A pasim már lemondott rólam

2013. június 25. 07:50 - csajokespasik

Ha a pasi elviharzik egy számára kínos beszélgetés után, a nő arra gondol, mégis rátapintott valamire. A pasi talán pont ezt az alkalmat várta, hogy kicsússzon ebből a kapcsolatból. Mi minden zajlik le egy férfi fejében 3 nap alatt?

 

hello! Néhány héttel ezelőtt volt egy beszélgetésünk a párommal, még csak nem is veszekedésnek hívnám. Csak érdeklődtem, de ő úgy fogta fel, hogy erősen féltékeny vagyok és támadom, mert ő túl sokat találkozik egy volt kolléganőjével. Minden bizonyíték nélkül állítottam ezt, ami így könnyen tagadható, nem állt meg a lábán. Ami furcsa volt, hogy ő nem is nagyon védekezett, nem vett komolyan, annyit mondott, hogy túlzok, ő csak azért találkozik vele, mert a nő hívta, csak beszélgettek, ő egyébként férjnél van.

(És ha férjnél van egy nő, akkor természetesen más férfinak már nem teszi szét a lábát, nem is hallottam még ilyenről). Szóval, a férj gyenge érv, nem nyugodtam meg. Aznap, a beszélgetéstől számítva, más volt a hangulat, érezhetően megváltozott. Amikor este hazament, nem mondta, hogy mikor jön legközelebb. Még csak nem is köszönt el. Amikor 3 nap múlva felhívtam – mert addig vagy naponta jött, vagy naponta beszéltünk - hogy miért nem hívott, azt mondta, érezte, hogy már nem bízom benne és részéről a folytatásnak nem sok értelme van. Nincs jövője kettőnknek, ha nekem ilyen a hozzáállásom és valószínű, gyanakvásom - szerinte - később csak súlyosbodni fog. Mert vegyem tudomásul, neki sok női kollégája és barátja van. Azt is mondta, hogy már lemondott rólam. És ez volt a legsúlyosabb mondata, ami megrázott. Azóta nem beszéltünk. Nem hívott, nem hívtam. Nem tudtam, mit csináljak. Nem tudtam, mit mondjak neki. És én vagyok-e a hibás? Ha nincs is most senkije, mire oda jutok, hogy félreteszem ami történt, és felhívom újra, már lesz valakije és nekem nem marad más, csak a rágódás azon, hogy én szúrtam el. Helyre lehet ezt még hozni? Ha ennyivel túlteszi magát rajtam és ha egy kis félreértés miatt szakít velem, akkor nekem azt jelenti, hogy amivel megvádoltam, lehet, mégis igaz. Úgymond, betaláltam. Vagy ez így volt könnyű neki, mert úgy léphet ki ebből a kapcsolatból, hogy igazolva látja, hogy nem ő a hibás. És: 3 nap alatt lemondott rólam?

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr75376826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása