Légy boldog! Ha nem is velem

2014. január 31. 07:56 - csajokespasik

Levélírónk azt hitte, könnyen túltette magát az ex-nőn, aki elég csúnyán dobta őt ki. Amikor megpróbálkoznak a „Legyünk barátok” című lehetetlenséggel, egész más sül ki a dologból. Most megtudhatod, hogy nem minden szakítás végleges.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A tegnapi posztolónak: én is voltam már ilyen helyzetben, de én jól jöttem ki belőle, nem adtam fel. Nálunk ő oldotta meg a dolgot azzal, hogy kidobott. Nem túl elegánsan, zengett tőlünk a ház, vagyis inkább tőle, mert ő kiabált én meg csak hátráltam. Közel egy évig voltunk együtt. Én laktam nála, de akkorra már pont lett egy saját kégli, így volt helyem. Amikor egyedül találtam magam, az utána közvetlenül eltelt három napban alig járt a fejemben, még csodálkoztam is, milyen könnyen és hamar túltettem magam rajta.

Utána viszont minden előjel nélkül rám tört a hiánya, és az, hogy többé nincs, nagyon megviselt, nem tudtam magammal mihez kezdeni. Csendben szenvedtem csak. Végül két hónap után ő keresett, hogy találkozzunk. Elmondta, hogy nyugi, nem azt akar, lassan alakul egy új pasija. Ez nem volt jó hír, de próbáltam semlegesnek tűnni. És megpróbálkoztunk a Legyünk barátok - című opcióval. Amikor frissen rakott ki, magamban mindennek elmondtam, hogy egy ilyen hisztérika nem kell, és milyen jól jártam most. Utána jött, ami jött, ezek az érzések. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de minden zökkenő ellenére is kialakulhat valamiféle együttműködés. A hullámvölgy egyébként azért hullámvölgy, mert nem állandó és nem csak alja van, elmúlik. Azt mondtam neki: „boldognak kéne lenned. Ha nem is velem” (tudom, nyálas, de ez jött ki belőlem, és valamennyire őszintén is gondoltam). Szóba került, hogy mikor viszem el a maradék cuccomat, meg azt a pár bútort… Én direkt kerültem a témát. Felmentem hozzá… és nem csomagoltam. Pár nap alatt majdnem újra összejöttünk, közeledtünk. Ha újra kezdjük, tán jól kijövünk ezúttal. De ezt csak remélni lehet. Azt tudom, hogy alapvető ellentétek nincsenek, azonos az értékrendszerünk is. Soha nem kérte, hogy változzak meg, mert ha nem szeret úgy, ahogy vagyok, akkor nem szeret egyáltalán, akkor nem engem szeret. A lényeg, hogy mindig van remény. Nem tudom, ez a felállás meddig tart majd, de még tart.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr595791003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása