Nem én vagyok a szexuális analfabéta

2012. október 15. 07:35 - csajokespasik

„Felhívtam magamhoz. Gyertyafényes vacsi, bennem 90% izgalom. Smárolunk, már elértünk az ágyig … De STOP! Leállít” - Kicsi lány, nagy száj. A melóhelyen rámenős a kis dög, de a tettek mezején nyúl. A pasi mindent megtesz a nőért, de minőségi szex helyett csak egy rejtélyes, önreflexiós szöveget kap, ami rövidre is zárja a kapcsolatot. Egy újabb nő tett lóvá egy újabb pasit.

 

Tapasztalatom? A szép lányok fennhordják az orrukat, gorombák mindenkivel, és ahogy a Kft-dal is mondja, „Nem állnak szóba velem”. Nem is olyan régen mégis szóba állt velem egy ilyen hölgy, sőt, ő indított. Nagyon adott magára, minden héten kozmetikus, mindig tökéletes hajzat, drágának tűnő műkörmök. 25 éves lányka. Amikor úgy alakult, hogy áthelyeztek mellé, 1 hetet dolgoztunk együtt. Ami nagyon zavart benne, hogy állandóan fontoskodott, az ügyfelek előtt úgy adta elő magát, mint a vezérigazgató, azok meg többnyire be is vették, hogy ő itt bizony valaki, nem csak adminisztratív (és dekoratív) munkatárs, aki kihívóan tud mozogni a folyosón. Élő díszlet.

Zseniálisan tudta kelteni a munka látszatát. Ettől eltekintve, mint nő, nagyon bejött, és reméltem, hogy ez a póz nála csak manír. Többször elképzeltem őt, milyen jó lehet vele az ágyban és mennyi mindent tudnék vele csinálni és ő mennyi mindent velem. Viszonylag alacsony volt, hozzá nagy száj (úgy értem, hogy hajlamos volt nagyokat mondani, és a szexről is nyíltan tudott beszélni)… ez megmozgatja azért egy egészséges férfi fantáziáját. Egyik nap sokat beszélgettünk, és – legnagyobb meglepetésemre, először el sem hittem – azt mondta, olyan jó velem dumálni, egyszer találkozzunk munkán kívül is, sőt, már holnap, mert jön a hétvége, s nincs programja. Tehát nincs pasija. Pedig az ilyen darabok nem sokáig járnak egyedül. Találkoztunk. Miután már elhelyeztek onnan, tartottuk a kapcsolatot. Egyre többször találkoztunk… És eljött a nagy pillanat is: felhívtam magamhoz. Gyertyafényes vacsi, bennem 90% izgalom. Smárolunk, már elértünk az ágyig… De STOP! Leállít. Azt mondja, nem úgy értette, és nem akarja, én értettem félre. Elmegy. 2 hét szünet. Nem hívom, nem hív. Aztán rácsörgök. Úgy tűnt, mintha örülne, hogy hívtam. Megint feljön. Megint nekilátunk, de már mindenre fel vagyok készülve, hogy le kell állnom. De nem így történik… Rendesen eljutottunk a szexhez. (Vagy nevezzük bárminek…) Ugyanis a lány csak feküdt, feküdt, (jó, néha megmozdult). Úgy tűnt, nem nagyon érdekli az egész. Ez lelombozott. Akkor meg mi volt az a nagy szöveg bent, hogy ő igenis mer beszélni a szexről, elég nyíltan? Mindegy, csak a végére értünk, (a vége felé, mintha kicsit felvillanyozódott volna, de az előbbi teljesítményéhez képest ez nem volt nagy változás). Hogy mondjam… Kettőnk közül nem én vagyok a szexuális analfabéta. Ez a csaj valami érzelmi rokkant. Másnap azt írja nekem (szó szerint idézem): „nem akarok függeni mástól, a boldogságom, az identitásom fontosabb, és ennek megfelelően nem hagyom, hogy bárki kontrolláljon. Ha valakivel vagyok, olyankor nem vagyok a saját érzelmeimnek és tudatomnak ura.”  - Érti ezt valaki? Sikerült megfejteni? Nekem nem. Nem vagyok annyira kétségbeesett, se csúnya, hogy törjem magam egy ilyen csajért, vagy netán megfejtsem a pici lelkét, de azért érdekes az eset. Van értelme elbűvölni egy nőt? Megéri teljesen feleslegesen próbálkozni? Én egy jó darabig letettem róla. Sose lehet teljesen megismerni egy nőt, ha nem engedi. Kinek van erre energiája, úgy, hogy a kudarcot is belekalkulálja - és nem bánja?

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr734849027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Catoo 2012.10.15. 20:03:46

Upszz! .... sajnos az ilyen nőket nehéz kikerülni, de tanuló pénznek jók. Csináljon vele más kapcsolatot. Te pedig egy puncival okosabb lettél... :)
süti beállítások módosítása