Nem akarnám, hogy az anyja hozzám költözzön

2024. április 12. 07:50 - csajokespasik

       

               A pasi megérti, ha a csajának fontosabb az anyja, mint ő, de neki semmilyen körülmények közt sem kötelező kedvelnie. Nincs is rajta túl sok kedvelni való, ráadásul most szóba került, hogy esetleg ő is odaköltözne hozzájuk.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Az anyósjelölt kifejezést sosem használtam a párom anyjára. A barátnőm és én pedig már negyedik éve élünk együtt, nálam. Az anyja erőszakos, kötekedő és akaratos, aki mindenkinél jobban tud mindent. A barátnőm előtt nem lehet rá rosszat mondani, és én próbálnék is tisztelettel beszélni róla, de nem lehet. Neki fontos ember, nekem nem. Egyszer nyaraltunk hármasban is, de részemről soha többet. Nem rég felvetette, hogy költözzön ide ő is, hely van. Mert olyan egyedül van szegény.        

       

               Amúgy anyu nem szegény, csak sok függősége van, így nehezen tudja beosztani a pénzét. A párom sokszor ad kölcsön neki, amiket sosem ad meg. De szerintem nem is úgy adja. Én mindennél jobban szeretem ezt a csajt, és talán még senki sem szeretett engem viszont ennyire. Szerencsére, ő az anyja ellentéte.
Én még eddig is épp csak elviseltem az anyját, úgy, hogy nem látom mindennap. Ha idejönne, örökké jelen lenne az életünkben. Végem lenne. Érthető, hogy őt nálam is fontosabbnak tartja – az anyja ezzel vissza is él -, de amikor már kihasználás szintig fajul a dolog, ott észnél kéne lennie valakinek.          

 

 

6 komment
Címkék: anyuka

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7118378025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.04.12. 08:01:33

Nagyon egyetértek a csajjal, az anya mindennél fontosabb. Egy gyereknek az az életcélja hogy az anyja támasza legyen öregkorára, ezért szülik a gyerekeket amúgyis, A férfi lecserélhető, majd jönnek újabbak, de anya csak egy van. </irony>

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.12. 12:11:30

@Lorrh:

"anya csak egy van."

Ugyan!

1) vér szerinti anya
2) mitokondriális anya
3) kihordó anya
4) mostohaanya (nem rossz értelemben)
5) nevelőanya
6. LMBTQ...XYZ anya

+1:
7. A jövőben lesz apa-anya, amikor egy leszbi pár egyik tagjanak DNS-ével termékenyítik meg a másik tag petesejtjét. Talán már nincs is olyan messze.

Lorrh 2024.04.12. 12:38:52

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
- Tegnap este hazamegyek és megkérdem anyát:
- Van valami kaja?
Igen,- válaszolta - van két szendvics a hűtőben.
Odamegyek, kinyitom és benézek a hűtőbe:
- Anya, csak egy van!

VOGAben 2024.04.12. 18:44:04

Meg a dod anya: szegecs anya, nagyon modern!

A téma viszont nagyon "zorall"! Közölni kell kerek perec, hogy az alkesz, láncdohányos, szerencsejátékfűggő mama márpediglen ide nem jöhet!!! Maradjon csak a saját hásziendájában! Ahol egyébként szerintem kurrrvajól elvan. Én is tök jól érzem magam a saját otthonomban és a nyaralómban is. A fiam is bármikor csatlakozhat és hozhatja az aktuális csaját is. Egyeztetés persze azért szükséges, de ez max. egy-két nappal előtte és nem vér komolyan... 46 évesen, nekem nem hiányzik az állandó jelenléte már senkinek. Állatoké meg végképpen nem. Korlátoz. Mert ha én megindulok, akkor meg vagyok indulva. Miattam egy macskának vagy egy kutyának se sérüljön a "kis"lelke. Ha társaság kell, megvan. Szóval, semmiképpen nem javaslom a problémás mammer befogadását! Ami még normális, az a rendszeres látogatása meg ilyesmik, heti 1-2 alkalom. A posztolónak ez jelentsen extra szabadidőt. Magyarán ez legyen a jány dolga elsősorban.

jajnemár 2024.04.14. 21:38:09

Oda ne engedd, hülye ne legyél már.
süti beállítások módosítása