Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem csökken a szexuális étvágyam

2014. november 11. 07:39 - csajokespasik

„Szemétnek érzem magam, ha a nőre fogok gondolni házastársi szex közben, és szemétnek érezném magam, ha elmennék vele” - Posztolónk családos ember, és emiatt kissé korlátozva érzi természetes vágyait. Egykor csóró volt, de most saját üzletet visz, melybe nem rég besétált a kísértés. Levélírónk elsősorban nők véleményére kíváncsi: mit szólnál, ha párod őszintén megmondaná, mielőtt bármit lép?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Jövőre 40 leszek, és egyre jobban idegesít egy dolog: nem csökken a szexuális étvágyam, miközben az irántam érdeklődő nők száma meg egyre nő. Mindez szuper kombináció lenne, ha nem lenne feleségem és három gyerekem. Az utóbbi két évben egyre inkább úgy érzem, hogy engem ez a házastársi hűség szopórollerre rakott. Nem azért, mert a feleségem rosszul néz ki vagy rossz természetű: mikor 15 éve megismertem, nagyon szép volt, és ma is szép, pláne a korához képest (ő három évvel idősebb nálam, tehát 42), meg a gyerekeknek is nagyon jó édesanyja, velem, barátaimmal, családommal, stb. is nagyon jól kijön, szeretni való teremtés. Sokan ilyenkor már meghíznak meg elhagyják magukat, de ő nem.

A szex is jó vele - de csak heti kétszer van. Ez nekem sosem volt elég, de mivel igazából őt nem zavarta, ha maszturbálok, én meg arra gondoltam, hogy 40 körül majd csak lecsillapodom, nem volt gond. Meg mindenki mondta, hogy a házasság megöli a vágyat, bár velem nem ez történt. Sőt, a feleségemmel sem, mert a kapcsolatunk első fél évét leszámítva ugyanennyi együttlét esik neki jól. Most nem mondom, vannak időszakok, amikor többször vagyunk együtt, de ugyanúgy vannak időszakok, amikor kevesebbszer. És ugye van egy ilyen aranyszabály a házasságokban, hogy magától egyre több szex nem lesz, csak egyre kevesebb.

Tudom (vagyis hát gondolom), hogy azért növekedett meg ennyire az utóbbi években a nők érdeklődése irántam, mert felépítettem egy saját üzletet, amiből elég jó jövedelmem származik, ráadásul a vezető pozíció mindig imponál a nőknek; azért gondolom ezt, mert korábban is így néztem ki, magas vagyok és nem vagyok kövér vagy kopasz, stb. Viszont ezzel kapcsolatban is van bűntudatom, mert a feleségem akkor ismert meg, mikor még csóró egyetemista voltam (igaz ő is). Most akkor szexeljek más nőkkel, mikor cégtulajdonos és cégvezető vagyok, miközben csóróságom idején ő volt nekem?

A dilemmám az, hogy egy ilyen helyzetben mennyire elfogadható azt mondani, hogy én máshol is pótolom a kieső mennyiséget? Sosem csaltam meg a feleségem, és más partneremet sem korábban, de egyre gyakrabban leszek ideges attól, hogy így kell az életem végéig élnem. Egyre kevésbé érezném a család elárulásának a dolgot. A gyerekeink már úgyis középiskolások vagy oda tartanak, egyre kevésbé van rám szükségük, és nem jelent gondot a nevelésük, taníttatásuk.

Most konkrétan azért írom meg nektek, ismeretleneknek ezt a dolgot, mert van egy huszonöt éves nő, akivel a munka során kerültem kapcsolatba, és elég nyíltan kikezdett velem. Zavartan hárítottam, de közben meg legszívesebben letéptem volna a ruháit és vadul magamévá tettem volna. Ez a fiatal nő gyönyörű: igéző szemek, hosszú, fekete haj, D-s mellek, feszülős szoknyában a formás feneke...

Én a csóróból jómódú lettem, a feleségem pedig a fiatalból középkorú. Egyikőnk sem hibázott, most mégis baj van. Szemétnek érzem magam, ha a nőre fogok gondolni házastársi szex közben, és szemétnek érezném magam, ha elmennék vele. Őszintén szeretem a feleségem, de más nőket is meg szeretnék kapni - csak szexre. És nem is örökre lenne ez így. Van még egy jó 10-15 évem az aktív szexualitásból, vagy annyi sem (azért 50-es fickókkal már nem nagyon kezdenek a huszonéves nők, afölött meg mindegy). Nem tudom, ki ismeri ezt az érzést, és ki milyen kiutat talált ebből a csapdából. És persze érdekelne minél több nő véleménye is, hogy ők mit szólnának, ha pl. a férjük őszintén megmondaná ezeket a dolgokat, mielőtt bármit lép.

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr936885991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sga 2014.11.12. 10:02:00

Ugyan már, ne hazudj magadnak. Neked nem mennyiségi, hanem minőségi problémád van. Ha minden nap lenne szex otthon, akkor nem izgultál volna rá a bögyös-faros fekete démonra? Dehogynem, minden más csak duma. És 50 fölött amikor már nem tudsz ágyba vinni több 25 évest majd nyilván rájössz, hogy mégse olyan rossz az asszony. Ezt úgy hívják kapuzárási pánik. Mindenki el tudja dönteni, hogy a feje vagy a farka után megy. De a duma szar. Ha meg akarod kapni, hát kapd meg Te döntesz, hogy lúzer leszel (már akinek a szemében), vagy genyó. Csak ne mentegesd magad ilyen szar érvekkel virtuális közösségekben. Dönts akárhogy, de vállald fel...

BA 2014.11.12. 10:05:18

Már eldöntötted, ne várj feloldozást tőlünk...mindig van jobb, szebb, de Ő melletted volt amikor csóró voltál és most is társad. Becsüld meg.

babraba 2014.11.12. 18:06:54

Te most feloldozàst vàrsz?
süti beállítások módosítása