A melója kivégzi a kapcsolatunkat

2013. március 20. 07:22 - csajokespasik

„Ha megvan a gyerek, utána én sem leszek valami jó passzban, a szülés utáni dolgok miatt, és akkor egymást fogjuk ölni?? – nehéz helyzetben van Posztolónk ugyanis a párját lassan felemészti a munkája, ő pedig nem tud tenni érte semmit. Elhagyni nem képes, de belenyugodni sem.

 

7 éve vagyunk együtt a párommal, akinek már akkor az volt a munkája, amikor megismertem, mint most. Középvezetői pozíció, ami anyagiak tekintetében jó ugyan, de rengeteg munkával jár, rögtön menni kell, ha hívják. Erre majdnem ráment a kapcsolatunk, végül én engedtem a kötélhúzásban. Ki lehetett bírni, megszoktam, boldogok voltunk. Az utóbbi másfél évben a munkája teljesen ránehezedett, velem már alig törődik, hétvégén is a fal felé fordul és alszik. 38 éves, még nem égett ki, de ez a munka olyan, hogy 40 éves korig kihasználják őket, aztán kirúgják és felvesznek egy fiatalabbat, majd ha az is kiöregszik, ő is repül.

Ez egy ilyen szakma, ezt el is fogadtam, ha már lebeszélni nem tudom róla. Mert látom, hogy rá fog menni ő is. Viszont kb. másfél éve elküldték az egyik kollégáját és az ő vállára rakták az ő munkáját is, amíg nem találnak mást arra a posztra… és másfél éve nem találnak mást… hülyék lennének, ha látják, hogy ő is egymaga elviszi a hátán, minek két fizetést kiadni? Ő pedig egyre betegebb emiatt, mert túlhajszolja magát. Régen szerette, amit csinál, ma már nem hiszem, hogy így van ez nála. Azóta parancsolgat itthon, mindenbe beleköt, rajtam vezeti le a dühét, de ha elhagynám, én lennék a legnagyobb szemét. Tudom, azt nem viselné el. Ezt én is így látom, de ha beszélni nem lehet vele, akkor hogyan értessem meg vele, hogy szenvedek? Ha már a saját szenvedését leplezi, mert büszke és eltökélt. Ha legalább tudnám, hogy egyszer ez el fog múlni nála, könnyebb lenne, tudnám, mit tehetek érte. De így még gyereket sem tudunk vállalni, pedig már ideje lenne. Nem beszélve arról, hogy ha megvan a gyerek, utána én sem leszek valami jó passzban, a szülés utáni dolgok miatt, és akkor egymást fogjuk ölni?? Közönyös sem lehetek, de elutasító sem, mást meg nem fogad el… Már semmit nem tesz bele ebbe a kapcsolatba. Nem tudom, milyen kimenetele lesz, illetve a jövőben lehet-e ennél rosszabb.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr725149548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása