A barátnőm féltékeny a barátnőmre

2014. november 13. 07:35 - csajokespasik

Mit lehet tenni, ha párunk féltékeny a legjobb barátnőnkre? Levélírónk nem akar választani köztük, mert az egész ügy bizalom kérdése, de a nője nem ért a szóból. Létezhet valódi barátság ellenkező neműek között, vagy ebben a kapcsolatban elindult a visszaszámlálás?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Másoknak talán nem lesz túl izgalmas ez a történet, de szeretnék pár variációt, ha megoldást nem is, erre a helyzetre, illetve, hogyan kéne kezelni? A barátnőm és én 2 éve vagyunk egy pár. Van egy csaj, nálam 8 évvel idősebb, jófej, sokat megyünk ide-oda, szeretek vele lenni. De sosem történt köztünk semmi, szerintem ő sem akarta volna. A barátnőm viszont egyre féltékenyebb rá, teszi hozzá: joggal lehet féltékeny, mert ki tudja, mit csinálunk kettesben. Szerintem ez bizalom kérdése.

Szerinte nem normális, hogy egy kapcsolatban lévő férfi sok időt tölt együtt egy másik nővel. És én fordított helyzetben biztos ugyanilyen féltékeny lennék rá - állítja, ami nem valós. Ebből volt már pár vitánk, de azt eddig nem merte mondani, hogy ne találkozzak vele többet, de ez lehet a következő kérése… Én nőkkel is tudok barátkozni, minden nélkül, ilyen típus vagyok. És fordított helyzetben sem reklamálnék. Úgy érzi, az a barátság fontosabb a kapcsolatunknál.

Az elején bemutattam őket egymásnak és azt hittem, ennyi elég. Tisztáztam, hogy csak barátok vagyunk. Egyszer együtt is laktunk 2 hónapot, ott és akkor megtörténhetett volna, amitől fél. De nem történt. És ez a dolog már napi szinten téma köztünk. Imádjuk egymást barátilag, mindent tudunk egymásról. Nem akarok választani köztük, mert az egész megbeszélés, belátás, elfogadás kérdése, nagyon egyszerű, de ha ő nem ért a szóból, mit tehetek? Nem várom el, hogy mindenben nekem adjon igazat, de azt mondja, igazi barátság nincs ellenkező neműek között, mert valamelyik fél többet akarhat, és a csaj biztos reménykedik a háttérben, akkor is, ha egyoldalúan.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr926892457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása