A 24 éves pasim 43 éves nővel csalt

2013. március 01. 07:27 - csajokespasik

„Szerintem a promiszkuitás ugyanolyan idegbetegség, mint bármelyik másik, akár férfinál, akár nőnél van jelen” – az egyik pillanatban még a kedvesednek tartasz valakit, ajándékot veszel neki és fogadsz el tőle, a másik pillanatban, ugyanez az ember már csak egy rossz emlék. Posztolónkat egy 43 éves hölgyért ejtették. Nehéz feldolgoznia, de rajta van a témán.

 

Kedves Blog!

10 hónapig voltam együtt a párommal. Ő 24, én 22. Minden működött köztünk, ha volt valami, megbeszéltük, a kölcsönös odafigyelés is jelen volt annyira, hogy teljesen elaltassa a gyanakvásom. És addig a pontig nem is volt részemről semmi gyanakvás. Egy kicsit én is hibás vagyok, mert úgy mentem bele ebbe a kapcsolatba, hogy ő az elején közölte, hogy sok kapcsolata volt már, és egyik sem volt tartós, de én nem vettem komolyan. Ha valakibe belepistul az ember, ez a dolog már csak ilyen. Vak voltam.

Három hete váratlanul azt mondta, hogy szakítani akar velem. Kérdezem: „van egy másik nő?” Azt mondja, nincs. Hát akkor? Hát semmi. Oké, szétmentünk. Pár napra rá bevallotta, hogy egy 43 éves nővel jár… Illetve már akkor is jártak, amikor még velem volt. Magyarán, megcsalt vele, de ő ÚGY gondolta, jobb, ha szélnek ereszt engem minél hamarabb „mert így tisztességes” (muhaha). Amikor még együtt voltunk, nem tudtam róla, hogy anya kell neki. Nem tudom, hol szedték fel egymást, nem is érdekel. Ami érdekelt volna: Vajon mivel fogta meg a nőt? De az sem kizárt, hogy a nő mászott rá, az meg hagyta. Azt írta, nagyon boldogok. Tudtam, hogy nem sokáig, max pár hónapig járt lányokkal előttem is, így nem sok jövőt jósoltam nekik, kicsit még sajnáltam is a nőt. Azt sem értettem, miért mondja el a szakítás után, hogy tulajdonképpen megcsalt? Kicsit eltűnt a gerince, mikor direkt megkérdeztem, hogy egy másik nő miatt, és a szemembe mondta, hogy nem. Ha ilyen habitusú, hogy fűvel-fával… hát, szerintem a promiszkuitás ugyanolyan idegbetegség, mint bármelyik másik, akár férfinál akár nőnél van jelen. Úgy érzi, mindenkit meg kell kapnia, kortól függetlenül. Nem rég rám írt face-en, azt mondta, hogy jó az új kép, amit kiraktam magamról. „Jól nézel ki” – mondta. Nem tudtam kihagyni és azt írtam vissza neki: „Biztos jobban, mint a pótanyád”. Ezután már nem válaszolt. Kíváncsi vagyok, meddig maradnak együtt… Igyekszem magam túltenni a történteken, de mégis bánt, kicsit megalázó. Az egyik pillanatban valakit a kedvesednek tartasz, ajándékot veszel neki és fogadsz el tőle, a másik pillanatban, rövid átmenettel, már a megalázód és egy rossz emlék.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr195111066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása