Még sose mondta, hogy szeret

2013. október 15. 07:26 - csajokespasik

Vannak olyan férfiak, akik egyszerűen képtelenek kimutatni az érzelmeiket. Jellemhiba vagy üzenet a nőnek, hogy ideje váltania? Levélírónk azon tipródik, miként lehetne előcsalogatni párjából azt a bizonyos szót.

 

Leírnék egy olyan esetet, amivel szerintem sok nő találkozott már. 1 éve vagyunk együtt, de ma sem tudom eldönteni, hogy szeret-e igazából. Soha nem mondja, azt sem, hogy hiányzom neki. Ha már régóta nem tudtunk találkozni, nem tűnik fel, hogy nagyon örülne nekem, nem mondja, hogy hiányoztam, vagy ilyesmi. Beszéltünk erről, ha röviden is, és ő akkor olyanokat mondott, amikből azt szűrtem le, hogy ő nem képes kimutatni az érzelmeit, mert nem olyan típus. De ha nem szeretne, nem akarna találkozni velem – mondta, és ezt, úgy ahogy, már el tudtam fogadni.

Az is feltűnt, hogy ha telefonon beszélünk, alig mond valamit és folyton az motoszkál bennem, hogy minél hamarabb le akarja tenni. Mert ő élőben szeret beszélni, a telefon számára egy muszáj-eszköz, nem szeret rajta beszélni senkivel – mondta. Én sem vagyok olyan, aki egész nap le nem szakad a telefonról, de ha már beszélek valakivel, akkor találok mondanivalót. Szóval, el kéne fogadnom, hogy ha nem is mutatja ki az érzelmeit, nem beszél róluk, attól még érez irántam valamit. De nekem mégis olyan, mintha kerülgetne valamit, mert „az a szó” még mindig nem hangzott el önálló, sima és egyértelmű kijelentésként.

Nem élünk együtt, kicsit messze is lakunk egymástól, másfél órányi utazás távolsági busszal. Heti kb. kétszer tudunk találkozni, ami persze kevés, de így jött ki. Nagyon sokat dolgozik, hogy fent tudja tartani magát. Nem tudom, fontos vagyok-e neki. Viszont hosszasan átölel, ha találkozunk, vagy búcsúzunk, ám soha nem fogta még meg a kezem az utcán. Tudom, ezek apróságok, de bennem megmaradnak. Tudja minden elérhetőségem, mégis nagyon ritkán használja őket. Valamiről lehet vele beszélni, de ha olyan a téma, bezárkózik, akkor hiába minden próbálkozás. Egyszer olyasmit mondott, hogy fél az elköteleződéstől, mert korábban már volt pár elég rossz tapasztalata. És ha ezeket nem zárja le, akkor velem sem tud másként viselkedni, de hogy segítsek rajta, ha nem nyílik meg?

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr405569013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kertes_Kata 2013.10.30. 10:21:52

Ez szerintem egyértelműen gyors leváltási eset. Ebből nem lesz kielégítő, boldog kapcsolat. Nem akar majd összeköltözni sem. Ne őrlődj rajta, hagyd el.
süti beállítások módosítása