Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jó szexet szeretnék. Kötöttségek nélkül

2015. október 29. 07:37 - csajokespasik

„Olyat eleve nem választok, aki sebezhetőnek tűnik, megbántani senkit nem akarok. Mit csinálok rosszul?” - többnyire a pasik keresik az egyéjszakás kapcsolatokat, de amikor egy nő mozdul rá a témára, nincs egyszerű dolga. Posztolónk arról panaszkodik, hogy valahányszor alkalmi kapcsolatba bonyolódik, a pasik rögtön be szeretnének cuccolni hozzá, aztán jön a féltékenykedés, mert többet akarnak. Pedig ő becsületesen megmondja nekik, mit akar. A legutóbbi fickó életveszélyesen megfenyegette, ha mással is lefekszik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blogolvasók! Azért kérek tanácsot itt, mert nem ismerek senkit, aki hasonló cipőben járna. (A bevezető hosszú lesz, bocsi) 35 éves elvált nő vagyok, két gyereket nevelek, az egyik fogyatékos. Soha nem voltam kimondottan házasságpárti, de stabil kapcsolatra azért kamaszkorom óta vágytam. Két ilyen kapcsolatom volt, az egyik 4, a másik (a gyerekeim apjával) 8 évig tartott. Mindkettőnek a pasi vetett véget, konkrétan megkértek, hogy költözzek el. Nagyon megviselt a dolog, de nem lehet senkit kényszeríteni rá, hogy velem éljen, ha nem akar. Elköltöztem, új életet kezdtem, sikerült túllépni a dolgon mindkétszer.

Eddig egyszerű történetnek tűnik a dolog, de általában ekkor kezdődnek a bonyodalmak. A pasi ugyanis pár hónap után megjelenik, és úgy tesz, mintha nem történt volna semmi. Hogy ő nem is úgy gondolta, és kezdjük újra. Először még belementem egy évekig tartó szakít-összejön-szakít történetbe, de a gyerekeimet már nem tenném ki ilyennek, és az ezzel járó költözésnek-iskolaváltásnak.

Főleg, hogy rájöttem, az élet nem is olyan rossz így. A gyerekek minden második hétvégét a volt férjemnél töltik, így jut egy kis időm magamra is, ez soha nem történt meg, míg házasok voltunk. Most fizet egy kevés tartásdíjat is, míg együtt éltünk, a gyerekekkel kapcsolatos kiadásokat én álltam, a jóval alacsonyabb fizetésemből. Ebbe akkor nem gondoltam bele. A viszonyunk különben jó, minden gyerekekkel kapcsolatos dolgot meg tudunk beszélni. Mostanra eljutottam odáig, hogy nem is szeretnék új párkapcsolatot. Se vele, se mással. A gyerekek jól vannak, az apjuktól most több figyelmet kapnak, mint korábban. Jól érzem magam, elvagyok a gyerekekkel, a barátaimmal.

Marad egy dolog: a szex, ami fontos része az életemnek. És ezzel vannak a gondok. Én a férfiaktól tényleg csak jó szexet szeretnék. Kötöttségek nélkül. Mindenki mindenhol arról beszél, hogy a férfiak csak dugni akarnak, és nem akarnak elköteleződni. Hol vannak ezek a férfiak? De komolyan. Ha néhányszor lefekszek valakivel, az mindjárt többet akar. Pedig én becsületesen megmondom előre, mindig. És mégis. Jön a féltékenykedés, az ugye-én vagyok-az-egyetlen (pedig egyszerre mindig csak egy van), „véletlenül” nálam hagyják a cuccaikat, nálam lógnak egész hétvégén, a gyerekeimről kérdezgetnek, gyerekvállalási tervekkel zaklatnak (!) (Őszintén szólva, szeretem a gyerekeket, egyet még bevállalnék, de az apát mellé NEM, úgy pedig nem tisztességes) Pedig olyat eleve nem választok, aki sebezhetőnek tűnik, megbántani senkit nem akarok. Mit csinálok rosszul? Gondoltam arra, hogy fiatalabbakkal kellene próbálkoznom, akik még nem terveznek családot. De a húszévesek egyszerűen nem vonzanak. Azt is megtehetném, hogy egyéjszakás kapcsolatokra korlátozom a dolgot, de ez se működne. Egyrészt mert visszahúzódó vagyok, stresszes a túl gyakori ismerkedés, se időm, se energiám nincs rá. Másrészt pedig ugye a jó szex lenne a lényeg, és az mégiscsak jobb a többedik alkalom után...

Eddig három-négy ilyen ígéretesnek induló, de aztán féltékenykedésbe fulladó dolgon vagyok túl, sajnos. De ami igazán kiakasztott, az a legutóbbi illető. Az elején úgy tűnt, passzol neki a dolog, és nagyon jó is vele, de néhány hónap után most kijelentette, hogy megöl, ha mással is vagyok rajta kívül, és hogy ezt teljesen komolyan gondolja (!!) Hát ez már tényleg durva. Most hogyan szabaduljak meg tőle?  

Az ötleteket előre is köszönöm.

  Üdv   A.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr178030908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása