7 év barátságát vágta tönkre

2013. július 30. 07:31 - csajokespasik

Mit tudsz tenni, ha a csajodra rámozdul az egyik legjobb barátod? A lány elég intim levelezést folytat Posztolónk haverjával, a kérdés: miért, ha semmit nem akar? Mindkettőt dobni, vagy csak az egyiket?

 

Nekem egy kicsit eltérő történetem lenne. Idén nyáron megismertem egy lányt. Nagyon jól kijöttem vele egy darabig. A gond az egyik (volt) legjobb haverommal van, aki rámozdult. Sajnos olyan körben ismertem meg a lányt, ahol ő is ott volt, nem tudtuk kikerülni, és ha rendszeresen találkoztunk, ő is jött, és persze rajta kívül mások is. Ő folyton poénkodott vele, meg tette a szépet, amit először nem is gondoltam gyanúsnak. Az a kis bolond meg vette.

Egy darabig örültem is, hogy szórakoztatja a barátnőmet. Aztán múlt héten kiderült, hogy MSN-eznek egy ideje. Kiszedtem a barátnőmből, hogy miket ír, és elég intim dolgokat. Nagyot csalódtam a haveromban, és nem esik jól, hogy beáldoz 7 évnyi barátságot egy ilyen rossz húzásért… Amikor kiderült, először azt terveztem, hogy leülök vele beszélni, végül annyira felhúztam magam, hogy telefonon röviden megmondtam neki, hogy nem akarom látni többet és szálljon le a csajomról is. Nem tudom, jól döntöttem-e. Mert lehet, hogy nem is akart semmit. De maga a titokban levelezés elég sok mindenre enged következtetni. Abból, hogy a barátnőm elmondta, hogy miről leveleztek, arra gondolok, hogy nem történt semmi köztük. Mert akkor tagadta volna. Persze magát a levelezést nem láttam és bőven volt idejük és alkalmuk találkozgatni is. De ha ennyire vagyok semmibe véve és mást választana… akkor róla is meg van a véleményem. Mert ha barátkozni akarnak, jó, de ha a hátam mögött teszik, az gyanús. Mert miért MSN-ezett vele, ha nem akart a haveromtól semmit?

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr485433088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása