Az első randinak háromszor futottunk neki

2013. szeptember 16. 07:17 - csajokespasik

Késik a lány, rácsörögsz, ő pedig másnapos hangon veszi fel a telefont. Elég kiábrándító. Ezek után sokan nem is adnának második esélyt, pláne harmadikat. Levélírónk is unja már, de még utoljára nekifut az első randinak. Még arra is gondol, hogy szívatás tekintetében most rajta a sor.

 

Sziasztok! Egy ideje próbálok haladni egy lánnyal. Internetes társkeresős ismeretség. Egészen eddig bejött a laza stílusa és a fotója is tetszett, amit magáról küldött. Érdi lány. Megbeszéltük, hogy kocsival megyek, találkozzunk, aztán beülünk valahova. Nem a lakására hívott, hanem egy térre. Ez nem is zavart, persze, miért is hívna a lakására, idegen vagyok. Pontosan érkezem, délután három óra… és várom őt. A megbeszélt idő után 10 perccel rácsörgök, hogy merre jár.

Ki van kapcsolva. Várok még negyed órát, majd haza fordulok. Másnap ráírok, hogy mi a baj? Azt mondta, ne haragudjak, de nagyon másnapos volt… Azért a telefonod bekapcsolhattad volna, mondtam, de bocsánatkérés vagy mentegetőzés helyett inkább csak sajnáltatta magát, hogy milyen rosszul van. Három nap múlva újabb találkozót beszélünk meg, amit előtte 2 órával mond le. A harmadik találkozót ő javasolja, az ő szavaival: hogy „kárpótoljon engem”, ezúttal ő jön hozzám, csak a buszpályaudvarra menjek ki elé. Így is teszek. Félúton se járok, amikor felhív, hogy lekéste a buszt és nem várja meg a következőt, mert közbejött valami. Nem kicsit voltam ideges. Ezt direkt csinálja?? Most abban maradtunk, hogy én megyek hozzá megint kocsival, pénteken, úgy, ahogy első alkalommal, ugyanott és ugyanakkor. És mindenre esküdözött, hogy ott lesz. Arra is gondoltam, megérdemelné hogy most én ne menjek el, és ő várjon. Még a telefont is kikapcsolnám, ahogy ő. Próbálok mentséget találni neki, lehet, tényleg így jött össze, de akárhogy nézem, nem sok jó jellel indulna az egész.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr575516205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GizGazGéza 2013.09.16. 22:04:41

Ez a nõ link. Hagyd a pi....ba.
süti beállítások módosítása