Először a biciklin vesztünk össze

2013. április 09. 07:29 - Panni CsP

3 hónap boldogság, 5 hónap gyötrelem. A birtokló pasi átnézi a barátnő mobil számláit, és kitiltja a lakásból a bicaját. Mindeközben az ex nőjének is irogat, amiről be is számol párjának. A sok szemétséget egyetlen apró bocsánatkéréssel próbálja enyhíteni, és a lánynak úgy tűnik ennyi elég is. Tovább tűrni vagy lapozni?

 

Sziasztok! 8 hónapja vagyunk együtt, ő 29 éves, én 25. Egészen addig rendben ment minden, (3 hónapig) amíg hozzá nem költöztem. Korábban nem tapasztalt, új arcát mutatta meg, elkezdett rám szállni, irányítgatni. Korábban szó volt arról, hogy bemutatnám a szüleimnek, akkor még benne volt, most már határozottan elzárkózik. Visszagondoltam arra a szép három hónapra, amikor még normális volt velem… Persze, az elején mindenki a legelőnyösebb arcát mutatja a másiknak, szép is lenne fordítva. Mondjuk, ha azt az arcát mutatta volna nekem, amit most, nem jutunk el eddig.

5 hónapja lakom vele. 5 hónapja megváltozott minden. Már nem érzi szükségét annak, hogy velem törődjön, már nem számítok neki, mintha mindegy volna és csak az ő véleménye számítana. Először a biciklin vesztünk össze, mert én csak azzal járok, egyszer csak kitalálta, hogy ne hozzam be a lakásba többet, oldjam meg valahogy – bár addig nem emelt ellene kifogást, addig nem zavarta. Leraktam egy tárolóba. Ami a legjobban fáj, hogy a megkérdezésem nélkül dönt, hova menjünk, mit csináljunk. Még azt is eldöntötte helyettem, hogy nem kell nekem angol tanfolyam: "minek? úgysem mész sehova. Hogy okosabbnak tűnj?" Szerinte az sem kell már, hogy bemutassam a szüleimnek, egyre csak tolja ki a dolgot, szerintem azt hiszi, biztos elmeséltem már nekik, hogy milyen szemét lett - pedig nem. Átnézi a mobilom számláit, nem tudom, mit keres, gondolom azt, hogy kivel beszéltem. Egy hete megmondtam neki, hogy véget akarok vetni ennek a kapcsolatnak, ő pedig azzal jött, hogy elkényeztetett nő vagyok, aki nem tudja, mit akar…. És menjek, ha akarok. Amúgy már régen felvette a kapcsolatot az exével, írogat neki, és reméli újra összejönnek - mondta. Hogy még el is mondja, görény dolog a részéről. Utána nem sokkal bocsánatot kért és azt mondta, csak hazudott, mert fel akart cukkolni… meg elborult az agya. És most nem enged elmenni sem. Szerintem még mindig az exével levelezik, csak tagadja. Ennyit köszönhetek neki: 3 hónap boldogságot, de 5 hónap szenvedést, bizonytalanságot. Ami a kapcsolataimat illeti, nem szeretem a gyakori váltásokat, nekem eddig minden kapcsolatom, minimum 1 évig tartott, mert nem a szexért, pénzért, egyébért vagyok vele, hanem azért mert RÁ lenne szükségem, de most minden összeomlani látszik. Nem vagyok lelkileg erős, sem olyan, aki asztalt borítva elviharzik. Meg lesz majd, de ehhez nekem idő kell. Vagy ezek után még meg lehet bocsátani neki?

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr115212756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása