Nem szeretném, ha mással lenne boldog

2013. július 12. 07:58 - csajokespasik

„A mai nőkbe bele van nevelve, hogy különlegesek, bármit megtehetnek, mert más szabályok vonatkoznak rájuk” – Levélírónk még mindig halálosan szerelmes abba a nőbe, aki pár napja elhagyta. Szerinte még minden rendbe hozható.

 

Sziasztok,

Öt napja szétmentünk a barátnőmmel, azt mondta, nem szeret már szerelemmel. Amikor leírtam neki az érzéseimet, felhívott és megköszönte a levelem. Egy kicsit feltámadt bennem a remény, mert miért hívott volna fel, ha nem a hangomat akarja hallani? Kíváncsi volt rám. Nem azt tapasztalom, hogy távolodna. Hiszek abban, hogy visszatalálhatunk még egymáshoz, sok múlik ezen, sok mindent éltünk meg együtt és fedeztünk fel közösen.

Tőlem mindent megkapott, mégis el akar hagyni. Sokat tanultam tőle és úgy érzem, sokat fejlődtem általa. Mindent megtettem, hogy ne unatkozzon mellettem. Iszonyúan szerelmes vagyok belé még most is. Azt érzem, mintha kezdene belefáradni az ellenállásba. Egyik ismerősöm elég kegyetlen véleményt alkotott róla a napokban: szerinte a mai nőkbe bele van nevelve, hogy különlegesek, bármit megtehetnek, mert más szabályok vonatkoznak rájuk.

Amikor beszéltünk, valahogy éreztem a hangján, hogy még ő is reménykedik, változhatnak az érzések benne is. Korábban is voltak problémáink, de nem tulajdonítottam nekik nagy jelentőséget és pont amikor megoldódni látszott minden, akkor ment el, ez durva volt. Nekem is volt olyan időszakom, amikor néha azon gondolkodtam, hogy talán nem egymásnak lettünk teremtve. Ez aztán szépen elmúlt, maguktól szűntek meg ezek az érzéseim. Mindketten máshogy álltunk a dolgokhoz. Lehet még esély a folytatásra? Főleg olyanok válaszát várom, akik voltak már hasonló helyzetben. Nekem reményt ad, hogy egyre többet beszélgetünk és gyakran ő hív, naponta akár többször is… azért ez jelent valamit. Nem szeretném, ha mással lenne boldog. 3,5 évig jártunk, ebből 1 évet együtt éltünk! Én 25, Ő 23.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr845401396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása