Két pasi között őrlődöm

2014. január 27. 07:51 - csajokespasik

„Tegnap megkérdezte szeretem-e, azt mondtam, igen. Mert nem mertem mást mondani” – egy se veled, se nélküled-kapcsolatból a legjobb akkor kitörni, ha van más jelölt. Levélírónk nem bírja sokáig a színjátékot a neurotikus pasival, és erősen gondolkodik egy új pasin.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

6 hónapja ismerek valakit, és a probléma az, hogy még együtt vagyok a barátommal, 4 éves kapcsolat. Ami közel sem nevezhető felhőtlennek, mert elég sokat és gyakran veszekszünk. Tulajdonképpen már az eleje is így indult, mégis együtt maradtunk, bár voltak pár hetes szakításaink, hiába mondtam, hogy vége, nem gondoltuk komolyan. Persze, nem lett vége. Kibékültünk újra és újra. Ennek hosszútávon nincs nagy jövője. Decemberben én mondtam ki azt, hogy vége, de ő januárra már vissza is sírta magát.

Sokat idegeskedik, amit rajtam vezet le, és ezt nem sokáig viselem el. Tegnap megkérdezte szeretem-e, azt mondtam, igen. Mert nem mertem mást mondani. Ebbe a színjátékba kezdek belefáradni. Szóval, lenne egy másik férfi, akit már régebb óta ismerek, de csak most kerültünk olyan viszonyba, hogy mélyebben is elbeszélgessünk. Még nem történt köztünk semmi, egy csók sem, csak beszélgetünk. Ő is úgy van vele, hogy addig semmi, míg le nem zártam a régit.

Neki van egy kislánya, akit nagyon kedvelek. Érzem, hogy jól meglennénk mi ketten, és megérné adni nekünk egy lehetőséget. Nem akarom már a mostani kapcsolatom tovább folytatni, tovább kiszolgálni őt és várni, hogy a szeszélye, meg a hangulata mikor mondatja ki vele, hogy most ő akar szakítani, de most már végleg. Annyiban fog csak hiányozni, hogy jóban vagyok a szüleivel és az anyja is nagyon kedvel. Csak ha most szakítok vele, akkor költözhetek el tőle. Vagy haza, vagy az említett férfihoz… és ő be is fogadna, csak még nem volt köztünk semmi és ez így olyan kényszeredett helyzet lenne neki. Meg attól is félek, hogy a jelenlegi nem engedne el, és a lobbanékonysága mások fejére is bajt hozna. Azt sem tudom, mikor és hogyan mondjam meg neki.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr295784445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása