Skype-on szakított velem

2014. március 05. 07:44 - Panni CsP

„Lehet, hogy zokon vette, hogy párszor kicsit ingerülten beszéltem vele. De ez még mindig kevés szakító-ok” – sms-ben, e-mail-ben és füstjelekkel szakítani nem túl gerinces dolog. Szegény Levélírónkat is a cyber-élet egyik megkerülhetetlen eszközének segítségével pattintották. Egyelőre minden magyarázat nélkül.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Pénteken lesz harmadik hete, hogy szétmentünk. Én is tehetek róla. Nagyjából fél évig voltunk együtt a barátnőmmel. A vége felé úgy éreztem, hogy romlanak a dolgok. Egyre többször éreztem úgy, hogy nem szeret már, úgy, mint az elején. Érdektelen vagyok neki. Még azzal is nyugtattam magam, hogy biztos nem így van, csak én „érzem félre”. Bíztam benne, hogy elmúlik majd és jobb lesz. Ez nem így lett. Skype-on szakított velem. Egy darabig nem is hittem el, hogy ilyen egyszerűen és ilyen primitív módon ér véget.

Korábban nem ezt éreztem a részéről, nem annak a fajta lánynak tűnt, aki csak úgy fogyasztja a pasikat, egyik se hagy nyomot benne, mert egyikhez sem ragaszkodik… Van ilyen nő. Azt se tudom, miért végeztünk. Próbáltam kikövetelni egy személyes találkozót, hogy legalább adja meg a módját, és ne így. Nem ment bele. Én abból a szempontból tehetek róla, hogy sok olyan találkozónk lett volna, amit én mondtam le, és ha ideges vagyok elég durva tudok lenni másokkal. Lehet, hogy zokon vette, hogy párszor kicsit ingerülten beszéltem vele. De ez még mindig kevés szakító-ok, és ha az is, ott és akkor kellett volna közölni velem, hogy ezért van vége. Nem tudom, mennyire érezte úgy, hogy törődöm, vagy nem törődöm vele, én úgy éreztem, pont megfelelően adagolom magam, nem sok, nem kevés, nem megyünk egymás agyára. Semmi se jogosíthatja fel, hogy lekezelő legyen velem. Mint akit kifejezetten bosszant, hogy nem tud engem gyorsan és azonnal, egy gombnyomással kiléptetni az életéből. Szerintem nincs tökéletes kapcsolat, mindenki hibázik itt-ott, de ha már beszélni se akar velem, akkor jogosan érezhetem úgy, hogy nem nálam van a hiba?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr215843975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása