Nem csak a testszagom taszította

2014. október 02. 07:39 - csajokespasik

„Kifigurázott engem a közösségi oldalakon, hogy kis szánalmas gnóm vagyok, aki mindenáron be akar csajozni” – egy dühös kislánynak az arányérzéke is romlik és simán legnómoz egy 190 centis srácot. Edzés után ügyelj a testszagra, mert a házi feromonbomba nem mindenkinél búgatószer. Hepiendes történet következik. Tanulság: ha szórólapot nyomnak a kezedbe, azt mindig nézd meg, mielőtt kidobod.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Ami engem illet, nem vagyok az a panaszkodós féle, és olvasva a többi hozzászóló posztját, nekem is kedvem támadt leírni a történetemet. Igaz, amit leírtam azon már túl vagyok, de érdemesnek láttam leírni, és megosztani a blog olvasóival. Hasonlóan a többi hozzászólóhoz, nekem is meggyűlt sokszor az ellenkező nemmel a problémám. A szó szerint ellenkező nemmel, ami mellé betársult egy más sor akadályozó tényező. No, a legtöbb gondot az okozta, hogy a munkám amolyan ad hoc jellegű volt, avagy egyrészt sosem lehettem elég nyugodt munkaidőn kívül, mert sosem lehetett tudni, hogy mikor és hol hívogattak, hogy valahol be kellene ugranom, mert problémák adódtak.

Ebből kifolyólag nem egy randevút, légyottot le kellett mondanom, vagy esetlegesen félbeszakítanom. Valahogyan mindig úgy jöttek ki az extra megbízásaim, hogy emiatt szinte az összes leendő barátnő sarkon fordult, és nem volt hajlandó velem többet szóba állni, még a sokadik kérésre sem. Megírták, hogy nincs nekik szükségük az ilyenre, hogy bárhol bármikor otthagyhatom őket, mert hívott a kötelesség. Ez persze le is taglózott, és abban a reményben kezdtem újra meg újra a keresgélést, hogy biztosan akad az a lány, aki ezt megérti, és elfogadja. Ha pedig a későbbiekben összetalálkoztunk az utcán, az vagy elfordította a fejét, vagy az éppen aktuális barátja nyakába ugrott, hogy ezzel nekem még nagyobb bánatot okozzon. Vagy pedig a közösségin is óvva intette párkeresős lány ismerőseit, nehogy velem bármelyikük is kapcsolatba kerüljön (ez utóbbit a későbbiekben tudtam meg). Ám sajnos nem volt ilyen, ha volt is valaki, az is csak ideig-óráig volt képes kitartani mellettem. Az indok pedig ugyanaz volt minden esetben. Persze, volt, amikor eltitkoltam, hogy mit és hogyan dolgozok, de ezt sokáig nem lehetett tartani, mert a ritkított, és idő előtt lemondott találkozók, együttlétek hamar magyarázatot szolgáltattak arra, hogy nekem milyen munkám van. Tegyük hozzá, szépen is kerestem vele, mindenem megvolt, amire a korombeliek még nem is gondolhattak, és ez sokszor tett vonzóbbá a csajok szemében, ám amikor megtudták, hogy milyen módon van mindenem, akkor viszont már nem voltam ennyire kelendő, csak egy-két éjszakára.

Pedig nem kívántam sohasem az egyéjszakás kalandokat, valahogy mégis ez jutott ki nekem. A külsőmmel se volt soha semmi baj, csak egy idő után észrevettem, hogy minden lány, akivel eddig dolgom volt, valamilyen szinten kifigurázott engem a közösségi oldalakon, hogy kis szánalmas gnóm vagyok, aki mindenáron be akar csajozni. Itt jegyezném meg, nem vagyok alacsony, közel sem, mert kb. 190 cm magas vagyok, és magasságomhoz megfelelő alkattal is rendelkezem. Egy időben - félretéve a csajozást - a maradék szabadidőben eljártam edzeni, hogy viszonylagosan jó karban legyek. Ami viszont akkor történt, még engem is ledöbbentett, az edzés után elugrottam egy közeli gyorsétterembe, alig álltam sorba, máris kilökött maga elől egy olyan leányzó, aki a vasággyal együtt is 50 kg lehetett, majd azt mondja a pultos srácnak, hogy ez a kis törpe (mármint én) elém furakodott - valahogy ennyire közutálatnak kezdhettem volna "örvendeni"? - ráadásul elég istállószagú is (pedig előtte kb. 20 perccel zuhanyoztam le, és fújtam be magam egy erősebb dezodorral - ezek szerint pillanatok alatt elillant rólam - volt arra is példa, hogy azért kívánt utánam szólni valaki az utcán, hogy mintha több napja nem tisztálkodtam volna). Ráadásul még a magasságom is igencsak feltűnő volt abban a szituációban. A pultos nem igazán mert reagálni az iménti kis jelenetre, mert jóval alacsonyabb volt nálam. Viszont a kiscsajnak adott igazat. Hála az igen magas tűrőképességemnek, nem kértem a panaszkönyvet (kellett volna?)

Na, mindegy ez csak egy kis kitérő volt. Szóval, hogy normálisabb színben tűnjek fel a lányok számára, elkezdem valami jobb munkalehetőség után nézelődni, de nem sok sikerrel, cégnév, és munkakör említése után - finoman szólva - eltanácsoltak. Úgyhogy nem maradt más, hogy a munkámba temetkezzem. Valamint az izzadást fékeznem, ami az edzések alkalmával keletkezett, valamilyen módszert kellett találnom, mert ha így is próbálkozok, akkor az illatállományom lesz a riasztó tényező.

Lecseréltem a teljes ruhatáram, természetes alapú tisztító-és mosószereket szereztem be, és meglett az eredmény, egy idő után nem voltam olyan illatállagú. Egyszer viszont úgy történt, hogy egy újonnan nyílt irodaháznak kellett valamilyen hibaelhárítást elvégezni, mikor is a munkám végeztével a recepciós lány egy amolyan brossúra félét akart a kezembe adni, melynek borítóján az irodaház képe szerepelt. Eleinte nem kívántam elfogadni, mert azt hittem, hogy a lány szemében valami leendő bérlő lehetek, vagy ilyesmi. El is tettem, majd a parkolóba menet kinyitottam, benne egy jegyzetlapon a lány elérhetőségével, és egy rövid levéllel, hogy szívesen találkozna velem valamikor. Nos, a találkozásokból igen hamar közeli barátság lett, majd szerelem, és Neki köszönhetően olyan munkára tettem a későbbiekben szert, hogy normálisan el tudjuk tölteni szabadidőnket, nem szól bele senki és semmi. És hosszú idő után végre igazán boldognak érzem magam. Hupert

 
Szólj hozzá!
Címkék: vita kosár feromon

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr766752039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása