A flegma csaj és az elbaltázott Szilveszter

2015. január 08. 07:55 - csajokespasik

„Lányok, mi zajlik le bennetek, amikor 24 óra alatt képesek vagytok totálisan más arcot mutatni, pedig nem menstruáltok, csak fut bennetek valami hibás program” - a csaj kierőszakolja a fiú társaságát Szilveszterre, majd lazán lemondja, mert elment a kedve, és inkább marad otthon. Mennyi kell egy szakításhoz?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

BUÉK! Mindezt csak azért küldöm be nektek, mert kíváncsi vagyok, más jól nevelt, nagyvárosi, kulturált férfi hogyan reagált volna. A barátnőm november eleje óta nyüstöl, hogy szilveszterezzünk együtt. Ebben még nincs semmi különös, csak annyi, hogy van egy lakás tőlünk pár utcányira, ahol nyáron szoktunk bulizni néha. Na, az idén el lett adva, igazából nem az enyém volt a tulajdonjoga, hanem egyik rokonomé, aki néha beengedett minket oda, mert üresen állt. Sokáig amolyan családi senkiföldje volt, felkerültek oda családtagok relikviái, amiket kidobni sajnáltunk, rendben volt tartva, nagyon hangulatos volt az egész.

Amikor elmondtam a barátnőmnek, szomorú lett. Hogy ő már most készült rá lélekben, és milyen kár... Találjak ki valamit. Oké, december elején megnézem, milyen elérhető áron kapok egy jó panzióban, jó környéken szobát, ahonnan tán még némi tűzijátékra is van esély. Sokat foglalkoztam a témával, hogy megkapjam egy haverom lakását, aki nem használja, mert külföldön van, de épp most itthon. Ez is kilőve. Közben írom a csajnak, hogy ne aggódjon, készüljön, nagyon jó Szilveszterünk lesz. Lefoglalok egy panzió szobát, szép, Pest közeli helyen, minden jó. Szilveszter előtt három nappal megerősítésképp felhívom őt, hogy továbbra is oké-e? Ismerem, és gyakran tartogat meglepetéseket számomra. Igen, hogyne, persze, sütött sütit, minden oké. ÉÉÉs Szilveszter napján, reggel bejelenti, hogy nem akar menni sehova ma, és menjek hozzá én (az anyjához) ha akarok tőle valamit. Mindezt flegma, lekezelő stílusban és buékkal a végén.

Szakító ok?

Egyedül szobáztam, ott álltam egy csomó kajával-piával, mint a hülye, hazamenni nem akartam. Azóta nem is hív, nem jelentkezik, semmi, lehet, hogy szégyelli magát. Vagy sz*rik a fejemre és észre kéne már vennem... De azért együtt vagyunk...

Lányok, mi zajlik le bennetek, amikor 24 óra alatt képesek vagytok totálisan más arcot mutatni, pedig nem menstruáltok, csak fut bennetek valami hibás program. Mi kell ahhoz, hogy ilyen hamar megváltoztasd a véleményed? Miért nem mondod meg a valós okot, hátha megértem?? Válasz: nők. És nem egy ilyen hasonló esetet hallottam, vagy voltam szenvedő alanya. És ilyenkor nem mindig az a követelőző és értetlen férfi a hibás, hanem a nő agya, vagy az az isteni ciklusa, amire mindent rá lehet kenni, ha hiteles hazugságra nem futja.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr197052367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása