Már kétszer tartottunk szünetet

2013. október 16. 07:29 - csajokespasik

„Ő inkább a szőnyeg alá söpri a problémákat, mintsem elhagyjon, én pedig lassan leteszek róla” – a kellemesen eltöltött hétvégéket eltűnések követik. A pasi hol a pénzre, hol fáradtságra hivatkozik, mégis úgy tűnik, mintha kerülné a barátnőjét. Meddig érdemes kitartani egy titokzatos tuskónál?

 

Sziasztok,

28 éves vagyok, a barátom 24. Csak sejtéseim vannak róla, mit jelent, amikor egy férfi szünetet kér. Eddig kétszer kért szünetet, pár hónapig tartott és én vártam rá, nem tudtam, mit csinál közben. Végül Ő jelentkezett. Neki nem volt még előttem komolyabb kapcsolata, így elfogadom, ha nem tudja, mit akar, de így is ellentmondásos az egész. Ha tényleg akar engem, miért lép le ilyen könnyen? Ha beszélni akarok róla, nem igazán nyitott, vacillál. Ez olyan nekem, hogy akar is, meg nem is, akar is tartós kapcsolatot, meg nem is.

Nem fűzök hozzá túl nagy reményeket, Ő a tapasztalat hiánya miatt azt hiszi, normális ez a viselkedés. Olykor valamilyen szinten azért érezteti, hogy törődik velem, ügyel rá, hogy naponta váltsunk e-mailt, vagy msn-en beszéljünk. Ha valami ünnep van, névnap, szülinap, nőnap, nem felejti el. Az elején úgy éreztem, büszke rám és felvállal: másfél hónap után bemutatott a szüleinek, volt, hogy náluk is aludtunk.

Első alkalommal azért is kért szünetet, mert nem volt pénze és szégyellte – ezt persze nem ilyen egyértelműen mondta, de úgy nagyjából ennyi volt a lényege. Én erre nem mondhattam azt, hogy segítek, és adok kölcsön, és nem számít, …hiszen azzal megsértem a büszkeségét, ami nála érzékeny pont.

Úgy érzem, még mindig nincs rálátásom, és bármennyire is szeretnék segíteni, és főleg megérteni, Ő az akadálya. Hogy ki mennyire tudja lezárni a korábbi kapcsolatait, típusfüggő. Én nehezen, nem is volt sok kapcsolatom eddig, aki meg volt, igyekeztem megbecsülni, kitartani mellette és megérteni, ha valami gubanc volt. Arra is gondoltam, hogy azért nem mer végleg elhagyni, mert konfliktuskerülő, inkább annyit mond, hogy fáradt, nem ér rá és nem jön (egyébként ez csak mostanában bukkant fel nála, aztán 1 hétig nem látom, nem is jelentkezik). A korábbi figyelmesség szünetel ilyenkor.

Nyáron sokat voltunk együtt, csodás hétvégéket töltöttem nála és a szüleinél is, most mégis úgy érzem, hogy Ő inkább a szőnyeg alá söpri a problémákat, mintsem elhagyjon, én pedig lassan leteszek róla, hogy továbbra is bemagyarázzam magamnak, hogy ez mind rendben van és megtaláltam az igazit. Elsősorban nők válaszára lennék kíváncsi: miért van ez, és mit tudok tenni (még)? Köszönöm!

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr285573096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása