja a sunát. Komolyan mondom, ha egy nő pár hét alatt (nemhogy nyolc év alatt - WTF?!) nem vágja, hogy mekkora kifutása van a dolognak, nem érdemel semmiféle sajnálatot. Ha nős fickóval kúr, és egy ilyen jellemhulladék kellene neki állandóra, pláne nem.

KovA 2012.01.26. 15:04:26

Ja igen - feleségnek árulkodni, meg bosszút állni nem érdemes... kinek használsz vele ?
Sokkal többet ér tanulni az esetből - és megtanulni tempósan és időben észrevenni, ha egy pasi reménytelen.

Ha valakit meg tudsz kímélni egy ilyen figurától - akkor esetleg érdemes kipletykálnod a viselt dolgait annak aki áldozatául eshetne.

Viszont feleséget családot érintő ügyekbe jobb nem belenyúlnod.
Nyilvánvaló, hogy problémájuk van - de nem te fogod megoldani sőt többet árthatsz ártatlanoknak mint használsz.
Szerencsétlen dolog, ha egy férj félrelépked, de ront a helyzeten, ha asszonya tud róla és még többet ront, ha asszonya azzal is szembesül, hogy más is tudja/foglalkozik vele - az már megalázó is.
Ez utóbbit már nehezen heveri ki egy házasság - könnyen családrobbanás a következménye, de ha nem abban sincs sok köszönet. Szívnak a gyerekek és mindenki.
Ilyenkor szerintem jobb egyszerűen sürgősen továbbállni és meghagyni a problémát érintetlenül a családnak - többnyire megoldódik valahogy - hormonaitól hajtott pasika a korral lehiggad - vagy feldolgozzák egymás közt sokkal jobban mintha kívülről is bekavarnak.
Amit esetleg érdemes (lett volna tenned), hogy jó alaposan lecseszed a lábáról a hótoló pasikát négyszemközt és megmondod neki, hogy menjen vissza a családkájához - nekik apa és férj - de számodra legföljebb csak fasza marad - azért döntse el, hogy ember akar-é lenni vagy farok és azokhoz akarjon tartozni akiknek embesrszámba vehető - mert neked faroknál több kell viszont már nem tőle.
Ez esetben aligha rugdosta volna össze az autódat - annál is inkább mert marad vesztenivalója.
Így már nincs.

ST83 2012.01.26. 15:06:00

@"Zsu": Enni kell. Kulonben nem lesz erod tovabb panaszkodni.
:)

tőzegmalac 2012.01.26. 15:06:59

@mütyür: kell is a téli gumi ilyenkor:)

A polcfúró 2012.01.26. 15:07:59

@Picicsibe a szexistennő: Olyan pucér lesz a kezem, mint a ma született...csecsemő...vagymi!

@Frigyesur: Jól van, jól van! Csak ezentúl hívjatok tanítómesternek! :D

Mennyit termeltek ti!!! Pár órát alszik csak az ember, azt már vissza sem tud olvasni... :)

dr. gernika 2012.01.26. 15:12:38

@_Ω_: Ezt én még nő létemre sem tudom elképzelni.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:16:46

@"Zsu": Igyekezzél az éhenhalással, mert ilyenkor télen olcsó a jégvirág, azt esetleg tudunk vinni a temetésedre, de később már élő virágot kéne, és az drágább!
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:19:13

@Alfonzina: Nem törvényszerű okosnak is lenni a papír mellé: tudod, van aki elolvas ezer könyvet (sőt meg is tanulja ami benne van) és egy szikrányival sem lesz különb ember, mint előtte. És van aki egyetlen könyvet olvas el, és mégis egészen más ember lesz, mint azelőtt.

_Ω_ 2012.01.26. 15:22:53

@gernika: Akkor KovA 15:04-es hsz.-t gondolom a saját értékrendednek megfelelőnek találod. Én tudni szeretném, ha megcsalnak (leginkább azért, hogy többet ne fordulhasson elő), így nem tudom elítélni a nőt csak azért, mert beárulta a férfit a feleségénél. Azt azért én is látom, hogy ez családrobbantó is lehet, de ez elviselhetőbbnek tűnik számomra, mint hagyni folytatódni a piszkos játékokat. Lehet egyszer tényleg lenyugszik a pasi, de mi van, ha nem?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:24:00

@Kata1987: Hát ez így azért erős túlzás, de ebbe már nem mennék bele (hogy ki a bölcs), mert akkor ismét elmegy a blog filozófikus irányba, mint tegnap aktuálpolitikába, ezt meg nem kockáztatnám, mert a végén még tényleg kitiltanak. Maradjunk annyiban, hogy nem vagyok bölcs, sőt még undi sem, mert ma még nem szívtam a véredet, pedig neked kifejezetten jó a véredet szívni.
:)

_Ω_ 2012.01.26. 15:25:25

@_Ω_: Jó, megválaszolom a saját kérdésem: Nem az én problémám, így nem is kéne, hogy nekem fájjon. Nem is értem, miért akarom megváltani a világot...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.01.26. 15:25:57

@_Ω_: én is mondhatom,hogy férfi vagyok. na és?

@Ibrahim a tevehajcsár: Igen, igen..bizony.
Így voltam én egy jóni masszázskönyvvel. Elolvastam, és megváltozott az életem.:D

Na jó, volt még egy, az Ablak Zsiráf, csak az néhány évvel korábban volt. Egészen pontosan 12 éve.:)))

_Ω_ 2012.01.26. 15:27:48

@Alfonzina: Nem kell elhinned. Ez ilyen egyszerű.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:28:05

@Alfonzina: Nekem sajnos nem volt ilyen "aha" élményem, de viszont már láttam olyan embert, akinek volt. Azóta tudom, hogy ez lehetséges.
:)

Szöszi 28 2012.01.26. 15:29:59

@Ibrahim a tevehajcsár: Igen, tudom, sokan csípitek a vérem ízét:D Én néha nem annyira élvezem a helyzetet, mint ti :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:30:59

@_Ω_: Nem is! Én sem szoktam elhinni semmit (ma reggel is mikor kiléptem az ajtónm, találkoztam a szomszéddal, aki azt mondta, hogy: "jó reggelt!" De én nem hittem el neki).

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:31:57

@Kata1987: De néha élvezed, és olyankor eszméletlen jó veled kekeckedni! Pont úgy teszel, mint aki komolyan vesz bennünket!
:)

_Ω_ 2012.01.26. 15:32:39

@Ibrahim a tevehajcsár: És különben is, a tevék nagyot köpnek, ez mitől jó így reggel? :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:33:49

@_Ω_: Ja! Ezért nem kell előlről közelíteni hozzájuk. De te ezt honnan tudod? Te is szakmabeli vagy? Teveileg?
:)

A polcfúró 2012.01.26. 15:36:32

@Bundabandi: :D :D :D Zsííííír!

@Ibrahim a tevehajcsár: Ez már már evidencia! :)

@_Ω_: Egyszer a Popper Péter mondott erre egy elméletet, amin azért erősen elgondolkoztam. Ha valaki megcsalj a társát és utána, vagy méginkább joval utána bevallja, az legtöbbször nem azért teszi, hogy a társával korrekt legyen (akkor lett volna korrekt, ha nem csalja meg szvsz) és nem is azért, h legyen neki választási lehetősége, h esetleg ezért a lépésért elhagyja, hanem h a saját lelkiismeretén könnyítsen és megbocsájtást kapjon... Minek kell elmondani, dolgozza fel azt úgy, ahogy ő akarja, éljen ezzel a teherrel és ne a másikat terhelje! ... valami ilyesmi volt...egyéb iránt én is szeretném tudni, ha megcsaltak, mindenesetre a föntiekben azért van valami!
Világmegváltó meg azért akarsz lenni, mert ez a típus vagy! :)

A polcfúró 2012.01.26. 15:38:14

@Dövan: A fej nélküli cici az jobb! :D Meg a szopós fejűűű

dr. gernika 2012.01.26. 15:38:30

@Dövan: Kötelező jelleggel ki kell lógatni a melltartót mostanában?
@_Ω_: Nem szoktam Kovát olvasni, nekem túl terjengős, de most megtettem és egyetértek vele.
A megcsalás tényéről csak a barátomat, barátnőmet világosítanám fel, azaz azt, aki fontos nekem, és csak bizonyítékok birtokában. Azaz, ha én lennék olyan hülye, hogy felülök egy nős pasinak, akkor miután rájöttem, mélyen hallgatnék és nem égetném magam a számomra totál idegen feleség előtt, aki talán igen, eddig jótékonyan nem vett tudomást a dologról.
Valamint ha tudomást szereznék arról, hogy egy számomra szimpatikus nőtársamat környékezi ez a féreg, azt is felvilágosítanám, de szintén tényekkel alátámasztva, hogy ne én legyek a frusztrált irigy picsa.

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 15:39:07

@Bundabandi:
A barátnőd azért bújt ágyba rendszeresen a pasival (talán a posztoló is), mert többre vágyott. Ha úgy tetszik, nyereségvágyból. Sőt, ha akarjuk, vehetjük úgy is hogy "zsarolásból". Itt a punci, tied lehet, ha engem választasz. Ha nem teszed, nincs punci.

Ugye mekkora hülyeség?

Pontosan ugyanakkora, mint ez az érzelmi zsarolás téma. A pasi dugni akart. A csaj is, hát dugtak. Ennyi a sztori.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 15:42:31

@Boris the Bullet dodger: Ennyi a sztori, mert pasi vagy. Egy nőnek nem ennyi szerintem. Nekem tuti nem.

Szöszi 28 2012.01.26. 15:43:06

@Ibrahim a tevehajcsár: Mert néha tényleg komolyan idegesítetek:D

Frigyesur (törölt) 2012.01.26. 15:44:01

@A polcfúró: Tanitomester, szelektalj! Aki allandoan hulyeseget ir, azt nem olvasom. Aki sokat ir, azt nem olvasom. Aki nem tagolja a mondanivalojat, nem olvasom. Akit nem kedvelek, nem olvasom. Olyan keves marad, hogy csak na! :D

Szöszi 28 2012.01.26. 15:44:20

@Bundabandi: Maradjunk annyiban, hogy neked tuti nem:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 15:45:02

@Kata1987: Mondjuk aki "szexkapcsiban" (LOL) volt attól nem is számítottam másra.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:45:36

@Frigyesur: tulajdonképp van olyan egyáltalán, akit elolvasol? Mert ez alapján úgy tűnik nem sokan ütik itt meg a mércédet!
:)

A polcfúró 2012.01.26. 15:46:19

@_Ω_: @Ibrahim a tevehajcsár: Egyszer olvastam valahol, h a gyerek írta, hogy az apját azért köpte le a láma, mert nem ízlett neki a ropi!!! Vazze ropi!!! Komolyan, még most is van aki az állatkertben pereccel, meg ezek szerint ropival tömi az állatokat! Ezekért már nem egyszer, majdnem összeverettem magam...
Jaaaa, de volt olyan vicces is, hogy a jávorszarvas előtt ott volt a fűpellet, odajön anyuka, mutatja és méltatlankodik: Nééézd, nyuszitápot adnak a szarvasnak!!! :))))

indapass90210 2012.01.26. 15:46:28

Hehe, nézzük itt a román híreket, van ahol már 266cm a hó :D

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 15:46:31

@Bundabandi:
Neked tuti nem, nyilván nem is dugnak nős pasik.
Persze leegyszerűsítettem a dolgot, de ha belegondolsz minden kapcsolat egyfajta (teljesen ártatlan) érzelmi zsarolásra épül:
Ha én kellek, itt vagyok, ha más kell, akkor nem leszek itt.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 15:48:21

@Kata1987: de te ex-szőke vagy! az nem számít :P :D
És nem is rugóztam ezen, csak meg tudom érteni, hogy a csaj miért tartja ezt érzelmi zsarolásnak. szavakon lehet lovagolni de felesleges... :)

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 15:49:59

@Dövan: a fejnélküli Lovas (Gizike):D

A polcfúró 2012.01.26. 15:50:25

@Frigyesur:
Vettem! :D
Tagolok! :D
És csak röviden... :D

Szöszi 28 2012.01.26. 15:51:25

@Bundabandi: Mondja ezt nekem az, akinek a faszija leszbikkel csetelt és nőnek adta ki magát...Bruhahaha:D

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 15:51:40

@Boris the Bullet dodger: nem nem, ez nem zsarolás, a zsarolás ez: Ha én kellek akkor a f@szságaimat is elviseled, ha meg nem viseled el, akkor elhagylak.

ST83 2012.01.26. 15:52:11

@Dövan: Es o a mellenek keres tarsat? Lehet nem egyformak?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 15:52:44

@Boris the Bullet dodger: Lehet, de egy működő kapcsolatban szerintem nincs szükség az efféle érzelmi zsarolásra.

Frigyesur (törölt) 2012.01.26. 15:53:54

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem is, bar nem hinnem van itt olyan ember, aki az osszeset el szokta. :)

@A polcfúró: Rendben. Helyes. Okos. :)))

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 15:54:20

@( o_o ):
Neked kéne olyan, akinek a faszságait nem tudod elviselni?

A polcfúró 2012.01.26. 15:55:06

@Frigyesur: Egyébként szeretem folyamatában látni a dolgokat! És az érdemes és az érdemtelen gyakran összekeveredik! De hát tényleg szelektálok én is rendesen... csak így torzulnak az infók gyakran, azt meg nemszeressem.

@Bundabandi: Van olyan nő és kapcsolat, amikor ennyi. Ne beszélj a "nemünk" nevében! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 15:55:21

@Kata1987: Hát nem tom mi a gázabb, ha csak ürítésre tartanak, vagy 10 évet lehúznak veled. Nem mellesleg az őt minősítette és nem engem.

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 15:56:02

@Bundabandi:
Félreértettél, ez nem egy kimondott dolog, ez az alapja az egésznek. Ha úgy tetszik, játékszabály.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 15:56:44

@A polcfúró: Írtam, hogy leaglábbis nálam nem. Nekem ez a természetes.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 15:59:03

@Boris the Bullet dodger: Szerintem nem, nem értettelek félre, csak másképpen gondolom.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 15:59:15

@mütyür: figyi szövetkezzünk és holnap akármennyire is szemét a poszter mi kiállunk mellette és istenítsük, jó? :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:59:55

@Dövan: Hú ez meglehetősen hasonlít egy ismerősömre.

A polcfúró 2012.01.26. 16:00:31

@Kata1987: @Bundabandi: Ezt most komolyan gondoljátok?????

@( o_o ): Szerintem a zsarolás az, hanem az van amit én akarok, akkor elhagylak, vagy megcsallak, vagy kitekerem a nyakad, vagy öngyi leszek, vagy bármilyen más konklúzió... A faszságaimat viselje el az is, aki szeret! ;-)

Frigyesur (törölt) 2012.01.26. 16:00:57

@A polcfúró: Erdekes tema eseten, vagy ha meguti valami a szemem, akkor en is elolvasom nagyreszet. De ott van pl. Jokka vagy Father. Tok felesleges. Ugyanazt irjak mindig. Barmikor el tudnam jatszani oket. Ha toluk olvastal 5 hsz.-t, akkor mar mindent olvastal. :D Tovabbi peldakat nem emlitek, mert ok talan magukra vennek. :)))

A polcfúró 2012.01.26. 16:03:18

@Bundabandi: Nem gondoltam komolyan! Naaaa, mosolyogj!!!

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 16:03:41

@Boris the Bullet dodger: igeeeeeennnnnnn :D

na de viccet félretéve, vannak olyan tulajdonságok amikkel tudok együttélni mégha nem is repesek tőlük, de ha olyat csinálna amivel nem tudok együttélni, pl leszbicsajoknak írogat meg úgy általában csajoknak írogat a hátam mögött meg kép cserék vannak, lépek. Viszont van olyan lány aki meg meghunyászkodik, mert annyira de annyira szerelmes. sok ilyen lány van, aki még a megcsalást vagy a verést is elviseli mert hát alapvetően jó az a srác csak... ez a poszter is ilyen áldozattípus:
"Gondolom, cserélte a hivatalos barátnőt, TÖBB INGER ÉRTE AKKORIBAN, engem hanyagolt, így egy idő után dobtam", már itt gyártja a srácnak a felmentéseket :S

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 16:04:38

@Frigyesur: Ne udvariaskodj Frici! Én is ilyen vagyok! Mindig ugyanazt írom. Lehet, hogy túl öregek vagyunk? Jokka, is, Father is meg én is? Sőt! Most jövök rá, hogy még a zenei ízlésem sem változik: már 10 éve sem tetszett Debussy zenéje, és most sem tetszik.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 16:06:27

@A polcfúró: egy véleményen vagyunk csak nekem a "f@szság" az amikor megcsal, hazudik, elküld az anyámba, stb...

_Ω_ 2012.01.26. 16:06:31

@A polcfúró: Aki szeret, megpróbál a lehetőségekhez képest minél kevesebb faszságával terhelni, így nem is kell az _összes_ faszságát elviselni. Persze önmagát senki sem adhatja fel teljesen, illetve van, hogy a másik segítsége kell, de az már más kérdés és normális is.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 16:07:15

@A polcfúró: Mit tudom én, te milyen típus vagy. Miután Kata megjegyezte, hogy már pedig "így, így" gondoltam más is van ilyen. :D

_Ω_ 2012.01.26. 16:07:57

@( o_o ): Ezt már nem úgy hívják...

Frigyesur (törölt) 2012.01.26. 16:09:10

www.youtube.com/watch?v=ymaEB_rLWcg&feature=related
Színezd újra

Bámulatos, hogy mennyire semmi értelme nincs a dalszövegeiknek :D

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 16:10:11

@_Ω_: lehet, nekem már nincs ehhez agyam, leszívták az űrlények :S

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 16:10:19

@Ibrahim a tevehajcsár: Te is mindig ugyanazt irod, ehhez ketseg sem ferhet. Szvsz en sosem vagyok sablonos, mindig rendkivul erdekesek, nagyszabasu, elgondolkodtato ujdonsagokat irok. Mivel az is vitan felul all, hogy az en seggembol jon a napfeny, oruljetek, hogy egyaltalan reagalok a szinvonaltalan hozzaszolasaitokra. Nem is ertem, most miert teszem. :S

Frigyesur (törölt) 2012.01.26. 16:11:48

@Ibrahim a tevehajcsár: Én már csak ilyen udvarias vagyok, ne akard kiprovokálni, hogy más legyek :)))

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 16:15:36

@( o_o ):
Helló, ha el tudod viselni, akkor az nem elviselhetetlen faszság :P

Viszont a lényeget, ahogy ma már többen is, te is leírtad: áldozattípus. De akár nevezhetjük önsorsrontónak is. Az egy dolog, hogy a pasi egy barom, de a terepet a posztoló saját maga készítette elő neki, ráadásul visszaesőként. Ezért mondom reggel óta, hogy az érzelmi zsarolás egy kicsit erős. Itt egy játszma folyt, szerintem még folyik is, és ketten játszanak benne.

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 16:15:55

@( o_o ): Kérsz? Tudok olyan virágot is, amilyen Jokernek volt az első Batman filmben. Na nem adni, csak ígérni, de ne legyél telhetetlen. :)

_Ω_ 2012.01.26. 16:16:02

@( o_o ): Ma írtál pár olyat is délelőtt, amit nem ártana, ha a saját életedben is észrevennél... Persze előbb le kell küzdeni azokat az űrlényeket és visszaszerezni az agyad a lombikból! :)

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 16:28:55

@_Ω_: nem! Jobb ez így agy nélkül, így legalább csak mosolygok a hüleségeken :)... Különben is tudod hogy dagad a mellem attól, hogy engem tanulmányoznak? Azért ez nagy szám nem? :D
te mindig olyanokat írsz, hogy azt gondolná az ember ismersz még sokszor én magam is azt gondolom, dehát nem ismersz, szóval miért is írod, hogy a saját életemben is észre kellene vennem? :S :(

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 16:30:13

@Father "Naivety Destroyer" Justice: Erre most ráb..tál, mert én ezzel eddig is tisztában voltam, és mostmár elárulhatom, hogy gyűjtöm a kommentjeidet, és ha összegyűlik száz oldalnyi, akkor beadom, és megvédem belőle a disszertációmat (mint Schmitt Pál a bolgár gyerek lemásolt dolgozatából)! Phű már két napja állandóan aktuálpolitikai genyóságok jutnak eszembe. Nem tudtok rá valami antibiotikumot?
:)

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 16:30:34

@Father "Naivety Destroyer" Justice: tőled még az ígéret se kell, nem akarom olyan sötéten látni a világot ahogy te...

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 16:31:29

@( o_o ): "Különben is tudod hogy dagad a mellem.... "
Akkor holnaptól "C" kosaras cicifixet fogsz hordani?
:)

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 16:33:23

@Ibrahim a tevehajcsár:
Antibiotikum nincs, de ha gondolod szívesen elmormolok egy áldóimát az érdekedben :D Állítólag az segít.

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 16:40:49

@Ibrahim a tevehajcsár: Eddig csak három témakörben publikáltam:

I. A rezsifelezésről tabuk nélkül
II. Az ingyensuna és ami mögötte van
III. A szintek rendszertana

A végleges koncepció öt részből áll, de ha gyorsan kell a doktori cím, ebből is össze tudsz ütni valamit fajsúlyosat. :)

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 16:42:11

@( o_o ):
Virágot ajánlott neked, nem filozófia jegyzeteket :)

A polcfúró 2012.01.26. 17:03:45

@Frigyesur: Én nem tudom ennyire mereven szemlélni. Tény h vannak igencsak visszatérő, szemellenzős dolgok, de azért bele, bele olvasok. Másfelől van ami még szórakoztat is! :D

2012.01.26. 17:38:41

"Őszintén reméltem, hogy ekkora összeveszés után végre örökre megszabadulok tőle. "

Akkor miért nem szabadultál meg tőle? Hülye vagy!

A posztot megírhattad volna jobban, fogalmazás 1-es, leülhet.

Nézzük a kommenteket.

2012.01.26. 17:39:44

@ST83:
ST, ez egy nagy rakás tudod mi volt. Ez a poszt... azt hittem tényleg jó lesz, erre. :)

2012.01.26. 17:40:35

@Ibrahim a tevehajcsár:
Eljönnl a temetésemre? Jajj de cukker vagy. :P

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 18:18:52

@A polcfúró: Jaaaj. Csak nem valami banánon bemutatott oktatófilmre gondolsz? Behhh...
Azt inkább kihagynám, köszke! ;)

mütyür 2012.01.26. 19:59:07

@( o_o ): érzem, nagy kihívás lesz, de állok elébe! :)

kiraaaaa 2012.01.26. 21:17:43

Hol itt a zsarolás?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 22:22:07

@kiraaaaa: Bevallom nem olvastam végig a sztorit, a kommentekből annyit se... De ha valaki a másik érzelmeivel játszik, azt szokták érzelmi zsarolásnak hívni. Lehet nem megfelelő a kifejezés, de szokták emígyen is használni. Talán csak ennyi van a dolog mögött. Ki hogy értelmezi a szavakat, vagy azok használatát. :)

Чапаев 2012.01.26. 23:11:53

Tényleg, pina volt már?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.01.26. 23:48:09

áá, jól bevált marketing-szar: így kell eleddig nem létező igényt generálni
Csudás iskolapélda, javallom a marketing-oktatásnál alkalmazni (I. félév).
Posztoló szerintem pont kihagyta (vagy kihagyatták vele) azt a szakaszt ifjúkorában, mikor az ember kötelezően meg kell tanulja ezen helyzetek kezelését.
Mondjuk elvártam volna, hogy a mintát hamarabb felismeri, de az tény, hogy békaseggű önbecsnél minden morzsa vekni kenyérnek látszik - akár hosszútávon is. És szomorú vagyok, hogy újabb puhapöcsöket kreált a világnak, de minden valószínűség szerint érzelmileg annyira érdekelhette az összes pénisz, mint egy alsó kategóriás vibrátor.
Jut eszembe BGY-jellegű hímszerű képződményt láttam élőben, működés közben. Naaaaaaagyon durva. Alapvetően képzetlen (nem kifejezetten jóképű), de nagyon magas "természetes" intelligenciával megáldott, és mindennemű érzelemtől mentes. Viszont valami varázslat folytán kisgyerekkora óta képes a manipulációra. Olyan finoman csinálja, hogy alig venni észre. Szinte csak akkor mikor a mocsári lé a szájba akar folyni :S
Ha jól emlékszem, akkor a "Jó estét nyár, jó estét szerelem" című film főhőse pont ugyanez a típus.

tőzegmalac 2012.01.27. 00:55:00

@Picicsibe a szexistennő: kifejezések
meg szavak használata... hümmm
gondolod, hogy tényleg nem tudja vagy csak véletlen. talán. aztán elgondolkodsz, hogy neki tudnia kéne helyesen használni... vajon véletlen vagy ártó szándék?

tőzegmalac 2012.01.27. 00:58:30

@"Zsu": látom egyezik a véleményünk:DD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 01:02:42

@tőzegmalac: Ümm... Ne haragudj, de nem igazán értem. :S

tőzegmalac 2012.01.27. 01:21:26

@Picicsibe a szexistennő: majd egyszer elmagyarázom... nálam úgysem kerül feledésbe semmi:) de most megyek aludni,mert az ágy helyett alá esek:S

kiraaaaa 2012.01.27. 05:12:33

@Picicsibe a szexistennő: Az én olvasatomban ez van:)
A csaj szerintem önmagát verte át. A zsaroláshoz kell valami kényszerítő erő, amivel a befolyásolás megtörténhet.
Itt max. az lehetett,hogy a leányzó többet várt el a szexért cserébe.

Azért, mert többet várt, mint kapott nem beszélnék zsarolásról, hanem függésről( vágyott a szeretetre, rossz pasival kezdett). Pusztán alulértékeli magát.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 08:23:48

@kiraaaaa: Szerintem jó a te olvasatod (bár a pontos sztorit tényleg nem ismerem). De az emberek használják ezt a kifejezést ilyen helyzetre. Talán nem helyesen, mert ez inkább játszma. A helyes inkább az érzelmi manipuláció lenne. :)

kiraaaaa 2012.01.27. 09:45:52

@Picicsibe a szexistennő: igen, ez a kifejezés jobban illik a történetre.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 11:41:08

@tőzegmalac: Én Téged? :)
Meg pillogok a szemeimmel is, és picit megnyalom az ajkam... ;)

tőzegmalac 2012.01.27. 11:44:16

@Picicsibe a szexistennő: Elcsábulok:)
Már vetem is magam a lábaid elé;)

hanabi97 2012.01.28. 19:55:38

Szerintem a posztoló hülye, és megérdemelte.

Bohumil Stejskal 2012.01.29. 13:37:15

@tőzegmalac: Nincsenek is lábai. Ráadásul mind halálosan undorítóak vagytok ma is.
süti beállítások módosítása