Mióta megcsalt, egyre bunkóbb

2015. július 16. 07:41 - csajokespasik

A félrelépés utáni hangulat mindig feszült, főleg, ha a pasi jó pontok szerzése helyett még pofátlanabbá válik, mint azelőtt. Már többször eljár kocsmázni, és amikor a barátnőnek tartott lakótárs meg meri jegyezni, hogy sörszagú, simán leinti. Ekkor Posztolónk úgy érzi magát, mint egy lényegtelen tényező. Mire játszik ilyenkor egy férfi?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

„Féltékenység és féltékenység között is van különbség” – avagy: lábjegyzet a tegnapi íráshoz. Mindig lenyűgöz, hogy ennyi levél jön ide, közel minden napra jut egy: amikor pár éve egy könyvkiadónál dolgoztam, volt olyan év, amikor 150- 200 darab, kéretlen kéziratot kaptunk e-mail-en, nem egy 5-8ezer karakteres bejegyzés, hanem esetenként kemény 200-300 oldalas komplett eszmefuttatások és regények. Mind magyar szerzőtől. Tehát termékeny a magyar, akár levélről, akár más műről van szó, és én szívesen is olvasom más sztoriját, amíg nem az enyém. Biztos van olyan olvasó is, aki szintén szívesen olvas addig, amíg nem a saját történetét kénytelen olvasni.

A párom és én közel 4 éve élünk együtt. Történt, hogy megcsalt. Egy hétvégi bulin, nélkülem, vidéken, ex-munkatársakkal volt, ahol mindenki együtt tolja hajnalig. És megtörtént. Nem lehet visszacsinálni. Azonnal elmondta – ha nem így tesz, hanem vár hetekig, gondolkodás nélkül elhagyom. Az azonnali bevállalás már alkupozíció. Mondta, hogy megbánta. Megcsalt, de ne hagyjam el. Nem vagyunk tinik. Megbocsátottam. Ennek már 2 hónapja, de azt látom, hogy inkább egyre gorombább és nemtörődöm velem. Mintha engem hibáztatna valamiért. Nem azt vártam, hogy ezután más lesz minden, és hálából, mert megbocsátottam, most aztán királynőként fog kezelni... Nem. De arra sem számítottam, hogy azóta még elviselhetetlenebb és makacsabb lesz, és ami addig se ment, hirtelen érdekelni kezdte, amiről már letettünk, újra nyomja. Többet eljár kocsmázni, és amikor meg merem jegyezni, hogy sörszagú, leint. Mint egy legyet. Ekkor úgy érzem magam, mint egy lényegtelen tényező.

Addig nem voltam féltékeny. Most már más a helyzet. Hopp, a bizalom.

Nem attól félek, hogy rossz döntést hoztam azzal, hogy megbocsájtottam (sokan úgy hiszik, hogy ha megbocsájt egy ilyenért egy nő a férfinak, akkor újra megteszi majd, mert látja, hogy megteheti). Ezeken már túl vagyok. Csak nem értem, miért lett ilyen, úgy érzem magam, mintha én lennék a hibás. Engem büntet vagy magát? Beszélgetéssel nem próbálkozik. Egy ideje én sem. Feladtam, alulmotivált lettem.

Eset: van egy barátja, akit én rühellek és meg is mondtam neki, hogy soha ne hozza fel, vagy ha jön, akkor én lelépek pár órára, és szóljon, ha elment, semmi gáz. Nem tiltom el senkitől. Azóta minden héten felhozza, mintha direkt bosszantani akarna vele. Miért utálom ezt a barátot? Böfög és kiabálva beszél és minden második szava a b..meg. Ő egy hivatásos mikrobusz-sofőr, 100 kiló, mogorva melák, és azzal dicsekszik, hogy ő semmi pluszt nem ad a külföldieknek, annyit tesz, hogy kinyitja nekik az ajtót meg becsukja. Süt róla a negatívizmus, a világutálat, igazi energiarabló, fáj a fejem tőle. ...És nem rég apa lett, nem tudom, milyen nő látta meg benne a potenciális családfőt, ki volt hajlandó ez alá befeküdni és megkölykezni neki. Mi a vonzereje? Amikor elújságolta, nem tudtam megállni egy beszólást és a szemébe mondtam, hogy „szaporodj csak, értékes ember vagy”, de nem esett le neki az irónia. Azt hitte, komolyan mondtam. Egyszer elmesélte, hogy milyen izgalmas közösülés közben, amikor nem a megszokott járatot használja... Hát, melyik nőnek ne lenne szimpatikus a pasijának egy ilyen haverja? Melyik megveszekedett nő nem örül, ha a párja felhoz neki egy ilyet? Az a nő egy sárkány akkor. Én meg nagyokat nézek a páromra, kérdem tőle, miért barátkozol ezzel az állattal? Értelmes fiú vagy, annyi más embert találhatnál... Vagy az Embert barátjáról- mondást érdemes elfogadnom?

Szóval: neki van vaj a füle mögött, mégis pont mintha ellene játszana. Miért? Mintha szándékosan csinálná. De mit akar elérni vele? Hogy én lépjek le?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr667631616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása