Fogfehérítő-készlet karácsonyra?

2012. december 24. 07:27 - csajokespasik

„Nem értem, a párom miért nem hajtja el a nőt, miért kedves vele? Ezzel kvázi olyan, mintha közel akarná tartani magához” - nem sok karácsony-témájú történet érkezett, azok közül is ez a legértékelhetőbb. Ha az ex nő ajándékkosarat kap, te meg csak egy fogfehérítő-cuccot, akkor kezdhetsz csomagolni.

És mint már jól tudjátok: idén segítünk a legjobb szilveszteri program megtalálásában, sőt, társaságot is ajánlunk hozzá! A CsP-n egyre több szilveszteri program közül válogathatsz, és megmutatjuk azt is, kik lesznek ott az egyes helyszíneken. Érdemes benézni hozzánk. A programlista folyamatosan bővül: ha tudsz egy eseményről, küldd el nekünk a szilveszter@csajokespasik.hu -ra, ha jó a buli, bekerülhet a listánkba.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

 

Sziasztok! Tavaly nyáron jöttem össze a jelenlegi párommal, és tavaly decemberben volt az első közös karácsonyunk. Én örültem, hogy egy új férfi került az életembe, ő viszont még mindig nem tudja (szándékos jelen idő) kiheverni a volt nőjét. Az előttem való kapcsolata nem végződött túl szerencsésen, mert a csaj megcsalta őt, ráadásul egy közeli munkatársával. Elég nagy balhé volt, és szegény pasi többnyire nem is tudott mit tenni, kvázi végignézte az egész folyamatot. Azon a karácsonyon történt, hogy a volt nő újra felbukkant, felvette vele a kapcsolatot, az a buta pedig fogadta.

Nem szólok bele, nem az én dolgom, de ha valaki ennyire átvág, én nem kedélyeskednék vele. Nem azért mondom, mert anyagias vagyok és ajándék-függő, de az első karácsonyon semmi mást nem kaptam tőle, csak egy fogfehérítő-készletet, ismertem már: 2-3 ezerért bármelyik multiban kapni. Örültem neki, nem mondom, de egy ilyen ajándék azért nyugtalanítja egy nő önértékelését. Odaálltam a tükör elé és azt néztem, tényleg sárgák-e a fogaim, hogy ilyen ajándékot kapok? De átlagosak… nem vakító fehér, de nem is sárgák… Miért kaptam ezt? Ugye, nem tűnik szívből jövő ajándéknak, amit hosszas tervezgetés előzött meg, ez egy olyan praktikus, „mindenki örül neki” – ajándék volt. De nem baj. Másnap felbukkan egy hatalmas ajándékkosár az előszobában. Dugdosta előlem, mert akkor láttam először, zörgős celofán, benne mindenféle. Azt mondja a Diával (az ex nője) találkozik, úgy érzi, adnia kell valamit, meg hát az együtt töltött idő, ugye… stb. Bullshit. Nem szóltam, elment. Az ő dolguk. A témának lett folytatása, annyi, hogy most, november végén megint előkerült Dia. Nem értem, a párom miért nem hajtja el a nőt, miért kedves vele? ezzel kvázi olyan, mintha közel akarná tartani magához, míg dönt, hogy mi legyen, hátha újra kéne / lehetne kezdeni (gondolom én). Ennyi idő múlva?? Mert a szakításuk óta elég sok idő eltelt, a csajnak is van valakije, neki is… Egyszerűen nem értem őket.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr884979624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása