Azért csalnak meg, mert hiányzol az ágyból

2015. január 21. 07:58 - csajokespasik

„Amikor a „szánalmas” jelzőt használod valakire, legalább a jelentésével ajánlatos tisztában lenni, ugyanez vonatkozik az „undorító” és a „strici” szavakra” - van az a nőtípus, aki mindenbe beleszól, nagyon okosan tud nézni, néha még okosakat is mond, de amikor helyzetbe keveredik, többnyire alulmarad. Az egészséges megcsalás a kapcsolat ellaposodásával következik be.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Hallottam pár csajpanaszt, hogy a pasija megcsalta, otthagyta, kirakta, így+úgy, de nem mindig kerülnek elő olyankor a miértek. Ez egy rövid, hiánypótló megszólalás a részemről és természetesen szubjektív... Amikor egy egyszerű plázatucat konfekció csaj nem érti, miért hagyták ott, vagy csalták meg, amikor ő mindent jól csinált, nem biztos, hogy a másik fél a bűnös. A megcsalásnak van egy folyamata, mert ha a kapcsolat mindkét fél részéről megy, akkor nem kerül elő a téma. Az már a pasik gyávaságán múlik, hogy nem szakítanak előtte, (ha szakítanának, persze nem lenne megcsalás) és itt jön be a bosszú-faktor. De ez már a primitívebb férfiak sportja.

Megcsalásra akkor kerül sor „egészségesen” és általában, ha a kapcsolat elindult az ellaposodás útján. Végül jön majd egy olyan helyzet, amire a Férfi nem tud nemet mondani, és bízik benne, hogy nem derül ki. Alkalmi ügy, nem kereste, az találta meg őt. Ha abból mégis kapcsolat lesz, az a pasi hibája is, ha abba belemegy, meg is érdemli a következményeket.

Nekem eszembe nem jutott megcsalni a páromat, mert szerettem, akármilyen kísértés is jött szembe – mert nem azt keresem, nem a szexre alapoztam a kapcsolatunkat. Sok olyan kapcsolatról tudok ismerősök között, ahol a pasi szakított, a nő nem fogadta el, és amikor a pasinak új nője lett, az ex-csaj megcsalásnak értelmezte.

Amikor a „szánalmas” jelzőt használod valakire, legalább a jelentésével ajánlatos tisztában lenni, ugyanez vonatkozik az „undorító” és a „strici” szavakra. Csak azért, mert elhagyott, vagy megcsalt, még nem strici és nem szánalmas, pláne nem undorító, de érthető, hogy a szemedben az lett.

Személyes eset: Megismerem a nőt, elhívom, jön is, éjszakába nyúlóan jól érezzük magunkat, mindenhol én fizetek, később nem hív. Hónapokig semmi, amikor bejelentkezik, írom neki, hogy van már más, ne fáradjon. (Nem volt, de jól esett mondani.) Erre ő magyarázatot követel. Ekkor elmondja, hogy van barátja, de nem komoly, ezért nem jelentkezett. Nem vagyunk kapcsolatban, mégis számon kéri a hűségem, miközben neki pasija van. Kérdőjel. De azért találkozzunk. Bemutat a pasinak, az meg csak néz, mindketten zavarban vagyunk, mindketten utáljuk egymást az elejétől fogva. Azt várta, barátok leszünk? Engem, mint barátot mutatott be. Az is voltam, mert nem történt semmi említésre méltó. A nő is érezte a hangulat feszültségét, hagytam is az egészet. Én. Még időben. Újabb szép csajlogika...

Minden kapcsolat örök érvényűsége illúzió: a megcsalás, így vagy úgy, vagy csak gondolatban: törvényszerű, vagy legalábbis, mint lehetőség ott van. Nem a birtoklás miatt, hanem mert így találta ki a természet. Van a gyengébb nem, meg az erősebb, és a kettő között valami, amit senki se ért. Ez csak az én véleményem lenne?

Van az a nőtípus, aki mindenbe beleszól, nagyon okosan tud nézni, néha még okosakat is mondani, de amikor olyasmibe keveredik, amit elméletileg nagyon jól le tud vezetni, ott mégis alulmarad. Lenézi azokat, akiknek csak úgy az ölébe pottyantak az anyagiak, a helyzetek, a találkozások. „Miért csaltalak meg?” Mert szex közben nem voltál ott. Nem tudom hol, de az ágyban biztos nem. El kell fogadni, hogy nincs két egyforma ember, tehát konfliktusokra minden körülmények közt fel kell készülni.

Másik eset: (harmincas nő) hajthatatlan, szinte minden nap felrak magáról a fészre egy fotót, ahol éppen pózol valahol, és csodálkozik, ha ez kevés embernek tetszik. Önteltnek tűnik, engem mondjuk nem zavart, áteveztem rajta, azt csinál mindenki, amit akar. Később, amikor felhív magukhoz, előre bocsátja, hogy anyukának egy szót se arról, hogy nagy néha iszik egy sört és cigizik...

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr457093617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása