Lányok, készültök valamire??

2012. szeptember 19. 07:31 - csajokespasik

„Lehet, hogy ebben a 2012-dologban mégis van valami, és a nők agyát érő kozmikus sugárzástól menekülnek a férfi-jelenléttől?” - Levélírónk egy fura jelenséget figyelt meg a közvetlen környezetében: idén nyáron a nők menesztették az aktuális pasijukat, barátjukat, férjüket. Rossz előjel vagy csak fura véletlenek sorozata?

 

Sziasztok! Gondoltam, megkérdezlek titeket is… Szóval… Idén nyáron egy nagyon érdekes jelenségre figyeltem fel: több ismerősömet pont idén nyáron (májusi-augusztusi időszakon belül) egyszerre hagyta el a nője - a barátját, férjét, élettársát. Most kicsit én is aggódni kezdtem, hogy a jelenlegi barátnőm is esetleg „veszi a hívást”, és elüget : ) De ez nem történt még meg, le is kopogom. Egyik ismerősöm élettársa a nyár közepén a 4 hónapos gyerekkel lépett le tőle, minden indoklás nélkül, és nem egy másik pasi miatt, hanem egy üres lakásba.

Úgy tudtam, jól megvannak. Ismertem a nőt is, de szegény hapsit nagyon kikészítette, pedig ő nem olyan pasi, akit a nők ott szoktak hagyni: csendes, párját a tenyerén hordozó, (ahogy mondani szokták, odaadó, figyelmes), ritkán jár el szórakozni stb.. Másik ismerősöm felesége júliusban, szintén minden indoklás nélkül (vagy csak kevéssel, hogy „nem passzolunk”) válni akar. Itt viszont el tudom képzelni, hogy pasi van a képben, mert hát a hölgy már előtte sem az apácazárdából jött, hanem igen nagy étkű volt, sosem volt magányos, kézről-kézre járt. Ezt a fajtát nem is szabadna soha elvenni. Jó, ezt értem. Három haveromat szintén idén nyáron hagyta faképnél a nője, három egymást követő hónapban, mintha megbeszélt koreográfia alapján hajtották volna végre – az egyik srác a jegygyűrűt kapta vissza a lánytól… Nem tudom, mi lehet a levegőben. Egy munkatársamtól szintén most nyáron szabadult meg a barátnője, ő legalább annyit mondott 1 év után, hogy mégse vele akarja leélni az életét + még egy kis karrierépítésbe is belevágna. Még tudnám folytatni a nyári-aratás indexet, de azok inkább csak távoli ismerőseim, és nem ismerem mindkét felet, lehet, hogy ott joggal hagyta el a nő a pasiját. Ülünk egy helyen augusztus elején: az egyik haverom hozta két ismerősét, akik 2 sör után azt beszélték meg előttünk, hogy mindkettejükkel szakítottak, hetekkel ezelőtt. Mindegy. Lehet, hogy ebben a 2012-dologban mégis van valami, és a nők agyát érő kozmikus sugárzástól menekülnek a férfi-jelenléttől? : D Lányok, készültök valamire?? Mi ez az időzítés?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr934786485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása