Nem merem elmondani neki…

2012. október 17. 07:26 - csajokespasik

A felpörgött pasi megmondja a barátnőnek, hogy ne ragaszkodjon hozzá, nem egymásnak lettek teremtve, és ha tovább macerálja, elmegy dolgozni egy tengerjáró hajóra. A lány erre mérgében lefekszik egy másik pasival. Idővel a hullámok csitulnak és a kis tengerész megszelídül, de ha a csaj bevallja neki a félrelépését, könnyen zátonyra futhat a kapcsolat.

 

Sziasztok! A sztorim: a barátommal két éve együtt vagyok. Pár hónapja azt mondta, ne ragaszkodjak hozzá, mert mindketten tudjuk, hogy nem egymásnak vagyunk teremtve hosszú távon. „Jó volt hülyéskedni két évet, de nem veled akarom leélni az életem" – ez így elhangzott. Nagyon rosszul esett, meg is lepett, nem mondom. Erre én forgattam magamban mindezt, míg dacból belementem egy rövid kapcsolatba egy másik sráccal, de nem kellett volna! Ugyanis úgymond akkor még együtt voltunk… Ha megtudná, a büszkesége nem engedné, hogy ezek után ne dobjon el. Ha elmondom, megbántom.

Ő csak őszinte volt. Azért sem kellett volna megcsalnom, mert ő volt az első nagy szerelmem. Én ezek után túlzott féltékenykedéssel reagáltam, de mélyen belül tudtam, hogy csak a bűntudat játszik velem. Sokszor oktalanul számon kértem… Tudom, hogy sokat dolgozik, de azt nem értem, hogy miért mondott le előre lefixált programokat. A kapcsolatunk az elején nem erről szólt. Most azt tervezi, hogy elmegy tengerjáró hajóra dolgozni és félévenként fogom majd látni őt. Tudom, hogy nem bírná és csak azért mondja, hogy bántson… nem merem elmondani neki, hogy félreléptem, és az is para, hogy mi van, ha kiderül? Mert az illetőt ismeri, távolról, de ismeri… azóta "Illetővel" csak találkozunk, nincs semmi szex. Tudom, hogy ő nem fogja elmondani neki, de a dolog attól még megtörtént és a titok ott lóg a fejünk felett. És talán jobb lenne, ha tőlem tudná meg. Vagy tartsam örökre titokban, hagyjam el azt a férfit, akivel dacból belekezdtem valamibe, és nyugodjak bele egy ideiglenes, bizonytalan kapcsolatba? Legyek lojális ahhoz, aki megmondta, hogy nem leszünk együtt sokáig? Ezzel most nem engem alázott be egy kicsit? Mintha egy bérelhető szolgáltatás lennék… Ugyanis most erről szól a játék. Könnyű lenne elhagyni, de azóta történt valami… Napról-napra kedvesebb hozzám, törődik velem és azt mondta, százszor megbánta, amit mondott, az szinte nem is ő volt. Csak fel volt pörögve. Úgy néz ki, újrakezdjük, és én itt hordozok magamban egy titkot, amit vagy most mondok el neki, vagy semmikor, és bízom benne, hogy más úton-módon sem jut majd a tudtára. A másik: ez a hirtelen kedvessé válása pár nap alatt zajlott le, egy éles váltással. Vajon miért? csak nem ő is félrelépett és ugyanaz nyomasztja, mint engem?? Ezt onnan tudom, hogy az egyik vitánk alkalmával más lányokról kezdett beszélni, hogy ő vele, és vele, meg vele, milyen jó lenne, mert milyen szép és érdekes nő… és összehasonlított velük: ez és ez tetszik neki bennük, ami belőlem hiányzik. Ezek a tények, azt hiszem, sikerült összefoglalnom. Köszönöm, ha elolvassátok, szép napot: tNt.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr704853426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása