Ha nem költözöm vele, elhagy

2013. május 14. 07:18 - Panni CsP

A barátnőt választás elé állítja a pasija: vagy vele költözik vidékre, vagy elhagyja. Posztolónk nem tudja felvenni a versenyt egy épülettel, de sajnálná, ha az amúgy jól működő kapcsolatot téglánként bontanák szét. A vidéki kégli valódi szerelem, vagy csak ürügy a másik távoltartására?

 

Kedves blog,

Azért küldöm be a történetem, mert láttam, hogy mindenféle témával kapcsolatban lehet kérdezni és néha értelmes tanácsok is születnek. Négy éve vagyunk együtt a párommal. Ő 39 éves, én 27. Már régóta, tulajdonképpen a megismerkedésünktől kezdve, tervezi, hogy vidékre költözik majd, mert ott minden szebb és egyszerűbb és trallala. Tervei is voltak, nézte a házakat, kalkulált, de pénze nem volt. Most úgy alakult, hogy az egyik rokona révén hozzájutott egy fél házrészhez, vidéken, bár nem azon a hegyes-dombos környéken, amiről folyton álmodozott, hanem az Alföldön.

Neki nem került semmibe, az a házrész amúgy is üresen állt, mert az ott lakó rokon nem használja. Felajánlotta, hogy ha a párom rendbe szedi, beköltözhet. Amióta lement és látta, teljesen megszállottá vált. Minden második hétvégén lemegy, takarítgatja, rendezgeti. Már teljesen fogadóképes. A baj ott kezdődött, hogy ő aztán teljesen magától értetődőnek vette, hogyha ő oda leköltözik, akkor én zokszó nélkül követni fogom majd. Meglepte, hogy nem így lett. Mert nekem a fővárosban volt minden: család, munka, barátok. Egyébként ugyanez neki is. Nem hiszem, hogy megérné hosszútávon, ha most oda lemennénk. Szerintem kb. két hétig lenne vadregényes a dolog, utána feltűnnének a hiányok: hogy nincs senkink és semmink ott. Ezt el is mondtam neki. Azt felelte, hogy őt nem érdekli, akkor megy egyedül, és ha nem tartok vele, az az én bajom. Ezt értsem úgy, hogy akkor elhagy? – kérdeztem. Azt mondta, esetleg, akkor egyedül maradok a pesti lakásunkban. Miért nem lehet csak hétvégi háznak használni a szerzeményt? Minek feltenni egy ilyen ügyre egy amúgy jól működő kapcsolatot? De ha már csak ennyit jelentek neki, hogy egy házért elhagyna, akkor nem is működik jól… Választás elé állít, hogyha nem megyek vele, vége… Tudja, hogy nem hagyhatok itt mindent, de akkor is csak ezt szajkózza. Az is megfordult a fejemben, hogy mindezzel csak engem akar lerázni. Bár ennek ellent mond a ragaszkodása, hogy azt a másik életet is velem képzelné el. De kevés más magyarázat van. Köszönöm: S.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr805299354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása