Középkorú nők érzelmeivel játszik

2012. augusztus 27. 07:09 - csajokespasik

A gáláns szélhámos minden nőt levesz a lábáról, miközben egyszerre három randioldalon is fent van. Ilyen volt egy affér a trófea-gyűjtő, online ragadozóval.

 

Kb. úgy másfél éve regisztráltam néhány oldalra, ismerkedés céljából, bízva abban, hogy esetleg társra is találok. Sokakkal beszélgettem, találkoztam is néhány emberrel, de a kapcsolat különböző okok miatt nem jött létre. Tavaly nyáron írt egy pasi, tetszem neki, szeretne levelezni! Szimpatikus volt, naponta beszélgettünk, 1-2 hónapon keresztül, a gépen, majd egyik napról a másikra eltűnt az életemből. December végén újra írt, de már egy másik ismerkedő oldalon.

Megbeszéltük, hogy az előző esetben félreértés történt, és ismét indítottunk! Kora tavasszal végre találkoztunk, kölcsönös szimpátia (vagy annál kicsit több is) első találkozás után minden hétvégén jött! Kedves, kifogástalan modorú, figyelmes ember, sokszor mondogatta: velem egy életre tervez. Nagy tervek, ígéretek stb… Nálam töltötte a húsvéti ünnepeket, és nem csak az én szívembe lopta be magát, de a környezetemben élők is megkedvelték! Áprilisban egy vasárnapi kora reggel kipattant az ágyból, közölte: most neki haza kell mennie, sok dolga van, de legközelebb tovább marad! Azóta se láttam! Őszintén? Kutakodtam utána, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy 3 ismerkedő oldalon van fenn, és minden oldalon más-más település neve szerepel lakhelyéül! A napokban vettem észre, hogy megint településnevet változtatott azon az ismerkedő oldalon, ahol éppen most portyázik! 51 éves, sajnálatra méltó egy pasi, ha csak az az egyetlen szórakozása, hogy középkorú hölgyek érzelmeivel játszik, mert gyanítom, sőt tudom, nem én vagyok az egyetlen, aki nagyot csalódott benne!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr964734219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása