Az egómnak kellett ennyi férfi

2014. szeptember 19. 07:45 - csajokespasik

„Nekem az a pár hónap rakta helyre az önbizalmamat, és ha ma ezt bárkinek elmesélném, nem hinné el rólam" - egy kiadós pasi-hárem az önbizalomnak is jót tesz. A több vasat a tűzbe-téma folytatódik, csak egy másik aspektusból. Levélírónk a szerdai posztra kíván reagálni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mindig lenyűgöz amikor az emberekben ennyire konkrét vélemény alakul ki kb. 2 perc alatt. Èn a másik oldal vagyok/voltam a 24 éves k*rva. Legalábbis nagyon hasonlított a leírás a 24 éves énemre, azzal a különbséggel, hogy nem titkoltam egyik férfi előtt sem, hogy más is képben van. Nem dicsekedtem ezzel, nem azért meséltem el, mert jópofának tartottam, vagy mert nem tudtam másról beszélni. Igaz volt és nem akartam, hogy esetleg beleélje magát valamibe, ami per pillanat nem lehetséges. Röviden, fájdalommentesen, az elején éreztettem a fiatalemberekkel. Volt, aki lelépett, és volt, aki maradt - és a maradottakkal morbid módon barátok lettünk.

Miért volt egyszerre több "kapcsolatom" ? Őszintén? Az egómnak kellett. 24 éves koromra 2*2 éves, összeköltözős kapcsolaton voltam túl. Mindkettő szerelem volt, ami felőrölt. Én a "ha kapcsolatban vagyok, megszűnnek más férfiak létezni" fajta nő voltam és vagyok máig. A második után nem tudtam ki vagyok, gyakorlatilag az eszembe se jutott, hogy tetszenék bárkinek is. Amikor először kapsz hosszú idő után pozitív visszajelzéseket ismeretlen férfiaktól, úgy érzed, végre van kiút ebből a szomorúságból, amiben egy ideje élsz. Fiatal vagy, tetszel a másik nemnek, egyedülálló vagy ..stb. Fürdesz a saját egódban. Nem mondom, hogy ez egy okos, értelmes állapot, de létezik és emberi.

Ma már megmosolygom ezt az időszakot és örülök, hogy megéltem. Az a pár hónap elég volt ahhoz, hogy ha most (kapcsolatban vagyok) olyan szituációba kerülök, ami korábban problémát okozott (pl. egy lány flörtöl a párommal, vagy velem flörtölnek) lazán tudjam kezelni. Hiszek abban, hogy a sikeres párkapcsolathoz mindkét félnek elég önbizalommal kell rendelkezniük. Nekem az a pár hónap rakta helyre az önbizalmamat, és ha ma ezt bárkinek elmesélném, nem hinné el rólam. Te kedves sztori-beküldő, meglepődnél, milyen lehet egy "ilyen" lány 5 évvel később. A mostani párom, akivel 3 éve élünk együtt, tud erről az időszakról.

Még egy gondolat, azt írtad nem szeretnél véleményt alkotni. Az, hogy valakit lek*rvázol, az egy véleményalkotás. A másik pedig, hogy én máig úgy tudtam, hogy a k*rvák kapnak valamiféle juttatást a szolgáltatásaikért. Üdv

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr826710619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croma Soma 2014.09.19. 16:45:15

Csak annyit ehhez, amivel teljesen egyetértek, hogy senkinek nem kell elszámolnia azzal, hány kapcsolata volt, és abból mennyi volt futó! Az jó ha olyan társad van, akivel még ezt is lehet. Nem neheztel érte és nem olvassa a fejedre, hanem ezt is elfogadja köszönettel a szivében. :)

Haloperidol 2014.09.19. 22:41:15

Valahol kurvára beteg lelkű kurva az, akinek az kell az önbizalomhoz, hogy több férfivel dug egyszerre.
Nincsen olyan rusnya nő, aki két perc alatt ne találna olyan férfit, aki megdugja. Ehhez nem kell nagy önbizalom.
De hát mindenkinek joga van ehhez. Biztos vannak férfiak, akik a ronggyá kúrt hülyepicsákat szeretik, más lyuksógorokkal együtt dugni. Jó egészséget hozzá.
süti beállítások módosítása