Az is rossz jel, ha nincsen rossz jel

2023. szeptember 07. 07:57 - csajokespasik

       

               „A nyaram nagy része azzal ment el, hogy azt hittem, közös célokért hajtunk. Bíztam benne, majd elkezdtem gyanakodni, mert egyre több találkozót mondott le” – Posztolónkat azért rázta meg a pasija bejelentése, hogy lett egy másik nője, merthogy sokáig magához hasonlónak tartotta, akinek átgondolt életvitele és határozott világlátása van.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

26 éves nő vagyok, és az idei nyarat nem sorolnám a legjobbjaim közé...Már egész fiatalkorom óta arra vágytam, hogy találjak egy hozzám hasonlóan gondolkodó férfit, akivel minden élményt megoszthatok, és aki ki tudja mutatni felém az érzéseit – ha mást nem, legalább az őszinteséget. Volt egy barátom, akivel nem rég szakítottunk. Azzal a szöveggel, hogy nem akar megcsalni, őszinte lesz, talált mást, akivel még semmi nem volt. Az őszinteséget, mint írtam, értékelem, csak valahogy nem így... :( és az volt a legszomorúbb, hogy ő sulykolta főleg, hogy milyen sokra tart engem és hosszútávúra tervezi velem. Áradozott, hogy végre találkozott egy ilyen nővel, aki más, mint a többi.        

       

               Ami szomorú, hogy ő hozzám hasonló volt, szeretett elvonulni, idegesítette a rohanó, folyton változó, modern világ meg a technológiai újítások... se mobil, se játékfüggő nem volt. Komolyan azt hittem, hogy megtaláltam az igazit, aki értékel és viszonozza, amit én adok. Amit nem értek, hogy mikor volt ideje ismerkedni mellettem és miért tette? Azt nem tudom, ...lehet, hogy az élet hozta neki, nem is kereste.
Jóformán a nyaram nagy része azzal ment el, hogy azt hittem, közös célokért hajtunk. Bíztam benne, majd elkezdtem gyanakodni, mert egyre több találkozót mondott le.
Ő állítja, hogy nem történt köztük még semmi, ...ezt vagy elhiszem, vagy nem. Hogy csak barátkoztak, majd átfordult a dolog.
Az elején szép lassan haladtunk, aztán egy darabig jó volt minden, majd elkezdtem azt érezni, mintha nem lennék elég neki. Ha beszéltünk, mindig mindent tökéletesnek mondott.
Lehet, írásomból úgy tűnik, hogy vak voltam és nem vettem észre a jeleket, de azt tudom mondani, hogy amikor nincsenek jelek, gyakran pont azok is lehetnek jelek.          

 

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8618209251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szeme közé, laposan! 2023.09.07. 20:56:38

Nah, akkor itt a lehetőség, hogy végre először az életedben ne a valakivel közös jövőn törd a fejed, hanem kitaláld magad! Először is: jól kúrasd meg magad valakivel, az kitisztítja a gondolataid. Másodszor: gondoskodj róla, hogy erről az ex tudomást szerezzen (ha hiszed, ha nem, ez fontos). Harmadszor: adj lejjebb ebből a "hozzám hasonló volt" feltételrendszerből. Keress olyat, akivel JÓ, és ennyi. Túlagyalod, ez a te bajod.

body_andras 2023.09.08. 07:34:59

Ha van jel, az a baj, ha nincs jel az a baj.
Csillagom, a jelmisztikáról le kell szokni és ideje elkezdeni felnőtt ember módjára kommunikálni.
"Már egész fiatalkorom óta arra vágytam, hogy találjak egy hozzám hasonlóan gondolkodó férfit, akivel minden élményt megoszthatok, és aki ki tudja mutatni felém az érzéseit..."
Olvass könyveket, cikkeket vagy hallgass előadásokat a nemek pszichológiájáról.
1. Férfi hozzád hasonlóan nem fog gondolkodni. Másképp gondolkodik, de ettől még bajod nem lesz.
2. Nem kell a férfival minden élményt megosztani, mert 90%-ra nem kíváncsi, de ettől még képes lehet szeretni téged.
3. Kimutatja feléd az érzéseit, ha vannak, csak nem úgy ahogy azt te elvárod / elképzeled.
Fogadd el a férfit férfinak és légy boldog!

fkv.119 2023.09.10. 19:45:36

"Az is rossz jel, ha nincsen rossz jel"

Ezt Virág elvtárs is megmondta, az a gyanús, ami nem gyanús!

"idegesítette a rohanó, folyton változó, modern világ meg a technológiai újítások... se mobil, se játékfüggő nem volt"

Nyilván ezek a te elvárásaid voltak, ő meg "hát persze drágám" alapon titkolta. Eddig. De már túl sok volt az idő fészbúk nélkül. Most meg talált egy fészbúkos csajt, akivel együtt nyomkodhatja a telefonját, és körülnézés nélkül üttetheti el magát a zebrán.

2023.09.12. 10:22:53

@body_andras:
Hát az a 90% az komoly baj.

Tudod értelmes emberek egy kapcsolatban egymást segítik, érdeklődnek, sőt közös témájú dolgok érdeklik őket.

Ez vezet ahhoz hogy egy olyan kapcsolatban legyenek, ahol kényelmesen viselkedhetnek egymás jelenlétében, és képesek folyamatos kommunikációt véghez vinni.
Minek lenne együtt 2 ember, ha nem tudnak 1 szót sem váltani?
Arra ott a piros lámpás ház...

A nem normális ember mint én, igényli azt, hogy tudjunk valamiről beszélgetni, film zene, tudomány stb...
Emellett lehetek vele őszinte, mert tudja, hogy a nap végén én is ember vagyok.

body_andras 2023.09.12. 12:56:36

@kiskutyafule: Az egy dolog, hogy beszélgetni, szórakozni, művelődni IS tudjunk együtt, ha már egy pár vagyunk.
A "minden élményt megosztani" már egy veszélyes kategória. Amikor azt is elmondja, Anci-Manci mit csinált tegnap és Gizi ezután hogy nézett rá. Férfiaknak ez a téma kínzással ér fel.

2023.09.13. 12:45:25

@body_andras:
Nem Mindent, de 10% az kb egy katasztrófa...
süti beállítások módosítása