Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy 19 éves csaj játszik velem

2013. május 15. 07:23 - Panni CsP

„Tudomásul veszem és elfogadom, ha visszautasítottak, de a játszadozást nem tolerálom” – Posztolónk bedőlt egy 19 éves csaj szövegének, miszerint csak 30-on túl ismerkedik, ugyanis ő a komoly férfiak társaságát keresi. Később kiderül, hogy ez egyáltalán nincs így…

 

Hello,

Nem régiben megismerkedtem egy 19 éves csajjal a neten. Én 32 vagyok. Elmondtam neki mindent, válaszoltam, amit kérdezett, volt fotócsere is, tehát nagyon nem tudom, mi formálta át a gondolkodását. Azt írta akkor, hogy ő csak 30-on felül ismerkedik, mert komoly embert keres. Az első randi jól is sikerült, határozott szimpátiát éreztem a részéről. Ezt követően 3 napig se kép, se hang. Én hívtam fel. Találkoztunk megint. Járni kezdtünk, ment minden, ahogy történni szokott.

Aztán egyszer csak megint eltűnés. Tudomásul veszem és elfogadom, ha visszautasítottak, de a játszadozást nem tolerálom. Amikor telefonon nem érem el, írok neki: azt írja vissza, „nem vagyok annyira az esete”. - És erre most jössz rá?? Közel 2 hónap után? Sosem alázkodtam meg nő előtt, hogy könyörögjek neki, gondolja meg magát, adjon egy esélyt vagy legalább időt… Én csak szeretném megérteni, mi mozog a fejében. Esetleg bejött egy 21 éves srác, és azért dobta a keresett „komoly kapcsolatot”? Az a gyanúm, hogy az ilyenféle lányok csak bebeszélik maguknak, hogy nem csak a szexet keresik, hogy ők csak 30-on felül ismerkednek, oda ne rohanjak, mert érett gondolkodásúak… de a tényeken ez mit sem változtat: ugyanolyan ösztönlények, mint mi, férfiak. Csak szeretik letagadni. Most abban maradtunk, gondolkodik. Hát, ha ezen gondolkodni kell és én eldöntendő kérdés vagyok, akkor nem tudom… Nem tudom érdemes-e hajtanom rá. Magamban kerestem a hibát. Arra is gondoltam, hogy az ágyban nem tetszett neki valami, de mivel többször is együtt voltunk, és láthatóan nem unatkozott, ezt elvetettem. Úriember is voltam, odafigyeltem rá, ha nem felelt meg neki egy program, másikat kerestem, meghívtam vacsorázni. Ez is kihúzva. Csak egy másik pasira tudok tippelni. Vélemény?

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr265300955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása