Iszonyatosan beleszerettem

2013. február 26. 07:30 - csajokespasik

„Teljesen kifordultam magamból, igen, akár egy 15 éves hülye gyerek. Épp csak távolságtartási végzést nem kért ellenem” – a rózsaszín ködben a látási viszonyok is romlanak, hiába van összhang. Eleinte minden szép, majd minden 3 nap alatt borul, a nőből pedig képtelenség kiszedni bármilyen logikus indokot. Az, hogy helyed van a csaj piperepolcán, még nem jelenti azt, hogy a szívében is. Mitől kattannak be néha a nők?

 

Jó ez az oldal, itt egy férfi is beszélhet az érzéseiről anélkül, hogy bármelyik barátja kiröhögné, vagy csak szimplán lehülyézné. Majdnem 3 éve ért véget, talán ha 3 hónapig tartott, de még most is annyira hiányzik a személye, hogy nem tudom elmondani. Az a három hónap volt az összes kapcsolataim közül a legboldogabb 3 hónap. Akkor a házasságom romokban hevert, külön szoba, külön ágy, így éltünk. Megoldani már nem tudtuk, nem is akartuk a gondokat... Eszem ágában nem volt bármilyen kapcsolatot kezdeni bárkivel is. Egyáltalán nem volt vidám az életem. Csak a munka és a lányom érdekelt.

Aztán, ahogy lenni szokott pár béna filmben, találkoztam Vele. Mivel a harmincas éveim vége felé jártam, túl egy váláson, és megannyi rossz kapcsolaton, valamint ismét egy rossz házasság végénél, már eléggé reálisan szemléltem az életet. Nem hittem a mesékben... Neki viszont sikerült azt elérnie, amit eddig még senkinek. Iszonyatosan beleszerettem és végre boldog voltam. Fura volt, mert ilyet addig nem éreztem előtte, minden másodperce csodás volt a kapcsolatunknak, ha lehet egyáltalán ezt mondani egy ilyen rövid dologra... Annyira egymásra voltunk hangolva, hogy egymás gondolatait is kitaláltuk, mindenben összhang volt. Imádtam a hangját, illatát, haját, mosolyát. Semmi kompromisszumot nem kellett kötnöm magammal, minden tökéletesnek tűnt. Kéz a kézben séták, hihetetlen meghitt pillanatok, sok beszélgetés, sok néma pillantás. Kb. mintha 15 évesek lettünk volna. Terveztem a nyaralásunkat, közel volt, hogy bemutasson a családnak, stb. én meg már megemlítettem, hogy össze is költözhetnénk valamikor... A bizonytalanság szemernyi nyomát nem láttam, sőt, halálosan biztos voltam, hogy most megtaláltam azt, akivel le akarom élni az életem. Ő albérletben lakott, néha-néha ott aludtam én is. Minden egyre jobb volt közöttünk. Kaptam tusfürdőt, helyet a polcon. Aztán rá 3 napra útilaput. Mikor próbáltam megtudni az okot, hogy miként fordult így meg velünk a világ nem kaptam hihető, logikus választ. Igaz, még mikor semmi nem volt közöttünk, csak beszélgettünk, akkor nyomatékosan felhívta a figyelmem : amiért nem lehet kapcsolat közöttünk a Te családi állapotod (ami már önmagában kizáró ok nálam), de úgy éreztem, hogy ezen már túllépett. Persze teljesen kifordultam magamból, igen, akár egy 15 éves hülye gyerek. Épp csak távolságtartási végzést nem kért ellenem...Rohadtul ragaszkodtam, nem tudtam elengedni. Email, sms formájában egy csomószor zaklattam, virágküldés, stb. Ma már persze - visszanézve - látom milyen seggfej voltam. Tanulságos volt, mit mondhatnék... Picivel több mint 1 éve találkoztunk egy boltban teljesen véletlenül. Persze egy hosszú beszélgetés kerekedett belőle, sokatmondó pillantásokkal. Másnap megpróbáltam beszélni Vele személyesen, de iszonyatos durván elzavart. Szóval jó ez az oldal, itt egy férfi is beszélhet az érzéseiről anélkül, hogy bármelyik barátja kiröhögné, vagy csak szimplán lehülyézné. És igen, majdnem 3 éve ért véget, talán ha 3 hónapig tartott, de még most is annyira hiányzik, hogy nem tudom elmondani. Az a három hónap volt az összes kapcsolataim közül a legboldogabb 3 hónap.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr675105837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása