Ha a nő öntudatos, azt nem mindenki szereti

2024. március 07. 08:00 - csajokespasik

       

               „Ha egy nőnek úgymond tudatossága (vagy lelke, ahogy tetszik) van, azt sok férfi úgy veszi, hogy egy szükséges rossz. Mert nem azt keresik” – Ha egy nőnek elég kiforrottak az érzékelői, hamar kiszúrja, ha a pasi csak neki játszik és csupa szépet vetít magáról. De előbb-utóbb lebukik, mert amit mutat, csak álca.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Számomra elég visszataszító, ha valakik úgy beszélnek a nőkről, mintha árucikkek lennének, akár egymás közt is, amikor nem halljuk. Abban is elég kiforrott már az érzékelőm, ha a pasi csak rendesnek mutatja magát – addig, amíg értelmét látja.
Én sem állítom senkinek, hogy tökéletes lennék, mert nem vagyok, viszont a tiszteletet, hogy őszinte vagyok, meg szoktam adni. De ahogy járok-kelek a városban, akár társaságban, vagy ha egyedül beülök valahova, önkéntelenül is hallom, hogy egyes férfiak mikről beszélnek, és milyen kifejezésekkel illetik a barátnőjüket a háta mögött, ...mert előttük nyilván nem mernek így beszélni, de haver előtt lehet vele villogni. És övék a dicsőség.        

       

               A nők hasonló szidása és kibeszélése a pasifelfogás része, rendben, ilyen a világ. De számomra általában felismerhető, ha az illető csak nekem játszik. Persze előbb-utóbb lebukik, mert amit mutat, csak álca. Ha egy férfi külön ki is emeli, hogy ő aztán milyen rendes, más, mint a többi, az még egy gyanakvásra okot adó momentum szokott lenni nekem – a rendessége kb. a visszautasításig tart. Én már sokszor megkaptam a magamét a véleményem miatt, ebből sejtem, hogy van benne igazságtartalom :D Felvállalom. És most nem a nőket minősítem fel végtelen magasságokig, míg a férfiakat lefelé, mert én is látom, hogy vannak olyan velem egykorú, fiatal lányok, akikről annyira süt a butaság, hogy mellettük én is émelygek. Nem is kell, hogy ismerjem őket, csak megyek pár megállót villamossal, mellém állnak és hallom, miről, hogyan beszélnek... Nem vagyok elfogult.
Igazából arra szeretnék utalni, hogyha egy nőnek úgymond tudatossága (vagy lelke, ahogy tetszik) van, azt sok férfi úgy veszi, hogy egy szükséges rossz. Mert nem azt keresik. Azzal később baj lehet. ...De azt örömmel tapasztalom, amikor nem így van. Nekik is van lelkük, nekünk is, ezt csak tudomásul kell venni.          

 

 

1 komment
Címkék: megmondás pasik

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4218347599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naneszórakozz 2024.03.08. 11:20:58

Vannak okos nők és vannak buták. Vannak okos férfiak és buták. Na ezt most aztán jól megmondtam. Kb. úgy mint a poszterina.
süti beállítások módosítása