Ő is házas, én is házas. Mi legyen?

2012. március 21. 07:29 - csajokespasik

„Mivel mindketten házasok vagyunk, mindkettőnk számára világos, hogy meddig mehetünk el, mi történhet köztünk és mi nem” – Levélírónk attól fél, ha belevág a házasságtörésbe, már nem lesz visszaút. Bár érik a válás a posztban szereplő férfinál, egyelőre még mindketten házasok. 

 

34 éves nő vagyok, 2 éve házas. Gyerekünk nincs és az utóbbi időben a férjemmel sem vagyunk a topon. Egyik nap hirtelen gondolattól vezérelve regisztráltam egy társkereső oldalon. Akkor még csak levelezni szerettem volna, tanácsot kérni, megtudni, mások hogyan oldják meg, hogyan lépik át a kríziseiket. Így botlottam „Róbertbe”. 37 éves. 6 éve házas. Két gyereke van. Ám a házassága nem jó. Ő írt nekem először és hamarosan oldalas leveleket váltottunk. Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam tőle és úgy vártam a minden délben érkező leveleit, hogy már teljesen beleépült a napi rutinomba a vele való kommunikáció. Egyik alkalommal felajánlotta, hogy találkozzunk. És nekem döntenem kellett.

Végül is egy találkozó még nem házasságtörés, így időpontot egyeztettünk. Nagyon jól éreztük magunkat és én már ezen az első találkozón is éreztem, hogy nem vagyok semleges neki… és ő sem nekem. Az első találkozó után újabb – és mélyebb – levelezés kezdődött köztünk. És hát arról is szó volt, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki és esetleg lehetne több köztünk… Már elszoktam az újdonságoktól, a fellángolásoktól, nevetségesnek éreztem magam - félek új emberrel ágyba bújni, lehet, nem is menne simán. Megszoktam a háziasszony szerepét és azt is, hogy akivel nap mint nap ágyba kerülök, nagyon jól ismerem. Minden mozdulatát, gondolatát. Róbert még korábban mesélte, hogy sok a veszekedés közte és a felesége között, és azt is észrevette, hogy érik a válás, mert úgy érzi, a gyerekeket módszeresen ellene próbálja hangolni a nő: gyerekek előtti megalázás és a megbeszélt, közös programok hirtelen lefújása… Az ok egyszerű: az asszony egyszer régebben félrelépett és emiatt megtört az a házasság. Hogy miért rá mérges emiatt, Róbert előtt is rejtély. Róbertnek is szüksége lenne a szexre, ami az utóbbi időben – érthető okok miatt – egyre ritkább náluk. Mivel mindketten házasok vagyunk, mindkettőnk számára világos, hogy meddig mehetünk el, mi történhet köztünk és mi nem. HA belevágunk. De az ellen mit lehet tenni, ha komolyra fordulnak a dolgok? Merthogy ez is benne van. Szép napot: Cs-né.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr144329879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek77 2012.03.22. 00:48:05

A F..buk megolte a forumot???
süti beállítások módosítása