Nem szólhatok bele a családi ügyeibe

2024. január 26. 07:51 - csajokespasik

       

               „Az anyját nem tartom anyatípusnak. Az apja már nem él velük. Az anyja flegma és nemtörődöm, befelé forduló” – A sztoriban forgó pasinak nem sok nője volt eddig, és már Levélírónknál is rezeg a léc, mert nem biztos, hogy szeretne beépülni egy olyan családba, ahol szemet hunyással intézik a dolgokat.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Mennyire szólhat bele egy nő a párja családi dolgaiba? Van egy barátom, nem élünk együtt. Sűrűn megyek hozzájuk. A tesójának vannak függőségi problémái, de a család, mintha kényelmesebbnek gondolná nem foglalkozni vele. Én meg megjegyeztem, hogy ezzel magára van hagyva, segítségre szorul, de leoltott, hogy nem az én dolgom, ne foglalkozzak vele.
A párom rendes, megbízható, valamennyire kiszámítható is, ami az elején tetszett. De vannak vakfoltjai, meg érzékeny pontjai. De látom, hogy zavarja, ha be kell tartania azt, amit ő ígért meg, ha az nem egyezik meg a napirendjével.        

       

               Amit a családjában látok, hogy nincs egy összefogó anyakép. Nyilván nincs sok közöm a családi ügyekhez, de a tesójával foglalkozni kéne, nem ráhagyni a dolgait, nem hiszem, hogy ez a helyes reakció. A függősége nem szabálysértési kategória, de akkor is.
Az anyját nem tartom anyatípusnak. Az apja már nem él velük. Az anyja flegma és nemtörődöm, befelé forduló.
Mindig azt érzem, hogy én vagyok a páromnál a kivétel, az áhított nőtípus, az anyja ellentéte. Elmondta, hogy előttem kevés* olyan nő volt, aki szóba állt vele, nem volt sok nője, akitől megtanulhatta volna a hiányzó mintákat.
*Említette az egyik rövid kapcsolatát, de én nem tudtam eldönteni, hogy tényleg igaz volt-e az, hogy tényleg annyira elviselhetetlen volt neki, mint ahogy beállítja.          

 

 

3 komment
Címkék: család anyuka

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6118311585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.01.26. 11:38:53

újabb bulvárpszichologizáló poszt, ajánlom a she life pont hu-t, ott hasítanak az ilyesmik.

connector 2024.01.26. 13:49:56

Ilyet a 6 évesem is tudna írni.

God Harald 2024.01.26. 18:39:39

“A függősége nem szabálysértési kategória, de akkor is.”
Akkor ezek szerint nem kislány bugyikákat gyűjt?!
süti beállítások módosítása