Lehet egy melegből heteró?

2014. október 08. 07:47 - csajokespasik

„Ő lenne az Igazi lelki társam. Külsőleg is nagyon bejön, de ugye, ő nem a nőknek tartogatja magát” - ki tehet arról, ha az áhított srác más csapatban játszik? Ha egy nő beleszeret egy olyan pasiba, aki vele nem tud mihez kezdeni, a legjobb felejteni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves CsP,

Szokatlan problémám lenne. Én 24 éves vagyok, nő. Van egy meleg fiú, akivel nagyon jóban vagyok, két éve ismerjük egymást. Egyre jobban érzem azt, ha nem ez az állapot állna fenn, mint ami, ő lenne az Igazi lelki társam. Külsőleg is nagyon bejön, de ugye, ő nem a nőknek tartogatja magát. Olyanokról beszélünk, amikről mással nem. Vele nagyon jól érzem magam. Eddig csak annyi történt, hogy együtt aludtunk, egymást átkarolva, de ezt rendszeresen… Azt mondják, annyi esélye van egy meleg átfordulásának, mint fordítva. Tehát nem sok.

Nem látszik rajta. Ő nem olyan, mint a többi, átlag meleg, nincs meg benne az a vad testközpontúság. Viszont mesélte, hogy még sosem volt melegbárban és az a néhány partnere, aki eddig volt neki, mind rendes és normális volt … és tudom, hogy hiába bízom benne, hogy egyszer majd máshogy is lesz köztünk. Én még nem éreztem magam ennyire összhangban senkivel. Álmokat kergetek? Vagy marad plátói? Egyetlen egyszer, kis ital hatására, kiadtam magam és ha szerelmet nem is vallottam neki, elég világossá tettem előtte az érzelmeimet. Azt mondta, szerinte a szerelem az nem nemekre van leosztva, az ezen is túlléphet bizonyos ritka esetekben, tehát megért. Ezek ellenére ő egyelőre nem érzi veszélyben a kapcsolatot, és szeret, de szexuálisan nem biztos, hogy jó lenne vele, se neki, se nekem – és ezek a tények, amiket el kell fogadnom. Azt mondta valaki, hogy van olyan típus, hogy pánszexuális, aki olyan, hogy akivel nagyon jól elvan barátilag, fontos neki és mély kapcsolatot ápol, azzal képes szexuális kapcsolatot is létesíteni, legyen akármelyik nemű. Még ha nem is lesz soha köztünk mélyebb dolog, így is hálás vagyok a sorsnak, hogy megismertem őt. Ha vele vagyok, felgyorsul a szívem, ha csak rágondolok, a gesztusaira, a hangjára, a szemére, és ha tudom, hogy vele találkozom, egész nap pillangók repkednek a hasamba, enni se tudok. Ismertem az előző barátját, de nem voltunk jóban, részemről, hülye okokból elzárkóztam a közös találkozók elől, amikor ő is jött. Jelenleg annyira tele van vele a szívem, hogy senki más nem érdekel, hiába mondják, hogy zárjam le, lépjek túl rajta és tekintsek rá barátként, de ennyire nem vagyok beprogramozható sajnos. Bocs, ha valakinek csak az idejét húztam ezzel a képtelen üggyel, de nagyon fontos lenne valamilyen tanács, és ezt nem sok emberrel tudom megbeszélni…

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr586769189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása