Az érzelmi zsarolás nagymestere

2012. január 26. 07:30 - csajokespasik

„Ebédeltünk, amikor egyszer csak közölte, ugyan elvált, de van valakije, akit ugyan nem szeret, de van” – a vallomás hidegzuhanyként éri Levélírónkat, aki egy elég zűrös pasi hálójába került. Beígért névnapi virágok maradnak el, majd a pasi a saját gyerekét használja alibinek. Végül egy Facebook poszt buktatja le a bikát, elég csúnyán. Ma megtudhatod, milyen egy igazán zűrös pasi érzelmi rabszolgája lenni, akinek vonzásköréből képtelenség kiszakadni. Elnyomás, megalázás és éjszakai autórongálás következik.

 

Miért vagyok szánalmas hülye? A történetnek, mint mindennek, két oldala van, elmesélem a sajátomat. A válásom évekkel ezelőtt nem hagyott maga után sok kellemes emléket, az önbizalmam apró morzsákban hevert szanaszét. Egyetlen sikerélményem volt: amikor sikerült 40-ről 48-ra felküzdeni a testsúlyom, rájöttem, ezzel talán kaphatok egy kevés elismerést, hiszen senki nem tudja, mitől van, akár divatos is lehetnék, olyan „modelles”. Ebbe az életszakaszba lépett be BGY. Szállítónak került be a céghez, ahol akkor dolgoztam. Pontosabban, nem dolgoztam, inkább csak végigvonszoltam magam a napokon. Részemről már az első találkozás villámcsapás volt. Amikor észrevettem, hogy tetszem neki és ő is keresi a társaságom, meglepett, hiszen házasságból érkeztem, ahol ilyen nincs. Először nem is mertem elhinni, hogy lehet nekem is szerencsém.

Szépen lassan alakultak a dolgok, beszélgettünk, találkozgattunk, míg egy ebédidőben lefeküdtünk egymással. Nem voltam még biztos magamban, de folyamatosan keresett, jöttek-mentek az sms-ek, úgy gondoltam, rossz élményen vagyok túl, jobb, ha hagyom magam, ő biztos jobban tudja, elég engedni, szépen kialakul, elmélyül a dolog. Annyi tűnt fel csupán, hogy este soha nem ér rá, de nem sokat foglalkoztam vele, gondoltam, talán korai is lenne.

Tényleg szépen kialakult: a budaörsi Agip McDojában ebédeltünk, amikor egyszer csak közölte, ugyan elvált, de van valakije, akit ugyan nem szeret, de van. Hidegzuhany. Ott hagytam és ennyiben is kellett volna hagynom a dolgot, de hát addigra már lelkes voltam és örültem neki. Így folytatódott a történet, gondoltam, csak egy barátnő, amilyen én is lehetnék. Akkor még „lehetek”-ben gondolkoztam. Miért ne?

Utána lassan kezdett eltünedezni. Gondolom, cserélte a hivatalos barátnőt, több inger érte akkoriban, engem hanyagolt, így egy idő után dobtam. Eltelt pár hónap, egy nap eszembe jutott, felhívtam, mi újság. Közölte, hazaköltözik a volt feleségéhez. Tudomásul vettem, kivonultam a történetből. Egy hét után telefon: nem jönnek ki, boszi vagyok, találkozzunk. Sajnos nem ért rá egyszer sem, nem találkoztunk, de haza sem ment. Gondolom, akadt nálam jobb.

Teltek-múltak a hónapok, néha egy telefonnal, sms-sel. Közben éltem az életem, pasiztam, de mindig eszembe jutott. Tett is róla, hogy eszembe jusson. Egyik névnapomra (amiből azóta már volt négy) egyetlen egyszer, amikor eszébe jutott, hogy van nevem, még virágot is ígért! Lovag volt, kár, hogy a virág soha nem érkezett meg.

Néhány hónap szünet után, egyszer csak megkeresett. Találkozzunk. Jó. Találkoztunk, újra és újra, egész nap kapcsolatban, cseten, sms-ben, olyan volt, mintha kicserélték volna két hónapig. Egyetlen problémával: személyesen soha nem ért rá, csak ha nálam is tudott aludni és biztos volt a szex. Egyébként a gyerekek (mi mindenre nem jó egy gyerek, de főleg kettő, apukák ne nézzetek minket hülyének), a munka, a beteg, idős szülők, ugye… - megértettem. Két hónapig. Akkor döntöttem, dűlőre viszem a dolgot. Névnapja volt, rákérdeztem, együtt töltjük-e. Nem – válaszolta-, megígérte a gyereknek, vele alszik. Utóbb kiderült, nagy buli volt, amire valamiért én megint nem mehettem, de hogy a gyerek nem ott aludt, az tuti.

Másnap egész nap vártam a hívását, teljesen lebénulva, nem értettem semmit. Harmadnap bevallotta a történteket és biztos volt benne, hogy a hazugságai után elég egy bocsi, visszabújik az ágyamba és továbbra sem lép ki velem az utcára. Tudni ugyan nem tudhatom, de valószínűleg volt akkor is „hivatalos verzió” nőre. Most már tudom, de akkoriban sokat gondolkoztam azon, miért. Nem tudtam eldönteni, csúnya vagyok, buta, vagy nem tudok viselkedni, magamat hibáztattam, sikerült biztossá válnom abban, hogy velem nem lehet megjelenni sehol, mert van valami olyan hiba, amivel szégyent hoznék rá, csak én nem látom.

Jött a nyár, szabadok voltunk mindketten, gyerekek nélkül egy teljes hét! Javasolta, töltsük együtt, hát persze, tök jó lesz. Hétfő délelőtt: telefon. Hétfő este: nem találkozunk, elhúzódott egy megbeszélés. Kedd: család. Szerdán „háát, nem is tudja, mikor végez… - nem erőltettem. A hét természetesen elmaradt.

Jött az ősz és az iskola. BGY megjelent minden szerdán (gyerekmentes nap) szexelni. Éjjel jött, hajnalban távozott. Kértem, találkozzunk hétvégén, menjünk vacsorázni, moziba… Sikerült, egyszer egy mozi a három év alatt. Bár elhatároztam, hogy tényszerű leszek, de engedjetek meg erre egy „szerény” jelzőt.

Ezen rendszeresen összevesztünk, szakítottunk, de egy-két hét után ment minden az eredeti koreográfia szerint. Mindig újra visszacsúsztam. Decemberben eltűnt egy együtt töltött éjszaka után, egyetlen szó nélkül. Elhagyott, csak megfeledkezett egy apróságról: szólni. Nagy balhé lett belőle. Őszintén reméltem, hogy ekkora összeveszés után végre örökre megszabadulok tőle. Kezdőlendület nélkül sajnos nem ment, úgy megszoktam az elnyomó stílusát és a megalázó helyzetet, hogy egy idő után már eszembe sem jutott tiltakozni, többet kérni, tudtam, hogy úgysem kaphatom meg. Ha kérek bármit, egyszerűen lelép, azzal büntet, hogy megvonja magát és szó nélkül kilép az életemből. Ahhoz, hogy ezt megkockáztassam, túlságosan szerettem. Ő az érzelmi zsarolás nagymestere.

Külön voltunk sokáig. Közben kellő idő telt el és természetesen újra összekerültünk. Összevakartam magam, egészséges kapcsolatra továbbra sem voltam képes, de legalább mindig volt valami, igyekeztem, ezért amikor megint előkerült, úgy éreztem, védve vagyok. Barátom is volt. Két nappal a találkozásunk utánig. Nem tudtam tovább elviselni a meglévőt, elborult az agyam és már csak BGY-t láttam újra.

Elkezdődött a puhítgatás, mikor bújok ágyba vele. Nagy volt a kísértés, ezért igyekeztem kerülni a személyes találkozást, csak nyilvános helyen találkozhattunk. Persze, nem érte be ennyivel. Ostoba módon ígértem neki egy randit. A következő módon intézte: előtte három napig fel sem hívott, még füstjelekből sem tudhattam, örül-e, készül-e, vagy egyszerű rutin és megmutatja nekem, hogy ő az alfa hím, a domináns, a nemtudommi. Ugyanakkor szombatra behazudta B. fia születésnapját. Hazug ember –sánta kutya, hamar lebukott egy nő által a Facebook-ra kiposztolt szombati parti fotóról, amin épp őt ölelgeti, nem szomjasan. Így néz ki egy gyerek szülinapja? Mi tortával és más gyerekekkel szoktunk ünnepelni… Úgy éreztem, nem túlzás lemondani a randit, amitől úgyis fáztam. Azóta már voltam kurva, idegbeteg, labilis és hülye. Elviselhetetlen, aki soha nem fog kelleni senkinek. Nem elhanyagolható: ajánlott egy táncoslány pozíciót, szerinte erre lennék csak jó. Ezen el fogok gondolkozni, kétgyermekes értelmiségi édesanyaként, hátha jó állás, csak még nem próbáltam.: ) Az, hogy miért vagyok hülye, egyértelmű. Pár tipp ahhoz, hogy ti miért ne legyetek azok:

Ha egy pasi nem ér rá este és hétvégén, akkor nem ő az embered.

Ha egy pasi hetente jön, egyértelmű céllal, de közben fel is fordulhatsz, nem ő az embered.

Ha ügyesen kerüli a gyerekeid, családod, barátaid, felejtsd el.

Ha mégis elfogadod mindezt, mert alulértékeled magad, ahogy én tettem, megkaptad a legjobb receptet arra, hogy belekeveredj valamibe, ami soha nem lesz jó, de cserébe nem ér véget, csak iszonyú fájdalom árán. És ami fáj, értékessé válik. Ezek az emberek járnak ki-be az életünkben, elveszik az esélyünket másra-jobbra, tönkreteszik a többi kapcsolatunkat.

Ne kérdezd, mit kapsz érte: semmit. És a legrosszabb, ha nem vigyázol, visz mindent.

Sok emberen álltam bosszút az elmúlt években a tőle elszenvedett sérelmekért, ami rettenetesen bánt. Olyan lettem mint ő, csak nőben, lelketlen, érzéketlen vadász. Most próbálok visszatalálni magamhoz, aki voltam egyszer régen, amikor még éreztem és érdekeltek mások érzései.

Bréking: tegnap megismertem a feleségét. Természetesen nem vált el. Legalább tudom, miért nem ért rá egyszer sem hétvégén, és ez is valami. Az autómat dühében, hogy beszéltem a feleségével, az éjszaka megrongálta, összerugdosta. Vége lesz egyszer?

Nagyon szeretném nyilvánosságra hozni a nevét és az arcát, semmire nem vágyom jobban, mint hogy nyilvánosan megalázzam. De nem teszem. Akkor vele válnék egyenértékűvé.

Köszönöm, hogy meghallgattatok.

 

 
550 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr473822224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2012.01.26. 15:12:38

@_Ω_: Ezt én még nő létemre sem tudom elképzelni.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:16:46

@"Zsu": Igyekezzél az éhenhalással, mert ilyenkor télen olcsó a jégvirág, azt esetleg tudunk vinni a temetésedre, de később már élő virágot kéne, és az drágább!
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:19:13

@Alfonzina: Nem törvényszerű okosnak is lenni a papír mellé: tudod, van aki elolvas ezer könyvet (sőt meg is tanulja ami benne van) és egy szikrányival sem lesz különb ember, mint előtte. És van aki egyetlen könyvet olvas el, és mégis egészen más ember lesz, mint azelőtt.

_Ω_ 2012.01.26. 15:22:53

@gernika: Akkor KovA 15:04-es hsz.-t gondolom a saját értékrendednek megfelelőnek találod. Én tudni szeretném, ha megcsalnak (leginkább azért, hogy többet ne fordulhasson elő), így nem tudom elítélni a nőt csak azért, mert beárulta a férfit a feleségénél. Azt azért én is látom, hogy ez családrobbantó is lehet, de ez elviselhetőbbnek tűnik számomra, mint hagyni folytatódni a piszkos játékokat. Lehet egyszer tényleg lenyugszik a pasi, de mi van, ha nem?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:24:00

@Kata1987: Hát ez így azért erős túlzás, de ebbe már nem mennék bele (hogy ki a bölcs), mert akkor ismét elmegy a blog filozófikus irányba, mint tegnap aktuálpolitikába, ezt meg nem kockáztatnám, mert a végén még tényleg kitiltanak. Maradjunk annyiban, hogy nem vagyok bölcs, sőt még undi sem, mert ma még nem szívtam a véredet, pedig neked kifejezetten jó a véredet szívni.
:)

_Ω_ 2012.01.26. 15:25:25

@_Ω_: Jó, megválaszolom a saját kérdésem: Nem az én problémám, így nem is kéne, hogy nekem fájjon. Nem is értem, miért akarom megváltani a világot...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.01.26. 15:25:57

@_Ω_: én is mondhatom,hogy férfi vagyok. na és?

@Ibrahim a tevehajcsár: Igen, igen..bizony.
Így voltam én egy jóni masszázskönyvvel. Elolvastam, és megváltozott az életem.:D

Na jó, volt még egy, az Ablak Zsiráf, csak az néhány évvel korábban volt. Egészen pontosan 12 éve.:)))

_Ω_ 2012.01.26. 15:27:48

@Alfonzina: Nem kell elhinned. Ez ilyen egyszerű.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:28:05

@Alfonzina: Nekem sajnos nem volt ilyen "aha" élményem, de viszont már láttam olyan embert, akinek volt. Azóta tudom, hogy ez lehetséges.
:)

Szöszi 28 2012.01.26. 15:29:59

@Ibrahim a tevehajcsár: Igen, tudom, sokan csípitek a vérem ízét:D Én néha nem annyira élvezem a helyzetet, mint ti :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:30:59

@_Ω_: Nem is! Én sem szoktam elhinni semmit (ma reggel is mikor kiléptem az ajtónm, találkoztam a szomszéddal, aki azt mondta, hogy: "jó reggelt!" De én nem hittem el neki).

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:31:57

@Kata1987: De néha élvezed, és olyankor eszméletlen jó veled kekeckedni! Pont úgy teszel, mint aki komolyan vesz bennünket!
:)

_Ω_ 2012.01.26. 15:32:39

@Ibrahim a tevehajcsár: És különben is, a tevék nagyot köpnek, ez mitől jó így reggel? :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:33:49

@_Ω_: Ja! Ezért nem kell előlről közelíteni hozzájuk. De te ezt honnan tudod? Te is szakmabeli vagy? Teveileg?
:)

A polcfúró 2012.01.26. 15:36:32

@Bundabandi: :D :D :D Zsííííír!

@Ibrahim a tevehajcsár: Ez már már evidencia! :)

@_Ω_: Egyszer a Popper Péter mondott erre egy elméletet, amin azért erősen elgondolkoztam. Ha valaki megcsalj a társát és utána, vagy méginkább joval utána bevallja, az legtöbbször nem azért teszi, hogy a társával korrekt legyen (akkor lett volna korrekt, ha nem csalja meg szvsz) és nem is azért, h legyen neki választási lehetősége, h esetleg ezért a lépésért elhagyja, hanem h a saját lelkiismeretén könnyítsen és megbocsájtást kapjon... Minek kell elmondani, dolgozza fel azt úgy, ahogy ő akarja, éljen ezzel a teherrel és ne a másikat terhelje! ... valami ilyesmi volt...egyéb iránt én is szeretném tudni, ha megcsaltak, mindenesetre a föntiekben azért van valami!
Világmegváltó meg azért akarsz lenni, mert ez a típus vagy! :)

A polcfúró 2012.01.26. 15:38:14

@Dövan: A fej nélküli cici az jobb! :D Meg a szopós fejűűű

dr. gernika 2012.01.26. 15:38:30

@Dövan: Kötelező jelleggel ki kell lógatni a melltartót mostanában?
@_Ω_: Nem szoktam Kovát olvasni, nekem túl terjengős, de most megtettem és egyetértek vele.
A megcsalás tényéről csak a barátomat, barátnőmet világosítanám fel, azaz azt, aki fontos nekem, és csak bizonyítékok birtokában. Azaz, ha én lennék olyan hülye, hogy felülök egy nős pasinak, akkor miután rájöttem, mélyen hallgatnék és nem égetném magam a számomra totál idegen feleség előtt, aki talán igen, eddig jótékonyan nem vett tudomást a dologról.
Valamint ha tudomást szereznék arról, hogy egy számomra szimpatikus nőtársamat környékezi ez a féreg, azt is felvilágosítanám, de szintén tényekkel alátámasztva, hogy ne én legyek a frusztrált irigy picsa.

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 15:39:07

@Bundabandi:
A barátnőd azért bújt ágyba rendszeresen a pasival (talán a posztoló is), mert többre vágyott. Ha úgy tetszik, nyereségvágyból. Sőt, ha akarjuk, vehetjük úgy is hogy "zsarolásból". Itt a punci, tied lehet, ha engem választasz. Ha nem teszed, nincs punci.

Ugye mekkora hülyeség?

Pontosan ugyanakkora, mint ez az érzelmi zsarolás téma. A pasi dugni akart. A csaj is, hát dugtak. Ennyi a sztori.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 15:42:31

@Boris the Bullet dodger: Ennyi a sztori, mert pasi vagy. Egy nőnek nem ennyi szerintem. Nekem tuti nem.

Szöszi 28 2012.01.26. 15:43:06

@Ibrahim a tevehajcsár: Mert néha tényleg komolyan idegesítetek:D

Frigyesur (törölt) 2012.01.26. 15:44:01

@A polcfúró: Tanitomester, szelektalj! Aki allandoan hulyeseget ir, azt nem olvasom. Aki sokat ir, azt nem olvasom. Aki nem tagolja a mondanivalojat, nem olvasom. Akit nem kedvelek, nem olvasom. Olyan keves marad, hogy csak na! :D

Szöszi 28 2012.01.26. 15:44:20

@Bundabandi: Maradjunk annyiban, hogy neked tuti nem:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 15:45:02

@Kata1987: Mondjuk aki "szexkapcsiban" (LOL) volt attól nem is számítottam másra.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:45:36

@Frigyesur: tulajdonképp van olyan egyáltalán, akit elolvasol? Mert ez alapján úgy tűnik nem sokan ütik itt meg a mércédet!
:)

A polcfúró 2012.01.26. 15:46:19

@_Ω_: @Ibrahim a tevehajcsár: Egyszer olvastam valahol, h a gyerek írta, hogy az apját azért köpte le a láma, mert nem ízlett neki a ropi!!! Vazze ropi!!! Komolyan, még most is van aki az állatkertben pereccel, meg ezek szerint ropival tömi az állatokat! Ezekért már nem egyszer, majdnem összeverettem magam...
Jaaaa, de volt olyan vicces is, hogy a jávorszarvas előtt ott volt a fűpellet, odajön anyuka, mutatja és méltatlankodik: Nééézd, nyuszitápot adnak a szarvasnak!!! :))))

indapass90210 2012.01.26. 15:46:28

Hehe, nézzük itt a román híreket, van ahol már 266cm a hó :D

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 15:46:31

@Bundabandi:
Neked tuti nem, nyilván nem is dugnak nős pasik.
Persze leegyszerűsítettem a dolgot, de ha belegondolsz minden kapcsolat egyfajta (teljesen ártatlan) érzelmi zsarolásra épül:
Ha én kellek, itt vagyok, ha más kell, akkor nem leszek itt.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 15:48:21

@Kata1987: de te ex-szőke vagy! az nem számít :P :D
És nem is rugóztam ezen, csak meg tudom érteni, hogy a csaj miért tartja ezt érzelmi zsarolásnak. szavakon lehet lovagolni de felesleges... :)

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 15:49:59

@Dövan: a fejnélküli Lovas (Gizike):D

A polcfúró 2012.01.26. 15:50:25

@Frigyesur:
Vettem! :D
Tagolok! :D
És csak röviden... :D

Szöszi 28 2012.01.26. 15:51:25

@Bundabandi: Mondja ezt nekem az, akinek a faszija leszbikkel csetelt és nőnek adta ki magát...Bruhahaha:D

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 15:51:40

@Boris the Bullet dodger: nem nem, ez nem zsarolás, a zsarolás ez: Ha én kellek akkor a f@szságaimat is elviseled, ha meg nem viseled el, akkor elhagylak.

ST83 2012.01.26. 15:52:11

@Dövan: Es o a mellenek keres tarsat? Lehet nem egyformak?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 15:52:44

@Boris the Bullet dodger: Lehet, de egy működő kapcsolatban szerintem nincs szükség az efféle érzelmi zsarolásra.

Frigyesur (törölt) 2012.01.26. 15:53:54

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem is, bar nem hinnem van itt olyan ember, aki az osszeset el szokta. :)

@A polcfúró: Rendben. Helyes. Okos. :)))

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 15:54:20

@( o_o ):
Neked kéne olyan, akinek a faszságait nem tudod elviselni?

A polcfúró 2012.01.26. 15:55:06

@Frigyesur: Egyébként szeretem folyamatában látni a dolgokat! És az érdemes és az érdemtelen gyakran összekeveredik! De hát tényleg szelektálok én is rendesen... csak így torzulnak az infók gyakran, azt meg nemszeressem.

@Bundabandi: Van olyan nő és kapcsolat, amikor ennyi. Ne beszélj a "nemünk" nevében! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 15:55:21

@Kata1987: Hát nem tom mi a gázabb, ha csak ürítésre tartanak, vagy 10 évet lehúznak veled. Nem mellesleg az őt minősítette és nem engem.

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 15:56:02

@Bundabandi:
Félreértettél, ez nem egy kimondott dolog, ez az alapja az egésznek. Ha úgy tetszik, játékszabály.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 15:56:44

@A polcfúró: Írtam, hogy leaglábbis nálam nem. Nekem ez a természetes.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 15:59:03

@Boris the Bullet dodger: Szerintem nem, nem értettelek félre, csak másképpen gondolom.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 15:59:15

@mütyür: figyi szövetkezzünk és holnap akármennyire is szemét a poszter mi kiállunk mellette és istenítsük, jó? :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 15:59:55

@Dövan: Hú ez meglehetősen hasonlít egy ismerősömre.

A polcfúró 2012.01.26. 16:00:31

@Kata1987: @Bundabandi: Ezt most komolyan gondoljátok?????

@( o_o ): Szerintem a zsarolás az, hanem az van amit én akarok, akkor elhagylak, vagy megcsallak, vagy kitekerem a nyakad, vagy öngyi leszek, vagy bármilyen más konklúzió... A faszságaimat viselje el az is, aki szeret! ;-)

Frigyesur (törölt) 2012.01.26. 16:00:57

@A polcfúró: Erdekes tema eseten, vagy ha meguti valami a szemem, akkor en is elolvasom nagyreszet. De ott van pl. Jokka vagy Father. Tok felesleges. Ugyanazt irjak mindig. Barmikor el tudnam jatszani oket. Ha toluk olvastal 5 hsz.-t, akkor mar mindent olvastal. :D Tovabbi peldakat nem emlitek, mert ok talan magukra vennek. :)))

A polcfúró 2012.01.26. 16:03:18

@Bundabandi: Nem gondoltam komolyan! Naaaa, mosolyogj!!!

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 16:03:41

@Boris the Bullet dodger: igeeeeeennnnnnn :D

na de viccet félretéve, vannak olyan tulajdonságok amikkel tudok együttélni mégha nem is repesek tőlük, de ha olyat csinálna amivel nem tudok együttélni, pl leszbicsajoknak írogat meg úgy általában csajoknak írogat a hátam mögött meg kép cserék vannak, lépek. Viszont van olyan lány aki meg meghunyászkodik, mert annyira de annyira szerelmes. sok ilyen lány van, aki még a megcsalást vagy a verést is elviseli mert hát alapvetően jó az a srác csak... ez a poszter is ilyen áldozattípus:
"Gondolom, cserélte a hivatalos barátnőt, TÖBB INGER ÉRTE AKKORIBAN, engem hanyagolt, így egy idő után dobtam", már itt gyártja a srácnak a felmentéseket :S

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 16:04:38

@Frigyesur: Ne udvariaskodj Frici! Én is ilyen vagyok! Mindig ugyanazt írom. Lehet, hogy túl öregek vagyunk? Jokka, is, Father is meg én is? Sőt! Most jövök rá, hogy még a zenei ízlésem sem változik: már 10 éve sem tetszett Debussy zenéje, és most sem tetszik.

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 16:06:27

@A polcfúró: egy véleményen vagyunk csak nekem a "f@szság" az amikor megcsal, hazudik, elküld az anyámba, stb...

_Ω_ 2012.01.26. 16:06:31

@A polcfúró: Aki szeret, megpróbál a lehetőségekhez képest minél kevesebb faszságával terhelni, így nem is kell az _összes_ faszságát elviselni. Persze önmagát senki sem adhatja fel teljesen, illetve van, hogy a másik segítsége kell, de az már más kérdés és normális is.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.01.26. 16:07:15

@A polcfúró: Mit tudom én, te milyen típus vagy. Miután Kata megjegyezte, hogy már pedig "így, így" gondoltam más is van ilyen. :D

_Ω_ 2012.01.26. 16:07:57

@( o_o ): Ezt már nem úgy hívják...

Frigyesur (törölt) 2012.01.26. 16:09:10

www.youtube.com/watch?v=ymaEB_rLWcg&feature=related
Színezd újra

Bámulatos, hogy mennyire semmi értelme nincs a dalszövegeiknek :D

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 16:10:11

@_Ω_: lehet, nekem már nincs ehhez agyam, leszívták az űrlények :S

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 16:10:19

@Ibrahim a tevehajcsár: Te is mindig ugyanazt irod, ehhez ketseg sem ferhet. Szvsz en sosem vagyok sablonos, mindig rendkivul erdekesek, nagyszabasu, elgondolkodtato ujdonsagokat irok. Mivel az is vitan felul all, hogy az en seggembol jon a napfeny, oruljetek, hogy egyaltalan reagalok a szinvonaltalan hozzaszolasaitokra. Nem is ertem, most miert teszem. :S

Frigyesur (törölt) 2012.01.26. 16:11:48

@Ibrahim a tevehajcsár: Én már csak ilyen udvarias vagyok, ne akard kiprovokálni, hogy más legyek :)))

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 16:15:36

@( o_o ):
Helló, ha el tudod viselni, akkor az nem elviselhetetlen faszság :P

Viszont a lényeget, ahogy ma már többen is, te is leírtad: áldozattípus. De akár nevezhetjük önsorsrontónak is. Az egy dolog, hogy a pasi egy barom, de a terepet a posztoló saját maga készítette elő neki, ráadásul visszaesőként. Ezért mondom reggel óta, hogy az érzelmi zsarolás egy kicsit erős. Itt egy játszma folyt, szerintem még folyik is, és ketten játszanak benne.

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 16:15:55

@( o_o ): Kérsz? Tudok olyan virágot is, amilyen Jokernek volt az első Batman filmben. Na nem adni, csak ígérni, de ne legyél telhetetlen. :)

_Ω_ 2012.01.26. 16:16:02

@( o_o ): Ma írtál pár olyat is délelőtt, amit nem ártana, ha a saját életedben is észrevennél... Persze előbb le kell küzdeni azokat az űrlényeket és visszaszerezni az agyad a lombikból! :)

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 16:28:55

@_Ω_: nem! Jobb ez így agy nélkül, így legalább csak mosolygok a hüleségeken :)... Különben is tudod hogy dagad a mellem attól, hogy engem tanulmányoznak? Azért ez nagy szám nem? :D
te mindig olyanokat írsz, hogy azt gondolná az ember ismersz még sokszor én magam is azt gondolom, dehát nem ismersz, szóval miért is írod, hogy a saját életemben is észre kellene vennem? :S :(

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 16:30:13

@Father "Naivety Destroyer" Justice: Erre most ráb..tál, mert én ezzel eddig is tisztában voltam, és mostmár elárulhatom, hogy gyűjtöm a kommentjeidet, és ha összegyűlik száz oldalnyi, akkor beadom, és megvédem belőle a disszertációmat (mint Schmitt Pál a bolgár gyerek lemásolt dolgozatából)! Phű már két napja állandóan aktuálpolitikai genyóságok jutnak eszembe. Nem tudtok rá valami antibiotikumot?
:)

(O_O) (törölt) 2012.01.26. 16:30:34

@Father "Naivety Destroyer" Justice: tőled még az ígéret se kell, nem akarom olyan sötéten látni a világot ahogy te...

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.26. 16:31:29

@( o_o ): "Különben is tudod hogy dagad a mellem.... "
Akkor holnaptól "C" kosaras cicifixet fogsz hordani?
:)

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 16:33:23

@Ibrahim a tevehajcsár:
Antibiotikum nincs, de ha gondolod szívesen elmormolok egy áldóimát az érdekedben :D Állítólag az segít.

Father Justice (törölt) 2012.01.26. 16:40:49

@Ibrahim a tevehajcsár: Eddig csak három témakörben publikáltam:

I. A rezsifelezésről tabuk nélkül
II. Az ingyensuna és ami mögötte van
III. A szintek rendszertana

A végleges koncepció öt részből áll, de ha gyorsan kell a doktori cím, ebből is össze tudsz ütni valamit fajsúlyosat. :)

Boris the Bullet dodger 2012.01.26. 16:42:11

@( o_o ):
Virágot ajánlott neked, nem filozófia jegyzeteket :)

A polcfúró 2012.01.26. 17:03:45

@Frigyesur: Én nem tudom ennyire mereven szemlélni. Tény h vannak igencsak visszatérő, szemellenzős dolgok, de azért bele, bele olvasok. Másfelől van ami még szórakoztat is! :D

2012.01.26. 17:38:41

"Őszintén reméltem, hogy ekkora összeveszés után végre örökre megszabadulok tőle. "

Akkor miért nem szabadultál meg tőle? Hülye vagy!

A posztot megírhattad volna jobban, fogalmazás 1-es, leülhet.

Nézzük a kommenteket.

2012.01.26. 17:39:44

@ST83:
ST, ez egy nagy rakás tudod mi volt. Ez a poszt... azt hittem tényleg jó lesz, erre. :)

2012.01.26. 17:40:35

@Ibrahim a tevehajcsár:
Eljönnl a temetésemre? Jajj de cukker vagy. :P

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 18:18:52

@A polcfúró: Jaaaj. Csak nem valami banánon bemutatott oktatófilmre gondolsz? Behhh...
Azt inkább kihagynám, köszke! ;)

mütyür 2012.01.26. 19:59:07

@( o_o ): érzem, nagy kihívás lesz, de állok elébe! :)

kiraaaaa 2012.01.26. 21:17:43

Hol itt a zsarolás?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.26. 22:22:07

@kiraaaaa: Bevallom nem olvastam végig a sztorit, a kommentekből annyit se... De ha valaki a másik érzelmeivel játszik, azt szokták érzelmi zsarolásnak hívni. Lehet nem megfelelő a kifejezés, de szokták emígyen is használni. Talán csak ennyi van a dolog mögött. Ki hogy értelmezi a szavakat, vagy azok használatát. :)

Чапаев 2012.01.26. 23:11:53

Tényleg, pina volt már?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.01.26. 23:48:09

áá, jól bevált marketing-szar: így kell eleddig nem létező igényt generálni
Csudás iskolapélda, javallom a marketing-oktatásnál alkalmazni (I. félév).
Posztoló szerintem pont kihagyta (vagy kihagyatták vele) azt a szakaszt ifjúkorában, mikor az ember kötelezően meg kell tanulja ezen helyzetek kezelését.
Mondjuk elvártam volna, hogy a mintát hamarabb felismeri, de az tény, hogy békaseggű önbecsnél minden morzsa vekni kenyérnek látszik - akár hosszútávon is. És szomorú vagyok, hogy újabb puhapöcsöket kreált a világnak, de minden valószínűség szerint érzelmileg annyira érdekelhette az összes pénisz, mint egy alsó kategóriás vibrátor.
Jut eszembe BGY-jellegű hímszerű képződményt láttam élőben, működés közben. Naaaaaaagyon durva. Alapvetően képzetlen (nem kifejezetten jóképű), de nagyon magas "természetes" intelligenciával megáldott, és mindennemű érzelemtől mentes. Viszont valami varázslat folytán kisgyerekkora óta képes a manipulációra. Olyan finoman csinálja, hogy alig venni észre. Szinte csak akkor mikor a mocsári lé a szájba akar folyni :S
Ha jól emlékszem, akkor a "Jó estét nyár, jó estét szerelem" című film főhőse pont ugyanez a típus.

tőzegmalac 2012.01.27. 00:55:00

@Picicsibe a szexistennő: kifejezések
meg szavak használata... hümmm
gondolod, hogy tényleg nem tudja vagy csak véletlen. talán. aztán elgondolkodsz, hogy neki tudnia kéne helyesen használni... vajon véletlen vagy ártó szándék?

tőzegmalac 2012.01.27. 00:58:30

@"Zsu": látom egyezik a véleményünk:DD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 01:02:42

@tőzegmalac: Ümm... Ne haragudj, de nem igazán értem. :S

tőzegmalac 2012.01.27. 01:21:26

@Picicsibe a szexistennő: majd egyszer elmagyarázom... nálam úgysem kerül feledésbe semmi:) de most megyek aludni,mert az ágy helyett alá esek:S

kiraaaaa 2012.01.27. 05:12:33

@Picicsibe a szexistennő: Az én olvasatomban ez van:)
A csaj szerintem önmagát verte át. A zsaroláshoz kell valami kényszerítő erő, amivel a befolyásolás megtörténhet.
Itt max. az lehetett,hogy a leányzó többet várt el a szexért cserébe.

Azért, mert többet várt, mint kapott nem beszélnék zsarolásról, hanem függésről( vágyott a szeretetre, rossz pasival kezdett). Pusztán alulértékeli magát.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 08:23:48

@kiraaaaa: Szerintem jó a te olvasatod (bár a pontos sztorit tényleg nem ismerem). De az emberek használják ezt a kifejezést ilyen helyzetre. Talán nem helyesen, mert ez inkább játszma. A helyes inkább az érzelmi manipuláció lenne. :)

kiraaaaa 2012.01.27. 09:45:52

@Picicsibe a szexistennő: igen, ez a kifejezés jobban illik a történetre.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.27. 11:41:08

@tőzegmalac: Én Téged? :)
Meg pillogok a szemeimmel is, és picit megnyalom az ajkam... ;)

tőzegmalac 2012.01.27. 11:44:16

@Picicsibe a szexistennő: Elcsábulok:)
Már vetem is magam a lábaid elé;)

hanabi97 2012.01.28. 19:55:38

Szerintem a posztoló hülye, és megérdemelte.

Bohumil Stejskal 2012.01.29. 13:37:15

@tőzegmalac: Nincsenek is lábai. Ráadásul mind halálosan undorítóak vagytok ma is.
süti beállítások módosítása