A pultos lány 1 éve nem szolgál ki

2014. január 23. 07:45 - csajokespasik

„Úgy találkozgattam vele, és úgy jött fel hozzám, hogy én tele voltam reményekkel, amiket ő se hűtött le, tette magát nekem” – ha a nő, akinél próbálkozol, nem csak barátnőnek, de pultosnak sem alkalmas, át kéne értékelni a viszonyokat. A csaj felszínes, és úgy gondolkodik, mint egy VV-szereplő.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

 

Ha megoldani nem tudom, legalább beszélek róla. Amikor megismertem a lányt, még pultos volt, azóta már nem az. Kirakták. Sok mindennel nem tudott elszámolni, nem volt egy jó munkaerő. Igazából az első benyomásom igazolódott be: az a fajta, aki nem való a szakmába, un. átmeneti állásban van csak, mert ő úgyis modell lesz, meg sztár, meg nem tudom mi. Túl büszke ehhez. A vendégekkel flegma volt, nemtörődöm, ha éppen nem kiszolgált, a telefonját nyomogatta.

Mondjuk velem kedves volt, de ahogy a munkáját elnéztem, meg ahogy másokkal semlegesen beszélt… Szerintem a tulaj csak azért vette fel, hátha „kipróbálhatja majd”, de utólag valószínűleg nem érte meg neki, úgy tűnik, nem vált be a fiatal és dekoratív munkaerő. A tulaj se a fejével gondolkodott, nem volt annyi rálátása, hogy egy tenyeres-talpas csaplárosné sokkal jobban vinné a boltot. Egy ilyen nőt, mint a csaj volt, félsz megszólítani, hátha megzavarod a pult mögött… Egy ilyen csaj nem vonzza vissza a közönséget, nem is értem miért veszik fel őket, nálam nagyon számít egy helynél az, hogy milyen a személyzet, de vissza: sokat beszélgettünk, ő a pult egyik oldalán, én a másikon. Hát megpróbálkozom: a második alkalommal megadtam neki a telefonszámom.

2 nap múlva hívott, és találkoztunk. De semmi nem volt, dumáltunk. 1 évig ment ez így, úgy találkozgattam vele, és úgy jött fel hozzám, hogy én tele voltam reményekkel, amiket ő se hűtött le, tette magát nekem… De semmi. Se járni nem akar, se semmi, csak hiteget és csak beszélgetni akar. Közben kirúgták, azóta semmi.

Közben kiismertem, felszínesen él és gondolkodik, mint egy VV-szereplő, egy kirakatember. Azt hiszi, minden róla szól. Sok szívességet tettem már neki, és gyakran kért is. A napokban mondom neki: „- Nem zavar, ha nem akarsz semmit, de ha már nem próbálkozol, akkor fogd vissza magad, ne gyere, ne utasítgass, nem vagyok a férjed. Menj vissza dolgozni”. Azt válaszolja: fél év után visszamenjen a Szakmába? - Szerintem a szakma nélküled csak fellélegzett. Na, erre megsértődött, és azóta nem is jelentkezik. Hogy lekezelem őt... Valami rosszat mondtam? Megbántottam kis lelkét? Buta, de agresszív, ostoba magyarázatai vannak mindenre, amik nevetségesek, és nem látja be, hogy mekkora butaságot mondott, mennyire nincs igaza, mert azt hiszi, ha agresszíven adja elő, azzal hitelesíti. Nyomatékosítja és biztos igaz lesz. Mert ő mondta…

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr825777739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása