Néha büszke rám, néha meg elzavarna

2013. szeptember 17. 07:51 - csajokespasik

„Eltüntette azokat a cuccokat, amit a volt nőjétől kapott és minden nap érezteti velem, hogy mellettem van” – eleinte úgy tűnik, hogy a pasi jó útra tért és végre teljesen elfelejtette a korábbi nőt. Most ott tart, hogy hol dicsekszik a jelenlegi barátnővel, hol meg látni se akarja, és az idegen nők levelei csak súlyosbítják a történetet.

 

Nő vagyok, 37 éves, a barátom 35. Amikor összejöttünk én már erősen valószínűnek tartottam, hogy felejtésre vagyok neki. Amikor a korábbi barátnője elhagyta őt, nagyon lesújtotta. Kicsit hajtottam rá, de bizonyos határon belül, csak feldobtam neki a labdát és ő nem is ellenkezett. Abban bíztam, hogy idővel majd tényleg elfelejti a korábbi kapcsolatát és elmélyül a miénk. Tudom, nem egyszerű: egy korábbi kapcsolatom után én is ezt csináltam, bár az érzelmeknek akkor nem sikerült elmélyülniük.

Mivel közös gépet használunk, egyszer az történt, hogy pont akkor kellett az internet, amikor az ő levelezése nyitva volt. Csak egy véletlen pillantást vetettem bele és legalább három, számomra ismeretlen női nevet láttam. Vagyunk annyira érettek, hogyha valami zavar, azt azonnal megbeszéljük. Én rögtön megkérdeztem, hogy ők a rokonai, kollégái vagy egyéb? Ő pedig nyíltan bevallotta, hogy az egyik egy netes csaj, még nem találkoztak, a többiek pedig régi ismerősök. Majd azzal zárta, hogy csak levelezik mindegyikkel, semmi több. Kérdem én: miért? ha nem akar semmit? miről leveleznek? Mi olyanról tud velük levelezni, amiről férfiakkal nem lehet? Előnyére legyen mondva, már teljesen eltüntette azokat a cuccokat, amit a volt nőjétől kapott és minden nap érezteti velem, hogy mellettem van. Barátainktól hallottam vissza, ahogy áradozott rólam, hogy mennyire büszke rám és milyen jól jöttem neki ebben az időszakban. Hogy milyen sokat segítettem neki feledni.

Most úgy élünk együtt, hogy csak félig, nekem haza kell mennem a szüleimhez, így 3-4 napokat töltünk együtt jó esetben. Ilyenkor ott a net, de volt, hogy alig írt. Illetve egyszer azt írta, hogy ne találkozzunk többet, majd reggel azzal jött, hogy felejtsem el, hülyeséget mondott. Olyan is volt, hogy felajánlottam, felmegyek hozzá X napon, és azt mondta, ne, meg fáradt, meg nem akar senkit. Tiszteletben tartottam a magányát. De lassan nem tudom, mit akar és nekem mit kéne csinálnom. Korábban sokkal többet írtunk egymásnak, ma már ez sincs így. Van, mikor nagyon jól elvagyunk, de van, mikor úgy érzem, zavarom. Miből jöhetnék rá a szándékaira? Mit jelent az, hogy mindig elvárja hogy én keressem? Én mindig elmondom, hogy szeretem, ő pedig azzal nyugtázza, hogy oké. Hiba volt nekem mondani először, hogy szeretem? Meg kellett volna várnom, hogy ő mondja ki? Köszönök minden hozzászólást!! Zs.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr15519573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hát, ez gáz 2013.09.17. 23:45:01

Szerintem kimondtad a megoldást: "Vagyunk annyira érettek, hogyha valami zavar, azt azonnal megbeszéljük."
süti beállítások módosítása