A tartós kapcsolat már nem divat?

2015. október 22. 07:38 - csajokespasik

„Én azt hittem, a nők többsége is tartósat keres, de ezek szerint mást. Nem vagyok az, aki előtte tesztet töltet ki a nőkkel” - Levélírónk eddigi kapcsolatai minimum 1 évig tartottak, és ezt a szokást a jövőben is szeretné tartani. Csak úgy tud összejönni valakivel, ha el tudja képzelni az életét vele hosszútávon is. Ebből következik, hogy a futó kalandokat nem tartja semmire, és egy sértődött nőtől már azt is megkapta, hogy az elvárásai alapján egy apáca kéne neki.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A legutóbbi barátnőmet komolynak hittem, de végül miatta lett vége, mert neki a komoly kapcsolatról egész más fogalmai voltak, melyek vegyültek a birtoklás és követelés fogalmakkal. A következő miatt lett vége: anyám kórházba került, a lábát műtötték, gyakorlatilag újra kellett tanulnia járni. És bizony, szabadidőm nagy része e körül forgott. Hol a kórház volt, hol a lakásán kellett lennem, hol ügyeit intéznem, stb., és a barátnőm azt mondta, neki nem elég heti egy röpke találkozó, majd elhangzott egy olyan kirohanás tőle, ami miatt azonnal kiadtam az útját: „miért érzem azt, hogy ez már mindig így marad? Folyton az anyád irányítgatott és most ki fogja használni a figyelmedet és visszaél az állapotával”

Ezt nem tudtam neki elnézni, vagy arra fogni, hogy dühös volt, sosem bántam vele szemét módon, hogy ilyet érdemeljek - és azt mondtam, oké, akkor vége. Keress jobbat. Tényleg túl komoly lennék, hogy 26 évesen csak a hosszú távú lehetőségekben gondolkozom?

Az eddigi kevés kapcsolatom minimum 1 évig tartottak. Csak úgy tudok összejönni valakivel, ha el tudom képzelni az életem vele hosszútávon is. Ebből következik, hogy a futó kalandokat nem tartom semmire. Azt is megkaptam már egy sértődött hölgytől, amikor közöltem vele, hogy én tartósban gondolkozom, hogy az elvárásaim alapján egy apáca kell nekem... (Most tényleg??) aztán sok sikert kívánt a reménytelen küldetéshez. Én azt hittem, a nők többsége is tartósat keres, de ezek szerint mást. Nem vagyok az, aki előtte tesztet töltet ki a nőkkel, csak elmondom röviden, hogy mit szeretnék, ami nem túl nagy elvárás. Vagy ezek szerint az, mert hátrányt jelent egy rétegnél.

Nehéz a dolgom, főleg a fővárosban... Természetesen nem úgy indulok neki, hogy konkrét tervekkel bombázom az első találkozón 5 perc múlva, nem célom, hogy valakit azonnal elvegyek feleségül, de ha a második randiig eljutunk, azért csak beszélek róla, amennyire a randi szituáció engedi. Randi szituáció: mivel kötött, nem lehet kikerülni, mert az mindig kínos marad, amikor két idegennek kell beszélgetnie úgy, hogy nincsenek közös témáik. Elvárásaimról akkor beszélek csak, ha erre terelődik a beszélgetés, de volt, hogy már a chat-en is beszéltem erről és a nő lelkes volt, hogy végre valaki... Végre valaki hasonlóan gondolkozik, mint ő, aztán az első tali után megírta, hogy unalmas vagyok és nem működne. Szóval, létezik még tartós kapcsolat manapság?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr258011121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása