Van olyan pasi, aki nem az izéjével gondolkodik?

2014. október 14. 07:44 - csajokespasik

„Szeretnék élesben is megismerni egy ilyet, aki mondjuk nem 120 kilós, kockás inges informatikus” – ha a barátnő elviszi a kiszemelt pasit, persze hogy kissé ingerült vagy. A mai lányoktól már elvárás, hogy rögtön rávessék magukat a pasira, minden várakozás nélkül?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

akikkel erről beszéltem, majdnem mind azt mondta, hogy én vagyok a túlérzékeny és ez átlag szituáció ma. Nő vagyok, 23 éves. A helyzet: Van/volt egy barátnőm, aki kicsit vad, kicsit őrült, de barátok voltunk sokáig. Ezt azonban nem hittem volna róla. A legjobb barátnőmnek tartottam. Megismertünk közösen egy férfit, tudta, hogy nekem mennyire tetszik, mondtam. Neki viszont megérte a barátságot beáldozni, hogy egyetlen alkalomra megkapja őt, aztán dobta is. Mindezt úgy intézte, hogy a hátam mögött jött össze vele, más úton derült ki. A stílusából kiindulva, inkább rámászott. Azóta mindkettőt kerülöm, és nem értik az okát.

Elvesztettem két ember, én döntöttem így, mégse az én hibámból. Hogyan kellett volna intéznem? Mintha semmi sem történt volna és akkor én vagyok az átverhető érzelmi vak. Tudta, hogy tetszik, és mégis elvette és milyen módon?? Ezzel leírta magát. Talán majd megmondom neki, hogy ez nem volt ízléses húzás a részéről, és az ilyen nőkre van egy találó kifejezés, és kiosztani, majd lezárni őt is. Ezek után azzal a férfival már nem is akarok semmit. Bemutatkozott.

Nehezen ismerkedem, és kevés férfi is felel meg nekem, van, akinek esélyt sem adok. Ezzel a pasival az volt az érdekes, hogy nagyon jól eldumáltunk és éreztem, hogy bejövök neki, és talán ott rontottam el, hogy nem ugrottam rögtön rá? Léteznek egyáltalán olyan pasik, akiken nem kerekednek felül az ösztönök és nem a ribanc lányokat keresik, és van bennük egy kis tartás? Azért, mert könnyen elérhető egy ilyen nő? Van olyan pasi, aki nem az izéjével gondolkodik? Szeretnék élesben is megismerni egy ilyet, aki mondjuk nem 120 kilós, kockás inges informatikus és még stílusa is van. Ez olyan nagy álom?? Annyi ilyen helyzetet láttam már magam körül, de eddig még nem éltem át. És azt veszem észre magamon, hogy ha helyzet van, az agyamban ilyenkor valami gát alakul ki, hogy ez is biztos olyan, még véletlenül se adjak nekik esélyt. Ezek után adjak még esélyt másnak. Azt is mondják, hogy várjak, és ne erőltessem, ami nem megy, várjak, hogy én legyek megtalálva. Mert nincsenek véletlenek és ennek is biztos oka volt.

 
6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr686789195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croma Soma 2014.10.15. 07:07:32

Oh van ilyen, csak örömöd nem lesz benne! :)

Ebben a helyzetben Te voltál a béna. Ha kell valaki mutasd ki egyértelműen! Mi férfiak nem vagyunk gondolat olvasók, szentek sem, ahogy Ti sem, valamint többre értékeljük a konkrét dolgokat a homályos ígéreteknél. Megszoktuk, ha egy nő nagyon kell nekünk az talonba rak. Tudjuk, hogy nyitottnak kell lenni.
Biztos van olyan is, aki nem ilyen. Kérdés valaha Rád talál-e? Meg az is hány percig lesz izgi? :)))

Croma Soma 2014.10.15. 07:09:32

Meg azt sem értem mi bajod ezzel a sráccal? Nem szappan nem kopik el.
A barátnő viszont tényleg nem az. :)))

shakespeare 2014.10.15. 14:00:17

a kedves baratnod egobajnoksagot jatszik, neki fontos, hogy ot valasszak elobb, ha ez sikerult akkor mar nem erdeklik a tovabbiak. Ilyen eleg sok van, jellemzoen a csinibbek jatszak ezt a jatekot.
sajat tapasztalatom h a pimaszsaguknak nincs hatara.
Orvendj h nem sok eves kapcsolatnal jott be egy ilyen, most mar tudod h ilyen van.
amig nem vagy valakivel egyutt nem irhatod le azert mert bedolt egy csinos no hamis csabitasanak. bar jo tudni, hogy bedolos fajta.

huracan1 2014.11.14. 19:38:12

Isten hozott az életben! :). A pasikat a farkuk vezérli, ezt jobb, ha nagyon gyorsan megtanulod és soha többet nem felejted el. De nézd a jó oldalát: ha a pasid farkát rendben tartod, nagy bajod nem történhet.

Darch 2015.01.09. 16:46:29

Ha jól értem a helyzetet, a srácnak nem volt barátnője. Így miért ne feküdhetne le azzal akivel akar? Lehet mindketten tetszettetek neki, csak a barátnőd rámenős volt és dugni akart. Akárcsak a srác. Az, hogy emiatt a srácot is elítéled szerintem butaság és könnyelműség. Attól még simán randizhattál volna vele, hogy legalább megismerd. Ez a történet inkább a barátnődet minősíti, negatívan. Persze döntésedben az érzelmi háttér sokat nyomhatott. Nem baj, ha magasan van a mércéd, de pár hasraesés után rájössz majd, hogy ne teketóriázz. Sok szerencsét!:)

Reactor 2022.05.04. 04:53:39

Van ilyen pasi, igen. Őket szoktátok levegőnek nézni rendszeresen, mert nem egy Brad Pitt, és a nemzetibankok se lógnak a zsebéből. Legjobb esetben friendzóna.
süti beállítások módosítása