Átálltunk. Mit is jelent az új kommentelés?

2012. március 12. 11:45 - csajokespasik

Kedves Olvasók és Kommentelők! Szeretnénk a múlt heti beharangozónknál kicsit bővebb felvilágosítást adni a Facebook-os kommentelésről. Egyre több blog vezeti be ezt a rendszert, szeretnénk mi is lépést tartani a fejlődéssel.

 

Szerencsére nagyon sokan - akár napi 20-25 ezren is - olvassák a blogot és így a Ti kommentjeiteket is. A hétvégén Zsu kérdezett fontosakat az új rendszerrel kapcsolatban, ezek alapján foglalnánk össze most is a tudnivalókat.

Miben érzékelitek majd a változást? A sima blog.hu-s regisztráció helyett a Facebook-os accounttal tudtok a jövőben kommentelni. A facebook faladon a jövőben is csak akkor fog látszódni bármi az itteni tevékenységedről, ha ezt szeretnéd: a kommentek alatt egyszerűen ki lehet kapcsolni, hogy azok ne jelenjenek meg a facebookon. Ha így döntesz, akkor az ismerőseid sem látnak majd belőle semmit. Ugyanígy nem látszik majd semmi a blogos kommentekből a Csajok és Pasik profilokon. A két dolog semmilyen szinten nincs összekötve egymással. Arra persze mindig érdemes figyelmet fordítani - de ez nem a kommentelés miatt fontos, hanem általában - hogy a Facebook profilodat idegenek csak annyiban lássák, amennyire ezt te szeretnéd. Ezt a Facebook-on be tudod állítani és akár annyira le lehet korlátozni, hogy a neveden és a mini-avatarodon kívül semmi más ne látszódjon az idegeneknek, még ismerősnek se tudjanak jelölni Téged. Úgy látjuk az egyetlen érdemi változás az új rendszerrel, hogy a jövőben nem indapass, hanem facebook regisztráció kell a kommentek írásához. De szerencsére - ha még nincs - egy új facebook profilt készíteni kb. 2 perc, akár olyat is, amit csak a CsP blogon használsz majd a jövőben. A legfontosabb, hogy a változtatás leginkább azt a célt szolgálja, hogy még hitelesebb kommentek születhessenek, lehetőség szerint trollok nélkül. Vagy ha trollkodik valaki, akkor azt jól helyre tudjátok tenni Ti magatok is azzal, hogy a nevén szólítható az illető. Ez a rendszer általában nagyon jól működik, bízunk benne, hogy nálunk is jól fog majd!

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr674311550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.12. 12:03:01

"akár olyat is, amit csak a CsP blogon használsz majd a jövőben."

Ehhez csak annyit tennék hozzá, h a fész nem kamu profiloknak lett kitalálva. Szóval az, h odacsődítitek a nickeket, nem túl korrekt Zuckerbergékkel szemben, mert ugye ez az ő rendszerüket terheli. 

Vannak nick ismerőseim, mindig háborognak, amikor törlik őket a rendszerből... Persze nekik nincs annyi eszük, h normális kamu nevet válasszanak... :D

Na, ma is kötekedtem.

☑ kötekedés
☐ mosogatás
☐ porszívózás
☐ mosás
☑ tisztátalan gondolatok

Legfontosabbak megvoltak... ;)

Bicepsz Elek77 2012.03.12. 19:00:18

" Szeretnenk mi is lepest tartani a fejlodessel".
Na ettol feltem...
süti beállítások módosítása