Engem kevesen bírnak

2014. november 26. 07:39 - csajokespasik

Levélírónk elviselhetetlennek tartja magát, ezért is csodálkozik, hogy most egy olyan pasi érdeklődik iránta, akivel korábban egyszer már összerúgta a port. A hirtelen érdeklődésből arra következtet, hogy valami bánat érte. Mennyire lehet jó kapcsolat az, ami állandó vitákra épül?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 22 éves vagyok, nő, és ahogy mondani szokták, mások szerint helyes (amíg meg nem nyilvánulok). Ez a „mások” viszont egyre szűkebb kör. Azt tudni kell rólam, hogy van egy stílusom, amivel sok embert kiakasztok, elüldözök vagy felidegesítek. Szókimondó vagyok és egyesekkel lekezelő, de azt általában ki is érdemlik. Volt egy fiú, nálam kicsivel fiatalabb, akivel sokáig barátok voltunk, aztán összevesztünk, annyira, hogy még a Facebook-járól is letiltott. Aztán félév szünet, és most meg, mintha semmi sem történt volna köztünk, elkezdett nagyon kedves lenni velem.

Pedig én akkor elég erősen osztottam őt. Így most számomra érthetetlen ez a közeledés. Nem tudtam magamon változtatni, s volt idő, amikor úgy éreztem, hogy:

Önbizalom: 0

Remény: megint nulla

Sikerélmény: 0

Változásra való hajlam: 1,5 %

Vagyok amilyen vagyok az emberekkel, de ha arról van szó, segítek bárkinek és tudok kedves is lenni. Szóval ez a fiú elkezdett közeledni, de elég rámenősen. Olyan, mintha próbálna valamiből kivergődni, és belekapaszkodni valakibe. Nem tudom, mi jött rá. Már tudja, hogy regisztrálva vagyok itt, és azt is, hogy keresek és többekkel levelezek. Mégis próbálkozik. Annyi közös van bennünk, hogy ő is megmondja, ha nem tetszik neki valami, és ezért tudtunk vitázni és olyan jót még senkivel nem vitáztam, mint vele, és ez lehet a közös pont.

Értékeltem, hogy a szemembe merte mondani a véleményét, míg mások meghunyászkodtak. Látom rajta, hogy őszintén bír engem, mert sokan vannak, akik csak megjátsszák, mert nem mernek, nem akarnak összeütközésbe keveredni velem. Miért kedvelhet engem, miért jelentkezett, amikor én egyáltalán nem voltam vele kedves akkor?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr756933665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása