Ezért agresszív a vadkan

2015. június 08. 07:53 - csajokespasik

„Jól elbeszélgettünk, majd azt mondta, nem zavarja, hogy én nem vagyok vallásos. De 2 hét múlva már ez volt a problémája” – íme két szélsőség: a járdán söröző, nőknek beszólogató bikanyakú bunkó és a válogatós, szende keresztény fiú. Levélírónk sokat randizik mostanában, de még mindig nem találja az igazit, ellenben hasznos tapasztalatokat gyűjt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Olvastam a „Néhány nőből már eltűnt az ember” c. bejegyzést. Először arra gondoltam, ekkora ostobaságot rég láttam, aztán arra, hogy ez erős általánosítás, de értem, vagy érteni vélem, mire is céloz a levélíró. Az biztos, hogy gondolatébresztő. Azt mondani sem kell, hogy ugyanez a verzió megvan férfiban is: a nemtörődöm, öncélú Hormon Herold, aki, ha nem éri el a célját, agresszívvé válik és egyből minden a nő hibája lesz. Leveleztem még régebben egy velem egy idős (29) fiatalemberrel, aki a második levélben leírta, hogy vagy holnap találkozzunk, akár ráérek, akár nem, vagy semmikor, mert nincs kedve a szépet tenni a semmiért...

Uhh. Tárgyilagos, az biztos. Tehát egyből leírta, hogy mi a célja és mi a szándéka egy nővel, és minek tartja őket úgy általában. Amikor ezek után azt írtam vissza, hogy nem hiszem, hogy egymást keressük, olyan részletekbe menő, (mintha nem 2 levél, hanem hosszas évek ismeretsége kötne össze minket) kimerítő választ küldött, hogy a felénél abbahagytam az olvasást. A saját téveszméjét írta meg nekem, és azt, hogy mi a baj a „hozzám hasonló nőkkel”. Akkor levágtam, hogy a fickó nem százas. Jó, biztos sokat csalódott, de hát ilyen az élet. Ha megtalálom a levelét, elküldöm nektek, elég tanulságos, és hátha valaki most diplomázna pszichológiából és kell egy jó téma a szakvizsgához.

A másik jelenség, amikor az ittas vadkan, akinek ki tudja, miért nincs soha nője, amikor igen értelmes és értékes ember, vagányul kiáll a talponálló ajtajába a 250es sörével és hangosan beszólogat egy-egy arra járó nőnek. A szöveg szaftosságát nagyban befolyásolja a bevitt alkohol mennyisége. Én is megkaptam egyszer, pedig egyáltalán nem voltam kihívóan öltözve, nem szoktam, nem is vagyok feltűnő, amikor a bikanyakú kopasz IQ-huszár beszól, hogy „hova mész, te k....a?” Ennek mi értelme?? se nagyfiú nem lesz, se ismerkedni nem fog, még ha azt is hiszi, hogy ez egy jó módszer (talán abban a BAZ-megyei faluban, ahonnan jött). Nyilván nem nekem mondta először, de nem unja még? Ha visszaszólsz, még meg is üt. Másképpen mondva: nem valószínű, hogy a sok feszültség ezzel a módszerrel bárhogyan is levezetésre kerül. Viccen kívül, ezek a tesztoszteron-betyárok tényleg nem értenek a nőkhöz. Se technikailag, se érzelmileg. Hogy hol talál olyan nőneműt, aki hasonló szinten van vele, azt nem tudom. Azt sem, hogy ők minek tartják magukat.

Én jelenleg is kapcsolatot keresek. Tartósat (bár ez mindig később derül ki, sikerült-e) és sokat is ismerkedem, aktívan, nem csak várok a csodára. Mindenre nyitott vagyok, és igen, voltak vicces és szomorú sztorik egyaránt. Időnként én is elgondolkodom és összegzést végzek.

Volt egy nagyon helyes keresztény fiú, aki őszintének tűnt és jól elbeszélgettünk, majd azt mondta, nem zavarja, hogy én nem vagyok vallásos. De 2 hét múlva már ez volt a problémája. Hát, nem folytattuk sajnos. Egyik barátommal, akivel másfél éves kapcsolatom volt, egy jegypénztárban ismerkedtem meg. A netes ismerkedést gyakorlom egy ideje, és hasznosnak találom, sok mindent megkönnyít. Köszönöm a lehetőséget és sok sikert kívánok mindenkinek! M.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr107525584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása