Az anyuka csak szórakozik a pasikkal

2013. augusztus 09. 07:51 - csajokespasik

„Ami még érdekes a nőben, hogy mindig elég szerencsétlen emberekkel kezd. Külsőleg rendben vannak, de valami beütése van mindnek.” – amikor a nőnek új kapcsolata van, arra már nem veszi a fáradtságot, hogy mindezt a volt pasijával is közölje. A pórul járt illető onnan értesül, hogy legközelebb már egy másik férfival látja a nőjét. Ma bemutatkozik egy kapcsolatfüggő anyuka.

 

Sziasztok!

Pasi vagyok. 30-as. Volt már pár kapcsolatom, most az egyik ilyenről írok nektek. Nem is konkrétan a kapcsolatról akarok beszélni, hanem egy nőtípust bemutatni. Harmadik személyben mesélem el, de nem nehéz kitalálni, én is részese voltam valahol ennek a történetnek. Szóval adott a nő, harmincas évei közepe táján. Elvált, egy tinédzser korú lánya van. Egyedül neveli, de költségtakarékossági okokból a szüleivel élnek. Van fix állása, abból el tudja tartani magát és a gyerekét. Eddig ezzel nincs is gond. Sok egyedülálló ember nevel gyereket.

A hölgy egyébként csinos, külsejére nem lehet panasz. Igényes is, a pasiknak nagyon bejön ugye. Ennek ellenére nem nagyon udvarolnak neki. Talán félnek tőle. De nem is kell, a maga kezébe veszi az ügyet. Általában kapcsolatban van, sőt mindig. Ilyenkor szép az élet, happy minden. Bár ha valami jó pasit meglát, nem rejti véka alá a véleményét. A párjait általában uralja, nem nagyon mernek ellenszegülni neki. A neki tetsző pasik telefonszámát megszerzi valahogy. Nincsenek óriási kritériumok a kiszemelt áldozattal szemben: ne legyen bűn ronda, és a testalkata legyen legalább normál, vagy sportos, életkorban hozzáillő. Kb. ennyi. Belső tulajdonságok nem igazán érdeklik, nem is nagyon ismeri személyesen a pácienst. 1-2 beszélgetés elég neki. Az se zavarja ha kapcsolatban van, vagy ha a pasija barátja az illető.

Szóval elvan a kapcsolatában, egészen addig, amíg meg nem unja azt. Ez általában fél- egy év. Ilyenkor előkeresi a kiszemelt áldozat telefonszámát, és küld neki egy üzenetet: „Hello Drága. Mi újság veled?...” Ilyesmi szöveggel. Na most a pasi ugye csak néz, egy tök idegen számról kap ilyen nyájas sms-t. Először értetlenkedik, ki lehet ez, valami 16 éves csitri? Azok nyomulnak így. De aztán pár üzenetváltással tisztázzák a helyzetet, ki kicsoda és mit akar. Persze ő csak unatkozott otthon és beszélgetni szeretne, kicsit be is volt csípve. De hát ebből már kialakul valamiféle párbeszéd. Kétféle kimenetel lehetséges: vagy elutasítja a pasi(mondjuk ez elég ritka), vagy belemegy a játékba. Előző esetben a csaj marad az aktuális kapcsolatában, keres egy újabb áldozatot, és eljátssza vele is ezt a játékot.

Ha viszont a pasit érdekli a dolog, akkor elkezdenek találkozgatni. Rámenős a hölgy, rögtön elmondja, mit szeretne. Nem kell étterembe, moziba hurcolászni. Innen már nincs visszaút, kialakul az új kapcsolat. Ismét jön a rózsaszín köd, megint jó minden.

Ez még talán el is megy, csupán annyi a probléma, hogy ezt a tényt elfelejti közölni az előző párjával a nő. Minek is? Egy kínos beszélgetés, sok veszekedés, anyázás, könyörgés, fenyegetőzés, sírás stb. Ezektől szépen megkíméli magát. Az ő szempontjából ez nagyon kényelmes megoldás, de az előző pasinak roppant kellemetlen. Ő annyit lát az egészből, hogy volt egy veszekedésük, pár nap mosolyszünet, aztán meg legközelebb egy másik pasival látja a nőjét. Elég nagy trauma ez neki. Ilyenkor jön a számonkérés, amit a csaj csak szűkszavúan indokol. Odadob pár nagyon fájó dolgot, meg hogy neki ez a kapcsolat már régóta rossz volt stb. A pasi vérmérsékletétől függően ebből sok minden lehet. De volt már veszekedés, verekedés, barátságok, kapcsolatok tönkremenetele miatta.

Ez a csajt nem nagyon érdekli, csak a saját boldogsága. Neki már új kapcsolata van, amiben boldog. Egy ideig. Aztán rájön, hogy ez a pasi se az ideális, és akkor megint elkezd nézelődni új áldozat(ok) után. Kezdődik minden elölről. Az új pasitól ugyanolyan gyorsan lepattan, mint ahogy az életébe lépett. Őt is ugyanúgy szó nélkül faképnél hagyja, mint az előzőt.

Érdekes a jellemrajza a hölgyeménynek. Az biztos, hogy kapcsolatfüggő. Az utóbbi pár évben nem nagyon volt olyan hét, vagy nap se, amikor ne lett volna valakije. Nem tud meglenni pár nélkül. Inkább van egy rossz kapcsolatban, mint senkivel. Viszont már akkor keresi az újat. A párja háta mögött. Elég tisztességtelen dolog. De a legundorítóbb tulajdonsága az, ahogy szakit. Illetve nem is szakit, csak ott hagyja a másikat. Szó nélkül. Az biztos, hogy ez mindig nagyon kellemetlen dolog, közölni egy olyan emberrel, aki szeret, hogy te már nem szereted őt, és mostantól köztetek vége. De ez a minimum, amit megérdemel a másik. A szemébe kell mondani a dolgokat. A telefonban, üzenetben való szakítás is nagyon személytelen, de legalább azoknál is tudatában lesz a másik fél a dolgok állásával. De hogy ezt semmilyen formában ne közölje a másikkal, az nagyfokú gyávaságra vall. Ráadásul a másik abszolút semmibe nézése. Egy normál szakítás során azért a minimális tisztelet megmarad, esetleg barátsággá formálódása is lehetséges. De hát egy ilyen faképnél hagyás után az elhagyott fél eléggé sértve érzi magát, ebből totális undor lesz csak a két fél viszonyából. Mindenféle kapcsolat kizárva kettejük közt a továbbiakban. Most ennek vagy tudatában van a nő, de akkor tényleg nagyon utálhatja a pasit, vagy meg ha nincs, akkor nagyon buta.

Ami még érdekes a nőben, hogy mindig elég szerencsétlen emberekkel kezd. Külsőleg rendben vannak, de valami beütése van mindnek. Vagy lelkileg defektes, vagy iszik, vagy rég volt nője, vagy egyéb gondja van mindnek. Pedig választhatna sokkal jobbat is külseje alapján. Pl. akinek pénze van, az legalább meg is oldhatná anyagi gondjait.

Nem tudom, mi az életcélja, végül is gyereke már van, annyira nem sürgeti az idő, férjet se akar szerintem, vagy akkor nagyon válogatós. Lehet, csak szórakozik a pasikkal. Esetleg valami régi sérelem miatt lett ilyen.

Mindenesetre elég sok pasi szívét törte már össze, barátságok mentek tönkre miatta, verekedtek is érte. Ő meg csak röhög, neki mindig van kapcsolata, a baráti köre is elnézi, hogy mindig más pasit hoz a bulikba. Meg visz haza. Nem túl jó példát mutatva ezzel a lányának.

Remélem, ő nem fogja követni az anyja példáját.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr875453153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek 2013.08.10. 03:30:01

Torogggy a magad dogaval fijam!!! En erzek valami irigyseget.... (ahogy egy regi havero mondta depressziosan: pinaja van, emiatt korlatlanok a lehetosegei(ami nem igaz mert noben is van debil, akit senki se dug).
Toroggy a sajat problemaiddal oezt jonapot!!!
süti beállítások módosítása