Több van köztünk, mint haverság

2015. május 11. 07:31 - csajokespasik

„Borzasztó dolog benne, hogy csak illuminált állapotban hajlandó beszélni az érzéseiről” - a nő viselkedése teljesen ellentmond azzal, amit beszél, és társaságban is elég távolságtartó lett. Szeretője is van, nem is egy. Mivel Posztolónk lassan külföldre költözne, úgy véli, valami elképesztően szépet hagyna ki, ha nem kapja meg őt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

szoktam olvasgatni a CsP-t, sok érdekes sztorit láttam. Habár én nem vagyok egy posztolgatós, mindenkivel megosztom a problémáimat-típus, most mégis úgy érzem, elkelne a segítség. Megismertem egy lányt még decemberben egy bulin, akkor még együtt voltam a párommal, nem is történt semmi, csak beszélgettünk, de utána a társaság és a párom is megemlítette, hogy egyértelműen tetszettem neki, nem tűnt fel, bevallom, elég vak vagyok. Pár hétre rá úgy alakult, hogy szakítottunk, szabad voltam, és az említett lánnyal -legyen mondjuk Mira-, találkoztam utána egy párszor baráti összejöveteleken, elindult köztünk valami.

Röviden a kezdetekről ennyi. Később már elég nyilvánvaló volt mindenki számára, hogy sokkal több van köztünk, mint "haverság", akkor már egy párszor ott aludtam Miránál, de sose történt semmi több, mint csók. Borzasztó dolog benne, hogy csak illuminált állapotban hajlandó beszélni az érzéseiről -egyébként meg teljesen ellentmond azzal, amit beszél és ahogy viselkedik-, és társaságban elég távolságtartó lett. Nem jöttünk össze, meg semmi, mindketten elég hosszú és rossz kapcsolaton vagyunk túl. Neki szeretője is van, nem is egy, akikről előszeretettel mesél nekem (nem értem, mi a célja vele), bár nekem is van, mégsem kötöm az orrára. A problémám, hogy nem keres már annyiszor, kb. hetente egyszer találkozunk, akkor kedves dolgokat mond és érzem, hogy nem vagyok neki közömbös. 

Mindenesetre a problémám az, hogy nem tudom, mit csináljak, mert ha minden igaz, belátható időn belül költözöm külföldre, viszont úgy érzem, nagyon jót tennénk egymásnak lelkileg és fizikailag is. Félek, hogy valami elképesztően szépet hagyok itt, ha nem leszünk együtt. Ebből következik a másik probléma, hogy ő még nem akar kapcsolatot. Nem tudom, érdemes-e várni rá, vagy sürgősen tovább kell lépnem és lemondani erről az egészről.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr127449042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása